Találatok a következő kifejezésre: Van egy éves lány, aki azt (122 db)

Ha tud már egyedül állni az egy éves lányom, akkor mikor indul el? Nagyon el van maradva szerintetek? Nálatok hogy volt ez a folyamat?

Legjobb válasz: Másfél éves koráig ráér elindulni de szerintem késöbb is.Ha egyedül áll akor már nem biztos hogy sok kell.Lehet hogy hamarabb elindul mint gondolnád.

Másfél éves koráig ráér elindulni de szerintem késöbb is.Ha egyedül áll akor már nem biztos hogy sok kell.Lehet hogy hamarabb elindul mint gondolnád.
De miért lenne nagyon elmaradva??? Ezt én nem értem, de komolyan...az az extr ha egy baba már 10-11 hósan jár egyedül! És nem az az általános! Átlagosan 13-14 hósan kezdenek járni a babák. Az én fiam pl.nem siette el, pontosan 14 hós volt mikor egyedül elindult (nem úgy értem, hogy fogtuk a kezét, meg támogattuk stb. mert az nem önálló járás még).Elõtte már 3 hónapja egyedül állt, de még nem mert nekiindulni.
Nincs elmaradva. Miért lenne. Persze vannak babák akik korábban elindulnak, de ez még testvérek között is eltérõ. Ikreim vannak. Holnap 11hónaposak. Az egyik már kb 3hete jár. A másik még a közelében sincs. De nem is siettetem. Ráér még. Van aki még 18hónaposan sem jár. A mozgásfejlõdésnél nem szabad általánosítani. Ez csak arra jó, hogy az anyukák idegeskedjenek. Minden babának megvan a maga ritmusa. Lehet örökletes is. Én például 10hónaposan már jártam, párom csak 16hónaposan. A lányaimnál lehet az egyik rám hasonlít-aki már jár, a másik az apjára. Rengeteg minden befolyásolhatja õket. Légy kicsit türelmes vele.
nincs elmaradva! Dehogy, enyém 9 hósan állt fel, és 15 hósan járt elõször magától....mondjuk ez sem kutya! :D (igaz onnantól fut, és nem esik el sohasem) Van aki ilyen, van aki olyan!
Szia! Én is tapasztalatból mondom, hogy nem lehet "kiszámítani" , hogy mikor indul el a gyerkõc.Nincsen elmaradva, még bõven lesz ideje gyakorolni, erõt gyûjteni. Pár napja én is emiatt aggódtam...Képzeld, 4 napja szinte elõzmények nélkül kezdett el sétálgatni a 14 hónapos kisfiunk.Elõtte párszor megtett 1-1 méternyit, de semmi hajlandóságot nem mutatott az önálló járás iránt. Aztán hirtelen, mintha mindig is ezt csinálta volna, elkezdte. :D Ezt megnyugtatás képpen meséltem el, mert akár így is történhet majd a ti esetetekben is. Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató szavakat :-)

Van egy 16 éves lány, aki azt mondja nekem, hogy nem akar tőlem semmit de mégis mindig "véletlenül" összefutunk. Van ennyi véletlen?

Legjobb válasz: :D Lehet, hogy van, lehet, hogy nincs... Én is voltam ilyen kis gonosz... mondjuk akkor 13 voltam, nem 16. :D Próbáld a jeleibõl kivenni, hogy mit érezhet irántad. Azt nem írtad, hogy te hogyan viszonyulsz felé. Bár úgy veszem ki, hogy nem vonzódsz hozzá. Ha tévedtem, szólj!

:D Lehet, hogy van, lehet, hogy nincs... Én is voltam ilyen kis gonosz... mondjuk akkor 13 voltam, nem 16. :D Próbáld a jeleibõl kivenni, hogy mit érezhet irántad. Azt nem írtad, hogy te hogyan viszonyulsz felé. Bár úgy veszem ki, hogy nem vonzódsz hozzá. Ha tévedtem, szólj!
hát, nem valószínû, fõleg ha az ország másik felében lakik:D szerintem ez a legolcsóbb trükk, ha egy lány látni akar. a tettek többet érnek, mint a szavak!

Van egy 16 éves lány, aki terhes lett! 14 éves kora óta szed tablettát amit az anyja íratott fel neki. Persze nem jött be, és megesett a baj! Van az anyának felelőssége?

