Találatok a következő kifejezésre: Van egy éves kapcsolatom, de (37 db)

miért kell egy kapcsolatot hazugsággal indítani?
"Mit csináljak, ha vele is komolyabbra fordul a kapcsolatom?" - Elmondod az igazat. Ahogy egy komoly kapcsolatnál szokás.
miért baj ha megtudja?
Miért most éppen ez a menõ? régen a kislányok mindig arról füllentettek hány pasival voltak már, most ez fordítva van?
Dilis volt, és te is dilis vagy ha azt hiszed ez normális, hogy megharagszik
1. Hazudsz neki amíg rá nem jön magától. 2. Elmondod neki és hagyod ezt a hülyeséget hogy nem akarod hogy megtudja. 3. Vannak már olyan speciális mûtétek, ahol a szûzhártyádat befoltozzák, ezáltal teljesen mintha szûz lennél.
Nem tudom, ha elém állna az aki tetszik nekem és akarok tõle valamit, de közölné, hogy egy 3 éves kapcsolatban se volt hajlandó lefeküdni a másik féllel.... Te nem vagy komplett...
szinleld azt h fáj XD
A kérdező hozzászólása: igen teljesen igazatok van. de volt egy barátom 3 hónapja és neki elmondtam az igazat és ezért nagyon megharagudott rám. szóval ezért félek nagyon :S
A kérdező hozzászólása: megkérdezte a múltkor hogy ugye az vagy még? és én azt válaszoltam hogy igen
Valahogy nem bírom felfogni, hogy hogy lehetnek ilyen kérdések, vagyis ilyen emberek. 1.A a komoly kapcsolat alapja az õszinteség de sztem olvasd a 2.at, mert az való neked: 2. ha ennyi eszed van, h ilyeneken gondolkodsz, akkor szerintem annyit tehetsz, hogy majd menstruálás vége fele jól összehúzott hüvelyizmokkal, kicsit jajgatva bújsz ágyba az új barátoddal (akit egyébként sajnálok a kérdésedbõl áramló IQ alapján). 21/l
A kérdező hozzászólása: nem tudja hogy 3 éves kapcsolatom volt
Hány éves vagy? Mi lenne ha inkább a fiúk helyett mással foglalkoznál? Mert így nem igazán lesz belõled semmi, érthetetlenül, össze-vissza irkálsz hülyeségeket, az nem baj ha észosztásnál hiányoztál, de legalább próbáld pótolni a lemaradást.
hány évesek vagytok?miért baj ha megtudja?és az titok hogy 3 éves kapcsolatod volt?
de miert hazudtal neki ? miert nem tudhatta azt h mar nem vagy szuz ?
Add neki a seggededt!!!XD Ne hazudozz mert azzal többet ártasz!!!
inkább akkor fog megharagudni ha megtudja h hazudtál.

17 eves lany vagyok es van egy 2 eves kapcsolatom, de nem vagyok benne biztos h o az igazi. Es nem tudok kielegulni vele de o igen! Mit tegyek?

Legjobb válasz: kb hány percig van benned , és milyen pozokat csináltok ??? Váltsatok sokszor pozt az feldobja a szexuális életeteket !!!

kb hány percig van benned , és milyen pozokat csináltok ??? Váltsatok sokszor pozt az feldobja a szexuális életeteket !!!
Mutasd meg neki, hogy neked hogy a jó, ne siessetek sehova, kényeztessétek egymást, hemperegjetek órákon keresztül, és tanulja meg neked hol vannak az érzékeny pontjaid, amitõl mégjobban beindulsz. Ha igazán szeret, akkor megérti hogy te is vágysz a csúcsra és mindent meg fog tenni, hogy el is juss oda!

Van egy 6 éves kapcsolatom, de van egy srác akivel talizok. egyik este taliztam vele, de utána láttam őt egy másik csajjal kézenfogva. Hogyan mondjam meg neki, hogy ne nézzen hülyének úgy, hogy net űnjön féltékenykedésnek?

