Találatok a következő kifejezésre: Van egy és ha (7944 db)

Lehet úgy is egy új msn címet létrehozni, ha már van egy? És, ha igen, hogyan?

Bocs, nem vok vmi gépguru, elég 1 msn is, csak a baj, hogy ami most van nekem, vszín?leg vírusos. Azért kéne a másik, hogy ezen keresztül fellépnék, aztán figyelmeztetném a partnereimet, hogy amíg a másikról elt?ntetem a vírust, addig ezen üzenjenek+hogy ha a régi címemr?l kapnak üzit, azt csukják be!

Legjobb válasz: Nem az msn címed vírusos, vagy a gépeden lehet vírus amit az msn-ról szedtél össze vagy feltörték az msn jelszavadat. 1. változtasd meg a jelszavadat. 2. töltsd le és futtasd ezt a programot: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/clean-virus-msn-v2-30-R..

Nem az msn címed vírusos, vagy a gépeden lehet vírus amit az msn-ról szedtél össze vagy feltörték az msn jelszavadat. 1. változtasd meg a jelszavadat. 2. töltsd le és futtasd ezt a programot: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/clean-virus-msn-v2-30-R..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!

Lányok! Mi a teendő? Az a bajom, hogy ott lent már kb 1, 5 éve valami fehér váladék van állandóan, és ha futok akkor egyre több termelődik, és írtóra idegesít, nem tudom jól érezni magam, mert folyton a bugyimba kell töröljem.

Valaki, megoldást? Hogy mi miatt lehet? 15 leszek és még nekem nem jött meg. Emiatt lenne?

Legjobb válasz: Szerintem csak simán fehérfolyásod van, ez természetes. Ha nem viszket és ég, vagy csíp illetve nem kellemetlen illatú, vagy "túrós" esetleg zöldes színû, akkor nem kell orvoshoz menned. Vegyél tisztasági betétet, és azt használj minden nap, napi 2-3 alkalommal kell cserélni, vagy ha úgy érzed. Én ilyet használok: http://www.healthinajiffy.co.uk/images/carefree%20aloe.jpg Vagyis nem teljesen, de csak errõl találtam képet. Carefree, van belõle aloe verás, légáteresztõ meg mittudomén. Nekem csak ez vált be, évek óta használom. DMben, Rossmannban, Tescoban (meg szerintem bárhol) lehet kapni. Egy nagy doboz maximum 900 forint, de abban sok van tényleg. Menj be és vegyél egy dobozzal, vagy kérd meg anyukádat. Én nem tudtam vele ezt megbeszélni, ezért elõször barátnõmmel mentem el venni és otthon simán leraktam. Anyukám meglátta, de nem kérdezett semmi, rájött, hogy ezentúl kell ez, és innentõl mindig megvette, ha szóltam. Simán megveheted, én is gyakran veszek, az eladókat nem érdekli, rád se néznek. Tegyél be mellé egy csomag zsebkendõt meg egy dobozos italt vagy valamit és kész. Különben ne aggódj, ha 16 éves korodig nem jön meg akkor érdemes orvoshoz fordulni, de azzal sincs semmi baj, nem kell félned. Amúgy ne várd, semmi jó nincs benne. A fehérfolyás pedig 2 évig is eltarthat a mensi elõtt, sõt még utána is lehet de akkor már kevesebb lesz. Régen én is totál eláztam miatta, most már nem is kell tisztaságit használnom, csak idõnként, amúgy nem kell semmi. Vásárolj tisztasági betétet, és meg lesz oldva a problémád, hidd el így nyáron nagyon jó érzés, és van belõle illatos meg pamutbevonatos meg tanga és még fekete színû is :)

