Találatok a következő kifejezésre: Van egy és állandóan azt (131 db)

Adsz neki külön fürtös kölest, zöldségeket, gyümölcsöt napi szinten?
Ha eszik iszik a madarad nem hiszem hogy baja lenne, szerintem egyszerûen izlik neki az új magkeverék.Ezt a magkeveréket egyik napról a másikra adtad?Adj neki lágyeleséget is.
A kérdező hozzászólása: Igen freshnapf-ba voltunk és gondoltam veszek olyat amit eddig nem evett és azóta ilyen kajla egyébként szokott kapni persze lágyeleséget is meg gyümit zöldséget.. Bár annak is megvan a maga módja :D :) gyagyás madár :)
Leirhatod ide hogy milyen (márka) magkeveréket vettél?
A kérdező hozzászólása: Premium Prestige, vannak benne gyümölcsök, osztrigahéj, chia-magok meg valami extrudált pelletek is bár azt nem tudom micsoda.
Köszönöm kipróbálom én is!
A kérdező hozzászólása: Rendben, szerintem megéri :) Freshnapf-ba lehet venni. 1200 ft, 1, 20 kg :)
En is hallotam rola jo kondicioban tartja a madarat.

Nagyon sokat vagyok egyedül, és állandóan hülye gondolataim vannak meg zenék mennek a fejemben. Megőrülök. Hogy kapcsolhatnám ki az agyamat?

Depressziós vagyok, és nagyon rossz a közérzetem. Arra jöttem rá, hogy az életemben rengeteg esemény meg se történik velem, csak a képzeletemben. Előrevetítek sok mindent, meg elképzelem, mit szólnak majd emberek, meg hogy fognak sikerülni dolgok. Meg filmeket nézek és azok járnak a fejemben, de alkotó tevékenységet nem végzek. Véget akarok vetni ennek. De hogyan?

Legjobb válasz: Valódi cselekvésekkel tehetsz csak ellene. Keress valamit, amit szeretnél csinálni (nem filmezés) és tedd azt. Lehetõleg valami kreatív elfoglaltságot, pl. rajzolás, zenélés. De társaságba járni sem rossz ötlet, de tudom, hogy az nehéz, ha egyedül vagy...

Valódi cselekvésekkel tehetsz csak ellene. Keress valamit, amit szeretnél csinálni (nem filmezés) és tedd azt. Lehetõleg valami kreatív elfoglaltságot, pl. rajzolás, zenélés. De társaságba járni sem rossz ötlet, de tudom, hogy az nehéz, ha egyedül vagy...
A kérdező hozzászólása: Nehéz, mert egyrészt, olyan régóta vagyok egyedül, hogy nem alakult ki körülöttem állandó társaság, másrészt, szintén a régóta tartó egyedüllét miatt, már-már fóbiásan félek sokszor a társaságba menéstõl...
Nekem is volt ilyen, zenék mentek a fejeben.:O Csakis mindennap este jött elõ hogy zenék mentek a fejemben.Egész este nem tudtam aludni tõle.Nekem erre gyógyszert írt ki az orvos, amitõl már nem mennek zenék fejemben.
Azt javaslom, keress meg egy pszichiátert, hogy segítsen visszailleszkedni a szociális környezetbe, hidd el, sokat segít! Miután kevésbé tartasz majd a többiektõl, sokkal könnyebben tudod majd aktivizálni magad.
Semmivel. Már a párától is visszagöndörödik. :)
A kérdező hozzászólása: Nem lehet sehogy sem kikerülni ? Ha szépen göndörödne vissza, nem lenne baj.
Brazil hajkiegyenesítés. Én gondolkozok rajta, mert a párától tényleg egybõl göndör lesz vagyis inkább olyan hullámos de nem túl szép..
Nem kell rögtön a legdrasztikusabb módszert választani! Jó minõségû göndör hajra való termékeket is lehet venni (párataszítók) vagy egyenesítõt. Van göndör hajra sampon, fixáló, krém....vagy egyenesítõ sampon..stb. Próbáld ki a MATRIX CURL GEL-t. Szuper. Mátrixos fodrásznál tudsz venni, nem fogod megbánni és nem fog érdekelni a reggeli pára :)
mert unatkozik Ne foglalkozz már ilyenekkel.
lehet van egy képed amire .. hát õõõ.. rátápol
Attól még, hogy van barátnõje megnéz más lányokat. De ez nem biztos, hogy jelent valamit.:) A legtöbb pasi ilyen.:D
A kérdező hozzászólása: igen csak feltûnõen sokat néz:D
Annyira jó lenne, ha engem is le tudnának foglalni az ilyen dolgok.
iwiw-en is meg lehet vajon nézni, hogy ki nézi adatlapomat és képeimet???
iwiw-en nem lehet.

