Találatok a következő kifejezésre: Van egy éves kicsikém (194 db)

Úgy érzem, hogy az egy évesem kicsit le van maradva. Miket és hogyan tanítsak neki? A ti babatok miket csinál? Szívesen veszem a jótanácsokat.

Kérem szépen ne szuperanyuk szuperbabával írjanak, akiknek a gyereke magától tanult meg 1 évesen olvasni. :D

Legjobb válasz: 1 évesen mirõl lenne lemaradva? Ha figyeled, napról napra többet tud. Ahhoz viszonyíts, hogy 1-2 héttel ezelõtt miket tudott. Rá fogsz jönni, hogy egy csomó mindent tanult (egyik nap még eldõlt, másik nap felült magától, egyik héten még alig állt lábra, másikon naponta 100x feláll-leül, dumálgat, visszahallasz tõle hangsorokat). Ezeket figyeld, ne a más gyerekét. Iszonyat különbözõek már ennyi idõsen.

1 évesen mirõl lenne lemaradva? Ha figyeled, napról napra többet tud. Ahhoz viszonyíts, hogy 1-2 héttel ezelõtt miket tudott. Rá fogsz jönni, hogy egy csomó mindent tanult (egyik nap még eldõlt, másik nap felült magától, egyik héten még alig állt lábra, másikon naponta 100x feláll-leül, dumálgat, visszahallasz tõle hangsorokat). Ezeket figyeld, ne a más gyerekét. Iszonyat különbözõek már ennyi idõsen.
elsõ és legfontosabb szabály h ne akard tanítani !!!!!! mindent meg fog tanulni anélkül h konkrétan erre "tanítanád" ÉS NINCS LEMARADVA !!!!! tess megérteni h minden gyerek a saját ütemében fejlõdik és neki az a jó ! ne hasonlítsd más gyerekéhez - mert csak magadat stresszteled vele
Az elsõnek teljesen igaza van. Nem kell trenírozni a gyereket, mindent meg fog tanulni magától. Egyébként mibõl gondolod, hogy le van maradva?
3 gyerekem van Az elsõ kettõ 2 évesen folyékonyan beszélt A 3ik (lány) most kezdi majd az ovit de nem beszél ! Kb 1, 5-2 éves szit között van És ez még teljesen okés a pszhiologus a logopédus és a védõnõ szerint is. Sõt még az óvonénik sem aggodnak miatta.. Szal nagyon ráer ... Egyre figyelj h a hallása rendben van e - mind a két fülére!
'Más ennyi idõs babák szótagokat mondanak, vagy mutatják a testrészeiket' Te hol láttál ilyen babát aki ezeket csinálja?:O Ne érdekeljen ki mit csinál:) Ne hasonlitgasd a babád máséhoz:)
minél többet és többen foglalkoznak egy babával (tanítgatják ha úgy tetszik), annál többet tud. Ha csak úgy hagyod, h saját maga tanuljon, akkor is meg fogja tanulni ezeket, de sokkal késõbb. És az miért baj ha késõbb tanulja meg egy baba és miért elõnyös ha elõbb?
http://www.youtube.com/watch?v=bwU7vygLRuI Ezt ajánlom neked amit az 5-ös is belinkelt!
Azért jobb, mert hamarabb ki tudja fejezni magát, meg tudja értetni magát, h mit akar, magasabb lesz az intelligenciája és szélesebb a látóköre, ezeken kívül kreatívabb, magabiztosabb és önállóbb. A youtube-ot pedig nem tudom megnézni, mert Kínában le van tiltva, bocsi. De biztos nagyon tanulságos...
"Azért jobb, mert hamarabb ki tudja fejezni magát, meg tudja értetni magát, h mit akar, magasabb lesz az intelligenciája és szélesebb a látóköre, ezeken kívül kreatívabb, magabiztosabb és önállóbb" Persze, a trenírozástól biztos így lesz.
no comment
Szia, a kisfiam már 3, 5 éves, de azért leírom, amit errõl gondolok. A környezetemben sok anyuka tévesen gondolja azt, hogy ez egy verseny a gyerekek között. A születésétõl fogja szinte a mai napig megy az egymásra licitálás, de már az elképesztõ szintekig (1 évesen bilizik magától, meg 1, 5 évesen megismeri a nevének a betûit stb.) Kérlek vedd komolyan azt, hogy ez egyáltalán nem mérvadó és az esetek többségében nem is igaz. Minden édesanya elfogult a saját gyerekével (ez így helyes)- csak többen nem tudnak a legcsekélyebb mértékben sem az objektivitáshoz közeledni. Ne õk legyenek a viszonyítási alap. Nekem nagyon sokat segített Deákné B. Katalin: Anya, taníts engem címû könyve- hasznos az iskolás korig. A feladatok változatosak, ésszerûek, különösebb eszközöket nem igényelnek, egyszerûek, mindenki által szinte mindenhol játszható kis ötletek- amiket valószínûleg a legtöbb anyuka ösztönösen is játszik a kicsijével- csak jó, hogy össze van gyûjtve- ilyen piciknél még havi bontásban is és nagyobb idõszakonként ott vannak azok a MINIMUMok, amelyek az életkoráho kapcsolódnak. Ne aggódj feleslegesen: ha a babád bizonyos dolgokból csak a minimumot teljesíti egy adott pillanatban, másból meg már 2 szakasszal elõbbre jár- ez is természetes, majd behozza. A gyermeknevelés nem verseny- bár tudom, hogy a média, a reklámok, a babás-mamás újságok, a trendi honlapok és a töménytelen készségfejlesztõ játék hajlamosak ezt sugallni. A csecsemõ tényleg MINDENBÕL tanul, direkt tanítani nem kell, ám ingergazdag, színesm nyugodt környezetet, szeretõ légkört és sok-sok elérhetõ kis eszközt (játékot) igenis a te felelõsséged adni neki. Szép napot.
