Találatok a következő kifejezésre: Van egy éves kapcsolatom, (137 db)

Milyen ajándék ötletetek van egy éves kapcsolathoz?

Hello! Volna egy kis problémám. A barátnőmmel hamarosan egy éve vagyunk együtt, ezért szeretném meglepni valamivel, viszont semmi jó ötletem nincsen. Szeret olvasni, kézműveskedni (pl kötés, gyöngyállatka fűzés, ilyesmi) és mivel az ilyenekben nekem is volt már részem, gondoltam megpróbálkozom vele, de nem tudom mennyire örülne neki. Esetleg meglephetném egy könyvvel, mert szeret olvasni, de az nem túl személyes. Emellett szeret zenét hallgatni, főleg Nickelbacket, meg mesét nézni (anime és waltdisney-s egyaránt). Mindenképp valami emlékezetest szeretnék neki adni, aminek örül(ne). Tudom, tudom, nekem kell a legjobban ismerni, de semmi jó ötlet nem jut az eszembe. Ha írnátok párat tudnék mazsolázni és a szerintem legjobbat kiválasztani, előre is köszi!:)

Legjobb válasz: Szerintem évfordulóra ne könyvet vagy cd-t vagy ilyesmit vegyél, hanem valami személyeset, ami veletek kapcsolatos! Mert ilyenkor nem az ajándék a lényeg, hanem az, hogy az a nap rólatok szóljon! Esetleg készíts neki valamit kézzel, ez bármi lehet, nem kell hozzá különösebb kézügyesség, de látni fogja, hogy idõt szántál rá, szóval biztos kedves ajándéknak tartja majd, bármi is lesz. Vagy esetleg szervezzetek valamilyen programot kettesben, menjetek el kirándulni, vagy egy másik városba szétnézni, vagy fõzz neki (tudom, ez a nõk dolga, de ha egy srác is megpróbálja az nagyon kedves gesztus!).

Szerintem évfordulóra ne könyvet vagy cd-t vagy ilyesmit vegyél, hanem valami személyeset, ami veletek kapcsolatos! Mert ilyenkor nem az ajándék a lényeg, hanem az, hogy az a nap rólatok szóljon! Esetleg készíts neki valamit kézzel, ez bármi lehet, nem kell hozzá különösebb kézügyesség, de látni fogja, hogy idõt szántál rá, szóval biztos kedves ajándéknak tartja majd, bármi is lesz. Vagy esetleg szervezzetek valamilyen programot kettesben, menjetek el kirándulni, vagy egy másik városba szétnézni, vagy fõzz neki (tudom, ez a nõk dolga, de ha egy srác is megpróbálja az nagyon kedves gesztus!).
Én örülnék ha a barátom végre nem valami bolti cuccot venne, hanem csinálna valami ajándékot. Nem kell nagy dolog. Mondjuk süthetõ gyurmából csinálsz neki nyakláncot, disney vagy anime figurásat amit szeret. De lehet gyûrû alapot is kapni, arra is lehet figurát csinálni. Ha szereti az ilyesmiket. Mi mondjuk elmentünk oda ahol találkoztunk, egész nap együtt voltunk. Nekem ez volt a legfontosabb, az ajándék annyira nem lényeg.
az elsõ kettõvel egyet értek, vidd el valahova - mozi, színház, állatkert, vidámpark stb. töltsetek együtt egy laza napot, esetleg készíthetsz is neki valamit, de ezt tuti értékeli, és rendhagyó ajándék is :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szeretek sütni, sajna fõként édességet ami meg is látszik kissé. Én is valami kézmûvesre gondoltam, akkor megnézem minek örülhetne, ami nem csak pofogó lesz :) Köszönöm a segítséget!

Van egy lány. Körülbelűl 2-3 hónapja tetszik, pár napra bele szerettem. De van egy egy éves kapcsolata. Szerintetek érdemes érte"harcolni?

