Találatok a következő kifejezésre: Van egyáltalán fiú, aki egyáltalán nem (21 db)

Akar egyáltalán valamit? annyira nem tudom milyen ez az egész van egy fiu akivel járunl elméletileg..

gyakorltilag nem igazán s?t..nem csinál semmit nem csókol meg nem kezdemény semmmi egyszerüen semmit nagyon rosszul esik.azt mondja szeret meg mittudomén de akkor ez mért nem érzem? legutóbb mikorkezdeményeztem az volt a válasz h majd id?vel... azóta nem mertem gondoltam ? majd ..megteszi és mégsem :(((

Legjobb válasz: Hat beszelgess vele!Lehet hogy fel vagy lehet te vagy az elso baratnoje es ezert.Nalam pont forditva volt a helyzet alitolag baratok voltunk egy nalam 6 evel idosebb fiuval kozben puszilgatott olelgetett virgot hozott nekem meg mittudomen es o szerinte csak baratok vagyunk semmi mas majd veget ert ez az egesz megunt es abbahagyta ,es most talaltam magamnak egy rendes fiut akit nagyon nagyon szeretek:X:X:X:X::X:X.Ugyhogy ha beszelgetsz vele es nem ad valaszt hagyd a francba kapsz magadnak masat.Sok szerencset!Puszillak!

Hat beszelgess vele!Lehet hogy fel vagy lehet te vagy az elso baratnoje es ezert.Nalam pont forditva volt a helyzet alitolag baratok voltunk egy nalam 6 evel idosebb fiuval kozben puszilgatott olelgetett virgot hozott nekem meg mittudomen es o szerinte csak baratok vagyunk semmi mas majd veget ert ez az egesz megunt es abbahagyta , es most talaltam magamnak egy rendes fiut akit nagyon nagyon szeretek:X:X:X:X::X:X.Ugyhogy ha beszelgetsz vele es nem ad valaszt hagyd a francba kapsz magadnak masat.Sok szerencset!Puszillak!
Elso valaszolo vagyok!Ird le hogy mit fogsz tenni erdkel hogy mi lesz.Puszillak!
Szerintem is beszélgess vele. Szervezz közös programot, ahol erre van lehetõség! Hagyd õt is beszélni, és te is mesélj magadról. Ott majd kiderül, hogy milyen, mit szeretne tõled és mennyire illetek össze. Egyébként te is kezdeményezhetsz - de óvatosan. Lehetõleg ne ugorj át lépcsõket.

Van egy fiú, akinek nagyon tetszem. és ő is kezd megtetszeni, bár nem tudom, hogy mondjam el neki, vagy egyáltalán elmondjam? Sokan mondták, hogy jöjjünk össze stb. , de nem szeretném, hogy az egész iskola erről beszéljen:s

Legjobb válasz: Én ezzel ugyanígy voltam nemrég. Megkérdeztem tõle hogyan tekint rám, aztán bevallottam neki h nekem õ több mint barát. Azért vallottam be neki mert õ egy nagyon félénk és önbizalomhiányos fiú és kezdte azt elkönyvelni magában h biztos én is csak barátként tekintek rá.

Én ezzel ugyanígy voltam nemrég. Megkérdeztem tõle hogyan tekint rám, aztán bevallottam neki h nekem õ több mint barát. Azért vallottam be neki mert õ egy nagyon félénk és önbizalomhiányos fiú és kezdte azt elkönyvelni magában h biztos én is csak barátként tekintek rá.
hát ha már tudod, hoy te tetszel neki, miért ne vallanád be? így már nem nagyon sülhet el rosszul.

Van egy fiú aki nagyon bejön de még egyáltalán nem beszéltünk egy szót sem a tesómnak focitársa és még félénk is vagyok hogy csak úgy oda megyek hozzá még ha csak egy sziát is mondok. Szóval hogy kellene ez megoldani? ¿?

