Találatok a következő kifejezésre: Van egyáltalán fiú, aki egyáltalán nem (20 db)

Akar egyáltalán valamit? annyira nem tudom milyen ez az egész van egy fiu akivel járunl elméletileg..

gyakorltilag nem igazán s?t..nem csinál semmit nem csókol meg nem kezdemény semmmi egyszerüen semmit nagyon rosszul esik.azt mondja szeret meg mittudomén de akkor ez mért nem érzem? legutóbb mikorkezdeményeztem az volt a válasz h majd id?vel... azóta nem mertem gondoltam ? majd ..megteszi és mégsem :(((

Legjobb válasz: Hat beszelgess vele!Lehet hogy fel vagy lehet te vagy az elso baratnoje es ezert.Nalam pont forditva volt a helyzet alitolag baratok voltunk egy nalam 6 evel idosebb fiuval kozben puszilgatott olelgetett virgot hozott nekem meg mittudomen es o szerinte csak baratok vagyunk semmi mas majd veget ert ez az egesz megunt es abbahagyta ,es most talaltam magamnak egy rendes fiut akit nagyon nagyon szeretek:X:X:X:X::X:X.Ugyhogy ha beszelgetsz vele es nem ad valaszt hagyd a francba kapsz magadnak masat.Sok szerencset!Puszillak!

Hat beszelgess vele!Lehet hogy fel vagy lehet te vagy az elso baratnoje es ezert.Nalam pont forditva volt a helyzet alitolag baratok voltunk egy nalam 6 evel idosebb fiuval kozben puszilgatott olelgetett virgot hozott nekem meg mittudomen es o szerinte csak baratok vagyunk semmi mas majd veget ert ez az egesz megunt es abbahagyta , es most talaltam magamnak egy rendes fiut akit nagyon nagyon szeretek:X:X:X:X::X:X.Ugyhogy ha beszelgetsz vele es nem ad valaszt hagyd a francba kapsz magadnak masat.Sok szerencset!Puszillak!
Elso valaszolo vagyok!Ird le hogy mit fogsz tenni erdkel hogy mi lesz.Puszillak!
Szerintem is beszélgess vele. Szervezz közös programot, ahol erre van lehetõség! Hagyd õt is beszélni, és te is mesélj magadról. Ott majd kiderül, hogy milyen, mit szeretne tõled és mennyire illetek össze. Egyébként te is kezdeményezhetsz - de óvatosan. Lehetõleg ne ugorj át lépcsõket.

Van egy fiú, akinek nagyon tetszem. és ő is kezd megtetszeni, bár nem tudom, hogy mondjam el neki, vagy egyáltalán elmondjam? Sokan mondták, hogy jöjjünk össze stb. , de nem szeretném, hogy az egész iskola erről beszéljen:s

Legjobb válasz: Én ezzel ugyanígy voltam nemrég. Megkérdeztem tõle hogyan tekint rám, aztán bevallottam neki h nekem õ több mint barát. Azért vallottam be neki mert õ egy nagyon félénk és önbizalomhiányos fiú és kezdte azt elkönyvelni magában h biztos én is csak barátként tekintek rá.

Én ezzel ugyanígy voltam nemrég. Megkérdeztem tõle hogyan tekint rám, aztán bevallottam neki h nekem õ több mint barát. Azért vallottam be neki mert õ egy nagyon félénk és önbizalomhiányos fiú és kezdte azt elkönyvelni magában h biztos én is csak barátként tekintek rá.
hát ha már tudod, hoy te tetszel neki, miért ne vallanád be? így már nem nagyon sülhet el rosszul.

Van egy fiú aki nagyon bejön de még egyáltalán nem beszéltünk egy szót sem a tesómnak focitársa és még félénk is vagyok hogy csak úgy oda megyek hozzá még ha csak egy sziát is mondok. Szóval hogy kellene ez megoldani? ¿?

Legjobb válasz: hátt, esetleg ha elmondod a tesódnak, ha meg nem akarod, akkor egyszerüen mondjuk ha van idõd elmehetsz a tesóddal edzésre, és hátha közelebb "kerültök" egymáshoz

hátt, esetleg ha elmondod a tesódnak, ha meg nem akarod, akkor egyszerüen mondjuk ha van idõd elmehetsz a tesóddal edzésre, és hátha közelebb "kerültök" egymáshoz
A kérdező hozzászólása: hát majd akk megkérdem a tesóm h megkérdi-e h bejövöke neki. vagy az nem lenne gàz?