Az 1 éves státuszon elmondják, mit kell tudnia. Ha ahhoz képest nagyon le van maradva, akkor a védõnõ elmondja, hova fordulj, de az, hogy a szomszéd gyereke - állítólag - mit tud a tiedhez képest, hidd el, nem oszt, nem szoroz.
A kérdező hozzászólása: A képes könyveket egyenlõre szétrágja. :)
A kérdező hozzászólása: 13 hónapos lesz és kisfiú. A védõnõ szerint egyik gyerek ilyen, a másik olyan, van aki produkálja magát, van aki nem. De utána kérdezett egy csomó mindent, hogy miket csinál, mondtam, hogy nem, ezt sem és ezt sem, arra meg vágta a pofákat. A mozgása fejlõdött az utóbbi idõben.
A szomszéd kisfiúnál az hozta meg az áttörést beszéd ügyben (nem 1 évesen, hanem 16 hónaposan), hogy állatokat nézegettek és állathangokat mondott neki az anyukája. Az tetszett, így elkezdte utánozni.
Beszélj hozzá, nézegessetek képeskönyvet, mondókázzatok. Elõbb-utóbb megindul nála. Szerintem is, ha a védõnõ-orvos nem mond semmit, akkor felesleges izgulni rajta. Én pont azt mondtam, hogy magához hasonlítsd, hogy milyen volt pár napja-hete, ne más gyerekhez. Az én 16 hónaposom még nem jár egyedül, de dumál sokat, jól kommunikál, a szomszéd 17 hónapos meg nem dumál, de sétál nagyokat. Egyém lány, a másik kisfiú. Tiéd? (3. voltam)
Az én 17 hónaposom egyáltalán nem integet, mert nem is mutogattuk neki állandóan, hogyan kell. Egyáltalán nem fontos. Nem mutogatja a testrészeit sem, tudja a fejét, a hasát, a lábát, és a kezét, de ezt sem direktben mutattatjuk vele, csak az öltözésnél derül ki, hogy tudja melyik melyik. Rámutatni dolgokra is csak 1 éves kora után kezdett, persze most már szinte mindent ismer és ért. Annyit fog fejlõdni a következõ hónapokban, elég, ha beszélsz hozzá sokat és hagyod felfedezni. Továbbra is azt mondom nem kell mindenáron fejleszteni. Ha az orvos meg van elégedve a fejlõdésévek, akkor ne maceráld.
A kérdező hozzászólása: Más ennyi idõs babák szótagokat mondanak, vagy mutatják a testrészeiket, integetnek, rámutatnak dolgokra. Õ egyáltalán semmi ilyesmit nem csinál. Nem máshoz hasonlítom, csak szeretném, ha õ is kicsit jobban kommunikálna a külvilággal.
"Ha én a kertemben elültetek egy kis tuját, tõlem függ, mekkorára nõ, vagyis attól, milyen talajba teszem, hogyan gondozom, táplálom. De almafa sosem lesz belõle! Minden gyerekben benne van születése pillanatában a saját személyisége lényege, a magja. A szülõ és a szûkebb környezet sokat segíthet, vagy árthat, de ezt a lényeget nem változtathatja meg."
Ez pont jó!
10 vagyok ezt elfelejtettem ne tegyèl fel kèpet!!!
Semmigond nincs a méreteiddel tényleg:)
ha tükörnél sem megy, akkor jó, ha egy képet küldesz, ami pont olyan mint te!
A kérdező hozzászólása: Nem nem tudom magam ugy fenykepezni
Nõ vagyok, 22 éves, nem tini srác, aki folyton a lányokra veri. Ruhás képet küldj, azon is látszik.
ki az a pedofil aki egy 13 éves lány mellére akarja verni?-.-"
A kérdező hozzászólása: Sajnálom nem lehet. :(
igen, de fõleg a mell tájékról.
A kérdező hozzászólása: A hátamról?
Ez jó, nekem kicsit kisebb volt, privátban küldhetnél képet.
Ne tegyél fel képet! Felesleges. Amúgy meg nem az számít, hogy mekkora a hátad, hanem hogy arányos-e a többi testrészeddel. De 13 évesen eszembe sem jutott volna a külsõmmel foglalkozni. Bár akkor még nem dõlt a tv-bõl ez a sok hazugság. Én grafikával foglalkozom. Hidd el, amit a tv-ben látsz, mind hazugság. Ha látnád a magazinos lányokat élõben, leesne az állad. A photoshop csodákra képes. Légy önmagad! Ez a lényeg. Ha a tükör elé állsz és úgy látod, rendben vagy, akkor kit érdekel mekkora a hátad? Gondolod, akinek 50-es háta van D-s melltartóval annak jobb? Nem, sõt. Õk meg nagyobb hátra vágynak, hogy legyen mi megtartsa a mellüket. :) Hidd el, így vagy jó.

