Találatok a következő kifejezésre: Van egy és már (3971 db)

Van egy macskam mar 8 eves, most nem reg szult kiscicakat es az utobbi napokban nagyon sokat nyavog es mind jon utanunk, nem akar egyedul maradni, vajon mitol lehet ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy maradt benne kiscica, és segítséget akar kérni... Vagy van valamelyik kölyökkel baj, és szintén segítséget kérne, mert õ nem tudja megoldani. Bár ha már több nap is eltelt a szülés óta, akkor nem valószínû, hogy kölyök maradt benne, mert azzal nem "élne" napokat. Ha "szól hozzád", kövesd, nézd meg, hogy hova vezet, mit akar mutatni.

Lehet, hogy maradt benne kiscica, és segítséget akar kérni... Vagy van valamelyik kölyökkel baj, és szintén segítséget kérne, mert õ nem tudja megoldani. Bár ha már több nap is eltelt a szülés óta, akkor nem valószínû, hogy kölyök maradt benne, mert azzal nem "élne" napokat. Ha "szól hozzád", kövesd, nézd meg, hogy hova vezet, mit akar mutatni.
Hol vannak a kölykök? Nem lehet, hogy azt akarja, hogy máshová tegyétek az almot? A miénk is ezt csinálta, aztán behoztuk kismacskástul, és most boldog.

Van egy anyanyulam már fészket is csinál de már eltelt 3 nap és semmi akkor kezdhetem az hinni áll vemhes?

Legjobb válasz: van egy másik anyanyulam is de az fészek építés utána 1 órára rá már meg is fialt, hímmel mindkettõ volt csak már kezdem azt hinni nincs is kicsinye. Ez mikorra derül ki, hogy álvemhes ?

A kérdező hozzászólása: van egy másik anyanyulam is de az fészek építés utána 1 órára rá már meg is fialt, hímmel mindkettõ volt csak már kezdem azt hinni nincs is kicsinye. Ez mikorra derül ki, hogy álvemhes ?
Nem lehet, hogy nehézségei akadtak? Holnap mutasd meg egy dokinak. Egyébként hova fogjátok tenni azt a sok kisnyuszit?
A kérdező hozzászólása: örökbe adom van már gazdiuk :) rexek és oroszlán fejûek fajtiszták hál istennek és nem fogyasztásra szánt :) Dokinál voltam annyit mondott múlt7 csütörtökön kb.3 hetes vemhes lehet, mert érez benne 2 kis csomót tehát van egy kis reményem csak a fészket nem értettem , hogy miért ilyen hamar ha meg, megcsinálta akkor miért nincs még picikék ?
Nálunk patkánynál volt ugyan ez. Már egy hétre elõre befészkelt 3 helyre is. De utána szépen megszülte a piciket és egészségesek. Drukkolok a nyuszinak is!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm akkor megnyugodtam elsõ fialása gondolom akkor nem tudja még mit kell tennie :) akkor úgy mond kis lányos zavarban van még, de akkor reménykedek tovább :)

Van egy 30-40L akváriumom 8 Guppi 4 tapadóharcsa van benne és már vártam a kishalakat mert láttam nagy a hasuk ma nézem az akváriumot és már láttam benne őket szerintetek ha benne hagyom a kishalakat megeszik vagy rakjam külön?

Legjobb válasz: Megeszik õket elég hamar, pláne ha ilyen zsúfoltság van. Rakd külön, de valószínûleg ilyen körülmények között nem fog sok megmaradni.

Megeszik õket elég hamar, pláne ha ilyen zsúfoltság van. Rakd külön, de valószínûleg ilyen körülmények között nem fog sok megmaradni.


Valaki tud tanacsot adni? 14 eves vagyok es meg 1 szerelmem sem volt es mar nagyon szeretnek egyet es mar megis van a kivalasztott es nem tudom hogy mit mondjak neki adtok tanacsokat?

Legjobb válasz: 21:38-as! B*szódj meg te. Lány létedre így beszélsz? Neked babáznod kellene mint itt osztani az észt ami neked nincsen. Nagy lánynak hiszed magad mert te már ilyen fiatalon nyomod? Akkor dumáljál kislány ha már nem a szüleid tartanak el és képes vagy önálló döntéseket hozni... Kérdezõnek meg annyit hogy várjál még vele. Én a te korodban még bionicle legoval játszottam. Nekem is 18 évesen lett barátnõm aki akkor 17 volt. Nem bántam meg mert azóta is eggyütt vagyunk és ma 2 éves lett a kapcsolatunk. Szal türelem. 20/f

