Találatok a következő kifejezésre: Van egy és lesz egy törpenyulam (2 db)

Van egy huskym és lesz egy törpenyulam. Nem fogja bántani?

Amugy nagyon barátságos, minden él?lénnyel(kutya, macska,sün,teknos,horcsog egér)De félek attol, hogy egyszer magprobálja megölni.

Legjobb válasz: Hát ha figyelsz rájuk akkor nem. De sajnos nem lehetsz mindig velük. Az is lehet hogy a nyuszi felébreszti a kutyus vadászösztönét. Ezért legyél velük sokat de ha el kell menned akkor a nyuszit zárd be egy nagyobb ketresbe amit a kutyus nem ér el és nem tudja lelökni a ketrecet.

Hát ha figyelsz rájuk akkor nem. De sajnos nem lehetsz mindig velük. Az is lehet hogy a nyuszi felébreszti a kutyus vadászösztönét. Ezért legyél velük sokat de ha el kell menned akkor a nyuszit zárd be egy nagyobb ketresbe amit a kutyus nem ér el és nem tudja lelökni a ketrecet.
Szia.Nekem Német dogom van.Bántani nem bántja, sõt inkább nyalogatja, babusgatja, játszani szeretne vele , de ugye a méretbeni különbség kicsit nagy...Ami a kutyának játékos bökdösés, az a nyuszónak hatalmas tasli.A probléma az az, hogy a nyúl zsákmányállat, és menekül, amit a kutya játéknak fog fel.Soha ne hagyd felügyelet nélkül õket, még úgy sem, hogy a nyuszó ketrecbe van, vagy zárd el Õket egymástól, ha nem vagy otthon.Ismerjék egymást, de én a nyuszót fogom, mikor a kutya jön nyalakodni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Remélem tényleg nem lesz gond.:)

Nemsokára kapok egy törpenyulat, és van egy ötéves kistesóm, aki szerintem fel fogja emelni akkor is ha a nyúl nem akarja, ha én is ott leszek akkor nem engedem, de néhányszor biztos elő fog fordulni. Megharaphatja ilyenkor a nyúl? Vagy mit csinál?

Legjobb válasz: Akkora állast ad neki a hátsó lábaival, hogy csakúgy csattan majd..de komolyan, ismerõsöm így járt. Plusz ilyenkor kapálózik, karmol. Meg kell értetni vele, hogy ne emelgesse, a nyúlra is veszélyes, ha pl leejti.

Akkora állast ad neki a hátsó lábaival, hogy csakúgy csattan majd..de komolyan, ismerõsöm így járt. Plusz ilyenkor kapálózik, karmol. Meg kell értetni vele, hogy ne emelgesse, a nyúlra is veszélyes, ha pl leejti.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ :)
Megharapni nem hinném, hogy megharapja, inkább az a félõ, mint ahogy az elõzõ válaszoló is írta, hogy a nyúl elkezd rúgkapálni, mert menekülni szeretne és tesód véletlenül leejti. Erre nagyon oda kell figyelni, mert könnyen megsérülhet a nyuszi, meg hát a karmolások és rúgások se valami kellemesek. :)
Nálunk a törpenyuszi az ovis-álló állat. Talán ha felnõttet szereztek, vagy nagytestû nyuszit, akkor elég nagy lesz ahhoz, hogy ne kelljen félnie egy rossz mozdulattól, így védekeznie se kell.
Nem tudod esetleg valahogyan úgy bezárni a ketrecet, hogy csak te tudd kinyitni??
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, még csak most fogom megkapni, de majd próbálok olyat választani. Köszi :)
Nincs mit!Remélem sok örömöd leled majd a nyusziban!(nekem 2 színes törpém van:-))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!