Találatok a következő kifejezésre: Van egy és állandóan (261 db)

Van egy barátom, állandóan szivatjuk egymást. és most karácsonyra szeretnék neki vmi vicces ajándékot csinálni vagy venni. ötletek?

:))

Legjobb válasz: Illetve még egy eszembe jutott, bár a torta nem annyira karácsonyi dolog, de hátha... Nemrég volt az esküvõnk, szüleim gondoskodtak a tortáról. Kihozták, mondták, hogy vágjuk fel. Szép torta, rajta egy napraforgó (kedvencem), gyönyörûen díszítve... Felálltunk, rámarkoltunk a késre, belevágtunk...volna, de nem ment bele a kés. Nekigyûrköztünk, semmi... Némi erõlködés után átadtam a kést a férjemnek, hogy mégis õ erõsebb, próbálja meg. (Közben pislogtunk egymásra, hogy hûûû, valamit nagyon elrontott a cukrász, hogy ilyen kemény lett..) Férjem két kézzel, izomból fûrészelte, de semmi. Egy fakorongot bevonattak marcipánnal :) Utána megkaptuk a valódi tortát, de mindenki könnyezett a röhögéstõl az asztalnál, még a pincérek is csapatba verõdve hahotáztak a hátunk mögött :)

Illetve még egy eszembe jutott, bár a torta nem annyira karácsonyi dolog, de hátha... Nemrég volt az esküvõnk, szüleim gondoskodtak a tortáról. Kihozták, mondták, hogy vágjuk fel. Szép torta, rajta egy napraforgó (kedvencem), gyönyörûen díszítve... Felálltunk, rámarkoltunk a késre, belevágtunk...volna, de nem ment bele a kés. Nekigyûrköztünk, semmi... Némi erõlködés után átadtam a kést a férjemnek, hogy mégis õ erõsebb, próbálja meg. (Közben pislogtunk egymásra, hogy hûûû, valamit nagyon elrontott a cukrász, hogy ilyen kemény lett..) Férjem két kézzel, izomból fûrészelte, de semmi. Egy fakorongot bevonattak marcipánnal :) Utána megkaptuk a valódi tortát, de mindenki könnyezett a röhögéstõl az asztalnál, még a pincérek is csapatba verõdve hahotáztak a hátunk mögött :)
Egy kicsi dolgot csomagolj be valamibe. Majd a csomagot ismét valamibe, és azt is valamibe... amíg nem kapsz egy elfogadható méretû csomagot. Elsõre is meglepetés, hogy kibontás után nincs ott semmi, hanem tovább kell bontani. De az már vicces ha van legalább 20-30 réteg, és még mindig van alattuk csomagolás. Fokozni max azzal tudod, hogy a végén semmi nincs benne. A legolcsóbban újságpapírból jön ki, ha nem számít az ünnepi megjelenés.
http://www.bigyoshop.hu itt van csomó poénság, nekem a pszicho függöny tetszik a legjobban :D
már bocsi, de mi a poén abban hogy ugyanolyan vacakságok ami bárhol máshol is vannak, tízszeres áron kaphatók? mert konkrétan poénos dolgot nem láttam, bár bevallom csak 3 oldalt néztem meg!
netenvegyen.hu
Apám nagy mókamester, nem kifejezetten ajándék, de "körítésnek" jó lehet, vagy ötletnek: 1. Vendégektõl megkérdezi, hogy kérnek-e kávét. Igenleges válasz esetén eltûnik a konyhában, egy üres csésze fülére rácsomózza egy konyharuha sarkát, majd a konyharuhába "bugyolálva" nagyon óvatos léptekkel kiaraszol a konyhából a vendég felé, hogy "jajj, nagyon forró lett és túlságosan teletöltöttem, óvatosan idd majd..." Amikor kb másfél méterre van a vendégtõl, "megbotlik" és lendületbõl felé dobja a csészét (ami ugye rögzítve van a konyharuhához). Látni kellene, helybõl mekkorákat tudnak ugrani az emberek ilyenkor ijedtükben :) 2. Egyszer ismerõsök lagziján nászajándékképp egy drága Herendi készletet vettek. Viszont volt egy másik doboz is, amibe régi, ócska tányérokat és porcelán cuccokat tettek. A dobozt felül leragasztották, alul csak kézzel fogták össze, ott nem volt leragasztva. Elõadták, hogy ez egy nagyon értékes Herendi készlet, életük végéig kiszolgálja õket, éke lesz a lakásnak... amikor a pár már majdnem könnyezett a szép felvezetõ szövegtõl, átadták, de figyeltek, hogy korábban engedjék el, minthogy megfognák az alját. Annyit láttak, hogy nagy csörömpöléssel atomjaira tört a padlón egy halom tányér/bögre. Falfehéren álltak, pislogtak a törmelékre, szüleimre, vissza a törmelékre... Utána megkapták a rendes készletet is, de nem bírták ki, hogy ne süssék el ezt a poént. A pár - már sok éve volt - azóta is emlegeti, hogy ez volt a legemlékezetesebb nászajándékuk és már õk is vicceltek így meg másokat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek:)
Elõször talán a szomszéddal beszélj.
A kutya ugat. Ha nyávogna, azt hinnéd, hogy be van lõve.
Aztán úgyis megtudja, hogy te jelentetted föl, aztán õ ír névtelen levelet, hogy mariska van a padlásodon DDDDDD
Amúgy te már az egész utcát feljelentgetted ezért-azért? Hol születtél, hogy a feljelentés jutott elõször eszedbe?
Venni kell egy kutyát és hozzá szoksz, nekem sincs kutyám de az összes szomszédomnak van azok is ugatnak de már megszoktam, pedig 3mûszakba járok dolgozni és nappal alszok.Amikor dolgozni vagyok õk vigyázzák az én házamat is, ha ugatnak a szomszéd kinéz nincs-e valami baj.A kutyák miatt nem kell össze veszni a szomszéddal.