Van egy barátnőm és állandóan azt hajtogatja hogy úgy akar velem szeretkezni h pár napig nem fürdik és hogy úgy milyen izgalmas és neki sokkal jobb lenne úgy a szex. Miért akarja így velem lenni?

Miért akarna így??Vagy én vagyok elmaradva?Mi lenne neki ebbe a jó??

Legjobb válasz: Talán túl sokat hallgatta a "ne fügyé le" címû alkotást:)

Talán túl sokat hallgatta a "ne fügyé le" címû alkotást:)
Aztán kézenfogva kísérgetitek geymást nõgyógyásztól nemibeteg gondozóba, igaz? :)
a nöket néha nehéz megérteni....sokszor magamat sem értem:P
A tisztaság, ápoltság alapvetõ dolog.Arról nem beszélve, hogy ezek hiányában egyáltalán nem lenne gusztusos a dolog.Hogy ebben neki mi lenne a jó azt nem tudom, de én tuti nem lennék együtt olyan pasival, aki napokig nem fürdött volna.
kérdezd meg mert valami alapja biztos van, hogy õ miért pont így akarja, de így viszont mindenféle bacit el lehet kapni.hogy mi a jó benne, azt csak tõle tudhatod meg, bár ahogy nézem az üzid, te így nem nagyon csinálnád.
szereti ha kicsit büdös a picsa... :) hozd össze Gyurival.
nem tudom, honnan szedte ezt, de szerintem beszélj vele, ez icsit undi. a tisztálkodás alapvetõ dolog. legalábbis szerintem
Nem hiszem hogy 3 nap fürdésmegvonás után fertõzést tejeszt.Ez buta városi duma.Ha nem végez piszkos, olajos munkát stb stb.Simán kibírja a 3 napot.Nem kell a prûdéria.Hogy miért akarja így?A válasz:feromonok.A fürdés, a szappan, tisztítószerek lemossák.Valószínûleg a túlzott higiéne nélkül kívánatosabbnak érzi magát.Nem hiába allergiásak a gyerekek a túlzott higiénia az oka.Nézd meg az etnikumot...Tehát ha zavar mond neki h vízzel locsolgassa át az intim tájékot.No szappan, dezodor de azért ürülék ne legyen anál részen.Ott mossa ki.pár nap az azért max.3 ...:) Amúgy lány vagyok.Remélem tudtam segíteni
ne furgye le stile?:Dhat en nem hagynak neki az 100:D
A nõknél még megértem, mert a hüvelynek van bizonyos védelmi bázisa, a fertõzésekkel szemben öntisztuló rendszerénél fogva és a ph-változással fel tud lépni, de a férfiaknál ez szerintem kissé neccesebb, amikor elkezd túrósodni és begyullad a makkja, amit gyönyörûen át fog vinni a csajra.. Azért csináljátok bátran :) ! Ne fürgyé' le..
IGen a biciklitúrás ötlet nyerõ:)
csak azt tudom elképzelni hogy egyszerûen felizgatja a testszag.
hát, ez így meredeknek hangzik, de menjetek el, mondjuk biciklitúrára a hegyekbe, és amikor fenn vagytok a tetõn, mindketten izzadtan mint állat, hágd meg, az elég jó tud lenni, elõjönnek az igazi ösztönök.
A kérdező hozzászólása: :Dvalami komolyabb választ esetleg?:)
A kérdező hozzászólása: kérdeztem tõle és csak annyit mondott h õt ez jobban felizgatná de konkrét dolgot nem mondott.De mi ebben neki az izgató nem nagyon értem
Hát figyelj lehet hogy nincs rá racionális magyarázat. Én nem értem például a kaki/pisi szexet vagy az állatokkal való közösülést de valakinek azaz izgató tehát ez elég enyhe ezekhez képest egy próbát megér ha orálisan is kiakarod elégíteni a lányt és esetleg kellemetlen az íze akkor ezt oszd meg vele mert én kóstoltam már elég rossz ízû pinát (bár erõs dohányos is volt a lány) de fürdés után semmi baja nem volt.