Igazából nem akarok t?le semmi komolyat csa egy kis kalad, de akkor is rosszul esett, hogy mással vol utánnam.És nem mondta meg, hogy ?k együtt vannak.

Legjobb válasz: te nem ugyanezt csinálod? van barátod, mégis találkozol vele. ha õ csinálja, az már nem az igazi? nem értem igazából a problémát. õ sem akar tõled komolyat, csak egy kis kalandot. ennyi lehet

te nem ugyanezt csinálod? van barátod, mégis találkozol vele. ha õ csinálja, az már nem az igazi? nem értem igazából a problémát. õ sem akar tõled komolyat, csak egy kis kalandot. ennyi lehet
ciki, ha a fagyi viszzanyal...
ha csak egy kis kaland akkor miért zavar. ennyi erõvel szpvá tehetné õ is h mért nem szakitasz a pasiddal. szoval sztem okod nincs rá
Szerintem sincs okod ra mert te ugyanazt csinalod pepitaban. mit szolna a te pasasod ha megtudna h ezt csinalod????? serti az onerzeted??? es az nem serti amikor te csalod a parodat???? szegeny pasas... azert ilyen aberalt nehany srac mert igy kitolnak veluk az olyanok mint te.
Úgy látszik, nem csak te vagy a nyitott kapcsolat híve, hanem az a srác is. A legszebb az lenne ha kiderülne, az a csajszi az állandó partnere, te meg a kaland vagy neki. Na erre mondta nagymamim mindig: Isten nem ver bottal.

Van egy 1.5 éves kapcsolatom. De mostanában egy jó 5 hónapja nem foglakozik velem, csak a haverok van neki, Mit tegyek hogy velem is foglakozzon? Mert én má mindent meg tetem, azt mondja hogy szeret de mégse foglakozik velem.

Legjobb válasz: Én tuti nem elégednék meg ilyen válasszal. Ha szeret, akkor mutassa is ki! Nem kell a haveroktól tiltani, de nem ártana, ha te lennél a középpontban. Beszéljétek át mégegyszer, aztán ha nem lesz változás, akkor én tuti elhagynám. Az is lehet, hogy már annyira nem szeret, de nem igaz, hogy nem tudja megbeszélni veled az ilyesmit...

Én tuti nem elégednék meg ilyen válasszal. Ha szeret, akkor mutassa is ki! Nem kell a haveroktól tiltani, de nem ártana, ha te lennél a középpontban. Beszéljétek át mégegyszer, aztán ha nem lesz változás, akkor én tuti elhagynám. Az is lehet, hogy már annyira nem szeret, de nem igaz, hogy nem tudja megbeszélni veled az ilyesmit...
A kérdező hozzászólása: kösszönöm a álasz le ültünk meg beszélni tegnap most azt várom hogy tényleg be tudja tartani a szavát vagyn nem és ha nem akkro szüntelek vele

Van egy lány. Körülbelűl 2-3 hónapja tetszik, pár napra bele szerettem. De van egy egy éves kapcsolata. Szerintetek érdemes érte"harcolni?

Vagy hagyjam a francba? Azt mondta,hogy beszéljük meg a barátjával. De mondta,hogyha nem tudjuk megbeszélni akkor egyikünk sem,most akkor,hogy van ez? De az a kapcsolat olyan,hogy hetente szakítanak s rá pár órára össze jönnek.Most pénteken talizni fogok a lánnyal mert ki hívott.Mondta,hogy nagyon tetszek neki,de most nem tudom,hogy mit csináljak pénteken,hogy meg tudjam szerezni,valaki tud valami olyat,hogy ott hagyja a pasiját s velem jön össze? A barátja Németországba költözött s a lány meg 679km-re lakik tőle.

