Találatok a következő kifejezésre: Van egy éves fiu aki (228 db)

Van egy vadászgörim, fiú, aki májusban lesz 1 éves. Most hoztunk hozzá egy kislányt aki már 3 éves, egy hét próbaidőre. Összeszokhatnak még?

Az el?z? gazdáját nem, de mindenki mást megharapott. Aránylag minket még el is fogadott, bár próbálkozott a harapással. Még az enyémmel nem engedtem össze, de ott náluk nagyon összemakogtak és itthon mikor megfürdettem a lányt utána is puszilgatták egymást. Jól ki fognak jönni egymással, nem számít hogy van köztük kicsivel több mint 2 év?

Legjobb válasz: A korkülömbség nem számít:)Biztosan kifognak jönni egymással csak hosszabb ideig tart az ismerkedés.Meg kell szokniuk egymást.Meglesz az:)

A korkülömbség nem számít:) Biztosan kifognak jönni egymással csak hosszabb ideig tart az ismerkedés.Meg kell szokniuk egymást.Meglesz az:)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.
Há' semmit. Nem te kelletnél neki, ez van. Amúgy ha nincs büszkeséged esetleg sorbaálhatsz
Kezdésnek nõj fel....
szerintem a srác vagy hazudott neked hogy az másik lány nem tetszik neki , vagy csak egyszerûen nem áll ki a saját véleménye mellett ... Olyan szerintem nincs hogy azért mert valaki erõszakos összejön vele :/
Eléggé [email protected] barátod van ha, azért jött össze azzal lánnyal, mert a lány erõszakos.

15 éves lány vok van egy 17 éves fiú aki tetszik. Sokszor taliztam már vele kettesben, jókat beszélgettünk, megadta a számát stb.1 hónappal ezelőtt küldtem neki smseket azokra azonnal válaszolt, de mostanság felém se néz. Rosszul csináltam valamit?

Legjobb válasz: Hát ez így elég fura egy egyéniség ez a srác:S Lehet télleg elronottál valamit, vagy lehet zavarta a korod, vagy szûz vagy v vmi, és ez neki nem jöt be vagy nemtom, de sztem azaz oka h:Talált vki mást,aki vele egy korú és minden lehet meg stb...! De kérdezz rá bátran h má változot meg, vagy hívd el egy sétára és ha azt mondja j bocsi de nem stb.akko ne keresd többet, van sok más fiú:) De sok sikert azé!:))

Hát ez így elég fura egy egyéniség ez a srác:S Lehet télleg elronottál valamit, vagy lehet zavarta a korod, vagy szûz vagy v vmi, és ez neki nem jöt be vagy nemtom, de sztem azaz oka h:Talált vki mást, aki vele egy korú és minden lehet meg stb...! De kérdezz rá bátran h má változot meg, vagy hívd el egy sétára és ha azt mondja j bocsi de nem stb.akko ne keresd többet, van sok más fiú:) De sok sikert azé!:) )
igen
Talán igen, talán nem. Ez nagyon kevés infó, amit leírtál.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokmindenben egyezik a sráccal a véleményünk, jól köjöttünk egymással, a mai napig köszön pl ha meglátom a suliban és mindig mosolyog.De nem tudom, hogy miért távolodott el tõlem egyik napról a másikra.Szerintetek van esélyem még nála?

15 éves fiú vagyok. Osztálytársaim közt van egy 16 éves fiú, aki 13 éves kora óta gyúr és azóta alig nőtt 1-2cm-t. Igaz hogy a gyúrás akadályoz a növésben? Én 167 cm vagyok, és még növök, de más aki gyúr az már nem.

Én szoktam futni, biciklizni, fekv?támaszozni, felülésezni, ezeket csinálhatom, ugye nem gátolnak saját súllyal végzett gyakorlatok, ide értve a húzódzkodás ilyenek.

Legjobb válasz: Vagy alacsony termetû az osztálytársad, vagy ész nélkül gyúr mint a hülye gyerek. másrészt én úgy tudom hogy 14éves kor alatt nem ajánlott.