Vagy hagyjam a francba? Azt mondta,hogy beszéljük meg a barátjával. De mondta,hogyha nem tudjuk megbeszélni akkor egyikünk sem,most akkor,hogy van ez? De az a kapcsolat olyan,hogy hetente szakítanak s rá pár órára össze jönnek.Most pénteken talizni fogok a lánnyal mert ki hívott.Mondta,hogy nagyon tetszek neki,de most nem tudom,hogy mit csináljak pénteken,hogy meg tudjam szerezni,valaki tud valami olyat,hogy ott hagyja a pasiját s velem jön össze? A barátja Németországba költözött s a lány meg 679km-re lakik tőle.

Legjobb válasz: ne mássz rá ne legyél hímringyó

ne mássz rá ne legyél hímringyó
A kérdező hozzászólása: A péniszem vastagabb a gyereknél.... Tudom tudom, csak megakartam vna tudni, hogy érdemes-e "harcolni"
Akkor hajrá sok boldogságot jah és kondizz ki tudja milyen pasija>.< Amúgy akkor ha te õt akarod minek írsz ide ez ...
A kérdező hozzászólása: Nem úgy ismerem, mint, hogyha "pótlás" lennék neki s fõleg úgy, hogy játsszon velem.. S nem keresek másik csajt nekem Õ kell!
Bocsi de ennél értelmesebb csajok is vannak ez 1 buta liba meg ne haragudj. Szerintem hagyd a fenébe hol már majd õ szakít haha azt a pasija megy vissza azt rohan, te másodiknak kellesz ennyi ha nem úgy lenne már ott lennél mellette...
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt én si tudtam, de a Lány azt mondta, hogyha valamelyikünk nem adja fel, egyikökünket sem választja.
Õszintén? Ha mindig kibékülnek akkor hagyd mert a pasija visszamegy hozzá és nem fog ellenkezni neki rohanni fog, szerintem te csak pótlás lennél neki...
ha távkapcsolatban élnek, akkor nyert ügyed van, mert 99% hogy szakítanak. csak várd ki és hajrá
A kérdező hozzászólása: A lány felakarja "mérni" a dolgokat, hogy kivel lenne boldogabb stb.. Pénteken pedig a Lány meg Én fogjuk.
szerintem simán lecsaphatod, de várjcsak, mi az hogy megbeszélitek hárman??? ezt hogy kell érteni ?:S
Megtudtál 1-2 dolgot, a méret meg ettõl független:) De sajnálnám ha ilyenre pazarolnád az idõdet helyette van jobb is, mert tegyük fel veled is szakít kibékül szakít békül és lesz 1 jobb pasi számára téged is simán lapátra tenne de ne így legyen hajrá:)

Fél éve külön élek alkoholista férjemtől. Lányom 15-éves ő velem van. Van egy kezdödő kapcsolatom, hogyan mondjam el a lányomnak? Mit fog valyon reagálni?

Legjobb válasz: ha elég komoly a kapcsolat akkor mondd el neki. üljetek le és mond el hogy megismertél vkit...stb... és idõben mondd el neki, ne a házasság elõtt 1hónappal és ne egy buszon...az én anyám így tett és rühellem a pasit...

ha elég komoly a kapcsolat akkor mondd el neki. üljetek le és mond el hogy megismertél vkit...stb... és idõben mondd el neki, ne a házasság elõtt 1hónappal és ne egy buszon...az én anyám így tett és rühellem a pasit...
Szerintem még ne mondd el neki, mivel csak most van kialakulóban a kapcsolatod.Vàrjàl még egy kicsit! Viszont kérdezgedheted, hogy mit szólna hozzà, ha lenne pàrod és néha talàlkoznàl valakivel.
bemuatod neki mikor jön hozzátok vagy honnan tudjuk mi hogy a te lányod mijen vagy leültök beszélni mikor éppen jó hangulatban van és megbeszélitek hogy mi van és hogy benne lenne-e egy ebédben a csávóval...ha normális enm angyon fog kiakadni 15 éves....
én az elõzõ vagyok és üzenem a másodiknak: ha most enm fogja elmondani késõb rosszabbul fog neki esni!!!
A 2ik vagyok nem biztos, hogy rosszabb lesz késõbb.Attól is függ, hogy a lànya mennyire ragaszkodik az apjàhoz.
A kérdező hozzászólása: A lányom nem igazán ragaszkodik az apjához, mert neki is sok bánatot okozott.Az új barátomat én gyerekkoromtól ismerem õ is elvált, de nagyon rendes ember.Õ elfogadná a gyerekemet is.Csak nem tudom hogy a gyerek ezt el is hinné.De titkolozni se akarok mert, szerintem megrontaná a kapcsolatunkat.
Ha ilyen jó ismeretség van köztetek, akkor miért tartasz a lànyodtól, és még az apjàhoz sem igazàn ragaszkodik.Lehet egy kicsit féltékeny lesz, gondolom Õ is szeretné boldognak làtni az anyujàt.
54% Was?
Ha nem egy önzõ idióta pitsa a lányod, akkor örülni fog a boldogságodnak, hogy találtál valakit. 15 évesen már úgysem pótapaként tekint majd rá, hanem az anyja párjára. Ennyi idõsen szerintem már tudja és megérti, hogy fontos hogy szeresse valakit az ember, akit õ is szerethet.