Szerintem csak simán fehérfolyásod van, ez természetes. Ha nem viszket és ég, vagy csíp illetve nem kellemetlen illatú, vagy "túrós" esetleg zöldes színû, akkor nem kell orvoshoz menned. Vegyél tisztasági betétet, és azt használj minden nap, napi 2-3 alkalommal kell cserélni, vagy ha úgy érzed. Én ilyet használok: http://www.healthinajiffy.co.uk/images/carefree%20aloe.jpg Vagyis nem teljesen, de csak errõl találtam képet. Carefree, van belõle aloe verás, légáteresztõ meg mittudomén. Nekem csak ez vált be, évek óta használom. DMben, Rossmannban, Tescoban (meg szerintem bárhol) lehet kapni. Egy nagy doboz maximum 900 forint, de abban sok van tényleg. Menj be és vegyél egy dobozzal, vagy kérd meg anyukádat. Én nem tudtam vele ezt megbeszélni, ezért elõször barátnõmmel mentem el venni és otthon simán leraktam. Anyukám meglátta, de nem kérdezett semmi, rájött, hogy ezentúl kell ez, és innentõl mindig megvette, ha szóltam. Simán megveheted, én is gyakran veszek, az eladókat nem érdekli, rád se néznek. Tegyél be mellé egy csomag zsebkendõt meg egy dobozos italt vagy valamit és kész. Különben ne aggódj, ha 16 éves korodig nem jön meg akkor érdemes orvoshoz fordulni, de azzal sincs semmi baj, nem kell félned. Amúgy ne várd, semmi jó nincs benne. A fehérfolyás pedig 2 évig is eltarthat a mensi elõtt, sõt még utána is lehet de akkor már kevesebb lesz. Régen én is totál eláztam miatta, most már nem is kell tisztaságit használnom, csak idõnként, amúgy nem kell semmi. Vásárolj tisztasági betétet, és meg lesz oldva a problémád, hidd el így nyáron nagyon jó érzés, és van belõle illatos meg pamutbevonatos meg tanga és még fekete színû is :)
nemvalószínû h bármi bajod lenne, nemkell minden tutyimutyi dologért orvoshoz rohangálni...fehér folyása majdnem minden nõnek van, nekedis van, valszeg hamarosan megis fog jönni már a menzeszed. ha ennyire zavar, vegyél tisztasági betétet.
Van egy kis folyasod. Menjel el a nogyogyaszhoz, nem baj hogy nem menstrualsz meg, menjel el hozza, es kerdezzel meg tole mindent, lehet hogy egy kis fertozest, bacit is benyeltel ott alul. Ezenkivul lehet kapni DM, Rossman-ban napi tisztasagi betetet! Na ezt kell venned, es mindennap akar 2-3-szor is cserelve a bugyidba ragasztani. Ez valo a folyasra. De nem all ejjeli vastag, nagy betetre gondolok, nehogy azt vegyel! Napi tisztasagi betet igy hivjak holnap vegyel, es mindennap hasznald van illatos fajtabol is, nagyon jo dolog!:)
Én már hallottam olyat is, hogy ez felfázástól van, vagy fertõzéstõl, de ez hülyeség, nekem már egypár éve van. Minden nap :( A menzeszem már rég megjött. 17/L
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a tanácsokat! :)

Szerintetek kihatással van egy kisbabára, ha folyton kiabálást kell hallgatnia? Szülei között, vagy szülők és a nagytesó között?

