Találatok a következő kifejezésre: Van egy éves lány, aki (407 db)

Ha tud már egyedül állni az egy éves lányom, akkor mikor indul el? Nagyon el van maradva szerintetek? Nálatok hogy volt ez a folyamat?

Legjobb válasz: Másfél éves koráig ráér elindulni de szerintem késöbb is.Ha egyedül áll akor már nem biztos hogy sok kell.Lehet hogy hamarabb elindul mint gondolnád.

Másfél éves koráig ráér elindulni de szerintem késöbb is.Ha egyedül áll akor már nem biztos hogy sok kell.Lehet hogy hamarabb elindul mint gondolnád.
De miért lenne nagyon elmaradva??? Ezt én nem értem, de komolyan...az az extr ha egy baba már 10-11 hósan jár egyedül! És nem az az általános! Átlagosan 13-14 hósan kezdenek járni a babák. Az én fiam pl.nem siette el, pontosan 14 hós volt mikor egyedül elindult (nem úgy értem, hogy fogtuk a kezét, meg támogattuk stb. mert az nem önálló járás még).Elõtte már 3 hónapja egyedül állt, de még nem mert nekiindulni.
Nincs elmaradva. Miért lenne. Persze vannak babák akik korábban elindulnak, de ez még testvérek között is eltérõ. Ikreim vannak. Holnap 11hónaposak. Az egyik már kb 3hete jár. A másik még a közelében sincs. De nem is siettetem. Ráér még. Van aki még 18hónaposan sem jár. A mozgásfejlõdésnél nem szabad általánosítani. Ez csak arra jó, hogy az anyukák idegeskedjenek. Minden babának megvan a maga ritmusa. Lehet örökletes is. Én például 10hónaposan már jártam, párom csak 16hónaposan. A lányaimnál lehet az egyik rám hasonlít-aki már jár, a másik az apjára. Rengeteg minden befolyásolhatja õket. Légy kicsit türelmes vele.
nincs elmaradva! Dehogy, enyém 9 hósan állt fel, és 15 hósan járt elõször magától....mondjuk ez sem kutya! :D (igaz onnantól fut, és nem esik el sohasem) Van aki ilyen, van aki olyan!
Szia! Én is tapasztalatból mondom, hogy nem lehet "kiszámítani" , hogy mikor indul el a gyerkõc.Nincsen elmaradva, még bõven lesz ideje gyakorolni, erõt gyûjteni. Pár napja én is emiatt aggódtam...Képzeld, 4 napja szinte elõzmények nélkül kezdett el sétálgatni a 14 hónapos kisfiunk.Elõtte párszor megtett 1-1 méternyit, de semmi hajlandóságot nem mutatott az önálló járás iránt. Aztán hirtelen, mintha mindig is ezt csinálta volna, elkezdte. :D Ezt megnyugtatás képpen meséltem el, mert akár így is történhet majd a ti esetetekben is. Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató szavakat :-)

16 éves vagyok és fiú és van egy biszex lány aki 15 éves, abból lehet valami baj? Vagy valami más lehet mint ha nem biszex lenne?

Aki normális az írjon üzenetet. Köszönöm!

Legjobb válasz: biszex= mindkét nemhez vonzódik---> van esélyed

biszex= mindkét nemhez vonzódik---> van esélyed
Hozza a barátnõjét is Lesz gruppen

14 éves srác vagyok általánosba járok van egy szép lány aki bejön nekem. Merjek e randit kérni?

égebben is nyomultam de most mellettem ül és elég jól elbeszélgetünk a kémia és egyéb borzalmas órákon és olyasmit érzek mintha nyitottabb lenne irántam merjek kezdeményezni egy randit vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: sztem ne egybõl rohand le csak nyugisan beszélj vele és akkor így mikor mindkettõtök figyel "jahm....és még azt szeretném kérdezni hogy eljönnél velem valahova?"

sztem ne egybõl rohand le csak nyugisan beszélj vele és akkor így mikor mindkettõtök figyel "jahm....és még azt szeretném kérdezni hogy eljönnél velem valahova?"
Szerintem is merjél. Hivd el teázni, pizzázni, forrócsokizni, vagy menjetek el jégkorizni. Egy próbát megér, és esélyes vagy mivel szivesen beszélget veled. Gondolj erre.
Szerintem is magabiztosan beszélj vele és hívd el utána csak úgy spontán valahova... De legyél tökös mert ha barátsággá alakul a dolog abból már nagyon nehéz kitörni.
igaza van az elõzõ hozzászólónak
Ne légy pu.nci, persze hogy kérj randit. Miért mi a másik lehetõség? Elballagsz, soha többé nem találkoztok, aztán majd egyedül sírdogálsz otthon? Persze lehet hogy elutasít, de legalább add meg neki az esélyt hogy igent mondjon.
persze próbáld meg elég sanszosnak tûnik :) majd írd le a fejleményeket ha történt vmi:D

