Találatok a következő kifejezésre: Van egy édes (47 db)

Szinte megfagyok egy pasi közelében, de most van egy édes srác és úgyis elcseszném. Mit csináljak?

18/L vagyok és egy rendezvényen állítólag állt mellettem egy pasi, akinek megtetszettem, bár én nem is emlékszem rá...

Legjobb válasz: Ne hallgass mindíg a szüleidre.Amúgy meg ezen nem kell aggódni hogy 18évesen még nem smároltál,meg nem volt pasid!Nem nagy ügy ez az egész!:-)Inkább a távolsággal van gond,szerintem elõször beszélj szüleiddel,mond el hogy van egy helyes udvarlód,biztos örülni fognak neki!:-)Beszélj a fiúval is hívd el hozzátok,legalább megismerik a szüleid,és ha szimpatikus a srác nekik biztos vagyok benne hogy támogatni fognak mindenben!Én legalábbis ezt tenném.Szurkolok!.-)

Ne hallgass mindíg a szüleidre.Amúgy meg ezen nem kell aggódni hogy 18évesen még nem smároltál, meg nem volt pasid!Nem nagy ügy ez az egész!:-)Inkább a távolsággal van gond, szerintem elõször beszélj szüleiddel, mond el hogy van egy helyes udvarlód, biztos örülni fognak neki!:-)Beszélj a fiúval is hívd el hozzátok, legalább megismerik a szüleid, és ha szimpatikus a srác nekik biztos vagyok benne hogy támogatni fognak mindenben!Én legalábbis ezt tenném.Szurkolok!.-)
Ha a szüleiddel minden rendben van, akkor meg nem kell izgulnod... Ha a fiú is aranyos, akit szeretsz, hallgass a második válaszolóra! Elsõnek pedig üzenem, hogy én öregebb vagyok, mint a kérdezõ, fiú és nem tartom magam csúnyának. Én sem csókolóztam soha és büszke vagyok rá (max néha kicsit sajnálom). Ha majd akarok, boldogan fogok...
tetszik ez az álszent duma "majd ha akarok".akarnál te, csak nincs kivel.
1. A szüleid baromok. 2. Nem ciki, hogy nem vagy ribanc. 3. A fiú messze van tõled, fõleg ilyen körülmények között. 4. Meg kell változnod. Beszélj a szüleiddel vagy menj pszichológushoz.
Utolsó kérdezõ... Vannak fiú barátaid? Barátkozni kellene velük, szerintem! Az egyáltalán nem baj, ha hülyeségeket beszélsz és jó fej vagy! Az nagyon sok embernek tetszik:) Ha szüleid elõtt cikinek tartod a csókot, akkor beszélj velük errõl az egész témáról... Utána könnyebb lesz, hidd el! Õk nem tilthatják meg neked, hogy mit csinálj. Ne aggódj! Eljön majd a pillanat, amikor szerelmes leszel!:) A lényeg, hogy ne zárkózz magadba és ne akarj kórosan tökéletes lenni! Ha lesz egy fiú, aki komolyan szeret és akar tõled valami, közeledni fog hozzád! Ha te is szereted õt, inkább mutasd ki vagy kérj egy kis idõt, minthogy hosszú távon közömbös legyél vele és elküld pl. melegebb éghajlatra. Te legyél önmagad és ne aggódj azon, hogy hülyének néznek! Barátnõidtõl is kérhetsz segítséget!
Legelsõ válaszoló: én sem csókolóztam még, ezek szerint a világ égése vagyok, vagy egy ûrlény.. :P 22/L
Utolsó! Lehet, hogy a világ égése vagy, de valakinek csak fény az életében;) Nem tudom, mondtam-e már, hogy az ûrlényekre bukok..:D
22:13, jó tudni, hogy nem én vagyok a legidõsebb! :) Majd eljön a mi idõnk is. :D 20L