Kezdő tekitartó vagyok! Van egy királyteknősöm, és az orrán néha néha jön ki buborék, nem ad ki sípolós hangot, van étvágya is. Kicsit aggódom, azért is írok ide! A víz állandó 25°C, a levegő 18-22°C között mozog! Lehetséges, h megfázott volna?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is van két görögtekim, és idönként van buborék a nózijukon. De biztosan nem betegek, állandó 26 C a vizük és a levegõ 22, vagy több. üdv. Sz.

Szia! Nekem is van két görögtekim, és idönként van buborék a nózijukon. De biztosan nem betegek, állandó 26 C a vizük és a levegõ 22, vagy több. üdv. Sz.
Bocs, királyt akartam írni.:)

Van egy barátnőm, aki a férjével állandóan veszekedik, és a csaj állandóan az öngyilokosságal foglakozik. Segíteni szeretnék neki, de mit tudok neki mondani? Hogy vidítsam fel?

Legjobb válasz: Nem felvidítanod kéne, hanem rávenni, hogy gondolja át a helyzetét és azt, mit vár még az élettõl. Mert ha sírást és szenvedést, akkor ne változtasson semmit. Akár most is öngyilkos lehet, minek végigcsinálni még azt a pár évet. Ha viszon igen, akkor oldja meg a problémáját ami miatt ilyen az emocionális állapota, próbáljon esetleg javítani a kapcsolatán, de ha záros határidõn belül nem megy akkor lépjen ki belõle. Egyedül rajta múlik, hogy milyen életet él.

Nem felvidítanod kéne, hanem rávenni, hogy gondolja át a helyzetét és azt, mit vár még az élettõl. Mert ha sírást és szenvedést, akkor ne változtasson semmit. Akár most is öngyilkos lehet, minek végigcsinálni még azt a pár évet. Ha viszon igen, akkor oldja meg a problémáját ami miatt ilyen az emocionális állapota, próbáljon esetleg javítani a kapcsolatán, de ha záros határidõn belül nem megy akkor lépjen ki belõle. Egyedül rajta múlik, hogy milyen életet él.
Mondd meg neki, hogy ha állandóan csak veszekedésbõl áll a házasságuk, akkor váljon el, még mielõtt egy gyerek megissza a levét ennek.
Meséld el neki, hogy mennyi szerencsétlen ember van, akinek se szállás a feje fölött, se étel mi a szájához emelhetne reggel , délben és este!!! És hány mozgássérült, vak, beteg ember van!!! És fogja már fel az életet másképp és egy picit becsülje már meg amije van!!!
Attól függ, mennyire bírja a cinizmust. "Jó, de minél elõbb kösd fel magad, hogy a megözvegyült férjed mielõbb elvehessen egy normális nõt!" Nem biztos, hogy "okos" beláttatással tudod kibillenteni ebbõl a felelõsség elõl való menekülési állapotból, lehet, hogy egy alapos megdöbbentés eredményesebb.
Váljon el, ha rossz az élete. Nem kell megszakadni egy rossz házasságban.
A teljes szeretet kiûzi a félelmet - írja Szent János apostol. Valóban: ahol teljes a szeretet, ott lehet félelemmentes az élet és a házasság is. Ha a házastársak Isten akarata szerint akarják szeretni egymást, és Istent is, akkor bizonyosak lehetnek abban, hogy Isten áldását megtapasztalják a házasságban.A házasság szentség, amely közvetíti Isten kegyelmét.
Gyerek az csak 18 éves koráig gyerek vagy wtf? Utána dobja el? LOl.
elõzõ.szerintem nem ide akart jönni a válaszod..:)
Aki állandóan az öngyilokssággal fenyegetõzik az egy igen gyenge ember, és sose fogja megtenni. Aki igazán meg akar halni az csendben megteszi, és úgy hogy még véletlenül se találják meg, ne tûnjön fel senkinek sem. Sajnos tapasztalat. Biztosan csak igy tud lelkiismert-furdalást okozni a férjének, és ezzel tartja sakkban. Szerintem maradj ki ebbõl, és ne foglalkozz az õ családi életükkel, ketten vannak, férj- feleség, meg kell tudniuk oldani.

