Találatok a következő kifejezésre: Van egy és ha minden igaz (23 db)

Ilyen az ikonja? [link] Mert ha igen, akkor itt kéne lennie: [link]

Van egy barátnőm és ha minden igaz szeret még és megszeretném tartani, hogyan tudnám ezt biztosabbá tenni?

Az ? akaratára jöttünk össze és 15 évesek vagyunk,

Legjobb válasz: Hogy hogy az ö akaratára!Miért te nem akartad?

Hogy hogy az ö akaratára!Miért te nem akartad?
Nagyon fiatal vagy még, és talán még éretlen egy kapcsolathoz. Egy boldog bárkapcsolatban, nincs olyan, hogy az egyik akarata, meg olyan sincs, hogy "ha minden igaz szeret". Petranova
A kérdező hozzászólása: Úgy értem h õ kezdeményezet... és az van hogy aztmondja h szeret meg minden de nem érzem :S értitek?

Ha minden igaz, most várom a 4. gyermekemet. Örülök és félek is egyben. A többi gyermekem már óvodás. Van itt olyan, aki 4 gyermeket nevel? Mennyire nehéz?

Legjobb válasz: Bár még csak 3 és fél hónapja, de négy gyerekem van. Nyári szünetben mindenki itthon volt, féltem én is nagyon, hogy katasztrófa lesz a nyarunk, de nem volt az, sõt csak úgy röpültek a napok. Még nyaralni is voltunk és nemcsak túléltük, de élveztük is. A gyerekeim 8,4 és 2 évesek, a kicsi 3 hónapos múlt. Szerintem négy gyerekkel nem sokkal nehezebb, mint hárommal. A nagy váltás inkább az egy és két gyerek között van. Gratulálok a babához!

Bár még csak 3 és fél hónapja, de négy gyerekem van. Nyári szünetben mindenki itthon volt, féltem én is nagyon, hogy katasztrófa lesz a nyarunk, de nem volt az, sõt csak úgy röpültek a napok. Még nyaralni is voltunk és nemcsak túléltük, de élveztük is. A gyerekeim 8, 4 és 2 évesek, a kicsi 3 hónapos múlt. Szerintem négy gyerekkel nem sokkal nehezebb, mint hárommal. A nagy váltás inkább az egy és két gyerek között van. Gratulálok a babához!
Kicsit durva, de nézess meg vele egy abortusz videót, és mondd neki, hogy képzelje el, ha ezt valamelyik nagy gyerekkel tettétek volna...
Nekem négy van, 8;6, 5;4, 5 éves ikrek.Sztem ilyenkor már nem okoz akkora nehézség, ne félj-fõleg, h a többiek már ovisok.Délelõtt olyan lesz mintha csak egy lenne, meg tudsz mindent csinálni, délután mehettek játszótérre.Én sosem bántam meg a 4 gyereket, mi mindig is sokat szerettünk volna.
Szia! Nálunk is 4 gyerek van. A nagyok már kamaszok, a kicsi lassan 2 éves. Nálunk se volt tervben a 4. baba, õ is "Véletlenke". Az én férjem is félt, hogy mit fog szólni a környezetünk (fõképp anyósom!), de mikor megszületett a kislányunk, õ volt a legboldogabb ember a világon! Pedig anyós õt és a nagyokat is próbálta a kicsi ellen és ellenem is hergelni... Most meg õ a legbüszkébb 4 gyerekes apuka, õ imádja a legjobban a pici lányát (és viszont), ha tehetné, egy percig se lenne a kicsi nélkül. Soha nem gondoltam, hogy egyszer ilyen sok gyereket fogok nevelni, de most el se tudnám képzelni nélkülük az életet. Szerintem, ha már van 2 gyerek, akkor onnan már nem annyira nehéz. Ahhoz kell igazán bátorság, hogy az elsõ után merd vállalni a 2. babát... a többi már sokkal-sokkal könnyebb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Sajnos a férjem nem akarja, arra akar rávenni, hogy vetessem el. De én meg ezt nem akarom.
A kérdező hozzászólása: Bárcsak a férjem is belátná, hogy nincs itt a világvége... Félek, hogy teljesen megromlik a kapcsolatunk.


Van egy pasim, akit nem igazán szeretek, és nem akarom ezt folytatni, de ő teljesen belém van zúgva és nem akarom meg bántani, mert azt mondja mindig ha szakítok vele akor megöli magát. Ilyenkór mit tudok csinálni?

