Találatok a következő kifejezésre: Van egy és még nem (3105 db)

Van egy lány, még nem beszéltem vele, és félek, ha kezdeményezek majd, akkor elutasít. Hogyan ismerhetném meg?

20f vagyok, ő 18L. Írjatok valami biztatót is! :)

Legjobb válasz: Általában az emberek többsége nem úgy kezdi az ismerkedést, hogy 100%-ig biztos benne, hogy sikere lesz. Kockáztatni kell! Ha nem teszel felé lépéseket, nem kezdeményezel, akár egy nagy lehetõséget is elszalaszthatsz. Ha van közös ismerõs, kérheted az õ segítségét is. Legrosszabb esetben ott a facebook.

Általában az emberek többsége nem úgy kezdi az ismerkedést, hogy 100%-ig biztos benne, hogy sikere lesz. Kockáztatni kell! Ha nem teszel felé lépéseket, nem kezdeményezel, akár egy nagy lehetõséget is elszalaszthatsz. Ha van közös ismerõs, kérheted az õ segítségét is. Legrosszabb esetben ott a facebook.
hát figyusz, ha megpróbálod nem fog elküldeni az anyucidba :) , az 100%. ha mégis akkor fogd fel úgy a dolgot, hogy jobb hogy kiderült hogy a lány bunkó, mert így legalább tudod hogy milyen fajta lányoktól kell óvakodnod. szerintem írj rá neten, (akár a "szia hogyvagy?"-gyal is kezdeményezhetsz, legalább látja a lány, hogy bejön valakinek, és bár nem mutatja ki, de tetszeni fog neki a szitu! (tapasztalat;) ) vagy lépj oda hozzá a suliban utcán téren munkahelyen kávézóban, ahol vagy, és dobj be vlmi cuki vicces dumát, mint pl. "olyan jó illata van a hajadnak. onnan a sarokból megéreztem, milyen sampont használsz?" bénán hangzik, de engem így szólított le a mostani barátom. hajrá! :)
A kérdező hozzászólása: xd FB-n nem akarok kezdeményezni, mert húgomra is ráírtak már páran, tiszta gáz :DD Mindig úgy látom, hogy mintha sietne. Erre lehet mondani valami jót vagy vicceset megszólításnak?
A kérdező hozzászólása: am sztem ráér, csak már 5-körül tele van a pycsája, hogy csak akkor végez... :D
ha 5kor szabadul biztos jól esik neki a társaság, fõleg ha egy érdeklõdõ fiú az, attól õ is érdeklõdõvé válik. sztem simán mondhatsz neki olyat, h pl. hova sietsz Rohanka? bár ezt lehet hogy nem fogja érteni, de a helyében értékelném és nevetnék rajta. :) próbálkozz meg, nem hinném hogy nagyot esel, ha mégsem jön össze! :)
A kérdező hozzászólása: köszi! :)

Mit tegyek ha van egy fiú aki nem tud köztem és még két lány között választani és minannyiónknak azt írja h szereti?

Legjobb válasz: Az a srác nem szerelmes, maximum kedvel titeket. Meg szerintem, régen rossz, ha gondolkodni kell azon, hogy melyikõtöket válassza. Ha ez nem jön gondolkodás nélkül, akkor az csupán szimpátia, barátság, haverság. Gondolj bele.Nekem van egy olyan fura érzésem ezzel kapsolatban, mintha két portéka között kellene választania. És ráadásul ezt neked el is mondta. Szerintem ez degradáló, rád és a kapocslatotokra nézve. Hogy mit csinálj? Nehéz jó tanácsot adni. Ha mondjuk Téged választ, akkor nem fog-e azon gondolkodni, hogy mit lett volna ha a másikat választja. Én a helyedben eltûnnék mellõle és nem beszélnék vele. Ha hiányzol neki és te kellesz neki, akkor visszajön hozzád. Vagy ha nem is tûnsz el mellõle, akkor mond meg neki, hogy döntsön, mert ez nem fait veled szemben.

Az a srác nem szerelmes, maximum kedvel titeket. Meg szerintem, régen rossz, ha gondolkodni kell azon, hogy melyikõtöket válassza. Ha ez nem jön gondolkodás nélkül, akkor az csupán szimpátia, barátság, haverság. Gondolj bele.Nekem van egy olyan fura érzésem ezzel kapsolatban, mintha két portéka között kellene választania. És ráadásul ezt neked el is mondta. Szerintem ez degradáló, rád és a kapocslatotokra nézve. Hogy mit csinálj? Nehéz jó tanácsot adni. Ha mondjuk Téged választ, akkor nem fog-e azon gondolkodni, hogy mit lett volna ha a másikat választja. Én a helyedben eltûnnék mellõle és nem beszélnék vele. Ha hiányzol neki és te kellesz neki, akkor visszajön hozzád. Vagy ha nem is tûnsz el mellõle, akkor mond meg neki, hogy döntsön, mert ez nem fait veled szemben.
Keresni máshol az igaz szerelmet, mert a srác nem tudja mi a szerelem.
orgia
rúgd fejbe
nem nem tud választani, hanem nem akar
Szard le.... Ha igazán szeretne téged, akkor azon nem is vacakolna, hogy kit válasszon. :(
Felejtsd el!
Csapj le rá te :)
A kérdező hozzászólása: Köszike sokat segítettetek :)

Ma ledűltem a biciklin és a térdem levertem hazajotem szappannal meg vizel megmostam lezuhanyoztam most rajta van egy csomó krém nem látok benne semmit ki van fertőtlenítve?

Legjobb válasz: Szerintem kimostad..max betadint kennék rá, vagy alkoholt. Mikor én zúztam egyet a bicómmal (le se írom, hogyan, mert tök ciki:D), akkor mentem vele még vagy 4-5órát, aztán mostam meg, betadin+70%os alkohol (piercingtisztításra használom) és nem lett bajom. Késõbb meg neogranormonnal kentem (mikor sebesedett), de az azért nem volt jó, mert a seb belseje felengedett (vagy hogy mondjam), én meg sebleszedegetõs vagyok és leszedtem az egészet..mert a krém ugye puhítja. Szal sztem minden ok veled:) De ha nagyon parás vagy, figyeld néhány napig.