Van egy fiu aki NAGYON tetszik de a legjobb baratnomnek is. Nem reg kiderult hogy a legjobb baratnom jon be neki. Ebbol en azt nem ertem hogy miert kisert el? Miert nez ram allandoan? Miert segit? Es miert irogat ram allandoan?

A fiu tudja hogy bejon a legjobb baratnomnek. de aztis tudja hogy nekem is bejon.

Legjobb válasz: A válasz egyszerû. Nem jók az informátoraid. Honnan tudod, hogy Te, Neki nem tetszel? A szó semmit se ér. A tett az, ami fontos. Ha bámul, és elkísér, akkor Te tetszel Neki.

A válasz egyszerû. Nem jók az informátoraid. Honnan tudod, hogy Te, Neki nem tetszel? A szó semmit se ér. A tett az, ami fontos. Ha bámul, és elkísér, akkor Te tetszel Neki.

Állandó Hónalj Izzadásom van mit tegyek ellene? Lassan több mint egy éve állandóan izzad a hónaljam és hát át út a pólón az izzatságfolt nem tudok vele mit tenni.

Már ki próbáltam minden fajta stiftet de semmi sem segített :/// valaki tudd rá megoldást?

Legjobb válasz: Próbáltad, hogy leborotválod a szõrt? Nekem az segít. Kb. másfél centi hossznál kezd el izzadni. A ruhára lehet tisztasági betétet ragasztani, "filmes" trükk.:) Dezodorból nekem az FLP-s (aloe verás) vált be.

Próbáltad, hogy leborotválod a szõrt? Nekem az segít. Kb. másfél centi hossznál kezd el izzadni. A ruhára lehet tisztasági betétet ragasztani, "filmes" trükk.:) Dezodorból nekem az FLP-s (aloe verás) vált be.
Vagy még az Old Spice (stift). Lány vagyok amúgy. :)
http://kremmania.hu/kremek/naturland-solutio-antisudorica-fo.. Én ezt használtam túlzott mértékû, állandó izzadás ellen és tökéletesen bevált. Minden este lefekvés elõtt ( mikor már száraz a hónaljad ) egy vatta pamacsra teszel ebbõl az oldatból egy kicsit és bekened vele. De ne legyen túl sok a vattán mert iszonyúan fog égetni!
A kérdező hozzászólása: Mindig leborotválom !!!! de sajnos azt se segít . köszönöm szépen a segítségeket .utána járok ennek a csodaszernek ;))

Hogyan tudnám növelni az önbizalmamat? (rövid személy leírás) nem tartozók az osztály"bomba nõihez". Van egy barátnõm és egyben az osztálytársam 36kg (162cm), én meg 49 (159). Állandóan azt hallgatom, hogy milyen jól néz ki.

