Találatok a következő kifejezésre: Van egy és lesz (1152 db)

A nemvártig még van egy hetem, leszakad a derekam, a méhem is feszül, mintha megakarna jönni. Ma teszteltem, mert már nem bírtam ki, tudom, hogy túl korai volt, és - lett Szerintetek lehet, hogy mégis van "bent" valaki?

Legjobb válasz: Ezek a tünetek utalhatnak terhességre, de kezdõdõ menzeszre is. Egy héttel elõbb tesztelni tényleg túlzás, persze hogy negatív lett. Nagyon korai peteérés és fogantatás esetén mutatná ki ilyenkor a teszt, ha babás lennél. Nyilván van esély babára, de pár napot még muszáj lesz kibírni. Drukkolok!

Ezek a tünetek utalhatnak terhességre, de kezdõdõ menzeszre is. Egy héttel elõbb tesztelni tényleg túlzás, persze hogy negatív lett. Nagyon korai peteérés és fogantatás esetén mutatná ki ilyenkor a teszt, ha babás lennél. Nyilván van esély babára, de pár napot még muszáj lesz kibírni. Drukkolok!
Szia! Nemvárt elõtt sajnos semmi tuti jel nincsen, hiszen a szervezetedben még nem is történt semmi változás. Nem véletlen, hogy csak nemvárt napja körül, de inkább kicsivel utána tudja a teszt is kimutatni a babát, addig nincs semmiféle változás! A HCG csak kb 2-3 nappal elõtte kezd el termelõdni, és mensi idejére emelkedik olyan szintre, amire már azt lehet mondani, hogy baba okozza. A tünetekért viszont a többi hormon a felelõs, amik akkor is jelen vannak a szervezetben, ha nincs baba. Ezért nem is lehet a tünetekre alapozni. :-( Türelem, ha ilyenkor tesztelsz, az teljesen felesleges, és csak idegesíted magad vele. Gondolj arra, hogy a dolog már eldõlt, és idõben meg fogod tudni az eredményt, siettetni nem lehet a dolgot. :-)
A kérdező hozzászólása: Nahhh...Így estére történt még valami!Egészen kevés barna folyásom volt, ahogy olvasom a tapasztalatokat, utalhat mensesre, és babára is.Megint nem lettem okosabb... :(
A kérdező hozzászólása: Mekkora igazságot mondtál Kedves Manka68!A helyzet már eldõlt!Szerintem megfog jönni, egyre jobban kezd pirosasba fordulni a folyásom!
A kérdező hozzászólása: Eldõlt a helyzet!Ma megjött!Valószínû, hogy a tüneteket pszihésen produkáltam...
igazán sajnálom!

Barátnőm a fogamzásgátló tablettánál nem vette észre, hogy a középső sorban még van egy, és a harmadik sorban folytatta. Másnap látta, hogy egyet átugrott. Azt mondta azt utólag nem szedi be, folytatja tovább az egészet. Így kisebb lesz a védettsége?

És a menstruáció ugyanakkor fog jönni, vagy változik majd az id?pontja? Azt mondta, a kifelejtett tablettát utólag nem szedi be, folytatja tovább az egészet.

Legjobb válasz: Mi a gyógyszer neve? Ha egyfázisú tablettáról van szó, akkor teljesen mindegy, hogy milyen sorrendben veszi be a bogyókat, mert egyformák a gyógyszerek. Amennyiben a nem maradt ki bogyó, csak egyszerûen egy másik szemet vett be a kérdéses idõpontban akkor nyilván nem történt semmi, ugyanúgy szedje be a levél minden szemét és akkor nincs semmi változás, sem a védettségben, sem a vérzés idõpontjában. A lényeg most azt, hogy KIFEJELJTETT-e egy tablettát, vagy egy MÁSIKAT VETT BE HELYETTE, illetve hogy milyen gyógyszerrõl van szó.

