Találatok a következő kifejezésre: Van egy éves kutyánk (24 db)

A barátomnak van egy boxer kutyája. Már 3 éves lesz. Ugrál és rosszalkodik. Mit tegyen vele? Hogy nevelje meg?

Van egy barátom és neki egy boxer kutyája. Szeretné megnevelni de nem tudja. már elég nagy. mindent szétrág, ugrál... =( Egyszer úgy ráugrott hogy megcsikarta a körmével és vérzett. azt kérdezi hogy mit tegyen vele.

Legjobb válasz: Az igaz hogy nem 3 éves korában kell elkezdeni nevelni, de ez van, mostmár felesleges itt osztani errõl az észt hogy mit kellett volna tenni. :) Én nem mondom el külön azt amit az elõttem válaszolók, mindenkinek hasznos volt a válasza :)

Az igaz hogy nem 3 éves korában kell elkezdeni nevelni, de ez van, mostmár felesleges itt osztani errõl az észt hogy mit kellett volna tenni. :) Én nem mondom el külön azt amit az elõttem válaszolók, mindenkinek hasznos volt a válasza :)
Az ugrálásról való leszoktatásban ez segíthet: http://www.youtube.com/watch?v=QnUJxUMjGDw&feature=results_m.. (videó) Ha rág és rajtakapja akkor egy határozott nem/fúj és bezárni 5 percre a helyére utána megint kiengedni.
Az én boxerem is 3 éves volt amikor megtaláltam az Õrmezei kutyasulit. Elötte is jártunk 2 suliba is, egyik se jött be. Itt helyre tették a dolgokat az én agyamban és megtanítottak kutyát nevelni, tanítani. Szóval ajánlom keress egy Tükör sulit.
nem ciki, ha a Tied:) )))
A kérdező hozzászólása: bocs rosszul írtam nem a miénk a kutya hanem a barátomé.... csak itt beszél hülyeségeket a kutyámról és a saját nevembe írtam... :S bocs, nem így akartam... :)
A kérdező hozzászólása: õt már úgy vetüük hogy okos mindent tud csak van a szomszédba kutya és az is ezt csinálja... szerintem tõle vette. mert amíg a szomszédnak nem volt kutyája addig nem csinálta. csak ezeket csinálja. amúgy megvan mindenre tanítva. de még van egy gondom. amit talál taknyos zsepit megeszi... :S miért?.
Szia nekünk van 3 boxerünk, határozott és kemény neveléssel lehet célt érni náluk (természetesen jutalmazással). Van egy honlapunk http://www.boxer-team.hu, neveléssel kapcsolatban a [email protected] címen tudtok segítséget kérni
Egy kutyát nem 3 éves korában kell elkezdeni nevelni.
ja és ezt addig ismételni amíg nem szokik le róla
A kérdező hozzászólása: télleg nem az enyém nekem van egy csivavám.

Van egy dalmata kutyánk a családban, egy éves múlt. Az a gondom hogy nagyon hullik a szőre, akárhányszor kimegyek hozzá és hozzám simul már szőrös az egész lábam. Mit tegyek?

Milyen ötleteket tudnátok adni hogy ne hulljon ennyire a szőre? Azt hozzá kell tennem hogy párszor kefével átmentem rajta de nem ért semmit. Egész évben így vedlik. Előre is köszönöm a segítségeteket! :)

Legjobb válasz: Ha egész évben vedlene, akkor csontkopasz lenne. A vedléskor nem fésülted ki rendesen, azért hullik folyton. Nem párszor kell kefével átmenni, hanem alaposan kiszedni a vedlett szõrt. Nekem a rövidszõrûeknél erre remekül bevált a furminátor, de a lóvakaró is remek megoldás. Ezek híján egy elkoptatott vasfûrésszel csináltam. Csak halványan simogattam vele a kutyát és repült ki az elhalt szõr.