Nagyon kishitû vagyok.Talán azért is mert nem tartozók az osztály"bomba nõihez".Van egy barátnõm és egyben az osztálytársam 36kg(162cm), én meg 49(159).Állandóan azt hallgatom , hogy milyen jól néz ki a pasik oda vannak érte a fiúk."dagattnak tarja magát de azt el sem tudja képzelni ,hogy mit érzek.Szerintem ez is hozzá járul , hogy szürke kis egérnek érzem magam.Rövid személyleírás:Januárba leszek 15éves,8.-os vagyok.159cm és 49kg.(alacsony,duci)

Legjobb válasz: Te hülye vagy, már bocsáss meg xD. én 160 cm-s vagyok 50 kg és akkor mivan. Egyáltalán nem vagyok kövér, 162-õn 36 kg ??? Te jó ég ez anorexiás beteg ku..va. Vigyék el orvoshoz mert nem normális, jobb lesz ha majd 20 évesen kap egy betegséget miatta. Amúgy me te tök normális vagy és ne olyan fiúk után esedezzé akik megb...sznak és otthagynak mert sok olyan van. Úgyis fogsz találni magadnak valakit és nem kell követned az a mai elkorcsult nézetet, hogy minnél vékonyabb annál szebb. Hidd el nem így van. Szép vagy és bárki bármit mond csak a saját hibáját látja benned. Ne félj te sokkal boldogabb leszel késõbb mint õ akit majd csak ku.vának használnak majd és úgy cserélgetik mint más a ruhát naponta.

Te hülye vagy, már bocsáss meg xD. én 160 cm-s vagyok 50 kg és akkor mivan. Egyáltalán nem vagyok kövér, 162-õn 36 kg ??? Te jó ég ez anorexiás beteg ku..va. Vigyék el orvoshoz mert nem normális, jobb lesz ha majd 20 évesen kap egy betegséget miatta. Amúgy me te tök normális vagy és ne olyan fiúk után esedezzé akik megb...sznak és otthagynak mert sok olyan van. Úgyis fogsz találni magadnak valakit és nem kell követned az a mai elkorcsult nézetet, hogy minnél vékonyabb annál szebb. Hidd el nem így van. Szép vagy és bárki bármit mond csak a saját hibáját látja benned. Ne félj te sokkal boldogabb leszel késõbb mint õ akit majd csak ku.vának használnak majd és úgy cserélgetik mint más a ruhát naponta.
1. Szerintem az ilyen nem barátnõ, már bocsánat a kijelentésért, mert ha tényleg barátnõd, akkor biztosan észrevenné, hogy nem igazán esik neked ez jól. Az ilyen nõket én pi**ának tarom, kis egoista r*****nak. (bocsánat a kifejezésért!) 2. Attól még, hogy (szerinted) nem vagy "bombanõ", még lehet az ember csinos és szép. Szerintem az ilyen dolgok nem a testalkattól függenek. A lényeg hogy az ember teljesen elfogadja magát és ne érdekelje annyira, hogy róla mit gondol más. Szerintem az ember kisugárzásától is függ, milyennek tartják mások. Ne hagy hogy mások miatt rosszul érezd magad! Pl: én (lány vagyok:) ) 168cm vagyok és 78kg és nem õrülnek meg értem a pasik, nem vagy vagyok bombanõ, de jól érzem magam a bõrömben, mert olyan emberekkel vagyok körbevéve akit mindig támogatnak és elfogadják hogy ilyen vagyok. :)
Velem is pont ugyanez van:( en es o is 165 cm, de mig o 45kg es 55kg vagyok.:( most vagyunk 8.-osok es en is folyton hallgatom, hogy mennyire szeretik, mennyire jol nez ki. Elkezdte, hogy o most dagadt es mar 1 hete nen eszik semmit.. Olyan vekony igy is es engemnagyon zavar. Rn most elkezdtem futni, itthon olyan gyakorlatokat vegezni, ami segiti, hogy a csipom, derekam tajarol es a combomrol lemenjeb egy kicsi.. Bar en tenyleg probalkozom, mondogatommagannak hogy jol nezeki, csak aztan meglatom ot es egybol oda az onbizalom...:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!