Legjobb válasz: 18:21! Mibõl gondolod, hogy nem írnak fel a dokik ilyen idõs lányoknak tablettát? Nekem 15 évesen írt fel mielõtt lefeküdtünk volna a párommal elmentem és megnézettem magam egy orvossal hogy nincs e valami bajom, stb elküldött vérvételre, vizelet vizsgálatra, hasi UH-ra és utána írta fel. Nem kértem, õ ajánlotta azt mondta ez a legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer. Ez lassan 7 éve volt szerintem manapság is felírják. Kérdezõnek: Szerintem az anyának már nincs felelõssége ilyenkor. Ha a lány elég érett ahhoz, hogy szexuális életet éljen akkor neki kell vállalni a felelõsséget az ilyen dolgokért. Én sem támaszkodtam volna senkire ha ilyen megesett volna velem, de én akkor lettem terhes amikor mind ketten akartuk már a párommal a kisfiunkat. Ha abortuszra kerül a sor akkor viszont az anyukája beleegyezése nélkül ez nem kivitelezhetõ. Szóval jogi szempontból mégis a lány anyukáján van a felelõsség.

18:21! Mibõl gondolod, hogy nem írnak fel a dokik ilyen idõs lányoknak tablettát? Nekem 15 évesen írt fel mielõtt lefeküdtünk volna a párommal elmentem és megnézettem magam egy orvossal hogy nincs e valami bajom, stb elküldött vérvételre, vizelet vizsgálatra, hasi UH-ra és utána írta fel. Nem kértem, õ ajánlotta azt mondta ez a legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer. Ez lassan 7 éve volt szerintem manapság is felírják. Kérdezõnek: Szerintem az anyának már nincs felelõssége ilyenkor. Ha a lány elég érett ahhoz, hogy szexuális életet éljen akkor neki kell vállalni a felelõsséget az ilyen dolgokért. Én sem támaszkodtam volna senkire ha ilyen megesett volna velem, de én akkor lettem terhes amikor mind ketten akartuk már a párommal a kisfiunkat. Ha abortuszra kerül a sor akkor viszont az anyukája beleegyezése nélkül ez nem kivitelezhetõ. Szóval jogi szempontból mégis a lány anyukáján van a felelõsség.
Ha végigolvastad a kérdést láttad, hogy az anyja íratta és váltotta ki neki.A mami megtett mindent, innentõl kezdve a kislány baja, ha nem tudja, mi a teendõ.Ennek tudatában szerintem teljes egészében a gyerek felelõssége a baja.Így járt.Legközelebb okosabb lesz és gumit húzat a "párja" farkára.Most meg megeszi amit fõzött.Ha van benne felelõsség ahhoz, hogy 14 évesen szexeljen, akkor annak következményeihez is van.
18:21!!!! jobb ha tudod h 11 évesen kaptam tablettát. nem tudom mi bajod van, inkább tabletta mint poronty. örülnöd kellene hogy szed valaki minthogy nem. hibbant nõ!!!!
persze, nem nevelt annyi észt a lányába, hogy a tájékoztató szerint szedje a gyógyszert
nem hiszem egy 16 évesnek már kell lennie annyi felelõsségének hogy naponta bevegyen egy tablettát ami az érdekében áll...
Úristen kislányok, utolsók. Mirõl beszéltek??????Hogy lenne elég érett valaki 14 évesen a szexuális életre? Jesszus. A kérdezõnek: de van felelõssége. Az illetõ kislány még nem felnõtt, fiatalkorú. Az kérdés, hogy még kiskorúként (ha 14 volt, és már szexelt, akkor lehet, hogy azelõtt is, hogy betöltötte a 14-et) létesített-e vele valaki testi kapcsolatot, az megrontás. Ha errõl az anyának tudomása volt, büntethetõ lenne tudomásom szerint.
Van az anyjának felelõssége de a lányé semmivel sem kevesebb! Már nem kisbaba!
Szeretném hinni, hogy egy 14 éves lánynak semmiféle orvos nem ír fel fogamzásgátló tablettát! Ha ez így van, akkor az anyukája suttyomban íratta fel, orvos nem vizsgálta a lányt. Ha ez a helyzet, szimplán a tabletta miatt, az esetleges komplikációk, mellékhatások miatt (arról nem is beszélve, hogy egy éppen fejlõdõ szervezetet hormonokkal töm) is óriási felelõssége van az anyának. Ha az orvos írta fel, akkor meg neki is.
Bevette minden napa gyógyszert azonos idõben? Kimaradt akár egyetlen 1 szem is? Az orvos mikor felírta a gyógyszert normálisan megvizsgálta? (vérvétel..stb) Az anyának nincsen felelõssége, pont azért cselekedett!
Vagy anya futtatja a kislányt.
futtatja.. jesszusom betegek vagytok:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D fzttatki k*csög cigányok szoktak.. 95%-ban.
Szerintem, ha egy 16 éves lány elég érettnek érzi magát ahhoz, hogy szexeljen, akkor legyen arra is esze, hogy normálisan szedi a fogamzásgátlót. Amúgy az nem igaz, hogy 14 évesnek nem irnak fel fogamzásgátlót, én pont ennyi idõs voltam, amikor a nõgyógyász ezzel akarta beszabályozni a ciklusomat. Ahhoz pedig ismernünk kéne az anyát és a körülményeket, hogy azt eldönthessük, hogy van - e felelõssége.
18:31-es vagyok, már nem vagyok kislány 21 éves vagyok és van egy 12 hónapos kisfiam. Lehet, hogy 14 évesen még kislánynak gondoltál de én igen is érettnek éreztem magam nem csak a szexre hanem a közös életre is a párommal. Ha nem lettem volna az valószínû már nem lennénk együtt és nem lenne gyerekünk sem. De ez mindenkinél másképp van. Nem azon múlik hogy érett-e rá valaki, hogy hány éves. A kor alapján nem lehet ezt eldönteni. Van egy régi barátnõm aki még 18 évesen sem érezte elég érettnek magát a szexre, ember függõ. Ki ilyen ki olyan, de minden esetre én nem bántam meg hogy akkor lefeküdtem a párommal és szerintem õ se :)