Van egy 16 éves lány, aki terhes lett! 14 éves kora óta szed tablettát amit az anyja íratott fel neki. Persze nem jött be, és megesett a baj! Van az anyának felelőssége?

Legjobb válasz: 18:21! Mibõl gondolod, hogy nem írnak fel a dokik ilyen idõs lányoknak tablettát? Nekem 15 évesen írt fel mielõtt lefeküdtünk volna a párommal elmentem és megnézettem magam egy orvossal hogy nincs e valami bajom, stb elküldött vérvételre, vizelet vizsgálatra, hasi UH-ra és utána írta fel. Nem kértem, õ ajánlotta azt mondta ez a legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer. Ez lassan 7 éve volt szerintem manapság is felírják. Kérdezõnek: Szerintem az anyának már nincs felelõssége ilyenkor. Ha a lány elég érett ahhoz, hogy szexuális életet éljen akkor neki kell vállalni a felelõsséget az ilyen dolgokért. Én sem támaszkodtam volna senkire ha ilyen megesett volna velem, de én akkor lettem terhes amikor mind ketten akartuk már a párommal a kisfiunkat. Ha abortuszra kerül a sor akkor viszont az anyukája beleegyezése nélkül ez nem kivitelezhetõ. Szóval jogi szempontból mégis a lány anyukáján van a felelõsség.

18:21! Mibõl gondolod, hogy nem írnak fel a dokik ilyen idõs lányoknak tablettát? Nekem 15 évesen írt fel mielõtt lefeküdtünk volna a párommal elmentem és megnézettem magam egy orvossal hogy nincs e valami bajom, stb elküldött vérvételre, vizelet vizsgálatra, hasi UH-ra és utána írta fel. Nem kértem, õ ajánlotta azt mondta ez a legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer. Ez lassan 7 éve volt szerintem manapság is felírják. Kérdezõnek: Szerintem az anyának már nincs felelõssége ilyenkor. Ha a lány elég érett ahhoz, hogy szexuális életet éljen akkor neki kell vállalni a felelõsséget az ilyen dolgokért. Én sem támaszkodtam volna senkire ha ilyen megesett volna velem, de én akkor lettem terhes amikor mind ketten akartuk már a párommal a kisfiunkat. Ha abortuszra kerül a sor akkor viszont az anyukája beleegyezése nélkül ez nem kivitelezhetõ. Szóval jogi szempontból mégis a lány anyukáján van a felelõsség.
Ha végigolvastad a kérdést láttad, hogy az anyja íratta és váltotta ki neki.A mami megtett mindent, innentõl kezdve a kislány baja, ha nem tudja, mi a teendõ.Ennek tudatában szerintem teljes egészében a gyerek felelõssége a baja.Így járt.Legközelebb okosabb lesz és gumit húzat a "párja" farkára.Most meg megeszi amit fõzött.Ha van benne felelõsség ahhoz, hogy 14 évesen szexeljen, akkor annak következményeihez is van.
18:21!!!! jobb ha tudod h 11 évesen kaptam tablettát. nem tudom mi bajod van, inkább tabletta mint poronty. örülnöd kellene hogy szed valaki minthogy nem. hibbant nõ!!!!
persze, nem nevelt annyi észt a lányába, hogy a tájékoztató szerint szedje a gyógyszert
nem hiszem egy 16 évesnek már kell lennie annyi felelõsségének hogy naponta bevegyen egy tablettát ami az érdekében áll...
Úristen kislányok, utolsók. Mirõl beszéltek??????Hogy lenne elég érett valaki 14 évesen a szexuális életre? Jesszus. A kérdezõnek: de van felelõssége. Az illetõ kislány még nem felnõtt, fiatalkorú. Az kérdés, hogy még kiskorúként (ha 14 volt, és már szexelt, akkor lehet, hogy azelõtt is, hogy betöltötte a 14-et) létesített-e vele valaki testi kapcsolatot, az megrontás. Ha errõl az anyának tudomása volt, büntethetõ lenne tudomásom szerint.
Van az anyjának felelõssége de a lányé semmivel sem kevesebb! Már nem kisbaba!
Szeretném hinni, hogy egy 14 éves lánynak semmiféle orvos nem ír fel fogamzásgátló tablettát! Ha ez így van, akkor az anyukája suttyomban íratta fel, orvos nem vizsgálta a lányt. Ha ez a helyzet, szimplán a tabletta miatt, az esetleges komplikációk, mellékhatások miatt (arról nem is beszélve, hogy egy éppen fejlõdõ szervezetet hormonokkal töm) is óriási felelõssége van az anyának. Ha az orvos írta fel, akkor meg neki is.
Bevette minden napa gyógyszert azonos idõben? Kimaradt akár egyetlen 1 szem is? Az orvos mikor felírta a gyógyszert normálisan megvizsgálta? (vérvétel..stb) Az anyának nincsen felelõssége, pont azért cselekedett!
Vagy anya futtatja a kislányt.
futtatja.. jesszusom betegek vagytok:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D fzttatki k*csög cigányok szoktak.. 95%-ban.
Szerintem, ha egy 16 éves lány elég érettnek érzi magát ahhoz, hogy szexeljen, akkor legyen arra is esze, hogy normálisan szedi a fogamzásgátlót. Amúgy az nem igaz, hogy 14 évesnek nem irnak fel fogamzásgátlót, én pont ennyi idõs voltam, amikor a nõgyógyász ezzel akarta beszabályozni a ciklusomat. Ahhoz pedig ismernünk kéne az anyát és a körülményeket, hogy azt eldönthessük, hogy van - e felelõssége.
18:31-es vagyok, már nem vagyok kislány 21 éves vagyok és van egy 12 hónapos kisfiam. Lehet, hogy 14 évesen még kislánynak gondoltál de én igen is érettnek éreztem magam nem csak a szexre hanem a közös életre is a párommal. Ha nem lettem volna az valószínû már nem lennénk együtt és nem lenne gyerekünk sem. De ez mindenkinél másképp van. Nem azon múlik hogy érett-e rá valaki, hogy hány éves. A kor alapján nem lehet ezt eldönteni. Van egy régi barátnõm aki még 18 évesen sem érezte elég érettnek magát a szexre, ember függõ. Ki ilyen ki olyan, de minden esetre én nem bántam meg hogy akkor lefeküdtem a párommal és szerintem õ se :)