Nagyon sokat vagyok egyedül, és állandóan hülye gondolataim vannak meg zenék mennek a fejemben. Megőrülök. Hogy kapcsolhatnám ki az agyamat?

Depressziós vagyok, és nagyon rossz a közérzetem. Arra jöttem rá, hogy az életemben rengeteg esemény meg se történik velem, csak a képzeletemben. Előrevetítek sok mindent, meg elképzelem, mit szólnak majd emberek, meg hogy fognak sikerülni dolgok. Meg filmeket nézek és azok járnak a fejemben, de alkotó tevékenységet nem végzek. Véget akarok vetni ennek. De hogyan?

Legjobb válasz: Valódi cselekvésekkel tehetsz csak ellene. Keress valamit, amit szeretnél csinálni (nem filmezés) és tedd azt. Lehetõleg valami kreatív elfoglaltságot, pl. rajzolás, zenélés. De társaságba járni sem rossz ötlet, de tudom, hogy az nehéz, ha egyedül vagy...

Valódi cselekvésekkel tehetsz csak ellene. Keress valamit, amit szeretnél csinálni (nem filmezés) és tedd azt. Lehetõleg valami kreatív elfoglaltságot, pl. rajzolás, zenélés. De társaságba járni sem rossz ötlet, de tudom, hogy az nehéz, ha egyedül vagy...
A kérdező hozzászólása: Nehéz, mert egyrészt, olyan régóta vagyok egyedül, hogy nem alakult ki körülöttem állandó társaság, másrészt, szintén a régóta tartó egyedüllét miatt, már-már fóbiásan félek sokszor a társaságba menéstõl...
Nekem is volt ilyen, zenék mentek a fejeben.:O Csakis mindennap este jött elõ hogy zenék mentek a fejemben.Egész este nem tudtam aludni tõle.Nekem erre gyógyszert írt ki az orvos, amitõl már nem mennek zenék fejemben.
Azt javaslom, keress meg egy pszichiátert, hogy segítsen visszailleszkedni a szociális környezetbe, hidd el, sokat segít! Miután kevésbé tartasz majd a többiektõl, sokkal könnyebben tudod majd aktivizálni magad.


mert unatkozik Ne foglalkozz már ilyenekkel.
lehet van egy képed amire .. hát õõõ.. rátápol
Attól még, hogy van barátnõje megnéz más lányokat. De ez nem biztos, hogy jelent valamit.:) A legtöbb pasi ilyen.:D
A kérdező hozzászólása: igen csak feltûnõen sokat néz:D
Annyira jó lenne, ha engem is le tudnának foglalni az ilyen dolgok.
iwiw-en is meg lehet vajon nézni, hogy ki nézi adatlapomat és képeimet???
iwiw-en nem lehet.