A sulinkban van egy 13 éves lány, aki most szült. Neki kell fölnevelnie a gyereket vagy az anyjának? Egyáltalán, hogy tudja földolgozni hogy anya lett?

Legjobb válasz: Nem tudom egyáltalán felfogja-e hogy mi történik,nemcsak a saját szervezetével,életével,hanem a kis lény jelenlétével is,s ha majd megszületik a baba ,a gyermek el tudja -e látni a gyermekét.Sosem fogom megérteni,fõleg ha magamból indulok ki,hogy 13 évesen hol tartottam,mi érdekelt,mennyire voltam képes felelõsséget vállalni,és mennyire voltam felelõsségre vonható. Az biztos hogy a szüleinek nagyon sokat kell majd bevállalni,mind anyagiakban,mind a mindennapos tennivalókban.És hogy mi lesz nekik a jövõ?Ha szerencséje van és olyanok a szülei,akkor megoldják helyette a gondokat,problémákat,ha nem ,akkor igen hamar kellene ennek a lánynak felnõni a feladathoz.

Nem tudom egyáltalán felfogja-e hogy mi történik, nemcsak a saját szervezetével, életével, hanem a kis lény jelenlétével is, s ha majd megszületik a baba , a gyermek el tudja -e látni a gyermekét.Sosem fogom megérteni, fõleg ha magamból indulok ki, hogy 13 évesen hol tartottam, mi érdekelt, mennyire voltam képes felelõsséget vállalni, és mennyire voltam felelõsségre vonható. Az biztos hogy a szüleinek nagyon sokat kell majd bevállalni, mind anyagiakban, mind a mindennapos tennivalókban.És hogy mi lesz nekik a jövõ?Ha szerencséje van és olyanok a szülei, akkor megoldják helyette a gondokat, problémákat, ha nem , akkor igen hamar kellene ennek a lánynak felnõni a feladathoz.
Szia!Én 14 évesen (majdnem 15) szültem a kisfiamat. Csak a 7. hónapban tudta meg mindenki (az apukáján és rajtam kívül), így elvetetni nem tudtuk már (nem is akartuk). Mindenki gyõzködött, hogy adjuk örökbe, de mi akartuk ezt a babát. Párom (aki azóta a férjem) pont 10 évvel idõsebb, tehát õ most 26. Danit (a gyermekünk) teljesen mi neveljük, külön költöztünk és csak néha találkozunk a nagyikkal. Én itthon vagyok Danival, miközben a gimit magántanulóként folytattam, az apukája pedig egyetemre jár és dolgozik. Egy kicsit sem bántuk meg a döntésünket. Persze ez a ritkább, hisz a legtöbb fiatal elveteti /örökbe adja/ vagy megöli a babáját.. Egyébként csak a lány nem nevelheti, valakinek kell vállalni a pici törvényes képviselését (nálunk ez a férjem). Ha kíváncsi vagy még valamire, írj bátran! Zsófi
Nekem is sok volt évfolyamtársam van, akinek 9. osztály alatt született babája és sajnos az anyai ösztönök nem alakultak ki náluk...pl. végig cigiztek és drogozták a terhességük idõszakát...szóval no comment...
Nagyon jó kérdések. Itt a nevelés azt hiszem kettõs õt neveli az anyja amit a gyereke szükségleteit illeti ( szoptatás) azt a gyerek és a többi valahogy közösen. Hogyan dolgozza fel, hogy anya ? Nehezen szerintem lehet sehogy.
Majd az állam felneveli a mi pénzünkön. Gratulálok!

