Találatok a következő kifejezésre: Van egy és lesz (1107 db)

A nemvártig még van egy hetem, leszakad a derekam, a méhem is feszül, mintha megakarna jönni. Ma teszteltem, mert már nem bírtam ki, tudom, hogy túl korai volt, és - lett Szerintetek lehet, hogy mégis van "bent" valaki?

Legjobb válasz: Ezek a tünetek utalhatnak terhességre, de kezdõdõ menzeszre is. Egy héttel elõbb tesztelni tényleg túlzás, persze hogy negatív lett. Nagyon korai peteérés és fogantatás esetén mutatná ki ilyenkor a teszt, ha babás lennél. Nyilván van esély babára, de pár napot még muszáj lesz kibírni. Drukkolok!

Ezek a tünetek utalhatnak terhességre, de kezdõdõ menzeszre is. Egy héttel elõbb tesztelni tényleg túlzás, persze hogy negatív lett. Nagyon korai peteérés és fogantatás esetén mutatná ki ilyenkor a teszt, ha babás lennél. Nyilván van esély babára, de pár napot még muszáj lesz kibírni. Drukkolok!
Szia! Nemvárt elõtt sajnos semmi tuti jel nincsen, hiszen a szervezetedben még nem is történt semmi változás. Nem véletlen, hogy csak nemvárt napja körül, de inkább kicsivel utána tudja a teszt is kimutatni a babát, addig nincs semmiféle változás! A HCG csak kb 2-3 nappal elõtte kezd el termelõdni, és mensi idejére emelkedik olyan szintre, amire már azt lehet mondani, hogy baba okozza. A tünetekért viszont a többi hormon a felelõs, amik akkor is jelen vannak a szervezetben, ha nincs baba. Ezért nem is lehet a tünetekre alapozni. :-( Türelem, ha ilyenkor tesztelsz, az teljesen felesleges, és csak idegesíted magad vele. Gondolj arra, hogy a dolog már eldõlt, és idõben meg fogod tudni az eredményt, siettetni nem lehet a dolgot. :-)
A kérdező hozzászólása: Nahhh...Így estére történt még valami!Egészen kevés barna folyásom volt, ahogy olvasom a tapasztalatokat, utalhat mensesre, és babára is.Megint nem lettem okosabb... :(
A kérdező hozzászólása: Mekkora igazságot mondtál Kedves Manka68!A helyzet már eldõlt!Szerintem megfog jönni, egyre jobban kezd pirosasba fordulni a folyásom!
A kérdező hozzászólása: Eldõlt a helyzet!Ma megjött!Valószínû, hogy a tüneteket pszihésen produkáltam...
igazán sajnálom!

Barátnőm a fogamzásgátló tablettánál nem vette észre, hogy a középső sorban még van egy, és a harmadik sorban folytatta. Másnap látta, hogy egyet átugrott. Azt mondta azt utólag nem szedi be, folytatja tovább az egészet. Így kisebb lesz a védettsége?

És a menstruáció ugyanakkor fog jönni, vagy változik majd az id?pontja? Azt mondta, a kifelejtett tablettát utólag nem szedi be, folytatja tovább az egészet.

Legjobb válasz: Mi a gyógyszer neve? Ha egyfázisú tablettáról van szó, akkor teljesen mindegy, hogy milyen sorrendben veszi be a bogyókat, mert egyformák a gyógyszerek. Amennyiben a nem maradt ki bogyó, csak egyszerûen egy másik szemet vett be a kérdéses idõpontban akkor nyilván nem történt semmi, ugyanúgy szedje be a levél minden szemét és akkor nincs semmi változás, sem a védettségben, sem a vérzés idõpontjában. A lényeg most azt, hogy KIFEJELJTETT-e egy tablettát, vagy egy MÁSIKAT VETT BE HELYETTE, illetve hogy milyen gyógyszerrõl van szó.

