Találatok a következő kifejezésre: Van egy és valamiért (115 db)

mûködni fog, de elõtte még érdemes kizárni a software hiba lehetõségét
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ a szoftveres hibának az esélye nagyon pici már hetek óta erre keresek megoldást és most szántam rá magam arra hogy kérdezzek itt is.Kösz még egyszer!
Hibaüzenet van?
A kérdező hozzászólása: Nem csak azt írja hogy nem sikerült , lehet hogy valami program hiányzik róla???
Egy teljes visszaállítás és akkor jelentkezz be újra a google fiókba és próbáld újra a Market használatát.
A kérdező hozzászólása: akkor sem jön össze
A kérdező hozzászólása: régebben ez ment de most már ez sem segít.próbáltam géprõl is át rakni játékot és azt írja ki hogy a mûveletet egy alkalmazás sem tudja végrehajtani
Pedig ezeket a dolgokat egy visszaállításnak meg kellene oldania. De lehet szerviz lesz belõle. Vagy még meg lehet próbálni azt, hogy odinnal felteszel egy gyári romot, esetleg ha van kedved akkor fõzött romokat is ki lehet próbálni.

Van egy macskám és már nem fiatal de nem is hiszem hogy öreg! Szóval az a lényeg hogy néha valamiért nem akar a macskaalmába pisilni hanem ahol hidegebb van anyám szobájába a matracra! Mit tehetek?

Legjobb válasz: Csekkolni kell az almot. Elég tiszta-e jó helyen van ami neki megközelíthetõ, nincs-e mondjuk neki ott valami olyan dolog amitõl félhet. PL. olvastam olyat ahol a fürdõbe a zörömbölõ mosógép mellett volt. Aztán lehet, h az alom minõsége nem tetszik neki. Nagyon válogatósak tudnak lenni ebben az esetben is. Próbálj ki fokozatosan egy másik alomfajtát hátha azt jobban fogja szeretni. Vagy a másik, h valóban egy betegség elõjele ha a fentieket kipróbáltad és nem akar használni akkor szerintem is feltétlen nézesd meg állatorvossal, de reméljük nem lesz nagy gond ;)

Csekkolni kell az almot. Elég tiszta-e jó helyen van ami neki megközelíthetõ, nincs-e mondjuk neki ott valami olyan dolog amitõl félhet. PL. olvastam olyat ahol a fürdõbe a zörömbölõ mosógép mellett volt. Aztán lehet, h az alom minõsége nem tetszik neki. Nagyon válogatósak tudnak lenni ebben az esetben is. Próbálj ki fokozatosan egy másik alomfajtát hátha azt jobban fogja szeretni. Vagy a másik, h valóban egy betegség elõjele ha a fentieket kipróbáltad és nem akar használni akkor szerintem is feltétlen nézesd meg állatorvossal, de reméljük nem lesz nagy gond ;)
Három oka szokott lenni ennek: 1. Ivaros macskánál tüzelési idõszakban területjelölés. 2. Ezzel jelzi, hogy almot kéne cserélni (ez csak akkor igaz, ha már Te is érzed az alom pisiszagát, akkorra számára már elviselhetetlen a szaga). 3. Nem fér hozzá az alomhoz (pl. becsukott wc-ajtó). 99% hogy ezek valamelyike okozza. Lehet betegség kezdõdõ jele is, ahogy az elsõ említette, de ezt nem tudom, mert az enyém sose volt beteg, így errõl nincs tapasztalatom.
A mellé wc-zés sokszor betegség elõjele. Lehet vese, hugyuti, de egész más betegségnél is csinálják. Ez figyelemfelkeltés tõle, vagy pedig nem bírja tartani akár a hideg miatt. Pontosan nem tudom, a lényeg, hogy meg kéne nézetni orvossal.
Nekem is szokott ilyet a macskám, pedig ott van neki a tiszta macskaalom. Nekem általában olyankor amikor tüzel, és megjelöli a helyet. (gondolom a másik macskának)
A kérdező hozzászólása: õ csak rossz helyre pisil de jó helyre teszi az ürülékét!
Akkor nézesd meg orvossal, írod, hogy nem fiatal, ilyenkor már lehetnek vese és egyéb problémák.