Sztem te beteg vagy, vagy kamuzol! 18 évesen nem csókolóztál, tudod kit etess ezzel a baromsággal.
22:13 bele fér :P legalábbis gondolom én mindjárt jobb mint ha 11 évesen szültél volna mint 1es bõgõ húzásos egyének:P
a második válaszoló nagyon cuki, tökre rendes :) .
jajj segítsetek én is ilyen szerencsétlen amatör vagyok, mindent mindig elcseszek egy béna vagyok, de ezt nem is sejtik a fiúk, azt gondolják, h tök magabiztos bagyok, valamikor ezért nem közelítenek felém...szóval én sem tartok szemkontaktust, mert elnevetem magam, egy csóknak tuti, h nem hagynék alkalmat, akk apám elõtt szégyelném (anyám elõtt nem annyira), meg mindig olyan vadarságokról szoktam beszélni, ááá szóval egy hülye vagyok...pedig nem vagyok csúnya, öntelt sem...lol. Szóval nem vagy egyedül...
megint én nos nem igazán tudtunk kitalálni semmit sztem legalábbis mert kétlem h ha helyes a csávó akk szüleid meg gondolják magukat .. psziho mókusra meg semmi szükséged:P amíg nem érzed úgy h a jól nevelt kiskutya rád is illik bár akkor se v menthetetlen :P amúgy megkérdeztem lexyt:P: KlEiNeR AnDrOiD       üzenete: *részvétem *xd *üdv a klubban hát igen XD nem sokat segít ez se :P minden esetre ha nem csinálsz semmit attol nem lesz jobb meg kell próbálni:P
1. hszelõ te 1 barom vagy XD kérdezõ: te meg Cande?XD am :P 1 18 éves egyén 1. és legszentebb kötelessége: tenni jó magasról arra h mit engednek meg neki:P 2.: [mint a 2. sorba ki derült erõsen ismerõs "vagy":P tehát van mivel össze hasonlítani a szitu is kb talál:P mit csinálj?: hát jöjjél össze vele XD majd kialakul a dolog jah és : az ajtót zárd kulcsra mikor msneztek XD v róla beszélsz vkivel XD [2. sorba említett lányka: épp msnen vitatjuk meg a dolgot [hapit most hívjuk UFOnak] h UFO-val ez és ez van erre másnap: UFO-val ez és ez nincs "WTF? why?" hát mert muterja be osont és meglátta h UFO-ról fecsegünk XD aki az õ "kicsi" lányának a Marsbéli pasija XD [v inkább az õ jól nevelt kiskutyájának] mivel másnap már ki is adta az útját UFO nak XD mi ebböl a tanulság? ne vegyél fel MSNre nem hozok szerencsét XD na de visszatérve: fölösleges parázni rajta ha elcseszed elcseszed az is jobb mintha nem csinálnál semmit:P ha azt hiszed h az a szöveg jó h legyünk barátok akk tévedsz:P 18F [jah és nem vok transzi és nem hívnak Candenek se :P]
A kérdezõnek miért nem hiszel?? Nekem miért hiszel?:) Betegekkel ne vitatkozz!! Inkább segítsünk a kérdezõnek...
Azért nem sikerült még?
Hát utolsó, lehet, hogy szerinted ez olyan nehéz dolog, szerintem nem.
A kérdező hozzászólása: Nem hazudok. Mire lenne jó? Mondtam, hogy a szüleim nem engedték...
22:13-as ûrlény vagyok :D köszi, rendesek vagytok. Csak néha elég szarul érzem magam, hogy mindenbõl kimaradtam, legalábbis eddig :(

Nekem van egy édes foxi-pincsi keverékem. Szeretném pároztatni, de senkinek nem kell, mert keverék. Nem tudtok valakit aki ugyanigy van csak a lány kutyusával? 1éves és nagyon szeretném ha lennének kis kutyái.

