Találatok a következő kifejezésre: Van egy az osztálytársam aki nagyon (21 db)

Van egy csaj (az osztálytársam) aki nagyon bejön nekem. Nagyon jó a kapcsolatunk, állandóan együtt vagyunk de én többet érzek íránta mint barátság. Hogyan tudnám neki elmondani, hogy mit érzek íránta?

Kérlek segítsetek, tapasztalatokat kérnék. Válaszaitokat köszönöm!. (16 éves vagyok)

Legjobb válasz: Hívd el valami nyugalmasabb helyre: moziba, ebédelni... mondd meg elõre, hogy CSAK kettesben. Ott pedig szépen lassan mondd el ezeket...

Hívd el valami nyugalmasabb helyre: moziba, ebédelni... mondd meg elõre, hogy CSAK kettesben. Ott pedig szépen lassan mondd el ezeket...
szia! sztem mond neki h fontos számodra és egy kicsit jelezd neki h több barátnál. és erre õ biztos fog reagálni vmit és még lehet h a végén jó dolog fog ebbõl kisülni. sok sikert!
Szerintem kezdj el neki bókolni, ne egyfolytában, csak néha egy-egy elejtett megjegyzés, amibõl sejteni kezdi, aztán legyél egyre konkrétabb, aztán ha látod, hogy lehet, hogy õ is így érez irántad, vagy látod, hogy ha elmondanád se rontanád el semmiképpen, akkor mondd el, valamikor, amikor kettesben vagytok, nyugodtan...
A kérdező hozzászólása: Már mind1 mert összejött mással..
uh sztem csak óvatosan közelítsd meg, nekem volt ugy h a legjobb haverom szrlmt vallott, és én eléggé zavarba jöttem, emiatt eléggé eltávolodtunk, pedig imádtam a srácot, de rossz volt tudni, h õ ugy érez, én meg nem..nem akarlak lelombozni, de lehet h õ csak barátnak tekint. szal csak szép lassan..
A kérdező hozzászólása: Úgyértem, hogy az osztályba nincs barátnõje!*
A kérdező hozzászólása: Nincs pasija, jelenleg nincs barátnõje sem mert összevesztek, velem van állandóan!:D (mármint az osztályba!)
De azé elöbb tud meg h van-e barátja??? Vagy kérj meg egy naon yo bnõjét, h többet érezz-e nálad mint barátság, és így is könnyebb:D És utána hivd el moziba:Paz a legtutibb ienkorban:P Sok Szerencsét!:)
Nyugi! Ha õ is rokonszenvesnek tart - akkor nem fog kritikusan állni hozzád!
A kérdező hozzászólása: Csak félek, hogy elcseszek valamit:S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! Remélem sikerül összejönnöm vele:)
Nem az a fontos, hogy hogyan mondod el. Kérdés az, hogy õ mit érez irántad. Én is voltam ilyen helyzetben, nekem sajnos nem jött össze, mert csak barátként tekintett rám. Ha úgy gondolod, hogy õ is szeretne többet, akkor elé állsz és elmondod, mit érzel.
Kérdésedre akartam válaszolni, de olvastam, hogy összejött valaki mással.Elég durva helyzet, alig telt el a kérdés kiírásától 3 nap, és összejött mással.Hidd el, sajnállak.De szerintem ne add fel, legyél ott mellette , ha segíteni kell, vígasztald meg ha szomorú és ha szakít "csapj le rá".
A kérdező hozzászólása: 17/F vagyok az osztálytárs 16/L
nem igazán
Nem.
van rá halvány esély. és ezt lányként mondom.
Ki tudja....lehet, hogy van.
A kérdező hozzászólása: ba semmi vállasz??
szia ez aranyos kérdés :D hát ez a lánytol függ igazábol ha megakarodhoditani ne átalogsan csináld, ahogy a többi lánnyal tennéd, hanem deritsd ki személy szerint neki mi jön be kik jönnek be neki milyen tipusu srácok.Ha biztos vagy benne, hogy cask barátként gondol rád, akkor probálj meg ezen változtatni mutasd meg neki, hogy te több is lehetnél egy barátnál!Ha nem vagy biztos benne akkor meg deritsd ki.


lopózz oda mögé, és fingjad tockon
Elültettek-.- Hányadikba vagy , 6.ba??...
A kérdező hozzászólása: igen, 6.ba és az elsõnek üzenem hogy akkor minek írsz te ...