Van olyan fiú, aki nem veti meg a melegeket, semmi baja velük, de emellett egyáltalán nincsenek "olyan" hajlamai?

Csak mert eddigi tapasztalataim alapján azok a fiúk, akik nem vetik meg a melegeket, vagy azok, vagy csak kipróbálnák esetleg fiúval is. Vélemények?

Legjobb válasz: ma 16:15 Arról nem hallottál, hogy semmi közöd hozzá? Primitív dolog ilyesmi miatt bántani másokat, mert nem tehetnek róla.

Ádám és Béla válasznál félrekattintottam, véletlen félig hasznosnak minõsítettem, bocsi érte :D Amúgy Brian Kinney mondta a QAF-ban hogy "Csak kétféle hetero létezik. Az egyik, aki szemtõl szembe utál, a másik pedig, aki a hátad mögött."
ma 16:15 Arról nem hallottál, hogy semmi közöd hozzá? Primitív dolog ilyesmi miatt bántani másokat, mert nem tehetnek róla.
Én meg, aki megveti, annak kívánom, hogy az õ fia legyen meleg. Ugyanolyan ember mint te, semmiben sem érdemled meg jobban az életet mint õ.
Én meleg vagyok. Szóba nem állnék heteróval semmi pénzért. Megtanultam a leckét. Mindegyik csak bántott. Száradjon le a kezem, ha segítenék ezek után egynek is. Felõlem akár életveszélyben is lehetnek.
Ha van rajtuk megfelelõ hûtés akkor nem kell megvetni õket
utolsó: ennek mi értelme van? :O
A melegeket nem vetem meg, van egy meleg ismerõsöm aki nagyon jó arc, viszont a mocskos b*zikat megvetem. Õk lealacsonyítják a melegeket a viselkedésükkel. (értsd: meleg: normális, olyan mint te vagy én, dolgozik, normálisan öltözik, és nem veri nagydobra, hogy õ bizony nem heteró, b*zi: parádén mutogatja magát, hangoztatja, hogy õ bizony meleg meg ilyenek, de közben fiongja nincsen az igazi melegekrõl)
szerintem aki nem veti meg, annak vannak hajlamai is
A kérdező hozzászólása: Én sem vetem meg õket, sõt, szerintem a társadalom úgy lenne normális, ha ugyanolyan normális lenne mindkettõ, és ha választani sem kéne. tehát hogy az embereknek egyáltalán nem lenne fura, ha valaki meleg, mert az is ugyanoklyan normális lenne mintha hetero lenne. És akkor egyben meg is lenne oldva a túlnépesedés problémája is.
ez egy poén, am én irtam. azt hittem levágós, south park mr gerrison idézet
Én hetero vagyok és semmi bajom a melegekkel. Engem az sem zavar, ha két srác mellettem smárol. Nem bántanak vele, akkor meg kit érdekel mit csinálnak?
Én meleg vagyok, 17 éves, van néhány fiú ismerõsöm, barátaim, akik tudják rólam a dolgot, és teljesen jól megvagyunk, ugyanúgy engem is megkérdeznek mint a többi haverjukat hogy hogy vagyunk a pasimmal, ugyanúgy viselkednek velem mint bárkivel, viszont el nem tudnák képzelni, hogy bármiféle barátságnál szorosabb kapcsolatba kerüljenek egy férfival. Ezeket az embereket én az életem nagy ajándékainak tartom, mert kevés ilyennel találkoztam eddig. Ami viszont egy nagy átok, a szülõk általi el nem fogadás... de ez már egy másik kérdés :)
Én meleg vagyok de vagy olyan barátom, aki nagy nõfaló, mégis teljesen jól eldumálunk és jól kijövünk egymással. Ha valaki, na neki aztán tuti nincsenek meleg hajlamai, mégis barátjának tart engem. ;) 22F
Én mem vetem meg õket. Nem vagyok meleg, de vannal olyan ismerõseim, osztálytársaim:D emberek és ennyi. Aki meg meg veti õket az kapja be!