Szerintem kimostad..max betadint kennék rá, vagy alkoholt. Mikor én zúztam egyet a bicómmal (le se írom, hogyan, mert tök ciki:D), akkor mentem vele még vagy 4-5órát, aztán mostam meg, betadin+70%os alkohol (piercingtisztításra használom) és nem lett bajom. Késõbb meg neogranormonnal kentem (mikor sebesedett), de az azért nem volt jó, mert a seb belseje felengedett (vagy hogy mondjam), én meg sebleszedegetõs vagyok és leszedtem az egészet..mert a krém ugye puhítja. Szal sztem minden ok veled:) De ha nagyon parás vagy, figyeld néhány napig.
minek kéne bekrémezni? úgy hogy sezllõzik?
Nagyon húzta a seb a bõröm, alig tudtam kinyújtani a lábam, fájt, ha járnom kellett. Párom a tetoválásaira neogranormont használt (hiszen sebgyógyító), szóval rákentem és legalább felpuhult és nem húzott.
Nem tudom minek krémezed, ilyenkor max hámlasztót kell rárakni pl Bepanthen amit a babák fenekére lehet kapni :D Jól megszappanozod, aztán hagyni kell varosodni. Elõttem írták betadin oldat/kenõcs (jódos) az is fertõtlenít. De lehet kenegetni h. gyógyuljon akár azulenollal is. Biztos nem fogsz meghalni ha begyulladna meg úgyis észreveszed és simán kitakarítják no para. Reflektálva a sebtõl nem hajló térdre, erõltetni kell ennyi, gyakorlatilag rehabilitálás, ha fáj akkor is kell hajlítani.
"Reflektálva a sebtõl nem hajló térdre, erõltetni kell ennyi, gyakorlatilag rehabilitálás, ha fáj akkor is kell hajlítani." Ha hajlítottam volna, felszakad a seb. A krémtõl puha lett és tudtam hajlítani. Láss csodát; be is gyógyult.

Van egy kis mellem, nem is olyan kicsi és még alig vagyok 13! Mit csináljak, hogy ne nézzen ki olyan nagynak?

Zavar h nagy és jó formás meg minden qurva jók!Már mondták párszor!A strandon meg mindenhol annyira megbámúlják meg egyfolytában célozgatnak rá és h úgy megfogdosnák!Meg olyanokat mondanak h egy 20 évesnek nincs ilyen bomba jó melle!Meg az összes pasi a mellemmel van elfoglalva és ez nagyon zavar !Mit csináljak?

Legjobb válasz: Az hogy egy lánynak van melle, teljesen normális, szóval még ha fiatal is vagy hozzá, vagy annak érzed magad, nem tudom miért cikizik, vagy bámulják annyira. Hát ha nagyon zavar, akkor ne hordj semmiképp pushup melltartót, hanem, sima szivacs nélkülit, vagy sportmelltartót, az leszorítja és ne hordj semmi kivágottat. De sztem inkább barátkozz meg a melleiddel és örülj nekik,, én nagyon örülnék ha iylen jó melleim lennének:(. Am nem lehet, hogy csak azért érzed, hogyn mindenki õket bámulja, mert téged belül zavar és még úgy érzed, kicsi vagy hozzájuk? Vagy lehet, hogy érzik rajtad mások, hogy rájuk gondolsz, zavarnak téged, és ezért jobban felfigyelnek rá? Ne gondolkozz rajtuk, késõbb nagyon nagyon fogsz nekik örülni.:)

Az hogy egy lánynak van melle, teljesen normális, szóval még ha fiatal is vagy hozzá, vagy annak érzed magad, nem tudom miért cikizik, vagy bámulják annyira. Hát ha nagyon zavar, akkor ne hordj semmiképp pushup melltartót, hanem, sima szivacs nélkülit, vagy sportmelltartót, az leszorítja és ne hordj semmi kivágottat. De sztem inkább barátkozz meg a melleiddel és örülj nekik, , én nagyon örülnék ha iylen jó melleim lennének:(. Am nem lehet, hogy csak azért érzed, hogyn mindenki õket bámulja, mert téged belül zavar és még úgy érzed, kicsi vagy hozzájuk? Vagy lehet, hogy érzik rajtad mások, hogy rájuk gondolsz, zavarnak téged, és ezért jobban felfigyelnek rá? Ne gondolkozz rajtuk, késõbb nagyon nagyon fogsz nekik örülni.:)
Orulj nekik!Ismerem a szitut, en is eros vagyok mellben. A beszolasokhoz probalj hozzaszokni! Tapogatni, fogdosni ne engedd magadat! Mellesleg jol allsz! - hallottam en is sokszor. Azt nem szeretem amikor no kerdezoskodik -hogy lehet ekkorakkal elni, tudsz-e hason aludni, jo lenne nekem csak az egyik melled is (osztanam ketfele), imadjak a pasik a melleidet, mi..... Utalom ezeket a szovegeket. A ffi-ak pedig persze hogy nezik, ezt szokd meg, es legyel buszke a melleidre, millio no orulne nekik!

Egyik legjobb barátomról megtudtuk hogy meleg, és hogy van épp pasija. Õ még nem tudja hogy tudjuk, mit tegyünk?

4en vagyunk jóban (21év körül) , egyikünk egy ideje kicsit furcsán viselkedik. Azt mondta fél éve volt valami alkalmi kapcsolata egy lánnyal. Mi elkezdtük kikutatni ki is lehet az, ennek következtében jöttünk rá (msn mentett beszélgetés, tudom csúnya dolog volt de ha ismernétek, és segítségért vagyok itt nem beolvasásért), hogy nem lány hanem fiú volt, és most is van neki egy másik. Már mindhárman tudunk róla, ? pedig továbbra is hazudik nekünk mindenféle rokonokról. Mostanában emiatt a kapcsolatunk is eléggé megromlott. Szerintetek mi a helyes? Nem szólni egy szót sem és nézni ahogy elszúrja az életét vagy megpróbálni segíteni? Ha igen hogyan?

