Találatok a következő kifejezésre: Van egy éves német juhász kutyám (4 db)

Van egy 9 éves német juhász kutyám. 33 kg. Egészséges-e ez a testtömeg?

Legjobb válasz: Helló! Nekem is van egy 8 éves németjuhászom és szerintem egészséges mert ha fajtiszta akkor eléggé nagy testû állat de viszont a panelban laksz akkor egy kicsit többet vidd el sétálni!De viszont ha kertes házban élsz akkor õ mozog annyit egy nap amennyi neki jól esik! Sok sikert!

Helló! Nekem is van egy 8 éves németjuhászom és szerintem egészséges mert ha fajtiszta akkor eléggé nagy testû állat de viszont a panelban laksz akkor egy kicsit többet vidd el sétálni!De viszont ha kertes házban élsz akkor õ mozog annyit egy nap amennyi neki jól esik! Sok sikert!
Nem tudni, hogy szuka vagy kan a kutyád, azt sem hogy mekkora a marmagassága.Van kisebb és nagyobb méretû, ezért nem lehet tudni hogy megfelelõ-e a súlya.Azt sem tudni, hogy az eddigi 9 éve alatt hogy változott, fogyott vagy hízott?
Nekem is van egy németjuhász kutyám, de õ még csak most lesz 1 éves 40kg egyáltalán nem kövér, sõt...... nagyon-nagy kutya már most majdnem 1 évesen. A németjuhász kutyáknál egyébként olyan 25kg-40kg kanoknál 60-65cm, sukáknál 55-60cm marmagasságnál. Szóval szerintem normális testúlya van kb.
nekem 11 éves és 55-kg kicsit dagi

Van egy uj kiscicam! Falurol kaptam! Hogy szoktassam ossze a 3 eves nemet juhasz keverek kutyammal?

Legjobb válasz: Egyelõre maradj mellette és folyamatosan jelezd a kutaának hogy védelmed alatt áll a cica. Megszaglássza, elfogadja a helyzetet majd befogadja õ is és már a cicát is védeni fogja nem csak téged. De ez pár nap, most még ne hagyd õket kettesben. Pl. jó módszer hogy adj a cicának enni a kutya elött és ne engedd a kutyának hogy elvegye tõle.

Egyelõre maradj mellette és folyamatosan jelezd a kutaának hogy védelmed alatt áll a cica. Megszaglássza, elfogadja a helyzetet majd befogadja õ is és már a cicát is védeni fogja nem csak téged. De ez pár nap, most még ne hagyd õket kettesben. Pl. jó módszer hogy adj a cicának enni a kutya elött és ne engedd a kutyának hogy elvegye tõle.
Tedd oda hozzá a kutya had szagolgassa a kezedbõl..a cica valószínûleg fújni fog rá, de egy két alkalom után nagyon szeretni fogják egymást.:) Persze ha a kutya nem utálja a macskákat...Mert ha ez az elsõ "macskája" a kutyának akkor nem hiszem hogy már összetudod.
Elõször találj ki valami közös játékot amiben mindhárman benne vagytok ha meg akarná kóstolni a cicát legyél vele szigorú és szólj rá határozottan éreztesd vele nem szabad, amíg meg nem szokja semmikép ne hagyd együtt õket úgy hogy nem vagy ott. Így megszokja bár ha a cica nagyobb lesz félre fogják érteni egymást és majd néha elõfordulhat egy kis csetepaté köztük de ha elfogatta falkatársnak akkor az nem veszélyes a cicának. Nekem már volt kutyám és macskám együtt és ilyen jellegû tapasztalatom van.

Van egy koca kutyám korcs (német juhasz és magyar vizsla) 2 éves kaptam egy koca rotit amelyik 7 hónapos megfognak egyezni két nőstény kutya?

Legjobb válasz: Elõször is tisztázzuk a fogalmaakt. Koca a disznónál van. Kutyánál szuka. Korcs kifejezés használata, egyfajta rendellenes fejlõdést sugall. A kérdésre válaszolva pedig: A 2 szuka ki fog jönni egymással. Fõleg akkor ha a keverék Német juhász kutya jól van szocializálva.