Legjobb válasz: hátt, esetleg ha elmondod a tesódnak, ha meg nem akarod, akkor egyszerüen mondjuk ha van idõd elmehetsz a tesóddal edzésre, és hátha közelebb "kerültök" egymáshoz

hátt, esetleg ha elmondod a tesódnak, ha meg nem akarod, akkor egyszerüen mondjuk ha van idõd elmehetsz a tesóddal edzésre, és hátha közelebb "kerültök" egymáshoz
A kérdező hozzászólása: hát majd akk megkérdem a tesóm h megkérdi-e h bejövöke neki. vagy az nem lenne gàz?

Van olyan fiú, aki nem veti meg a melegeket, semmi baja velük, de emellett egyáltalán nincsenek "olyan" hajlamai?

Csak mert eddigi tapasztalataim alapján azok a fiúk, akik nem vetik meg a melegeket, vagy azok, vagy csak kipróbálnák esetleg fiúval is. Vélemények?

Legjobb válasz: ma 16:15 Arról nem hallottál, hogy semmi közöd hozzá? Primitív dolog ilyesmi miatt bántani másokat, mert nem tehetnek róla.

Ádám és Béla válasznál félrekattintottam, véletlen félig hasznosnak minõsítettem, bocsi érte :D Amúgy Brian Kinney mondta a QAF-ban hogy "Csak kétféle hetero létezik. Az egyik, aki szemtõl szembe utál, a másik pedig, aki a hátad mögött."
ma 16:15 Arról nem hallottál, hogy semmi közöd hozzá? Primitív dolog ilyesmi miatt bántani másokat, mert nem tehetnek róla.
Én meg, aki megveti, annak kívánom, hogy az õ fia legyen meleg. Ugyanolyan ember mint te, semmiben sem érdemled meg jobban az életet mint õ.
Én meleg vagyok. Szóba nem állnék heteróval semmi pénzért. Megtanultam a leckét. Mindegyik csak bántott. Száradjon le a kezem, ha segítenék ezek után egynek is. Felõlem akár életveszélyben is lehetnek.
Ha van rajtuk megfelelõ hûtés akkor nem kell megvetni õket
utolsó: ennek mi értelme van? :O
A melegeket nem vetem meg, van egy meleg ismerõsöm aki nagyon jó arc, viszont a mocskos b*zikat megvetem. Õk lealacsonyítják a melegeket a viselkedésükkel. (értsd: meleg: normális, olyan mint te vagy én, dolgozik, normálisan öltözik, és nem veri nagydobra, hogy õ bizony nem heteró, b*zi: parádén mutogatja magát, hangoztatja, hogy õ bizony meleg meg ilyenek, de közben fiongja nincsen az igazi melegekrõl)
szerintem aki nem veti meg, annak vannak hajlamai is
A kérdező hozzászólása: Én sem vetem meg õket, sõt, szerintem a társadalom úgy lenne normális, ha ugyanolyan normális lenne mindkettõ, és ha választani sem kéne. tehát hogy az embereknek egyáltalán nem lenne fura, ha valaki meleg, mert az is ugyanoklyan normális lenne mintha hetero lenne. És akkor egyben meg is lenne oldva a túlnépesedés problémája is.
ez egy poén, am én irtam. azt hittem levágós, south park mr gerrison idézet
Én hetero vagyok és semmi bajom a melegekkel. Engem az sem zavar, ha két srác mellettem smárol. Nem bántanak vele, akkor meg kit érdekel mit csinálnak?
Én meleg vagyok, 17 éves, van néhány fiú ismerõsöm, barátaim, akik tudják rólam a dolgot, és teljesen jól megvagyunk, ugyanúgy engem is megkérdeznek mint a többi haverjukat hogy hogy vagyunk a pasimmal, ugyanúgy viselkednek velem mint bárkivel, viszont el nem tudnák képzelni, hogy bármiféle barátságnál szorosabb kapcsolatba kerüljenek egy férfival. Ezeket az embereket én az életem nagy ajándékainak tartom, mert kevés ilyennel találkoztam eddig. Ami viszont egy nagy átok, a szülõk általi el nem fogadás... de ez már egy másik kérdés :)
Én meleg vagyok de vagy olyan barátom, aki nagy nõfaló, mégis teljesen jól eldumálunk és jól kijövünk egymással. Ha valaki, na neki aztán tuti nincsenek meleg hajlamai, mégis barátjának tart engem. ;) 22F
Én mem vetem meg õket. Nem vagyok meleg, de vannal olyan ismerõseim, osztálytársaim:D emberek és ennyi. Aki meg meg veti õket az kapja be!