Mi a gyógyszer neve? Ha egyfázisú tablettáról van szó, akkor teljesen mindegy, hogy milyen sorrendben veszi be a bogyókat, mert egyformák a gyógyszerek. Amennyiben a nem maradt ki bogyó, csak egyszerûen egy másik szemet vett be a kérdéses idõpontban akkor nyilván nem történt semmi, ugyanúgy szedje be a levél minden szemét és akkor nincs semmi változás, sem a védettségben, sem a vérzés idõpontjában. A lényeg most azt, hogy KIFEJELJTETT-e egy tablettát, vagy egy MÁSIKAT VETT BE HELYETTE, illetve hogy milyen gyógyszerrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: a gyógyszer nevét sajnos nem tudom, de három különbözõ szín van a 3 sorban. És nem kifelejtett egyet, hanem másikat tett be helyette.
Ha nem vagy rá allergiás, akkor nem.
Dehogy lesz, még egy csokor királyliliomtól sem, nyugi :D
Egy száltól nem, de azért ha csokor lenne, javaslom tedd ki éjszakára az erkélyre, vagy más helyre, mert nagyon erõs az illata, ne hogy elkábulj.
A liliom halált okozhat! Tilos hálószobában tartani. Volt már elegáns öngyilkosság úgy, hogy az illetõ a hálószobája éjjeéliszekrényére tett egy csokorral. Többé nem ébredt fel. http://cicak-macskak.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1026223
utolsónak: nem kell a hülyeséget terjeszteni! semmiféle ilyen, általad leírt esetet nem ismer az orvostudomány - fõleg egy szál virágtól nem...
A kérdező hozzászólása: A negyedik válaszolónak a link a macskákról szél én meg ember vagyok!!!
http://www.harmonet.hu/showbiznisz/15021-viraggal-gyilkol!-l.. szerintem ami lényeges a cikkben az az utolsó elõtti mondat
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Kivittem a nappaliba és szellõztettem, de túléltem...:) ez a lényeg :)

Milyen lehetőségei vannak most, és lesznek 10 év mulva egy alkalmazott grafikusnak? Mennyit lehet vele keresni?

Két nagy álmom van, az egyik, hogy sebész lehessek a másik, hogy alkalmazott grafikus. Biztos vagyok benne, hogy bármelyiket választom, elérhetem a célom és jó leszek. Megéri grafikusnak tanulni?

Legjobb válasz: Mit értesz "alkalmazott" grafikus alatt? És milyen területen akarsz grafikuskodni?

Mit értesz "alkalmazott" grafikus alatt? És milyen területen akarsz grafikuskodni?
Nekem ugyan PS3-am van, de egy csomó játéknál szebb lesz a képminõség, szal szerintem megéri.
Boxhoz nem adtak kábelt? Egyébként igen, mindenképpen szebb lesz.
A kérdező hozzászólása: Komponens kábelt adtak hozzá. Okés, ha szebb lesz akkor mindenképpen beszerzek egy hdmi-t. Köszönöm szépen a válaszokat !!!
Csak azért kérdeztem, hogy nem adtak-e hozzá, mivel csak az Elite-n van hdmi kimenet, és ahhoz gyárilag adnak hdmi kábelt is...
Ja, és még valami. Ne hagyd, hogy automatikusan állítsa be magát a gép (optional resolution vagy valami ilyesmi), hanem manuálisan állítsd át 1080p-re vagy 720 p-re, sokkal szebb lesz.
A kérdező hozzászólása: 60GB-os Pro csomagot vettem meg még rég, és ahoz sajna nem volt hdmi...:) Okés, köszi a választ.

Most leszek 15 éves 2 hónap múlva van fehérjém és creatinom tesómtól kaptam ajándékba. Ha elfogy majd és nem fogom szedni akkor a kezem tényleg úgy fog kinézni mint egy 80 évesé? Pl. : ha ma elkezdem szedni 3 naponta gyúrok úgy elég egy hónapig.

akkor ha elfogyott és leállnék akkor mi lenne az eddig bevitt fehérje átalakulna vizzé és lebomlanna?

