Találatok a következő kifejezésre: Van egy és még nem csókolóztam (22 db)

Van egy barátnőm és még nem csókolóztam soha, hogy kell csókolózni?

Legjobb válasz: Elõszöris. Ki kell várni a mefelelõ pillanatot. ( Szóval lehetõleg ne tesi elõtt az osztály szeme láttára:P ) hanem egy olyan pillanatban amikor kettesben vagytok. Kérdés hogy a lány csókolózott e már, mert akkor õ már tapasztalt és tud irányítani. Elõször elég ha egy puha, hosszú puszit adsz a szájára. Ha õ már csókolózott, akkor folytatja, ha nem akkor ugyanazt a zavart érzi majd mint te. Csókolózni nem lehet megtanulni, hozzá kell szokni. Minden újabb lányhoz majd hozzá kell szokni...18 éves vagyok (lány) volt pár barátom, meg olyan is akivel elcsattant egy csók aztán annyi, jelenlegi -és végleges-párkapcsolatom elsõ csókja is olyan volt mint az elsõ..kicsit béna kicsit félrenyalós de életem legszebb csókja. Párhónapja öcsém is ebben a szindrómában szenvedett:P de simánment. Neked is fog.

Elõszöris. Ki kell várni a mefelelõ pillanatot. ( Szóval lehetõleg ne tesi elõtt az osztály szeme láttára:P ) hanem egy olyan pillanatban amikor kettesben vagytok. Kérdés hogy a lány csókolózott e már, mert akkor õ már tapasztalt és tud irányítani. Elõször elég ha egy puha, hosszú puszit adsz a szájára. Ha õ már csókolózott, akkor folytatja, ha nem akkor ugyanazt a zavart érzi majd mint te. Csókolózni nem lehet megtanulni, hozzá kell szokni. Minden újabb lányhoz majd hozzá kell szokni...18 éves vagyok (lány) volt pár barátom, meg olyan is akivel elcsattant egy csók aztán annyi, jelenlegi -és végleges-párkapcsolatom elsõ csókja is olyan volt mint az elsõ..kicsit béna kicsit félrenyalós de életem legszebb csókja. Párhónapja öcsém is ebben a szindrómában szenvedett:P de simánment. Neked is fog.
Szia. Egyetértek az elöttem szólóval. Csak ki kell várni a megfelelõ pillanatot és kettesbe legyetek.
. . . és elõtte fogmosás és rágó, mert tisztán az igazi.Szíííííí
Hát ahogy a nevébõl is következik :) bedugod és a nyelved a száján belülre... mondjuk ezt nem ilyen 'paraszt' módon ahogy én leirtam, hanem természetesen érzékien És tényleg olyan környezet jó erre ahol kettesben vagytok, ha összebujva az mégjobb. És hogy mikor add ? Nálam pl a barátnõm szemén nagyon lehetett látni hogy várta szóval hajrá... ne legyél beszari, vágj bele :) ... nincs mitõl félni
Ha jól tudsz csókolózni, a lányok imádni fognak? Nem, ez ettõl még egyáltalán nem biztos. Ha viszont rosszul csókolsz, biztos lehetsz benne, hogy nem jutsz egyrõl a kettõre a lányoknál! Azt mondják, a lányok a randi elsõ 5 percében már tudják, le fognak-e végül feküdni a pasival. Lehet, hogy ez így is van, viszont ha közben a fiúról kiderül, hogy nem tud csókolózni, hamar megváltozik az addig pozitív véleményük. Jobb tehát, ha tudod, hogyan kell jól csókolózni! Fontos dolog az elsõ csóknál, hogy lassan, gyengéden, lágyan csókolj! Bár biztos szeretnél vadul, szenvedélyesen csókolózni a lánnyal, jobb ha ezt késõbbre tartogatod, amikor már mindketten belemelegedtetek a dologba. Ne nyomd a szád erõsen hozzá a lányéhoz, jobban fogjátok élvezni a csókot mindketten, ha éppen csak hozzáérsz a száddal az övéhez. Ellenkezõ esetben ráadásul könnyen összekoccanhat a fogatok, ami elég fájdalmas, és kiábrándító érzés. Tehát közelíts lassan, és közben kicsit döntsd oldalra a fejed, hogy ne érjen össze az orrotok, csak a szátok. Adj egy hosszú "puszit" a lány egyik ajkára, majd távolodj el kicsit, és újra csókold meg. Ezúttal nyújtsd ki kicsit a nyelvedet is, és finoman (de tényleg csak nagyon finoman és kicsit) nyald meg az ajkait. Imádni fogja! Végül dugd a nyelved a szájába, és mozgasd a nyelved a lány nyelve körül, körbe-körbe, úgy, hogy nyelved mindvégig érinti az övét. Néhány tipp a jó csókhoz: - Ne figyelj rá görcsösen, hogy jól csináld, inkább élvezd a pillanatot, és cselekedj ösztönösen! - Hagyd a lányt levegõhöz jutni, ne "nyomd össze" az orrát az arcoddal. - Csók közben egyik kezeddel simogasd meg a lány arcát, haját. - Elõször csókolózz csukott szemmel, hogy jobban tudj az érzésre koncentrálni, de aztán próbáld ki azt is, hogy nyitott szemmel a lány szemébe nézel közben! Amit semmiképpen ne csinálj: - Miközben csókolózol, ne mozgasd túl sokat, vagy túl gyorsan a fejedet. - Ne fogd meg a kezeddel úgy a lány fejét, hogy ne tudja mozgatni. - Ha a nyelvedet a lány szájába dugod, ne mozgasd úgy, mintha ételmaradékot keresnél. - Soha ne nyomd túl erõsen a szádat a lányéhoz!
bocsi de eddig aszt írtátok hogy mijen hejeken meg hogy símogassam de ha bedugom a nyelvem a szájába utánna mitkell csnálni??
A kérdező hozzászólása: Hogy kell nyelves csókot adni??????