Van egy fiú akinek én nagyon tetszek és ő is nekem, de még nem jártunk, egyszer már majdnem megcsókolt de én elfordítottam a fejem mert féltem. Azt nem tudom hogy mitől. El lehet egyáltalán rontani az első csókot?

Még soha nem csókolóztam és nem tudom hogy hogy kell. Egy picit azért tartok t?le...:(

Legjobb válasz: Emiatt ne izgulj, minden jön magától. De szerintem elõször csak ismerkedjetek, ne egybõl csõkkal kezdjétek, ráadásul ne csókolózással.Elõször ismerkedjetek, majd puszi, késõbb csók:D Egyébként hány éves is vagy?

Emiatt ne izgulj, minden jön magától. De szerintem elõször csak ismerkedjetek, ne egybõl csõkkal kezdjétek, ráadásul ne csókolózással.Elõször ismerkedjetek, majd puszi, késõbb csók:D Egyébként hány éves is vagy?
Az fogja elrontani, hogy utána jársz.Csókolni az csókol jól aki szeret és nem az aki átnyálaz egy kislexikont elõtte.
Nõj fel.
pálinkát mert azt szeretem :D de amúgy hagyd nem éri meg utánna futnod lehet h van vki más aki meg rád feni
És honnét tudod, hogy nem tetszel neki? Konkrétan visszautasított?
Mi az, ami miatt nem tetszel neki? 18/L
szerintem ne keseredj el, mert biztos szép lány vagy, és meg rengeted fiud lesz...lehet azert tetszik mert kihivas :) valahogy probald megtudni h neki tetszel e....:)

Vajon szeret vagy nem? Érdeklem még egyáltalán? Van egy fiú akivel alakult valami és mire összejöttünk volna, egyik napról a másikra megváltozott.

Nemtudom mi lett vele de azután csak a sorozatos veszekedések mentek amíg le nem törölte magát faceről. Azóta nem is beszélünk de folyamatosan néz, nekem pedig nagyon hiányzik.A múltkor olyan megbánóan nézett rám...mit csináljak?

Legjobb válasz: Beszéld meg vele.

Beszéld meg vele.
Hiányzol neki, csak õ szerintem nincs abban tisztában hogy te mit akarsz. Szóval menj oda és béküljetek ki. Legalább ennyit tegyél meg. Vagy nézni akarod hogy szenved miattad?:D
A kérdező hozzászólása: egyszer már próbáltam vele megbeszélni de akkor csak ült velem szemben tiszta könnyes szemekkel és csak bólogatott..
Ez tudod mit jelent?:D Hogy te vagy az elsõ szerelme az életében. Ha egy fiú sír egy lány után azt sose fogja elfejteni. Amúgy nem hogy megbántottad valamivel?
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs h megbántottam e...
egy kicsit buza vagy most vagy elfogadod a tényt és felszálsz a buza vonatra vagy elvagdosod az ereidet egy ekével!

Van egyáltalán olyan fiú, aki egyáltalán nem szokott recskázni?

Legjobb válasz: Van egy ismerõsöm, aki azt mondta, hogy õ nem szokott, meg szexelni se fog, kizárólag gyerekcsinálás céljából.