Mi a gyógyszer neve? Ha egyfázisú tablettáról van szó, akkor teljesen mindegy, hogy milyen sorrendben veszi be a bogyókat, mert egyformák a gyógyszerek. Amennyiben a nem maradt ki bogyó, csak egyszerûen egy másik szemet vett be a kérdéses idõpontban akkor nyilván nem történt semmi, ugyanúgy szedje be a levél minden szemét és akkor nincs semmi változás, sem a védettségben, sem a vérzés idõpontjában. A lényeg most azt, hogy KIFEJELJTETT-e egy tablettát, vagy egy MÁSIKAT VETT BE HELYETTE, illetve hogy milyen gyógyszerrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: a gyógyszer nevét sajnos nem tudom, de három különbözõ szín van a 3 sorban. És nem kifelejtett egyet, hanem másikat tett be helyette.
Ha nem vagy rá allergiás, akkor nem.
Dehogy lesz, még egy csokor királyliliomtól sem, nyugi :D
Egy száltól nem, de azért ha csokor lenne, javaslom tedd ki éjszakára az erkélyre, vagy más helyre, mert nagyon erõs az illata, ne hogy elkábulj.
A liliom halált okozhat! Tilos hálószobában tartani. Volt már elegáns öngyilkosság úgy, hogy az illetõ a hálószobája éjjeéliszekrényére tett egy csokorral. Többé nem ébredt fel. http://cicak-macskak.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1026223
utolsónak: nem kell a hülyeséget terjeszteni! semmiféle ilyen, általad leírt esetet nem ismer az orvostudomány - fõleg egy szál virágtól nem...
A kérdező hozzászólása: A negyedik válaszolónak a link a macskákról szél én meg ember vagyok!!!
http://www.harmonet.hu/showbiznisz/15021-viraggal-gyilkol!-l.. szerintem ami lényeges a cikkben az az utolsó elõtti mondat
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Kivittem a nappaliba és szellõztettem, de túléltem...:) ez a lényeg :)

Milyen lehetőségei vannak most, és lesznek 10 év mulva egy alkalmazott grafikusnak? Mennyit lehet vele keresni?

Két nagy álmom van, az egyik, hogy sebész lehessek a másik, hogy alkalmazott grafikus. Biztos vagyok benne, hogy bármelyiket választom, elérhetem a célom és jó leszek. Megéri grafikusnak tanulni?

Legjobb válasz: Mit értesz "alkalmazott" grafikus alatt? És milyen területen akarsz grafikuskodni?

Mit értesz "alkalmazott" grafikus alatt? És milyen területen akarsz grafikuskodni?

Most leszek 15 éves 2 hónap múlva van fehérjém és creatinom tesómtól kaptam ajándékba. Ha elfogy majd és nem fogom szedni akkor a kezem tényleg úgy fog kinézni mint egy 80 évesé? Pl. : ha ma elkezdem szedni 3 naponta gyúrok úgy elég egy hónapig.

akkor ha elfogyott és leállnék akkor mi lenne az eddig bevitt fehérje átalakulna vizzé és lebomlanna?

Legjobb válasz: Elõször is, a teljes étrend számít, nem egy kiegészítõ. Másodszor, nem tudom, ki talál ilyeneket ki, de nem csak, hogy a zsírból nem lesz izom, a fehérjébõl sem lesz víz. Így ne kezdj neki, mert így kár lenne elfogyasztani. Legyen kezdõ teljes testes átmozgató edzésterved, a builderen találhatsz. Közben olvasd el a Sárga Kapszulát. Ha ezekkel végeztél, és már azon volnál, hogy elkezdd az osztott súlyzós edzést, lesz étrended és tudni fogod, mire is való a fehérjepor, na akkor kezdd el használni.

Elõször is, a teljes étrend számít, nem egy kiegészítõ. Másodszor, nem tudom, ki talál ilyeneket ki, de nem csak, hogy a zsírból nem lesz izom, a fehérjébõl sem lesz víz. Így ne kezdj neki, mert így kár lenne elfogyasztani. Legyen kezdõ teljes testes átmozgató edzésterved, a builderen találhatsz. Közben olvasd el a Sárga Kapszulát. Ha ezekkel végeztél, és már azon volnál, hogy elkezdd az osztott súlyzós edzést, lesz étrended és tudni fogod, mire is való a fehérjepor, na akkor kezdd el használni.
A kérdező hozzászólása: Kösszi szépen egy ilyen választ vártam :D Ja még annyit hogy aki "gyúr" napi szinten vagy elég gyakran azok milyen magassok és hány kg-ok?
:D Heti 3-5 alkalmat kell a teremben tölteni. Ennél több hobbi szinten felesleges. A magasságodat nem tudod befolyásolni. Tesmagasság-100 centit kilóban szálkásan viszonylag könnyen el lehet érni, ha kicsit jobban csinálod, még plusz pár kilót. Olvasd el a könyvet, mindent megtalálsz benne.
ddrake, azért hogy volt türelmed erre válaszolni, tõlem megkaptad a Hónap dolgozója címet :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szóval ti evvel foglalkoztok a "testépítéssel"? Hogy magamban eltudjam képzelni ti milyen magasok voltatok hány kg-ok és heti hány edzés volt?
nagyon gyorsan nézz utánna a testépítésnek mert feleselegesen írkálsz ide akkora hülyeséget mint egy ház.