Legjobb válasz: Nagyon kérlek, gondold át. Rengeteg kóbor kutya van, minden menhely tele, még a fajtatisztákat sem lehet örökbe adni. Ráadásul tételezzük fel, hogy sikerül minden kölyköt elajándékozni (ami nem valószínû) Én menhelyen dolgozom és tudom, hogy az örökbeadott kutyák 40% a vagy ki lesz vágva az utcára vagy megunják és szörnyû életet él. Ezt nem fogod tudni ellenõrizni és sok szenvedést okozol vele. Menj el egy menhelyre, nézz körül és döntsd el, hogy szükség van e több gazdátlan kölyökre. Bárki talál magának megfelelõ kutyát ha beéri keverékkel. Mondom, minden menhely dugig van szerencsétlen ebekkel.

Nagyon kérlek, gondold át. Rengeteg kóbor kutya van, minden menhely tele, még a fajtatisztákat sem lehet örökbe adni. Ráadásul tételezzük fel, hogy sikerül minden kölyköt elajándékozni (ami nem valószínû) Én menhelyen dolgozom és tudom, hogy az örökbeadott kutyák 40% a vagy ki lesz vágva az utcára vagy megunják és szörnyû életet él. Ezt nem fogod tudni ellenõrizni és sok szenvedést okozol vele. Menj el egy menhelyre, nézz körül és döntsd el, hogy szükség van e több gazdátlan kölyökre. Bárki talál magának megfelelõ kutyát ha beéri keverékkel. Mondom, minden menhely dugig van szerencsétlen ebekkel.
Senki nem válaszolt neked paraszt módon, azt kérték, gondold át. Nem kell ezt támadásnak venni de tényleg sok bajt csinálsz ha pároztatsz. Ez nem vita kérdése, ne helyezd a saját hóbortodat a kutyák érdekei elé, fõleg, hogy menhelyes kutyáis vannak, emiatt nyilván tudod, milyen egy menhely. Nem akarok okoskodni neked, mert nyilván voltál ott, a saját szemeddel láttad. A kölykök kölykeinek is lesznek kölykei. Hatványozottan növekszik a szám. 5 kölyökkel számolva, egy életen keresztüli egyszeri alomnál már a második generációnál 125! kiskutya születik. Ne indísd ek ezt a folyamatot.
Ha vannak menhelyi kutyáid, akkor minek akarsz csinálni olyanokat, akik nagy eséllyel menhelyen kötnek majd ki? Valamint miért veszed el a már menhelyen lévõ kutyáktól az esélyt, h gazdához kerüljenek? Gondolkozz el és olvass utána, h mik lehetnek a következmények...
Egyetértek az elõzõekkel! Inkább ivartalaníttasd!
Az elõttem szólókkal maximálisan egyetértek!! Ne szaporíts, inkább ments meg egy másik kiskutyát, ha kiskutyát szeretnél. (Arról nem is beszélve, h 1 éves kutyával nem is lehet fedeztetni. Túl fiatal.)
Tényleg nem érdemes... http://illatosut.hu/
Nagyon kérlek fogadd meg az elõzõ tanácsokat!!!
4 keverékem van, hármat menhelyrõl hoztam, egyet el akartak altatni, mert megunták, úgy került hozzám. Ne szaporítsd a kutyád, rosszat teszel vele. Én is imádom az állataimat de mindet ivartalanítottam. Ha majd elpusztulnak megint befogadok újakat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de nem az volt a kérdésem, hogy ki nem ajánlja a pároztatást, hanem, hogy kit érdekel. Amúgy ha tudni szeretnétek nekem is 3menhelyes állatom van a NOÉból.
Én is így vagyok vele...csak nekem is fiú XD...SZÓVAL ÍGY NEM FOG MENNI

Van egy édes aranyos cuki jófej pasim. De tetszik egy nálam jóval idősebb srác is. Ha vele vagyok, az leírhatatlan, de a barátomat is szeretem, mit csináljak?