Van egy fiú akinek én nagyon tetszek és ő is nekem, de még nem jártunk, egyszer már majdnem megcsókolt de én elfordítottam a fejem mert féltem. Azt nem tudom hogy mitől. El lehet egyáltalán rontani az első csókot?

Még soha nem csókolóztam és nem tudom hogy hogy kell. Egy picit azért tartok t?le...:(

Legjobb válasz: Emiatt ne izgulj, minden jön magától. De szerintem elõször csak ismerkedjetek, ne egybõl csõkkal kezdjétek, ráadásul ne csókolózással.Elõször ismerkedjetek, majd puszi, késõbb csók:D Egyébként hány éves is vagy?

Emiatt ne izgulj, minden jön magától. De szerintem elõször csak ismerkedjetek, ne egybõl csõkkal kezdjétek, ráadásul ne csókolózással.Elõször ismerkedjetek, majd puszi, késõbb csók:D Egyébként hány éves is vagy?
Az fogja elrontani, hogy utána jársz.Csókolni az csókol jól aki szeret és nem az aki átnyálaz egy kislexikont elõtte.
Nõj fel.
pálinkát mert azt szeretem :D de amúgy hagyd nem éri meg utánna futnod lehet h van vki más aki meg rád feni
És honnét tudod, hogy nem tetszel neki? Konkrétan visszautasított?
Mi az, ami miatt nem tetszel neki? 18/L
szerintem ne keseredj el, mert biztos szép lány vagy, és meg rengeted fiud lesz...lehet azert tetszik mert kihivas :) valahogy probald megtudni h neki tetszel e....:)

Vajon szeret vagy nem? Érdeklem még egyáltalán? Van egy fiú akivel alakult valami és mire összejöttünk volna, egyik napról a másikra megváltozott.

Nemtudom mi lett vele de azután csak a sorozatos veszekedések mentek amíg le nem törölte magát faceről. Azóta nem is beszélünk de folyamatosan néz, nekem pedig nagyon hiányzik.A múltkor olyan megbánóan nézett rám...mit csináljak?

Legjobb válasz: Beszéld meg vele.

Beszéld meg vele.
Hiányzol neki, csak õ szerintem nincs abban tisztában hogy te mit akarsz. Szóval menj oda és béküljetek ki. Legalább ennyit tegyél meg. Vagy nézni akarod hogy szenved miattad?:D
A kérdező hozzászólása: egyszer már próbáltam vele megbeszélni de akkor csak ült velem szemben tiszta könnyes szemekkel és csak bólogatott..
Ez tudod mit jelent?:D Hogy te vagy az elsõ szerelme az életében. Ha egy fiú sír egy lány után azt sose fogja elfejteni. Amúgy nem hogy megbántottad valamivel?
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs h megbántottam e...
egy kicsit buza vagy most vagy elfogadod a tényt és felszálsz a buza vonatra vagy elvagdosod az ereidet egy ekével!

Van egyáltalán olyan fiú, aki egyáltalán nem szokott recskázni?

Legjobb válasz: Van egy ismerõsöm, aki azt mondta, hogy õ nem szokott, meg szexelni se fog, kizárólag gyerekcsinálás céljából.