Én 15 éves fiú vagyok és még nem csókolóztam. Van egy lány aki nekem nagyon tetszik és én is neki. már ismerkedünk egy ideje, sajnos voltak rosszabb előzmények is. Jó lenne ha ezt csinálnám?

azt találtam ki hogy odamegyek hozzá és azt mondnom neki hogy: hoztam neked valamit é adnék egy puszit a szájára.ez jó ötlet lenne? létszíves le tudnátok írni hogy hogy csináljam a puszit, mert elégé félek hogy elszúrom:$

Legjobb válasz: Én vagy 1000 kérdést irtam hogy jajj ha elszúrom h kell csinálni, majd amikor elcsattant. Akkor se tudtam még semmit de csak úgy jött. Nyugi senki sem szúrja el.

Én vagy 1000 kérdést irtam hogy jajj ha elszúrom h kell csinálni, majd amikor elcsattant. Akkor se tudtam még semmit de csak úgy jött. Nyugi senki sem szúrja el.
Magát a csókot nem, de a szituációt el lehet. sztem teremts romantikus körülményeket hozzá. hívd el pl a lányt egyik nap hozzátok és nézzetek közösen meg vmi romantikus filmet.
Hat ha nekem egy fiu ilyent csinalna, teljesen odalennek!:) Szoval csak nyugi, nem fogod elszurni.;)
Mindenki amiatt parázik, hogy "jajj, mi lesz, elszúrom". NEM lehet elszúrni, nyugi :D Száj a szájra, és annyi, onnantól már menni fog. Az ötleted meg haláli aranyos, én odáig lennék, ha ezt csinálná a srác, aki bejön nekem :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, nagyon biztató , köszi nektek:)
Biztos nagyon édes srác vagy... szerencsés lány! Én azt tanácsolom neked, hogy elõször nézz kedvesen a szemébe, és közelíts, de csak addig, hogy az orrotok épp hogy összeérjen. Figyeld meg a reakcióját. Látni fogod, hogy akarja-e! Ha igen, akkon finoman csókold meg. HIdd el érezni fogod, hogy kell, a lényeg, hogy ne rohand le rögtön a nyelveddel! :) Ha pedig úgy érzed, hogy nem feltétlenül szeretné, akkor edj egy hosszabb puszit az arcára, de viszonylag közel a szájához... :) De nem kell ezen ennyit agyalni... Hidd el, menni fog!! :)

17 éves vagyok és még nem volt barátom, nem csókoloztam. Egyik helyről azt hallom, hogy ez jó így és nekem is eljön majd a szerelem, másikról meg azt, h milyen furcs dolog ez. Most akkor mi is van?

Mindenki mást mond és én nem tudom mi a jó. Vágyom már nagyon a szerelemre és nyitott vagyok rá, de néha úgy érzem, hogy én ebb?l ki fogok maradni. Most meg azt hallottam a tv-ben 1 pszhiológustól, hogy a lányoknál az a normális, ha 15-16 éves korban már van komoly kapcsolatuk. Mit rontok el, nekem miért nem jön össze??????

