Találatok a következő kifejezésre: Van egy és ha minden (968 db)

Több, mint 5 éve vagyunk együtt a barátommal. Én nagyon szeretem és állítólag ő is, de van egy haverja, aki mindig bekavar. Mindig hazudik meg isznak ha együtt vannak. Hogy kéne azt a haverját kiiktatni?

Gy?lölöm,mert mindig miatta veszekszünk.Ha ? nincs akkor minden happy!Már ezerszer megígérte h nem fog többet hazudni, de mindig csak 2-3 napig tart.

Legjobb válasz: Nyilván azért megy el a barátod inni a haverjával, mert jól érzi magát vele. És te most ezt az örömforrását készülsz elvenni tõle. Ne csodálkozz, ha kidob. Egy dolog a kapcsolat és egy másik a barátság. Ha a kapcsolatnak vége lesz, ott marad a barát. Nem szabad semmilyen kapcsolatnak a barátság rovására menni. Különítsd el magadban a két dolgot, és ne fizikálisan különítsd el a barátod és a haverját, mert te húzod a rövidebbet.

Nyilván azért megy el a barátod inni a haverjával, mert jól érzi magát vele. És te most ezt az örömforrását készülsz elvenni tõle. Ne csodálkozz, ha kidob. Egy dolog a kapcsolat és egy másik a barátság. Ha a kapcsolatnak vége lesz, ott marad a barát. Nem szabad semmilyen kapcsolatnak a barátság rovására menni. Különítsd el magadban a két dolgot, és ne fizikálisan különítsd el a barátod és a haverját, mert te húzod a rövidebbet.
Igazat adok Jolinar-nak, hogyha elkezdesz a barátja ellen dolgozni akkor annak te húzod a rosszabbik felé. Nem lehet, hogy a veszekedések is azért vannak, mert kifogásolod a barátságát? Annyira viszont megkérheted, hogy kevesebbet vagy ne igyon.
Mondd meg, hogy hármasban nem fog menni. Ha ezt nem tudja elfogadni, akkor ennyi volt. Ez 5 év után nagyon nehéz, de ha ez a jelenség zavarja a kapcsolatotokat, mi mást tehetnél?
Madarat tolláról - a pasid is iszákos és erõszakos, csak melletted moderálja magát.
A kérdező hozzászólása: De ez a haverja egy alkoholista undorító verekedõs.....stb. ember.
Azért hazudik errõl, mert el akarod tiltani a barátjától.
A kérdező hozzászólása: Abban hazudik, hogy nem is vele van, pedig de.meg h nem is ittak, pedig igen....:(
Jolinarnál a pont!!!!!!
10:57 újra A hazugságokat meg nem tudjuk, hogy milyen jellegûek. Mert, ha megint csak a barátjával kapcsolatosak akkor azért lehet, mert nem akar veszekedni veled.
Mirõl hazudik?
Nem Misinek hívják a párod? Kati vagy? Akkor fuss!!!!:D

Ha egy HTC Desire meg van "modolva" és ha újra telepítem a szoftverét azzal elvesződik minden?

A telefon angol nyelvű volt és csak így vált magyar nyelvűvé,tehát az információm szerint most a HTC Desire HD ROM van rajta.

Legjobb válasz: Ha nem ROM telepítés után tettek rá magyar nyelvet (mert erre ha nem is tökéletes, van lehetõség), akkor elvész. Ha benne van a ROMban a magyar nyelv és újratelepíted, akkor benne lesz. De azt nem értem akkor minek kell újra telepíteni, hiszem most is az van rajta.... Nem factory resetre gondolsz? Mert az nem telepítés (bár rá lehet fogni), hanem egy szüz újraindítás, elvesztvén minden adatot, de a ROM az elõzõ marad.