Legjobb válasz: 3-as vagyok. Egy élõ példa az enyém is, de ez csak most ugrott be. A szüleim csak 13 éves koromban váltak, de születésemtõl már rossz volt a kapcsolatuk. Apám külföldön dolgozott, de azt a kevés idõt, amíg itthon volt, anyámmal végig veszekedték. MIndig este, amikor mi már lefeküdtünk a testvéremmel, zárt ajtók mögött ordított anyám apámmal. Iszonyatosan féltem, remegtem a takaróm alatt. Következmény: konfliktuskerülõ emberré váltam, nem mertem kiállni magamért, nagyon sokáig. És amit megfigyeltem: ha valaki -nem kiabál velem - hanem csak megemeli a hangját és úgy beszél hozzám, akkor máris összeszorul a gyomrom, ugyanúgy mint gyerekként a takaró alatt, és teljesen lefagy mindenféle reakció készségem. Miután "elült a vihar", utána átgondolom, és rendszerint remekül eszembe jut, hogy mit kellett volna mondanom, de olyankor már késõ. Jártam terápiára is, és rengeteget javultam, alakultam, hála Istennek ás barátoknak felismertem, hogy baj van, sikerült ebbõl valamelyest kijönnöm, és 10 év kellett ahhoz is, hogy képes legyek normális párkapcsolatra, ne úgy járjak-keljek, mint egy mimóza és képes legyek megnyílni, illetve bizalommal lenni mások felé. Azt nem tudom, hogy vajon babakoromban is így ordítoztak-e már egymással, mert arra ugye nem emlékszem, de könnyen lehet... A gyerekek érzékenyek, és MINDEN hatással van rájuk. Persze nincs tökéletes szülõi ház, és az sem baj, ha látják a gyerekek, hogy van konfliktus a szülõk között, csak lássák azt is, ahogy a szülõk kibékülnek, meg hogy szeretik egymást, így feloldódik a frusztráció, és fõként a gyerek sem fogja azt gondolni, hogy õ a hibás...