Legjobb válasz: A barátodba nem vagy szerelmes, mivel más is van...de az meg lehet, h csak 1 fellángolás. Neked kell tudnod am meg

A barátodba nem vagy szerelmes, mivel más is van...de az meg lehet, h csak 1 fellángolás. Neked kell tudnod am meg
Ha ilyet kérdezel, egyikükbe sem.
Hát már bocs, de ezt neked kell eldönteni, mi nem dönthetünk helyetted! Vázold fel magadban mindkettõ pozitív és negatív tulajdonságait és akkor dönts!
Fölmerül a kérdés?-szereted ha mással leírhatatlan lenned...segítek Nem.. ez nem szerelem ez már csak megszokás és ragaszkodás szerintem, meg lehet beszélni, de azért ne maradj vele csak h legyetek mert ha ilyen felmerül akkor általában szakítás a vége...dehát ezt neked kell tudnod
Csak azt tudom mondani én is hogy ha valaki szerelmes valakibe arról nagyon is tud és olyankor szóba sem jön más. Szóval szerintem nem vagy még szerelmes egyikbe sem. Azt gondold végig melyikbe tudnál szerelmes lenni, melyikkel érzed szinte 100%-osan jól magad.
Hát bazz...pofádon van bõr:D

Van egy édes-vízi akváriumom amibe egy kb 25éve a falon lévő kiszárított legyező korallt raknék. Azt esetleges következmények érdekelnének? Illetve a korall előkészítése. Most vízben ázik épp, valamennyire vissza is "puhult".

Legjobb válasz: Nem jó ötlet. Egyrészt a puha részei szaruszerû szerves vegyületekbõl állnak, ami egy idõ után el fog bomlani az édesvízi akváriumban. Pár hónap alatt tönkre fog menni a korallod. Másrészt nagy mennyiségben tartalmaz meszet, ami kioldódik és keményíti a vizet.

Nem jó ötlet. Egyrészt a puha részei szaruszerû szerves vegyületekbõl állnak, ami egy idõ után el fog bomlani az édesvízi akváriumban. Pár hónap alatt tönkre fog menni a korallod. Másrészt nagy mennyiségben tartalmaz meszet, ami kioldódik és keményíti a vizet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor inkább átgondolom az egészet, de valószínûleg nem kockáztatok és megy vissza a falra. még egyszer köszi!
Ha annyira tetszik a korall forma, lehet mûanyag korallpótlékot is venni direkt akváriumba. Szerintem egy édesvízi akváriumban mindenképpen nagyon furán mutat, de nem az én akváriumom.

Van egy rahedli édes kekszem nincs valami ötletetek mit kezdjek vele?

Legjobb válasz: edd meg vagy add nekem :D most tök ennék , de lusta vagyok lemenni boltba :D am van egy tök egyszerû "süti féleség", egy tepsibe, egy réteg keksz, egy réteg vanilia puding, ezt párszor megismételed, berakod hûtõbe állni egy kicsit, és a tetejére meg habot. :)

edd meg vagy add nekem :D most tök ennék , de lusta vagyok lemenni boltba :D am van egy tök egyszerû "süti féleség", egy tepsibe, egy réteg keksz, egy réteg vanilia puding, ezt párszor megismételed, berakod hûtõbe állni egy kicsit, és a tetejére meg habot. :)
nagyon egyszerû és finom süteményeket lehet kekszbõl csinálni. nézz körül itt: http://www.nosalty.hu/search/node/keksz
Sussel sutit, meg az andi konyhaja oldalan vannak sutes nelkuli sutik is. Nagyon jo oldal, bongeszgess rajta! Majd ird meg, hogy hogy tetszik neked az oldal andi konyhaja.
rumos-meggyes kókuszos golyó... de lehet sajttorta is, túrótorta is (alapként)
gondolom itt nem a háztartásira hanem a györi édes szerüre gondolsz. a háztartásiból sok mindent lehet, pl kókuszgolyó, albertkekszeset vagy másnéven zebra szelet. györi édeseböl én pudingba teszem bele, ha kakaós van otthon akkor csinálok egy vaníliás pudingot és bele teszem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm sokat segítettetek a legtöbb recept háztartási kekszhez van, de azért találtam!

Hollandiában éltem és ott volt egy kis fadarab amit lehetett venni boltokban, édes és meg lehet enni. Szó szerint lefordítva édesfa a neve, de nem tudom hogy mi magyarul a neve. Ehhez van egy fordító? Vagy találkoztatok itt Magyarországon ilyennel?