21:38-as! B*szódj meg te. Lány létedre így beszélsz? Neked babáznod kellene mint itt osztani az észt ami neked nincsen. Nagy lánynak hiszed magad mert te már ilyen fiatalon nyomod? Akkor dumáljál kislány ha már nem a szüleid tartanak el és képes vagy önálló döntéseket hozni... Kérdezõnek meg annyit hogy várjál még vele. Én a te korodban még bionicle legoval játszottam. Nekem is 18 évesen lett barátnõm aki akkor 17 volt. Nem bántam meg mert azóta is eggyütt vagyunk és ma 2 éves lett a kapcsolatunk. Szal türelem. 20/f
14 évesen még inkább legózz
A kérdező hozzászólása: de pl vannak 14 eves barataim es egye gynek van csaja:::D
de pl sok 18 évesnek sincs.. eljön mindennek az ideje, nem kell siettetni
B*szódjon meg mindenki, aki egy 14 évest legozni küld... Mindegy. Nyugimugi, ne stresszelj rá a dologra. Jóban vagy már a lánnyal? Dicsérd meg, hogy jól néz ki, kérdezgesd mindenfélérõl - úgy értem, vele kapcsolatban, hogy lássa, hogy érdekled õt -, satöbbi. Remélem segítettem :) 15/L
túl sok az es
Én 17 vagyok, és nincs barátom. Ne görcsölj rá a dologra, mert nem fog belõle jó kisülni. (tapasztalat)

Van egy barátom. Már egy ideje és elég kelendő a srác de szeretjük egymást, csak a sulinak a háromnegyed része. Megutált engem mert evvel a sráccal vagyok és a srácot is mert velem van. AZ baj?

Legjobb válasz: és mióta vagytok együtt hány évesek vagytok? egyébként nem baj addig amíg ezt tudjátok kezelni és nem foglalkozni a sok iriggyel, gondolom a barátaid nem utálnak meg ezért, röhögjetek egy jót azokon akik ilyen dedósok azt kész

és mióta vagytok együtt hány évesek vagytok? egyébként nem baj addig amíg ezt tudjátok kezelni és nem foglalkozni a sok iriggyel, gondolom a barátaid nem utálnak meg ezért, röhögjetek egy jót azokon akik ilyen dedósok azt kész
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja vagyunk együtt õ 20 éves múlt én 17 vagyok. Nem foglalkozunk ezekkel az emberekkel a barátaink örülnek nekünk
Az a lényeg, hogy igazán boldogok legyetek egymással és kész:) A többi szerinted számít?:) Dehogy. Lehet, hogy a lelkipárod talátad meg a párodban és viszont. Akkor a fanyalgók, had fanyalogjanak tovább! Jólérzitek magatokat együtt? Igen? Akkor EZ a lényeg! A többi le van sz..a! Ki a francot fog érdekelni a suli x év múlva? Egyéniségek legyetek, NE TÖMEG. További sok sok boldogságot Nektek!
utálnak. és akkor mi van?? ne mutasd, hogy bánt, mosolyogj a képükbe, az idegesíti õket a legjobban! :) irigyek, ilyen lesz késõbb is, meg kell tanulni kezelni. Lépj át felettük, mutasd meg, hogy ennél neked több eszed van
nem baj az csak ne írd azt hogy evvel
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazatok van! Kis idõvel, De sikerült túl lépni ezeken a rossz akarókon meg unták hogy még mindig együtt vagyunk.. és abbahagyták:) és bocsi a hibáért :$
Annyi nincs, de a kingston nagyon jó, és olcsó.
A garit nézd, ne a márkát... :)
A kérdező hozzászólása: 99 hónap :) Akkor megveszem a Zeppelint :) Köszönöm a segítséget.

Van egy barátom, már 2 éve (2 kissebb megszakítással, de a szüleim nem fogadják el, szeretnénk ha tudomásulvennék, hogy hozzám való, eggyütt vagyunk, és ne akarjanak a kapcsolatunk ellen tenni. Hogyan szerettessem, értessem meg velük a dolgot?

A szüleim nagyon nehéz esetek mottójuk "most tanulni kell, nem szerelem ".Illetve elég agresszívak, ha nem tetszik nekik valami.

Legjobb válasz: Egy utcában lakom vele, pontosan 5 háznyira, szóval rendesen ismerik már gyerekkora óta.Illetve általában mi is hétvégenként szoktunk találkozni, amíg a drága szüleim elnem kezdték azt, hogy bármilyen kis hülyeség történt nem mehettem, illetve ha nem történt semmi akkor koholtak eggyet, és azért nem.A bészélgetéstõl pedig kicsit félek, mert elég ingerlékenyek, és ha valaki felidegesíti még agyon is tudná csapni az illetõt.

A kérdező hozzászólása: Egy utcában lakom vele, pontosan 5 háznyira, szóval rendesen ismerik már gyerekkora óta.Illetve általában mi is hétvégenként szoktunk találkozni, amíg a drága szüleim elnem kezdték azt, hogy bármilyen kis hülyeség történt nem mehettem, illetve ha nem történt semmi akkor koholtak eggyet, és azért nem.A bészélgetéstõl pedig kicsit félek, mert elég ingerlékenyek, és ha valaki felidegesíti még agyon is tudná csapni az illetõt.
Sehogy nem kell velük megértetni! A szüleid a múlt, a párod a jövö! Ennyi... Csak a pároddal foglalkozz és a szüleidet minnél kevesebb dologba avasd be, és ne hagyd hogy kémkedjenek utánnatok!! A párodnak is ugyanigy kell tennie a dolgokat!!
Elözö vok!! Amúgy abban igazuk van hogy tanulni kell!! Ugyhogy probálj a szerelemben és a tanulásban is minnél eredményesebb lenni, akkor nem lesz késöbb sem bajod az életben!!
A kérdező hozzászólása: Ez természetes, tanulni kell de a tanulá nem zárja ki a szerelmet illetve fordítva.

