Találatok a következő kifejezésre: Van egy éves fiu aki tetszik (53 db)

Há' semmit. Nem te kelletnél neki, ez van. Amúgy ha nincs büszkeséged esetleg sorbaálhatsz
Kezdésnek nõj fel....
szerintem a srác vagy hazudott neked hogy az másik lány nem tetszik neki , vagy csak egyszerûen nem áll ki a saját véleménye mellett ... Olyan szerintem nincs hogy azért mert valaki erõszakos összejön vele :/
Eléggé [email protected] barátod van ha, azért jött össze azzal lánnyal, mert a lány erõszakos.

15 éves lány vok van egy 17 éves fiú aki tetszik. Sokszor taliztam már vele kettesben, jókat beszélgettünk, megadta a számát stb.1 hónappal ezelőtt küldtem neki smseket azokra azonnal válaszolt, de mostanság felém se néz. Rosszul csináltam valamit?

Legjobb válasz: Hát ez így elég fura egy egyéniség ez a srác:S Lehet télleg elronottál valamit, vagy lehet zavarta a korod, vagy szûz vagy v vmi, és ez neki nem jöt be vagy nemtom, de sztem azaz oka h:Talált vki mást,aki vele egy korú és minden lehet meg stb...! De kérdezz rá bátran h má változot meg, vagy hívd el egy sétára és ha azt mondja j bocsi de nem stb.akko ne keresd többet, van sok más fiú:) De sok sikert azé!:))

Hát ez így elég fura egy egyéniség ez a srác:S Lehet télleg elronottál valamit, vagy lehet zavarta a korod, vagy szûz vagy v vmi, és ez neki nem jöt be vagy nemtom, de sztem azaz oka h:Talált vki mást, aki vele egy korú és minden lehet meg stb...! De kérdezz rá bátran h má változot meg, vagy hívd el egy sétára és ha azt mondja j bocsi de nem stb.akko ne keresd többet, van sok más fiú:) De sok sikert azé!:) )
igen
Talán igen, talán nem. Ez nagyon kevés infó, amit leírtál.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokmindenben egyezik a sráccal a véleményünk, jól köjöttünk egymással, a mai napig köszön pl ha meglátom a suliban és mindig mosolyog.De nem tudom, hogy miért távolodott el tõlem egyik napról a másikra.Szerintetek van esélyem még nála?

Van egy 15 éves fiu aki tetszik én még csak 13 éves vagyok. Nem ismerjük nagyon egymást.. Hogy ismerhetném meg?

Szóval egy 13 éves lány vagyok.Egy suliba járok ezzel a 15 éves sráccal.Nagyon helyes,tetszik.De sajnos nem ismerem:S Én egy elég félénk lány vagyok ugy hogy nem merem megszólítani.Interneten keresztül elkértem az msn-ét h küldjön át nekem pár számot (mert ? is azért az együttesért rajong amért én is) Mikor fennt van msn-en szeretnék neki írni de nem tudom mit írjak? A suliban volt már olyan h szemeztünk.De nem akarok nyomulni mert mivan ha nem tetszem neki.Segítsetek légyszi!Hogyan ismerhetném meg?

Legjobb válasz: ja és nekem még nem volt barátom de egyenlõre még a Gimi miatt a tanulásta szeretnék inkább koncentrálni. gáz h ezen gondolkozom?(mármint a fiún) és van esélyem?