Legjobb válasz: Ha négyen vagtok, akkor az az egy üljön le vele beszélgetni, aki a legközelebb áll hozzá (persze barátként). De ne úgy, hogy gyere és akkor most beszélgetünk, hanem úgy hozni a helyzetet, hogy olyan "lelkizõs" legyen a hangulat. És az az egy mondja h van egy ilyen sejtése, és, hogy igaz-e, miért jó neki. Ha tényleg meleg, azzal nem tudsz mit csinálni, õ ilyen, nem lehet kinevelni belõle. Még mindig jobb, mint, aki látens homoszexuális, és 35-40 évesen meri magának is bevallani, hogy meleg, tönkretéve egy egész családnak az életét

Ha négyen vagtok, akkor az az egy üljön le vele beszélgetni, aki a legközelebb áll hozzá (persze barátként). De ne úgy, hogy gyere és akkor most beszélgetünk, hanem úgy hozni a helyzetet, hogy olyan "lelkizõs" legyen a hangulat. És az az egy mondja h van egy ilyen sejtése, és, hogy igaz-e, miért jó neki. Ha tényleg meleg, azzal nem tudsz mit csinálni, õ ilyen, nem lehet kinevelni belõle. Még mindig jobb, mint, aki látens homoszexuális, és 35-40 évesen meri magának is bevallani, hogy meleg, tönkretéve egy egész családnak az életét
Ne haraudj, de nekem az a fura, hogy belenéztetek a mentett msneibe...és azért, hogy megtudjátok, ki az a lány, akivel kapcsolata volt...szerintem neked/nektek lenne szükséged/szükségetek nevelésre. Mert ha még egy párkapcsolatban vki féltékeny és vmibe belenéz, még hagyján...de ez baromi nagy bunkóság szerintem. Így inkább ne próbáljatok beleavatkozni a magánéletébe, hiszen a barátság bizalomról, ilyesmirõl szól...te jó ég, valakinek belenézni a magáncuccaiba...inkább te szégyelld magad, aztán õ még hátha elfogad ilyennek amilyen vagy...
Mondjátok meg neki, hogy tudjátok, de tapintatosan ne hogy megsértsétek!Elkell fogadnotok azt, hogy õ nem a nõket, hanem a férfiakat szereti.Ettõl a barátságotok ne romoljon meg, sõt járjatok el mindenhová, ahogy ezt eddig is tettétek és vállaljátok föl, hogy van egy meleg barátotok!!!!
Itt már a barátság megléte is megkérdõjelezhetõ, ha "elõítéletes vagy" illetve "ki akarod nevelni". A barátság az arról szól, hogy "úgy szeretlek amilyen vagy." A srác valószínûleg igen rosszul érezheti magát azért, mert titkolnia kell másságát - még akár elõttetek is. Az pedig csak rátesz egy-két-öt lapáttal, ha te az "elõítéleteidet" régebben - még amikor nem tudtad, hogy õ meleg - hangoztattad is. Lehet, hogy "fél" tõled. Már önmagában az a tudat, hogy "más", mint a többi, egy igen erõs hatás a személyiségére. Ha õ a barátaitól nem azt látja, hogy ezt tolerálják, hanem azt, hogy majd õk "jól kinevelik", akkor biztos lehetsz benne, hogy introvertálódik. Ha valóban a barátja vagy, akkor elfogadod, hogy õ most boldog. És támogatod abban, hogy "helye legyen a világban." Az pedig, hogy volt barátnõje (vagy esetleg szerinted volt, mert lehet, hogy a helyzet volt olyan, hogy "produkálni kellett egyet..."), az nem azt jelenti, hogy õ nem homoszexuális. Hanem jelentheti azt is, hogy õ is megijedt amikor erre rájött, és "ki akarta próbálni magát." Ha most mégis egy pasival van együtt, akkor valószínûleg nem érezte jól magát a nõkkel. Tulajdonképpen rajtatok múlik, hogy hogy reagáltok. Már önmagában az a tény, hogy ti kutakodtatok utána, mert "meg akartátok védeni valami rossztól", az már nagy ütés a barátságotoknak. Biztos vagyok benne, hogy ha velem "bánnak el így", akkor ott a bizalom utolsó csírája is elhal, és annyit arról a barátságról. Valószínû a srác sem lesz másképp. Egyre jobban el fogtok távolodni, és egyre jobban be fog zárulni elõttetek a srác. Ha valóban volt barátság, akkor itt az idõ, hogy eléálljatok és elmondjátok, hogy hibáztatok, mert olyan dologba ütöttétek az orrotokat amibe õ MÉG nem szerette volna, hogy beleüssétek (így már elveszett annak a lehetõsége, hogy õ valljon színt - ha valóban barátok voltatok, akkor ez megtörtént volna, ebbe szinte biztos vagyok.) Most viszont nem támadni kell, hanem bocsánatot kérni, és megpróbálni megmenteni a barátságot. Elmondani, hogy azzal, hogy kémkedtetek utána, MSN logokat lestetek meg, hibáztatok. És ez a hiba olyan információ birtokába juttatott benneteket, amelyet "megnemtörténtté" nem lehet tenni. A többi a srácon fog múlni. Bár nem javaslom, hogy "jó végre" számítsatok. Vagy megijed és menekül - ezzel tönkreteszitek egy jó idõre, hiszen lehet, hogy a kapcsolata is rá fog menni. Vagy ha erõs, akkor szembeáll veletek, és "alattomos játékba kezd", amely tönkreteszi a barátságot. Bár minimális esélye van annak, hogy azt mondja, "[email protected] gyerekek vagytok, csak így tovább." Vannak dolgok amikrõl nem kell tudnotok, csak akkor ha eljön az ideje. Mert sokszor olyan információ birtokába juttok, amivel nem tudtok mit kezdeni. Szereted EMBERILEG azt a srácot? Ha erre igen a válaszod, akkor tudod, hogy mit kell tenned. Ha pedig nem, akkor igazából semmit. Egy elõttem szólónak üzenem: Érdekes módon te hetero létedre "lehajolsz" az ellenkezõ nemû elõtt? Vagy közel állsz hozzá? El kellene felejteni azt a tévhitet, hogy a melegek fûvel-fával semmit tiszteletben nem tartva létesítenek nemi kapcsolatot. Mert igencsak álszenteskedõ dolog. Mert míg hetero párok egymást nyalják a mozgólépcsõkön, addig ha két pasi kézenfogva megy az már oltári nagy "hûbazdmeg." De hát itt jár az ország, ez viszont már itt off.
A homoszexualitás nem betegség, tehát inkább ne segítsetek neki. Mondd meg neki hogy sejtitek mi a helyzet vele és hogy mellette álltok, ha baj van.
Melette álhatok csak ne tul közel:D pusz azé lehajolást sem ajánlom :d
