Találatok a következő kifejezésre: Van egy és állandóan azt hajtogatja (2 db)

Van egy barátnőm és állandóan azt hajtogatja hogy úgy akar velem szeretkezni h pár napig nem fürdik és hogy úgy milyen izgalmas és neki sokkal jobb lenne úgy a szex. Miért akarja így velem lenni?

Miért akarna így??Vagy én vagyok elmaradva?Mi lenne neki ebbe a jó??

Legjobb válasz: Talán túl sokat hallgatta a "ne fügyé le" címû alkotást:)

Talán túl sokat hallgatta a "ne fügyé le" címû alkotást:)
Aztán kézenfogva kísérgetitek geymást nõgyógyásztól nemibeteg gondozóba, igaz? :)
a nöket néha nehéz megérteni....sokszor magamat sem értem:P
A tisztaság, ápoltság alapvetõ dolog.Arról nem beszélve, hogy ezek hiányában egyáltalán nem lenne gusztusos a dolog.Hogy ebben neki mi lenne a jó azt nem tudom, de én tuti nem lennék együtt olyan pasival, aki napokig nem fürdött volna.
kérdezd meg mert valami alapja biztos van, hogy õ miért pont így akarja, de így viszont mindenféle bacit el lehet kapni.hogy mi a jó benne, azt csak tõle tudhatod meg, bár ahogy nézem az üzid, te így nem nagyon csinálnád.
szereti ha kicsit büdös a picsa... :) hozd össze Gyurival.
nem tudom, honnan szedte ezt, de szerintem beszélj vele, ez icsit undi. a tisztálkodás alapvetõ dolog. legalábbis szerintem
Nem hiszem hogy 3 nap fürdésmegvonás után fertõzést tejeszt.Ez buta városi duma.Ha nem végez piszkos, olajos munkát stb stb.Simán kibírja a 3 napot.Nem kell a prûdéria.Hogy miért akarja így?A válasz:feromonok.A fürdés, a szappan, tisztítószerek lemossák.Valószínûleg a túlzott higiéne nélkül kívánatosabbnak érzi magát.Nem hiába allergiásak a gyerekek a túlzott higiénia az oka.Nézd meg az etnikumot...Tehát ha zavar mond neki h vízzel locsolgassa át az intim tájékot.No szappan, dezodor de azért ürülék ne legyen anál részen.Ott mossa ki.pár nap az azért max.3 ...:) Amúgy lány vagyok.Remélem tudtam segíteni
ne furgye le stile?:Dhat en nem hagynak neki az 100:D
A nõknél még megértem, mert a hüvelynek van bizonyos védelmi bázisa, a fertõzésekkel szemben öntisztuló rendszerénél fogva és a ph-változással fel tud lépni, de a férfiaknál ez szerintem kissé neccesebb, amikor elkezd túrósodni és begyullad a makkja, amit gyönyörûen át fog vinni a csajra.. Azért csináljátok bátran :) ! Ne fürgyé' le..
IGen a biciklitúrás ötlet nyerõ:)
csak azt tudom elképzelni hogy egyszerûen felizgatja a testszag.
hát, ez így meredeknek hangzik, de menjetek el, mondjuk biciklitúrára a hegyekbe, és amikor fenn vagytok a tetõn, mindketten izzadtan mint állat, hágd meg, az elég jó tud lenni, elõjönnek az igazi ösztönök.
A kérdező hozzászólása: :Dvalami komolyabb választ esetleg?:)
A kérdező hozzászólása: kérdeztem tõle és csak annyit mondott h õt ez jobban felizgatná de konkrét dolgot nem mondott.De mi ebben neki az izgató nem nagyon értem
Hát figyelj lehet hogy nincs rá racionális magyarázat. Én nem értem például a kaki/pisi szexet vagy az állatokkal való közösülést de valakinek azaz izgató tehát ez elég enyhe ezekhez képest egy próbát megér ha orálisan is kiakarod elégíteni a lányt és esetleg kellemetlen az íze akkor ezt oszd meg vele mert én kóstoltam már elég rossz ízû pinát (bár erõs dohányos is volt a lány) de fürdés után semmi baja nem volt.

Anyukám állandóan hajtogatja, hogy majd' megőrül, mennyire elege van, milyen magas a vérnyomása, semmire nincs ideje és hasonlók. Nagyon szeretem őt, de ez az egy nagyon idegesít. Mit mondjak neki, hogy ne bántsam meg?

Attól semmi nem lesz jobb, hogy fennhangom ismételgeti, hogy milyen rossz. Miért nem lehet ezt megérteni? Ezzel másnak a hangulatát is elrontja.

Legjobb válasz: de talán valaki észbe kap és segít rajta, nem?

de talán valaki észbe kap és segít rajta, nem?
Én is anyuka vagyok, biztos idegesítõ számodra , de én meg tudom õt érteni.A legtöbb embernek a mai világban annyi baja gondja van, hogy csoda ha él.Kedveskedj neki, hátha az megnyugtatja.Rám az hat, ha ideges vagyok.
Valószínûleg ezzel a módszerrel próbálja elérni, hogy magadtól felajánld neki a segítségedet.
Szoktál neki segíteni? Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok. Ha megkér, segítek, de amikor ilyeneket mond, akkor általában olyan dolgokkal kell foglalkoznia, mint a számlák, pénzügyek, orvos, idõpiontra kell mennie valahova, stb. Ilyenekben nem tudok neki segíteni... egyszerûen túlságosan be van szervezve a napja, túl sok mindent kell elintéznie.
20 évesen a számlafizetésbe(legalább a postán való sorbanállásba) nyugodtan besegíthetsz. Egyébként tényleg, ilyenkor a legegyszerûbb odalépni, és megkérdezni, hogy "segítene-e az rajta, ha most megcsinálnád ezt vagy azt?" Vagy ha nincs konkrét ötleted, akkor egyszerûen: "tudok valamit könnyíteni, segíteni neked?"
Szegény, evvel csak a saját sorsát nehezíti. Meg a körülötte lévõknek sem boldogság. Valami(k) nem tetszik neki, és nem tud rajta segíteni.
20 évesen felnõtt vagy, átvehetnéd a gondok egy részét. Együtt éltek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!