Legjobb válasz: Elõször is, a teljes étrend számít, nem egy kiegészítõ. Másodszor, nem tudom, ki talál ilyeneket ki, de nem csak, hogy a zsírból nem lesz izom, a fehérjébõl sem lesz víz. Így ne kezdj neki, mert így kár lenne elfogyasztani. Legyen kezdõ teljes testes átmozgató edzésterved, a builderen találhatsz. Közben olvasd el a Sárga Kapszulát. Ha ezekkel végeztél, és már azon volnál, hogy elkezdd az osztott súlyzós edzést, lesz étrended és tudni fogod, mire is való a fehérjepor, na akkor kezdd el használni.

Elõször is, a teljes étrend számít, nem egy kiegészítõ. Másodszor, nem tudom, ki talál ilyeneket ki, de nem csak, hogy a zsírból nem lesz izom, a fehérjébõl sem lesz víz. Így ne kezdj neki, mert így kár lenne elfogyasztani. Legyen kezdõ teljes testes átmozgató edzésterved, a builderen találhatsz. Közben olvasd el a Sárga Kapszulát. Ha ezekkel végeztél, és már azon volnál, hogy elkezdd az osztott súlyzós edzést, lesz étrended és tudni fogod, mire is való a fehérjepor, na akkor kezdd el használni.
A kérdező hozzászólása: Kösszi szépen egy ilyen választ vártam :D Ja még annyit hogy aki "gyúr" napi szinten vagy elég gyakran azok milyen magassok és hány kg-ok?
:D Heti 3-5 alkalmat kell a teremben tölteni. Ennél több hobbi szinten felesleges. A magasságodat nem tudod befolyásolni. Tesmagasság-100 centit kilóban szálkásan viszonylag könnyen el lehet érni, ha kicsit jobban csinálod, még plusz pár kilót. Olvasd el a könyvet, mindent megtalálsz benne.
ddrake, azért hogy volt türelmed erre válaszolni, tõlem megkaptad a Hónap dolgozója címet :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szóval ti evvel foglalkoztok a "testépítéssel"? Hogy magamban eltudjam képzelni ti milyen magasok voltatok hány kg-ok és heti hány edzés volt?
nagyon gyorsan nézz utánna a testépítésnek mert feleselegesen írkálsz ide akkora hülyeséget mint egy ház.

Mit csináljak? 3 degum van és lesz egy macskánk!

Anyukám szeretne egy macskát, és már le is rendezte, kb egy hét múlva itt lesz az akkor 4 hetes kiscica... és most elkezdtem félni. Panelban lakunk a földszinten, és ma arra ébredtem, hogy az egyik degu vészjelzéseket ad ki, és mikor odanéztem, ott volt egy macska a ketrec mellett. Hát elhihetitek, hogy mekkorát néztem, aztán kikergettem az ablakon, ahonnan jött. Ha ennyire félnek, akkor mi lesz? Szegények meg se mertek mozdulni egy csomó ideig... Az az egy baj van, hogy két szobás a lakásunk, és a deguk a galérián vannak, azaz simán fel tud menni egy macska. Máshova nem tudom tenni őket. Gondolom majd a macska ha megnő, azért rájön, hogy mik vannak itt fenn, de ugye nem fog egész nap a ketrec mellett lenni, és terrorizálni a degukat?

Legjobb válasz: Semmi gond nem lesz. Ha azt látod, hogy a deguk közelébe megy a cica, vízipisztollyal "lõdd" le. Elõbb-utóbb rájön, hacsak a közelükbe megy kap egy kellemetlen spriccet. Amúgy a deguk is meg fogják szokni, hiszen ketrecbe vannak, bántódásuk nem lesz. Nekünk két külön ketrecbe hörcsögünk van, és egy kotnyeles sziámink. Mindenki él és virul....