"A homoszexualitás nem betegség" Ez hülyeség, ezt felejtsd el. Próbáld meg lebeszélni róla, ha láttad már lánnyal akkor még menthetõ. Ha magának sem meri még bevallani, akkor csak lehet, hogy eltávedt egy kicsit. Probáljátok meg visszaterelni a helyes útra. Ne nyugodjatok bele!
Simán lenevelheted a melegségrõl. Mond meg neki hogy te is meleg vagy hogy és jöjjetek össze. Amikor felmész hozzá, öltözz nõnek és tedd boldoggá. Azt követõen mond neki, látod nõnek öltözve boldoggá tettelek, szeresd inkább a nõket mert az jobb. Erre meg fog térni, és megutálja a melegséget.
Sajnos nem tudsz mit tenni. A melegek általában attól lesznek melegek, hogy fiatal korukban egy perverz megrontja õket, ezt nem tudod kitörölni az emlékezetükbõl. Maximum egy pszihológus, de manapság inkább az elfogadás a divat nem a lelki konfliktus megoldása.
Nekem az egyik lakótársam elmondta hogy meleg, ettõl nem változott a véleményem róla bár engem ez nem zavar. Ha a barátai vagytok elfogadjátok így õt ahogy van. Megváltoztatni úgysem lehet, lehet hogy csak álcából volt lánnyal vagy akkor még nem volt teljesen biztos benne hogy meleg. Kényes a téma de szerintm beszélni kellene errõl róla (ha õ is akarja) de nem lebeszélni maximum elmondani a váleményeteket de nem megpróbálni megváltoztatni mert lehet hogy fordítva sül el és megromlik a viszonyotok. Én nagyon sokat beszélgettem errõl a lakótársammal és örültem hogy megtisztelt a bizalmával!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Persze hogy finoman, mi sem szeretnénk ha a dunának menne, vagy bármi más hülyeséget csinálna. Bár nem hiszem, de semmi nem ér annyit.
Tény, hogy fajfenntartás szempontjából a homoszexualitás nem normális dolog. De személy szerint kétlem, hogy aki eredendõen meleg (vagyis nem divatból az), abból ezt ki lehetne nevelni. Sõt az inkább tönkretenné lelkileg, de ennél több változást nem eredményezne. Abban az esetben, ha valaki azért lesz meleg, mert például az elsõ szexuális élménye olyan sokként hatott rá (pl ha egy lányt megerõszakolnak, és onnantõl a lányokhoz vonzódik) mindek következtében a saját neméhez kezd vonzódni, talán sok-sok pszichológusnál töltött óra után rendbe lehetne tenni úgy lelkileg. Szerintem, finoman próbáljátok megbeszéni ezt vele, de ne rontsatok rá, hogy ne legyé' buzi, mer' az nem jó, mert tuti elmenekül. Igazából kétlem, hogy vissza tudnátok nevelni, inkább próbáljátok elfogadni. Lehet, hogy betegség (nem tudom, én nem feltétlen nevezném annak, de ez nézõpont kérdése), de ha õ így boldog, és nem egy lánnyal, akkor csak mégjobban elszúrjátok az életét, ha egy csajhoz akarjátok kényszeríteni. Senki se direkt lesz homoszexuális - aki igen az meg hülye, azt lehet szidni :D
Toleranciáról beszélsz és mégis elküldöd azt a picsába, akinek más a véleménye. Azért menj a picsába, mert hagynál elveszni egy embert. Rossz útra tévedt, de lehet, hogy lehet rajta segíteni. Akárki akármit mond, a homoszexuális ember beteg. Ettõl még lehet jó arc, jó barát. De beteg. Nem természetes. Ezt tessék megérteni végre, aztán jöhet a liberalista faszság. Nemtudom te milyen nevelést kaptál, de a hozzászólásból itélve nem vgy már fiatal. Ez baj. A fiatalok tõled fognak tanulni, beveszik ezt a szar dumát, egyre többen lesznek divatból homoszexuálisok. Ez az igazi homoszexuálisoknak sem jó. Mellesleg azért küldtelek el a picsába, mert hülyeséget írtál. Még csak most tünt fel, hogy az utolsó mondatodban teljesen ellent mondasz saját magadnak. :)
rohej most meg mar csak az en szavaimat tudod visszabofogni!! a sok picsaba kuldes mellet elfelejtetted az erveles szo jelenteset??!?! na varj osszeszedem magamat és megpróbálom bemutatni neked, hogy hogyan mûködik az érvelés, amit az összezsugodott borsó méretû agyaddal úgyis képtelen leszel felfogni: Kedves eredeti hozzászóló! Lehet, hogy a konzervatív neveltetésed miatt a homoszexuális barátodétól jelentõsen eltérõ életviteli normákat alakítottál ki, illetve alakított ki benned a környezeted. A kiegyensúlyozott emberi kapcsolatokhoz - például a barátsághoz - azonban szervesen hozzátartozik bizonyos mértékû tolerancia is mások iránt. Ez különösképpen az olyan cselekmények tekintetében hasznos, melyek a hozzád közel álló embertársaid személyes szféráját érintõ, felnõtt döntésû, életviteli választásoknak minõsülnek. Tulajdonképpen ez az "élni és élni hagyni" elve, amely téged ugyanúgy szuverén jogokkal ruház fel, mint ahogy tõled is elvárja, hogy hagyj másokat is a saját, választott ösvényeiken haladni. Ha ezt belátod és betartod, akkor egy olyan szabadságfokot biztosítasz a környezeted számára, amely lehetségessé teszi számukra a felesleges szociális korlátok nélküli, szabad életvitelt. Ez a hozzáállás számodra azért lesz hasznos, mert képes lesz elmélyíteni a barátságokat: a körülötted lévõ emberek jobban önmaguknak érezhetik önmagukat, ha nem éreznek az irányodból semmiféle nyomást vagy elvárást, amely lekorlátozná õket az õszinteségben, vagy bizonyos szerepek eljátszására kényszerítené õket. Egyes korábbi hozzászólók bölcs szavaira utalva - és itt most nem a picsába küldözgetõ faszkalapéra gondolok - én is csatlakozom ahhoz a meglátáshoz, miszerint fogadd el a barátodat olyannak, amilyen õ kíván lenni! Természetesen adhatsz neki õszinte visszajelzéseket, vagy közölheted vele a saját nézeteidet és morális elveidet, de alapvetõen próbálj meg nem beleszólni az életébe és engedd, hogy õ hozza meg a saját döntéseit. Helyhiány miatt nem kívánom részletesebben feltárni a téma "mélyebb", emberi jogi vonatkozásait, de remélem, hogy ezzel a "sekély", önérdekû megoldás számodra kilátásba helyezett elõnyeinek ismertetésével némiképpen rávilágíthattam a tolerancia általános hasznosságára , ugyhogy most nyugottan elkudhetem a nagybetuvel mondatot kezdo faszkalapot meg egycer a bus picsaba ahova valo!!!!