3-as vagyok. Egy élõ példa az enyém is, de ez csak most ugrott be. A szüleim csak 13 éves koromban váltak, de születésemtõl már rossz volt a kapcsolatuk. Apám külföldön dolgozott, de azt a kevés idõt, amíg itthon volt, anyámmal végig veszekedték. MIndig este, amikor mi már lefeküdtünk a testvéremmel, zárt ajtók mögött ordított anyám apámmal. Iszonyatosan féltem, remegtem a takaróm alatt. Következmény: konfliktuskerülõ emberré váltam, nem mertem kiállni magamért, nagyon sokáig. És amit megfigyeltem: ha valaki -nem kiabál velem - hanem csak megemeli a hangját és úgy beszél hozzám, akkor máris összeszorul a gyomrom, ugyanúgy mint gyerekként a takaró alatt, és teljesen lefagy mindenféle reakció készségem. Miután "elült a vihar", utána átgondolom, és rendszerint remekül eszembe jut, hogy mit kellett volna mondanom, de olyankor már késõ. Jártam terápiára is, és rengeteget javultam, alakultam, hála Istennek ás barátoknak felismertem, hogy baj van, sikerült ebbõl valamelyest kijönnöm, és 10 év kellett ahhoz is, hogy képes legyek normális párkapcsolatra, ne úgy járjak-keljek, mint egy mimóza és képes legyek megnyílni, illetve bizalommal lenni mások felé. Azt nem tudom, hogy vajon babakoromban is így ordítoztak-e már egymással, mert arra ugye nem emlékszem, de könnyen lehet... A gyerekek érzékenyek, és MINDEN hatással van rájuk. Persze nincs tökéletes szülõi ház, és az sem baj, ha látják a gyerekek, hogy van konfliktus a szülõk között, csak lássák azt is, ahogy a szülõk kibékülnek, meg hogy szeretik egymást, így feloldódik a frusztráció, és fõként a gyerek sem fogja azt gondolni, hogy õ a hibás...
IGEN!!!!!!
Igen, termeszetesen.
Egy lelki roncs lesz belõle, de ezt te is tudod, nem értem, miért kérdezed?
Én úgy gondolom, hogy hozzá tud szokni a gyerek. Ha ezt hallja mindennap, megszokja. Lássátok az olaszokat, cigányokat. Vagy rosszul gondolom? Biztos, hogy nem lesz nyugodt természete sose, de kétlem, hogy idegroncs lesz.
A kiabálás félelmet és bizonytalanságot kelt egy babában. Bár valószínûleg az anyaméhben is már ezt hallgatta akkor... A 24. héttõl már hallja az erõs kinti hangokat, meg a mama idegállapotát is érzékeli valahogy. Hogy pontosan mi és hogyan hat azt nem tudni, de a nyugodt békés környezet az, amiben kielégítõen tud fejlõdni egy baba. Persze nagyon rugalmasak, és sokkal többet kibírnak, mint gondolnánk, de vannak következmények, az biztos. 3
Nem olvastam végig a válaszokat, szóval lehet, hogy már valaki írta...de gondolj bele..egy felnõtt emberre is kihatással van, -és semmi setre sem jó kihatással/hatással- az, ha folyamatosan üvöltöznek körülötte. Ideges lesz, ideggyenge, félni fog, és elsajátítja ezt a fajta közlést, vagy alkalmazza mint megoldást valamire. Egy csecsemõnek az anyukája dudolását, mesélését kellene hallgatni, nem az ordenáré ordítást.
Szerintem az "idegroncs" és a "lelki nyomorék" kifejezéseket félre kéne tenni, mert egyértelmûen túl erõsek ide. Biztos vagyok benne, hogy minden babára/gyerekre hatással vannak ezek a dolgok, és beépülnek valamilyen formában a személyiségükbe, de az adott gyerek (késõbb felnõtt) adottságaitól is függ, hogy hogyan dolgozza fel ezeket, hogy egyáltalán "kárt" okoz-e, és ha igen, akkor milyet. Ez elõre nem kiszámítható, és valószínûleg késõbb is csak nehezen beazonosítható, már ha az illetõ felnõttként foglalkozik ezzel valamilyen formában, vagy "csak" éli azt, amit otthonról hozott. (Mert ez a leggyakoribb, úgy viselkedünk, ahogy otthonról hoztuk, ahogy a szüleinktõl/nevelõinktõl láttuk)
Én sajnos elég hirtelen és hangos természetû vagyok, fõleg az veri ki nálam a biztosítékot, ha semmibe vesznek és amikor hiába szólok valami miatt halkan, szépen és kedvesen, nem reagálnak rá. Na ilyenkor bizony felemelem a hangom. Ez a nagyobbik fiammal sajnos sûrûn elõfordul, így a kicsi is ebben nõtt fel, viszont õ valami hihetetlenül nyugodt, kiegyensúlyozott és mosolygós kisbaba volt már születésétõl fogva. 2 hónapos korától átaludta az éjszakát és nappal sem volt különösebben sírós. Már 2, 5 éves, de nyomát sem látni rajta, hogy "lelki nyomorék" lenne, ahogy az egyik válaszoló írta...
Nekem viszont van egy fiú barátom, aki csak barát, semmi több! Gyerekkorom óta ismerem, és az apukája alkoholista volt, és minden napos volt a veszekedés otthon! 30 éves a srác, tavaly halt meg az apukája, és a mai napig kihat az életére, természetére az, amiben felnõtt! Normális, rendes, szerethetõ, viszont nagyon hamar ideges lesz felesleges dolgokon is, és nagyon-nagyon fel tudja húzni magát! De tényleg sokszor nagyon apró dolgokon! És õ saját maga mondja, hogy a szülei tették ilyenné!
Én is a saját példámat tudom felhozni.Amióta az eszemet tudom a szüleim rosszul éltek, apám minden problémát úgy oldott meg, hogy leitta magát és emiatt mindennaposak voltak itthon a hangos veszekedések, még olyan is volt, hogy apám dühében szétverte a berendezést a lakásban.Én mindebbõl leginkább arra emlékszem, hogy az ágyban fekve sírtam és nagyon féltem, viszont nem lettem idegbeteg, vagy lelki nyomorék, csupán megutáltam apámat és amint nagykorú lettem el is költöztem tõlük, hogy minél kevesebbet kelljen találkoznom vele.
Nem lesz feltétlen idegroncs. Egy rokon családban az apuka alkoholista volt, és állandó volt a veszekedés. Mindkét gyerekbõl nyugodt, alkalmazkodó, konfliktus kerülõ felnõtt lett. A házasságuk is tartós és jó.
A kérdező hozzászólása: Amennyiben?
Ez nem is kérdés.
A lelki nyugalmát, idegrendszerét megviseli. Ha belegondolsz, hogy ha az anyuka feszült a baba megérzi azt és õ is az lesz.. Ha az anyuka kiabál, a baba sem fog vigyorogni. A családban lévõ feszültséget nagyon megérzik a gyerekek, emiatt bizonyítottan kialakulhat akár személyiségzavar, skizofrénia, idegrendszeri problémák, stb. Az én egyik ismerõsöm kisfia volt anno ilyen helyzetben, a szülõk állandóan marták egymást - el is váltak kb. a gyermek születése után 1 évvel. A kisfiú állandóan beteg volt! + nagyon félt mindenkitõl. Ha hozzászólt valaki, már sírt. Ha picit hangosabban beszélt/nevetett valaki mellette, szintén. Ahogy különváltak, nem volt állandóan beteg, lassan megnyílt az emberek felé, és elkezdett barátkozni.
Igen, természetesen, ahogy minden õt ért külsõ inger hatással lesz rá.
Még egy felnõttre is kihatással van, ha veszekednek, kiabálnak körülötte! Ezért egyértelmû, hogy a babára is!