Van egy 6 éves lányom, aki születése óta velem alszik, és 2 hónapja költöztem össze a jelenlegi párommal, és nem tudja elfogadni, mert azt mondja ekkora lánynak külön kell már aludnia, ez milyatt mindennapossak a vitáink, mit csináljak?

Lincs hangulat van itthol,ti mit tennétek a helyemben,mert nem akarok kett?jük közt választani!

Legjobb válasz: 6 éves gyereknek a saját ágyában a helye....igaza van a párodnak.

6 éves gyereknek a saját ágyában a helye....igaza van a párodnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hasznos választ!Megfogadom a tanácsaitokat!Szép napot mindenkinek!
Szia! Az jutott még eszembe - írtam már tegnap, hogy hogyan próbáld az ágyába szoktatni - hogy talán beválna, ha kapna valami kisállatot, aki vele alszik. Ha meg tudsz barátkozni a kutya/cica gondolatával, az a legjobb (az én lányom is imád a kutyával aludni, ott alszik az eb az ágy végénél a kosarában), de ha erre nincs lehetõségetek, kaphat egy degut vagy tengerimalacot vagy ami tetszik neki, annak a ketrecét tartsátok a szobájában, így nem lesz egyedül. Rengeteget számíthat! Kicsit úgy érezheti, hogy most õ a nagylány, aki vigyáz éjjel is a "kicsi, védtelen állatkára". Talán beválik. És hagyj neki valami halvány fényû lámpát égve éjszakára.
Sajnálom, ami az apukájával történt, de te azt írtad, hogy születése óta alszik veled. Tehát már akkor is ez volt a rendszer. Mindegy, mostmár felesleges azon kattogni, hogy mit kellett VOLNA csinálni, de így már jobb lenne, ha a korának megfelelõen a saját helyén aludna.
A kérdező hozzászólása: Azért voltam vele ilyen engedékeny, hogy velem aludjon, mert sokat sírt az apukája után akit 3 éve vesztettünk el, meghalt, és én pótolom neki az apát is, és féltem megtagadni, hogy velem aludjon, mert akkort úgy gondoltam, hogy szívtelen anya lennék!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és azt hiszem igazatok van, próbálom átszoktatni külön ágyba de éjjel töbször felkel még , és keres, úgy próbálom, hogy oda fekszek méllé, és mikort elalszik át megyek a páromhoz, de így is 2-3-rom alkalommal átjön értem, nem gondoltam végig a dolgokat és most nagyon nehéz, és sajnálom mikor sír értem, abban bízom, hogy hamar túl leszünk ezen a dolgon!
Ezt már 6 éve elrontottad!!
Milyatt??? Úristen, mik vannak... Egyébként egy 6 éves gyerek tényleg aludjon a saját ágyában.
Te korábban nem gondoltál arra, hogy majd egyszer lesz új párod, aki nyilván veled akar aludni, és nem a gyerekkel? Az én fiam még csak három éves lesz, viszont eddig megvolt az a szokása, hogy az éjszaka közepén átsétál az én ágyamba és ott alszik tovább. Mivel jómagam is egyedülálló vagyok, felmerült bennem, hogy ha egyszer lesz új párom, aki értelemszerûen fog majd olykor itt aludni, akkor ez gondot okozhat, nem lehet minden ilyen alkalommal másra bízni a gyereket, hiszen ha komoly a kapcsolat, úgyis együtt fogunk majd élni. Viszont azt sem akartam, hogy a gyerek azt érezze, kitúrják a helyérõl. Ezért el is kezdtem leszoktatni, így, hogy még senki nincs a láthatáron, jobb ezt most. Mostmár az éjszakák többségét a saját ágyában alussza végig. A párodnak tökéletesen igaza van, mondjuk tény, hogy nevelni a te dolgod, neked kell dönteni, csak aztán könnyen meglehet, hogy ha te ehhez ragaszkodsz, akkor a párod meg azt mondja, hogy neki ez így nem megy. És ez érthetõ is lenne.
Elõzõ vagyok, bocsi a hibákért, valami gond van a bill-el.
Ezt azelõtt kellett volna megoldani, mielõtt összeköltöztetek. Egy hatéves kislánynak nem feltétlenül egészséges együtt aludni egy vadidegn férfival, a szexuális életetek meg végképp nem rá tartozik. Jól elszúrtad, ha most kirakod a kicsit, az jogosan gyûlöli meg az új betolakodót, ugyanakkor tényleg alhatna már egyedül... Talán az a megoldás, hogy egylõr te mégy át aludni a kislányhoz és szépen, fokozatosan te mégy vissza a hálószobába. Elõször vele alszol gész éjjel, aztán hajnal felé már átmégy a párodhoz, késõbb megvárod, míg a lányod elalszik és utána kiosonsz, végül eljuttok odáig, hogy már egyedül is el fog aludni. De ez hosszú menet lesz.
Véleményem szerint nem egészséges, hogy ennyi ideig veled aludt. A párodat maximálisan meg lehet érteni, hiszen õ veled akarja megosztani az ágyat, és nem veled ÉS a lányoddal. Ezen felül egyéb kellemetlenségeket is okozhat a lányod jelenléte (ha este szeretkeznétek, hogy oldjátok meg?)... Plusz a lányod egészséges fejlõdésének sem tenne jót a hármasban alvás.
Tökéletesen igaza van a párodnak... 6 éves korban már nem a te ágyadban a helye...
Utolsó szerintem ne egy állatot rontsunk már el a gyerek miatt! A kutyának is nevelésre van szüksége, falkavezérre, és hogy tudja hol a helye és nem arra hogy ágyban aludjon! A macska meg úgyis odamegy ahova akar! Meg különben is akkor meg ebbõl az lenne hogy majd ha õ lesz nagy akkor a pasija fog veszekedni vele mert nem akar egy állattal aludni! Ha valami pótszerre szoktatod sosem lesz jó neki!