Van egy 19 éves lány akibe nagyon szerelmes vagyok. Sajnos foglalt, van pasija, és a lány idõsebb is nálam kb.2 évvel. Mit tegyek? (17f)

Az a legnagyobb problémám hogy nem merek neki szólni, meg hogy nem tudom hogyan kezdjem. Elõször csak barátkozzak vele, ismerjem meg? Vagy ez hülyeség és térjek rá egybõl a lényegre hogy szerelmes vagyok belé? Néhányszor már beszéltünk a neten de csak hétköznapi dolgokról. 17 éves fiú vagyok. Régebbrõl ismertem de csak látásból, nem beszélgettem vele akkor. Utána jó pár évig nem is hallottam róla. 8 évig. Ez nagyon sok, meg sem ismertem mikor elõször megláttam a gimiben, csak néztem, mondom ki ez a jó csaj, de aztán késõbb név alapján felismertem. Van valami esélyem szerintetek? Mint említettem van barátja, aki 22 év körüli.

Legjobb válasz: Hát... szerintem felejtsd el. Fõleg hogy pasija van. én 20 évesen kezdtem úgy érezni, hogy a nálam idõsebb csajok is komolyan érdeklõdnek irántam :D 16 éves koromba is kavartam két 19 éves csajjal, de egyik sem gondolta komolyan, csak úgy elvoltunk. Az ilyen tini csajoknak idõsebb pasi kell :)