Legjobb válasz: hát én nem tudom hogymiért nincs még barátod,de ha ez megnyugtat akkor azt mondom neked,még én sem csókolóztam,és nekem sem volt még barátom(tényleg)..16 vagyok..én is elgondolkozom néha h nekem miért nincsen,de majd lesz..rossz ránézni a barátnõmre az igaz,mert õ elõttem csókolózik a barátjával meg minden..de na és,lehet ha majd eljön az ideje,akkor azt fogom mondani,hogy nem is olyan jó...de vigyázz csak puszta annyiból hogy kiszeretnéd próbálni,ne menj bele,majd csak akkor ha szereted is...

hát én nem tudom hogymiért nincs még barátod, de ha ez megnyugtat akkor azt mondom neked, még én sem csókolóztam, és nekem sem volt még barátom(tényleg)..16 vagyok..én is elgondolkozom néha h nekem miért nincsen, de majd lesz..rossz ránézni a barátnõmre az igaz, mert õ elõttem csókolózik a barátjával meg minden..de na és, lehet ha majd eljön az ideje, akkor azt fogom mondani, hogy nem is olyan jó...de vigyázz csak puszta annyiból hogy kiszeretnéd próbálni, ne menj bele, majd csak akkor ha szereted is...
Szia. Hasonló cipõben járok én is szintén 17 évesen s elégge aggodtam emiatt. Néha, ha rossz napjaim vannak újra elõjön ez az érzés, hogy kéne már egy pasi, egy igazi pasi. Rájöttem, hogy ki kell lépni a magamban kialakitott ideális pasi képpbõl, mert így tényleg sosem találok vkit, és hogy eléggé otthonülõs típus vagyok ami rettentõen nagy hátrány...nekem is azt tanácsolták legyek nyitott, élvezzem a szabadságom s az életem, járjak el mindenhova, ismerkedjek emberekkel, járj nyitott szemmel, saját tapsztalatból mondom, hogy jópár alkalmat elszalasztottam figyelmetlenség miatt és mert nem gondoltam volna, hogy jééé én ténlyleg tetszettem neki, s kb mindig akkor jön rá az ember amikor má túl késõ. Ami fontos, hogy kétségbeesédbe ne menj bele bármilyen kapcsolatba, majdnem csúnyán megjártam én is emiatt. Szóval mindenképpen kitartás és türelem, majd aminek jönnie kell biztos meglesz, csak ki kell várni azt a kis idõt.:)
Á, fiú vagyok, 18, még nem volt barátnõm, elég [email protected] is érzem magam emiatt. Na mindegy. Ne hagyd hogy mások mondják meg hogy mi a jó neked. A tv-s pszichológusok meg úgyis hülyeségeket beszélnek. Majdcsak eljön a szerelem, csak járj nyitott szemmel =)
igaz, hogy én 16vagyok és most van egy komoly kapcsoltatom de elõtte nekem se volt és én is nagyon rosszul éreztem magam, hogy a körömben szinte már mindeki csókolózott meg már mennyi pasija volt meg hasonlók és én is teljesen el voltam keseredve pedig én is nyitott voltam de a próbálkozásaim mind befuccsoltak és mikor nem számítottam rá betört a hatalmas szerelem:) szóval ne aggódj!neked is eljön majd a nagy szerelem épp mikor nem is számítassz rá:) ;)
Én 18 és fél éves voltam, amikor elõször volt kapcsolatom. Akkor csókolóztam elõször. Sokaknak furcsa, valakinek ciki, valaki szerint dícsérendõ, hogy nem dobtam magam oda mindenkinek. Szerintem meg így alakult. Akkor jött el a szerelem. Nem éreztem, hogy jó dolog volt eddig várni, de nem is éreztem cikinek. Olyan nincs, hogy valaki kimaradjon ebbõl. Erre én soha nem gondoltam. Azóta már a második barátomat is "elfogyasztottam". Szóval beindulnak ezek a dolgok elõbb-utóbb. 17 évesen én is kétségbe voltam esve, hogy Úristen most mi lesz velem, a végén még egyedül fogok megvénülni, de ez a pánik egy hónap alatt kb. lement rólam. Körbenéztem, hogy nálam csúnyább, butább emberek is találnak maguknak párt, akkor én miért ne találnék. És láss csodát találtam. Sok mindent nem tudsz tenni. Legyél nyitott, járj el otthonról, élvezd az életed. Ne tedd tönkre a szingliként (milyen hülye szó már) leélt idõdet azzal, hogy ezen aggódsz. Fel a fejjel. Pszichomókusok szövegeivel meg ne foglalkozz. Én is normális vagyok, annak ellenére, hogy én sem 16 évesen ugrottam bele egy kapcsolatba.