Hollandul zoethout a neve.

Legjobb válasz: édesgyökér nem értek hozzá, de mindkét wikin ugyanaz a kép van, tehát azonos növény: http://nl.wikipedia.org/wiki/Zoethout http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89desgy%C3%B6k%C3%A9r

édesgyökér nem értek hozzá, de mindkét wikin ugyanaz a kép van, tehát azonos növény: http://nl.wikipedia.org/wiki/Zoethout http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89desgy%C3%B6k%C3%A9r
Szerintem gyógynövényboltokban lehet kapni egészben is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Én medvecukrot akarok belöle csinálni, porként lehet venni?
En Hollandiaban elek, de gozom sincs, hogy mire gondolsz. Esetleg, ha bovebben kifejtened, na meg, hogy milyen jellegu uzletben kaphato??? stb....
Bolha irtó porral
bolhanyakörvvel vagy esetleg bolhairtó porral.. a hátára fordítod a cicát, és beporozod.. :)
Nekünk is volt ilyen cicánk. Egy maréknyi volt az egész. Mi lefújtuk bolhairtó sprayvel és 10 perc múlva egy lavór melegvíz mellett csipesszel és fésûvel kiszedtük belõle a bolhákat. Kb. 2 órába tellett, de semmi baja nem lett tõle, most már 8 éves nagy cica :)
Én ilyen fiatal macskánál nem igazán használnék nyakörvet vagy port, inkább egy lavor vízbe tenném, nem kell tele engedni csak addig, hogy egy kicsit ellepje így a has tájéki bolhák megfulladnak, ami meg nem az a hátára fejére mászik és ott el lehet õket kapni, csipesszel pl.

A tv2-n nemrégiben induló új műsor, az Édes élet alatt van egy zene, miközben bemutatják a szereplőket. Annak mi a címe?

nagyon szeretem azt a zenét, csak már nemtudom a címét és az előadóját. :s

Legjobb válasz: Ha okostelod van, toltsd le a shazamot. Az zenekereso program.

Ha okostelod van, toltsd le a shazamot. Az zenekereso program.
Lykke Li - I Follow Rivers
A kérdező hozzászólása: Köszii szépeen! :) )
Nem:D
Hát ez nagyszerû, képzelem hogy örül annak, hogy ezt most ide kiraktad... :D
A kérdező hozzászólása: kb 330 km-re van innen, és nem tudom hogy hogyan juthaték el oda 5 ezerbõl :D Nagyon intelligens kisjány :D
15. :DDDD
A kérdező hozzászólása: És itt is van a leányzó: õ a #17
már eléggé nedves a bugyikám, szóval elég volt a chatelésbõl! ideje dugni! xD
ne már... most belsõ infókat árulsz el
ha fõleg mobilról írok nekem is úgy van beállítva :P. de néha gépen is így pötyögök. kézírásom szörnyû mert megszoktam a gépen telon pötyögést.
Nagymamás is kisbetûkkel kezdi a mondatait
én egy papot ismerek aki így ír és tök szimpi-kár hogy pap :(
A kérdező hozzászólása: facebookon chatelek vele :D ÉS nagyon aranyos :D
Õõõm Lehet én vagyok hülye, de hogy hallod, hogy milyen hangokat ad ki?:D
A kérdező hozzászólása: Esetleg nincs valakinek egy teleportációs készüléke köccsönbe?
...
Nem :D
A kérdező hozzászólása: 2. te vagy az :D
igen
aha 2.
Nem, és nem én vagyok a 2. xdd
A kérdező hozzászólása: #2 meg néha olyan édesen kislányos hangokat adsz ki :D
nemis...
No
Én inkább ez: Van egy csaj, aki nagybetûkkel kezdi a mondatait, keveset nevet, de akkor nagyokat és sosem ad tanácsot mert az legtöbbször zsákutca, pont ezért nem is fogad meg egyet sem:)

Van egy barátságos svájci juhászkutyám. Házörzőnek szeretnénk. Kölyökként (és most is) nagyon édes volt, mindenki meg akarta simogatni stb. Mit csináljak, hogy ne barátkozzon mindenkivel? Értelmesebb válaszokat várnék tapasztaltabb kutyatartóktól.