A kérdező hozzászólása: "kerdezo >>> mi kozod hozza h kinek mi a normaja??! mit zavarja a te eletedet?!? neked nem muszaly melegnek lenni ha nem akarsz haverod meg ugyis kiba aszt csinalja amit akar ha nem tetszikk ne baratkozz vele ennyi neki is jobb h nem parazik " Ha az emberek így állnának egymáshoz azt hiszem nagyon magányos lennél. Te vagy itten az ilyen benézek megállapítom hülye a kérdés és beszólok valami kurva okosat mert fingom sincs róla gyerek mi? Teee
Milyen érvek kellenek? A tieid hol vannak?
elozo faszkalap >>>>> "Rombolod a magyar nyelvet." ja mer a te ""LoL""od az igazan epiti a magyar nyelvet!!! kurvara nincsenek erveid mar h csak a nyelvbe tudsz belekotni
"csak fikazni tudsz de direkt felpontoztlak mert lepontozast kertel kocsog" LoL Azt kihagytam, hogy a mondatokat nagy kezdõbetûvel írjuk. A muszáj az meg pontos j. Rombolod a magyar nyelvet.
A kérdező hozzászólása: Persze mellette állunk, de sajnos én elõítéletes vagyok a melegekkel szemben, ezért nem fogom könnyen elfogadni. Én inkább megpróbálnám kinevelni belõle, hiszen pár éve láttam már csajjal is. Szóval szerintem egyetem miatti stressz meg elhanyagoltság családi helyzet vagy nem tom mi sodorta õt ilyen helyzetbe.
A kérdező hozzászólása: Itt a felvállalással is vannak gondok, mert attól hogy szólunk neki õ még nem fogja felvállalni magát. Biztos vagyok benne ha eddig tiokban tartotta, ezután is az maradna. Még mindig alig hiszem amúgy hogy történhet ilyen. Egyáltalán hogy jön rá az ember ilyenre magáról???
A kérdező hozzászólása: Ez a lelkizõs hangulat nehéz lenne, sajnos tényleg megromlott kapcsolatunk. Én meg hiába kezdenék el barátnõmrõl mesélni, õt ez nem érdekelné.
A kérdező hozzászólása: Te ne haragudj, de úgy látszik még nem volt olyan barátod aki egy idõ után [email protected] a fejedre, és elkezdett hazudozni neked, te pedig kiváncsi voltál az okára mielõtt elengeded. Természetesen tudjuk hibáztunk, viszont ha már felhoztad a párkapcsolatot ott is ugyanennyire szabad/ nem szabad ilyet csinálni. Hiszen azt mondják egy jó párkapcsolatban barátok is az emberek, illetve a szerelembõl elõbb utóbb szeretet lesz. Ad 2 mondtam nem lesajnálást kérek amiért ilyen szemetek voltunk.
annyira nem fogadod el a meleg haverodat h at akarod nevelni , aztan meg csodalxol h nem meri bevallani h meleg?!?!!? nezz mar magadba meg a haverjaidba 1 kicsit!!!!! vegyetek neki rozsaszin zoknit ajandekba , csendes elfogadas jelekent vagy nezzetek meg vele a birdcage v priscilla v hasonlo kedves vicces gay komediakat vagy jelentkezz egy gaybarba atnevelesre tolerancia temaban szep napot!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, nekem nagyon nem az a normális hogy két srác... Én ilyen konzervatív családmodellben nevelkedtem.
".inkább te szégyelld magad, aztán õ még hátha elfogad ilyennek amilyen vagy..." Elmész te a picsába. A kérdés feltevõje pedig szégellje magát, amiért megakarja óvni egy barátját a nemi elferdüléstõl. Mekkora egy mocskos állat vagy te barátom. Elmentek a picsába. Le lehet pontozni, az igazság ellen nem tudtok mit tenni. És azért is szégyelld magad, mert te még nem vagy homoszexuális. Elmentek a picsába. "nezz mar magadba meg a haverjaidba 1 kicsit!!!!! " Nos. A mondat végén egy írássjel is kifejezi a mondanivalót. Persze, õ a hibás, meg mindenki aki nem homo. "vegyetek neki rozsaszin zoknit ajandekba , csendes elfogadas jelekent " Vegyel egy higanyos hõmérõt és szopogasd ki belõle a higanyt. Legalább elcsendesedsz. "vagy nezzetek meg vele a birdcage v priscilla v hasonlo kedves vicces gay komediakat " te meg lesd meg ezt a videót. Ha váégignézted meleg vagy. http://www.youtube.com/watch?v=twQlpFrm5iM%20 "vagy jelentkezz egy gaybarba atnevelesre tolerancia temaban " Bevállalnád, mi? "Sajnálom, nekem nagyon nem az a normális hogy két srác... Én ilyen konzervatív családmodellben nevelkedtem." Nem. Te náci vagy :) Meg én is.
kerdezo >>> mi kozod hozza h kinek mi a normaja??! mit zavarja a te eletedet?!? neked nem muszaly melegnek lenni ha nem akarsz haverod meg ugyis kiba aszt csinalja amit akar ha nem tetszikk ne baratkozz vele ennyi neki is jobb h nem parazik elozo hozzaszolo >>>> "Nos. A mondat végén egy írássjel is kifejezi a mondanivalót" igen? akkor a menj a picsaba! 1 felkialtojellel csak fikazni tudsz de direkt felpontoztlak mert lepontozast kertel kocsog
Az egyik kedves hozzászólótól kérdezném, hogy mi az, hogy normális? Mi a normális definíciója? Sosem volt és sosem lesz! Nincs olyan, hogy normális! Helyette olyan van, ami létezik. Ha valaki meleg, attól még ugyanolyan ember, mint volt, nincs különbség. Jó lenne végre ha a világ rájönne, hogy valakit nem azért kell üldözni, mert elüt az átlagtól (nem a normálistól, az átlagtól!), hanem mindenkit azért kell tisztelni, amilyen! Az a nagy baj, hogy sokan csak a felvonulós-nõiruhábaöltözõs melegeket ismerik, közben nem errõl szól! Hidd el, legnagyobb részük nagyon is rendes ember, sokszor a "normális hetero"-k közül rengetegen elbújhatnak mögöttük. Indiában úgy tartják, hogy a szerelem nem ismer nemeket, és igazuk van. Így azt tanácsolom, hogy beszéljétek meg vele a dolgot, biztosítsátok, hogy így is minden helyzetben mellette fogtok állni, és ezt tartsátok is be! Érezze, hogy emiatt a vallomás miatt nem változott meg a kapcsolatotok, ugyanolyan fontosak vagytok egymásnak, mint eddig...hiszen a barátság a kölcsönös szereteten és FELTÉTEL NÉLKÜLI ELFOGADÁSON alapul.