Ziasztok Segítségre lenne szükségem, illetve tanácsra.28 éves pasi vagyok. Van egy új kapcsolatom, egy hónapja vagyunk együtt. Az a bajom hogy rettentő féltékeny vagyok? (nem szoktam)

Nagyon nagyon megszerettem ez idő alatt. Az a baj hogy heti 1-2 szer tudunk találkozni.Ez kevés? Az a bajom hogy rettentő féltékeny vagyok. (nem szoktam) Albérlőtársal lakik aki férfi, de nincsen semmi köztük. Van egy srác a facebookján aki mindent lájkol amit megoszt. Nem tudom elérni telefonon csak nagy ritkán, néha előre kell szólnom hogy hívom majd. Nem szeretném megfojtani magammal, de lassan belebetegszem ebbe. Mit csináljak hogy elmuljon ez bennem?

Legjobb válasz: Szerintem foglald el magad, dolgozz, tanulj, töltsd el az idõdet hogy ne ezen rágódj.

Szerintem foglald el magad, dolgozz, tanulj, töltsd el az idõdet hogy ne ezen rágódj.
Próbálj megbízni benne, mert ez nagyon fontos dolog!Még nem olyan régen ismered és szerintem indulásnak nem kevés a heti 1-2 nap találkozás, majd az idô elôrehaladtával biztosan változni fog.Próbálj egy kicsit alábbvenni a ragaszkodásodból, adj neki egy kis teret a levegôvételre.Ne érezze hogy nagyon hajtod ôt.Ha kicsit kevesebbszer keresed pl telefonon, figyeld meg, ha komolyan vesz téged, ô fog keresni.
A kérdező hozzászólása: Dolgozok stb... Már rájöttem hogy nem szabad megfojtani mert az nem a legjobb. Sztem ezt minden nõ utálja. De nem merek a sok csalódás miatt bízni, vagyis csak nagyon nehezen. Amugy meg amig nem irtam neki olyan sokat, nem kerestem , akkor õ többször keresett. VAjon megunt már ?
2es vagyok.Ha nem kerested és ô hiányolta....ô keresett.Látod?Akkor mégsem únt meg?!Nyugalom, lazíts egy kicsit és BÍZZ BENNE!..Próbáld meg, és meglátod mennyi mindent elérsz ezzel...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 2.es :) Megfogadom. Igaz nehéz lesz , de hosszú távon megéri majd. Az a baj hogy görcsösen ragaszkodom ahhoz hogy nem rontom ezt el. És lehet hogy pont ezzel rontanám el... Csak meg kellene találnom a határt..

17 éves fiú vagyok, úgy gondoltam hogy van egy komoly kapcsolatom egy 19 pasival. Csakhogy tegnap megláttam, hogy titokan nőkről készült poornó fotokat nézeget. Lehet hogy nála ez nem is komoly?

Tegnap este teljesen kivoltam emiatt. mit csináljak hogy olyan legyen mint régen, vagy haggyam rá?

Legjobb válasz: Ha komoly a kapcsolat akkor miért nem beszélsz errõl vele? Az még hogy fotókat nézeget nõkrõl lehet hogy nem jelent semmit, de igazán csak õ tudhatja, mindenképp beszéljétek meg ha zavar.

