Találatok a következő kifejezésre: Van egy fiú, aki nekem tetszik, (329 db)

Van egy fiú aki nekem tetszik de neki nem jövök be... De van egy másik fiú a volt barátom aki még mindig szeret.. De én már nem igazán szeretem.. Mit csináljak?

segítsetek!

Legjobb válasz: A volt barátod majd megbékél azzal, hogy nem vagytok együtt. Semmiképp se jöjj vele újra össze, mert fájdalmat okoznál neki. S ha nem jössz be a Neked tetszõ srácnak, ez van:( Próbáld meghódítani, de ne ölj bele sok idõt és energiát, nehogy lemaradj az Igaziról! :)) Sok sikert!

A volt barátod majd megbékél azzal, hogy nem vagytok együtt. Semmiképp se jöjj vele újra össze, mert fájdalmat okoznál neki. S ha nem jössz be a Neked tetszõ srácnak, ez van:( Próbáld meghódítani, de ne ölj bele sok idõt és energiát, nehogy lemaradj az Igaziról! :) ) Sok sikert!

Van egy fiú aki nekem tetszik és a legjobb barátnőmmel kezdett járni erre én megsértődtem és még ő volt felháborodva mit csináljak?

Legjobb válasz: Ilyen az élet... Amúgy a srácnak lehet hogy te nem tetszettél, de a barátnõd igen. De fordítsuk meg: van két srác, A és B, akik barátok. Mind a kettõjüknek tetszel és járnának veled, de neked A tetszik, B nem. Szerinted akkor le kéne mondanod arról, hogy A-val járj, amikor kölcsönös a szeretet? Vagy szánalomból B-vel járnál, holott a másik tetszik?

Ha nem jöttél össze a sráccal magadra vess! A barátnõd gyorsabb volt ennyi! Ha neki is tetszik a csávó és te jöttél volna össze vele õ se lehetne felháborodva ahogy most te se!
Akik a barátnõt szidják: mi rosszat tett? Nem derül ki a kérdésbõl, hogy tudta-e, a kérdezõnek tetszik. De ha tetszik, akkor is mi van? Neki is tetszett a srác, aki pedig a kérdezõ helyett õt választotta. Ennyi erõvel Brad Pitt is hagyja ott Angelinát, mert nõk ezrei epekednek utána és járnának vele...
Ilyen az élet... Amúgy a srácnak lehet hogy te nem tetszettél, de a barátnõd igen. De fordítsuk meg: van két srác, A és B, akik barátok. Mind a kettõjüknek tetszel és járnának veled, de neked A tetszik, B nem. Szerinted akkor le kéne mondanod arról, hogy A-val járj, amikor kölcsönös a szeretet? Vagy szánalomból B-vel járnál, holott a másik tetszik?
Gyerekes dolog ilyesmiért bûnbakot keresni. Így jártál, keress mást.
A fiúk már csak ilyen bunkók...
Azaz, hagyjad a fenébe az ilyeneket...
Velem is torten ilyen amikor 14 voltam. A baratnom tudta, hogy tetszik nekem a srac, a srac tudta, hogy bejon nekem, megis osszejottek. Akkor nagyon haragudtam, de mar mar tudom, hogy nem lehet mit tenni ez ellen, csak jobban megvalogatni a baratokat.
A barátnõd volt szemét nem a srác...egy srácnak olyan mindeggy ki kinek a barátnõje :D
de szemét a barátnõd..az ilyenek olyan gusztustalanok-.- ne csinálj semmit hagyd õket és tudom hogy úgy van hogy egy pasin nem érdemes összeveszni a barátnõddel de én akkor se beszélnék a csajjal többet..
A kérdező hozzászólása: most már mind 1 mert szakítottak de az a baj hogy miattam és csak azért járt vele mert egy másik csajt el akart felejteni. Köszönöm a kommenteket
Beszélj a tanítónénivel! :)
Atool függ häny eves a fiu, mert ha 25 akkor a rendörseget keresd fel. Ha te korod beli, akkor beszeljel vele. Kerdezd meg. Vagy az egyik baratjat kerdezd meg, vagy az egyik baratnödet kerd meg hogy tudja meg töle.
Várjál! Majd akad egy olyan srác, aki nem ölelgeti az összes lány, hátha az egyiknek bejön. Ha kicsit is fontos lennél neki, akkor nem menõzne.
A kérdező hozzászólása: Kösziii:) És 12 éves
Híressé teszlek


Van egy fiú aki nekem tetszik es szerintem en is neki. Ma tart egy bulit a haverjaival es en is meg lettem hivva de nem altala. Szerintetek megmondjam a buli elott valahogy hogy megyek vagy legyen meglepetes? Nem lenne jobb ha szamit rám?