Ha egész évben vedlene, akkor csontkopasz lenne. A vedléskor nem fésülted ki rendesen, azért hullik folyton. Nem párszor kell kefével átmenni, hanem alaposan kiszedni a vedlett szõrt. Nekem a rövidszõrûeknél erre remekül bevált a furminátor, de a lóvakaró is remek megoldás. Ezek híján egy elkoptatott vasfûrésszel csináltam. Csak halványan simogattam vele a kutyát és repült ki az elhalt szõr.
Milyen tápot kap? Kinti vagy benti kutya?
Egyébként hiába fésülöm minden nap én is a kutyát, elõzõ, akkor is folyamatosan, egész évben hullik a szõrük, csak vedlésnél jobban, máskor meg kevésbé. Sajnos ez örök probléma, én is mindig tiszta szõr vagyok egy simi után.. a furminátor nekünk semmit se ér.
A kérdező hozzászólása: Vegyesen adjuk neki a ( középp minõségû) száraz illetve konzerves tápokat egyaránt... Ja és persze a házi kosztból is adunk neki néha. Kinti kutyáról van szó természetesen :)

Van egy bullmasztiff szuka kutyánk aki már 2 éves, és van egy 12 éves fiam aki nagyon szeretné öt egyedül sétáltatni megengedjem?

mindig azt mondja hogy megbirja tartani a kutyát ha macskával vagy más állattal találkozni fog .

Legjobb válasz: Egy bullmasztiffot egy felnõtt sem fog erõvel visszatartani, ha az nem hallgat a szóra. Ha hallgat, akkor meg mindegy, ki fogja a pórázt. Az a tipp jó, hogy felügyelettel menjetek elõször, és 10 séta után mehet egyedül.

Egy bullmasztiffot egy felnõtt sem fog erõvel visszatartani, ha az nem hallgat a szóra. Ha hallgat, akkor meg mindegy, ki fogja a pórázt. Az a tipp jó, hogy felügyelettel menjetek elõször, és 10 séta után mehet egyedül.
mi honnan tudjuk, hogy mennyire van megnevelve a kutya? menjetek elõször együtt sétálni úgy, hogy a fiad viszi, te meg sétálsz mellette. 10 problémamentes közös séta után én engedném egyedül is.
A kérdező hozzászólása: a kutya nagyon okos hallgat a parancsszarvakra ül fekszik stb
A fiad súlyától, erejétõl is függ. Nekem egy 25 kg-s agaram van, de ha menne a macska után, alig bírom megtartani. Volt már hogy meg kellett kapaszkodjak páromba. Én 50 kg vagyok.
Én nem tartom jó ötletnek, mert adódhat olyan helyzet, amit egy 12éves gyerek nem tud jól lereagálni. Pl nekik megy egy másik kutya. Ha jól van nevelve a kutya, akkor nem kell megtartania, ha viszont kissé is neveletlen, akkor nem tudja megtartani, egy 20-25 kilós kutyában is iszonyatos erõ van, hát még egy bullmaciban.

Van egy 9 éves kutyánk. Nagyon beteg. Van esélye a gyógyulásra?

Nem tudom pontosan milyen fajta kutyus, de 9 éves. Eltört a lába, rengeteg szilákra tört. Az állatorvos azt mondta, hogy ahogy mozgatja a lábát, a szilánkok elvágják az ereket. Els?nek egy kb 10 centis pukli volt a lábán, amit az orvos felvágott, és tele volt vérrel. Pontosan nem tudom mit csinált vele, de az biztos, hogy most is el van szorítva. Eddig csak a mancsa volt feldagadva, de most már a lábának a fels? része is. Járni még tud, de a sérült lábát felemeli, és úgy ugrál. Majdnem egész nap fekszik, de eszik és iszik is eleget. Nem szenved, mert nem fáj neki, csak ha mozgatja, de nem mozgatja. Valakivel történt már ilyen? Ha igen, akkor kíváncsi lennék, hogy mi történt a kutyussal. Szerintetek van esély hogy nem hal meg?