Van egy ismerõsöm, aki azt mondta, hogy õ nem szokott, meg szexelni se fog, kizárólag gyerekcsinálás céljából.
Háát én nem tudok olyanról aki nem csinálja... A barátom is csinálja, de ez nem jelent gondot...szerintem ez természetes, hiszen én is szoktam.
Nincs olyan aki ne recskazna, sot a nok sem finganak ez is tudomanyos teny.
Nagy az Isten állatkerje!!! Aki nem teszi, az hüje, beteg, vagy béna!!!! Még 22 év házasság után is! Az embernek néha szüksége van egy kis magásex-re! És nem feltétlen amiatt hogy a másik fél nem megfelelõ az ágyban... De pl. munkahelyen meglát az ember egy csinos csajszit , mindjárt feláll!! És, azt már Dr. Veress Pali bácsi óta ugye tudjuk: se dolgozni, se tanulni álló fasszal nem lehet!!!
Biztos van. Én 25 éves koromig nem recskáztam.
akkor vagy szexeltél, vagy éjszakánként összecuccoltad a pizsamádat
A pizsamámat nem, de az alsógatyámat elõfordult néha, félálomban. Meg néha persze szexeltem is, de ez egyáltalán nem volt mindennapos. Recskázni azért nem recskáztam, mert egyszerûen nem tudtam, hogy kell. Lehet, hogy ez ciki, de a baráti társaságomban soha nem beszéltünk errõl, hogy ki hogy szokta, meg hasonlók. Szerintem ez annyira magánügy, hogy gáznak éreztem volna ilyenekrõl beszélgetni. A neten se nagyon látogattam olyan "intellektuális" fórumokat, ahol ez lett volna a téma. Aztán végül is pár éve magamtól jöttem rá a helyes technikára, azóta csinálom rendszeresen ha éppen nincs párom.
Hát az kizárt, én am pont most vertem ki :) ))))
rengeteg ilyen van! pl az egyik haverom!
IGen van. A baratom. Tudom hihetetlen, de kulfoldon elek es itt olyan rohano eletmodot folytatunk, hogy mikor hazaerunk munkabol o balra en meg jobbra dolok a fardasagtol, pedig nem vagyunk oregek. O meg is mondta nekem, hulyesegnek tartja kezzel, mikor ha van egy kis idonnk, akkor jot szekszelunk. Szoval, en biztos vagyok benne, hogy a parom nem recskazik :) Kivetel erositi a szbalyt
Nincs. A férfi az férfi. Én úgy állok minden ilyen hülye kérdéshez, (elnézést, most csak általánosítás céljából) hogy szerinted van? Mondjuk a 10 év alatti fiúk nemnagyon szoktak recskázni szvsz. (habár én 9 évesen kezdtem O.o)
Biztos, hogy van. És van még Hófehérke, meg okos rendõr is.
Szerintem náluk ez inkább 'szükséglet' mint a lányoknál, úgyhogy nem.
Ha valaki nagyon elfoglalt, minden perce betáblázva, eszébe se jut, és nem jut ilyenre ideje. És vannak ilyen emberek, úgyhogy a kérdésre a válasz: van.
Az én barátom évek óta nem. mondta, hogy nincs rá szüksége.
biztos hogy van. majd 6milliárd emberbõl egy csak akad.
hát ha van akkor én sajnálom xD nagyon :D ez potcselekvés... van amikor nem csinálom van amikor 6szor is... ez viszont nem mindig rendes orgazmus..csak olyan "light" igy nem tul sok energiát szabadit fel... udv:A
Aki mindent megkap a párjától, az nem.
barátnö függö..ha van sok szex, akkor talán nem..ha nincs akkor muszály :D
Ha van elég idõd és riasztható, rendelkezésre álló nõd, akkor elképzelhetõ a dolog. Így át lehet fedni a menstruációs, fejfájós, hagyjálmár üzemszüneteket.
Nekem volt haverom azt mondta hogy õ nem veri ki mert a sperma csak 15 éves korig termelõdik és õ akar gyereket + pornót is csak véletlen látott két percben mikor véletlen az elemi ösztönre kapcsolt. Hozzáteszem hogy az anyja kicsit zakkant ezek miatt.

Fiú társaim! Ti is észrevettétek milen alacsony szintre jutottak a mai lányok? Egyáltalán érdemes még ismerkedni van egyáltalán értékes lány ebben az országban, aki még nem foglalt?

Legjobb válasz: te tényleg hülye vagy? persze hogy van még olyan lány.. csak az agyadban valamiért ilyen gondolatok uralkodnak