énis 17éves vagyok ugyan srác..:) nekem sem votl még soha bnõm, nem is csókolóztam most érzem igazán azt h vki kellene magam mellé de nem igazán találom a helyem.:S pedig nemvagyok külsõleg csúnya v hasonlók. csak szimplán nem érdekelt eddig a szerelem fogalma.
Na azt hiszem én vezetk itt!:) 20 éves vagyok, igaz én is fiú, de még senkim sem volt...Elég rossz érzés, önbizalmam is 0, és ha így folytatom nekem nem is lesz senkim.Bulizni se lehet eljárni, itt nincs egy normális hely de tényleg...De neked több sikert kívánok, biztosan meg találod majd a párodat elõbb-utóbb!:) 20/F
Hát énis ilyen cipöben járok, ja csak persze 23 éves vagyok és fiú.Szerintem ne aggódj elfog jönni azaz alkalom, hogy találj párt magadnak.légy nyitott, laza, vidám.
Szia! Utolsó elõtti vagyok. Csak kíváncsi lennék hogyan alakult az életed. Szíven szúrt már Cupido?
Ne is dobd oda magad, csak úgy, vagy kíváncsiságból, esetleg hogy "legyen valaki". Én sajnos az utóbbit válsasztottam, és meg is bántam. Nem jó 20 évesen használt rongynak lenni!
bocs, elirtam:lotyót akartam.
Nyugodj meg, semmi jóból nem maradsz ki.Bár nekem 14éves koromban volt az elsõ barátom, és voltak még a sorban, de a szüzességemet csa 19éves koromban veszitettem el mert nem hagytam, hogy kihasználjanak.Sosem érdekelt mások véleménye, fõleg a mai kis ribiké, akik 15éves korukra, már túl vannak vagy 6 pasin mindentéren.Mindennek eljön az ideje.Légy büszke rá, hogy nem vagy logyó.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Miért nem jöhet el hozzád az igazi?
Aki azt mondja, hogy 17 évesen ciki ha nincs barátod az egy k*rva, már bocs, a többieknek igaza van mindenkihez eljön az igazi (Kivéve hozzám, már 13 éves korom óta tudom:) ) 18/F
Én nemhinném hogy 15-16 évesen a komoly kapcsolat a normális! És nem is szabad szerintem ilyenkor még komoylan venni a fiúkat, csak ismerkedj, flörtölj, élj társasági életet, adj magadra, és mosolyogj! Hidd el nem fogsz kimaradni a szerelembõl majd úgyis jön ha jönnie kell csak bízz magadban! Egyébként meg akkor jön amikor nem számítasz rá (tapasztalatból írom)! Ne érezd magad emiatt rosszul még mindig jobb mint ha már ki tudja hány fiú végigment volna rajtad 17 évesen még nem vagy lemaradva semmirõl! Sok sikert!
Hát öreg, ha ez megnyugtat annyi idõsen én is hasonló hülyeségeken gondolkodtam és hasonlóan nyomorultnak éreztem magam, aztán egyszer mindennek eljön az ideje. Én is közel 20 voltam az elsõ alkalomra azt nézzenek oda, rá fél évre már az 5.en is túl voltam. Én azt mondom egyszer el kell kezdeni és utána már teljesen sínen vagy ilyen téren, elkezdéshez pedig ajánlom az olyan lányokat akik nyitottak, esetleg egy picit nyomulósak is. Még ha nem is szívleled õket annyira (mert én sem) legalább tapasztalatot és önbizalmat szerzel rajtuk. Ki tudja, ha nem így alakult volna és az adott pillanatban kis visszahúzódó lettem volna még mindig most lehet h. nem lennék együtt azzal a nõvel akit szeretek és aki viszont szeret. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Ja elfeljetettem! Köszi, hogy válaszoltatok
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló: Engem ez már nagyon régóta frusztrál. Talán azért, mert a tsomnak 14 éves kora óta megvan a barátja(23éves). Néha azt érzem, hogy tõlem is ezt várják el a szülõk, mindenki. Nincsenek barátaim, nem tudom miért egyedül vagyok és rohadtúl nyomorultúl érzem magam:(
A kérdező hozzászólása: Szia:) Ugyanott tartok, ahol eddig:(sajnos, de már nem is reménykedem. Senkivel nem volt kapcsolatom, max. kavarás vagy plátói szerelem... Nem tudom mi lesz velem, 18 és fél éves vagyok, és nem is éltem még...úgy érzem magam, mint akit csak sodornak az események...