Ha van egy állandó budapesti lakcímem, de elköltöztem faluba most és át szeretném írni, akkor a budapesti elveszik?

Legjobb válasz: Csak 1 állandó lakcímed lehet. De ha csak tartózkodási helyként jelölöd meg a falusi címedet, akkor a bp-i állandód megmarad.

Csak 1 állandó lakcímed lehet. De ha csak tartózkodási helyként jelölöd meg a falusi címedet, akkor a bp-i állandód megmarad.

Kezdő tekitartó vagyok! Van egy királyteknősöm, és az orrán néha néha jön ki buborék, nem ad ki sípolós hangot, van étvágya is. Kicsit aggódom, azért is írok ide! A víz állandó 25°C, a levegő 18-22°C között mozog! Lehetséges, h megfázott volna?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is van két görögtekim, és idönként van buborék a nózijukon. De biztosan nem betegek, állandó 26 C a vizük és a levegõ 22, vagy több. üdv. Sz.

Szia! Nekem is van két görögtekim, és idönként van buborék a nózijukon. De biztosan nem betegek, állandó 26 C a vizük és a levegõ 22, vagy több. üdv. Sz.
Bocs, királyt akartam írni.:)

Van egy pasi, akit most egy féléve ismerek! És állandoan a sexröl beszél nekem és állandoan bámul! Ez mit jelenhet?

Ma pl lent volt nálunk lejött hozzám mert tudta hogy egyedül vok ithol!!Már töbször is be probálkozot ugy hogy fogdosot és álandon aszt hajtja ogy jol nézel ki!!!De viszont van barátnöje már évek ota

Legjobb válasz: Valószínû,hogy a fantáziájában már elég sok pózt kipróbált veled.Szeretne veled szexelni,kíván téged.De barátnõje van,tehát nincs tovább.

Valószínû, hogy a fantáziájában már elég sok pózt kipróbált veled.Szeretne veled szexelni, kíván téged.De barátnõje van, tehát nincs tovább.
hajtja a farka. te meg hajtsd el. mondd meg neki, hogy neked olyan pasi kell, aki 1. szingli 2. szerelmes beled, es nemcsak a kulsod erdekli, stb sajnos elég sok ilyen pasi van :S
Szerinted? ne légy naiv. a férfiakat pont annyira érdekli a szex, mint a nõket, csak mi beszélünk is róla.

Hogyan tudnék móresre tanítani egy olyan pasit aki hozzá van szokva h állandóan én keresem, és állandóan én puncsolok mindenért? Hogyan tudnám elérni h ő keressen ezentúl, és kapjon észbe h elveszíthet ha nem változtat?

eszélni nem lehet vele err?l.segítsetek kérlek!!!!nagyon fontos.el tudnám valahogy érni azt h forduljon a kocka és teperjen ? is?

Legjobb válasz: Nem szeretem az ilyen játszadozásokat egy párkapcsolatban, de egyértelmû, hogy vissza kell venned. Jelenleg nem tudod, hogy te mennyire vagy fontos neki.