te tényleg hülye vagy? persze hogy van még olyan lány.. csak az agyadban valamiért ilyen gondolatok uralkodnak
Nem érdemes ismerkedni. Költözz ki egy lakatlan szigetre. Vagy dugj meg egy medvét. Mindkettõ megoldás arra, hogy eggyel kevesebb általánosító, ostoba hülyegyerek kérdezgessen itt hülyeségeket.
Életed... van? Tudod, az ablakon kívül is történnek dolgok, arrafelé szoktak lenni. Viszont nem gyakori, hogy egy csak úgy rád rúgja a szobaajtót. Bár megtörténhet, ki tudja? Várj csak tovább. Lúzer.
ja és kedves kárdezõ nem debrecen az egyetlen olyan hely:)
Igen, érdemes ismerkedni és igen, van értékes lány, csak nem veszitek észre, tisztelet a kivételnek!
érdekes: Debrecen tényleg nagy király mert én 20 év alatt öszvisz EGY azaz 1 olyan csajt találtam akiben abszolúte semmi értéket nem véltem felfedezni. költözz ide :)
Alacsony vagyok, ez már önmagában kizáró ok + a fejem is ronda, genetikailag. Nem részletezem ennél jobban, mert sztem senkinek sincs kedve itt fél oldalt olvasni.
Mért mia az isten baj van a képeddel?? Ragyás vagy?- Menj kozmetikushoz vagy olvass utána házilag mit tehetsz. Dagadt vagy?- fogyj le Szarok a ruháid és nincs pénzed újra? - Menj turkálóba nem szégyen, sokszor vannak jó cuccok Ronda a hajad?-vágasd le büdös vagy? - fürödj Olyan nincs hogy ezek után nem találsz magadnak senkit.Szerintem nem a külsõddel van baj hanem az agyaddal!
Nézd, nekem sincs barátom, de nem magamat sajnáltatom, mert akkor ugyanott tartanék, ahol te!!!
Ha kezdeményezek, minden lány élbõl elutasít a külsõm miatt. Mielõtt ezzel jönnél, nemcsak a ribancok és nemcsak a szép lányok, a rendesek és a csúnyák is. Errõl ennyit.
Ha nem minden lánynak a külsõ számít, akkor mutass egy olyan srácot, aki alacsony, csúnya, csóró, és mégis van (magyar) bnõje!
ekkora lúzereket...édes istenem.. Mutatok én neked olyat is akinek lába sincs és mégis van párja szóval talán elgondolkodhatnátok azon, hogy mi a baj a BELSÕTÖKKEL!! Nem itt kell folyamatosan siránkozni hanem felemelni a kis seggeteket és kimenni az utcára kezdeményezni.Nyomorultak...
szóval te teszed fel azt a sok "alacsony vagyok lesz nõm?" kérdést. szánalmas vagy
A kérdező hozzászólása: Én is alacsony vagyok tényleg nagyon felszínesek a mai lányok, csak a magas fiúknak adnak esélyt. Még a csúnya, kövér lányok is úgy bántak velem, mint valami szörnnyel. Én tudom az okát: mindnek szuper pasi kell külsõre.
Mert a pasiknak nem a nagymellû, de vékony, csodaszép arcú stb stb csaj kell? Jaj, hagyjuk már ezt az ostoba általánosítgatást. Akinek tényleg megnyerõ a személyisége, a kisugárzása stb, annak nem kell tökéletesen kinéznie, sem 180+ centinek lennie ahhoz, hogy érvényesüljön.
bennem vannak értékek és nem vagyok foglalt. 25L
A kérdező hozzászólása: Na ja mindenki ezt mondja aztán kiderül, hogy a legaranyosabb lányok a legaljasabbak...
18:51 Nemcsak én, ebbõl is látszik, h van benne vmi, mert más is jár ugyanebben a cipõben. 20:01 Képzeld, nemcsak az olyan csajok kellenek, mert nekünk veletek ellentétben nemcsak a külsõ számít.
Bocsi, elkoltoztem Magyarorszagrol, mert nem talaltam olyan fiut aki intelligens, kedves, erzekeny es tenyleg meg akart ismerni es nem csak szexet akart.