Legjobb válasz: hát én megmondanám valahogy. hogy xy meghívott, de mégis az õ bulija, ok-e, hogy megyek. vagy valami. sztem nem lehet csak úgy beállítani. de mondjuk én extrém udvarias vagyok.

hát én megmondanám valahogy. hogy xy meghívott, de mégis az õ bulija, ok-e, hogy megyek. vagy valami. sztem nem lehet csak úgy beállítani. de mondjuk én extrém udvarias vagyok.
Ha biztosan tudod hogy örülne ha mennél akkor szerintem nem.kell szólnod. De ha egy pici kétség is van benned akkor kérdezd azért meg....ez mégis az õ bulija ahogy az elõttem levõ ember mondta:)

Van egy fiú aki nekem tetszik, de a haverjai befolyásolják őt szerintem. Mit lehet tenni ilyenkor?

Legjobb válasz: Ha egy pasit a barátai be tudnak folyásolni, akkor szerintem ne is foglalkozz vele.

Ha egy pasit a barátai be tudnak folyásolni, akkor szerintem ne is foglalkozz vele.
Én is így vagyok. Szerintem tetszem neki, és én nekem is tetszik õ. De úgy érzem nem meri bevallani, mert fél, hogy akkor nem lenne haverja, mert a haverok szerint osztálytárs nem lehet barátnõ... Nem tudom mit csináljak... Néha nézzük egymást... De azzal most mit kezdjek?

Van egy fiú aki nekem tetszik de nem mutatom ki az érzéseimet. Szerintetek ez baj? L/12

Legjobb válasz: Fiatal vagy még és téveszméid vannak az érzelmek kimutatását illetõen...

Fiatal vagy még és téveszméid vannak az érzelmek kimutatását illetõen...
ráérsz még erre.
Nem baj, ha ne akarsz összejönni vele. Ha mégis szeretnéd, akkor baj. De szerintem is ráérsz.
végre egy értelmes 12 éves! le a kalappal! :)
Baj. Tudod, lehet, hogy a polcon a cserepes virág is beléd van esve, csak szegény nem tudja kimutatni. Te meg honnan gondolnád, hogy a virág szeret? A fiú dettó így van vele.
Szerelemmel kapcsolatban a legjobb ha magad tapasztalod meg, hogy mi a legjobb. Szóval: ha nem válik be maximum stratégiát váltasz :)
Egyik sem baj, de így nem fog történni semmi...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm (:
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) És szerintem is ráérek még .... :D
Ritka az ilyen 12 éves tényleg. Nem baj, néhány év és kialakul minden. :)

Van egy fiú, akinek én tetszek és nekem is tetszik. Csak egy baj van. (És amit most leírok egyes személyek ne vegyék sértésnek! ) AZ a baj, hogy cigány. Szerintetek beszélgessek vele tovább is vagy mondjam meg neki, hogy ez nem fog összejönni?

Legjobb válasz: tõled függ. Nekem is van egy tök jó fej cigány barátom és nem tagadom le csak ezért. Ha neked tetszik akkor hajrá. Egy barátnõm is hasonló helyzetben van csak õ neki az anyukájának van baja vele. De õ szereti és ezért nem adja fel a párját/szerelmét. A saját anyjával küzd és próbálja megkedveltetni vele.

tõled függ. Nekem is van egy tök jó fej cigány barátom és nem tagadom le csak ezért. Ha neked tetszik akkor hajrá. Egy barátnõm is hasonló helyzetben van csak õ neki az anyukájának van baja vele. De õ szereti és ezért nem adja fel a párját/szerelmét. A saját anyjával küzd és próbálja megkedveltetni vele.
Ezt te magad kellene eldöntsd, hogy felvállalod a nemzetiségével eggyütt vagy nem.Itt megoszlanak errõl a vélemények:) de gondolom ezt tudod.
Miért zavar, hogy cigány? Szerintem a legjobbak a cigány csajok! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! :)
Ne, Ne SOHA. Hagyd a fenébe, annyi magyar értelmes lány van.