Milyen magyar nyelvü ingyenes virusírtó és tűzfal program van egyben? Avastot nem kérek valamiért le lassitotta a gépem

olyat kérek ami nem lassitja nagyon a gépet . Gépem adatai: Processzor: Intel Pentium4 2.80GHZ Ram: 2GB Videokártya: Ati Radeon HD 3450. 512MB Windows Xp sp3

Legjobb válasz: ingyenesbõl comodo van, ami egyben tûzfal és virusirtó, de az elég gépigényes külön kell összeraknod pl zone alarm + emese

ingyenesbõl comodo van, ami egyben tûzfal és virusirtó, de az elég gépigényes külön kell összeraknod pl zone alarm + emese

GTA San Andreas-ba telepítettem egy jópár autót, amit a netről töltöttem le, és valamiért sokszor nem tölt be a táj, rosszak a textúrák, eltűnik az út, lefagy stb. Miért van ez?

lehet azért,mert a vk nembírja? de nekem ugyanezen a gépemen régen szintén televolt telepítve ?j kocsikkal.Akkor Soha Semmi baj nem volt. Most miért? :S

Legjobb válasz: igen,tudom,mer egyszer énis tettem rá egy nagyobb mod-ot... de ha most összesen van benne 18 letöltött kocsi ,sztem sokat mondok...és ennyi. minden alap.. se ruhák,se modok, se semmi... CSAK ezek a kocsik :SS

A kérdező hozzászólása: igen, tudom, mer egyszer énis tettem rá egy nagyobb mod-ot... de ha most összesen van benne 18 letöltött kocsi , sztem sokat mondok...és ennyi. minden alap.. se ruhák, se modok, se semmi... CSAK ezek a kocsik :SS
Nekem is volt ez a probléma régebben, mostanában ha csinálom , úgy csinálom, hogy az eredeti file-ok ról csinálok egy biztonsági mentést. Ezután be rakok egy kocsit, ha mûködik rendben van, de ha esetleg hibát észlel és leáll, lefagy, akkor vissza rakom a régi filet.
Ismerõs a probléma! Vannak ilyen "túlmodellezett" kocsik, amiket nem bír el a vk! Ezért kell 1esével berakni a kocsikat, és letesztelni!
A kérdező hozzászólása: ohh, a francba, magyarul ha jobb vk lenne benne, ez a probléma nem állna fent? (köszi a gyors választ)
Hát nemtudom, nekem elég nagy a vk + directx 11, mégis van ilyen! [email protected] a modder, azért [email protected]!
Én, hogy mennyit kísérletezgettem a dff és txd fájlokkal..Img tools :) Ismerõs a szitu, figyelj vannak (ahogy az elõzõ is írta )olyan fájlok amelyek hibásak. Nem tudni miért de ha berakod bezavarja a játékot. Ilyenkor ha felûlírod egy másikkal kijavítja a problémát, de van olyan is, hogy az egész játékot rakhatod újra. Én beraktam a modern mod v2-t és átírtam 1/2 kocsit-motort ami nem tetszett. Végül is „piszkálod” a játékot és ha nagyon belenyúlsz, akkor összeomlik. :)
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó, én amugy ezt a mod-oknál, csináltam, és mostmár énis így csinálom az autóknál is, de köszi a választ;)
Evel jar a modolas nekem is vannak s kozbe kidob :/
Nekemis volt egy ilyenem de egyszer töltöttem le egy modot és volt hozzá valamien ram blocker vagy én nem tudom mi mert ez a hiba azért van mert nem birja el a géped és egyszer töltöttem le egy modot abba volt az a fájl teleraktam minden szarral uj pedek teljesen uj kocsik uj környezet és beadta rendesen csak az a baj h már énis elfelejtettem annak a fájlnak a nevét