Semmi értelme nincs annak, hogyha felszínes srácok nyavalyognak azon, hogy "milyen felszínesek a mai lányok". Ezzel csak magatokat írjátok le, szerintem nem valószínûséggel ti sem lehettek jobbak csak azért mert sóvárogtok jólelkû, rendes csajok után. Egy elfogult emberi léleknek, aki nem túl nyitott az igazságra, ahelyett kiszûri a maga igazságait a világból, van egy olyan tulajdonsága, hogy a hozzáhasonló embereket, vagy azok tulajdonságait veszi észre. Kb. ti is ezt csináljátok, hogy bemeséljétek magatoknak. Amúgy már elsõ látásra feltûnt, hogy furcsa kérdés. "Alacsony szintre jutottak a mai lányok". Mihez viszonyítva? Érdekes logikája van. Úgy érzem, úgy próbálja ócsárolni a nõket, hogy közben nem veszi számításba a foglalt nõket.(amúgy tény, hogy nem ismerhettek minden lányt, pláne olyan közelrõl, hogy így ítélkezzetek fölöttük).Akkor már inkább úgy helyesebb, hogy "alacsony szinten vannak a szingli lányok". ami nem meglepõ, talán épp ezért szinglik. Amúgy feltenném a kérdést, te mitõl érzed magad értékesnek, ha értékes lányok után sóvárogsz? A kérdésedbõl eléggé nyilvánvalóan kiderül, hogy nem vagy az, különben nem foglalkoznál ezzel, pláne nem tennél fel ilyen elrettentõ kérdést. Én úgy vélem, egy értékes srácnak elég egy értékes lány, akit gondosan kiválaszt és megszerez a maga értékes módján. Nem próbál betekintést nyerni az "ócska ribik körébe", hogy ott próbálkozzon szerencsétlenül, majd sikertelenül rimánkodva, "milyen alacsony szinten vannak a lányok." Úgy vélem, csakis azért hordod le a "felszínes r*bancokat" mert azelõtt azoknál próbálkoztál. Amúgy az is hülye felfogás, hogy valakire elfogultan ráfogjuk, hogy értékes, de felszínes, majd ebbõl rögtön csinálunk egy elméletet, mi szerint nem érdemes lányokkal foglalkozni. Amúgy pusztán annyitól, hogy "szép pasija van", miért felszínes valaki? Felszínes az, aki így látja a történést. Talán semmit sem tudsz az illetõ kapcsolatról, de ráfogod, hogy felszínesség hajhászaktról van szó. Szerintem pont a szép fiúkra illik rá legjobban az, hogy jólelkû, szóval nem lõttek bakot vele. Nem általánosítani akartam, csak rávilágítani, hogy értékes lányoknak nem csúnya pasik közt kell keresgélni, mert nincs szabály, hogy csak azok "jólelkûek", sõt. Nem hiába van a mesékben is, hogy a csúnya sárkányok, és boszorkányok jelképezik a gonoszságot. Emberek-közt is tapasztalni lehet, és peches, szingli nõócsárlók között is. Amúgy az általatok megítélt "értékes nõ" is milyen szempontból értékes? Szóval milyen elmélet folytán nem helyes neki kapcsolatot folytatni egy szép fiúval? k*rva nagy felszínes rálátások folynak itt. De szerintem helyes volna az egészet eldobni, nem törõdni fölösleges filozofálgatásokkal, és inkább ismerkedni értékes nõkkel, akik bármilyenek is legyenek, csúnyák, szépek, vagy buták, majd attól válnak értékessé CSAKIS SZÁMOTOKRA, hogy szeretetet nyújtanak nektek. Bár ekkora utálat és önismerethiányban kétlem, hogy ilyesmi történjen. Talán nõk között is van bizonytalanság, ismerkednek-flörtnek másokkal, majd rájönnek, hogy nincsenek egy hullámhosszon másokkal, és lekoptatják õket(persze vannak ócska kivételek).De ettõl nem vállnak felszínessé. Csak az utánuk hagyott utálkodó népségek.
Ti aztán tudtok általánosítani a nõi nemre.....NEM MINDENKINEK A KÜLSÕ SZÁMÍT, AZ ANYAGI MEG PLÁNE NEM!! Egy srác lehet tõlem közmunkás is, ha emberileg olyan a viselkedése, amivel levesz a lábamról. Azt meg hagy én döntsem már el, hogy ki számomra a jóképû!
Te vagy az élõ bizonyíték arra - a kérdésed alapján - hogy bizony a mai férfiak is elég alacsony szintre jutottak. De azt tanácsolom neked, Te ne ismerkedj. Te úgyis csak alacsony szintre jutott lányok létezésérõl hallottál. Azonkívül pedig MINDENKI foglalt. Érdekes, más vajon hogy talált normális lányt magának. Az élet nagy kérdései, nemde?
Má' megin' ilyen kérdés. Van. De tudod ez olyan, mint a nem kamu külföldi ösztöndíj, senki se beszél róla, nehogy elszalassza a saját lehetõségeit. :DD