Ha komoly a kapcsolat akkor miért nem beszélsz errõl vele? Az még hogy fotókat nézeget nõkrõl lehet hogy nem jelent semmit, de igazán csak õ tudhatja, mindenképp beszéljétek meg ha zavar.
Lehet hogy biszex... amig hûséges veled addig szerintem ezzel ne is foglalkozz
Bosszúból te meg feküdd le egy lánnyal, hogy érezze hogy milyen csúnya dolgot tett. Azt ha megtetszik elfelejtheted ezt a divat melegséget.
Öltözz nõnek és úgy izgassd. Hátha ez megtetszik neki.
A barátod gyógyul, ha szereted örülsz neki.
17 évesen inkább lányokal kéne foglelkozni.miért lett divat a melegség?
"Nézegethetitek együtt, ha izgatónak találjátok, csak nehogy a végén kiderüljön, hogy hiszen nektek a lányok tetszenek." - hát igen, az maga lenne a megtestesült szörnyûség! 2008-ban már tiszta gáz heteronak lenni...pff
Nézegethetitek együtt, ha izgatónak találjátok, csak nehogy a végén kiderüljön, hogy hiszen nektek a lányok tetszenek.
Szerintem te meg nézegess fotókar birkákról.
"hülye buzik....! fáá ilyenkor elkap a hányinger h-h lehet vki ilyen... fáááá !! UNDORÍTÓ!!"---> arra még nem gondoltál te nagytudású, hogy elképzelhetõ, hogy te meg oylan csajokat kúrogatsz, akik másnak undorítóak?? semmi közöd hozzá, hogy ki kivel szexel te kis f.sz.
hülye buzik....! fáá ilyenkor elkap a hányinger h-h lehet vki ilyen... fáááá !! UNDORÍTÓ!!
Szerintem nem tisztességes amit a barátod csinál. Lehet hogy szex közben is egy lányra gondol. Ha tisztelne téged nem csinálna ilyet.
Jsvasolj neki egy kompromisszumos megoldást: Ta vagy hátul, benyomod a barátodnak, õ meg benyomja egy csajnak. Ez így tökéletes, hiszen te a csávókat szereted, ezt megkapod, a fiúd mindkét nemet õs is megkapja, a csaj meg a fiúkat. (Ha a csaj is bi, akkor bevehettek egy negyediket, egy csajt, akit a barátod által kúrt csaj nyal ki)
bocsi nem ugy értettem én nem vagyok meleg párti!!félre értettem a válaszod!!ezt azért írtam hogy ne szóljunk semmit mert a melegek állandóan csak sírnak hogy mi bántjuk õket!de szerintem néha meg lehet érteni hogy miért!!
"az elõttem szólónak!!te normális vagy? szerintem nem!!ez durva!!még te nézzed le a normális embereket? mi meg neszóljunk semmit?áááá ez gáz!!" - Annak a válasznak melyik részébõl tûnik számodra, hogy lenézek bárkit is? És azt hol olvastad benne, hogy valaki ne szóljon semmit? Nem kell feltétlenül olyat belemagyarázni dolgokba, amik nincsenek is ott... Mellesleg mióta normális dolog buzinak lenni? Tudom, tudom a felvilágosult, modern ember nem ítél el valakit, és nem rekeszt ki blablabla... meg a negatív diszkrimináció, meg amit még ilyenkor mondani szoktak, amikor megsértõdnek azon, ha nevén szólítjuk, és kimondjuk a dolgokat. Akármennyit vonultok fel, akár kisgyerekek szeme láttára is az utcán, akkor sem lesz soha normális dolog a buziság, mert természetellenes.
""Nézegethetitek együtt, ha izgatónak találjátok, csak nehogy a végén kiderüljön, hogy hiszen nektek a lányok tetszenek." - hát igen, az maga lenne a megtestesült szörnyûség! 2008-ban már tiszta gáz heteronak lenni...pff" ironiáról hallottál ember?
Nyugi, fogsz találni olyat aki csak a fiúkat szereti. Van elég köcsög, sajnos.
Sztem nem az volt a kérdés, hogy gáz- e vagy divat- e, hogy meleg. BEszéljétek meg mindenképpen a pasiddal, hogy ez téged zavar. Tényleg lehet, hogy biszex.
az elõttem szólónak!!te normális vagy? szerintem nem!!ez durva!!még te nézzed le a normális embereket? mi meg neszóljunk semmit?áááá ez gáz!!
Komolyan nem tudom honnan jön ennyi tapló nagyszájú barom erre az oldalra... Ha nem tudtok értelmeset szólni akkor hallgassatok már inkább. Szerencsétlenek. Én azt mondom a kérdésre, hogy beszéld meg vele mindenképp. Másképp nem tudod meg miért csinálja ezt.
nyugi velem is ez a helyzet, sorstársak vagyunk. Nagyon rossz ami veled történt, mert nem találtad meg az igazit
nem föltétlen az-az igazi akivel leéled az életed. Ne szalaszd el a pillanatot, ha úgy érzed megtaláltad soha ne add fel!
A kérdező hozzászólása: Ráadásul olyan tipus vagyok aki utál egyedül lenni nekem szükségem van rá hogy legyen mellettem valaki. ezen hogy tudnék változtatni?
Kor , nem? :-)
A kérdező hozzászólása: 17/L