Szerinteket cink? 15 éves vagyok és összejöttem egy pasival 2 hete járunk és szeretne megcsokolni viszont én még nem csokoloztam. Mi van ha nem smárolok vele és ott hagy?

Legjobb válasz: nekem volt egy pasim akivel 6 hónapot jártunk és egyszer sem csókolóztunk mert nem szeretek, de nem hagyott el mert szeretett

nekem volt egy pasim akivel 6 hónapot jártunk és egyszer sem csókolóztunk mert nem szeretek, de nem hagyott el mert szeretett
ismerõs helyzet:) engem ott hagytak:(
A kérdező hozzászólása: reméltem :)
ezt egy válaszolónak írtam
ha nem szeretsz csókolózni nem vagy szerelmes ugye a csókolózás tulajdonképpen nem egy gusztusos dolog nyálcsere tehát valószínû hogy az emberek 90% nem szereti ... viszont ha szerelmes vagy tudod olyan igazán akkormajd megdöglessz h megegyed" a párod akármilyen gusztustalan értelemben ( korlátok között persze)
Egyátalán nembaj. Ha meg otthagy akkor azé hagyott ott me nemszeretett igazán az olyan nem férfi ...
A kérdező hozzászólása: vallás? milyen vallás?
19 éves koromig nem csókolóztam senkivel sem, mert mindig is visszahúzódó csaj voltam, meg nem is a legszebb, meg a vallás, stb. Aztán 4 hónappal ezelõtt megtörtént az elsõ csók Vele. Nem volt gond :) Elõtte én sem csókoltam meg heteken keresztül, bárhogy próbálkozott, sõt, nálam is aludt másfél hétig, minden éjszaka próbálkozott, de nem sértõdött be hogy nem akartam. Aztán hirtelen én csókoltam meg, és nagyon jó volt :) Azóta is együtt vagyunk :) Nem neked való pasi, ha ennyitõl lelépne, hogy -nem smárolod le-... érti? :)
én is 15 éves vagyok és engem is megakart csókolni többször és mindig elfordultam de ez volt 1 hétig utána már amikor közeledett elfordultam és már nevettünk h mien béna wok h elfordulok és nem zavarta mert azt mondta h ezt is egy kihívásnak veszi.. persze mi nem jártunk =) ha szeret nem hagy el ezért
nem szeretsz csókolózni??:O de miért nem smárolod le??
Hogy lehet ugy járni, hogy meg sem csókolod a másikat??? o.0

14 múltam és még nem volt egy barátnőm se, még nem is csókolóztam. Ez nagyon ciki? Vagy bennem van a hiba?

S?t még lánnyal sem voltam úgymond szoros "barátságban". Meg ami azt illeti önkritikus is vagyok, mert nem gondolom magamról, hogy valami szépfiú vagyok. Meg úgy szép lányokat sem merek leszólítani meg ilyenek. Pedig már többen is mondták nekem(lányok), hogy nagyon rendes. (Csak szerintem a küls? az ami nem nagyon jön át mindenkinek.

Legjobb válasz: Szerintem ez egyáltalán nem ciki.Picikét kapd össze magad,legyen önbizalmad, tartásod.Aztán majd találsz valakit aki neked megfelel és te is neki.Mellesleg egy lánynak sokkal jobb érzés hogy tudja a pasijáról akit szeret hogy nem du.ott meg 20 csajt elõtte meg miegymás. (egy lány)