uffff...l
én beszélek :D teszem azt xy: na õ az a csaj aki messze nem a ti szintetek de õ ezt nem hiszi el :D xyzs: õ meg 10/10esnek képzeli magát de jó ha 6-7/10 és mégis kb annyi kikötése van h megbízható legyen a csávó :D van még 1 pár :D és nem adok elérhetõséget wehehehehehehe!!!!
Nem érdemes. Az a kevés lány, akiben még van vmi érték, már rég foglalt. A többi csak szexre jó.
Miért??? Mond meg miért engedik a szüleid azt hogy ha fogyatékod van akkor azzal gép elé engednek???
, , Nem érdemes. Az a kevés lány, akiben még van vmi érték, már rég foglalt. A többi csak szexre jó. " Tiltakozom, mert ezek szerint Magyarország összes szingli lányát ismerheted....ja, bocs, engem nem.
Természetesen vannak olyan lányok, akikkel érdemes foglalkozni, csak õket nem nagyon veszik észre.Egyrészt mert sokkal okosabbak, mint az agyonszoláriumozott, két réteg vakolatot hordó, leggingset farmerként hordó, tükörben csücsörítõs profilképes, beszélni nem tudó igénytelen ribipi-csák, másrészt meg mert a srácok félnek attól, hogy komolyabb beszélgetésbe kelljen bonyolódniuk velük. Ez attól függ fõleg, hogy milyen korosztályról beszélsz kérdezõ, mert megnyugtatlak, 25 fölött még léteznek normális, jóravaló, okos, tanult és intelligens lányok. Csak nekik már nem biztos, hogy egy huszonéves idióta srác kell, aki a farkára hallgat, hanem kicsit idõsebb, 28-32 éves pasik.
Vannak ilyen lányok, de akkor nem találsz egyet sem, ha a gyakorikérdéseken keseregsz-e, hogy léteznek-e. Nemcsak a lányok szintje lett alacsony. Mindenki olyan embert keressen, és olyan elvárásokat állítson fel, aminek saját maga is meg tud felelni, ennyi az egész kulcsa. Siránkozással nem fogod megtalálni álmaid nõjét, ezt jobb, ha már most megérted. Amúgy meg azzal, hogy általánosítasz, lehet, hogy épp eltaszítod magad attól a lánytól, akit egyébként keresel... gondolkodj el ezen.
"Nem érdemes. Az a kevés lány, akiben még van vmi érték, már rég foglalt. A többi csak szexre jó." Te most vagy egy nagyon megkeseredett lúzer idióta vagy, aki még életében nem volt nõvel, vagy lusta vagy ismerkedni... miért kell általánosítani? Na látjátok, EZÉRT foglaltak a normális lányok. Mert mi olyan FÉRFIAKKAL vagyunk együtt, akik határozottak, tudják kik, tudják mit akarnak és nem félnek tenni érte, valamint veszik a fáradtságot, hogy a két mell-két láb - és ami közötte van - színvonal fölé lássanak... nem itt kell hisztizni, hogy miért nincs senkitek lúzerkéim, hanem felállni a gép elõl és elmenni ismerkedni! Senki sem mondja, hogy könnyû, mert nem az! De megéri, mert igen, lássatok csodát, vannak normális lányok, akik nemcsak szexre jók... én egyik vagyok közülük, éppenséggel foglalt. Úgyhogy ne itt siránkozzatok, hanem emeljétek fel a seg-eteket és menjetek ismerkedni!
Inkább olyan férfiakkal vagytok együtt, akik jól néznek ki. Mert hiába vagytok normálisak (már ha az vagy), azért ugyanolyan felszínesek vagytok ti is, mint a ribik.
Off: utolsó hozzászólónak üzenem: Te milyen vagy? Komolyan megismernélek, mert a végén még pozitív csalódást okoznék Neked! :)
Kicsi vagyok és csúnya, úgyhogy nem hiszem h annyira meg akarnál ismerni ;)
Én nagy és szõrös vagyok.
16-ossal egyet értek. Attól, hogy egy lány komoly kapcsolatot akar és intelligens, ugyanúgy csak a külsõvel és az anyagiakkal foglalkozik, de ez fordítva is igaz, még ha szerintem nem is annyira.
bocsánat a fogalmazásért:|. szokásom félrebillentyûzni, de remélem érthetõ volt a mondandóm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!