Legjobb válasz: ne mássz rá ne legyél hímringyó

ne mássz rá ne legyél hímringyó
A kérdező hozzászólása: A péniszem vastagabb a gyereknél.... Tudom tudom, csak megakartam vna tudni, hogy érdemes-e "harcolni"
Akkor hajrá sok boldogságot jah és kondizz ki tudja milyen pasija>.< Amúgy akkor ha te õt akarod minek írsz ide ez ...
A kérdező hozzászólása: Nem úgy ismerem, mint, hogyha "pótlás" lennék neki s fõleg úgy, hogy játsszon velem.. S nem keresek másik csajt nekem Õ kell!
Bocsi de ennél értelmesebb csajok is vannak ez 1 buta liba meg ne haragudj. Szerintem hagyd a fenébe hol már majd õ szakít haha azt a pasija megy vissza azt rohan, te másodiknak kellesz ennyi ha nem úgy lenne már ott lennél mellette...
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt én si tudtam, de a Lány azt mondta, hogyha valamelyikünk nem adja fel, egyikökünket sem választja.
Õszintén? Ha mindig kibékülnek akkor hagyd mert a pasija visszamegy hozzá és nem fog ellenkezni neki rohanni fog, szerintem te csak pótlás lennél neki...
ha távkapcsolatban élnek, akkor nyert ügyed van, mert 99% hogy szakítanak. csak várd ki és hajrá
A kérdező hozzászólása: A lány felakarja "mérni" a dolgokat, hogy kivel lenne boldogabb stb.. Pénteken pedig a Lány meg Én fogjuk.
szerintem simán lecsaphatod, de várjcsak, mi az hogy megbeszélitek hárman??? ezt hogy kell érteni ?:S
Megtudtál 1-2 dolgot, a méret meg ettõl független:) De sajnálnám ha ilyenre pazarolnád az idõdet helyette van jobb is, mert tegyük fel veled is szakít kibékül szakít békül és lesz 1 jobb pasi számára téged is simán lapátra tenne de ne így legyen hajrá:)

Mi tévő legyek? A barátnőmel szüzek vagyunk és nem merünk egymáshoz ugy viszonyulni mint egy rendes pár ő már túl van 1 éves kapcsolaton amiben sok minden volt de még szűz és kinek kéne a bátrabbanak lennie hogy ki kezdeményezzen?

mert elég vad kis lányka és szinte hozzá igazodtam én is olyan vok mint ? de valamiért ez kevés..:S nem akarom megbéntani azzalhogy tulságosan rányomulok de már jó lenne kicsit mélyebre ásni a kapcsolatban..

Legjobb válasz: hát sztem te kezdeményezzél, mivel tevagy a pasi. a többi majd jön ösztönösen magától. mármint a szex.

hát sztem te kezdeményezzél, mivel tevagy a pasi. a többi majd jön ösztönösen magától. mármint a szex.
természetesen, ha a te agyadban fogalmazódott meg ez a gondolatmenet, akkor neked kell. te vagy a férfi. a lényeg hogy magabiztosan csináld, és megteremtsd hozzá a kellõ körülményt. pl: illatositott gyertyákkal, pezsgõvel, eperrel mézzel, stb.. igy életreszóló lesz.
Figyelj ha vad a csaj akkor fogd meg és menjen fel hozzátok kis filmnézés, kis simogatás ugyis észreveszed ha tetszik neki és áshatsz mélyebbre! Viszont vigyázz arra, hogy jó legyen neki ne legyél önzõ! Kotton legyen és nem 1-2, sok szerencsét!
Csak dugd meg azt jónapot, nem kell ezt túlspilázni! Eper, pezsgõ, gyertya-baromság!
A kérdező hozzászólása: ohh köszönöm szépen megfogadom a tanácsod :)
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: hm oké köszi a segítséget ;) végülis már megoldottam a problemet :D megvagyunk szépen kettesben volt egy kis action nem olyan hogy sex vagy valami egy kis peting meg cumm az jó idõt :D nem kell elsetni.. köszimégegyszer ..
A kérdező hozzászólása: a bnõm 15 én pedig 17 vok
A elöbb tanulj meg helyesen írni!
A kérdező hozzászólása: ha nem ismered a szlenget ne szólj be!!! bnõm = barátnöm
Szerintem egy lánynak kijár, hogy ne csak úgy meglepetésszerûen akard lefektetni. Ne a pillanat hevében kelljen döntenie, amikor a józan esze nincs a helyén. Sokkal jobb megoldás, ha közlöd vele, hogy nagyon kívánod, és szeretnéd ha lenne köztetek szex. Kell egy 15 éves lánynak idõ ezt feldolgozni, eldönteni, akarja-e. Az hogy kívánja nem nagyon kérdés, de az igen, hogy valóban pszichésen és mindenhogy készen áll-e rá. Biztosan örül majd a felvetésnek, és annak hogy nem csak úgy lerohantad. Azt üzeni ez, hogy tiszteled.
A kérdező hozzászólása: teljesen egyet értek ezt nagyon szépen köszönöm télleg nagyon köszi :)