Mi tévő legyek? A barátnőmel szüzek vagyunk és nem merünk egymáshoz ugy viszonyulni mint egy rendes pár ő már túl van 1 éves kapcsolaton amiben sok minden volt de még szűz és kinek kéne a bátrabbanak lennie hogy ki kezdeményezzen?

mert elég vad kis lányka és szinte hozzá igazodtam én is olyan vok mint ? de valamiért ez kevés..:S nem akarom megbéntani azzalhogy tulságosan rányomulok de már jó lenne kicsit mélyebre ásni a kapcsolatban..

Legjobb válasz: hát sztem te kezdeményezzél, mivel tevagy a pasi. a többi majd jön ösztönösen magától. mármint a szex.

hát sztem te kezdeményezzél, mivel tevagy a pasi. a többi majd jön ösztönösen magától. mármint a szex.
természetesen, ha a te agyadban fogalmazódott meg ez a gondolatmenet, akkor neked kell. te vagy a férfi. a lényeg hogy magabiztosan csináld, és megteremtsd hozzá a kellõ körülményt. pl: illatositott gyertyákkal, pezsgõvel, eperrel mézzel, stb.. igy életreszóló lesz.
Figyelj ha vad a csaj akkor fogd meg és menjen fel hozzátok kis filmnézés, kis simogatás ugyis észreveszed ha tetszik neki és áshatsz mélyebbre! Viszont vigyázz arra, hogy jó legyen neki ne legyél önzõ! Kotton legyen és nem 1-2, sok szerencsét!
Csak dugd meg azt jónapot, nem kell ezt túlspilázni! Eper, pezsgõ, gyertya-baromság!
A kérdező hozzászólása: ohh köszönöm szépen megfogadom a tanácsod :)
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: hm oké köszi a segítséget ;) végülis már megoldottam a problemet :D megvagyunk szépen kettesben volt egy kis action nem olyan hogy sex vagy valami egy kis peting meg cumm az jó idõt :D nem kell elsetni.. köszimégegyszer ..
A kérdező hozzászólása: a bnõm 15 én pedig 17 vok
A elöbb tanulj meg helyesen írni!
A kérdező hozzászólása: ha nem ismered a szlenget ne szólj be!!! bnõm = barátnöm
Szerintem egy lánynak kijár, hogy ne csak úgy meglepetésszerûen akard lefektetni. Ne a pillanat hevében kelljen döntenie, amikor a józan esze nincs a helyén. Sokkal jobb megoldás, ha közlöd vele, hogy nagyon kívánod, és szeretnéd ha lenne köztetek szex. Kell egy 15 éves lánynak idõ ezt feldolgozni, eldönteni, akarja-e. Az hogy kívánja nem nagyon kérdés, de az igen, hogy valóban pszichésen és mindenhogy készen áll-e rá. Biztosan örül majd a felvetésnek, és annak hogy nem csak úgy lerohantad. Azt üzeni ez, hogy tiszteled.
A kérdező hozzászólása: teljesen egyet értek ezt nagyon szépen köszönöm télleg nagyon köszi :)

Van egy két éves kapcsolatom jól ki jövünk meg minden, de tavaly kavartam az egyik közeli ismerősömmel aztán megszakítottuk a kapcsolatot?