Egy Windows Vista-ás o. p. alapú gépem van.3 éves kicsit lassú, mert idős leptop, mindvégig windows 7 volt rajta, Szóval a kérdés Windows 7 vagy Vista?

Legjobb válasz: háát attól függ mire kellene win7 egyértelmûen jobb, de ahhoz kell energia. vista meg egyszerûen rossz lett. szerintem próbáld meg a win7tel :D

háát attól függ mire kellene win7 egyértelmûen jobb, de ahhoz kell energia. vista meg egyszerûen rossz lett. szerintem próbáld meg a win7tel :D
A kérdező hozzászólása: ok köszi


Van egy kislány /4 éves/ és egy kisfiú /2 éves/ drága unokám! Kiegyensúlyozott családban élnek, de a pici mindig verekszik. Szegény Nővére néha váratlanul kap egy két csípést vagy egy két "odacsapást". Nem értjük miért viselkedik így a kicsi?

Mindkét gyereket egyformán szeretik a szülei , ha a kicsi odaüt a nagyobbnak , akkor bocsánatot kéret a lányom , de úgy látom a kisfiú nem érti miről is van szó. Már próbáltuk , hogy a kislány is ugyanazt adja vissza amit kap , de ez nem jó megoldás , mert újabb verekedést szül.A lányom következetes , nem enged meg mindent nagyon normálisan szigorú..a gyerekek korához mérten.Tanácsokat kérek ..mi lenne a megoldás.?

Legjobb válasz: Szia Anya! :) Csak vicceltem. Nekem két lányom van: 3,5 és 2 évesek, de ettõl eltekintve szóról-szóra igaz. A kicsi így próbál érvényesülni. Hiszem, hogy szép szóval, odafigyeléssel le lehet errõl szoktatni. Bár nálunk a kicsi alapból ilyen természetû, a nõvére meg alapból "áldozat-típus". A verekedés-szítás szerintem nem célravezetõ, mert abból csak az lesz, hogy elõbb-utóbb maguk között lerendezik (verekedéssel) és akkor mehetek a kötszerekkel. Én mindig elmagyarázom a kicsinek, hogy ez nem volt szép dolog tõle, mert ez fáj a nõvérének. Mivel fájdalmat okozott a testvérének, ezért kérjen bocsánatot és vonuljon el egy csendes sarokba elmélkedni, hogy miért nem szabad ezt csinálni. És akkor 2 percre leültetem. Utána megint megbeszéljük, hogy ezt nem szabad. És szent a béke.