Van egy keverék kutyám (német juhász és magyar vizsla keverék) már van vagy 7 hónapos és még mindig elviszi a cipöket. Mit tegyek hogy leszokjon erröl?

és mostanság uj hobijja akadt az hogy vödröket tör szét. nem tudom mit csináljak vele.

Legjobb válasz: Nekem egy nemetjuhasz keverek kutyusom volt - az Isten nyugosztalja. Mikor o kicsi volt, imadta a cipoket. egyik ismerosom azt mondta, adjak neki oda egyet ami csakis az ove es mukodott. Soha tobbet nem nyult a cipokhoz. Szerintem halalra unja magat es meg kolyok...a vizsla mint tudjuk tulmozgasos a nemetjuhasz meg hat intellektualisan igenyes. Szerintem lehet jot tenne neki egy kis human motivacio.

Nekem egy nemetjuhasz keverek kutyusom volt - az Isten nyugosztalja. Mikor o kicsi volt, imadta a cipoket. egyik ismerosom azt mondta, adjak neki oda egyet ami csakis az ove es mukodott. Soha tobbet nem nyult a cipokhoz. Szerintem halalra unja magat es meg kolyok...a vizsla mint tudjuk tulmozgasos a nemetjuhasz meg hat intellektualisan igenyes. Szerintem lehet jot tenne neki egy kis human motivacio.
Kutyasuli és minél több foglalkozás! Jól írta az elsõ válaszoló: a vizsla hiperaktív, kell neki az elfoglaltság, a német-juhász meg egyszerûen igényli a feladatokat, a kihívást, ahol megmutathatja észbeli és fizikális képességeit. Már hamarabb kellett volna. És egy ilyen kutyával mindenképp sokat kell foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: nah nagyon szépen kössz a válaszokat.:D
A mi német juhászunk is elhordta.Mutasd neki a cipõt amit elvitt.Mikor jön érte vágj vele az orrára.Két szer megcsinálod nem fogja elvinni mert tudja hogy nem szabad.
Bocsi az offért: Nem tudnál küldeni egy képet privátban a kutyusodról? Mert az én kutyum pár napja elhunyt, Isten nyugosztalja, és szeretném kideríteni, hogy milyen keverék volt, és vizsla-németjuhászra gondolok. Köszi!

15 leszek és még nem jött meg a menzeszem. Nagyon vékony vagyok, a melleim egyre gyakrabban feszülve fájnak és szagos, sárgás-fehér folyásom van. Mikor jön meg?

Már mindenhol szõrös vagyok. Mikorra számíthatok az elsõre körülbelül? Biztos, ami biztos alapon hurcoljak magammal betétet? Kezdek beletörõdni, hogy még mindig nem jött meg :/

Legjobb válasz: Nem tudjuk megmondani, mikor jön meg, de 16 éves korig normális, ha még nincs. Az nem baj viszont, ha valóban van nálad betét.