Van egy ismerõsöm, aki azt mondta, hogy õ nem szokott, meg szexelni se fog, kizárólag gyerekcsinálás céljából.
Háát én nem tudok olyanról aki nem csinálja... A barátom is csinálja, de ez nem jelent gondot...szerintem ez természetes, hiszen én is szoktam.
Nincs olyan aki ne recskazna, sot a nok sem finganak ez is tudomanyos teny.
Nagy az Isten állatkerje!!! Aki nem teszi, az hüje, beteg, vagy béna!!!! Még 22 év házasság után is! Az embernek néha szüksége van egy kis magásex-re! És nem feltétlen amiatt hogy a másik fél nem megfelelõ az ágyban... De pl. munkahelyen meglát az ember egy csinos csajszit , mindjárt feláll!! És, azt már Dr. Veress Pali bácsi óta ugye tudjuk: se dolgozni, se tanulni álló fasszal nem lehet!!!
Biztos van. Én 25 éves koromig nem recskáztam.
akkor vagy szexeltél, vagy éjszakánként összecuccoltad a pizsamádat
A pizsamámat nem, de az alsógatyámat elõfordult néha, félálomban. Meg néha persze szexeltem is, de ez egyáltalán nem volt mindennapos. Recskázni azért nem recskáztam, mert egyszerûen nem tudtam, hogy kell. Lehet, hogy ez ciki, de a baráti társaságomban soha nem beszéltünk errõl, hogy ki hogy szokta, meg hasonlók. Szerintem ez annyira magánügy, hogy gáznak éreztem volna ilyenekrõl beszélgetni. A neten se nagyon látogattam olyan "intellektuális" fórumokat, ahol ez lett volna a téma. Aztán végül is pár éve magamtól jöttem rá a helyes technikára, azóta csinálom rendszeresen ha éppen nincs párom.
Hát az kizárt, én am pont most vertem ki :) ))))
rengeteg ilyen van! pl az egyik haverom!
IGen van. A baratom. Tudom hihetetlen, de kulfoldon elek es itt olyan rohano eletmodot folytatunk, hogy mikor hazaerunk munkabol o balra en meg jobbra dolok a fardasagtol, pedig nem vagyunk oregek. O meg is mondta nekem, hulyesegnek tartja kezzel, mikor ha van egy kis idonnk, akkor jot szekszelunk. Szoval, en biztos vagyok benne, hogy a parom nem recskazik :) Kivetel erositi a szbalyt
Nincs. A férfi az férfi. Én úgy állok minden ilyen hülye kérdéshez, (elnézést, most csak általánosítás céljából) hogy szerinted van? Mondjuk a 10 év alatti fiúk nemnagyon szoktak recskázni szvsz. (habár én 9 évesen kezdtem O.o)
Biztos, hogy van. És van még Hófehérke, meg okos rendõr is.
Szerintem náluk ez inkább 'szükséglet' mint a lányoknál, úgyhogy nem.
Ha valaki nagyon elfoglalt, minden perce betáblázva, eszébe se jut, és nem jut ilyenre ideje. És vannak ilyen emberek, úgyhogy a kérdésre a válasz: van.
Az én barátom évek óta nem. mondta, hogy nincs rá szüksége.
biztos hogy van. majd 6milliárd emberbõl egy csak akad.
hát ha van akkor én sajnálom xD nagyon :D ez potcselekvés... van amikor nem csinálom van amikor 6szor is... ez viszont nem mindig rendes orgazmus..csak olyan "light" igy nem tul sok energiát szabadit fel... udv:A
Aki mindent megkap a párjától, az nem.
barátnö függö..ha van sok szex, akkor talán nem..ha nincs akkor muszály :D
Ha van elég idõd és riasztható, rendelkezésre álló nõd, akkor elképzelhetõ a dolog. Így át lehet fedni a menstruációs, fejfájós, hagyjálmár üzemszüneteket.
Nekem volt haverom azt mondta hogy õ nem veri ki mert a sperma csak 15 éves korig termelõdik és õ akar gyereket + pornót is csak véletlen látott két percben mikor véletlen az elemi ösztönre kapcsolt. Hozzáteszem hogy az anyja kicsit zakkant ezek miatt.
És? Nem bírtok ki két hónapot? Marha erõs lehet egy kapcsolat, ha egy nyarat nem bír ki....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!