Vagy alacsony termetû az osztálytársad, vagy ész nélkül gyúr mint a hülye gyerek. másrészt én úgy tudom hogy 14éves kor alatt nem ajánlott.
Én is gyúrok és tavaly óta 8cm-t nõttem, most 177cm vagyok. 19:54 voltam 16f
Nekem a gyûrásról csak annyit mondott tesitanár, hogy azért nem szabad még fiatalon súlyzózni mert a nagy súlytõl elkopnak az izületek. Elõször meg kell erõsödni.
13 éves korban még korai, de 15 évesen el lehet kezdeni.Persze csak okosan, nem az a cél, hogy megszakítsd magad. Én a helyedben még nem gépekkel csinálnám, inkább erõnléti jellegû dolgokat, mint amiket leírtál. Az nem akadályozhat a növésben, és izmos is leszel tõle. Én is 15 éves vagyok, és még nem nagyon gyúrok gépekkel. Én is reménykedek, hogy még növök:D.

Van egy 12 éves fiú aki nagyon tetszik én 13 éves lány vagyok. A fiúval már többször is találkoztam sulin kívül is és egyszerűen szerelmes lettem. És tudom h a fiú is többet akarna . Szerintetek ez a kor különbség sokat számít?

Ja és a fiú kinézetre és érettségre elmenne vagy 14-nek is. És előre is szépen meg kérnék mindenkit h olyat ne irjatok h inkább tanuljunk vagy h ennyi idősen még nem ezzel kéne foglalkoznunk stb.. Előre is mindenkinek köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Felõlem azt csináltok amit akartok. De csóknál tovább azért nem kéne lépni legalább gimnáziumig.

Felõlem azt csináltok amit akartok. De csóknál tovább azért nem kéne lépni legalább gimnáziumig.
Jó, te kérted, hogy ne írjuk, de szerintem lesz olyan, aki úgyse bírja ki, mert igaz is. Az a fontos, hogy te hogy érzed. Hogy érted, hogy többet is akarna? Puszit az arcodra?:D huuuu :D Viccet félretéve... Nem számít az az egy év.
Bocsi nem tudok segíteni! Az én idõmben ennyi idõsen még barbiztam! :)
Ez olyan, mint a pedofil vicc: - Megismerkedtem egy gyönyörû 8 évessel, de a teste olyan, mint egy 5 évesé. Figyi te 13 éves lány. Csináld meg a leckét. Tanulj holnapra, segíts anyukádnak vacsit csinálni, és 3 év múlva visszatérünk az ilyen problémáidra, oks?
A kérdező hozzászólása: nem is szándékoztam összefeküdni vele :D és úgy értettem h többet h barátságnál. és az 1.-õt meg puszilom hogy nem bírta ki.. de egyébként meg nálam úgy van hogy mindig a tanulás volt az 1. és már a szabadidõmbe azt csinálok amit "akarok" ..de m1 nem is ez a lényeges :)
Sokat szamit igen.
Nem számít sokat, ugyanis ez tök egyén függõ. A korkülönbség ne tartson vissza :)
Aszta 14 hu
Nem számít az semmit. Én is jártam ebben a cipõben és jártam is vele, semmivel sem volt éretlenebb mint a velem egyidõs fiúk. Egy fejjel magas is volt nálam. Igaz mi szakítottunk, mert inkább csak barátok voltunk. De sok sikert neked ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat :)

Van egy 15 éves fiu aki tetszik én még csak 13 éves vagyok. Nem ismerjük nagyon egymást.. Hogy ismerhetném meg?

Szóval egy 13 éves lány vagyok.Egy suliba járok ezzel a 15 éves sráccal.Nagyon helyes,tetszik.De sajnos nem ismerem:S Én egy elég félénk lány vagyok ugy hogy nem merem megszólítani.Interneten keresztül elkértem az msn-ét h küldjön át nekem pár számot (mert ? is azért az együttesért rajong amért én is) Mikor fennt van msn-en szeretnék neki írni de nem tudom mit írjak? A suliban volt már olyan h szemeztünk.De nem akarok nyomulni mert mivan ha nem tetszem neki.Segítsetek légyszi!Hogyan ismerhetném meg?