Meddig él a mezei hörcsög átlagosan? Hol lehet beszerezni? Könnyű tartani? Van szaga? És ha valaki tud egy jó linket küldhetne :DD (csak normális válaszokat! )

Legjobb válasz: Agresszív, megtámadja az ember, de még a lovat is, ha veszélyben érzi magát. Ehhez az is elég, ha meg akarod fogni! Télen egy féléves nyugalmi idõszaka van, amikor csak 2-3 hetente eszik valamit, aztán visszafekszik.2 méter mély, 6-8 méter hosszú ketrec kell neki a föld alá! Az EU-ban védett állat, Magyarországon viszont külön engedélyt kért és kapott, hogy irtani lehessen. Ha még mindig érdekel, fogj egyet, vagy beszélj egy trapperrel (hörcsögfogó, van ilyen szakma). http://horcsogok.gportal.hu/gindex.php?pg=30975816

Agresszív, megtámadja az ember, de még a lovat is, ha veszélyben érzi magát. Ehhez az is elég, ha meg akarod fogni! Télen egy féléves nyugalmi idõszaka van, amikor csak 2-3 hetente eszik valamit, aztán visszafekszik.2 méter mély, 6-8 méter hosszú ketrec kell neki a föld alá! Az EU-ban védett állat, Magyarországon viszont külön engedélyt kért és kapott, hogy irtani lehessen. Ha még mindig érdekel, fogj egyet, vagy beszélj egy trapperrel (hörcsögfogó, van ilyen szakma). http://horcsogok.gportal.hu/gindex.php?pg=30975816
Az aranyhörcsögre gondolsz inkább, nem? :) A mezei hörcsögöt nem szokás háziállatként tartani... Az aranyhörcsögrõl is mindent elolvashatsz: http://www.apromancs.hu/tudastar.html
Inkább a dzsungáriai törpe hörcsögöt ajánlanám, mert az kevésbé vad, vagy büdös! Mezei hörcsögöt otthon illegális tartani, csak állatkertekben lehet, bár ott sem hiszem, hogy sokkal többel találkoznánk!:)

Ha egy HTC Desire meg van "modolva" és ha újra telepítem a szoftverét azzal elvesződik minden?

A telefon angol nyelvű volt és csak így vált magyar nyelvűvé,tehát az információm szerint most a HTC Desire HD ROM van rajta.