Szia Anya! :) Csak vicceltem. Nekem két lányom van: 3, 5 és 2 évesek, de ettõl eltekintve szóról-szóra igaz. A kicsi így próbál érvényesülni. Hiszem, hogy szép szóval, odafigyeléssel le lehet errõl szoktatni. Bár nálunk a kicsi alapból ilyen természetû, a nõvére meg alapból "áldozat-típus". A verekedés-szítás szerintem nem célravezetõ, mert abból csak az lesz, hogy elõbb-utóbb maguk között lerendezik (verekedéssel) és akkor mehetek a kötszerekkel. Én mindig elmagyarázom a kicsinek, hogy ez nem volt szép dolog tõle, mert ez fáj a nõvérének. Mivel fájdalmat okozott a testvérének, ezért kérjen bocsánatot és vonuljon el egy csendes sarokba elmélkedni, hogy miért nem szabad ezt csinálni. És akkor 2 percre leültetem. Utána megint megbeszéljük, hogy ezt nem szabad. És szent a béke.
Megnõ az a gyerek és megérti. Még kicsi. Meg kell fogni a kezét, ha lehet, mielõtt odaütne. S ha lehet elvonni a figyelmét elõre. Mi váltja ki mégis, hoyg üssön?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ..én a nagyi vagyok. Megpróbálunk mi mindent ..szinte ugyanaz a "történet" nálunk is mint önöknél.Bocsánatkérés szobába küldés ..de... nem sok eredménnyel..ránéz õ Mirikére meg néha bocsánatot is kér de látom , nem tudja mirõl van szó.Egyébként sokat játszunk és amikor látjuk hogy "akcióba" lépne akkor már mindenki keze védi Mirikét.A kisfiú nagyon eleven , pörgõs .Az érdekes az , hogy bölcsiben meg áldott jó kisfiú. Vagy talán otthon fitogtatja az erejét?:) )) Amúgy kis vasgyúró 2 éves 2 hónapos és tizenöt kg.

Van egy kan kilenc éves uszkár és az egy éves pincsi. A pincsi tavaly december óta van a nagy jól fogadta. Két napja összeverekedtek a kicsi nagyon fél a nagytól, nem mer ránézni remeg állandóan és morog a nagyra ha a közelébe megy. Mit tehetnénk?

Legjobb válasz: Egyrészt elkerülöd az olyan helyzeteket, amikor összeverekedhetnek. Pl. Külön eteted õket. Külön csont, külön játék. Ha pedig a kicsi szemtelen a naggyal akkor az öreg meg fogja rendszabályozni. Ha mindkettõ fiú, akkor elõfordulhat, hogy a pincsi most lett csak igazán nagyfiú. Dominálni akar a másikon. Majd lerendezik, hogy ki a fõnök. Általában nem viszik az ilyen harcokat túlzásba, de ha nagyon bevadulnak rájuk szólhatsz. Az ivartalanítás is segít. Ha végsõ soron nagyon domináns mindkettõ, akkor lehet az egyiktõl el kell búcsúznod.

Egyrészt elkerülöd az olyan helyzeteket, amikor összeverekedhetnek. Pl. Külön eteted õket. Külön csont, külön játék. Ha pedig a kicsi szemtelen a naggyal akkor az öreg meg fogja rendszabályozni. Ha mindkettõ fiú, akkor elõfordulhat, hogy a pincsi most lett csak igazán nagyfiú. Dominálni akar a másikon. Majd lerendezik, hogy ki a fõnök. Általában nem viszik az ilyen harcokat túlzásba, de ha nagyon bevadulnak rájuk szólhatsz. Az ivartalanítás is segít. Ha végsõ soron nagyon domináns mindkettõ, akkor lehet az egyiktõl el kell búcsúznod.

3 éves és van egy 8 honapos manonk mikor érdemes ujabb babát szülni? érdemes megvárni hogy a kicsi 2 éves legyen? Tudatosabb okosabb legyen járni tudjon igaz? Könyebb a harmadik babátellátni gondozni igy?

Legjobb válasz: Nekünk 3.5 éves 2 éves és 8 hetes babánk van...mi így szerettük volna és nekünk teljesen jó ez a korkülönbség..ezt Nektek kell tudni hogy mennyit bírtok, és hogy minden adott-e e egy újabb manóhoz....