Aztán pár hónap múlva megint elkezdtünk találkozgatni de rájöttem hogy nem lenne helyes dolog megint bele menni ezért hagytam is de mostanában sokszor gondolok rá és hiányzik. De a 2 éves kapcsolatot nem akarom eldobni és akivel kavartam még barátnője és gyermeke is van . Fogalmam nincs mit csináljak úgy szégyenlem magam?

Legjobb válasz: Te mondtad, hogy nem akarod eldobni a két éves kapcsolatod, tessék ott is van a válasz. Hagyd ezt a másik férfit, az lenne a legjobb.

Te mondtad, hogy nem akarod eldobni a két éves kapcsolatod, tessék ott is van a válasz. Hagyd ezt a másik férfit, az lenne a legjobb.
hát csak dobd el nyugodtan azt a 2 éves kapcsolatot mert egy sapka szart nem ér.....

Ciki, ha már lassan 18 éves leszek, és még szűz vagyok? Emellett egy komoly kapcsolatom sem volt, csak pár hetesek. Velem van a baj?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Idõ kell ahhoz, hogy tudd mit keresel egy kapcsolatban, és ehhez megfelelõen elõszûrd a potenciális párokat.. A körülmények is tehetnek róla, valamint te is; ezt sem lehet kizárni. És ha 18 éves vagy? Nem kell rajta görcsölni, és mítoszt építeni köré.. pl.: hogy én az igazinak tartogatom, etc. Ez nem mûködik, ha lesz egy olyan kapcsolatod, amit te és a párod is élveztek, szerintem hamar elmúlik ez az állapot. :) Cikiség meg a ki nem xarja le kategória. :D

Nem feltétlenül. Idõ kell ahhoz, hogy tudd mit keresel egy kapcsolatban, és ehhez megfelelõen elõszûrd a potenciális párokat.. A körülmények is tehetnek róla, valamint te is; ezt sem lehet kizárni. És ha 18 éves vagy? Nem kell rajta görcsölni, és mítoszt építeni köré.. pl.: hogy én az igazinak tartogatom, etc. Ez nem mûködik, ha lesz egy olyan kapcsolatod, amit te és a párod is élveztek, szerintem hamar elmúlik ez az állapot. :) Cikiség meg a ki nem xarja le kategória. :D
Ha nõ vagy az nem ciki inkáébb erény, de ha pasi akkor már gáz. Talán nem szereted a lányokat?
Nem ciki és nincs veled semmi baj.
A való életben igen. De ne sírj-e miatt, keres inkább egy hozzád hasonló embert. A mai világban hatalmas nagy szégyen legtöbben 15évesen vesztik el.
Jaj , Te Lány!!! Nehogy már ilyen ajánlkozónak felülj! Mindenki ígér majd Neked minden szépet és jót , csak hogy megszerezzenek! Láthatod, hogy mi megy itt! Vigyázz! Hidd el jót akarok! (Gondolhatod , hogy egy rendes tisztességes ember , nem fogja az egész világ elõtt - tudván azt hogy szûz vagy - felajánlani , hogy lefekszik Veled!) Rémesnek tartom , hogy hol tart ez a világ!
merre felé laksz? :) 18/f
A legtöbben ezt tehernek élik meg, én szívesen megszabadíthatlak ettõl a tehertõl (már volt dolgom szûz lánnyal :) Írj privit!
A fiúknál még érthetõ hogy szégyenlik, de a lányoknál nem kell :)
nem veled van a baj, és ne szégyeld h szûz vagy..
A kérdező hozzászólása: hány éves vagy, és merre laksz?:)
Szia! Olvastam a kérdésed, amit nemrég írtál ki. Én fiú vagyok és én is szûz, de elég cikinek tartom, még idõsebb is vagyok nálad kicsit. Arra gondoltam talán ismerkedhetnénk ha lenne kedved, és ha megkedveljük egymást, akár el is veszthetnénk egymással. Benne lennél valami ilyesmiben? Amúgy merre laksz?
A kérdező hozzászólása: ja, amúgy lány vagyok:')
Nem gáz
Nem nem ciki.
Fiú vagy vagy lány?
Attól csak jó leszel ha komolyan veszed.