Hát... szerintem felejtsd el. Fõleg hogy pasija van. én 20 évesen kezdtem úgy érezni, hogy a nálam idõsebb csajok is komolyan érdeklõdnek irántam :D 16 éves koromba is kavartam két 19 éves csajjal, de egyik sem gondolta komolyan, csak úgy elvoltunk. Az ilyen tini csajoknak idõsebb pasi kell :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen sajnos ez a baj. De elõítéletekkel vannak egybõl a fiatalabbak iránt? Mert ha mondjuk megelõzöm a koromat, és mind mentálisan tudok annyit nyújtani mint az idõsebb fiú?
A kérdező hozzászólása: Pozitív tanácsokat várnék hogy hogyan/mit írjak neki illetve hogyan közöljem vele az érzéseimet. Ilyen hogy felejtsd el úgy sem fog menni és nem is segít. Majd ha végleg visszautasít akkor úgy is elfelejtem.
Mégis mit tudnál nyújtani neki, ha még szólni sem mersz neki?!
A kérdező hozzászólása: Bármit megadnék neki.
A kérdező hozzászólása: Ez nem függ össze azzal, hogy nem merek neki szólni. ha már összejönne, akkor vagány lennék.
Inkább tartsd tiszteletben h van párja, és felejtsd el. Ha mégis bepróbálkozol akkor számíts arra h lekoptat a korod miatt + amiért van barátja, ha nem koptat és netán összejöttök, gondolj már bele abba hogy mi lesz ha veled is ugyanezt fogja tenni?? Jön meg egy csávó aki elcsábítja és ezúttal tõled.
A kérdező hozzászólása: igazad van erre én is gondoltam, csak a környezetemben haverok, + faterom is biztat és mondogatja hogy mi a francra várok, mondjam már meg neki...

Van egy 18 éves fiú ismerősöm akinek egy lány se viszonozta a szeretet, és mindenki elhagyta. Akad itt olyan 18 éves lány aki viszonozná neki?

Szegény fiú nagyon maga alatt van. Boldoggá tenné a mindennapjait egy olyan lány aki viszont szereti. Nagyon kedves fiú.

Legjobb válasz: A felettem szóló (2.) legyen örök intõ példa minden olyan nyomoréknak, aki azon panaszkodik, hogy a férfiak csak szexre hajtanak! Elég szépen le van vezetve hogy lehet eljutni idáig...