14 éves kor felett mindenki szabadon élhet szexuális életet. Ugyanakkor ha a tv lead egy erotikus filmet kint van a 18-as karika. Nem nézheti meg mondjuk egy 17 éves lány (ezt az oldalt sem látogathatja) aki 2 éve szexel. Törvényesen. Hogy is van ez?

Legjobb válasz: A 18-as karikát ki kell tenniük, mivel a törvény kötelezi rá õket. Pontosabban fogalmazva, a 18-as azt jelenti, hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlott. A nem ajánlott viszont nem egyenlõ azzal, hogy tilos vagy törvénytelen. Tehát ha 17 évesen meg akarsz nézni valamit, megteheted. Legfeljebb nem veszed figyelembe a karikában ajánlott kort :) Ennyi.

A 18-as karikát ki kell tenniük, mivel a törvény kötelezi rá õket. Pontosabban fogalmazva, a 18-as azt jelenti, hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlott. A nem ajánlott viszont nem egyenlõ azzal, hogy tilos vagy törvénytelen. Tehát ha 17 évesen meg akarsz nézni valamit, megteheted. Legfeljebb nem veszed figyelembe a karikában ajánlott kort :) Ennyi.
Egy erotikus filmben megjelenhetnek olyan tartalmak, amelyek félreérthetõk, félrevezethetik a tapasztalatlan fiatalokat. Az ilyen filmeken nem csak szimpla szexjelenetek vannak, hanem erõszakos, perverz, kifacsarod jelenetek is, amiket félreérthet egy 14 éves. Egyébként totál egyetértek. Furcsa dolog, hogy a szexualitást tartalmazó filmek 18-as karika és csak az éjszaka közepén mehet, míg az erõszakos mozik simán elmennek 16-ossal. A szex az élet része, az erõszek meg k*rvára nem kellene, hogy legyen.
Félreérted. A tv-ben is a karika azt jelenti, hogy szülõi felügyelettel. Akárcsak az életben: szülõi jelenlét, felügyelet mellett már szexelhetsz.
A karika nem a nézõt védi, hanem a csatornát. mivel õk figyelmeztetnek hogy szexuális avagy durva tartalom lesz a filmben, így nem lehet õket perbe fogni egy esetleges fim által kiváltott epilepsziás roham miatt. Õk szóltak elõre.
A kérdező hozzászólása: magadnak lefényképezheted azt hiszem
szerintem az a gáz, hogy jogilag egy 14 éves éretlen kislány, kisfiú szexelhet
Ez majdnem akkora butaság a törvénykezésben, mint hogy ha én, felnõtt férfi, megdugok a lány akaratával, beleegyezésével egy 14 éves kiscsajt, akkor semmi gond.De ha le is fényképezem meztelenül az ágyamban, vagy ahogy szexelünk, az már pedo, és mehetek a börtönbe.
A kérdező hozzászólása: szerintem nem így van.a sárga karika pl. a 16 nem ajánlott a piros az tilos de elvileg nem vehet meg erotikus újságot és itt sem lehet fenn
jogos kérdés
De várj! Akkor eddig ti nem úgy csináltátok? Szerintem akkor add föl magad a rendõrségen minél hamarabb. Ha vallomást teszel, enyhébbek lesznek.
Igen, a törvény szerint ha anyukád tartja a gyertyát, akkor mehet minden:D
16:21-es: Ez is nagyon igaz, egyrészt a felelõsség kizárása is (pont, mint a ciginél a doboz aljára írt figyelmeztetõ szövegek).