27 évesen van értelme komoly kapcsolatot kezdenem egy 33 éves nővel?

Jól néz ki és szeretem is, csak azt mondják hogy a n?k hamarabb öregednek stb., félek hogy kés?bb már nem m?ködne a dolog. Van akinél hosszútávon is m?ködik a kapcsolat, annak ellenére hogy a n? az id?sebb?

Legjobb válasz: Az egyik ismerõs házaspárnál a nõ idõsebb 8 évvel és még mindig együtt vannak. A legnagyobb gyerekük már diplomás. A kérdésedre visszatérve, szerintem neked nem kellene kezdened ezzel a hölggyel, ugyanis nagyon gyerekes a felfogásod, ha a külsõ változás miatt aggódsz. Egy hosszú távú, jól mûködõ kapcsolatot nem a külsõnek kell meghatároznia sokkal fontosabbak a belsõ tulajdonságok. Egy érzéketlen, üres fejû, lelketlen csinibabával vagy egy meleg szívû, figyelmes, gondoskodó, de már nem annyira feszes nõvel élnél inkább együtt? Egyébként meg a saját korosztályodban is vannak olyan hölgyek, akik az idõ múlásával elhanyagolják magukat, pl. elhíznak, és vannak idõsebb nõk, akik ápoltak, tornáznak és kenterbe vernek sok náluk 10-15 évvel fiatalabb nõt.