A felettem szóló (2.) legyen örök intõ példa minden olyan nyomoréknak, aki azon panaszkodik, hogy a férfiak csak szexre hajtanak! Elég szépen le van vezetve hogy lehet eljutni idáig...
szánalmas. leszarom h a csúnya kislányok össze törték a pici lelkecskédet meg az egódat de legalább ne terjeszd a nyomorodat bakker. elõször is kérdezõ: fiú ismerõsömnek.. aha.. szóval neked. 1 kérdésem lenne: milyen ÉRZÉSEKET viszonozna 1 vad idegen csaj? a kangörcsöt? úristen..
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok az a fiú. Én 15 éves vagyok, és nekem van barátnõm. Nem én vagyok elkeseredve. -_-
Figyelj, sok rendes srác van egyedül és ez nem véletlen. A jó fiúk nem kellenek a lányoknak. Én is ilyen voltam, de mióta tudom, hogy a mi fajtánk senkinek sem kéne, azóta már csak a szex érdekel, nem a lányok kicsi lelkivilága. Õket sem érdekli, hogy a te barátod most szenved, nem sajnálják, õk dugnak kedvükre azzal, akivel akarnak. Nem kell nekik egy jó fiú! Õk a rossz fiúkat akarják! Szóval szedje össze a barátod a tökeit és váljon rossz fiúvá! 1. Érzelmek elnyomása 2. A lányokra mint lyukra gondolni 3. Aljasak a nõk, másra sem valóak csak a szexre! Ezt mondogassa magában a barátod és máris jobb lesz. Persze a lányok ne tudják meg, hogy így gondolkodik róluk! :D Én így tudtam elérni, hogy most már sokkal jobban bírom nõ nélkül, ha meg szex kell, lemegyek és egy részeg sunát elkapok és kész. Meg ott van a kezem is meg a pornó és jó a móka. A szerelem iránti szánalmas vágyakat meg az érzelmek által kell elnyomni. Gondoljon arra, hogy hányszor bántották a lányok lelkileg és így megy nekem is csak, belegondolva, hogy menynire sok aljas nõ van, rájöttem, hogy rendes lányok nincsenek és akkor mégis mit is akarok én annyira barátnõt, ha mind aljas, romlott és csak kihasznál?!
Hehh, ez ilyet én is elég jól ismerek. Jah, megvan, azért mert én vagyok! 18/F
A kérdező hozzászólása: Én nyomtam egy vöröset, akár tetszik, akár nem. Egyébként én csak a fiúnak próbálok találni egy rendes lányt. De már kezd elegem lenni belõle.
tegnap 22:23 Pedig igaza van! Emeljük istenné én azt javaslom! Aki egyetért nyomjon egy zöldkezet! :D
#2 Jóságos ég! O.O Szóhoz sem jutok... ami azért nagyon szokatlan! Nem, nem kezdem el osztani, hogy "Óó, micsoda szánalmas alak vagy..." és stb., mert ezért írtad, hogy szórakozhass. Nem kezdek bele a "mennyire gyûlölöm az általánosítást" kezdetû monológomba, mert már annyi ilyen s*ggfejnek kifakadtam ilyesmin nem csak neten, nem csak ezen az oldalon és mikor szemtõl szemben láttam, hogy õk ezen mennyire jól szórakoznak és mennyire lenéznek a "feminista marhaságok" miatt, kicsit elvesztettem a férfiakba vetett hitemet... Aztán ránéztem a mellettem ülõ srácra, aki eszméletlen módon lenézte a magadfajta gyökeret, amiért így beszél egy nõvel a nõkrõl... Egy rendes, intelligens, hûséges és jó külsejû srác volt az... egy "jófiú", ahogy te nevezted. Tudod ki volt az? A párom. Nem töröm tehát magam, mert semmi értelme, valószínû, hogy el sem olvasod majd. Igazán nagyon sajnálom, hogy a sok plázamacsek, meg önzõ liba miatt az összes nõ ilyen lett a szemedben. Csak annyit kérdezek: Nem félsz, hogy egyedül maradsz? L/18
Kedves második. Köszönjük az általánosítást, de akkor a te látásmódod szerint biztosan én vagyok a kivétel és még pár millió hozzám hasonló csaj, akit nem csak a szex érdekel.
Huuuuu, hát utolsó, nagyon egyetértek azzal amit írtál.Én már próbálom egy ideje amit írtál és egész jól megy.A gond csak az, hogy nincsenek barátaim akik még emellett lekötnének, így nehezebb :/
Úgy írjátok ki ezeket a kérdéseket, mintha a megváltást várnátok..nem egy embert utasítottak már el, állítólag mindenkinek megvan az ideális partnere, csak ahhoz nem biztos, hogy GYIK-en kell keresni. Nem off-nak szántam, csak egy személyes véleménynek.
alapvetõen egyet értek a második hozzászóló részletes véleményével! a rossz srácokhoz vonzódnak még akkor is ha ez ellent mond a logikának! nem arról van szó, hogy folyamatosan bunkózni kell, csak a mértékre és az idõzitésre kell figyelni. egy biztos, ha folyamatosan jó vagy és figyelmes a csajjal, akkor véged van! egyszer adni utána elvenni...kiszámíthatatlan és humorosnak lenni, és éreznie kell a csajnak hogy nem õ a legfontosabb, bármikor felszámolhatod a kapcsolatodat. tehát, ne érezze állandóan hogy te kiszámítható és megbízható vagy! mert az unalmas...még valami, mindenki olyan kapcsolatra vágyik amilyen érzelmi intelligenciája van! a paraszt, a parasztot vonza, a nagystílû majmot a ugyan ilyen, és mivel több az ostoba nõ, emiatt a rendes srácoknak szûk a választék, ráadásul még a kedves normális csajok is inkább egy kicsit a rosszabb fiúkhoz vonzódnak. tehát az alapelv helytálló! (egy 35 éves férfi)

Problémás kamasz? A párommal 3 éve vagyunk együtt és nyárra várjuk a közös babánkat. Nekem van egy 6 éves fiam aki nagyon várja már a kistesót, a páromnak meg egy 14 éves lánya aki nem velünk él.

Most tudta meg(17 hetes vagyok),hogy kistestvére lesz és teljesen kiakadt!Azt mondta, hogy "az" neki nem lesz a testvére ?t nem érdekli, nem fog vele foglalkozni és ha rajta múlott volna nekünk nem lenne gyerekünk! Egyébként egy csúnyaszájú, elkényeztetett, undok lány (folyton számonkéri az apját+követel?zik). Az apjának nem lehet semmit mondani a lányról mert elfogult és még én vagyok az utálatos az ? lányával szemben! Mindent megkap t?lünk de soha egy köszönömöt nem bir kinyögni nekem. Ráadásul ugy volt, hogy a nyáron egy házba költözködünk (addigra lesz meg a babánk is) de én nem szeretnék ezzel a lánnyal egy házba lakni! Nem szeretnék az párommal veszekedni de ha mégis megtörténik az mindig az Õ lánya miatt van! Nemtudom mi lesz ennek a vége?

