Találatok a következő kifejezésre: Van egy és valamiért alig van (3 db)

Most vettem egy MSI GX630X-Gamer laptopot. Na most feltettem a Call of Duty2t és valamiért alig van fps-em. A 250 FPS-nem úgy kellene akadnia mint a pinty. Vagy nem?

Amit a gép Tud. : 4gb RAM; Nvidia GeForce 9600M; AMD X2 Ultra Dual Core 2.10 Processzor. Na most szerintem ilyen tudással nem kellene, hogy baja legyen az FPS-nek!? Plusz úgy zúg és melegszik a gép, hogy az csak na! Ha van valakinek valami ötlete kérem írjon!

Legjobb válasz: Így van, fõleg ha ennyire számít az FPS. Gamer laptopok 200k felett kezdõdnek, abból meg igen szép PC-t lehet összerakni.

Így van, fõleg ha ennyire számít az FPS. Gamer laptopok 200k felett kezdõdnek, abból meg igen szép PC-t lehet összerakni.
nem ping et akartál írni? vagy csak ennyire nem értesz hozzá? amúgy igen az olcsóbb leptopokkal könnyen átverik az enbert mert a nevében benevan hogy gamer...1-2 évvel ezelõtt talán gamer lett volna
A kérdező hozzászólása: -.-.. kösz, hog yennyire ....-nak nézte. Nem vágtak át meg semmi, de gondolom egy ilyen tudású laptopnak a cod 2-t nem 180 FPS-el kellene vinnie -.-... Igen feltettem az új Drivert!
szerintem azért nem megy úgy, mint a barátodnak mert neked mobil videókártyád van, tehát kicsit lebutított az asztali verzióhoz képest, plussz a proci is kicsit gyenge. Amúgy grat géphez!
Ez megint csak a nevébe gamer... Leírom 1000x-re is, játékra asztali gépet vegyetek.
Értsd már meg hogy hiába van 200 ezres laptopod egy 100 ezer forintos gép is jobb és ettõl a configtól ne várj többet bõven jó a 180 fps :D
Drága? Ez aranyos. :P Két tõled vett szó szerinti idézettel megmutatom, hogy miért nem volt olyan egyértelmû a dolog: 1. "alig van fps-em" 2. "egy ilyen tudású laptopnak a cod 2-t nem 180 FPS-el kellene vinnie" Látod az ellentmondást? Az "alig" ebben a helyzetben általában azt jelenti, hogy 40 alatt. Szerintem törõdj bele, hogy amíg 60Hz-es kijelzõd van, addig tök mindegy, hogy 61fps vagy 180fps.
Egy ilyen gépnek simán kéne full grafon, 200-250 fps-el rendelkeznie. Valami baj van szerintem is. Valamelyik ember itt okoskodik, aki nem ért a cod2-höz. Annak csak annyit, hogy stfu. 180 az cseppet sem sok. Az 500-600 fps a sok. Más kérdés, hogy a legtöbb cb server, levan korlátozva 250-re.
Háhá ez jó vicc.Nekem ien gépem van és akadás nélkül full grafón ment:2.0ghz proci akk 512mb ram 256mb videókártya(nvidia geforce 7600gs)És vitte rendesen.
neki si akadásnélkül ment full grafon, 180 fps. De az a baja, hogy 250-el kéne mennie
A kérdező hozzászólása: Én azt mondom hogy ilyen konfiggal havernak akad a 250fps érted drága? Tehát nekem csak van valami baj. Ez a kérdésem. Semmi felvágás nincs a dologban, ne magadból indulj ki
Kötekedni? Azt mondod, hogy "alig van" fps-ed, mégpedig 180. Mivel 40 fölött már az emberek 99%-a elégedett, ez inkább amolyan trollkodásnak tûnik.
itt arra gondolt az egyik hogy nem csak laggolsz? sok a pinged? 180 fps-nél azért már nem akadnak a játékok
A kérdező hozzászólása: nagyon burzsujos volt az elõzõ hozzászólásod, képzeld én is magam tartom már el nem tegnap óta..... de normális kérdést tettem fel nem tudom mit kell kötekedni egybõl
Képzeld, dolgozom, a saját keresetembõl tartom el magam és veszem a cuccaimat. Ennyit apuciról és anyuciról. Másodsorban: NORMÁLIS VAGY??? 180 fps az sok és nagyon jó. A laptopod kijelzõje meg nem is mutat belõle 60-nál többet. Ha neked a 180 kevés, akkor vizsgáltasd meg magad. Az asztali gépedben biztos két 5970 van és ahhoz szoktál... Harmadrészt: Inkább hagyjuk. Ez a pinty dolog már sok lenne...
Ilyen tudású laptopnak pont megfelel a 180 fps. Proci ha jol nézem 2.1 ghz, a vidkari is elég gyengének számít.
A kérdező hozzászólása: a nem nyelvtan szabályai szerinti srácnak meg annyit hogy akk fogalmazd át ahogy jónak látod, de ne haragudj h már alig látok az idegtõl... Tudod nekem anyuka apuka nem b*.ssza a seggem alá a dolgokat és nem 20e ft volt a laptop...
Nem értem pontosan a kérdést, mert nem a magyar nyelvtan szabályai szerint van megfogalmazva. 250 fps-ed van és kevésnek találod? Vagy 25 akart volna lenni? A gépnek egy ilyen régi játékot gond nélkül vinnie kellene. A legfrissebb nvidia drivert feltetted? Hálózatról megy a gép vagy aksiról?
Ne directx9 legyen hanem csak 7 és akkor jó lessz.:D