Elõször is tisztázzuk a fogalmaakt. Koca a disznónál van. Kutyánál szuka. Korcs kifejezés használata, egyfajta rendellenes fejlõdést sugall. A kérdésre válaszolva pedig: A 2 szuka ki fog jönni egymással. Fõleg akkor ha a keverék Német juhász kutya jól van szocializálva.
MOst akkor disznód van, vagy kutyád?
A kérdező hozzászólása: akkor legyen szuka es a 2 éves az terhes :)
Vemhes. Ivartalanítsd.
A kutya vemhes, nem terhes...úgy látom fogalmad sincs semmirõl, ami a kutyatartást illeti:( Miért kell elletni a kutyádat? Legyenek ivartalanítva mindketten, és akkor nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: de ugyan az a lenyeg a terhesbe is es a vemhessegbe is
Úristen ember! Az ilyen észjárású és agyi szinten leragadt emberek miatt tartunk itt ahol tartunk, aki a vemhes szuka keverék kutyáját, terhes koca korcs kutyának nevezi. Nem is kezdek beszélni arról, hogy mi az, hogy ivartalanítsd ki a kutyáidat, hogy ne legyen felesleges szaporulat, mert nem hinném, hoyg eljutna az agyadig. Úgy írom, hoyg megértsd: miskároltasd ki a koca korcs kutyáidat, mert sok lesz a kisbaba és akkor lesz ám baj. Javaslom tényleg tarts disznókat, azok jobban valók neked!


Mennyi az esélye, hogy egy német juhász áprilisba múlt 1 éves és egy 9hetes staffi kölyök kutya a későbbiekben összeverekedhet? Mind a két kutyus szuka. Persze etetésre mindenre odafigyelnék hogy semmi miatt ne legyen harc. Van egy 5éves csivava is.

Találtam egy kis staffi kislányt (kb 9hetes lehet) és van mellette két kutyám. Egy német juhász aki 1 éves múlt áprilisban és van mellette egy 5éves csivavám. Nagyon szeretném megtartani a kis staffi lánykát csak anyáék nem engedik mert vad és akaratos kutya szerintük. Még attól félnek, hogy a két szuka a kés?bbiekben összeverekedhet. Ez a pánik azért van nekik mert régen volt egy német juhászunk és egy rotink és ?k összeverekedtek. De szerintem csak azért mert a német juhász volt 8 éves a roti meg 10hetes. Kés?bb a német juhász megvakult és gyenge lett, a roti gondolom én ezt 2évesen a lehet?séget kihasználta, hogy úgymond átvegye a vezér szerepet. Én tudom rosszul? Esetleg tényleg összeverekedhetnek a kés?bbiekben?

Legjobb válasz: Hogy néz ki????Láttam a neten egy hírdetést, hogy elveszett egy staffi szuka!!!Csíkos és fehér

Hogy néz ki????Láttam a neten egy hírdetést, hogy elveszett egy staffi szuka!!!Csíkos és fehér
Nevelés kérdése. Ha nem tûrsz meg közöttük ellenségeskedést, nem lesz gáz.
Akkor szerencse, vogy megtaláltad, valószìnû harcoltatták volna...
A kérdező hozzászólása: Én Miskolcon találtam és pont egy rossz környéken... Ahol nem csodálkozok, hogy nyakában cipõfûzõvel találtam meg. (Remélem mindenki tudja, h kikre gondolok)
A kérdező hozzászólása: Ivartalanítani akarom õket mindenféle képpen!
Vagy valaki ellopta és aztán kidobta...elõfordult már párszor. Biztos lesz fénykép, hasonlítsd össze
Budapestrõl veszett el 11hetesen.De annak volt rózsaszín nyakörve.Keresem a hirdetést!
2-3 évesen és általában akkor ha az egyik tüzel. Sokszor ez rosszabb mint a kanok verekedése. Ivartalaníttasd õket
A kérdező hozzászólása: Hát a kutyust nyakában cipõfûzõvel találtam meg tiszta koszosan és tiszta sebbel. Utána kérdezõsködtem de senkinek nem volt ismerõs és még raktam ki róla hírdetést is. Honnan veszett el a kutyus? Meg õ fehér és fekete, benne apró tigris csík mintákkal. És akkor nagy a valószínûsége, hogy a késõbbiekben összemennek? Ez hány éves kortól történhet meg? Válaszotokat köszönöm!
1. keresni a gazdit, plakátolni, netboardra feltenni. 2. ha ivartlanítva vannak a szukák, akkor kevés az esélye a bunyónak, ha ivarosak akkor szinte biztos, hogy lesz verekedés.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!Sokat segítettetek és én is így gondolom, hogy megmentettem!Bár sokan nem.Nem hiszem, hogy normális magyar ember cipõfûzõvel a nyakába sétáltatná.Ahol meg én találtam ott sajnos tudtommal vannak olyanok akik verekedtetik az ilyen fajta kutyákat!Még egyszer köszönöm szépen a válaszotokat :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!