Legjobb válasz: Van,amikor hiaba teszel meg mindent remenytelen a helyzet. Szerintem a hosszantarto gyulolet egyfajta primitiv szemelyiseget is jelez. Foleg,ha a verszerinti szulore sem hallgat. Nekem a lanyom ilyen a jelenlegi parommal es velem is. Hihetetlenul primitiv erzelmileg, es nagyon manipulativ.Alig varom, hogy felnojjon es onallosodjon. Erre megvan az esely,mert kifele nagyon bajosan torteto es kihasznalos.Szoval o a jeg hatan is meg fog elni. Csak en addig a parommal kibirjam. Szerintem fontos, hogy ne szid a parodnak ot, mert igy is nagyon faj neki, hogy a gyereke igy viselkedik. Tavolsagtartas es udvariassag. Mashol tolsd ki a duhodet. A ver szerinti szulo ne hallja. Ugyis csak o tud barmit tenni, vagy lehet semmit sem.Bocs az ekezetek miatt,nem talalom.

Van, amikor hiaba teszel meg mindent remenytelen a helyzet. Szerintem a hosszantarto gyulolet egyfajta primitiv szemelyiseget is jelez. Foleg, ha a verszerinti szulore sem hallgat. Nekem a lanyom ilyen a jelenlegi parommal es velem is. Hihetetlenul primitiv erzelmileg, es nagyon manipulativ.Alig varom, hogy felnojjon es onallosodjon. Erre megvan az esely, mert kifele nagyon bajosan torteto es kihasznalos.Szoval o a jeg hatan is meg fog elni. Csak en addig a parommal kibirjam. Szerintem fontos, hogy ne szid a parodnak ot, mert igy is nagyon faj neki, hogy a gyereke igy viselkedik. Tavolsagtartas es udvariassag. Mashol tolsd ki a duhodet. A ver szerinti szulo ne hallja. Ugyis csak o tud barmit tenni, vagy lehet semmit sem.Bocs az ekezetek miatt, nem talalom.

Van itt olyan 14-17 éves lány, aki adna esélyt ismerkedésre egy 22 éves fiúnak, főleg, ha a fiú sem néz ki sokak szerint 17-nél többnek?

Legjobb válasz: Biztos van. De a 22 és a 14 között kicsit nagy a különbség nem? a 14 évesek még kislányok és szószerint azok. Max. csak összetörni tudják egy ilyen korú srác szívét. Arról nem is beszélve h, mit szólnának ehhez mások. A 14 éves gyereknek már 22 éves pasija van. Szerintem ez ijesztõ. De te tudod. Ez csak jó tanács. :) Üdv. 17/L

Biztos van. De a 22 és a 14 között kicsit nagy a különbség nem? a 14 évesek még kislányok és szószerint azok. Max. csak összetörni tudják egy ilyen korú srác szívét. Arról nem is beszélve h, mit szólnának ehhez mások. A 14 éves gyereknek már 22 éves pasija van. Szerintem ez ijesztõ. De te tudod. Ez csak jó tanács. :) Üdv. 17/L
A kérdező hozzászólása: ma 10:36 Nekem muszáj fiatalabbaknál is próbálkoznom, mert a kisfiús testalkatom miatt több esélyem van a tizenéves lányoknál, ez van sajnos. Bár nekem nem kéne buta lány, szóval olyannal össze sem állok, aki agyilag éretlen, mert azzal nem lehet normálisat tervezni.
elsõ vagyok. Hát próbáld meg ...... de senki nem foga jó szemmel néni azért sem mert õ nem nagy korú te viszont már rég az vagy. és sajnos nincs sok esélyed h, ebben a korban a lányok olyan "komolyan" gondolkodjanak. Csak játszadoznak... flörtölgetnek és játszanak sz érzelmekkel és kiismerik a pasikat...... csak 17-18 éves korukban kezdenek komolyabb kapcsolat fele nézni vagy akkor sem...... :S
Szerintem attól függ a dolog, hogy ismerkedés alatt csak barátkozást vagy párkapcsolatot értesz-e. A barátkozással semmi gond, viszont a párkapcsolat...Nos, ebben a korban (14-17 év) szerintem ez elég ijesztõ lenne (A felnõtt-gyerek párosítást nézve, szerintem ez érthetõ.), bár biztos vannak kivételek. :) Viszont az is igaz, hogy ha szeretsz valakit, akkor ne törõdj vele, hogy néznek rátok mások, mert az elronthatja a boldogságotokat. És szerintem a 18.59.-esnek nincsen igaza abban, hogy ebben a korban nem komolyak a lányok, vagy hogy csak játszadoznak. Lehet, hogy az õ környezetében csak ilyen lányok akadnak, viszont attól még nem muszáj ennyire általánosítani...
Elsõ vagyok. Persze van esély rá h, vannak komoly lányok ebben a korban.De lássuk be általában a 70%-uk csak egy jó poénnak veszi az ilyet. Viszont igaza van az elõzõnek mert tényleg nem mindegy hogy, csak barátkozni szeretnél 14-15 éves lányokkal vagy párkapcsolatot. Az egyik kivitelezhetõ a másik nem biztos. (17/L)