Legjobb válasz: Ha nem ROM telepítés után tettek rá magyar nyelvet (mert erre ha nem is tökéletes, van lehetõség), akkor elvész. Ha benne van a ROMban a magyar nyelv és újratelepíted, akkor benne lesz. De azt nem értem akkor minek kell újra telepíteni, hiszem most is az van rajta.... Nem factory resetre gondolsz? Mert az nem telepítés (bár rá lehet fogni), hanem egy szüz újraindítás, elvesztvén minden adatot, de a ROM az elõzõ marad.

Ha nem ROM telepítés után tettek rá magyar nyelvet (mert erre ha nem is tökéletes, van lehetõség), akkor elvész. Ha benne van a ROMban a magyar nyelv és újratelepíted, akkor benne lesz. De azt nem értem akkor minek kell újra telepíteni, hiszem most is az van rajta.... Nem factory resetre gondolsz? Mert az nem telepítés (bár rá lehet fogni), hanem egy szüz újraindítás, elvesztvén minden adatot, de a ROM az elõzõ marad.
A kérdező hozzászólása: Igazából lehet hogy ez lesz a megoldás mert végül is azt szeretném hogy minden adat elvesszen róla és magyar legyen.(mert elég lassú már a készülék és alkalmazásokat se enged letölteni ugyanakkor 16 GB-os SD kártya van benne)

Van egy Aprillia rs 50-es 80ccm-es hengerrel van szerelve és ha elkapnak a zsaruk menyire szívhatom meg?

Legjobb válasz: Ha van jogosítványod, és a papírok stimmelnek, akkor semennyire. Nem sok rendõrt láttam eddig, aki szétszedte a blokkot, hogy megnézze, fel van-e fúrva a henger. :)

Ha van jogosítványod, és a papírok stimmelnek, akkor semennyire. Nem sok rendõrt láttam eddig, aki szétszedte a blokkot, hogy megnézze, fel van-e fúrva a henger. :)

Eltiltanátok 4 éves fiatokat olyan gyerektől aki egyértelműen rossz hatással van rá? És ha egy helyen lakunk, akkor hogyan?

Egy lakóparkban élünk, közös az udvar van közös játszótérrel. Mivel ez egy kicsi falu így más lehet?ség nagyon nincsen a szabad leveg?n tartózkodásra ( a boltba menésen kívül). A 4 éves fiam egyértelm?en rossz dolgokat vesz át egy másik kisfiútól. Én próbálom jóra nevelni, meg mindig rászólok ha rosszalkodik, illetve büntetés is szokott lenni, de mindhiába mert a másik kisfiút viszont egyáltalán nem rendezik a szülei, tipikusan a fejükre n?tt, anyukája csak mosolyog mikor rosszalkodik, káromkodik a gyereke hogy jaj hát milyen édes...Én ezt nem így hívnám...amúgy mindig egymás társaságát keresik a gyerekeink és mivel ennyire egy helyen vannak, így nem igazán tudom,hogyan lehetne kivitelezni hogy ne játsszanak együtt. Mi a megoldás? Mit lehet tenni ilyenkor? Az én gyerekem se egy áldott jó félreértés ne essék, nem istenítem hogy bezzeg az én gyerekem egy angyal, csak úgy látom hogy egyre rosszabb és neveletlenebb lesz holott én mindent próbálok megtenni. De hát azt látja hogy másnak mindent szabad, neki meg nem. Azonkívül rendszeresen ütik is egymást a kissráccal, de az is úgy jelenik meg hogy ? püföli az én gyerekemet akinek nagy a t?r?képessége így nagyon ritkán fakad sírva, de aztán az én gyerekem is visszaüt egy id? után, persze a másik kisfiú meg egyb?l sírni kezd és megy panaszkodni-árulkodni. És ekkor úgy t?nik, hogy az én gyerekem a f? f? vereked?s.