Nyugi már. Egyébként ne félj õket leszólitani mert hidd el a lány pont úgy fél mint te! Amikor ilyen 14 év körül voltam hányszor akartam, hogy a srácok leszóllitsanak, mert én sose merte mmegtenni, és hidd el, biztos nem fog hülyének tartani ha hozzá szólsz sõt... fog örülni, hogy megúszta a kezdeményezést :) . Legyél kedves, és legyen jó a hajad, és a ruháid:) .
Szerintem ez egyáltalán nem ciki.Picikét kapd össze magad, legyen önbizalmad, tartásod.Aztán majd találsz valakit aki neked megfelel és te is neki.Mellesleg egy lánynak sokkal jobb érzés hogy tudja a pasijáról akit szeret hogy nem du.ott meg 20 csajt elõtte meg miegymás. (egy lány)
én 15 éves lány vagyok és nekem sem volt még soha pasim... és rám az mondják h szép vok...:P szal nyugi, nem vagy lemaradva semmibõl...
Figyelj 14 évesen ez egyáltalán nem gáz. Mért akartok mindent elsietni? Majd eljön annak az ideje. Nincs veled baj egyáltalán. Ha görcsösen erõlködsz azon, hogy jajj legyen már barátnõm már csak azért sem lesz. majd akkor jön mikor nem várod.
Nekem 16 évesen volt elõször barátom, és a mostani barátomnak 19 éves korában.. És egyáltalán nem gáz szerintem, semmit sem veszítettünk attól hogy mondjuk nem 14-15 évesen jöttünk össze. (a legtöbben nagyon gyerekek még akkor)
majd ha lesz egy lany, aki tetszik, aki megérint.. nem szoktak olyan hamar megtalalni, nem ciki. en nem szeretem azokat, akik csak azert vannak valakivel, hogy ne legyenek egyedul. amugy nem a szepseg a legfontosabb, a kevésbé szép emberek sokszor sokkal jobb fejek meg rendesebbek (bar ez nem mindig igaz, csak jelzem a kulso nem minden) ne aggodj emiatt :D
Lehet, hogy ciki de nekem se volt még barátnõm pedig 16 éves vagyok. Szoros barátság meg a csók meg volt már de igazából semmi nem lett belõle:D
nem nagy cucc se a csók se a járás se ne parázz rajta enyit.:D sztem ez nem ciki.kis dolog.nem jött el a te idõd.am amíg nem szereted magadat mások se fognak tudni szeretni.. ne legyél önkritikus, bízz magadban és bízz másokban.növeld meg az önbizalmad és akk lesz egy kis kisugárzásod is , és le is mered majd szólítani a csajokat.am 13 éves csaj vagyok(mondjuk se kívül se belül nem vagyok annyi:D), a csók üggyel nem sokat foglalkoztam 12 évesen mondtam egy fiú haveromnak h kiakarom próbálni azt csá meg is volt:D
Cikinek nem ciki, de ha nem akarsz kimaradni az életben sok dologból akkor nem lenne rossz elkezdeni lassan. Félni nem kell a lányoktól, higgy magadban, szeresd magad.
Én pontosan ugyanolyan helyzetben vagyok mint te (akár én is írhattam volna ezt a kérdést), csak én már lassan 17 leszek. Persze én is kezdek parázni, hogy mi van ilyenkor, de a lényeg az, hogy nem vagy egyedül. :)

Fiú vagyok és lassan 16 leszek, még nem csókolóztam, nem piálok, nem cigizek, nem dr**ozok, a s**x még szóba se jött. Szerintetek még várhat magára? És mi a véleményetek arról, hogy ha egy fiúnak sok lány barátja van? Hová sietnek a mai tinik?

A sulimban olyan lányt jelenleg nem találtam kivel kapcsolatba jöhetnénk és összejöhetne az elsõ csók is, mivel a sulimban már a 13-14-15 éves lányok nagyon r**ancosak, q*rvák. 13 évesen már 3-4 pasival voltak akik náluk akár 7 évvel is idõsebbek és ri**ncként is viselkednek, piálnak meg már cigiznek is... ez a viselkedés nekem nem igazán jön be és el is ítélem az ilyeneket. A korombeli srácok pedig annyira bénák meg bátortalanok, hogy lány barátuk szinte nincs is meg meg se mernek szólítani egy lányt így barátnõjük nincs is... Én más vagyok, elég sok lány barátom van, kikkel kapcsolat nem is jöhet össze de barátnak megfelelõk, szeretnek õk is mint barát.. Oda megyek mindig a nekem megtetszett lányhoz is.. Barátnõm, már volt de a kapcsolatnak hamar vége lett, mivel megtudtam róla egysmást.. A piálni, dr**ozni, cigizni nem is tervezek.

Legjobb válasz: "Hová sietnek a mai tinik?" Még maguk se tudják.. talán egy elcseszett életre vágynak.

