Találatok a következő kifejezésre: Van egy és olyan mintha bejönnék (2 db)

Van egy kollégám és olyan mintha bejönnék neki de mindketten nyuszik vagyunk és nem merünk rákérdezni. De olyan figyelmes létezik hogy ö csak egy figyelmes ember vagy tényleg érez valamit? Honnan vehetem észre ha tetszek valakinek?

Legjobb válasz: Itt az a kérdés, hogy a többi hölgy kollegához hogyan viszonyul. Ha csak veled alkalmazza ezt a különleges bánásmódot, akkor lehetséges, hogy tetszel neki. Egyikõtöknek mindenképpen lépni kell, bár én nem kérdeznék még rá nyíltan, viszont elhívhatnád moziba, kávézni, fagyizni, persze szigorúan baráti programként :), aztán majd úgyis kibontakozik, ha van valami.

Itt az a kérdés, hogy a többi hölgy kollegához hogyan viszonyul. Ha csak veled alkalmazza ezt a különleges bánásmódot, akkor lehetséges, hogy tetszel neki. Egyikõtöknek mindenképpen lépni kell, bár én nem kérdeznék még rá nyíltan, viszont elhívhatnád moziba, kávézni, fagyizni, persze szigorúan baráti programként :) , aztán majd úgyis kibontakozik, ha van valami.
A kollégádnak van vkije? Mert ha hosszú ideje nincs, akkor tuti rád van kattanva, de korrekt és nem akarna belerondítani a kapcsolatodba. De ha van/voltak nõi akkor õ egy ilyen közvetlen kedves ember, aki téged különösen kedvel. Ha az elsõ verzió igaz, akkor nem ártana tisztázni a dolgot, h keressen vki mást, ha te foglalt vagy és nincs nálad esélye, vagy hogy lehet esetleg több is. Biztos nem közömbös irántad, ha csak utánad érdeklõdik...de így csak kerülgetitek egymást...lehet, h neked kellene lépned, ha õ nem meri.Mert így csak kínlódtok valószínûleg mind a ketten.
Sztem is tuti hogy bejössz a pasinak csak tudja hogy neked is van valakid és neki is, de attól még a vonzalom meg van! És ha esetleg egyszer úgy alakul hogy mindketten szakítotok(amit nem kívánok, csak hát, ki tudja), akkor már tudjátok hogy bejöttök egymásnak legalább!!:D
A kérdező hozzászólása: Nekem nagyon tetszik õ de nem merek nyíltan rákérdezni mert önbizalom az 0-a. Felhív ha rég nem találkoztunk vagy ír nem megy úgy el mellettem hogy ne váltsunk két szót.
A kérdező hozzászólása: Hát rendesnek mindenkivel rendes de nem hívogatja õket meg nem msn-ezik velük. Meg olyan mintha zavarba lenne mikor beszélgetünk mindig csinál valamit a kezével tekerget egy papírt meg ilyesmi. Nem merem elhívni mert van párom és õt is szeretem de a kollégám egészen más ember egy csepp hasonlóság sincs közöttük a párom kicsit önzõ és kicsit durva(nem ver vagy ilyesmi csak szavakkal bánt) és a kolléga meg elõzékeny udvarias próbálom már 4 éve hessegetni a gondolatot de mikor durva a párom akkor õ az én mentsváram. Köszi a válaszodat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat van egyébként valakije és lehet hogy õt sem szeretné megbántani de az tuti hogy én nagyon kínlódok!!!
Nem tetszel neki. Nekem mondta. Csak figyelmes.
azt h fiatal még :)
A kérdező hozzászólása: szerintetek mit csinalna, ha elhivnam fagyizni vagy adnak neki egy puszit felevi elott?
Zavarba jönne. Túl fiatal, látszik, hogy éretlen még, ne csúfoljon téged. Persze elhivhatod, és hátha jól alakulnak a dolgok (én szurkolok), csak leirtam, hogy tudd, ha nemet mond, az egyáltalán nem a Te hibád lesz, hanem az õ éretlensége.
A kérdező hozzászólása: hat szoktunk szemezni...13 evesek vagyunk mindketten:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!