Semmi gond nem lesz. Ha azt látod, hogy a deguk közelébe megy a cica, vízipisztollyal "lõdd" le. Elõbb-utóbb rájön, hacsak a közelükbe megy kap egy kellemetlen spriccet. Amúgy a deguk is meg fogják szokni, hiszen ketrecbe vannak, bántódásuk nem lesz. Nekünk két külön ketrecbe hörcsögünk van, és egy kotnyeles sziámink. Mindenki él és virul....
Szerintem tedd fel a kérdést a macskás topikban is! Mindenképp meg kell oldanod, hogy a macska ne vadásszon a degukra, különben valakinek költöznie kell... Viszonylag sok macskával sikerült már ezt megbeszélni, de gondolom sok múlik a macs természetén, azon hogy a macska kit tekint majd pótmamának, és hogy az illetõ hogy áll a degu kérdéshez, mennyire jó macska-pedagógus... És persze az se nagy baj, hogy a macska eleinte pont akkora lesz, mint a felnõtt deguk...
A kérdező hozzászólása: Kijavítom, hogy egyszobás a lakás, csak a galériát beleszámoltam.

Van egy fél éves Máltai kiskutyám, uj munkám lesz és ezért többet lesz egyedül otthon. Nagyon rossz lesz neki? Ti mennyi időre hagyjátok egyedül a kutyusotok?

Régóta nem dolgozok ezért szinte alig volt otthon egyedül. De most olyan munkát találtam ami igazán tetszik, az állatorvosunk azt mondta nehagyjuk egyedül sok időre. A páro 8-17 ig dolgozik, én sajnos egész nap 14 órát de csak heti 3-4napot.

Legjobb válasz: Az enyém legalább reggel fél6-tól negyed 3ig egyedül van. Sõt néha ha dolgom van még este is pár órára.

Az enyém legalább reggel fél6-tól negyed 3ig egyedül van. Sõt néha ha dolgom van még este is pár órára.

Van egy csésze kávé és egy csésze tej, a kávéból egy kanállal átteszek a tejbe, összekeverem, utána ebből az elegyből visszateszek a kávéba egy kanállal. A tejbe lesz-e több kávé vagy a kávéban lesz e több tej?

Legjobb válasz: 100 % kávét rakott elõször a tejbe,majd kivett 99% tejet+1 % kávét és átrakta a csésze kávéba.Az 1% kávé hiányként jelenik meg abban a csészében,amiben eredetileg a tej volt,és a kiskanálban is 1 % hiányként fogható fel,hogy a visszatett tejeskávé már nem 100% tej.Így sztem egyforma mennyiségû tej és kávé van mindkettõben.Szerintem.