Nem tudjuk megmondani, mikor jön meg, de 16 éves korig normális, ha még nincs. Az nem baj viszont, ha valóban van nálad betét.
Igen legyen nálad betét, mert bármikor megjöhet a menstruációd, de a szagos folyás miatt érdemes lenne orvost megkérdezni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy felfáztam, habár nagyon remélem, hogy nem. Elmegyek majd dokihoz. Egyébként mivel az elmúlt 2-3 évben pajzsmirigy-problémáim voltak (alulmûködés), elméletileg köze van a dologhoz, legalábbis az orvos úgy féléve ezt mondta. Mostanában kell majd visszamennem felülvizsgálatra. Na mindegy, és még egyszer köszönöm a válaszokat!:)
A mellfeszülést az hormonjaid okozzák, szerintem nemsokára megjön a mensesed. Érdemes lenne felkeresned egy nõgyógyászt, azért, hogy megnézzék a hormonjaidat. Családon belül volt hasonló eset, a leányzó 14éves kora óta enyhe fogamzásgátlót szed így jön meg a vérzése.Nem termelõdött neki progeszteron hormon. Igaz, õ kövér volt. Ha nagyon vékony vagy, vagy esetleg kilóra kevés, akkor az is okozhatja a gondodat. A nõknél x százalékban kell zsírszövetnek lennie a normális mûködésnek.
Az a baj, hogy ezek csak tünetek.. :/ Én 13 éves vagyok, a melleim közepesek, volt fehér folyásom kb 1 évig. És tegnap meg is jött. :) Ez teljesen független ezektõl a dolgoktól. Mindenképp vigyél magaddal a suliba betétet. bármikor megjöhet!:)
szerintem 15 éves korra már meg jön hamarosan, ha nem menj el orvoshoz, de szerintem ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Megjött ^^

Nekem van egy 7honapos staford nem nagon futatom nyáron se nagyon és ijenkor mi van Mert én azt halotam hogyha nem futatom akor tüdös lesz és ha egyszer meg futatom akor belehal. A kutyám tüdös? Vagy még az nem ijen korba keletkezik?

Legjobb válasz: Ha van a közelben kutyasulis kölyökcsoport,oda vidd el,ki tudja magát mozogni és szocializálódik is. Ha nem szaporított,papírok nélküli olcsó kutyát vettél,hanem tenyésztõtõl van,kevés esélye van öröklött szívproblémára.Ha az elsõ opció van,akkor bármi megtörténhet.Mint pl.az ismerõsöm dobermannjával,aki szépen labdázott a gazdival,majd összeesett és meghalt.Õ is szaporítótól vásárolt.

Ha van a közelben kutyasulis kölyökcsoport, oda vidd el, ki tudja magát mozogni és szocializálódik is. Ha nem szaporított, papírok nélküli olcsó kutyát vettél, hanem tenyésztõtõl van, kevés esélye van öröklött szívproblémára.Ha az elsõ opció van, akkor bármi megtörténhet.Mint pl.az ismerõsöm dobermannjával, aki szépen labdázott a gazdival, majd összeesett és meghalt.Õ is szaporítótól vásárolt.
Most kapaszkodj meg, a kutyád már az anyja méhében tüdõs volt, enélkül élni sem tudna. Tudom, ez egy igen megrázó információ volt így elsõre. Másrészt 1 éves kora elõtt ne terheld a kutyát, és utána is ésszel. A bull típusú kutyákra jellemzõ, hogy túlhajtják magukat, így a gazdának kell észnél lennie.
TE ne haragudj, hogy ilyet írok, de még a futtatás elõtt nézd át jól a magyar nyelvtant! Ha jól látom, 12 éves vagy, de nagyon rossz a helyesírásod, és egy 12 éves gyereknek nem való staffordshire terrier.
Te ilyen baromságokat hol lehet hallani??? Mit jelent az, hogy tüdõs? Egyébként, ha egészséges kutyád van, akkor 1 éves kora UTÁN kezdhetsz vele futni, mert elõtte csak tönkreteszed az ízületeit. És a futás mellé mindenképp kell ízület és porcvédõ készítményt használni (zöldkagyló kivonatot), mert betegséghez vezethet. 1 éves koráig csak annyit szabad mozogni hagyni, amennyit õ magától mozog.Nem lehet futtatni. 7 hónaposan nagyon kölyök még, csak játszani lehet vele.Olyan meg a világon nincs, hogy 1 futás után meghal...Max. ha valami krónikus szívelégtelensége van...
szerintem még nem fog megjelleni de kezd el futtatni rövidtávokon
Az enyém meg kopoltyús!

Amikor egy pasi még nem dolgozik a 25. életévében és mások már rég dolgoznak és van kapcsolatuk, baráti és pár akkor lehet az, hogy valaki emiatt nem talál barátokat és társat?

Ezt látják,úgyhogy aki látja válaszoljon már rá,légyszíves!

Legjobb válasz: Ez a miértektõl is függ. Ha pl azért nincs melója mert egy életcéltalan, semmirekellõ lusta ember, akkor lehetséges, hogy ezért nem talál társat. Nyilván egy nõnek hosszútávon nem sugall biztonságot egy ilyen férfi. De ha azért mert tudomisén a második diplomáját szerzi meg éppen nappali tagozaton, akkor kevésbé lehet emiatt. Itt is - mint mindig - az dönti el, hogy mint ember milyen, nem az, hogy éppen hány éves és mit csinál.

Ez a miértektõl is függ. Ha pl azért nincs melója mert egy életcéltalan, semmirekellõ lusta ember, akkor lehetséges, hogy ezért nem talál társat. Nyilván egy nõnek hosszútávon nem sugall biztonságot egy ilyen férfi. De ha azért mert tudomisén a második diplomáját szerzi meg éppen nappali tagozaton, akkor kevésbé lehet emiatt. Itt is - mint mindig - az dönti el, hogy mint ember milyen, nem az, hogy éppen hány éves és mit csinál.
Ahogyan az elsõ válaszoló is mondja, a miértektõl függ. Tehát, ha pl. beteg, skizofrén, autista, (stb...) az illetõ, az esetben szinte "természetes", hogy nincs munkája.
Azért tegyük hozzá, különösen a mostani körülmények között nem olyan extrém dolog, ha valakinek 25 éves korára nincs munkája. Tegyük fel, elvégzel egy gimnáziumot, aztán egy egyetemet, máris közel vagy a 25-höz, és valószínû, nem fogsz egybõl munkát találni. Egyébként nem ez fogja meghatározni, hogy lesznek-e barátaid vagy sem.