Legjobb válasz: Vigyétek el egy rendes állatorvoshoz, aki nem csak megmondja a frankót, hanem kezeli is a kutyát. Meg kellene nézni, hogy mûthetõ-e a törés, ha nem akkor le kell amputálni a kutya lábát. Ettõl nem kell megijedni, a kutyák nagyon hamar megszokják, hogy három lábbal közlekedjenek, semmiben nem fogja megakadályozni. Emiatt nem kell elaltatni, egy 9 éves kutya még sokáig elélhet, ha amúgy nincs semmi más egészségügyi problémája.

Vigyétek el egy rendes állatorvoshoz, aki nem csak megmondja a frankót, hanem kezeli is a kutyát. Meg kellene nézni, hogy mûthetõ-e a törés, ha nem akkor le kell amputálni a kutya lábát. Ettõl nem kell megijedni, a kutyák nagyon hamar megszokják, hogy három lábbal közlekedjenek, semmiben nem fogja megakadályozni. Emiatt nem kell elaltatni, egy 9 éves kutya még sokáig elélhet, ha amúgy nincs semmi más egészségügyi problémája.
Hát meg halni nem fog max öregségben. Mivel ahogy írtad gondolom kap fájdalom csillapítókat. Nem gondolkoztál még azon hogy megmûtteted a kutyád lábát. mûtétttel még össze tudják rakni benne a csontokat. Tudom szörnyen hangzik de ha nem annyira sok pénz akkor nem gondolkodtál azon ha az állatorvos szerint már nem jön helyre hogy amputáltatod a lábát. De ha késõbb nagy fájdalmai lesznek akkor szerintem inkább altattasd el.
ha nem tudja meggyógyítani, vagy már nem "érné" meg, vagyis hogy már nem lenne neki sok hátra ne hagyjátok szenvedni altassátok el, de ha menthetõ egyértelmû:)
A kérdező hozzászólása: Mint már mondtam, nekem a kutya minden pénzt megér, de a szüleimnek sajnos nem. Az olcsóbb mûtétet megcsináltatnák, de ha ilyen nincs, akkor õket nem érdekli. Egyébként nincs pénzünk állatklinikára, csak a környéken levõ rendelõre. Kb 2 óra múlva jön az állatorvos.
Ne hívjatok ki állatorvost, ti vigyétek el egy jól felszerelt rendelõbe vagy még jobb lenne egy állatkórházba, ahol meg tudják mûteni. Sajnos mûtét nélkül nem tudnak segíteni rajta, vagy amputálni vagy össze kell csavarozni a sérült lábat. Egy lábtörés miatt ne altassátok el, de ha nektek nem ér meg ennyit a kutya élete, hogy megmûttessétek...
Mikorra megy oda az állatorvos? Szerintem is, ha nem mûthetõ a lába, amputálni kellene...
A kérdező hozzászólása: Egyébként tápiószelén lakunk, és itt van egy nagyon kedves orvos, csak benne bízunk.
A kérdező hozzászólása: Most jött haza apukám, és kihívja az állatorvost, de azt mondta, hogy ha lehet akkor valamit próbál vele csináltatni és csak ha nincs más lehetõség, és nem fog meggyógyulni, akkor altatjuk el. Lehet hogy nem apám vagy az orvos hibája, de én k*rvára mérges leszek rájuk hogy ha nem gyógyul meg. (Normál esetben nem szoktam káromkodni, bocsi, de másképp hirtelen nem tudom magam kifejezni!!!)
magától nem fog meggyógyulni, meg kéne nézetni egy normális dokival - ha megírod merrefelé laktok, akkor ajánlunk orvost egy 9 éves kutya meg egyáltalán nem öreg, még az élete jó része hátra lenne, ha kezeltetnétek
A kérdező hozzászólása: Nekem minden pénzt megérne, mert nagyon szeretem, csak az a baj, hogy anyukáméknak nincs sok pénze, ráadásul õk megoldanák azzal hogy hoznak új kutyát és le vagyok tudva. Csak az a baj hogy nem értik meg mennyire szeretem a kutyát. De ha viszonylag olcsón megúsznánk, akkor biztos hogy megmûttetnék.
A kérdező hozzászólása: Sajnos anyukámékat ezzel nem nagyon tudom meggyõzni, de megpróbálom rábeszélni õket, és azt elfelejtettem mondani, hogy egyik szemére teljesen, másik szemére félig vak. A vékonyabb dolgokat (pl. kerítés drótja) nem látja. Ja, és pénzünk sincs, apukám azt mondta, hogy ha még egy olcsóbb mûtét segítene rajta, akkor jó, meglesz a mûtét, de ha nem akkor valószínûleg elaltatják. :(
A kérdező hozzászólása: Meg van besszélve apukámmal, köszönöm a segítséget. :D Nem altatjuk el, csak ha muszáj. (De nem muszáj :D)