Van egy két éves kapcsolatom jól ki jövünk meg minden, de tavaly kavartam az egyik közeli ismerősömmel aztán megszakítottuk a kapcsolatot?

Aztán pár hónap múlva megint elkezdtünk találkozgatni de rájöttem hogy nem lenne helyes dolog megint bele menni ezért hagytam is de mostanában sokszor gondolok rá és hiányzik. De a 2 éves kapcsolatot nem akarom eldobni és akivel kavartam még barátnője és gyermeke is van . Fogalmam nincs mit csináljak úgy szégyenlem magam?

Legjobb válasz: Te mondtad, hogy nem akarod eldobni a két éves kapcsolatod, tessék ott is van a válasz. Hagyd ezt a másik férfit, az lenne a legjobb.

Te mondtad, hogy nem akarod eldobni a két éves kapcsolatod, tessék ott is van a válasz. Hagyd ezt a másik férfit, az lenne a legjobb.
hát csak dobd el nyugodtan azt a 2 éves kapcsolatot mert egy sapka szart nem ér.....

14 éves múltam és van egy lány akibe szerelmes vagyok. De neki most alakulóban van egy kapcsolata. De ő mégis azt mondta h picit bejövök neki. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát mondd meg neki, ha a kapcsolata még csak alakul! Ha te is megmondod neki, lehet hogy veled is alakulni fog a kapcsolata :D Ha kicsit bejössz neki, az valószínû, hogy azt jelenti hogy tetszel neki, csak ezt így azért nem akarta neked mondani. Ha már összejön a másik sráccal, akkor ne erõltesd, nem jó szétrobbantani párokat. De amíg csak alakulóban van, nyugodtan lopd el a másik sráctól ;) (14/L)

Hát mondd meg neki, ha a kapcsolata még csak alakul! Ha te is megmondod neki, lehet hogy veled is alakulni fog a kapcsolata :D Ha kicsit bejössz neki, az valószínû, hogy azt jelenti hogy tetszel neki, csak ezt így azért nem akarta neked mondani. Ha már összejön a másik sráccal, akkor ne erõltesd, nem jó szétrobbantani párokat. De amíg csak alakulóban van, nyugodtan lopd el a másik sráctól ;) (14/L)
Mond meg a lánynak, hogy veled is alakulhatnának a dolgok és teperj egy kicsit érte, azt joo néven veszik a lányok.Nagyon jool fog neki esni.Nagy esélye van, hogy téged választ a másik helyett.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek......:)

2 férfi van az életemben! Van egy 5 éves élettársi kapcsolatom, de kb. fél éve megismerkedtem egy másik férfival, akivel azóta is tart a kapcsolatom, titokban és szeretjük egymást. Mitévő legyek?

Fogalmam sincs mit csináljak, egyiket sem bírom elveszíteni.

Legjobb válasz: Pedig elkéne dönteni melyik a fontosabb az 5éves kapcsolat vagy egy fél éves :/ te tudod...