Mit csináljak? 3 degum van és lesz egy macskánk!

Anyukám szeretne egy macskát, és már le is rendezte, kb egy hét múlva itt lesz az akkor 4 hetes kiscica... és most elkezdtem félni. Panelban lakunk a földszinten, és ma arra ébredtem, hogy az egyik degu vészjelzéseket ad ki, és mikor odanéztem, ott volt egy macska a ketrec mellett. Hát elhihetitek, hogy mekkorát néztem, aztán kikergettem az ablakon, ahonnan jött. Ha ennyire félnek, akkor mi lesz? Szegények meg se mertek mozdulni egy csomó ideig... Az az egy baj van, hogy két szobás a lakásunk, és a deguk a galérián vannak, azaz simán fel tud menni egy macska. Máshova nem tudom tenni őket. Gondolom majd a macska ha megnő, azért rájön, hogy mik vannak itt fenn, de ugye nem fog egész nap a ketrec mellett lenni, és terrorizálni a degukat?

Legjobb válasz: Semmi gond nem lesz. Ha azt látod, hogy a deguk közelébe megy a cica, vízipisztollyal "lõdd" le. Elõbb-utóbb rájön, hacsak a közelükbe megy kap egy kellemetlen spriccet. Amúgy a deguk is meg fogják szokni, hiszen ketrecbe vannak, bántódásuk nem lesz. Nekünk két külön ketrecbe hörcsögünk van, és egy kotnyeles sziámink. Mindenki él és virul....

Semmi gond nem lesz. Ha azt látod, hogy a deguk közelébe megy a cica, vízipisztollyal "lõdd" le. Elõbb-utóbb rájön, hacsak a közelükbe megy kap egy kellemetlen spriccet. Amúgy a deguk is meg fogják szokni, hiszen ketrecbe vannak, bántódásuk nem lesz. Nekünk két külön ketrecbe hörcsögünk van, és egy kotnyeles sziámink. Mindenki él és virul....
Szerintem tedd fel a kérdést a macskás topikban is! Mindenképp meg kell oldanod, hogy a macska ne vadásszon a degukra, különben valakinek költöznie kell... Viszonylag sok macskával sikerült már ezt megbeszélni, de gondolom sok múlik a macs természetén, azon hogy a macska kit tekint majd pótmamának, és hogy az illetõ hogy áll a degu kérdéshez, mennyire jó macska-pedagógus... És persze az se nagy baj, hogy a macska eleinte pont akkora lesz, mint a felnõtt deguk...
A kérdező hozzászólása: Kijavítom, hogy egyszobás a lakás, csak a galériát beleszámoltam.

Van egy fél éves Máltai kiskutyám, uj munkám lesz és ezért többet lesz egyedül otthon. Nagyon rossz lesz neki? Ti mennyi időre hagyjátok egyedül a kutyusotok?

Régóta nem dolgozok ezért szinte alig volt otthon egyedül. De most olyan munkát találtam ami igazán tetszik, az állatorvosunk azt mondta nehagyjuk egyedül sok időre. A páro 8-17 ig dolgozik, én sajnos egész nap 14 órát de csak heti 3-4napot.

Legjobb válasz: Az enyém legalább reggel fél6-tól negyed 3ig egyedül van. Sõt néha ha dolgom van még este is pár órára.