Legjobb válasz: ja és nekem még nem volt barátom de egyenlõre még a Gimi miatt a tanulásta szeretnék inkább koncentrálni. gáz h ezen gondolkozom?(mármint a fiún) és van esélyem?

A kérdező hozzászólása: ja és nekem még nem volt barátom de egyenlõre még a Gimi miatt a tanulásta szeretnék inkább koncentrálni. gáz h ezen gondolkozom?(mármint a fiún) és van esélyem?
hát igen...elsõ sorban TANULÁS!!! ez olyan uncsisan hangzik meg közhelyeen meg a felnõttek mindig azt mndják, de meglátod, jobban megéri az hogy egy jó gimibe kerüljél:) DE ha összejössz a sráccal attól még nem kell romoljanak a jegyeid! Nekem is van barátom (hát én azért idõsebb vagyok nálad 5 évvel) de nem romlott az általánosom, sõt hogy javult:D tény az hogy ha összejön akkor nagyon be kell majd osztani az idõt:P és vigyázz arra, hogy még (csak) 13 éves vagy! jól bevált rükkök, ha megkérdezed tõle hány óra, vagy ha számot is küldött már át akkor megkérdezheted az együttest illetõen valamirõl. De ne úgy hogy nyomuljál...csak úgy fél vállról. vagy odaköszönhetsz neki szünetben...vagyha megtudod hogy valamiféle nagyobb vizsga elõtt áll akkor kivánhatsz neki sok szerencsét...vagy mondhatod neki hogy "boldog szülinapot", "boldog nénapot" ha az épp aktuális. az én barátom a szendvicsemet verte ki a kezembõl, úgy ismerkedtünk meg:DDD (Ezt is megpróbálhatod :D :D (na jó ez csak vicc volt)) sok sikert:) remélem segitettem
A lényeg, hogy ne görcsölj rá csak add magadat. Már van közös érdelõdési körötök lehetne beszélgetni "bandáról". Biztos menni fog, sok sikert. (Ha összejöttök se feledd el a tanulást)
Tegyél neki szerelmes vallomást. Na ezaz, amit ne tegyél elsõnek. A legjobb, ha idõnként hozzá mész és beszélgetsz vele. Nem kell semmi komolyról, hanem mit tudom megkérded, hogy hogy van, megy e a tanulás, kell e valamelyikbõl segiteni, meg akármi. Beszélhetsz vele akár az idõjárásról, a suliról, a hobbikról, meg mindenrõl, amit egy sima baráttal is szoktál. Késõbb aztán ha õ is érdeklödõbb lesz, akkor már kicsit bizalmasabb témáról is lehet beszélni. Ha meg az ötödik beszélgetés után se akar veled beszélgetni, akkor meg rossz pasit választottál, mert nemigazán érdekli õt, hogy mi van veled. De ez csak néhány ötlet. Regeteg téma van, amirõl lehet beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat sokat segítetettek:) ) Csak az a baj h szünetbe sose jön ki a folyosóra és ha kijön akkor is a haverjaival van általába vagy épp wcre megy (xD) és hát nem merek akkor oda menni hozzá :S de megprobálom :P és mégegyszer kösziii
Amikor visszafelé jön, megpróbálhatod! Menj oda hozzá valami problémával, hogy segítsen... utána mutatkozz be. Elsõre talán ennyi is elég lesz.
Nem, hacsak apád jól el nem veri.
Úgy érted, hogy illegális-e? Mivel 14 év felett vagy, ezért nem büntetendõ. Ha azonban 14 év alatti lennél és a barátod nagykorú, akkor az pedofíliának számítana.
Ha a csaj faterja lennék akkor fogászati probléma.
Igen, lehet, nem is kicsi. Ha 2 hétnél tovább vagytok együtt elnyeli a srácot egy interdimenzionális átjáró, aztán odaát szétmarcangolják a kis lények és baszhatod a kapcsolatod...
Azon kívül, hogy közröhej tárgya lesz a fiú, semmi...:D
Nem, de egy felnõtt ember egy gyerekkel, még is mit kezdene pár dugáson kívül??? Neked lesz inkább bajod, szétkefélve leszel eldobva.
Igen, már most sajnálom szegény srácot mert lassan õ már komoly kapcsolatot akar kialakítani, viszont Te még csak most mész bele az életbe...
egy 28 éves már nemnagyon fiú....