Vágj bele. Legfeljebb, úgy öt év múlva, lecserél téged egy húsz évesre. 31/N
Az egyik ismerõs házaspárnál a nõ idõsebb 8 évvel és még mindig együtt vannak. A legnagyobb gyerekük már diplomás. A kérdésedre visszatérve, szerintem neked nem kellene kezdened ezzel a hölggyel, ugyanis nagyon gyerekes a felfogásod, ha a külsõ változás miatt aggódsz. Egy hosszú távú, jól mûködõ kapcsolatot nem a külsõnek kell meghatároznia sokkal fontosabbak a belsõ tulajdonságok. Egy érzéketlen, üres fejû, lelketlen csinibabával vagy egy meleg szívû, figyelmes, gondoskodó, de már nem annyira feszes nõvel élnél inkább együtt? Egyébként meg a saját korosztályodban is vannak olyan hölgyek, akik az idõ múlásával elhanyagolják magukat, pl. elhíznak, és vannak idõsebb nõk, akik ápoltak, tornáznak és kenterbe vernek sok náluk 10-15 évvel fiatalabb nõt.
"A kérdező hozzászólása: A hamarabb való öregedés azt jelenti, hogy általában max. 40-42 éves korig képesek gyereket a világra hozni és aztán jön a változókor. Ezzel szemben a férfiak 60-70 évesen is képesek gyereket nemzeni." Ja, ok. Ezzel nem is akarok vitatkozni. De: ebbõl miért következik, hogy "késõbb már nem mûködne a dolog"? Pontosan mi nem mûködne szerinted?
Biztos gyerekgyárat akar alapítani. :O
A kérdező hozzászólása: Nem látok elõre, de a korkülönbség lehet konfliktusok forrása. Pl. féltékenység, mivel én még fiatalabb vagyok és attól tartana hogy megcsalom. Vagy én mennék esetleg szórakozni, õ pedig nem. Emellett pedig külsõleg is valamivel hamarabb öregednek a nõk. Nem akarom megsérteni õket, de ez tény. Nem véletlenül alakult az ki, hogy legtöbbször feleség 1-2 évvel fiatalabb a férjnél. Ezzel egyenlítõdik ki a különbség. Pont azért kérdezek és várok mástól tapasztalatokat, mert nem tudom hogy ezek mennyire következnek be törvényszerûen az általam felvetett problémák.
Persze hogy van, csak ugyanazt kell akarjátok. Ha szereted, nehogy már amiatt aggódj, hogy mindjárt megöregszik...
Én pont nem így látom a környezetemben, de mindegy. A negyven-ötvenes házaspároknál épp annyival, vagy még többel fiatalabbnak néz ki a nõ, mint a férfi. Nem öregedtek meg hamarabb, pedig nem a semmidolgasincs elitrõl beszélek. De te tudod. Mindenesetre ha ez téged ennyire foglalkoztat, bele se vágj. :/
" A kérdező hozzászólása: Nem látok elõre, de a korkülönbség lehet konfliktusok forrása. Pl. féltékenység, mivel én még fiatalabb vagyok és attól tartana hogy megcsalom. Vagy én mennék esetleg szórakozni, õ pedig nem. Emellett pedig külsõleg is valamivel hamarabb öregednek a nõk. Nem akarom megsérteni õket, de ez tény. Nem véletlenül alakult az ki, hogy legtöbbször feleség 1-2 évvel fiatalabb a férjnél. Ezzel egyenlítõdik ki a különbség. Pont azért kérdezek és várok mástól tapasztalatokat, mert nem tudom hogy ezek mennyire következnek be törvényszerûen az általam felvetett problémák." 6 év annyira sok lenne ilyen arányok mellett? Nem hinném. Azt meg, hogy mennyire különböztök, neked kell érezned. Semmi sem következik be törvényszerûen, mert az emberi viselkedés nem egy matematikailag leírható program által van vezérelve.
a nõ járhat veled, de pont ezekért soha nem fog téged komolyan venni, és fel van készülve arra, hogy bármikor lelépsz
És akkor mi van, ha a férfiak 60-70 éves korukig képesek gyereket nemzeni? Egyrészt azt a gyereket fel is kell nevelni, másrészt pedig, ha csak nem vagy kõgazdag, 60-70 éves korodban nem fogsz kapni 20-30 éves nõt magadnak.
A kérdező hozzászólása: A hamarabb való öregedés azt jelenti, hogy általában max. 40-42 éves korig képesek gyereket a világra hozni és aztán jön a változókor. Ezzel szemben a férfiak 60-70 évesen is képesek gyereket nemzeni.
Van értelme, hogyha tényleg szereted. De rizikós. Én is úgy álltam hozzá egy nõhöz, aki 9 évvel idõsebb tõlem, hogy most akkor õ az egyetlen, és vele akarok maradni. Aztán megtettem mindent érte, és mégsem akar velem lenni. Szóval ez az egész nem függ a kortól, ugyanúgy lehet egy szar kapcsolatod egy korban hozzád illõ lánnyal, és lehet egy nagyon jó kapcsolatod egy idõsebb nõvel.
"A kérdező hozzászólása: 16:03 Ezt nem én találtam ki, biológiailag így van." Mi van így biológiailag??? Ezt fejtsd már ki, kérlek. Mit jelent számodra a hamarabb való öregedés?
16:09. :-)
A kérdező hozzászólása: 16:03 Ezt nem én találtam ki, biológiailag így van.
"a nõk hamarabb öregednek" Remélem, hamar rájön a barátnõd, hogy kivel is van együtt. :D
igen van olyan hogy ez hosszutavon mukodik . pl: szuleim 5 ev van koztuk es mar nagyon regota jol megvannak.Tobb mint 20 eve. Ne felj mert jo kapcsolat lesz a tied is.
öcsém ezektõl a válaszoktól agyfszt kapok komolyan a nõkön hamarabb jelennek meg az öregedés jelei ráncok meg hasonlók ezt nemtudni és a kérdezõ ezt korrekten leírja és ezt a választ kapja jézusisten amit ti mondtok az kb olyan mintha aztmondanátok h az alkohol hímsoviniszta mert a nõkben több kárt okoz mint a férfiakbanehet 33nem vészesen sok h a kedveled mehet a kapcsolat mivesztenivalód van? semmi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!