Legjobb válasz: Hat, ez nehez ugy. Megertelek, mivel detto ugyan ilyan helyen lakunk. ( Nem lakunk veletlenul egy faluban? :-) ) Ha ennyire nem akarod, hogy talalkozzanak, akkor menjetek a falusi jatszoterre, ha van, vagy a legkozelebbi varosba, ha megteheted. Ha nincs mas jatszoter, akkor menjetek el a faluba motorozni, vigyetek labdat magatokkal, biztos van olyan hely, ahol lehet labdazni. Probald meg ugy idoziteni a kimenetelt a kozos udvarra, amikor nincs otthon az a masik kisgyerek.

Hat, ez nehez ugy. Megertelek, mivel detto ugyan ilyan helyen lakunk. ( Nem lakunk veletlenul egy faluban? :-) ) Ha ennyire nem akarod, hogy talalkozzanak, akkor menjetek a falusi jatszoterre, ha van, vagy a legkozelebbi varosba, ha megteheted. Ha nincs mas jatszoter, akkor menjetek el a faluba motorozni, vigyetek labdat magatokkal, biztos van olyan hely, ahol lehet labdazni. Probald meg ugy idoziteni a kimenetelt a kozos udvarra, amikor nincs otthon az a masik kisgyerek.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, lehetséges:) ) ez egy pest megyei falu:) Hát igazából sokszor kint van az a kisfiú az udvaron. Meg mint írtam, a fiam is a kisfiúhoz szeretne kimenni mikor az kint van, most mondjam azt neki hogy nem játszhat xy-nal mert rossz kisfiú? vagy hogy?:(
A kérdező hozzászólása: Na hát akkor még szerencsés vagyok, hogy nálunk ez nem az oviban történik (végülis ott sokkal több idõt tölt jellemzõen mint itthon) . Az a baj hogy a szülõket se szeretném megbántani (mert megkérdeznék, hogy miért tiltom a gyereket az övéktõl, ha nem tõlem akkor a kisfiamtól kérdeznék, õ meg el is mondja:)

LG Kp 502esem van és megbántam hogy azt vettem. Mármint sokan azt mondták hogy buta meg hogy gyenge minőségű, és két hónapja kaptam eért tuti nem cserélem le egy jó ideig. Tényleg gyenge minőségű? Neked van ilyened? És ha van/volt meddig bírta?

Legjobb válasz: te meg vagy vele elégedve? ez a fontos, a többi nem. Anyunak ilyet vettünk karácsonyra, nagyon tetszett neki. Szereti, egyetlen baj vele hogy könnyen feloldódik a lezárása és volt hogy telefonált a táskában a telefon. Amúgy szép, nagy kijelzõje van, amit egy telefonnak tudni kell, azt tudja: Lehet rajta telefonálni, smsm-t küldeni. még ébreszt is ;)

te meg vagy vele elégedve? ez a fontos, a többi nem. Anyunak ilyet vettünk karácsonyra, nagyon tetszett neki. Szereti, egyetlen baj vele hogy könnyen feloldódik a lezárása és volt hogy telefonált a táskában a telefon. Amúgy szép, nagy kijelzõje van, amit egy telefonnak tudni kell, azt tudja: Lehet rajta telefonálni, smsm-t küldeni. még ébreszt is ;)
Meg ha google mappsból beillesztesz térkép képet, akkor navigálásra is jó egy városban. Egy utcakeresztezõdésben meg te magad is le tudod olvasni a 2 utcát, hogy meghatározd a virtuális térképen hol vagy :P
Nekem február óta van ilyen telefonom. Nekem eddig bejött, bár nincsenek nagy igényeim. Nálam a fontos, hogy telefonálni tudok, smst tudok küldeni... Sokszor landolt már a földön, mégis túl élte. A bill. zár valóban könnyen oldódik, nálam is elõfordult már, hogy hívott valakit a zsebemben, de ez kiküszöbölhetõ könnyen. Valóban kicsit kisebb a tudása, mint pl. a samsung s5230nak, pedig árban hasonló kategória. Ez tipikusan olyan telefon, ami elég modern, szép, csak a szükséges funkciók vannak meg benne. Ezért azok tartják általában butának, akiknek az a fontos, hogy "nééézd az én telefonom mi mindent tud".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!Arik vagytok!!
Nekem marhára nem fontos mit tud. Egy hónapnál tovább nem bírtam vele sztem borzalmas egy telefon. Melette inkább a nokia 6300ám használtam jelenleg samsung S5230asom van ezse hû de jó teló de az LG nél sokalta jobb!!!
én elkövettem egy hatalmas hibát: divatból vettem meg. nem néztem, hogy mit tud, csak érintõs és olcsó. mostmár megbántam, hogy inkább nem gyüjtöttem még néhány hónapig egy okosabbra:)
Kapcsold ki ha a bill.zárral van gondod -.- ;)