A kérdező hozzászólása: ja és nekem még nem volt barátom de egyenlõre még a Gimi miatt a tanulásta szeretnék inkább koncentrálni. gáz h ezen gondolkozom?(mármint a fiún) és van esélyem?
hát igen...elsõ sorban TANULÁS!!! ez olyan uncsisan hangzik meg közhelyeen meg a felnõttek mindig azt mndják, de meglátod, jobban megéri az hogy egy jó gimibe kerüljél:) DE ha összejössz a sráccal attól még nem kell romoljanak a jegyeid! Nekem is van barátom (hát én azért idõsebb vagyok nálad 5 évvel) de nem romlott az általánosom, sõt hogy javult:D tény az hogy ha összejön akkor nagyon be kell majd osztani az idõt:P és vigyázz arra, hogy még (csak) 13 éves vagy! jól bevált rükkök, ha megkérdezed tõle hány óra, vagy ha számot is küldött már át akkor megkérdezheted az együttest illetõen valamirõl. De ne úgy hogy nyomuljál...csak úgy fél vállról. vagy odaköszönhetsz neki szünetben...vagyha megtudod hogy valamiféle nagyobb vizsga elõtt áll akkor kivánhatsz neki sok szerencsét...vagy mondhatod neki hogy "boldog szülinapot", "boldog nénapot" ha az épp aktuális. az én barátom a szendvicsemet verte ki a kezembõl, úgy ismerkedtünk meg:DDD (Ezt is megpróbálhatod :D :D (na jó ez csak vicc volt)) sok sikert:) remélem segitettem
A lényeg, hogy ne görcsölj rá csak add magadat. Már van közös érdelõdési körötök lehetne beszélgetni "bandáról". Biztos menni fog, sok sikert. (Ha összejöttök se feledd el a tanulást)
Tegyél neki szerelmes vallomást. Na ezaz, amit ne tegyél elsõnek. A legjobb, ha idõnként hozzá mész és beszélgetsz vele. Nem kell semmi komolyról, hanem mit tudom megkérded, hogy hogy van, megy e a tanulás, kell e valamelyikbõl segiteni, meg akármi. Beszélhetsz vele akár az idõjárásról, a suliról, a hobbikról, meg mindenrõl, amit egy sima baráttal is szoktál. Késõbb aztán ha õ is érdeklödõbb lesz, akkor már kicsit bizalmasabb témáról is lehet beszélni. Ha meg az ötödik beszélgetés után se akar veled beszélgetni, akkor meg rossz pasit választottál, mert nemigazán érdekli õt, hogy mi van veled. De ez csak néhány ötlet. Regeteg téma van, amirõl lehet beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat sokat segítetettek:) ) Csak az a baj h szünetbe sose jön ki a folyosóra és ha kijön akkor is a haverjaival van általába vagy épp wcre megy (xD) és hát nem merek akkor oda menni hozzá :S de megprobálom :P és mégegyszer kösziii
Amikor visszafelé jön, megpróbálhatod! Menj oda hozzá valami problémával, hogy segítsen... utána mutatkozz be. Elsõre talán ennyi is elég lesz.


Az a helyzet hogy van egy 18 éves fiú aki tetszik, szeretem őt ő is engem, de én csak 14 vagyok. Ha járnék vele biztos többet akarna. Nemtudom mit csináljak ha meg nem feküdnék le vele lehet megunna és elhagyna. Help me! Mit tegyek?

Én meg hanyagolnám a szexet 1-2 évig.

Legjobb válasz: 18 éves, meg lehet érteni, de ha tényleg szeret akkor tud várni rád. ha felhozza, vagy próbálkozik, de te úgydöntesz nem akarod beszélgessetek errõl. Ha tényleg, ahogy írtad egy idõ után megunna és elhagyna -> nem szeretett. Csak miatta ne menj bele olyanba amit te nem akarsz. Járj vele, de tisztázzátok a dolgokat ;)

18 éves, meg lehet érteni, de ha tényleg szeret akkor tud várni rád. ha felhozza, vagy próbálkozik, de te úgydöntesz nem akarod beszélgessetek errõl. Ha tényleg, ahogy írtad egy idõ után megunna és elhagyna -> nem szeretett. Csak miatta ne menj bele olyanba amit te nem akarsz. Járj vele, de tisztázzátok a dolgokat ;)
Mi a k*rva f*szomért akar minden 14 éves kisp*csa 18 évesekkel járni?
Mert a 14 éves *hadneírjamleminekneveztedõket* érettebbek a koruknál.
teljesen egyetértek az elsõ válaszolóval;) semmit se csinálj kényszerbõl:)
19:19-es: ha komolyan írtad azt, akkor te egy nagyon buta ember vagy hogy elhiszed hogy érettebbek a koruknál, ami azt jelenti, hogy összejönnek egy 4-5 évvel idõsebbel akinek csak arra kellenek hogy megdugják aztán még terhes is lesz és elcseszi az életét. Sokra vitte az érettségével. Ha ironikusan írtad akkor a fentieket ne vedd figyelembe, akkor egyetértek veled!
Akkor keress olyat, aki korban hozzád való!
Én ugyan ebben a helyzetbe vagyok:) mi már 2 hónapja eggyütt vagyunk, de mi persze szexuális értelemben is.:)
Netörõdj azokkal akik a kor-kérdést vitatják. Pár év és tökéletesek lesztek egymásnak :) addig csak ki bírjátok ha tényleg szeretitek egymást.