Van egy 2 éves kan kutyánk és egy 8 éves szukánk aki már vemhes a fiatal kantól, szerintetek cikki, mit fognak gondolni az emberek a túl nagy korkülönbség láttán?

Nem gondolom,nem szükséges kiegészíteni konkrétumokkal. Figyelt kérdésnek sem akarom rakni,email értesítést sem akarok kapni,lehet nem is ír rá senki.

Legjobb válasz: túl nagy a korkülönbség ráadásul össze sincsenek házasodva? nem értem, hogy lehetsz ilyen erkölcstelen a kutyáiddal együtt! :)

túl nagy a korkülönbség ráadásul össze sincsenek házasodva? nem értem, hogy lehetsz ilyen erkölcstelen a kutyáiddal együtt! :)

Itt van a barátnőm. Lány vagyok 12 éves. Van egy nagy kertünk egy kutyánk. Egy számítógép. Focilabda. Ceruza, kártya. Lego, . és az lenne a kérdés h mit csináljunk?

meg még van pár dolog a szobámban meg a házban de most hirtelen ennyi jutott eszembe. Van amit ő szretne csinálni valamit én..valamit ő nem valamit én nem..és nem tudonk mit csinálni?? szerintetek?

Legjobb válasz: társasozzatok !!!!

társasozzatok !!!!
A kérdező hozzászólása: ki mondta h van társasom? :O de amúgy azért nincs mert nem szeretek társasozni..meg nincs is semmi jó
Csináljátok kicsit amit õ szeretne, aztán azt amit te.
"Van egy nagy kertünk egy kutyánk. Egy számítógép. Focilabda. Ceruza, kártya. Lego, " Felsoroltál 7 dolgot amit csinálhatnátok...
Vigyétek ki a számítógépet a nagy kertbe, kb. 10 méterrõl kelljen eltalálni a focilabdával! Aki eltalálja, kap egy kártyát. Amikor összegyûlik 10 kártya, beváltható egy legóra. Aki nem találja el a gépet, annak meg kell csókolnia a kutyát. Ennek számát a ceruzával írjátok egy lapra!
A kérdező hozzászólása: Utolsó..köszi...hasonlóan megcsináljuk! :D

Mi lehet ez? Van egy 3 éves fiu kutyánk kertes házban él (másik kutya nincs) lett egy "sebe"? De fogalmunk sincs mitől a seb a hátánál van ahol kapcsolódik a farka?

kép mellékelve pár napja kezdte el piszkálni tegnap lelett fertötlenítve ma megnyírtuk már amennyire a képen jól látható ahol piros mellette kb 2 centire balra is van egy 200 forintos nagyságú valami de ott nem piros csak ilyen átlátszó trutyi jön bel?le ha jól látom talán kicsit beis van dagadva orvosra jelenleg nem nagyon van pénz :S

Legjobb válasz: szia! Nagyon hasonlít az én mudim bolhaallergiás foltjaira, amikor kijön rajta!