Pedig elkéne dönteni melyik a fontosabb az 5éves kapcsolat vagy egy fél éves :/ te tudod...
Szerintem választanod kéne mert nem mehet igy sokáig... legalábbis én nem örülnék ha megtudnám!
Ha egyiket sem akarod elveszíteni, valószínûleg mindkettõt el fogod veszíteni. Azt írod, a szeretõdet szereted. Akkor mi itt a probléma? Szépen megmondod az élettársadnak, hogy részedrõl ennyi volt, nem õt szereted, és elköltözöl. Ne legyél gyáva! Szerintem mielõbb döntsd el, mit akarsz: az élettársad helyében én már ezért a fél év hazudozásért is kiraknám a szûröd. Le lehet pontozni, ez a véleményem.
A kérdező hozzászólása: Teljesen egyetértek! Köszi! :)
Én voltam hasonló helyzetben. Vagyis kicsit hasonlóban, ugyanis én 3. év után elköltöztem az exemtõl, a szakítást nem tudtam még akkor kimondani, csak szerettem volna lazábbra fogni a dolgot. Valamennyire szerettem még õt, de nem úgy, mint partnert. És nekem nem konkrét szerelmem volt mellette, csak simán úgy éltem az életem, mintha nem is lenne párom. Mondjuk nem volt nehéz, mert hetente max egyszer találkoztunk, szexuális kapcsolat meg nem is volt közöttünk, ennek ellenére négy és fél évig húztuk. Én egyszerûen gyáva voltam, nem mertem kimondani, hogy vége, még magamnak is bizonygattam, hogy ha kiélem magam, akkor lehet ebbõl még valami. Õ meg nem akarta kimondani, hogy vége, mert valamennyire kényelmes volt neki ez a dolog és tökéletes anya lettem volna a gyermekeinek miután lenyugszom. Ennek ellenére végre megtettem, rászántam magam és bár akkor volt sírás-rívás, végül egy percig sem bántam meg. Õszintén kérdezd meg azt magadtól, hogy el bírod-e képzelni, hogy az élettársaddal éld le az életed, gyermekeket szülsz neki, akár néhány éven belül és csak õt szereted. Ha igen, akkor nem kérdés, hogy elhagyod a másik férfit. De ha a válaszod nem, akkor lépned kell. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!
jaj de kinos.

Jelenleg van egy 3 éves kapcsolatom eddig minden szép és jó volt de az utóbbi 1 hónapban kevesebbet foglalkozik velem és a szexet is hanyagolja lehet hogy van valakije?

Legjobb válasz: Egy hosszú kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Ne gondolj egybõl a legrosszabbra! Lehet, h csak kicsit leterheltebb (munka, tanulás, család stb) miatt, és nem is feléd irányul a dolog, csak ugye te vagy közel hozzá. Szóval szerintem légy figyelmes, és kedves! Ha morcosabb, vagy ideges, ne vedd fel, ne tégy rá még egy lapáttal! Ha úgy van, esetleg megkérdezhetnéd, hogy látod rajta, hogy valami nincs rendben, tudsz -e esetleg segíteni. Ezeket a hullámvölgyeket túl kell tudni élni, neked az a szereped, h átsegítsd õt rajta.

Egy hosszú kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Ne gondolj egybõl a legrosszabbra! Lehet, h csak kicsit leterheltebb (munka, tanulás, család stb) miatt, és nem is feléd irányul a dolog, csak ugye te vagy közel hozzá. Szóval szerintem légy figyelmes, és kedves! Ha morcosabb, vagy ideges, ne vedd fel, ne tégy rá még egy lapáttal! Ha úgy van, esetleg megkérdezhetnéd, hogy látod rajta, hogy valami nincs rendben, tudsz -e esetleg segíteni. Ezeket a hullámvölgyeket túl kell tudni élni, neked az a szereped, h átsegítsd õt rajta.
Bármi lehet
Beszéld meg vele. Ez az egyetlen megoldás. Mondd el, hogy te mit tapasztalsz, mit érzel és szeretnéd, ha õszintén elmondaná, hogy õ hogy látja ezt és mi az oka. Ne támadd be, ne hisztizz, nyugodtan beszéljétek meg. 26/n

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!