Ha van egy 17 éves fiú aki tetszik és én 13 vagyok az gáz?

Nem jöv?k össze vele csak tetszik...

Legjobb válasz: Mért lenne gáz?? Én 4 évesen az ovi karbantartó bácsijába voltam szerelmes. :D Plátói szerelem...

Mért lenne gáz?? Én 4 évesen az ovi karbantartó bácsijába voltam szerelmes. :D Plátói szerelem...
Ameddig nem jössz össze vele addig oké. Hisz az érzéseket nehéz irányítani. :] De ne kezdj el vele járni. Vagy ha mégis akkor ne hagyd magad kihasználni.
Neki te olyan vagy, mint neked egy 9 éves kisfiú. Ugye érted? Ha egy 9 éves kisfiúnak tetszenél gáz lenne? Remélem rá tudtalak vezetni =)
"Pap család"? Az meg milyen??? Ja, hogy õ a Pap-család fia az utcából?
Nem, nem biztos h kicsi vagy neki! Max. nem vett észre! Én bejövök egy 22 éves és 3 db 19 éves pasinak is. És tudják h még csak 14 vagyok. Kb. 16-nak nézek ki, de nekem õk nem kellenek, még! Majd ha tényleg 16/17 éves leszek majd esetleg akkor.
elõzõ:nekik ti még kicsik vagytok
Nekem is az ilyen pasik tetszenek..15tõl 20 éves korig..nálam ez normális:D 13/L
A kérdező hozzászólása: és csak tetszik nem szeretem..
A kérdező hozzászólása: Szóval mert pap család :)
A kérdező hozzászólása: Õ amúgy sem olyan mert.. Leírom üzenetbe hogy miért nem
Nem gáz amíg több nem lesz belõle... Am 16 vtam én :D a lány meg 12 :$ de annyira megfogott h ejhhaaa... azóta már rég vége a történetnek :/ 17f
A kérdező hozzászólása: Nem tényleg nincs semmi.. Mégcsak jele sincs

Van egy 12 éves fiú aki nagyon tetszik én 13 éves lány vagyok. A fiúval már többször is találkoztam sulin kívül is és egyszerűen szerelmes lettem. És tudom h a fiú is többet akarna . Szerintetek ez a kor különbség sokat számít?

Ja és a fiú kinézetre és érettségre elmenne vagy 14-nek is. És előre is szépen meg kérnék mindenkit h olyat ne irjatok h inkább tanuljunk vagy h ennyi idősen még nem ezzel kéne foglalkoznunk stb.. Előre is mindenkinek köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Felõlem azt csináltok amit akartok. De csóknál tovább azért nem kéne lépni legalább gimnáziumig.

Felõlem azt csináltok amit akartok. De csóknál tovább azért nem kéne lépni legalább gimnáziumig.
Jó, te kérted, hogy ne írjuk, de szerintem lesz olyan, aki úgyse bírja ki, mert igaz is. Az a fontos, hogy te hogy érzed. Hogy érted, hogy többet is akarna? Puszit az arcodra?:D huuuu :D Viccet félretéve... Nem számít az az egy év.
Bocsi nem tudok segíteni! Az én idõmben ennyi idõsen még barbiztam! :)
Ez olyan, mint a pedofil vicc: - Megismerkedtem egy gyönyörû 8 évessel, de a teste olyan, mint egy 5 évesé. Figyi te 13 éves lány. Csináld meg a leckét. Tanulj holnapra, segíts anyukádnak vacsit csinálni, és 3 év múlva visszatérünk az ilyen problémáidra, oks?
A kérdező hozzászólása: nem is szándékoztam összefeküdni vele :D és úgy értettem h többet h barátságnál. és az 1.-õt meg puszilom hogy nem bírta ki.. de egyébként meg nálam úgy van hogy mindig a tanulás volt az 1. és már a szabadidõmbe azt csinálok amit "akarok" ..de m1 nem is ez a lényeges :)
Sokat szamit igen.
Nem számít sokat, ugyanis ez tök egyén függõ. A korkülönbség ne tartson vissza :)
Aszta 14 hu
Nem számít az semmit. Én is jártam ebben a cipõben és jártam is vele, semmivel sem volt éretlenebb mint a velem egyidõs fiúk. Egy fejjel magas is volt nálam. Igaz mi szakítottunk, mert inkább csak barátok voltunk. De sok sikert neked ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
ha van facebookja akkor jelöld be remélem segítettem deha nem akkor sajnálom