Az enyém legalább reggel fél6-tól negyed 3ig egyedül van. Sõt néha ha dolgom van még este is pár órára.
Nekem ugyan PS3-am van, de egy csomó játéknál szebb lesz a képminõség, szal szerintem megéri.
Boxhoz nem adtak kábelt? Egyébként igen, mindenképpen szebb lesz.
A kérdező hozzászólása: Komponens kábelt adtak hozzá. Okés, ha szebb lesz akkor mindenképpen beszerzek egy hdmi-t. Köszönöm szépen a válaszokat !!!
Csak azért kérdeztem, hogy nem adtak-e hozzá, mivel csak az Elite-n van hdmi kimenet, és ahhoz gyárilag adnak hdmi kábelt is...
Ja, és még valami. Ne hagyd, hogy automatikusan állítsa be magát a gép (optional resolution vagy valami ilyesmi), hanem manuálisan állítsd át 1080p-re vagy 720 p-re, sokkal szebb lesz.
A kérdező hozzászólása: 60GB-os Pro csomagot vettem meg még rég, és ahoz sajna nem volt hdmi...:) Okés, köszi a választ.
meg az jó lesz ha egyedül hagyod és ugat.én pont kifogtam yorkist Balatonon szállodában.ugatott egyfolytában, pihenni se tudtam töle, .
Mi amikor mentünk yorkinkkal nyaralni a Balatonra egy: csak olyan helyre mentünk ahová kutyát is beengedték és nem volt belõlle probléma...gondolok itt a szabad strandokra.
14L? mert akkor ez már a 3dik kérdésed itt a yorkiddal kapcsolatosan...!!!!
Szegény kutya biztosan depressziós lesz, ha pár órát egyedül kell lennie...majd azért vidd el pszichológushoz. Elvileg egy kutyáról van szó, Istenem...
minek viszed?nem tudod vkire hygani?
Szerintem ne vidd magaddal, csak teher lesz a nyakadon. Folyton aggódni fogsz, hogy mi van vele, jól van e, nem szökött e el, amíg bement a szobátokba a takarítónõ...stb. Nincs balaki, akire rábízhatnád, amíg nyaraltok? Szerintem a kutyusnak sem lenne jó, ha magaddal vinnéd és neked sem. :S
ne hagyd egyedül egy idegen helyen. mindig legyen vele valaki otthon.
Inkább kérd meg a szomszédot hogy vigyázzon rá addig vagy egy rokont, barátot, akárkit.
mi jövõhéten megyünk nyaralni kutyákkal de mi tengerhez megyünk kempingbe ahol a nap 24 órájából kb 24-et velünk lesznek úszhatnak a tengerben a központba is jöhet velünk úgy nem vinném el a kutyáimat h egésznap bezárva lesz egy idegen helyen tönkre fog tenni vmit S: szét rág valamit idegességében

Van egy fiú akit szerettem, és én őt nem érdekeltem ezért le mondtam róla. Egy osztályba járunk, de ha mellettem ül vagy a közelemben van akkor mindig el megy a kedvem, és nem adom önmagam, komor leszek és le hangolt. Mért van ez?

Legjobb válasz: mert bánt, hogy nem kellesz neki..:S ugyan ez van velem csak én jártam 1,5 hetet a sráccal aztán még arra se volt pofája h annyit mondjon, hogy vége.. inkább elment mellettem a folyosón:| sokáig ki voltam bukva... sõt be kell vallanom még most se vagyok rajta igazán túl.. ma ballag.. kicsit jó lesz hogy végre már nem is látom meg semmih.. de amúgy meg legbelül azt szeretném, hoyg újra összejöjjünk..:( A legjobb az ha túl teszed magad rajta.. Keress egy másik srácot olyat aki elérhetõ számodra;)

mert bánt, hogy nem kellesz neki..:S ugyan ez van velem csak én jártam 1, 5 hetet a sráccal aztán még arra se volt pofája h annyit mondjon, hogy vége.. inkább elment mellettem a folyosón:| sokáig ki voltam bukva... sõt be kell vallanom még most se vagyok rajta igazán túl.. ma ballag.. kicsit jó lesz hogy végre már nem is látom meg semmih.. de amúgy meg legbelül azt szeretném, hoyg újra összejöjjünk..:( A legjobb az ha túl teszed magad rajta.. Keress egy másik srácot olyat aki elérhetõ számodra;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ lehet igazad van:(
nekem is van valaki aki tetszik es nem merem elmondani neki, de az en esetembe jogos!o tudja azt hogy tetszik neked?ha tudna lehet maskepp allna a dolgokhoz:) es add onmagad, legy vidam, legalabbis tegy ugy!de a viszonzatlan szerelem hamar elmulik en csakis tudom...ne idegeskedj jo lesz majd minden meglatod!:)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de a kérdésemben már le írtam hogy nem érdeklem õt sajnos:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!