Találatok a következő kifejezésre: Van egy és ha ráhajtok mennyi (1 db)

Van egy lány és ha ráhajtok mennyi az esélye hogy megver pasija?

Hát szóval van egy lány akinek máár elég gyenge a kapcsolata és én próbálkozok csak a pasijával mivan ha valaami bajba ütközök? érdemes egyáltalán próbálkozni? vagy lehet megse verne a pasija??

Legjobb válasz: hmm..hat ha egy tagbaszakadt agressziv lo akkor vigyazz vele, de ha a csajnak is tetszel s mar amugy is haldoklik a kapcsolat (az se art, ha a pali egy cingar kis nyuzuge :D), akkor szerintem proba szerncse.

Ha joban vagy a csajjal tudod ugy ösztökélni hogy beszélgetsz vele és mondod neki hogy megérted meg minden de igy csak szenved, meg ilyenek és tudat alatt kicsit nyomod bele hogy ez igy nem jo neki.Hogy majd lesz egy srác(nem mondani konkrétat) akivel jobb lesz!Lehet hogy megver, de ha nem ismer meg nem tud rolad konkrétast akkor nem valoszinü hogy meg fog.
Hát...én lány vagyok...Jártam egy fiúval és a haverja rám hajtott...én nem engedtem magam de úgy megverte h vérzett a fiú...mármint aki rám hajtott!:S
hmm..hat ha egy tagbaszakadt agressziv lo akkor vigyazz vele, de ha a csajnak is tetszel s mar amugy is haldoklik a kapcsolat (az se art, ha a pali egy cingar kis nyuzuge :D), akkor szerintem proba szerncse.
Nem mindegyik pasi nézné el csak úgy, hogy ráhajtanak a barátnõjére.Bizony nagy az esélye, annak is, hogy megvernének.Persze ez is pasi függõ.Meg ha a csaj már nincs oda érte, pasi még szeretheti(mert errõl nem írtál vele mi a helyzet).Ha ez a kapcsolat már ugyis haldoklik, akkor meg lehet, hogy vége lesz ennek elõbb-utóbb. Nem tudom...Neked kell eldöntened ezt, hogy megérné e esetleg megveretned magad vagy vársz még kicsit.
ha az en csajomat probalnad elszedni, tuti, hogy szetvernelek, de hogy az ove mit tenne az nagyon sokmindentol fugg. irj egy kicsit bovebben. milyen a pasas? milyen a lany? es milyen a kapcsolatuk?
hat sztem nagy az eselye...pl a baratom azt mondta h megveri az osszes fiut aki ram mer hajtani....de ez szemelytol fugg
A kérdező hozzászólása: hát a pasi idösebb és a csaj már megunta... már nem szereti de én nemakarom szétveretni magam :D
Ha még együtt vannak és úgy hajtasz rá, akkor biztos, hogy péppé ver, én is ezt tenném, de ha már szétmennek, akkor kicsi az esélye, hogy elkalapál (kb.: 20%). De, ha jó nõ, akkor szerintem megér egy orvérzést és egy bordatörést. Mérlegelj. Zoli
Ha megvolt a szakítás akkor szabad az út, de utána nem árt ha neki álsz gyúrni.
Véleményem, hogy te egy nagyon félénf fiúcska vagy. A lányok (legalábbis akiket ismerek) szeretik ha a férfi az férfi. Ha ennyire félsz, hogy megver a srác akkor, verd ki a fejedbõl a hölgyet. Mert akármikor, akárhogyan próbálod elcsábítani, ha a srác akar talál rá indokot hogy megverjen. Ez benne van a pakliban, ettõl izgalmas az élet. :D Sok sikert.
Ha szakit a sráccal és összejöttök akkor várjatok egy kicsit ne kezdjétek egyböl a nyilvánossággal!Nincs iwiw meg myvip képkirakás csak pár hét után , de nemhiszem hogy megverne egyébként a srác én 2x jártam igy hogy elhagytam a barátom és rá nem sokal összejöttem egy másikkal, mind1ik barátom nagydarab volt meg minden de sosem verekedtek.
Ha szakítanak és utána veled kezd el járni, a másik pasi tuti azt fogja hinni, hogy miattad szakított vele, és megver.
72, 934%
A kérdező hozzászólása: da ha szakitanak és utánna hajtok rá akkor már nincs oka megverni nem?
A kérdező hozzászólása: én békés szándékú vagyok akkor lehet nemkell a csaj inkább...
A kérdező hozzászólása: ajaj :S akkor várjak lehet mig maguktól szétmennek? mert hónapok óta csak gyengül a kapcsolatuk ugyérzem
szerintem ismerd meg a másik fiut és figyeld meg hogy a keze a szája vagy a farka jár

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért mutatják másnak magukat a lányok Facebookon, mint amilyenek a való életben?