Legjobb válasz: szakítasz vele, hidd el nem lesz öngyilkos:) ha meg az lesz, akkor hát hogy is mondjam, jobb hogy megszabadultál tõle, mert ha már magát is képes megölni... akkor nem sok kell ahhoz, hogy téged is kinyiffantson. Bocsi ez túl durva volt, de nyugi nem lesz gáz, jobb lesz neki is mert minél hamarabb szakítasz vele, annál hamarabb tud majd újra szerelmes lenni.

szakítasz vele, hidd el nem lesz öngyilkos:) ha meg az lesz, akkor hát hogy is mondjam, jobb hogy megszabadultál tõle, mert ha már magát is képes megölni... akkor nem sok kell ahhoz, hogy téged is kinyiffantson. Bocsi ez túl durva volt, de nyugi nem lesz gáz, jobb lesz neki is mert minél hamarabb szakítasz vele, annál hamarabb tud majd újra szerelmes lenni.
Ugyan, még elég sok idõ van karácsonyig! Minél elõbb annál jobb. Ha pedig fenyegetõzik, akkor ne figyelj rá, ne tedd tönkre az életed.
Én is azt mondom, hogy szakíts vele, ha nem vagy belé szerelmes. Minél késõbb teszed meg, annál rosszabb lesz. Az egész életedet képes lennél vele leélni? Mert ha most fenyegetõzik, késõbb is fog. De ezek majdnem mindig csak üres szavak. És most mindjárt karácsony, utána mindjárt szülinapja lesz, aztán húsvét, évfordulótok, névnapja lesz. Egy szakításra sosincs megfelelõ idõpont. Jobb túl lenni rajta minél elõbb.
Az egész életedet vele fogod tölteni, mert fenyegetõzik? "Ilyenkór" elsõsorban magadra gondolj.
A kérdező hozzászólása: Megtettem, kiléptem ebbõl a kapcsolatból, de mainapig könyörgi magát vissza, de nem emngedek de NEM HAGY BÉKÉN mindenkivel üzenget......
Ha valóban ugy érzed, hogy nem szereted már és nem akarod folytatni, lépjél ki belõle nyugodtan.Az érzelmi zsarolással nem lehet senki sem a másik mellett tartani.Semmit nem fog tenni magával, nyugodj meg.Egy ideig rossz lesz neki, de majd túllép ezen.
Szerintem meglehetne beszélni a dolgokat. Például hogy miért mulott el a szerelem, mi nem volt jó a kapcsolatban, hátha lehetne változtatni valamin. De ha mindent megprobáltatok és te ugysem érzel már semmit, akkor tényleg felesleges tovább huznod egymás idejét. Minél hamarabb szakitasz vele , annál hamarabb talál õ is és teis egy másik embert akibe szerelmesek lehettek. Az pedig elég aljas dolog hogy fenyegetõzik ilyen dolgokkal. Jobb ha minél hamarabb szakitasz vele! És attol ne félj hogy öngyilkos lesz, ez nemtöbb a fenyegetõzésnél!
A kérdező hozzászólása: ösy sokat segítettetek
A kérdező hozzászólása: kösy, csak még annyia a gáz, hogy nem ezt várják el tõlem igaz nem hagyatkozom másikra , de nem tom, remélem értitek, de pont karácsony elött szakítsak vele????
meg jo hogy veget tettel ennel a kapcsolatnak mert az akkor egy psihopata ... :) ) h mindenkivel uzenget? nem hagy beken ? kb en is voltam ilyen helyzetbe ... h mondta a pasi ha elhagy ongyilkos leszek meg ilyenek .. legy nyugodt egy pasi nem annyira orult h egy csaj miat megolje magatg:) ) lel masikat
A kérdező hozzászólása: Vagy esetleg ez direkt ilyen rally s játékokhoz van éppen a realystic hatás miatt?
Régen nekem is volt ilyen kormányom, ennek semmilyen gyakorlati haszna nincsen. Az enyémnek még a neve is kihangsúlyozta, hogy van benne "vibration system" aztán úgy gondoltam inkább ne lett volna... Viszont miután szétszedtem a kormányt megnéztem melyik alkatrész felelõs ezért a rezgésért és kikötöttem a vezetékét. Onnantól kezdve már rendben volt a dolog.
A kérdező hozzászólása: Már megoldottam :D win7 szerint itt:Vezérlõpult > Hardver és hang > Eszközök és nyomtatók > Usb beviteli eszköz vagy Kormány stb. És e weboldal szerint: [link]
Ugyanilyenem volt egyébként, csak nekem nem volt hozzá külön hálózati adapter, hanem az egész UDB-rõl mûködött. Örülök, hogy végül sikerült megoldani :)
A kérdező hozzászólása: Éppenséggel meg nem oldódott :S csak egy darabig tudok normálisan vezetni, és egy pár kör után megint rángatózik :(.
Az M betû semmit sem jelent neked a kártya nevében? Mert a játékok futtatásához brutálisan nem mindegy.
A BIOS ban tudod beállítani a másik kártyát.
Optimus driver ha fent van már pedig nvidia driverével fel kelet menie akor azal tudod beállítani.
A kérdező hozzászólása: driverek fennt vannak jah és 512mb ot ír a játék követelménye és ez pedig 1gb os szóval tényleg tanácstalan vagyok.
Ha a Driver fentvan automatikusan átáll játék inditásakor :) Ha nem Nvidia beállitások---->3d beállitások kezelése---->Elõnybe részesitett grafikus processzor [Nagy teljesitményû Nvidia processzor] ennyi az egész mivel nekem is ez van :)
Márk:) )
Tényleg a Zalán, Milán olyan jól hangzik. Én azt adnám a helyedben :) ))
Az én nagyobbik fiam Martin, a kicsi pedig Márk.
Márkó.Nekem Márkóm van és ha a második fiú lett volna, Milán lett volna.De tetszik még a Dániel is.
Zalán, van itt a lakótelepen nálunk két kisfiú, ikrek, õk Milán és Zalán, nagyon édik:-)
Sándor :-) Máté
Nekem is Milánom van :) Ha nekünk lenne még egy kisfiunk én Marcellnek hivnám Milánom mellé :)
Mikor elolvastam a kérdésed, nekem is a Márk ugrott be, pedig nem is olvastam a kedves elsõt :)
Dominik, László, Miklós
Milán, Zalán, mielött el olvastam a válaszokat erre gondoltam és is.
hangyák a gatyában
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
kb ennyiröl is szol a film amennyire emlékeztél..