"Hová sietnek a mai tinik?" Még maguk se tudják.. talán egy elcseszett életre vágynak.
Most akkor ez egy kamu kérdés volt? Ha nem akkor a 10#-es válaszoló a te embered!
A kérdező hozzászólása: azért kellett kicsillagozni, mert a szar gyakori nem engedte másképp beküldeni köszönöm az ÉRTELMES válaszokat egyébként ezt a kérdést hülyeségbõl tettem ki, hogy hogy reagálnak erre mások, de nem csalódtam, ilyen lett a világ...
még mindig mindenki általánosít..van egy csomó jó nagy r*b*nc meg k**va de attól még nem az összes lány az!...és azért a fiúkat is érdemes szóba hozni..pávák meg chillswagyolo minden szarokat...és igen tisztelet a kivételnek aki nem követi a példát!
am miért ilyenek a lányok? ettõl nem lesznek menõk szerintem 14/ l
Egyet értek! Én 15 leszek és lány vagyok, de én nem iszom nem cigizek, nem pakolom ki mindenem. Még szûz vagyok és igen, nálunk is ez a szitu, szerintem ha találsz valakit akivel szeretnéd, csak azzal tedd meg :) ) Ha nem jön a lány akkor se rohanj egy rib****choz hogy csak legyen meg az elsõ csók.. Nekem valami ilyesmi a véleményem :)
Kislány, miért csillagozod ki a "drogozni" szót? Az nem trágárság, te kis mimóza.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); a drog és a szex nem csúnya szavak, nincs értelme cenzúrázni ... nyilván nincs azzal semmi baj, ha valaki nem drogozik, nem iszik, nem dohányzik 16 évesen, de nem is különösebben nagy erény... csak normális... senki se fog megdicsérni érte. Ezek nem kötelezõ, akarattól független dolgok, szóval ha a jövõben sem akarod, akkor a jövõben sem fog megtörténni. Nem olyan ez, hogy a sötétben settenkedik utánad, és mikor nem figyelsz, lecsap rád. A döntéseiden múlik, hogy a jövõben lesz -e ezekben részed. Az viszont probléma, ha elítélsz másokat.. sõt, ha mindenkit elítélsz a környezetedben, akkor tényleg nem biztos, hogy jó úton haladsz. Ez nem azt jelenti, hogy drogoznod kell, hanem máshogy állni az emberekhez. Tudni kell nagyvonalúnak lenni az emberek butaságaival szemben. A tinik mindig is azt hiszik, hitték a múltban és hinni fogják a jövõbeni tinik is, hogy lemaradnak valamirõl, ha nem cselekszenek azonnal. Ebben nincs semmi különleges. Majd évek múlva - ha szerencséjük van - nevetve gondolnak vissza arra, mennyire okosnak képzelték magukat. Ha az embereket a múltjuk alapján ítéled meg, elõbb-utóbb senkihez sem fogsz szólni. Az élet nem fekete és fehér. És egy jó tanács.. ha úgy érzed, hogy mindenki hülye körülötted, csak te vagy normális, akkor érdemes megnézni a helyzeted több szempontból is, mert ennek a valószínûsége igen kicsi. (bár nem kizárt)
Te egy megfelelési kényszerrel túlfûtött látens bu. zi vagy, aki mindent kitalál, h nyugtassa magát. Nem lenne egyszerûbb elfogadni, h homár vagy?
Igazából te magad is tisztában vagy vele, hogy rosz úton haladsz. Azért tetted fel ezt a kérdést itt..
Barátnõm, már volt de a kapcsolatnak hamar vége lett, mivel megtudtam róla egysmást. Ja és az számít mások mit mondanak, az már nem hogy lehet az egész kamu volt.. Áhh haver.... Naív vagy, és komolyan már aggódok miattad...
Mellesleg nem kötelezõ piálni meg drogozni meg cigizni ahhoz hogy megqurj egy csajt aki esetleg ezeket csinálja. Sõt, ha seggrsézegre issza magát még tudni sem fog az egészrõl úgyhogy másnap meg se kell ismerned, ha nem akarod.
Ne várj, nem érdemes. Kapj el egy rbancot, fõleg ha ilyen könnyû prédák vannak a közeledben! Pakolj oda neki rendesen. Egyszerûen nincs mire várnod, és ha még 2 év múlva is ezt a dumát lököd, hát garantáltan buhernak fog mindenki gondolni, max nem mondják majd a szemedbe. Uh, kefélj a becsületedért!
Szerintem várhatsz még, abszolút semmi baj nincs ezzel, sõt! Jobb is, hogy valaki nem kezd el akár 15 évesen mindennel, ami él és mozog szexuális kapcsolatot létesíteni:D Nyugodtan várhatsz még a szexszel, ameddig csak jólesik. A drogot, cigit és alkoholt pedig nem is javaslom, szerintem kipróbálni sem érdemes. A kérdésedet olvasva pedig örülök, hogy vannak még normális gondolkodású tinik:)

Van egy lány az osztályban. Nagyon tetszik nekem, de még soha nem volt barátnőm és még nem is csókolóztam. Hogyan érhetném el, hogy neki is legalább egy kicsit bejöjjek?

Nagyon tetszik, és már szerelmes is vagyok. Általában együtt szoktunk buszozni is, mindig egymás mellé ülünk, ha van rá lehetőség, vagy ha nincs, akkor állunk mindketten. Nagyon tapasztalatlan vagyok, én nem szoktam bulizni, ő pedig minden héten jár. Állítólag már sok fiúval csókolózott, de lehet, hogy csak az alkohol miatt. Több mint fél éve tetszik. Bevalljam neki?

Legjobb válasz: Pff, hát én egy ilyennel biztos nem foglalkoznék...