100 % kávét rakott elõször a tejbe, majd kivett 99% tejet+1 % kávét és átrakta a csésze kávéba.Az 1% kávé hiányként jelenik meg abban a csészében, amiben eredetileg a tej volt, és a kiskanálban is 1 % hiányként fogható fel, hogy a visszatett tejeskávé már nem 100% tej.Így sztem egyforma mennyiségû tej és kávé van mindkettõben.Szerintem.
Számoljunk úgy, hogy egy csésze kávé = 100 kanál kávé, ugyanígy a tej. 1 kanál kávét áttesz a tejbe, lesz 100 kanál tej + 1 kanál kávé. A másikban 99 kanál kávé. Az elegybõl egy kanállal áttesz a másikba. Az elegy 1/101 * 100 = 0, 99009900990099009900990099009901%-os a kávéra nézve. A kanálban tehát 0, 990099...% kávé lesz, ami 0, 990099 század, azaz 0, 009900... kanál kávé. A tejben maradt kávé 1-0, 009900... kanál kávé. A kanálban, mivel értelemszerûen 1 kanál mennyiségrõl van szó, 1-0, 009900... kanál tej van a kávé mellett. És ez fog a kávéba kerülni. Ugyanennyi kávé volt a tejben is. Egyenlõ! :D
Logika szerint a tejben lesz több kv, mert az elsõ átrakásnál a kv-ból még egy 100%-os kv oldatból tettél át 1 kanállal míg a 2. átrakásnál már csak egy mondjuk 99%-os tej (+1%-os kv) oldatból tettél át tejeskv-t.
Aztaaaaa! :) Megkívántam a kávét.
21:42 vagyok. Kedves utolsó, neked van igazad!
Bármennyit is teszel oda-vissza, egyforma lesz a két pohárban az eloszlás.
Akkor megkérdem máshogy és részemrõl be is fejezem. Ha mindkét keverék egyformán 1 liter, és mindkettõben KIZÁRÓLAG a másikból származó anyag van, akkor ugyan, hogy lehetne eltérõ a százalékban mért szennyezõdésük? A kávé, mondjuk 6, 4%-a tej, és ugyanakkor mondjuk a tej 5.2%-a kávé? Komolyan így gondolod ? Fogd fel ez csak akkor lenne így lehetséges, ha nem pontosan egyforma a keverékek egyenkénti tömege.
Macinak grat a türelemhez, a kérdezõ meg leírhatná a választ, csak, hogy nyugalom legyen. :D
Ne haragudj 19:37-es, de neked még ezek után kell a kérdezõ megerõsítése??? Többen és többféleképpen levezették, hogy egyenlõ mennyiség van a másik anyagból mindkettõben. De ezt te is le tudod vezetni. Akkor meg minek ide a kérdezõ véleménye? Te nem tudod eldönteni, hogy melyik a helyes válasz? Dehogynem! Ne erõltesd, hogy a helyes választ mindenki fogadja el! Demokráciában élünk, mindenkinek jogában áll hülyének maradni!
Ugyan már, gondolj már bele, nem kell ide számolás, meg nem kell semmivel bonyolítani a dolgot, csak vedd a két kiskanalat, az egyikben elegyet teszel vissza 1 rész kávé 9 rész tej, és ez az egy rész kávé fog "hiányozni" abból a csészébõl, amibe elõször raktad a 10 tömény rész kávét.Így az egyikben 9 rész kávé lesz, a másikban meg 9 rész tej, (+ visszakerül 1 rész kávé is).Ezen mit nem lehet érteni?Te eljutsz valameddig, de azt kihagyod a számításodból, hogy amikor már másodjára az elegyet meríted ki a kiskanállal, akkor kávét is veszel el!
"majdnem megbuktam, de ez puszta logika." Az a baj hogy nem csak matekból buktál meg majdnem, de a logikád is közel nulla. Tegyük fel a keveredés UTÁNI egy liter kávéban van 23g tej. Így az arányok 977g kávé 23g tej. Ekkor belátható pusztán logikával is hogy az eredetileg 1000g tejbõl 23g fog hiányozni (ami ugye a kávéban van). Tehát az eredetileg tejes edényben 977g tej van. Viszont a teljes mennyiség ugye 1000g, akkor kérdem én pusztán logikai alapon: Mi a bánat van még a tejben a kávéból különben hiányzó 23g-on kívül???? maci
Megint csak azt tudom mondani, hogy de igen, EGYENLÕ, mert mikor másodszor teszed át a kanállal, akkor a csészében már KEVESEBB KÁVÉ LESZ, ergo KEVESEBB tej kell UGYANAHHOZ az arányhoz.