A baj,hogy idegenekkel hiába próbáljuk megakadályozni nagyon barátkozik..

Legjobb válasz: Õbelõle sosem fogsz félelmetes házõrzõt faragni. Fajtájánál fogva kedves, barátságos állat. Ha valaki megijed tõle, inkább a termete miatt lesz, mert attól fél, hogy felborítja. Mindenképpen beszélj olyannal, aki kutyák egyéni kiképzésével foglalkozik. A házõrzõvé neveléshez különben is kell külsõ segítség, mert bizonyos feladatokra csak úgy lehet megtanítani, ha egy számára ismeretlen személy a "támadó", a "betörõ".

Õbelõle sosem fogsz félelmetes házõrzõt faragni. Fajtájánál fogva kedves, barátságos állat. Ha valaki megijed tõle, inkább a termete miatt lesz, mert attól fél, hogy felborítja. Mindenképpen beszélj olyannal, aki kutyák egyéni kiképzésével foglalkozik. A házõrzõvé neveléshez különben is kell külsõ segítség, mert bizonyos feladatokra csak úgy lehet megtanítani, ha egy számára ismeretlen személy a "támadó", a "betörõ".
Belõle soha nem lesz házõrzõ. Arra lehet majd megtanítani, hogy jelezzen ha valakit lát.
Sehogy, örülj hogy ilyen a kutya nem egy elmebeteg aki mindenkinek nekimegy.Terültörzõ kutya kellett volna nem juhászkutya.
A svájci juhászkutya jellegzetessége, hogy nagyon barátságos, ellenben a német juhásszal aki õrzõ-védõre is használható. Azért ennyit tudni kéne mielõtt magadhoz veszel egy fajtát.
A kérdező hozzászólása: Tisztába vagyok a fajtával, az igaz, hogy barátságos faj, tudom, hogy nem egy véreb. Nem szeretnék buldózer kutyát mint egy rottweiler, csak jó lenne ha nem Mindenkivel(!) barátkozna. Járunk vele suliba de mivel még csak másfél éves a kiképzõ azt mondta, hogy 2éves korában kezd majd házat õrizni. Szeretem azt, hogy tényleg nem harap, de végülis jól õrzi a házat..:) A svájci juhászkutyát rendõrkutyának is használják, de inkább bombakeresõnek SÕT még vakvezetõnek is.. Szerintem eléggé jól ismerem a fajtákat, épp ezért olyanoktól nem várok választ akinek nincs kutyája, vagy épp annyit tud, hogy víz kell neki és egy kis Kennel az udvar végében. Mert szerintem nem ez a felelõs kutyatartás.
És honnan tudod kinek van kutyája, vagy hogy milyen szinten áll? Sehonnan. Ha most kiderül, hogy valamelyik válaszoló sokkal magasabb szinten van már mint te, kutyázás terén, akkor mi van, pofára esés? Most tökéletesen megválasztoltad a saját kérdésed. Kvázi így hangzott az egész: "Mindent tudok a fajtáról, tudom milyen barátságos és ere még sziklaszilárd példákat is hozok (vakvezetõ), de azért lehet belõle házõrzõ?" Akkor minek is tetted fel a kérdést, ha ilyen profi vagy és mindenki más h*lye itt? Ha házõrzõt akarsz, vegyél olyan fajtát. Én ki nem állhatom a barátságos kutyákat akik elmennek az elsõ idegennel. Hát nem ilyen fajtát vettem, és láss csodát! Nem is lett ilyen. Nem megveszek egy fajtát és aztán olyanná akarom kényszeríteni ami nem is õ valójában.
Nekunk a rotink is ilyen, de csak ha mi ott vagyunk. Ha nem vagyunk ott, és bejon valaki idegen, annak nekimegy. Viszont ha ismeri, vagy velunk egyut jon be, akkor nem bántja :) Lehet a tied is ilyen, de mondjuk a roti, az direkt házorzo.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!