Van egy 22 éves fiu akit egyszerűen imádok, 15 éves csajszi vagyok, a fiút elég régota ismerem. Mit tegyek?

Msn-en mindig dumálunk és nagyon aranyos,

Legjobb válasz: Mond meg neki, h szerinted o is aranyos, ne csak tûrd, tegyél Te is valamit :)

Mond meg neki, h szerinted o is aranyos, ne csak tûrd, tegyél Te is valamit :)
Igen, teljes mértékben mást akarnak!! A fiú a lányt, a lány a fiút!
Szerintem semmi esetre sem, mert egy 22 éves fiú és egy 15 éves lány teljes mértékben mást szeretne...Szóval az én véleményem, hogy biztosan csak szórakozik veled, amíg meg nem kapja amit akar - vagyis Téged! De ez a te döntésed! Üdv
vagy van egy kis pedo hajlama vagy szórakozik.. ettöl ne várjál semmi komolyat.. max ha még életébe nemvolt nõje
Szerintem hagyd a srácot a fenébe! Túl nagy köztetek (egyelõre) a korkülönbség. Hidd el tudom! 3-4 év múlva már elegendõ lenne az életkorod, de most még ne! Szerintem a srác sem komolyan akarna veled kezdeni, hanem fiatal friss husi vagy neki...
énis ilyen helyzetben vagyok, csak én vagyok a 22 éves srác szerepében! mi elvagyunk, msn, sms, de mindketten tudjuk, hogy ebbõl nem lehet semmi...miis folyton mondjuk egymásnak h szeretlek, meg cuki vagy, de nem gondoljuk komolyan. szerintem ne éld bele magad! :)
Szerintem lépj. persze vigyázz, alegtöbb szivatni akar... de persze van kivétel is. én példám is egy...
én nem értek teljesen egyet, köztünk 6 év a különbség, és nagyon jól elvagyunk..:)

Barátom a balcsin 19 évesen összejött egy 48 éves nővel. Persze csak szex volt. Van olyan tizenéves fiú aki lefeküdt már jóval idősebb nővel? Mindkettőtöknek jó volt? Hány évesek voltatok és mennyi a nő?

Legjobb válasz: Most komolyan nem gáz?Bocs de ez gusztustalan.Gyereke lehetne,vagy forditva annyja lehetne.Spéci engem nem engedne nem a büszkeségem hanem a normállis hozzáállásom,hogy ezt megtegyem.Lepontozhattok de ez nagyon dúrva.36N.Maradjon mindenki a saját korosztályával.De annak a nõnek aki ezt megengedi meg belemegy nem egészséges a szexuállis vonzódása,az fix.