szia! Nagyon hasonlít az én mudim bolhaallergiás foltjaira, amikor kijön rajta!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120802/DSC02779_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: tünetek elmondása alapján meg képek alapján doki azt mondta váltsuk ki neki ezt meg ezt az antibiotikumot és szedje amig nemtud kijönni
A kérdező hozzászólása: hétfõn visszük dokihoz viszont mára már nincs olyan jó kedve és 1 picit talán lázas is volt langyos száraz volt az óra és mig a képen 1 piros foltvolt ma lett még 2 olyan folt mellette pár centire és mind levedzik és kicsit bevan dagadva
Elég ha megböki valami ami fertözött ... gaz miegymás. Akár szunyog is lehetett ...
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm valamelyik nap elvisszük dokihoz amúgy virgonc eszik iszik csak elég sûrûn szimatolja meg piszkálja és mitõl kaphatta el ezt a bacit ha nem is került más kutyával kapcsolatban? általában a nap 80 % ában a lakásban van naponta csak pár órát van a kertben
Ahogy elõttem is mondták szinte tuti, hogy baktérium fertõzés. A doki adni fog rá egy speckós krémet, amivel naponta 2x be kell kenni és jó eséllyel fog kapni egy lámpa búrát a nyakába, hogy saját maga ne tudja többé birizgálni, harapdálni. Ha most nincs pénz dokira, akkor nézz utána neten, hogy mivel lehetne bekenni, mert elképzelhetõ, hogy otthoni háztartásban is van olyan krém, amivel bekenhetitek.
Bolha vagy baktérium fertõzés ... a másodikkal küldünk épp mi is. Mindenképp meg kell mutatni dokinak, kapjon antibiotikumot ha szükséges, mielött még rossszabb lesz a helyzet.
Gyanús, h ezt õ harapgálta ki. Bolhás? Valamire allergiás? Bûzmirigye rendben van?
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120802/DSC02780_www.kepfeltoltes..
fasza egy doki ...

Van egy majdnem vak 7 éves skótjuhász kutyánk (csak néha lát). Vaksága miatt már a többi kutyára is rátámad, ha azok játszani akarnak vele. Mit tudok tenni?

Legjobb válasz: Azon kívül hogy dokihoz viszed te magad nem nagyon tudsz semmit tenni. Talán még annyit hogy nem engeded más kutyákhoz közel, de lehet hogy tényleg meg kéne nézetni egy orvossal, lehet hogy hályog van a szemén vagy valami ilyesmi 7 év azért még nem akkora kor. :)

Azon kívül hogy dokihoz viszed te magad nem nagyon tudsz semmit tenni. Talán még annyit hogy nem engeded más kutyákhoz közel, de lehet hogy tényleg meg kéne nézetni egy orvossal, lehet hogy hályog van a szemén vagy valami ilyesmi 7 év azért még nem akkora kor. :)
Mitõl vak? Mit mond a doki? Ha PRA-s akkor sajnos nem lehet semmit tenni. Mivel ez örökletes betegség erre elvileg már szûrni kell a kutyákat, kivenni a tenyésztésbõl azt a vérvonalat ahol elõfordul. Törzskönyves, tenyésztett, szûrt kutyáknál így nagyon ritkán fordul elõ. Ha hályog van a szemén, akár szürke, akár zöld az mûthetõ, temészetesen ha sokáig halasztjátok a mûtétet, akkor visszafordíthatatlan folyamatok indulnak meg. De a hályog jól látható gondolom az orvos szólt volna. Tehát a vak kutyát, ha a vaksága miatt agresszív lesz akkor csk elkülöníteni tudod. Sokat sétálj vele ahol nincsenek más kutyák, foglalkozz vele sokat olyan környezetben, ahol biztonságban érzi magát. A séta is ugyanaz az útvonal legyen, a váratlan, idegen dolgoktól kíméld amennyire lehet.
Semmit, ez természetes, ösztönös reakció. Tartsd távol a többi kutyától.
itt olvass utána: http://appeal2.atw.hu/
Minél többször vidd közösségbe, ahol kutyák vannak. Hol laksz?
Semmi értelme kutyák közé vinni. Világos, hogy nem érzi magát biztonságban közüttk, mert nem látja õket. Óvatosan persze talán hozzá lehet szoktatni egy-két kutya jelenlétéhez, de az, hogy újra játsszon egy rakás kutyával, ki van zárva. Fogalma sincs arról, mi zajlik körülötte, elveszített egy nagyon fontos támpontot a többiek viselkedésének megértésében, mégpedig a testbeszédet. Nem tudja, hogyan közelítenek hozzá, csak azt, hogy itt vannak, õ pedig kiszolgáltatott és bánthatják. De még ha el is viselné a többi kutya társaságát, sok értelme annak sem lenne. Vakon nem tud játszani, akkor meg nyilván idegesítené a többi, aki folyton nekiütközik meg zaklatja, hogy menjen már játszani. Szóval ha nem lehet helyrehozni a szemét, akkor sajnos ez van... Ha lakna vele egy nyugodtabb kutya, azzalvalószínûleg megbarátkozna, talán még birkózgatnának is egy kicsit, de van ebtõl ennél többet nem várnék el.