A sulinkban van egy 13 éves lány, aki most szült. Neki kell fölnevelnie a gyereket vagy az anyjának? Egyáltalán, hogy tudja földolgozni hogy anya lett?

Legjobb válasz: Nem tudom egyáltalán felfogja-e hogy mi történik,nemcsak a saját szervezetével,életével,hanem a kis lény jelenlétével is,s ha majd megszületik a baba ,a gyermek el tudja -e látni a gyermekét.Sosem fogom megérteni,fõleg ha magamból indulok ki,hogy 13 évesen hol tartottam,mi érdekelt,mennyire voltam képes felelõsséget vállalni,és mennyire voltam felelõsségre vonható. Az biztos hogy a szüleinek nagyon sokat kell majd bevállalni,mind anyagiakban,mind a mindennapos tennivalókban.És hogy mi lesz nekik a jövõ?Ha szerencséje van és olyanok a szülei,akkor megoldják helyette a gondokat,problémákat,ha nem ,akkor igen hamar kellene ennek a lánynak felnõni a feladathoz.

Nem tudom egyáltalán felfogja-e hogy mi történik, nemcsak a saját szervezetével, életével, hanem a kis lény jelenlétével is, s ha majd megszületik a baba , a gyermek el tudja -e látni a gyermekét.Sosem fogom megérteni, fõleg ha magamból indulok ki, hogy 13 évesen hol tartottam, mi érdekelt, mennyire voltam képes felelõsséget vállalni, és mennyire voltam felelõsségre vonható. Az biztos hogy a szüleinek nagyon sokat kell majd bevállalni, mind anyagiakban, mind a mindennapos tennivalókban.És hogy mi lesz nekik a jövõ?Ha szerencséje van és olyanok a szülei, akkor megoldják helyette a gondokat, problémákat, ha nem , akkor igen hamar kellene ennek a lánynak felnõni a feladathoz.
Szia!Én 14 évesen (majdnem 15) szültem a kisfiamat. Csak a 7. hónapban tudta meg mindenki (az apukáján és rajtam kívül), így elvetetni nem tudtuk már (nem is akartuk). Mindenki gyõzködött, hogy adjuk örökbe, de mi akartuk ezt a babát. Párom (aki azóta a férjem) pont 10 évvel idõsebb, tehát õ most 26. Danit (a gyermekünk) teljesen mi neveljük, külön költöztünk és csak néha találkozunk a nagyikkal. Én itthon vagyok Danival, miközben a gimit magántanulóként folytattam, az apukája pedig egyetemre jár és dolgozik. Egy kicsit sem bántuk meg a döntésünket. Persze ez a ritkább, hisz a legtöbb fiatal elveteti /örökbe adja/ vagy megöli a babáját.. Egyébként csak a lány nem nevelheti, valakinek kell vállalni a pici törvényes képviselését (nálunk ez a férjem). Ha kíváncsi vagy még valamire, írj bátran! Zsófi
Nekem is sok volt évfolyamtársam van, akinek 9. osztály alatt született babája és sajnos az anyai ösztönök nem alakultak ki náluk...pl. végig cigiztek és drogozták a terhességük idõszakát...szóval no comment...
Nagyon jó kérdések. Itt a nevelés azt hiszem kettõs õt neveli az anyja amit a gyereke szükségleteit illeti ( szoptatás) azt a gyerek és a többi valahogy közösen. Hogyan dolgozza fel, hogy anya ? Nehezen szerintem lehet sehogy.
Majd az állam felneveli a mi pénzünkön. Gratulálok!