Ha veszek egy 80cm3 Motort akkor B kategóriás vezetői engedéllyel lehet vezetni, ha segédmotorként van levizsgáztatva és ha észreveszik hogy nem 50-venes akkor mennyi forintra büntetnek meg körülbelül?

Legjobb válasz: Még a nyerges vontatót is vezetheted B kategóriás jogsival, ha segédmotornak van vizsgáztatva. A következményekkel meg ne foglalkozz: okirathamisítás, biztosítási csalás és engedély nélküli gépjármûvezetés: ha nem vagy visszaesõ, simán megúszod felfüggesztettel.

Még a nyerges vontatót is vezetheted B kategóriás jogsival, ha segédmotornak van vizsgáztatva. A következményekkel meg ne foglalkozz: okirathamisítás, biztosítási csalás és engedély nélküli gépjármûvezetés: ha nem vagy visszaesõ, simán megúszod felfüggesztettel.

A Samsung galaxy s2-ben gps van e? és ha van akkor működik e internet nélkül? úgy mint egy iphone-ban?

Mert bármennyit kutakodtam a neten utána, sehol nem találtam korrekt információt!ezért kárdeznék egy galaxy s2 boldog tulajdonost :)

Legjobb válasz: Ma már az megy ritkaságszámba, ha egy telefon nem kap GPS-t. A GPS-hez meg nem kell net. Amihez kellhet az a online navigáció, illetve az agps funkció.

Ma már az megy ritkaságszámba, ha egy telefon nem kap GPS-t. A GPS-hez meg nem kell net. Amihez kellhet az a online navigáció, illetve az agps funkció.
Vagy egy nDrive-ot.
A kérdező hozzászólása: jó jó, de nekem samsung galaxy s1 plus-om van és semmire nem megyek a gps-el vagy a navigációval ha nincs internetkapcsolatom....
Ez csak azért van mert a készülékeden nincs navigáció. a Google Maps pedig internetkapcsolaton keresztül tölti le hozzá a térképeket Tegyél fel a készülékre egy Nav N GO-t Sygic Mobile-t, vagy Navigon navigációt ezek mûködnek internetkapcsolat nélkül mivel a térképet alapból tartalmazzák
A kérdező hozzászólása: Ha a play áruházból letöltök egy navigációt és telepítem, az okés lesz?melyik lenne a legjobb?mert ha már pénzt adok érte akkor szeretném hogy profi legyen, ne gagyi!!
Egyértelmû hogy a nav n go de viszont kicsit drága mulatság lenne így inkább azt javaslom hogy szedj le egy tört verziót mivel ezek közül sajnos egyik sincs ingyen
A kérdező hozzászólása: Az Iphone 4 vagy 4S-ben gyárilag benne van a navigáció?
http://www.youtube.com/watch?v=qPX1gvzbvYc íme, így mûködik az iGO Primo v2.0 a Samsung Galaxy S3-on. Ehhez nem kell internet (csak lehet használni, ha akarsz mondjuk internetrõl letölthetõ forgalom információkat, stb)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!