Van egy 11 éves lányom aki nagyon szereti hallgatni Lady Gagát. Megnézi azokat a számára mégdurva videoklippeket is. Ez normális?

Szinte a összes számot hallgatta és nézte már.Van egy ismer?söm akinek van egy 13 éves lánya és most kezdte el hallgatni.Õ azt mondja hogy lehet hogy baj.Amúgy a lányom tudja mi a szex.És egyszer rajtakaptam a masztrubáción.De nem szóltam neki hogy láttam.Ez normális?Vagyis nemcsak a zenehallgatás hanem a masztrubáció meg a többi?

Legjobb válasz: Zene/klip: 11 évesen képekkel illusztrált könyveket olvastam Hitler népirtásairól, 12 évesen a kedvenc játékom a Doom 2 volt. És akkor? Normális ember lettem. (Lady Gagát mondjuk iszonyatosan utálom, de ez meg ízlés kérdése, ami meg nem vita tárgya.) Maszturbáció: nincs azzal semmi gond. Sõt: ha szép lassan felfedezi a testét, az késõbbi kapcsolataiban igencsak hasznos dolog lehet. F/20

Zene/klip: 11 évesen képekkel illusztrált könyveket olvastam Hitler népirtásairól, 12 évesen a kedvenc játékom a Doom 2 volt. És akkor? Normális ember lettem. (Lady Gagát mondjuk iszonyatosan utálom, de ez meg ízlés kérdése, ami meg nem vita tárgya.) Maszturbáció: nincs azzal semmi gond. Sõt: ha szép lassan felfedezi a testét, az késõbbi kapcsolataiban igencsak hasznos dolog lehet. F/20
11 éves korban is teljesen normális a maszturbáció. Már óvódás kislányok is felfedezik, hogy a puncijuk izgatása jó dolog és ezzel sincs semmi baj! A másik dolog, hogy inkább maszturbáljon, minthogy meggondolatlanul ugorjon bele a szexbe!
Már mért ne lenne normális?-.-
Teljesen normális.Nem egyformán érünk.Ha a lányod korán érõ típus, akkor érthetõ hogy hajtja a kíváncsiság.Van olyan, aki még 20 évesen sem érik meg erre...Az is normális..Na jó, az már kevésbé.De semmi esetre se mondd az neki, hogy ez rossz meg csúnya dolog, mert késõbb ebbõl komoly bajai lehetnek.Nekem is ezt mondta az anyukám régen, minek következtében nagyon sokáig frigid voltam, mert szex közben mindig arra gondoltam hogy ez mennyire gusztustalan és elítélendõ.Aztán lett egy barátom, aki megmutatta hogy ez a legszebb és legtermészetesebb dolog a világon, azóta minden rendben.A nemiség az életünk része, és a kíváncsiság nem korhatáros.Nem te döntöd el, hogy a lányodat mikor kezdjék el érdekelni ezek a dolgok.
Jézus isten... Burokba nem szeretnéd zárni? Persze, hogy normális. Felfedezi a testét. Nehogy azt mondd neki, hogy rossz, mert egész életében gátlásos lehet...
Teljesen normális dolog. Az hogy maszturbál ebben a korban az is normális. Viszont ha láttad hogy csinálja ûlj le vele beszélgetni. Inkább te világosítsd fel mint hogy halljon mindenfélét. Persze amikor leûlsz vele nem kell elmondanod neki hogy láttad õt aközben
Szerintem inkább kuld el apácának!
kedves 13 éves kislányka! Azért ne legyen ekkora a szád, ha elég idõs vagy a maszturbációhoz, akkor megtanulhatnád, hogy hogy beszélünk egy felnõttel. Amikor gyerek voltam én is magamhoz nyúltam 14 évesen, nem 11 évesen. Igaz még más világ volt, de én korainak tartom, bár eltiltani nem lehet. K