Nem szeretem az ilyen játszadozásokat egy párkapcsolatban, de egyértelmû, hogy vissza kell venned. Jelenleg nem tudod, hogy te mennyire vagy fontos neki.
Még hogy nem élvezik a Nök a megaláztatást.... Szerinted, ha leszar magasból, akkor érdemes foglalkoznod vele? Szerintem nem, szerinted meg igen, mert "ö a rosszfiú, meg az elérhetetlen és kell" Én is elküldelek szívesen az anyá[email protected], megfektetlek, megdugom a hugod, barátnöd, bárkid, fel sem hívlak ha ez kell. Egy szavadba kerül
Ó, hogy be ne szarjak! Bezzeg ti elvárjátok, hogy a fiúk keressenek és alázkodjanak meg elõttetek, csak mert lányok vagytok. Hát most legalább te is kiveszed a részed a kapcsolat alakításából. Ha meg nem tetszik, keres magadnak egy akaratgyenge, szánalmas, balf.szt, aki hason csúszik elõtted, csakhogy majd pár hónap múlva talán széttedd neki a lábadat!
A kérdező hozzászólása: r.ohadj meg utolsó!!!!mért te szerinted az a természetes h állandóan a nõ alázkodik meg?meg állandóan a nõ könyörög mindenért?a férfinak nem kéne ugyanannyit beleadnia ebbe a dologba?idióta!!!!!!
ne foglalkozz vele, ne hívd fel, legyen mindig más dolgod egy ideig amíg aztán meg nem látod hogy nagyon rosszul van e miatt. hogyha nem hat rá akkor nem is akar semmit tõled.
21:03 vagyok. Anyukád miatt szeretném az elnézésedet kérni, nem állt szándékomban megántani, csak rossz szót használtam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, kedves vagy.
"r.ohadj meg utolsó!!!!mért te szerinted az a természetes h állandóan a nõ alázkodik meg?meg állandóan a nõ könyörög mindenért?a férfinak nem kéne ugyanannyit beleadnia ebbe a dologba?idióta!!!!!!" Jól van, megrohadok a te kedvedért. Most jobb? Az lenne az ideális, ha mindkét fél kivenné a részét a kapcsolat alakításából, már rögtön a legelején. Sajnos ez csak a legritkább esetben történik meg. A mérleg nyelve sajnos a csajok javára billen el. õk nem csinálnak semmit, csak várják a szõke herceget, aki mindent megtesz értük. Úgy látszik a te hercegednek nyilván elege lett az ilyenekbõl és szeretné, ha a csaj is törté magát. Persze az sem jó, ha õ sem csinál semmit, mert akkor pont olyanná válik mint a csajok nagy része. De ha már kapcsolatban éltek, nem az lenne a legegyszerûbb, ha beszélnél vele és nem itt õrjöngenél a gép elõtt. Ja, ha már gond van, akkor egybõl ki kell akadni és a másikat hibáztatni, nem pedig kommunikálni vele. Ha meg nem tetszik a válasz, ne tedd fel a kérdést!
A kérdező hozzászólása: a kapcsolat elején is én törtem magam jobban.akkor még õ is valamennyire kivette a részét a dolgokból, de akor is én tettem többet a kapcsolatért.és ez az idõ múl sával csak egyre jobban durvul.már szinte nem is keres.beszélni meg hiába beszélek vele, szerinte nincsen semmi baj.
Veddel minden pénzét, és irány messzikó. biztos keres
A kérdező hozzászólása: 21:03-asnak szólt az uccsó kommentem.
A kérdező hozzászólása: "kedves" utolsó!!! az anyád szóval úgy dobálózz h anyukám már sajnos nem él.egyébként nem szeretem a megaláltatást meg a rosszfiukat, de mivel szeretem, így próbálom enteni azt ami még mentehtõ.ha nem lehet megmenteni akkor ne aggódj nem fogok teperni utána, meg taktikázni!!!!!!
pont ezért kérdeztem! Gondolj bele fordítva és már is rájössz! Hogy mennyire [email protected] esik ez ! És mennyire elküldenéd a jó büdös pííbe az illetõt akár szereted akár nem!
A kérdező hozzászólása: nem tudom én mit tanácsolnék ilyen esetben.talán azt h ne keresd, hagyd, sz.ard le, és ha szeret észbe kap és keresni fog, mert megilyed h el fog veszíteni.gondolom ezzel megválaszoltam a saját kérdésem.:) de azért még várok válaszokt.kedves 3.tudom h a bosszu rossz tanácsadó, de én nem bosszut állni akarok rajta hanem elérni azt h õ teperjenm most mr értem.
Szóval te azt mondanád hagyjam el a csajt ha ilyen lenne? Ha mondjuk jelen esetben te lennél ilyen??
Na! Én ugyanígy vagyok csak fordítva! ÉN vagyok a pasi és a csaj ilyen! Szóval te mit tennél kérdezõ, hamár ezt hozta a helyzet?
a bosszú rossz tanácsadó
Egyszerû: ne fuss utána. Ezt az energiát inkább más pasi keresésére fordítsd.
Akkor ez nem kapcsolat, hanem kényszerû együttélés. Te valami többet szeretnél, de ezt nem kapod meg tõle. Talán el kéne gondolkozni, hogy van-e így értelme folytatni, nem az idõ múlásával csak rosszabb lesz.