Van egy fiú aki nagyon tetszik de nem egy városban lakunk és elég rossz, mivel jön a nyári szünet, és én nagyon bele akarok "húzni. Még egy hetem van a suliban. Mit tegyek? Nem akarom neki elmondani, hogy tetszik.

Legjobb válasz: 1. Fontos volt ez az info, hogy bele akarsz húzni? Úgy érzem valamit mondani akartál vele. 2. Nem fontos elmondanod neki, hogy tetszik neked, egyszerûen csak beszélgetnetek kell, és ha olyasmit veszel észre, amirõl kiderül, hogy tetszel neki, akkor esetleg elmondhatod, bár nem gyakran szokták..

1. Fontos volt ez az info, hogy bele akarsz húzni? Úgy érzem valamit mondani akartál vele. 2. Nem fontos elmondanod neki, hogy tetszik neked, egyszerûen csak beszélgetnetek kell, és ha olyasmit veszel észre, amirõl kiderül, hogy tetszel neki, akkor esetleg elmondhatod, bár nem gyakran szokták..
Hát figyelj légy leleményes öleld át és símogatsd meg a hátát vagy a fejét/tarkóját és venni hogja a lapot aztán vagy elküld vagy megcsókol/megpuszil valahol :)
Ismered, beszéltél már vele?

Van egy fiú aki nagyon tetszik de nem merem elmondani neki :/ mit csinaljak?

csak pár hete ismerem .. barátnőimmel eggyik este unatkoztunk es mindenkit hivogattunk telefonon és akk felhívtam Õt és a tök jót beszélgettünk meg minden és így tök ismeretlenül megkérdezte tőllem fbn h járunk e . kérdeztem tőlle h láttál e már vmikor ? és akk mondja h igen reggel a cba-ba na ezen ki voltam akadva :DD következő hétvégén kimentünk a pályára focizni meg kézizni és akkor tök jól elvoltunk meg minden és este irtam neki h még mindig szeretnél vellem járni (nagyon megtettszett nnekem külső is belső is ) és azóta nem irt vissza ..... egyik baratomnak mondtam h kerdezze meg tollle h tetszek e neki es nem na ennyit erről :C ------ma megint kimentünk mert meccse volt montak barataim h mindig engem nez éys én tök zavarba voltam mert nem tudtam mit csinalni :D

Legjobb válasz: Hát ez a fiú bolond! Mit akar mégis? Amúgy tegyél úgy, mintha elfelejtetted volna, nehogymár egy lány fusson egy fiú után, aki még talonban is tartja! Ha tetszel neki akkor mondja meg, ne játszon néma halat a kis CBAmen

Hát ez a fiú bolond! Mit akar mégis? Amúgy tegyél úgy, mintha elfelejtetted volna, nehogymár egy lány fusson egy fiú után, aki még talonban is tartja! Ha tetszel neki akkor mondja meg, ne játszon néma halat a kis CBAmen
Atya ég.. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 13
A kérdező hozzászólása: nem kérek majd olyankommenteket h csak 13 éves vagy ne ez legyen a legnagyobb bajod stb....

13 eves vagyok es a suliba van egy fiu aki nekem nagyon tetszik. De az a baj hogy ennek a fiunak egy masik lany tetszik. De en nagyon megszerettem es akar hogy is probalom sese tudom kiverni a fejembol. Hogy tudnam elerni hogy jarjunk?

Legjobb válasz: Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)

Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)
ÓÓÓÓÓÓ Szerelmem! Jöjj velem! Jöjj velem és számodra csakis én leszek a végtelen! Karjaimban megnyugvásra lelsz, Álmaidban én velem szárnyra kelsz! Nem kell, hogy ez mind csak álom legyen! Gyere velem és megmutatom milyen is az igaz szerelem! (magánköltemémy):)
A kérdező hozzászólása: Szep...de nincs vlami hasznosabb tanacsod?? :)
A kérdező hozzászólása: azert koszonom...:)
Talán segítene néhány csinibb ruha meg mongyuk hívd meg moziba de ha nem használna mutass kicsit többet magadból!
A kérdező hozzászólása: es nem ciki hogy en hivom el ot mondjuk moziba...??
Szerintem nem de elõtte pl beszélgess vele meg ilyenek nálunk (6.oszt) úgy jött össze 1 fiú meg 1 lány hogy a lány hívta moziba meg randira(nem személyes)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!