Van egy bnőm már régebben is játunk de akk nem volt semmi se köztünk és most ujra összejöttünk és ez a második hét h járunk. Mért akar egyre többet?

nah szal volt egy lány akivel már régebbben is jártam és szakított mert nem volt küztünk semmi se és most ujra összejöttünk és hát puszi ölelés kézfogás ilyenek már voltak...... és hát h régebben nem volt semmi se azt most olyanokat mondanak az iskolába h ugye bár ora után 10 percet benn voltunk kettesben meg volt már egy pár huzásunk ketesben maradtunk az osztályban és most olyanokat mondanak az iskolába h én apa leszek meg h meg ? meg terhes meg h mi lesz a gyerek neve meg stb.... de persze ezeken jokat röhögünk de ?t ez egyáltalán nem zavarja néha még msn-en is mondja h ma nem volt semmi se azon kivül h átkaroltam meg h adtam neki puszit .... azt most nemtom h mit akarhat. talán már sexelni is karhat??:O de persze én ennek nagyon örülök...:D jah és én 15 vagyok ? meg 14:D jah és mikor szakított kb 1 honapot szünetetltettünk és csak msn-en beszéltünk és most vagyok vele megint a második hete:D

Legjobb válasz: Hát ha már eggyüt vagytok pl a Francia csók mehetne (nyelves dolog) szerintem lehet arra gondol ... szal probáld ki ha még nem csináltad csináld mert Fantasztikusan jó ...

Hát ha már eggyüt vagytok pl a Francia csók mehetne (nyelves dolog) szerintem lehet arra gondol ... szal probáld ki ha még nem csináltad csináld mert Fantasztikusan jó ...
szexelni? ti? na ne... ha még egymással sem vagytok tisztába, meg azzal, hogy mit akar a másik, akkor semmiképp. ennyi idõsen meg gáz, hogy nem tudsz dolgokat csinálni a barátnõddel... legyen egy kis fantáziád, könyörgöm.
elölés és puszi annyira azért nem sok :) szerintem egyszerûen tölst vele egy kis idõt... mondjuk menjetek el moziba vagy sétálni... legyel véle kicsit többet... és nem hinném hogy szexelni szeretne.. csak hogy törödj kicsit többet vele

Milehet a baj? Most vettem egy gépet én állítottam össze.2 napja van meg és már vagy 3szor lefagyott fifa13bam meg csak úgy simán ha neteztem akkor is. Ja meg az elöbb újraindult magátó

itt a config lehet h azzal van a baj...segítsetek lécci

Legjobb válasz: Minden driver fel van rakva? És friss is? DirectX? esetleg megérne egy vírusirtót futtatni.

Minden driver fel van rakva? És friss is? DirectX? esetleg megérne egy vírusirtót futtatni.
nézd meg, minden csatlakozó érintkezõ a helyére van e dugva rendesen, nem lötyög e valami, ezzel érintkezési gondokat okozva, esetleg tápegység hibája is szokott újraindulásos gondokat okozni, ha nem találsz semmit, szerintem ne próbálkozz, vidd szervizbe.
A kérdező hozzászólása: hát azt nemtudom hogy minden friss e de gondolom mivel a windows nem én telepítettem hanem bevittem egy számítástechnikai boltba ahol összerakták meg minden....szval gondolom hogy minden friss rajta hát igen valószínû az lesz....
ne erõltesd..nem szeret pórázon sétálni én is próbáltam már
A kérdező hozzászólása: Jah értem!!Még valaki????
Vagy pánikrohamot kap, vagy lesokkol. Az elõbbinél csak vergõdik, próbál szabadulni, azt hiszi, egy ragadozó kapta el, az utóbbi, mint a tied. Sétálni sose fog rajta, csak össze-vissza rohangálni. Fölösleges dolog, csak szenved tõle. Csatold le a ketrec tetejét, tedd le a fûbe, és úgy tedd bele a malacot, így a füvön van, és tudd eszegetni is. A lakásban csak a vezetékeket tüntesd el elõle, és mehet is szabadon, nem fog eltûnni:) Ne kínozd szerencsétlent.
Fölösleges a póráz, csak zavarja, megijed tõle. Ha a lakásban akarod sétáltatni, akkor zárj el minden rést, ahova bebújhat, és kész, majd sétál magától. Ha meg van kertetek, akkor keríts el neki egy kis részt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig válaszokat!Még valaki??
nekem is van malacom, és én is vettem neki. De nagy hülyeség volt.nem malac sétáltatás lett belõle, hanem gazdisétáltatás. vagy nem mozdult meg, vagy nem arra ment amerre én akartam.magam után meg persze nem húzhatom. malacnak nem való a sétáltatás.csak felesleges pénzkidobás ha veszel neki hámot..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!