A maszturbálással semmi gond. Én is csinálom. Am Lady Gaga fan vok. Már minden klipjét láttam és imádom õket, legjobb a bad romance, Poker face, Paparazzi és a love game. Teljesen normális h ilyeneket hallgat. Am üvegbúrára nem gondoltál még? Egyszerû megoldás. Mikor akarod h felfedezze magát? 30 évesen? L/13
Ne haragudj, de én 14 vagyok, és szerintem a maszturbáció NEM OK-S még. Amúgy zenét azt hallgat, amit akar.
ha a lady gaga klippek szörnyûek , akkor nézd meg a rammstein pussy cenzurálatlan változatát , az tényleg brutális(an jó)
Hu 13 eves KISLANY, mekkora szad van. Azert jo lenne egy anyukat nem egy kis pisis oktatna ki. Hihetetlen h ezeknek a mai csitriknek mekkora szajuk van. egy szinten anyuka mielott engem is elkezdenel kioktatni!
No igen, a felszínes, sekélyes emberek általában többre a formát, mint a tartalmat... (Nem az eredeti válaszoló vagyok, de maximálisan egyetértek vele. A kérdezõ naivitása enyhén nevetséges. Zenehallgatás elve nem lehet rossz önmagában, kezdjük itt. Az meg hogy egy 13 éves lány tudja mi a szex... hát inkább az lenne meglepõ, ha nem tudná. Nem egy van, aki ennyi idõsen már túl is van az elsõ élményen - nem masztira gondolok -, inkább örüljön, hogy az õ lány nem ilyen. Mit akar belõle? Apácát? Pfff. Amúgy egész nyugodtan pontozzatok le akár nulláig is, kb letojom.)
én is nézem a klippjeit.a lejobb a telephone, bár a klippje brutális szinte.11/L normális sztem
Miért gáz ha hallgatja? :O egy 6-8 évesnek téll nem való, fõleg a Dance in the Dark...de ha masztizik akk bmeg ne hozd már fel neki...nem vágod h milyen ciki lehet neki?!
Don't call my name Don't call my name Alejandro I'm not your babe I'm not your babe Fernando Don't wanna kiss Don't wanna touch Just smoke my cigarette and hush Don't call my name Don't call my name Roberto Alejandro forever...
nem baj ha ilyet hallgat, hagy, had bontakozzon ki, had találja meg a saját kis személyiségét. ez egy fejlõdõ gyereknél nagyon fontos. A masztira meg annyit, hogy szerintem nem baj, hogy csinálja, nem azt mondom, hogy jobb minél hamarabb kezdeni, de nem baj ha csinálja. 14 évesen nyúltam magamhoz és soha nem sikerült, az elsõ orgazmusom 16 évesen volt és a barátomtól, most szakítottam vele és mái napig nem is tudom hogy kell csinálni. na ez 20 évesen elég gáz.
én tiltanám a gyerekemnek azt a lady gaga nevû szörnyet mert állítólag fiú és úgy operáltatta át nõvé magát
Én is maszturbáltam már 11 évesen. Ne is mondd neki, hogy láttad. Tedd a szívedre a kezed: Te sosem csináltad kamaszkorodban? És tökmindegy, hány éves voltál. 24/L
Nekem azzal sem, mert igaza van. ;) F/20
az utolsó 3 mondatoddal volt bajom
02 23 21:18-as! Nem tom mi a baj azzal amit írtam. Magyarázd már el légyszíves. Am a mi osztályunkba a fiúk az isk.-ba is csinálják órán a pad alatt...ami szerintem azért már durva.
Jaaj már 12 vagyok én is hallgatok Lady Gagat, de nemválok olyanná mint õ.Nyugi.Ha észretetszik venni hogy úgy visekkedik mint Gaga akkor tessék beszélni vele.
én már 4 évesen csináltam
Te jóságos ég, tizenéves gyerek felfedezi a testét te pedig azt kérdezed , hogy ez normális-e? Nemár... Remélem, hogy ezt te sem gondoltad komolyan. Lady Gaga pedig egy fos, ha zenét hallgat, akkor az zene legyen.