Pff, hát én egy ilyennel biztos nem foglalkoznék...
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendes! És szép. Mindig beszélgetek vele, és általában jól érezzük magunkat. Amúgy 16 vagyok.
Nyugodtan ha bejön ne húzd halazd, légy tökös, és legyen önbizalmad csak ne dadorássz próbáld megnevettetni meg hadjad hadd beszéljen õ te meg csak figyelj :P Sok sikert ! Ha megmondod neki ne úgy h odaállsz és bevágod neki h mi a helyzet :D
"Állítólag már sok fiúval csókolózott, de lehet, hogy csak az alkohol miatt. " Majd ne csodálkozz ha egy jól sikerült hétvégéje után pofára ejt! :-/
nincs esélyed..., keress mást, talán késõbb lesz esélyed nála, de addig hanyagolnám, keress olyat akinél nem kerültél be a barátzónába
Van egy lány az osztályban? Nem mondoooood?:D Csak egy van?

Van egy 30 éves srác aki találkozni akar velem én 20 éves vagyok és még nem volt barátom, elmondjam neki vagy ne, félek hogy nem akar majd velem találkozni ha megtudja, hogy még nem is csókolóztam senkivel. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 20 éves vagy!!! Ennyi önállóság és felelõsségvállalás legyen már benned! Dönts egyedül, nem háríthatsz át minden kicsit is súlyosabb döntést másra!

20 éves vagy!!! Ennyi önállóság és felelõsségvállalás legyen már benned! Dönts egyedül, nem háríthatsz át minden kicsit is súlyosabb döntést másra!
A csók elõtt ne szólj, ha tetszetek egymásnak rá fogsz érezni hogy mit kell csinálni. De fontos a vonzódás. A sex elõtt viszont szólj, hogy tudja gyengédebbnek kell lennie. És várj a megfelelõ alkalomra, és csak akkor tedd ha kölcsönös lesz a szerelem!
Sztem ne mondd el neki még az elején ezeket, majd ha jobban megismertétek egymást, vagy esetleg összejöttök és utána. De azért szex elõtt sztem szólj, h tudja, h neked ez lesz az elsõ és óvatosabb legyen.

Van egy fiú aki nagyon bejön és amikor meglátom rögtön meg akarom csókolni, de még nem csókolóztam! Mit tegyek?

Van egy fiú aki nagyon bejön és amikor meglátom rögtön meg akarom csókolni, de még nem csókolóztam! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az attól is függ, hogy õ is meg akar-e csókolni! :D

Az attól is függ, hogy õ is meg akar-e csókolni! :D
Mondjuk ismerd meg, menjetek randizni és ha jól megy, lesz csók. :)
A kérdező hozzászólása: Hát ez az! Nem tudom hogy bejövök-e neki! Nem nagyon beszélgettünk, de egyszer megkérdezte ülök -e mellé a buszon.
Az szerintem semmiképp sem rossz jel, jelöld be facebookon, kezdj el beszélgetni vele, az eleje talán nehézkes lesz, de ha belelendültök, akkor már minden menni fog és kiderül hogy akar-e tõled valamit... :)
semmiképp se te csókold meg a fiut, hagyd hogy majd õ csükoljon meg, ha szeretne, és ha érez valamit irántad, mert ha nem érez semmit, és te megcsókolod abból még rosszul is jöhetsz ki.

Van egy fiú. Mindketten tetszünk egymásnak. és moziba mennénk. Igaz hogy egyikünket se érdekelné nagyon a film. szerintetek hova menjünk inkább? még nem csókolóztam. ő tuti akar majd. Mitcsináljak? köszi:linda/13

annyira cuki és még nem járunk de ma odajött és átölelt és puszilgatott <33 és még nem csókolóztam és ? majd biztos akar..mi az amit biztos hogy ne csináljak??és mit csináljak ha néha kicsit..nem büdös csk nem a legkellemesebb illatú a szám??mert ha mozi akk popcorn..szal rágót nemtom xD el?re is köszi L/13

Legjobb válasz: Szerintem se mozi legyen,egy jó kis séta. A csóknál pedig a lényeg,hogy ne izgulj és,hogy engedd el magad :)

Szerintem se mozi legyen, egy jó kis séta. A csóknál pedig a lényeg, hogy ne izgulj és, hogy engedd el magad :)
Linda a lényeg h az utolsó sorba üljetek és legyen nálad gumi, a mai fuúkban nem lehet megbízni! Fõleg ha az olyan nyominger [email protected]ó aki puszilgat ölelget mint 1 csicska Sok sikert
13 évesen menj vissza barbizni
fogselyem lol:D Na parázz, minden jön majd magától =) 14L
harmadik vagyok, kedves második... szerintem nem az volt a kérdés, hogy barbizni menjen-e? Legalább nem azt írta, hogy hogy baszassa meg magát.. szóval szerintem befoghatod.
nem írta le de az lessz belõle, mert 1 tipikus mai ostoba p|csának tûnik
ne mozi legyen
moss fogat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!