Vettem egy Radeon HD5750 VGA-t van egy ASRock 1333-d667 R1. 0 alaplapom benne egy Intel Pentium Dual Core E2160 1.8GHz procim és 2GB RAM. Viszont valamiért CoD2ben (meg lehet, hogy a többi játékban is azt nem tudom) max grafikán csak 75fps van. (? )

Ezt elfogadtam biztosan csak azért mert max graf meg minden, de még így is többnek kéne lennie mint 75 legalábbis szerintem. De amikor minimumon is csak 75volt akkor már kicsit kiakadtam, pedig kivan engedve az fps 999re csak egy teszt gyanánt, de akkor is csak 75van... Szerintetek mi blokkolhatja az FPS-t? Régi 8500GT-vel volt max grafikán 20-30fps, minimumon meg 180-200körül.

Legjobb válasz: v-syncet offold

v-syncet offold
A kérdező hozzászólása: Köszi így már jobb, de még mindig ugyan annyi az fps-em. Ez a VGA a régitõl sokkal jobb, és csak 50fps el van több.

Egy ati hd 5470 512mb-os videokártyám van de valamiért a laptopom csak egy 4200-as 256mb-osnak érzékeli és a teljesítménye is csak annyi, mitől van ez és hogyan lehetne megoldani?

ati hd 5470

Legjobb válasz: Tescos cuccoknál láttam ilyet illetve szervizbõl hoztak vissza így egy gépet hogy kicserélték benne a videókarit.

Tescos cuccoknál láttam ilyet illetve szervizbõl hoztak vissza így egy gépet hogy kicserélték benne a videókarit.
A kérdező hozzászólása: de ez nem tesco cucc hanem egyszerûen újra telepítettem a gépem és ez történt
Telepítetted a megfelelõ ATI drivert? AMD oladáról le tudod tölteni, Support & Drivers fülre kattintva kitöltöd a megfelelõ kategóriát és kiválasztod a típust, oprendszert. Esetleg még BIOS-ban lehet választani, hogy melyik videóvezérlõt használja.

Van egy FUJIFILM FinePix S5600-as fényképezögép, a képek alja homályos valamiért. Ezért kérnék segitséget, ha valaki megtudná mondani mi baja lehet, és hogyan lehetne megjavitani? Tudomasom szerint nincs elállitva vagy ilyesmi.

FUJIFILM FinePix S5600

Legjobb válasz: Nem akarok hülyeséget írni, de nekem egyszer a kép közepe volt homályos. Észrevettem hogy a lencsén középen van egy maszatos folt.Puha rongyal letörölgettem és ezután a többi kép már jó volt.Lehet hogy a probléma összetetebb, de érdemesebb a legegyszerûbb megoldással kezdeni.

Nem akarok hülyeséget írni, de nekem egyszer a kép közepe volt homályos. Észrevettem hogy a lencsén középen van egy maszatos folt.Puha rongyal letörölgettem és ezután a többi kép már jó volt.Lehet hogy a probléma összetetebb, de érdemesebb a legegyszerûbb megoldással kezdeni.
Linkelj képet, de addig is szemüveg törlõ kendõvel kicsit tisztogasd meg a gépet is.

Van egy Samsung Omnia7-es telefonom és valamiért a Zune nem akarja letölteni a Mango frissítést rá, mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Csak 50%-nak jött, többieknek még nem. Nekem sem, de pár héten belül mindenki megkapja. Van egy trükk, amivel erõltetni lehet, frissítéare rámész, és amikor tölteni kezd, kihúzod a netet. Ez sokaknak sikerült, nekem pl. nem megy.

Csak 50%-nak jött, többieknek még nem. Nekem sem, de pár héten belül mindenki megkapja. Van egy trükk, amivel erõltetni lehet, frissítéare rámész, és amikor tölteni kezd, kihúzod a netet. Ez sokaknak sikerült, nekem pl. nem megy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!