2 éve van párkapcsolatom és van egy 4 hónapos kisfiam és az a baj hogy az apa nem igazán foglalkozik a fiával igaz azért mert sokáig dolgozik a hét minden napján meg ha itthon van mindig kitalál valamit hogy ne hogy velünk legyen?

Miért csinálj ezt? A másik az hogy az anya jobban érdekli mint mi ugyanis mindig az anyát hivja fel ha valami baja van! Meg többet ér neki a haverja mint mi! Miért? Pedig nagyon akkarta a babát! Most meg? Anyosom meg bele szol az életünkbe ellenem akarja forditani a fiát?

Legjobb válasz: nekem is ugyanez volt,h megszületett a gyerek,õ meg a haverokhoz ment.rá két évre szét is mentünk.mert mindenhol volt csak otthon nem.

A férfiak is tudnak mit kezdeni a gyerekükkel, csak a legtöbbjük lusta hozzá, azt gondolja, a takarítás, a fõzés, a gyereknevelés az asszony dolga, õk meg üldögélnek a tutiban.
nekem is ugyanez volt, h megszületett a gyerek, õ meg a haverokhoz ment.rá két évre szét is mentünk.mert mindenhol volt csak otthon nem.
Terveztétek a babát? Hiszen még 1 éve sem voltatok együtt, amikor terhes lettél. Együtt éltetek már? Szerintem gyors neki a tempó és menekül :-(
Nem tud még mit kezdeni vele. Egy csecsemõ még "semmire se jó" némely férfinek. Ha tudtad, hogy az anyja és a haverja a fontosabb, miért szültél neki gyereket?
Kedves Kérdezõ! Az a különbség, hogy mi a szülés által spontán belekerülünk az anyaságba, de az apaságot tanulni kell. 4 hónapos gyermek körül az apának túl sok teendõje még nincs, annak majd késõbb lesz az ideje, mikor az apa bemutatja a világot a fiának, és a világnak a fiát. Nálad most az anyaság került elõtérbe, ezért pillanatnyilag veled sem tud mit kezdeni. Amennyiben visszaerõsödik a nõi oldalad újra egymásra találtok. Semmi nem lesz olyan, mint szülés elõtt és senki. Õ sem, te sem. Hogy megunt feleség leszel-e csak rajtad múlik. Ölellek szeretettel és jó egészséget kívánok nektek.
Legyél kemény csaj, rángasd be az alsógatyájánál fogva a gyerek mellé és parancsold meg, hogy játsszon vele.Mert ha nem, akkor elfenekeled.
varj amig kommunikalni tud a gyerekkel. elotte a legtobb ferfi nemmtud vele mit kezdeni, fel, hogy osszetori
A kérdező hozzászólása: 9:27 -es! tudom hogy még nem tud mit kezdeni a 4 hónapos fiával de fiam vágyik rá és nem akarom ugyan azt mint én kicsinek hogy apa nélkül nõttem fel! tudod az fáj a legjobban hogy nem is tudunk kommunikálni mert anyósom is velünk lakik és ö hamarabb elmondja a dolgokat mint én és már nem tudok neki újat mondani! hála az istenek nem vagyok a felesége és nem is leszek mivel sem én sem ö nem akar megházasodni!!
A kérdező hozzászólása: ettöl függetlenül szeretem de már nem igazán birom idegekkel! ö elmehet mindenhova én meg még anyukámhoz pedig jön a jó idö! nem értem az egészet....
A kérdező hozzászólása: nem tudtam még akkor hogy fontosabb az anya meg a haverja mióta megszületett a fiam azóta lett!!
A kérdező hozzászólása: terveztük csak késöbre igen már két éve együtt lakunk!!