Nem kioktatás miatt mondom! Nem akarok senkit provokálni, és közöm sincs hozzá sok, de megtörtént velem, és szeretnék rá választ kapni.

Az egyik lány ismerősömmel elég jó viszonyban lettem, de csak barátilag persze, és Õ neki a személyisége ilyen csöndes, visszafogott, kedves, rendes. Nem az aki kiáll mindenki elé, és játssza az eszét, inkább mindig a háttérben szeret lenni. Szóval nem feltűnősködik, nem szórakozik, ilyen komolyabb típus.

És meg is jegyeztem magamnak, hogy vajon miért mondják sokan, hogy manapság nincs egy rendes lány se, mind ilyen ribizlis, feltünőségi viszketegségben szenvedő hp.
Itt van Õ teljesen rendes, komoly, nem hülyéskedik, visszafogott stb.
Szóval normális.

És bejelölt Facebookon, és meglepődtem. Ugyan olyan mint a többi "nem normális" lány akire ezeket a rossz megjegyzéseket mondják sokan.
Van magáról ilyen mindenféle pózokban(amiért pont azt mondják a lányokra, hogy ribizli mind) vagy 400 képe külön albumban. Mindenhova oda ír egy szívecskét, meg, hogy "jajj, szeri! Ari vagy! Puszi!" a barátnőinek folyton ilyeneket írogat.(erre is mindenki általánosságban azt mondja, hogy hp egy ilyen lány)
Na most ez alapján megítélni valakit csúnya dolog, és nem is szabad, de pont ezért nem értem ezt.
Én ismerem személyesen, és mondom, teljesen kedves, rendes, visszafogott, csöndes, miközben a Facebookjából valószínűleg azt veszik le, hogy "na megint egy idióta p***a, aki elvan szállva magától..."

Mégis miért? Értem, hogy divat, meg mindenki ezt csinálja, de mondom, a személyisége pont nem olyan, mint amilyennek Facebook alapján gondolhatná az ember.
Miért kell magából olyan embert csinálnia egy lánynak, mint akit sokan lenéznek?

7

Szombathelyen valahol szokott lenni villámrandizás?

2

Csajok! Mennyire számít, ha egy srác márkás, jó cuccokba jár?

ne mondjátok, hogy semennyire, mert valamennyire biztos. ha lenne két teljesen ugyanolyan srác, tuti az jönne be amelyik jobban öltözködik. nem? :D

10

Szerintetek gáz a magasabb törékeny nő-alacsonyabb nagydarab férfi párosítás? : D

MAx 3 cm különbség lehet köztünk,de én teljes mértékben nőnek érzem magam mellette főleg mivel ő egy ilyen nagydarab macsó én meg inkább ez a törékeny kis nőies... :)De magassarkúban meg kicsit gáznak érzem a helyzetet :D

6

Első talira jó a mozi, ha a srác nem magyar?

Talizunk is egyben és szerintem randizunk is.
Július óta beszélgetünk egymással Facebookon( nem akartam elsietni a talit) ,kb. minden nap beszélünk,hogy mi történt a másikkal,mi a kedvenc...,szokásos dolgok)
Én olyan közepesen beszélek angolul,és szerintem nem tudnánk órákon át fecsegni egy bárban..

Jó ötlet így ?

9

Tényleg ennyire kicsinyes vagy csak nincs pénze a randira?

Egy fiúval megbeszéltük,hogy elmegyünk bowlingozni.
Mondtam,hogy a Mammut 2 jó hely,én már voltam ott.
Erre felment az oldalra,megnézte hogy 6000/óra /pálya és mondta,hogy ez drága.
És így nem oda megyünk.
Szerintetek ennyire csóri? ami engem nem érdekel.Vagy csak velem nem akar bowlingozni?