Van egy FUJIFILM FinePix S5600-as fényképezögép, a képek alja homályos valamiért. Ezért kérnék segitséget, ha valaki megtudná mondani mi baja lehet, és hogyan lehetne megjavitani? Tudomasom szerint nincs elállitva vagy ilyesmi.

FUJIFILM FinePix S5600

Legjobb válasz: Nem akarok hülyeséget írni, de nekem egyszer a kép közepe volt homályos. Észrevettem hogy a lencsén középen van egy maszatos folt.Puha rongyal letörölgettem és ezután a többi kép már jó volt.Lehet hogy a probléma összetetebb, de érdemesebb a legegyszerûbb megoldással kezdeni.

Nem akarok hülyeséget írni, de nekem egyszer a kép közepe volt homályos. Észrevettem hogy a lencsén középen van egy maszatos folt.Puha rongyal letörölgettem és ezután a többi kép már jó volt.Lehet hogy a probléma összetetebb, de érdemesebb a legegyszerûbb megoldással kezdeni.
Linkelj képet, de addig is szemüveg törlõ kendõvel kicsit tisztogasd meg a gépet is.

Van egy kutyusunk és valamiért alig van szőre. Miért lehet?

8 éves Törpe spicc.Sly-nak hivják! nem tudjuk miért hullik a szöre.A nyakán,a lábán és a farkán nincs.

Legjobb válasz: Lehet, hogy élõsködõ van benne. Kaphatók erre való szerek. A mi pulikutyánknak is évek óta hullutt a szõre az oldalán egyre nagyobb foltban. Tettem rá új bolhairtó nyakörvet, és most már nõ a szõre. De lehet, hogy nincs összefüggés a kettõ között.

Lehet, hogy élõsködõ van benne. Kaphatók erre való szerek. A mi pulikutyánknak is évek óta hullutt a szõre az oldalán egyre nagyobb foltban. Tettem rá új bolhairtó nyakörvet, és most már nõ a szõre. De lehet, hogy nincs összefüggés a kettõ között.
én szerintem csak az oltások miatt lehet..mert általában akkor szokott igy hullani a ször, ha elkapott valamit vagy több éve nincs oltása, de lehet hogy csak azért mert már öregszik és több állat van körülötte..miden lehet, de én inkább az oltásra gyanakszom, nekem is volt egy kutyám és neki is ez volt a baja.és elis pusztult..már igy vissza gondolva elkellett volna altatnunk!:( sok sikert hozzá! lépjetek anyudékkal!
Csak ugy magatol nem hull ki a szore a kutynak(kiveve az evszakvaltozas idoszakat amikor cserelodik, de akkor folymatosan nô az uj szorzet) El kell vinni allatorvoshoz, mert ez a jelenseg arra utal, hogy valami borbetegsege van a kutyanak, es kezelni kell. Erre latatlanba nem lehet tanacsot adni.(Ha ruhôs azt az eberek is elkaphatjak tole)
egy 8 hetes spiccnek nem szabad hullani aszõrének de ha hullik is nem azért van mert vedlik. Nekem is spiccem van.szerintem rühes. Vegyél neki bolha és rüh ellen valamit ait az állatorvos ir
lehet a tul sok zsirfogyasztás, nállunk volt ilyen probléma


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!