Ha nem ROM telepítés után tettek rá magyar nyelvet (mert erre ha nem is tökéletes, van lehetõség), akkor elvész. Ha benne van a ROMban a magyar nyelv és újratelepíted, akkor benne lesz. De azt nem értem akkor minek kell újra telepíteni, hiszem most is az van rajta.... Nem factory resetre gondolsz? Mert az nem telepítés (bár rá lehet fogni), hanem egy szüz újraindítás, elvesztvén minden adatot, de a ROM az elõzõ marad.
A kérdező hozzászólása: Igazából lehet hogy ez lesz a megoldás mert végül is azt szeretném hogy minden adat elvesszen róla és magyar legyen.(mert elég lassú már a készülék és alkalmazásokat se enged letölteni ugyanakkor 16 GB-os SD kártya van benne)
Ilyen az ikonja? [link] Mert ha igen, akkor itt kéne lennie: [link]


Egy fõ, ha mindig otthon van, egy kb.30nm-es lakásban mennyi vizet fogyaszt havonta?

Mármint átlagosan hány köbmétert?

Legjobb válasz: Az elsõsorban a szokásaitól függ, semmi köze a lakás méretéhez. Zuhanyzik vagy fürdik? Ha igen, órákat áll a zuhany alatt, vagy csak gyorsan lemossa magát? Mekkora a kád? Tele kádban fürdik, vagy csak épp van benne víz? Milyen és mennyi ruhája van? Lehet egyben mosni õket, vagy a különbözõ színek miatt viszonylag kevés ruhához is több mosást kell beindítani? Rendeli a kaját, vagy otthon fõz? Naponta kétszer pisil vagy született törpevízmû?

A WC tartályban kevesebbre át tudod állítani az öblítés mennyiségét. A mosógépeden kiválaszthatod a takarékosabb programokat (ha van leírásod). Vehetsz olyan zuhanyrózsát, ami jobban szórja a vizet, ezáltal kevésbé kell megnyitnod a csapot (ezt egy eladó magyarázta, nem értettem pontosan, de állítható a fej). 9 nm nagyon sok, és is egyedül 34 nm-en fogyasztok kb. 5-öt.
Az elsõsorban a szokásaitól függ, semmi köze a lakás méretéhez. Zuhanyzik vagy fürdik? Ha igen, órákat áll a zuhany alatt, vagy csak gyorsan lemossa magát? Mekkora a kád? Tele kádban fürdik, vagy csak épp van benne víz? Milyen és mennyi ruhája van? Lehet egyben mosni õket, vagy a különbözõ színek miatt viszonylag kevés ruhához is több mosást kell beindítani? Rendeli a kaját, vagy otthon fõz? Naponta kétszer pisil vagy született törpevízmû?
egy fõre a 9 szerintem sok. mi ketten fogyasztottunk 6-ot mosógéppel.
Ha van pénzed nem sok a 9m3 :) )) De öt fõvel számolva már egy albérletet bedöntene . Szánjál rá egy - két napot és írd az óra állását , rengeteg szolgáltató ír viszonyító számokat pl.: mosógép 45- 80 liter , wc teljes lehúzás 6-10 liter, tusolás 40-60 liter stb....
Akkor mérjed már meg mire fogyasztasz ennyit , elég egy 4. osztályos általános iskolás segítsége !! Ha te nem vagy tisztába a fogyasztásoddal itt más sem tud JEDI erõátvitellel hatni :) 2013 nincsen mosógépem , de az internetem széles ...... XDDDDDD
A kérdező hozzászólása: Nincs mosógépem.
A mosógépbõl kijövõ vizet nem engedjük csak úgy a vakvilágba elfolyni! Azzal kell leönteni a vécét.
attól függ, például van -e mosogatógép, mosógép. szerintem kb 3-4 köbméter.
A kérdező hozzászólása: Hát a lakás méretét a felmosás és takarítás végett írtam. Fõzni szoktam kb. heti 1x, kb. napi 15 percet tusolok, és csak néha mosok kézzel, mosógép pedig nincsen. Ja, és hát sajnos sokszor járok pisilni is... Végeztem nagytakarítást is, így havonta kb. 9 köbméter ment el. Ez most sok vagy kevés? Másnak is ennyi?
15 perc tusolás az rengeteg idõ, ennek az ötöde is elég lenne.
csak kettõ ugyan olyat lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Általában csak az azonos GPU-ra épülõ kártyákat lehet összekötni. A 6790-et az 5670-nel viszont nem. Ha lehetne sem lenne értelme.