Van egy 13 éves kutyánk most jön a gyerek hogy lehet megoldani hogy az amugy is féltékeny kutya ne utálja?

Legjobb válasz: Ugyan úgy foglalkozzatok vele , mint a gyermeked megszületése elõtt! Nálam is probléma lesz ,de ha odafigyelek tudom nem lesz gond ! Nekem 12 kutyám van ebbõl egy itt a lakásban! Sok szeretet és odafigyelés és meglátod nem lesz gond:) 9 hetes kismama:)

Ugyan úgy foglalkozzatok vele , mint a gyermeked megszületése elõtt! Nálam is probléma lesz , de ha odafigyelek tudom nem lesz gond ! Nekem 12 kutyám van ebbõl egy itt a lakásban! Sok szeretet és odafigyelés és meglátod nem lesz gond:) 9 hetes kismama:)
A kérdező hozzászólása: köszi
Nálunk a kutyák teljesen máshogy tekintenek a gyermekre..tehát védelmezik vigyáznak rá. Pl mikor elõször találkoztak velem nagy pocakkal, akkor, pedig szoktak ugrálni, egyik sem ugrott fel rám.Ez ösztönös náluk.Ugyanúgy odavannak a babáért, mint ah mi odavagyunk az õ kölykeikért.Ennek rengeteg biológiai oka van, sok lenne msot felsorolni. Amúgy foglalkozz sokat a kutyussal is, de ha nem érti meg magától, hogy a gyerek, akkor neked kell megtanítani rá.
Ha megszületett a pindúr, vigyél be a korházba 1 textilpelust, feküdjön rajta 1 napig, a párod meg vigye haza, és szagoltassa meg a kutyával, többször is, naponta, hogy megszokja az illatot és akkor nem lesz idegen számára.Azért egy 13 éves kutyóval nem biztos, hogy egyszerû lesz elfogattatni, de ha vele is eleget törõdtök és nem zárjátok el tõle a babót(természetesen nem szabad egyedül hagyni õket), akkor elvileg nem lehet probléma.Nekünk is van kutyánk, nem is kicsi(Német Dog), nekünk ezt ajánlották.15 hetes pocakos Amúgy milyen fajta?
Szia. Itt írta valaki tanácsként, hogy vigyél be a kórházba egy olyan textil pelenkát ami átveszi a baba illatát és azt küld haza hamarabb a pároddal, mint ahogy ti hazamennétek a kórházból. Oda kell adni a kutyának, hogy megszokja az új családtag illatát is. Én nem vagyok kutya szakértõ, de nem tûnik hülyeségnek.
Bocsi utólsó válaszoló vagyok, közben elõttem leírták ugyan azt.
A textilpelust (amin a baba illata van) NE ADD ODA neki, csak szagolja meg többször és amikor megszagolja, mindig kapjon valami finom falatot. Így a baba illatát valami kellemes dologgal fogja társítani. Amikor hazamentek, engedjétek, hogy megismerkedjen a babával, szagolja meg nyugodtan és nyugodt hangon magyarázzátok el neki, hogy õ mostantól veletek lakik és neki nagyon kell rá vigyázni. Ekkor is kaphat valami finomat. És persze késõbb se zárjátok el õket egymástól, csak arra vigyázzatok, ne hagyjátok õket egyedül! Az is fontos, hogy figyeljetek oda, hogy ne törõdjetek kevesebbet a kutyával. Erre egy darabig tudatosan kell figyelni, mert eleinte minden gondolatotok a kicsi körül fog forogni, kicsit háttérbe szorul a kutya, de ha tudatosan figyeltek erre, akkor nem lesz gond. http://www.kisgazdik.extra.hu http://ebadta.blog.hu
Amikor én csecsemõ voltam (most nemsokára 20 vagyok), volt Dobermann-unk és, hogy ne legyen rám féltékeny Anyukámék próbálták rávezetni, hogy családtagként kezeljen, ne a riválisát lássa bennem, ez többek között azzal érték el, hogy hagyták fürdetés elõtt, hogy megnyalogassa a talpamat. Ezáltal egy védelmezõ szerep alakult ki benne, akárcsak a saját kölykeivel szemben :-) Vigyázott rám, ott ült a kiságy elõtt is és ha kevésbé ismert ember jött oda sem engedte hozzám :D Pedig Dobermann volt nem kis csivava :DDD
elõszõr is , amikor szülés után hazamész a kórházból, és több napja nem látott, hiányoztál neki, hagyd hogy örüljön neked és te is neki, szóval a babát ne te vidd be, legyél szabad hogy csak a kutyáé lehess a viszontlátás perceiben.aztán amikor megnyugodott, / mondjuk nem tudom mekkora kutyáról van szó, a mienk öleb / emeld fel és a párod kezében levõ babát szagoltasd meg vele, persze meg ne nyalja.én legalábbis így tervezem az elsõ találkozást.és igen ezután is kell szeretgetned, úgyanúgy viselkedned vele, mint a baba érkezése elött. 28hetes kismama, boldog babavárást