12

Hol lehet pasizni? És hogyan

7

Szerintetek szánalmas, vagy helytelen ha egy 14 éves lánynak megszivja a barátja a nyakát? Ti leszidnátok ezért a lányotokat?

14

Első találkozás utáni kínos helyzet. Mit tehetnék? F

Két napja találkoztam egy lánnyal, aki belsőre nagyon-nagyon tetszik. Előtte pár hétig beszélgettünk facebookon, és úgy tűnt számára én sem vagyok közömbös.
Szóval, lényeg a lényeg, hogy találkoztunk, sétáltunk és beszélgettünk, majd a hideg miatt beültünk egy gyorsétterembe (ami viszont fatális hiba, hogy nem hívtam meg semmire). Látszott rajta, hogy végig zavarban van, tördelte az ujjait, piszkálta a kabátja ujját, igazgatta a haját. Én oda vagyok érte, tehát evidens, hogy teljesen hülyén viselkedtem (már csak a meghívós része is, legalább egy forrócsokira)... volt néhány kínos csend, volt hogy csak néztem és semmi nem jutott eszembe, de végül is minden alkalommal kivágtam magam, és mindketten tisztáztuk a másik előtt, hogy igen, zavarban vagyunk.
Többségében intellektuális témákban beszélgettünk, amelyek nagy részéhez hozzá tudott szólni és elmondása szerint valamilyen szintig még érdekelte is, ám voltak szakaszok, mikor az egész kezdett részemről mini-monológgá fajulni. Összességében úgy érzem viszont hogy jó volt és számára is élvezhető. Majdnem 4 órát voltunk így együtt, a buszainkat le is késtük. :) Mielőtt elindultunk volna hazafelé, ő bevett egy rágót, amit akkor annak tudtam be, hogy szerette volna ha megcsókolom (vagy azért vette be mert akkora bunkó voltam hogy még egy forrócsokira sem hívtam meg.. :\ ), mint ahogy még a gyorsétterem előtt is éreztem úgy néhányszor, hogy most lenne rá alkalom. De nem tudom mi történt velem, máskor ez simán ment, vele pedig egyszerűen leblokkolt az agyam.
Szóval csók nem volt. Megbeszéltük hogy találkozunk még (azt nem, hogy mikor, "majd ha lesz időnk"). Utcán köszöntünk el egymástól, ami csöppet kínosra sikeredett elsőre... megálltunk egymás előtt, elővette a kezeid a zsebéből, látványosan kipakolta maga mellé, én meg csak ott álltam és néztem, hogy oké... most akkor megöleljem, puszi, vagy csók, vagy csak sima helló? :D Végül is elsőre utóbbi mellett döntöttem, és egy végtelennek tűnő "Szia-szia" után útjára engedtük egymást. Pár másodperc múlva azonban végre realizálódott bennem mekkora marha voltam, utánaszaladtam, megkérdeztem megölelhetem-e, majd megöleltük egymást, aminek láthatóan örült (talán még ott, ölelés után meg kellett volna csókolnom(?)).

Most pedig az a helyzet, hogy tegnap reggel beszéltünk utoljára. Kérdeztem hogy változott-e valami az előző este óta. Láttam hogy látta, de válasz nem érkezett rá azóta sem. :)

Úgy gondolom elsősorban kivárnom kéne még néhány napot, majd elhívni valahová és minél inkább helyretenni a "botlásaimat"... a probléma csupán annyi, hogy még sosem éreztem így, más nőkkel nem volt ilyen, ott problémamentesen ment minden. Vele viszont néhány percet is őrjítő várni, főleg úgy, hogy tudom hogy nem is a maximumot adtam (sőt, ezen a meghívós dolgon ki vagyok akadva még én is, jézusom).

Arra is gondoltam, hogy ezt alaposan elrontottam, hogy enyhén fejezzem ki magam, szóval talán hagynom kéne őt.

10

Fijúk! Ti elmenekülnétek, ha egy lánynak nagy étvágya lenne?

Pl. ha olyan étteremben ennétek, ahol egy adott összegért bármennyit kajálhattok, és a lány egy vagon kaját felzabál, többet, mint ti.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!