Van egy fiú az osztálytársaim között aki nagyon tetszik, de nem akar osztálytárssal kavarni. Hogyan bizonyithatnám be hogy ez az ok nem fontos?

szerintem azért nem akar összejönni senkivel, mert nem akarja nézni 4 éven át ha szakitanak..

Legjobb válasz: Ha magadtól nem tudod, akkor fogadd el, hogy neki ez az ok igenis fontos.

Ha magadtól nem tudod, akkor fogadd el, hogy neki ez az ok igenis fontos.
Ez annyira ostoba érv... és csak azt mutatja, hogy nem szerelmes. Aki szerelmes az nem fog ilyet mondani. (Csak ha buta.) Mert ellenérv: akkor inkább 4 évig csak epekedik iránta, akibe szerelmes? Inkább végignézi azt, ahogy mással össze fog jönni? Én is voltam szerelmes osztálytársba. Szakítottunk is. Na és? A további 3 évben semmi extra nem volt.
Az osztálybankavarás(nemtom hogy kell helyesen írni) fordítva ciki amikor a fiú a szerelmes, és ha a lány nem akkor gáz fordítva nem egy halálos dolog. tudja hogy szerelmes vagy belé?
A kérdező hozzászólása: azthiszem igen.. valaki elkotyogta magát..

Az iskolában van egy tanárnő, akit nagyon szeretek, de az osztálytársaim szerint nagyképű, bunkó! Kérdezték már sokan, hogy én miért szeretem és nem tudtam meg magyarázni. Nem tudom, hogy miért szeretem! Hogyan fogalmazzam meg az osztálytársaimnak?

Igazából, nem szerelemr?l hanem szeretetr?l szólna a kérdésem, de nem tudtam hova tenni!:'DDD

Legjobb válasz: Majd ha felelés alatt 1-2 egyessel megdob, kiábrándulsz majd belõle. Fiatal vagy és hülye

Majd ha felelés alatt 1-2 egyessel megdob, kiábrándulsz majd belõle. Fiatal vagy és hülye
A kérdező hozzászólása: Köszi:'D De ez nem lesz, mert a kémia tanárnõm és kitûnõ vagyok belõle:D
nekem a human erõforrás tanárnõm tetszett. kaki tanuló voltam belõle, utáltam a tárgyat mint a ... Abba gondolj bele, hogy mekkora a valósínûsége, hogy ebbõl kapcsolat lesz? ábrándozni lehet persze..
A kérdező hozzászólása: :/
Orsolya a kémia tanárnõ neve? XD
A kérdező hozzászólása: Nem:D

Az egyik osztálytársam jelenléte mindig annyira zavar, főleg ha közelebb van. Nem értem. Már álmodtam is vele. (jót-de nem kell rosszra gondolni! -), de van barátom, akit nagyon imádok 9 hónapja. Mi van velem?

9 hónapja együtt vagyok a barátommal (els? barátom) és nagyon jól érezzük magunkat együtt még mindig, nincs semmi probléma.A suliban viszont az egyik osztálytársam mellett ideges vagyok és egyben valami jó érzés is hogy ott van.Nem annyira az esetem, meg a viselkedése sem jön be annyira, de mégis olyan különös és furcsa érzésem van amikor ott van közel hozzám, esetleg néz.Beszélni nem is beszélek vele annyira.(nagyon keveset)Kicsit gáz is mert ha hozzá beszélek az teljesen más mint amikor mással beszélgetek...olyan leírhatatlan. Nem értem: amiko ott van egyben úgy érzek iránta h utálom és szeretem.Mindkett? egyben. Fogalmam sincs h mi lehet velem.:S Szerintetek?