Az ciki ha 14 éves (fiú) vagyok és van egy barátnőm 2 éve és még nem történt semmi?

Én már nagyon kívánom ?t de ? nem tudom hogy kíván-e engem. Segítsetek

Legjobb válasz: Hát nekem te gyerekként ne akarj dugni, [email protected]! Miért lenne ciki? Azért mert pár jövõbeli buli ribi már 10 évesen elveztette? Nem egyáltalán nem ciki, tudot mi a ciki? Ha már úgy mész gimibe/középbe, hogy már nem vagy szûz! Mi történik manapság?! 5 év múlva az lesz a "menõ" ha az ovodában is kefélnek?! Az meg, hogy kívánod õt, természetes, hisz serdülsz és dúlnak benned a hormonok. De ne húzzál meg te itt senkit sem gyereként! Hisz még éretlen vagy rá(testileg, lelkileg) most fejlõdsz és én ezt úgy mondom mint kortárs! Nekem is van barátnõm, mégsem akarom meghúzni és ajánlom, hogy te se, ráérsz még, majd 3-4 év múlva. Gondolkodj el ezen! 14/F

Nyugodtan mász rá és ha nem akarja akk nem ha igen akk meg szexeljetek. ENNYI!
Hát nekem te gyerekként ne akarj dugni, [email protected]! Miért lenne ciki? Azért mert pár jövõbeli buli ribi már 10 évesen elveztette? Nem egyáltalán nem ciki, tudot mi a ciki? Ha már úgy mész gimibe/középbe, hogy már nem vagy szûz! Mi történik manapság?! 5 év múlva az lesz a "menõ" ha az ovodában is kefélnek?! Az meg, hogy kívánod õt, természetes, hisz serdülsz és dúlnak benned a hormonok. De ne húzzál meg te itt senkit sem gyereként! Hisz még éretlen vagy rá(testileg, lelkileg) most fejlõdsz és én ezt úgy mondom mint kortárs! Nekem is van barátnõm, mégsem akarom meghúzni és ajánlom, hogy te se, ráérsz még, majd 3-4 év múlva. Gondolkodj el ezen! 14/F
Az lenne a ciki ha történt volna.
szerintem sem ciki, mert még gyerekek vagytok...nektek csak fagyiznotok kellene sétálgatva a játszótéren és nem szexelni!!! arra majd ráértek ha felnõttek lesztek! :)
Egyáltalán nem ciki, ha nem akarsz azonnal rámászni a lányra 14 évesen! Nem vagyunk állatok, akik megérzik a kanca szagát, és már nyomják is neki! Azokkat az üresfejõ kortársaidat, akik azal hencegnek, hány csajt fektettek már le, ne törõdj, valószínûleg semmi nem igaz belõle!
1. és 4. válaszoló, hülyeséget ne írjatok, gyerek még ne szexeljen! És ha 14 vagyok? Legalább nem ezen jár az eszem, hogy hú de megkefélném...megfordult már nekem is a fejemben, de nem tettem meg, hanem uralkodtam magamon. 17-18 év alattiak ne dugjanak! 2. Voltam
most baszni akarsz?xd ha igen akk, kérdezd meg tõle sztem vagy, kezdj el rámászni(de olyan romantikusan ;) )de am nem túl korai?:D bára szabályok arra vannak h megszegjük szval oké.jó dugást ;)
egyetértek az elõttem szólóval! Fagyizzatok, fogd meg a kezét és sétáljatok. Bõven elég, a tudat, hogy szeret valaki. Ne akarj vele már lefeküdni. 14 évesen hihetetlenül nagy felelõtlenség lenne. A védekezés eszedbe jutott már? Láttál már koton gumit? Helyezted már fel? Tudod hogy kell? Szerintem ezekre mind NEM a válasz (és az lenne a normális). Amíg ezeket nem tapasztaltad ne akarj szexelni. Ráérsz vele 17 körül.
Nem ciki. Ha olvastál már korábbi híreket tudhatod hogy vannak nálad jóval idõsebb szüzek is. Másik meg ha már két éve együtt vagyok illene legalább feltételezni hogy kíván-e.
Gratulálok! Biztassatok csak egy 14 éves gyereket arra hogy kis babát csináljon! Ha ilyen fejjel szexelni fog szerintetek mi lesz a vége? Tuti az, hogy teherbe esik a csaj! És akkor lesnek majd ha elbaszták az életüket! Gondolkozzatok már..
NEM, NEM, NEM!!!!!
16:22 [email protected] attól, hogy te ennyi idõsen még azt se tudtad, hova kell tenni, (mert nagyon leértékeled a többieket), más lehet, hogy tisztában van vele 14 évesen, hogy hol kell gumit venni, hogyan és miért kell használni. Nem bíztatom a kérdezõt, mert semmi ciki nincs ebben. De nem kell mindenkit hülyének nézni... Én szexeltem 14 évesen, és képzeld, nem lettem terhes. És tudod miért? Mert fel lettem világosítva, tudtam, hogy védekezni kell, és nem ész nélkül dugtunk... 23L
Egyáltalán nem ciki. Az lenne inkább az, ha már szexelnétek. Viszont 14 évesen már 2 éve a barátnõd? Ez nagyon aranyos! :)
Idáig illett volna rendesen megtenned ... de még nem késõ :) Lehet hogy õ is kiván már téged csk amiért nem volt szó még a dologról(feltételezem) ezért õ sem mer szólni..de amúgyis neked illene ..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!