Nekünk 3.5 éves 2 éves és 8 hetes babánk van...mi így szerettük volna és nekünk teljesen jó ez a korkülönbség..ezt Nektek kell tudni hogy mennyit bírtok, és hogy minden adott-e e egy újabb manóhoz....
Nálunk is 4éven belül született a 3gyerek, és bár az elsõ idõk nehezek, késõbb egyre könnyebb velük. Összenõnek és együtt is játszanak, és nagyon jól fel tudják találni magukat. mi így szerettük volna és örülünk is hogy így van.
az ilyenek úgyis csak azt akarják hallani, ami szerintük az igaz mondd azt, hogy kicsik és békén hagy
Kedves kérdezõ! Kérlek forgasd szorgalmasan a Magyar helyesírás kézikönyve címû remek kiadványt! köszi
írhatsz nyugodtan E/1-ben
a lany 114 eves vagy 14?? hi hi hi ha ha ha.....
A kérdező hozzászólása: 14 b meg
A kérdező hozzászólása: 14 éves b....meg
anyám örülne neki ha ekkora lenne neki. szard le a bnõdet. majd megnõ. vagy nem. és akkor mivan?! kit érdekel a nagy mell? engem nem 17f.
Heh, én 16 vagyok és 70/A-s a mellem. Úgyhogy örülhet a barátnõd.
Hát ha tényleg igaz, maiket írtál, akkor 1, elnézést kérek és 2, evvel a lánnyal még sok gondod lesz. És nem az õ hibájából.
14 éves lánynál nincs értelme kicsi meg nagy mellrõl beszélni. Van akinek csak késõbb nõ meg, vkinek meg mondjuk már 13 éves korára kifejlõdik és nem nõ tovább. Volt olyan osztálytársam, akinek 16 éves koráig kb szúnyogcsípései voltak, aztán érettségire akkora kannái lettek hogy csak na. De olyan is volt, akinek 12-13 éves korában a többiekhez képest baromi nagy melle volt, de aztán akkora is maradt, a többiek meg "túlnõtték". De amúgy sem értem miért kell ezen egyfolytában hisztizni. És ha kicsi, akkor mi van? Semmi. Tud rajta változtatni? Nem. Akkor meg? Ha annyira marhára zavarja, kezdjen el gyûjteni plasztikára... Nem is értem hogy lehet ilyen embert elviselni. Baromi idegesítõ, mikor vki egyfolytában csak panaszkodik és semmi se jó neki. Ha azt mondod nem kicsi, akkor az a baja, ha azt mondod kicsi, akkor azért sértõdik meg. Egyszer jól el kellene küldeni a pi*ba a rinyálásával együtt. De azért azt a gyereket is érdekesen nevelhették a szülei, akik azzal piszkálják, hogy kicsi a melle. Az olyan is megérdemelne egy két pofont.
es azt is hogy o neked nem kell mert te az olyan csajokat szereted mint Pamela Anderson. igy talan elmegy a kedve a hulye kerdeseitol.
A kérdező hozzászólása: ok
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki de akkor meg azt mondta hogy de bunkó vagyok és besértödött szóval lécci aki ért hozzá az agyon választ mert kiváncsi vok hogy átlagos kicsi vagy nagy egy 14 évesnek 80 b melltartó
minek foglalkozol ilyen hisztis p...val?
Egyáltalán nem kicsi egy 14 évesnek.. fõleg, hogy neki még nõni is fog. Biztasd ezzel, aztán ha nem hagyja abba, szard le a nyávogását, valakinek még 18 évesen sincs ekkora...
A kérdező hozzászólása: Ne hívd a barátnömet hisztis pi...ánaknak minden nap azt halja a barátnöitöl hogy már 14 éves és milyen kicsik a mellei Annyiszor mondták neki hogy végül elhitte!Am köszi elmondom neki hogy még nöni fog hisz még csak 14 évesXD köszi szépen
Mondd meg neki, hogy igen kicsik, de ha sûrûn él nemi életet, kakor nõni fog (hormonok stb). Ja és kezdhetitek is a nemi életet. :)
Ja és amúgy tényleg egy hisztis p*csa. Megkímélte az élet eddig.
A kérdező hozzászólása: nem nem kímélte mivel az apja szerencse játékos volt és sokszor ivott is ! Nem volt ojan nap amikor az apja ne verte volna meg valahogy! Aztán elment ki angliába és akkor az annya keresett magának 1 ujj pasit aki ugyanúgy verte aztán azzal is szakított! az annya és azóta nem volt uj pasia! de a barátnöm még mindíg nem heverte ki! Ahoz képest hogy azóta eltelt 5 év Mert ezek a szönyüségek 3-9 éves koráig történtek!