Most komolyan nem gáz?Bocs de ez gusztustalan.Gyereke lehetne, vagy forditva annyja lehetne.Spéci engem nem engedne nem a büszkeségem hanem a normállis hozzáállásom, hogy ezt megtegyem.Lepontozhattok de ez nagyon dúrva.36N.Maradjon mindenki a saját korosztályával.De annak a nõnek aki ezt megengedi meg belemegy nem egészséges a szexuállis vonzódása, az fix.
# 6 Viszont neked meg tök jó, mert te meg a szottyadt saláta öreg pics.ákra gerjedsz gratulálok nyomorék :D Bár egy fiatal szóba se áll veled úgy megértem.
Pfejjjjjj
Megmondom õszintén, én nagyon vágyom egy szexi 40-es nõre... 19/f
És még annyit engedj meg, hogy 30-45, sõt azon túl eggy férfi nem szattyadt farkú és nem hugyol maga alá, hol áll eggy srác eggy férfitól tapasztalat terén is.Nem mondom, hogy eggy 19-éves nem tudhat de miért szarod az idõsebb pasikat?Te is leszel annyi ha fiú vagy.Szóval kicsit visszafoghatnád az ilyen kijelentéseket.Mindenki azzal kavar akivel jólesik, ....tõllem, veszed a lapot ugye?
Ha a buznyákot is nekem szántad, õszintén szánalmas vagy.
10:45-nek, a nagy szart vagyok irigy.Hallod 36 vagyok de a testem pl, többekközt a sportolásnak köszönhetõen feszes, izmos és símán felveszem ebbõl a szempontból a versenyt pár tinivel s ezt nem én mondtam.Az pedig, hogy igen eggy érettebb férfihoz van ízlésem és nem szinte gyerekekhez az magánügy, de nem vagyok egyedûl ezzel.Kiakaszt ha valaki megírja a frankót?Ez akkor is fertõ.És ne hidd hogy most annyira király vagy ettõl a beszólásodtól.49-évesen sem hiszem hogy fonnyadt , aszott p..a leszek.
Ja bocs nem tudtam, hogy buznyák is vagy.
Van egy olyan érzésem, hogy jobban nézett ki, mint te most illetve arról már ne is beszéljünk, h te hogy fogsz kinézni 49 évesen....
"nem egészséges a szexuállis vonzódása" Így avn, teljesen érthetetlen, hogy egy fiatal pasira van rágerjedve nem a vén szottyadt farkú maga alá hugyozó férjére. Nagy úr az irigység.... Egyébként volt több is, 21 évesen volt az elsõ, õ 49 volt. Jó volt.
Én is össze akarok jönni egy 40-es nõvel... Nem ér 25F
Igen én már igen, és nem bántam meg......:) de nem is volt olyan jó!!
Írigy vagyok a barátodra. Jó nõ volt?
21 éves fiú vagyok és 39 évea csajom van másfél éve.

Van itt olyan fiú, aki nem bírta már tovább, hogy egy lánnyal sem tudott összejönni se kapcsolat, se szex neki és prostival vesztette el a szüzességét? Hány évesen vesztettétek el prostival?

Legjobb válasz: Prostival veszítettem el. A szüzességem elveszítése elõtt rengeteg próbálkoztam lányoknál, középkorú nõknél. Nem tudom, miért nem jött össze, legtöbbször még csak egy NEM-et sem mondtak. Bocs, nem a kérdésre válaszoltam, 20 évesen történt meg. 12 ezer HUF-ba került 1 óra + natúr francia. Nagyon élveztem és nem bántam meg, hogy így döntöttem az a Nõ legalább törõdött velem, kedves volt és megértette a helyzetemet. Még ha fizettem is érte! Aki úgy érzi, hogy nem fog neki összejönni, annak azt javaslom, hogy menjen el. Tapasztalatot nem fog szerezni, max elmondhatja, hogy volt már nõvel. 20/F

Prostival veszítettem el. A szüzességem elveszítése elõtt rengeteg próbálkoztam lányoknál, középkorú nõknél. Nem tudom, miért nem jött össze, legtöbbször még csak egy NEM-et sem mondtak. Bocs, nem a kérdésre válaszoltam, 20 évesen történt meg. 12 ezer HUF-ba került 1 óra + natúr francia. Nagyon élveztem és nem bántam meg, hogy így döntöttem az a Nõ legalább törõdött velem, kedves volt és megértette a helyzetemet. Még ha fizettem is érte! Aki úgy érzi, hogy nem fog neki összejönni, annak azt javaslom, hogy menjen el. Tapasztalatot nem fog szerezni, max elmondhatja, hogy volt már nõvel. 20/F
Én 19 évessen vesztettem el a szüzességem, egy prostinál. 100 ft-ot fizettem érte:D De utána vissza loptam, aztán kipótoltam és ittam rajta egy pohár sört:D De az a poén az egészben hogy rá 3 napra össze jött egy fullos csajjal! Lehet hogy tartogatnom kellett volna. 25/f
Utolsó te hülye troll. Igen én 20 évesen tettem meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!