Találatok a következő kifejezésre: Van egy és még (6952 db)

Nem biztos, de szerintem a Kellékfeleségre gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Igen egy ilyen fajta filmre gondoltam de nem pont ez az.

Milyen set-top-boxot érdemes venni amibe mindig tv kártyát lehet tenni? És ha egy set-tp-boxon van egy scart meg egy hdmi kimenet akkor a scarttal összekötök egy tv-t és a hdmi-vel még 1 tv-t?

Legjobb válasz: Nagyon nagy a választék a beltéri egységek áraiban, így feleslegesnek tartom az ajánlást. A beltéri egységeknél annyi tévét köthetsz össze amennyi kimenet van, tehát a scart, hdmi csatlakozókkal is, de csak egyazon mûsort foghatod mindegyik tévén.

Nagyon nagy a választék a beltéri egységek áraiban, így feleslegesnek tartom az ajánlást. A beltéri egységeknél annyi tévét köthetsz össze amennyi kimenet van, tehát a scart, hdmi csatlakozókkal is, de csak egyazon mûsort foghatod mindegyik tévén.
A kérdező hozzászólása: Akkor mondjuk az olyat nem lehet hogy egyik tv-n M1-et nézek a másikon TV2-t?
Sajnos az, hogy más-más csatornát nézz egy idõben, nem megy.
Pl. az Euronics, Tesco üzletekben megvásárolhatóak ezek a set-top-boxok. Eredeti MinDig Tv Extrás, piros-fekete csomagolásban. Ebben biztos ilyen készülék van. Sõt benne van a kártya és az elõfizetés is. Hiba esetén pedig nem a gyártónak, hanem a MinDig TV Extrának elég visszaküldeni a dobozt.
Szerintem ez "Tüskeböki és pajtásai" címû mese lesz.
A kérdező hozzászólása: igen, az az! kösziiiiii

Barátnőm a fogamzásgátló tablettánál nem vette észre, hogy a középső sorban még van egy, és a harmadik sorban folytatta. Másnap látta, hogy egyet átugrott. Azt mondta azt utólag nem szedi be, folytatja tovább az egészet. Így kisebb lesz a védettsége?

És a menstruáció ugyanakkor fog jönni, vagy változik majd az id?pontja? Azt mondta, a kifelejtett tablettát utólag nem szedi be, folytatja tovább az egészet.

Legjobb válasz: Mi a gyógyszer neve? Ha egyfázisú tablettáról van szó, akkor teljesen mindegy, hogy milyen sorrendben veszi be a bogyókat, mert egyformák a gyógyszerek. Amennyiben a nem maradt ki bogyó, csak egyszerûen egy másik szemet vett be a kérdéses idõpontban akkor nyilván nem történt semmi, ugyanúgy szedje be a levél minden szemét és akkor nincs semmi változás, sem a védettségben, sem a vérzés idõpontjában. A lényeg most azt, hogy KIFEJELJTETT-e egy tablettát, vagy egy MÁSIKAT VETT BE HELYETTE, illetve hogy milyen gyógyszerrõl van szó.

Mi a gyógyszer neve? Ha egyfázisú tablettáról van szó, akkor teljesen mindegy, hogy milyen sorrendben veszi be a bogyókat, mert egyformák a gyógyszerek. Amennyiben a nem maradt ki bogyó, csak egyszerûen egy másik szemet vett be a kérdéses idõpontban akkor nyilván nem történt semmi, ugyanúgy szedje be a levél minden szemét és akkor nincs semmi változás, sem a védettségben, sem a vérzés idõpontjában. A lényeg most azt, hogy KIFEJELJTETT-e egy tablettát, vagy egy MÁSIKAT VETT BE HELYETTE, illetve hogy milyen gyógyszerrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: a gyógyszer nevét sajnos nem tudom, de három különbözõ szín van a 3 sorban. És nem kifelejtett egyet, hanem másikat tett be helyette.
Dzsungelbõl dzsungelbe
Európai verziója meg az Egy indián Párizsban.
A kérdező hozzászólása: nagyooon köszönöm!!:DD

Mestermc.hu minecraftonm játszok kezdtem egy új világot kinyitom a bónuszládát <túlélőbe> erre benne van egy gyémántkard meg fa. Ez hogy lehet? Ja és még botok meg 2 alma volt benne.

??????

Legjobb válasz: Ha a faluban egy házban találtad akkor egy falusié de sztem nyugodtan elveheted de ha nem faluban találtad akkor nem tudom.

Ha a faluban egy házban találtad akkor egy falusié de sztem nyugodtan elveheted de ha nem faluban találtad akkor nem tudom.
A kérdező hozzászólása: kösszi
Ha, a kezdeti (bónusz) ládában volt akkor nincs semmi baj, te vagy a legszerencsésebb.
A kérdező hozzászólása: bónusz ládába volt.nagy mákom lehet.köszi a válaszokat

Nem enyém a laptop és win7-en 2 felhasználó van egy admin meg egy másik a másikra betudok jelentkezni de felszeretnék telepíteni egy progit de kell hozzá az admin jelszava ezt hogy lehetne megoldani?

Legjobb válasz: Kérd meg az admint, hogy írja be. :P Figyu, az admin azért admin, mert neki van joga programot telepíteni/törölni. Vagy fel akarod törni? :)

Kérd meg az admint, hogy írja be. :P Figyu, az admin azért admin, mert neki van joga programot telepíteni/törölni. Vagy fel akarod törni? :)
A kérdező hozzászólása: hát azt tudom :D de nincs vlmi más megoldás?:D vlmi parancs v nem tom..
A kérdező hozzászólása: már megvan haha leitattam de csúnyán és kiszedtem belõle 3:) :D:D:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!