Van 1 éves beagle kutyánk és egy olyan problémánk van hogy bármit teszünk a házába szétszedi? !

Van valami ötlet hogy lehetne azt meg oldani hogy ne szegyen szét semmit amit alá teszünk? Valami ötlet?!(nem kacsatoll vagy libatoll van természetesen a paplanba) sima szivacs.!

Legjobb válasz: Szalmát tegyél a kutyaházba. Az jól szigetel, meleg, és úgy alakítja magának, ahogy akarja.

Szalmát tegyél a kutyaházba. Az jól szigetel, meleg, és úgy alakítja magának, ahogy akarja.
Ha le van vezetve az energiája, akkor nem szed szét semmit. Egyébként nem teljesen világos, hogy kint tartod? 1 éves beagle-nek semmi keresnivalója kint egyébként. Amúgy a szalma mindig jó, kb havonta cserélni kell.De a beagle nem kintre való.
A kérdező hozzászólása: egyébként fedett és meleg helyen van a kutya ház.. nem csak kint lehet egy kutyának a háza... egyébként a szomszédomba is van egy beagle õ szinte imádja a havat van úgy hogy abba alszik télen.. tehát a hideggel nincs gond attól függ hogy szoktatjuk kis korától..
A kérdező hozzászólása: + a kutyaház alul felül, oldalt szigetelt!
"1 éves beagle-nek semmi keresnivalója kint egyébként" Az én beaglem is kint van pedig még csak 5 hónapos és nincs semmi baja.
Senki nem azt mondta, hogy meg fog fagyni, de majd 5-6-7 évesen jönnek elõ a problémák, amikor a kutya már idõsebb lesz és bizony meg fog rajta látszani a rideg tartás. Az meg tényleg senkit ne zavarjon, hogy a bundája sem erre lett kitalálva. Még az eredeti felhasználásában is, a vadászatokon kívül a kandalló elõtt feküdtek a gazdájukkal...
Én egy szóval sem állítottam h meg fog fagyni. Csak azt , hogy nyugodtan lehet kint a kutyus ha van neki megfelelõ házikója. Tudom h a bundája nem erre lett kitalálva de nem is mondtam h az udvaron csak úgy legyen fedél nélkül. Az meg tényleg senkit ne zavarjon, hogy a bundája sem erre lett kitalálva. Még az eredeti felhasználásában is, a vadászatokon kívül a kandalló elõtt feküdtek a gazdájukkal...
XD véletlenül bemásoltam a válaszodat 6.os.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!