Legjobb válasz: Pontosan ugyanezt érzem én is. Nekem is van egy barátom, több mint 1 évesek vagyunk és nekem is van egy ilyen oszt.társam. Szó szerint zavarban vagyok hogyha beszélek vele, vagy engem néz stb.. Szerintem az van velünk hogy igaz van egy barátunk akit szeretünk, de hiányzik a "szabad élet". Vagyis flörtölgetni szeretnénk, csak nem lehet mert ott a barátunk. Meg egyszerûen változatosságra vágyunk és így megtetszett egy másik emberke. :S

Pontosan ugyanezt érzem én is. Nekem is van egy barátom, több mint 1 évesek vagyunk és nekem is van egy ilyen oszt.társam. Szó szerint zavarban vagyok hogyha beszélek vele, vagy engem néz stb.. Szerintem az van velünk hogy igaz van egy barátunk akit szeretünk, de hiányzik a "szabad élet". Vagyis flörtölgetni szeretnénk, csak nem lehet mert ott a barátunk. Meg egyszerûen változatosságra vágyunk és így megtetszett egy másik emberke. :S
Ez a gyötrõ szerelmi érzésed amibivalenciája:D
Valószínûleg csak fizikailag vonz. Elõfordul az, hogy a kíváncsiság miatt megkívánsz egy olyat, aki egyébként tök más, mint te, és nem is akarsz tõle sokat, csak pl megölelgetni/egy csókot/ egy éjszakát, emberfüggõ. Szerintem beszélgess vele minél többet, és a jó ízlés határain belül (meg amíg nem érzed megcsalásnak) flörtölj vele nyugodtan. Figyelj, ott van neked egy szenzációs pasi, ez nem ad önbizalmat? Bárkit, akár azt a srácot is megszerezhetnéd magadnak, de te a barátoddal vagy, mert õt szereted. De azért ez még nem tiltja meg, hogy szabadon ismerkedj egy emberrel, aki érdekel. Jól fog esni egy kicsit elfeledkezni arról, hogy foglalt vagy, és újra szabadnak lenni, de utánna még jobb lesz rájönnöd, hogy nem vagy egyedül!:)

Mit tegyek? Van egy srác aki nagyon belém van zúgva, nem mellékes hogy az osztálytársam, és engem nagyon zavar ez a tény.

Mit tegyek? Van egy srác aki nagyon belém van zúgva, nem mellékes hogy az osztálytársam, és engem nagyon zavar ez a tény....De igazából nem is tudom, mert lehet hogy egy kicsit nekem is tetszik... segítség minden megoldást várok!

Legjobb válasz: Mond meg neki hogy nem akarsz tõle semmit. De döntsd el hogy akkor most tetszik vagy nem.