Van egy barátnőm, aki a férjével állandóan veszekedik, és a csaj állandóan az öngyilokosságal foglakozik. Segíteni szeretnék neki, de mit tudok neki mondani? Hogy vidítsam fel?

Legjobb válasz: Nem felvidítanod kéne, hanem rávenni, hogy gondolja át a helyzetét és azt, mit vár még az élettõl. Mert ha sírást és szenvedést, akkor ne változtasson semmit. Akár most is öngyilkos lehet, minek végigcsinálni még azt a pár évet. Ha viszon igen, akkor oldja meg a problémáját ami miatt ilyen az emocionális állapota, próbáljon esetleg javítani a kapcsolatán, de ha záros határidõn belül nem megy akkor lépjen ki belõle. Egyedül rajta múlik, hogy milyen életet él.

Nem felvidítanod kéne, hanem rávenni, hogy gondolja át a helyzetét és azt, mit vár még az élettõl. Mert ha sírást és szenvedést, akkor ne változtasson semmit. Akár most is öngyilkos lehet, minek végigcsinálni még azt a pár évet. Ha viszon igen, akkor oldja meg a problémáját ami miatt ilyen az emocionális állapota, próbáljon esetleg javítani a kapcsolatán, de ha záros határidõn belül nem megy akkor lépjen ki belõle. Egyedül rajta múlik, hogy milyen életet él.
Mondd meg neki, hogy ha állandóan csak veszekedésbõl áll a házasságuk, akkor váljon el, még mielõtt egy gyerek megissza a levét ennek.
Meséld el neki, hogy mennyi szerencsétlen ember van, akinek se szállás a feje fölött, se étel mi a szájához emelhetne reggel , délben és este!!! És hány mozgássérült, vak, beteg ember van!!! És fogja már fel az életet másképp és egy picit becsülje már meg amije van!!!
Attól függ, mennyire bírja a cinizmust. "Jó, de minél elõbb kösd fel magad, hogy a megözvegyült férjed mielõbb elvehessen egy normális nõt!" Nem biztos, hogy "okos" beláttatással tudod kibillenteni ebbõl a felelõsség elõl való menekülési állapotból, lehet, hogy egy alapos megdöbbentés eredményesebb.
Váljon el, ha rossz az élete. Nem kell megszakadni egy rossz házasságban.
A teljes szeretet kiûzi a félelmet - írja Szent János apostol. Valóban: ahol teljes a szeretet, ott lehet félelemmentes az élet és a házasság is. Ha a házastársak Isten akarata szerint akarják szeretni egymást, és Istent is, akkor bizonyosak lehetnek abban, hogy Isten áldását megtapasztalják a házasságban.A házasság szentség, amely közvetíti Isten kegyelmét.
Gyerek az csak 18 éves koráig gyerek vagy wtf? Utána dobja el? LOl.
elõzõ.szerintem nem ide akart jönni a válaszod..:)
Aki állandóan az öngyilokssággal fenyegetõzik az egy igen gyenge ember, és sose fogja megtenni. Aki igazán meg akar halni az csendben megteszi, és úgy hogy még véletlenül se találják meg, ne tûnjön fel senkinek sem. Sajnos tapasztalat. Biztosan csak igy tud lelkiismert-furdalást okozni a férjének, és ezzel tartja sakkban. Szerintem maradj ki ebbõl, és ne foglalkozz az õ családi életükkel, ketten vannak, férj- feleség, meg kell tudniuk oldani.

Van egy fiu aki NAGYON tetszik de a legjobb baratnomnek is. Nem reg kiderult hogy a legjobb baratnom jon be neki. Ebbol en azt nem ertem hogy miert kisert el? Miert nez ram allandoan? Miert segit? Es miert irogat ram allandoan?

A fiu tudja hogy bejon a legjobb baratnomnek. de aztis tudja hogy nekem is bejon.

Legjobb válasz: A válasz egyszerû. Nem jók az informátoraid. Honnan tudod, hogy Te, Neki nem tetszel? A szó semmit se ér. A tett az, ami fontos. Ha bámul, és elkísér, akkor Te tetszel Neki.

A válasz egyszerû. Nem jók az informátoraid. Honnan tudod, hogy Te, Neki nem tetszel? A szó semmit se ér. A tett az, ami fontos. Ha bámul, és elkísér, akkor Te tetszel Neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!