mond neki hogy kicsik es kesz.
Örüljön hogy kicsi, így talán nem fognak annyira lógni még 50 éves korára sem :)
A 2 éves már nem kell szoptatnod! A kicsinek kell legyen elég a tejed. Neki még szükséges, a nagyobb igyon tehéntejet!
Utolsónak:ha helyes technikával szopik, nem lehet érezni a fogait.:) Utolsó elõtti vagy.Én tandem is szoptattam, másfél volt a fiam mikor az öccse született, fél évig tandemszopiztak, semmi gond nem volt, bõven elég volt a tej.
Uramisten, én nem bírnék ki annyi fogat:) De én félnék, hogy nem marad a kicsinek, nem adnék a nagynak.
Ha a kicsit mindig az egyikbõl szoptatod, akkor abban lesz elég tej neki.Én szoptattam ikreket is, 6 hónapig csak anyatejesek voltak, aztán 3 éves korukig szopiztak.
Jól teszed, hogy engeded a nagyot is egy kicsit, hisz lelkileg amúgy is megrászkodtató neki a kistesó. Tedd a kicsit többször mellre, vagy fejjél, így több tejed lesz és elég lesz a picinek. De ha úgy érzed, hogy nem, akkor próbáld a nagyot leszoktatni finoman errõl.
Szerintem elég, én hónapok óta csak egy mellbõl szoptatok. Gondolom elsõre a picúrt szoptatod.
Konyorgom ne most mondja meg .A nagy igy is sokkban van a teso miatt.Nyugodtan szoptassa legalabb most az eljen amig uj az elmeny a pici erkezese miatt, nem fogja megbanni igazi jo tejtestverek lesznek.Persze szabajokat lehet felallitani hogy mikor van szopi O mar megerti.
2 évesen már ne szoptasd a gyereket! A babának kell a tej, a nagynak már nincs rá szüksége. Mondd meg neki, hogy õ már nem kisbaba, mint a tesó.
Szerintem a testverfeltekenyseg elkerulese veget nem baj ha a nagy is kap egy pici tejcsit.Termeszetesen a kicsi legyen elonyben. Szerintem nalunk is igy lesz, szeptemberben szulok 2 eves fiam meg 1x szopizik, ha meglessz a pici biztos egy darabig surubben keri majd, nem baj nekem mindin nagyon sok tejem van.
Szerintem igen a tobblettszopihoz alkalmazkodik a tejtermeles
Ha kicsi es nagy testver is szopizik arra is ervenyes a kereslet kinalat.
H a francba vagy duci......én 180 vok 95 kilóval:DDD és van némi hasam:D
Nem vagy duci, nagydarab vagy, testes, de nem duci. Beszélj vele sokat, beszélj, beszélj éééés ki nem találod de beszélj vele.
Ezért rossz olyan lánynak lenni, akit szépnek tartanak... Egy csomó fiú nem mer odajönni. Aztán évekkel késõbb derül ki, hogy a srác, akiért totál odavoltam, igazából viszonozta az érzéseimet csak úgy gondolta "szép lány" vagyok, neki meg nem volt önbizalma... :( A mostani párommal is ez volt. Nemrég egy munkahelyre kerültünk, kicsit bátrabb lett és elhívott randizni, kiderült, hogy középsuli óta odáig van értem, csak azt hitte, nekem másfajta fiúk jönnek be, mert õ duci.... én meg éjszakákat sírtam át miatta, mert azt hittem nem érdeklem õt. :D Így csak most jöttünk össze. Pedig milyen régóta együtt lehetnénk már.
Merj kockáztatni!! Legyél BÁTOR!! a lányok csípik ha magabiztos vagy ;) Mutasd meg neki hogy neked többet jelent:)
Dehogy vagy duci :) 14 èvesen mèg nincs acèlos, kifejlett izomzata senki. Keep calm! Legyèl vele kedves, figyelmes ès beszèlgessetek. Ja ès mellesleg èn 175cm, 74kg ès fantasztikus vagyok. Ne kiloban mèrd a szèpsèget! L17
A kérdező hozzászólása: Ó fuck. Bocsi, de elírtam mert csak 168cm vagyok és nalá 180cm a min. De egy magasak vagyunk. :-((( Esély így is nulla ?
Igen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!