Az is megeshet, hogy nem elõled menekül hanem a közted és az anyósod közt fennálló feszült viszonyt nem bírja. A férfiak általában nem jó villámhárítók, fõleg ha az anyjukról meg a társukról van szó. A kettõtök csip-csup ügyeivel biztos hogy nem fog foglalkozni azt oldjátok meg ti magatok, mert õ inkább elmegy a haverokkal, minthogy otthon hallgassa két asszony panaszkodását. Mióta a világ világ két dudás sosem fért meg egy csárdában, jobb lenne külön lennetek, de ha ez nem megoldható akkor alkalmazkodj maximálisan fõleg, ha nem akarod apa nélkül felnevelni a gyermeket. Továbbra is azt mondom, hogy 4 hónapos gyermek inkább a nyugalmat igényli semmint a játszást az apjával. Ezért törekedj inkább a békés megegyezésre a férjeddel is és az édesanyjával is, mert most már te is édesanya vagy és lesz olyan idõ amikor anyós leszel. Amit most adsz késõbb azt kapod vissza, efelõl ne legyenek kétségeid. Na, a legjobbakat nektek!
Lehet hogy akarni akarta a babot de igazabol meg nem keszult fel ra !!nem erte el az apai oszton!! az hogy 4 honapos babaval nem tud mit kezdeni egy apa nos ezt is megcafolnam !!az en parom imadja a kislanyat aki most 7 honapos de elso naptol fogva torodik vele sot meg a pelenkat is cserelni !!adj neki egy kis idot !!majd csak ra jon hogy apa, nem pedig tinedzser!!
A kérdező hozzászólása: ha nincs itthon a párom hozzám sem szol az anyosom ha pedig itthon van párom akkor meg inkább az anyával beszélget mint hogy megnéze a fiát! a másik az utolsónak szol hogy irigyelek mert 7 hónapos kislányod büszke lehet majd az apukájára sajnos az én párom nem rakja tisztába felsem veszi a kezébe és még fürdetni sem akarja!! már néha azon is gondolkoztam hogy egy idõre haza költöznék mig párom át gondolja hogy mit is szeretne valojában meg h s mint!!!
Megértelek.... Az én párom is majdnem ilyen! Van egy 2 éves kislányunk, õ azért játszik vele, meg minden(ha éppen nem alszik...) A Párom minden egyes nap munka után az anyjával van, utánna az öccsénél! Ngy dilemma, de már nem tudok tûrni tovább, sztem elhagyjuk:(...

Mindig azt hallom, hogy a natao, ill. agathis fából készült testû gitárok gagyi és olcsó anyagok. Igaz ez? Miért annyira rossz az. Ha egy basszusgitár nem égerbõl vagy kõrisbõl van, az már nem is jó?

Legjobb válasz: nagy viták mennek arról mai napig is hogy számít e hogy milyen anyagból készül egy gitár, tapasztalataim szerint igen is számít , nem minden fafajtának ugyan olyan a rezgése vagy a tónusa véleményem szerint , de sokkal inkább számít az igényes összeszerelés a pontos illesztések és beállítások és ezek a faanyagok amiket mondtál inkább az olcsóbb igénytelenebb gitárokra jellemzõek , szal nem biztos hogy a fa fajtája miatt rossz egy gitár de sokban befolyásolja hangját szerintem... :D

nagy viták mennek arról mai napig is hogy számít e hogy milyen anyagból készül egy gitár, tapasztalataim szerint igen is számít , nem minden fafajtának ugyan olyan a rezgése vagy a tónusa véleményem szerint , de sokkal inkább számít az igényes összeszerelés a pontos illesztések és beállítások és ezek a faanyagok amiket mondtál inkább az olcsóbb igénytelenebb gitárokra jellemzõek , szal nem biztos hogy a fa fajtája miatt rossz egy gitár de sokban befolyásolja hangját szerintem... :D
Igaz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!