18vagyok és van egy 13 éves lány aki tetszik de nem nagyon ismerjük egymást. Mit tegyek? Hogy közeledjek felé?

amugy meg az anyját jobban ismerem mint ?t mert ? a f?nököm már jó pár éve a nyári munkahelyemen.meg az is hogy ? mit szólna hozzá ha megtudná??

Legjobb válasz: Hát hallod ez nagyon húzós... A fõnököd lánya! Aki ráadásul 13 éves! Ha össze is jöttök, ki kell majd bírnod pár évig dugás nélkül!

Hát hallod ez nagyon húzós... A fõnököd lánya! Aki ráadásul 13 éves! Ha össze is jöttök, ki kell majd bírnod pár évig dugás nélkül!
5év van koztettek gondolkodj ember mit akarsz ilyen kis lánytól bikicsunájt? Nem mondana semmit hívná a rendoroket te Pedobear
Pedobear
olyan f.szok vagytok kedves válaszolók. Megmondta, hogy nem a dugás a fõ szempont, most miért kell akkor ennyire leírni szerencsétlent. Mert a lélek a fontos, nem a test, ezt örökre jeegyezd meeeg! Na szal lényeg a lényeg, a KIScsajnál kezdj, az anyját hagyd ki, és ha megismered, és tetszel neki, és tényleg szereted meg minden klappol, és kordában tudod tartani a kígyót ajánlottan legalább 2 évig(amihez minimum papi akaraterõ kell) akkor isten áldja, legyetek boldogok. Ha meg nem vagy ennyire elszánt, akkor ne lelkesíts be egy 13 éves fruskát, mert az neki fog fájni.
Azért nem olyan rossz a helyzet, én 14 voltam amikor elõször járni kezdtünk a jelenlegi barátommal, és õ 23volt, s nem dõlt össze a világ, jól elvoltunk, aztán szünet, s 17voltam mikor újra járni kezdtünk és szex is csak akkor kezdõdött. Szóval fel a fejjel, nem olyan rossz a helyzet, sõt nem is egyedi, ha bejössz a kiscsajnak akkor hajrá ;)
22:46-nak ha Székelyland az csak jó, hallgatni ám rá, józan paraszti ész :) )
Haver együtt érzek veled én 17 ö 15 és a fönököm lánya.én se tudomm h mit csinaljak ez nem kor kulombseg de azert.... :) talizunk
Kis naivak pedomaci se , akart többet egy csóknál, aztán megkapta és ráérzett a ízére és töb kellett neki... Azóta gyerek nincs biztonságba, ahol õ megjelenik... XDD
Hát ez már csak azért is sz*r helyzet, mert még ha a csaj elég érett is lenne (ami ritka, de feltételezzük, hogy az) akkor itt láthatod milyen reakciókat várhatsz a környezettõl (legalábbis az emberek nagy részétõl). És valljuk be, nem õket kell okolni, mert a korosztályunk nagy része csak a dugásra utazik, a fiatalabb lányokat meg ugye könnyebb szédíteni... mindenki pedónak nézne. Gondold az anyja helyébe magad. Te mit gondolnál, ha egy 18 éves srác érdeklõdne a 13 éves lányod iránt?
Nem mondom hogy pedofil vagy, de azért te is érzed hogy ebben a korban mennyire számít 5 év. Ha mégis meg akarod ismerni, akkor beszélgess vele, meglátod hogy te tetszel-e neki. Viszont ha az anyja a fõnököd, lehet hogy ellenezni fogja és bajod lehet a munkahelyen. Minden esetre sok sikert. 24/L
mennyi beteg idióta..
Hú, Nálam ez pont fordítva van.:D Õ 18, én 13...Csak hát van egy kis akadály..:S
azt vágod hogy ezt bünteti a törvény és a faternak joga van ilyen esetben kiereszteni a beledet...
SEHOGY, TE NYOM.ORULT KÖTSÖG! hogy ütne el egy busz :@
késöbb még nem lenne sok az-az 5 év..de most.. =/ pedoxD de ha akarsz akk szolj a csajnak h mit reagál*-*
elõször is menj el orvoshoz ;)
még egy pedomaci
pedobear(Y) :D xDD
A kérdező hozzászólása: hát a dugás nem lenne fontos de a lány nagyon tetszik
Hát ha úgy gondolod, hogy neki is bejössz akkor mondd meg neki, az anyjának elõtte ne szólj... Aztán majd kiderül, hogy a kiscsaj mit reagál (:
fuss! fuss! vagy hajts rá a hugára, de csak ha még nem tud járni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!