Helo. Van egy fiú aki tetszik nekem. Mit kell tennem, hogy elhívjon randira? ( Amúgy én 11 éves vagyok ő meg 12 éves )

Legjobb válasz: Ahhoz már túl öreg vagy... Nem tudom mit vannak egyesek oda, 11 évesen miért ne lehetne randizni? Nem dugni akarnak, hanem egymás kezét fogni. Hívd el te randira, ha akarod kérdzõke.

Ahhoz már túl öreg vagy... Nem tudom mit vannak egyesek oda, 11 évesen miért ne lehetne randizni? Nem dugni akarnak, hanem egymás kezét fogni. Hívd el te randira, ha akarod kérdzõke.
várj még pár évet a randizással..
Elõször is nõni minimum 5 évet!
Te már nem is kezdeményezhetsz? Neked kell õ, nem te kellesz neki. Menj oda, hívd el fagyizni. Tudod, a kicsi száddal.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó. Kerlek irjal privin vissza...
pl ha egy suliba jártok, elhivhatnád vhová:)
írj privit és megpróbálok segíteni=D
A kérdező hozzászólása: Hát pont az a probléma, h nem járunk egy suliba :D
és még nem is találkoztatok? honnan ismered?? szoktatok beszélni??
A kérdező hozzászólása: de ismerjük egymást, és beszéltünk is pár hete, akkor tetszett meg...
de honnan a fenébõl ismered? leszólítottad az utcán? O_.
A kérdező hozzászólása: mondom egy suliba jártunk tavaly :D

17 éves vagyok, és van egy fiú, aki tetszik nekem, ő teljesen más mint a többi. Élőben más, mint neten, elég érdekes, épp ezért tetszik nagyon. Többi lent?

egyszer szóba jött az a téma, hogy nekem tetszik-e valaki, és mondtam neki hogy ezt senki sem tudja, és én is visszakérdeztem tőle, és azt mondta hogy neki tetszik egy lány, de nem mondja meg hogy ki ,,..egyszer egyik nap megkérdezte tőlem, hogy nem e akarok csinálni vele valamit, mondjuk filmezni.aztán mondtam hogy de, de mégsem lett neki jó, mert elment otthonról a családjával. szerintetek teszek neki ?ő soha sem ír rám, mindig én kezdeményezek, viszont ha elkezdünk beszélgetni, akkor meg általában mindig kérdezget. mit csináljak ? ja, és kb. 1 fejjel magasabb nálam .. az nagyon gáz ? és most szeretnék nézni egy filmet, melyiket nézzem, valami cukit mondtok ? csak azért , hogy eltereljem róla a gondolataimat. ja meg attól is félek, ha esetleg lenne köztünk valami ,hogy nem jutna rám ideje, mert mindedne a foci.

Legjobb válasz: Igen mondok: 2 girls 1 cup! Garantált egész estés mozi! :)

Igen mondok: 2 girls 1 cup! Garantált egész estés mozi! :)
Ennyibõl nem tudhatjuk, hogy tetszel-e neki, de érdemes megpróbálni. És nem, nem gáz, hogy egy fejjel magasabb nálad.
biztos bejösz neki :) nézd meg a dity sanchez filmet.hidd el nem fog eszedbe jutni a film alatt ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!