Mond meg neki hogy nem akarsz tõle semmit. De döntsd el hogy akkor most tetszik vagy nem.
Szia! Az osztálytárs ügy mindig nagyon kényes. Gondold el ha szakítanátok, de mindegy hiszen még nem is jártok:) . Szerintem beszéld meg vele, hiszen a legjobb ha megtudod a szándékait. Kicsit tetszik? Mit értesz ez alatt? Ha tetszik akkor menj oda hozzá, és mond el neki. Ha kölcsönös a szimpátia, akkor még jól is elsülhet. Remélem segítettem. Üdv, Wiskas
Elõzõ vagyok... Hát akkor pasz... ennél jobbat én sem tudok... De tudodmit.. ha a srác ennyire nem képes, vagyis ennyit nem ér neki az együtlétetek akkor hagyd a francba ne foglalkoz vele....
A kérdező hozzászólása: Kérek szépen mindenkit, aki ír ne azzal jöjjön, hogy korrepetálás, mert ismerem annyira a srácot h nem... és ezt az õ anyja is tudja.
Hát szerintem igaza van az elõttem szólónak... ez a korrepetálás jó ötlet.... De ne aggódj, ha tetszel neki akkor biztos vagyok benne hogy menni fog!! Az biztos hogy én nem hagynék ki egy ilyen lehetõséget a helyébe! Még biológiát is tanulnék vele órákon átt, pedig nagyon utálom. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: de igen, õ! utál tanulni, és nem is fog!! tudom... más ötlet??
Szóval hívd át te õt magadhoz tanulni!! Õ meg nyugodtan mondhatja otthon azt hogy segítesz neki a tanulásban hogy ne kettes legyen... Ez ellen senki sem fog tiltakozni ebben biztos vagyok!! - joe
Akkor talán korrepetálhatnád :) Mond neki hogy te szeretnéd ha õ is jobb tanuló lenne!! Azt még a szüleid is támogatni fogják!! - joe
A kérdező hozzászólása: de azt már próbáltunk hogy sulin kívül, az áthívás meg nem megy..., én viszonylag jó tanuló vok, õ meg 2es.
Még valami a sráccal beszéld meg a dolgokat, és ne a barátnõkkel mert nincs rosszabb mint egy kotneles vagy esetleg féltékeny barátnõ aki minent kipletykál!! Csak ketten beszéljetek a sráccal, nyilván akar tõled valamit hiszen azt írtad hogy szerelmes! Beszéljétek meg hogy az osztály miatt senkinek nem lenne jó ha az iskolában járnátok de iskolán kívül semmi kifogásod ellene ha járni akar veled!!Közöld vele azt is hogy elvárod tüle is hogy ne fecsegje ezt ki egy haverjának se mert amint elmondja valakinek azzal eljátszotta a bizalmadat!! Nyilván elõbb utóbb úgyis kiderül a dolog de akkor már elég erõs lesz a kapcsolatotok hogy kibirja, aztán majd megszokják mások is!! Szülöket is avasd be hogy ez titkos és nem szeretnéd ha kifecsegnék a dolgot! Nyugi érteni fogják! - joe
Van erre egy ötletem! Ha az osztálytársak zavarnak akkor ne az osztálytársak elött beszéljetek.. Találkozzatok iskolán kívül és ott ismerkedjetek! Az iskolában meg tegyetek úgy mintha nem lenne köztetek semmi! Például megkérdezheted hogy nincs e kedve áthívni téged tanulni együtt könnyebben megy a házi aztán meg dvdzni és pizzázni ;) - joe
Elõször döntsd el hogy mit szeretnél... Ha sikerült akkor lépj vagy kérdezd meg újra túl! Sok választásod nincs... - joe
Ez velem is így volt/van, csak már nem vagyunk oszt. társak. Én zúgtam a lányba, de õt nem igazán érdeklem, csak jóban vagyunk. Szerintem gondold át, találkozgassatok, lehet, hogy megkedveled! Akkor meg miért ne. Ha bizonytalan vagy, bármi lehet még.
A kérdező hozzászólása: Azt, hogy jó fej, de a barátnõmmel szakítottak, mert a srác már nem figyelt rá...., de én kedvelem, de nem tudom hogy járnék-e vele, mert az osztálytársak nagyon zavarnak. És ez befolyásol minden döntésben. HELP!
A kérdező hozzászólása: Hát, egyik barátnõm járt vele régebben(aki nem osztálytársam), és nagyon jó fej meg minden, kedvelem, de nem tudom igazából hogy szeretem-e.
A kérdező hozzászólása: Köszi, szépen... más lehetõség?
miért sírsz? a szerelem nem egy szomorú dolog
Szerintem mondd el neki.Ha annyira jó barátok vagytok akkor meg fogja érteni hogy szereted.Semmi szégyellni való nincsen abban ha szereted.
A kérdező hozzászólása: De az ha nem viszonozzák...és személyesen mondjam meg?
A legjobb személyesen. És azt is mondd meg, hogy ha nemet mond, akkor is barátok maradtok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget aranyosak vagytok :)
Húúúú! Tudom, h régen volt, de lett vmi? Elmondtad, és akkor mit mondott? Leírod a sztorit? Légyszi! Köszi!

Mit tegyek? Van egy fiú az osztályban akivel 8 éve vagyunk osztálytársak és nekem nagyon tetszik. Mindig nagyon sokat beszélünk de csak haverok vagyunk.

Sajnos nemsokára elballagunk és nem tudom mit tegyek. Lesz osztálykirándulás si és ott elmondjam neki mit érzek?? HELP 15/L

Legjobb válasz: Szerinted? Vagy menjek el én is, és beszéljek én vele???

Szerinted? Vagy menjek el én is, és beszéljek én vele???
A kérdező hozzászólása: Köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!