Van egy sansung galaxy mini 2 ttőm. De az a gond hogy mindig frissít meg ilyeneket csinál meg ha kitörlöm hogy ne csinálja rá egy percre újra kezdi és már kb 10. 000 ft ott így leszedett egyszerűen kétségbe vagyok esve mitcsináljak?

Mitcsinálhak légyszi segítsete??!!

Legjobb válasz: Google Play nél vedd ki a pipát az adott alkalmazásnál hogy "Automatikusan frissíthetõ" illetve javaslom hogy használj túlforgalmazás nélküli adatcsomagot. így havonta kell érte fizetned egy xy összeget de nem emeli tovább a számlád ha kihasználtad a maximális adatforgalmat

Google Play nél vedd ki a pipát az adott alkalmazásnál hogy "Automatikusan frissíthetõ" illetve javaslom hogy használj túlforgalmazás nélküli adatcsomagot. így havonta kell érte fizetned egy xy összeget de nem emeli tovább a számlád ha kihasználtad a maximális adatforgalmat
Az is jó megoldás, ha lekapcsolod az adatforgalmat, amikor nem használod. Ha jól tudom, a Samsungok fölülrõl lenyitható sávjában is lehetõséged van erre.
on/off gomb röviden nyom, akkor megjelenik a kínálat...ott adatforgalom kikapcs, majd örül...automatikus frissítés pipa kivesz, újból örül...ennyi...nekem ötezerbe került, mire rájöttem(hülyevagyokhülyevagyok)
1. lépés: Vegyél normális telefont !!!!!!
Kevés belsõ memória, kevés RAM, gyenge proci.Csodálkozol hogy belassul?Ezen csak egy korszerû telefon vásárlása segít.

Miért lehet az hogy minden játéknál megy minden rendesen de van egy amit ha elindítok akkor kikapcsol az egér is és a billentyű is és csak ujraindítani tudom úgy a gépet?

az egér is és a billentyű is usb-s de eddig nem volt ilyen baj velük

Legjobb válasz: Töröld a játékot,és tedd fel a gépedre újra.Valami blokkolva van,játékhoz valo tartozék hiányzik.

Töröld a játékot, és tedd fel a gépedre újra.Valami blokkolva van, játékhoz valo tartozék hiányzik.

Hogyan lehetne azt megldani hogy van 4db egyforma pendrájvom 4-4 gb ezeket egyesíteni és ha mindet bedugom akkor van egy 16 gb-s pendrájv?

Legjobb válasz: kiszeded a memóriacsipeket, pár hét tanulással megtanulod hogy milyen módon kell összeforrasztod õket egy új nyákra, újabb pár hét utánajárással megtanulod hogy lehet az új pendrive vezérlõjét átírni, hogy mûködõképes is legyen, és imádkozol, hogy mûködjön... viszont egy kicsit egyszerûbb módszer: fájldarabolás. gugli a barátod

kiszeded a memóriacsipeket, pár hét tanulással megtanulod hogy milyen módon kell összeforrasztod õket egy új nyákra, újabb pár hét utánajárással megtanulod hogy lehet az új pendrive vezérlõjét átírni, hogy mûködõképes is legyen, és imádkozol, hogy mûködjön... viszont egy kicsit egyszerûbb módszer: fájldarabolás. gugli a barátod

Nekem van egy Mottowel magnet citym, és nyáron szeretnék egy sportkipufogót felrakni rá! Ha csak simán veszek rá egyet és akkor minden rendben vagy kell még hozzá egy pár cucc is?

Legjobb válasz: talán a felfogatás kellhet még hozzá ha nem ugyan az. Más nemigazán. De amikor veszed kérdezd meg az eladót hogy mi kell még hozzá hogy feltedd vagy ez így enni?

talán a felfogatás kellhet még hozzá ha nem ugyan az. Más nemigazán. De amikor veszed kérdezd meg az eladót hogy mi kell még hozzá hogy feltedd vagy ez így enni?
Kisebb súlyú görgõ biztosan fog kelleni hozzá, mivel ezek a kipufogók magasabb fordulatszámon segítik a motort, de gyári görgõ meg nem pörgeti addig.
Könnyebb görgõ, kontrasztrugó, kuplungrugó ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!