Most vagy én vagyok nagyon hülye vagy ti ennyire sötétek, matekból majdnem megbuktam, de ez puszta logika. Amit ti mondtok az akkor lenne, ha kiveszel egy kanállak a tejbõl, egy másik kanállkal a kávéból, a tejet a kávéba, a kávét pedig a tejbe rakod és utána kevered meg mindkettõt. Igen, ilyenkor ugyanannyi kávé van a tejbem mint tej a kávéban, de nem errõl van szó!!!
Nem nem nem és nem. Mennyiségre persze hogy mind a 2 egy liter, de más arányban van! Figyelj: a tejbõl raksz egy kanállal a kávéba, és ÖSSZEKEVERED. Így lesz 1 liter kávé + 1 kanál tej keverve. Ha ebbõl az elegybõl veszel egy kanállal, az nem színtiszta kávé, hanem mondjuk 9 rész kávé és 1 rész tej, csak össze van keverve. Ha ezt belerakod a tejbe, akkor abban lesz 1 liter elegy, de mivel a másik elegybõl rakod át, ezért a kanálban 1 rész tejet visszahozol a 9 rész kávé mellett. Kövekezésképpen a kávéban több tej lesz, mivel színtiszta tej került bele, a tejbe viszont viszahozol 1/10-ed kanálnyi tejet és csak 9/10-ed kanál kávé jut az egy helyett! 1 kanál az akkor 1 deciliter.
17:25 Nem vetted figyelembe, hogy mikor visszateszel a kávéba, akkor abban már nem egy teljes csésze kávé lesz.
Már hogy a büdös fenébe lenne egyforma??? A kávéból átteszel a tejbe egy kanállal, kapsz egy elegyet. Ha abból visszaraksz a kávéba egy kanállal, abban a kanálnyi mennyiségben nem csak tej lesz, hanem egy nagyon pici kávé is. Ennek tükrében a tejben lesz több kávé mint a kávéban tej, mert a kávéba nem színtiszta tej került. A tejbe 100 %-os kávé került, a kávéba viszont mondjuk csak 99 %-os tej. Értem?
Maci! Gratula! :) dellfil
szerintem is a kávéba lesz több tej, ,
Szeritenm a kávéban lesz több tej.
ma 21:32 Na fuss neki még egyszer!
11:09: Igen, képzeld, én is levezettem, méghozzá számadatokkal (22:28), nem magam miatt kell a kérdezõ megerõsítése, hanem azért, mert GYIKen mindenki okosnak hiszi magát, és Qrva jó érzés, mikor kiderül, hogy mégsem azok. * http://community2.metalreview.com/cfs-filesystemfile.ashx/__.. *!
meg az jó lesz ha egyedül hagyod és ugat.én pont kifogtam yorkist Balatonon szállodában.ugatott egyfolytában, pihenni se tudtam töle, .
Mi amikor mentünk yorkinkkal nyaralni a Balatonra egy: csak olyan helyre mentünk ahová kutyát is beengedték és nem volt belõlle probléma...gondolok itt a szabad strandokra.
14L? mert akkor ez már a 3dik kérdésed itt a yorkiddal kapcsolatosan...!!!!
Szegény kutya biztosan depressziós lesz, ha pár órát egyedül kell lennie...majd azért vidd el pszichológushoz. Elvileg egy kutyáról van szó, Istenem...
minek viszed?nem tudod vkire hygani?
Szerintem ne vidd magaddal, csak teher lesz a nyakadon. Folyton aggódni fogsz, hogy mi van vele, jól van e, nem szökött e el, amíg bement a szobátokba a takarítónõ...stb. Nincs balaki, akire rábízhatnád, amíg nyaraltok? Szerintem a kutyusnak sem lenne jó, ha magaddal vinnéd és neked sem. :S
ne hagyd egyedül egy idegen helyen. mindig legyen vele valaki otthon.
Inkább kérd meg a szomszédot hogy vigyázzon rá addig vagy egy rokont, barátot, akárkit.
mi jövõhéten megyünk nyaralni kutyákkal de mi tengerhez megyünk kempingbe ahol a nap 24 órájából kb 24-et velünk lesznek úszhatnak a tengerben a központba is jöhet velünk úgy nem vinném el a kutyáimat h egésznap bezárva lesz egy idegen helyen tönkre fog tenni vmit S: szét rág valamit idegességében

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!