Van egy 16 éves lány. Akinek tetszek. Nekem is nagyon tetszik csak az a bökkenő hogy én 14 éves vagyok. :// Mit tegyek?

És az a helyzet hogy nem tudom h járjak vele vagy ne mert id?sebb t?lem?S nem tudom h ciki e ha id?sebb a lány mint a fiú?Várom a válaszokat

Legjobb válasz: Ne legyél kretén. Ha 14 évesen 16 a csajod az nemhogy nem ciki, de még gizda is:) Anyád szemét viszont rettenetesen fogja szúrni

Ne legyél kretén. Ha 14 évesen 16 a csajod az nemhogy nem ciki, de még gizda is:) Anyád szemét viszont rettenetesen fogja szúrni
ha õt nem zavarja, hogy fiatalabb vagy, akkor meg miert ne ...szóval nyugodtan járj vele és nem ciki
Lehet villantani! Ne habozz! Fõleg ha jó a csaj! Taníts Cicám!:)
Max a lánynak lenne ciki...
Inkább a lánynak lehetne ciki, de neked nem az. Ha tetszetek egymásnak, akkor mi a problem?
Vágj bele (: próbáljátok meg aztán ha nem jön össze akkor sincs semmi, és egyáltalán nem gáz az a 2 év (:
pl ha egy suliba jártok, elhivhatnád vhová:)
írj privit és megpróbálok segíteni=D
A kérdező hozzászólása: Hát pont az a probléma, h nem járunk egy suliba :D
és még nem is találkoztatok? honnan ismered?? szoktatok beszélni??
A kérdező hozzászólása: de ismerjük egymást, és beszéltünk is pár hete, akkor tetszett meg...
de honnan a fenébõl ismered? leszólítottad az utcán? O_.
A kérdező hozzászólása: mondom egy suliba jártunk tavaly :D

Miért van az hogy ha 21 évesen egy 16 éves lány tetszik, azt még elnézik, és elvileg normális is, de ha egy fiú, akkor már pedofíl az ember?

ezt sosem értettem. ez nem a mérce kett?ssége?

Legjobb válasz: A kérdést megfogalmaznád kicsit másképp? Mert jelen formájában számomra nehezen értelmezhetõ.

A kérdést megfogalmaznád kicsit másképp? Mert jelen formájában számomra nehezen értelmezhetõ.
HE?
Dehogynem. 16 éves barátnõm egy 22 éves csajjal járt. Ne hangoztasd, itt már nem a korkülönbség szúr szemet, hanem az, hogy fiú-fiú.
A kérdező hozzászólása: Nem rólam van szó!
Ha fiatalabb a srác mint a lány az azért jóval szembetünõbb mint forditva manapság a lányok hamar érnek és meg nem mondod némyelyiknél hogy hány éves ...!!
B U Z I-E VAGY?
mert egy 16 éves fiu még nem tuti hogy meleg, lehet divathobort feltûnési viszketegség vagy depreszio ilywen megnyilvánuléása vagy bármi
A kérdező hozzászólása: 23:10, köszönöm a válszt:)
A kérdező hozzászólása: naszóval. van egy illetõ aki 21 éves, és ennek az illetõnek tetszik egy 16 éves lány. megkérdezi itt hogy ez normális e, és a többség aztmondja igen. erre meg. van egy ugyan ilyen illetõ, 21 éves fiú, és tetszik neki egy 16 éves fiú. megkérdezi ez normális e, és õbelõle rögtön büdös-pedofil lesz. ez miért van? ezt nem értem. egy 16 éves fiú, nem ugyan olyan mint egy 16 éves lány? már bocs.
, , Miért van az hogy ha 21 évesen egy 16 éves lány tetszik, azt még elnézik, és elvileg normális is, de ha egy fiú, akkor már pedofíl az ember?" Mert akkor homó vagy :D Egyébként értem a kérdésedet. A nõk általában az idõsebb férfiakat szeretik, ezért csak nagyon ritkán fordul elõ ilyesmi. De egyébként nem rossz dolog, ha a srác se tartja gondnak akkor simán lehet belõle hosszú kapcsolat. És nem szokták emiatt pedonak tartani az embert, vagy ha igen, rossz (baráti) körökben mozog. Remélem segítettem. 15/f
Azért mert a pedoknak mindegy hogy fiú vagy lány, csak gyerek legyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!