Találatok a következő kifejezésre: Van egyáltalán fiú, (70 db)

Van egy fiú a suliba nem ismer engem de nekem nagyon tetszik mit tegyek, hogy egyáltalán megismerjen?

Nekem először annyi is elég lenne ha barátok lennénk.Amúgy ő 6.-os én meg 5. Nem nagy különbség...

Legjobb válasz: Ha van 1 vagy több barátod aki barátságban áll vele vagy ismerettségben akkor megkérheted hogy mutasson be vagy menj néha oda vele ahhoz a fiúhoz.Nekem sikerült már így akaratomon kívül 1 fiú havert szerezni.Vagy próbálj meg bemutatkozni neki.Próba szerencse!:)

Ha van 1 vagy több barátod aki barátságban áll vele vagy ismerettségben akkor megkérheted hogy mutasson be vagy menj néha oda vele ahhoz a fiúhoz.Nekem sikerült már így akaratomon kívül 1 fiú havert szerezni.Vagy próbálj meg bemutatkozni neki.Próba szerencse!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi de sajnos mindig elkerüljük egymást. Ismerõsei közül meg csak 2 van akit én is ismerek de egyikel se vagyok valami jóban. És eléggé félõs vagyok...De csak ilyen téren...
Kérd meg a legjobb barátnõdet õ biztos segít benne.. kérd meg hogy mutasson be vagy cseles módon próbálkozz megismerkedni vele ha félõs típus vagy ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Memi~ ...-_-

Akar egyáltalán valamit? annyira nem tudom milyen ez az egész van egy fiu akivel járunl elméletileg..

gyakorltilag nem igazán s?t..nem csinál semmit nem csókol meg nem kezdemény semmmi egyszerüen semmit nagyon rosszul esik.azt mondja szeret meg mittudomén de akkor ez mért nem érzem? legutóbb mikorkezdeményeztem az volt a válasz h majd id?vel... azóta nem mertem gondoltam ? majd ..megteszi és mégsem :(((

Legjobb válasz: Hat beszelgess vele!Lehet hogy fel vagy lehet te vagy az elso baratnoje es ezert.Nalam pont forditva volt a helyzet alitolag baratok voltunk egy nalam 6 evel idosebb fiuval kozben puszilgatott olelgetett virgot hozott nekem meg mittudomen es o szerinte csak baratok vagyunk semmi mas majd veget ert ez az egesz megunt es abbahagyta ,es most talaltam magamnak egy rendes fiut akit nagyon nagyon szeretek:X:X:X:X::X:X.Ugyhogy ha beszelgetsz vele es nem ad valaszt hagyd a francba kapsz magadnak masat.Sok szerencset!Puszillak!

Hat beszelgess vele!Lehet hogy fel vagy lehet te vagy az elso baratnoje es ezert.Nalam pont forditva volt a helyzet alitolag baratok voltunk egy nalam 6 evel idosebb fiuval kozben puszilgatott olelgetett virgot hozott nekem meg mittudomen es o szerinte csak baratok vagyunk semmi mas majd veget ert ez az egesz megunt es abbahagyta , es most talaltam magamnak egy rendes fiut akit nagyon nagyon szeretek:X:X:X:X::X:X.Ugyhogy ha beszelgetsz vele es nem ad valaszt hagyd a francba kapsz magadnak masat.Sok szerencset!Puszillak!
Elso valaszolo vagyok!Ird le hogy mit fogsz tenni erdkel hogy mi lesz.Puszillak!
Szerintem is beszélgess vele. Szervezz közös programot, ahol erre van lehetõség! Hagyd õt is beszélni, és te is mesélj magadról. Ott majd kiderül, hogy milyen, mit szeretne tõled és mennyire illetek össze. Egyébként te is kezdeményezhetsz - de óvatosan. Lehetõleg ne ugorj át lépcsõket.

Egy aacsony fiúnak van értelme csajozna, van egyáltalán olyan lány, aki járna alacsony fiúval vagy ne is reménykedjek?

Mindenhol az megy, hogy a lányok, nők ösztönösen a magas fiúkhoz tudnak vonzódni, még ilyen kutatásokat is olvastam na meg tényleg azt látom sulimban is, hogy ilyen mackós, nagy darab 185cm körüli fiú jár egy aranyos, pici 155cm körüli lánnyal.

Legjobb válasz: Ez nagyon nagy hülyeség! 178 cm vagyok és 15 éves korom óta mindig van barátnõm, méghozzá igen szépek. 24f

Ez nagyon nagy hülyeség! 178 cm vagyok és 15 éves korom óta mindig van barátnõm, méghozzá igen szépek. 24f
mégis mit jelent nálad az alacsony?
Csak erre vártál mi, nem gondolod hogy gyerekes vagy? Na ugye... úgyse értek annyit... Van egy rossz hírem nem mi vesztünk vele, csak te, az elsõ hozzászólásom meg lefordítom ha a pici agyacskád nem értette volna: amíg olyan hülye vagy hogy azt hiszed a magasságod a gond, addig inkább ne reménykedj (amúgy is wtf remény) csináld vagy ne csináld, azzal hogy itt nyivákolsz mitõl lesz jobb?
A kérdező hozzászólása: Na ugye, hogy nincs olyan lány, aki egy alacsony-vékony fiúval el tudna egy kapcsolat képzelni, tudtam én, mennyi felszínes nõ van ebben az országban, de mindegy, a mai csajokat elnézve csak pár pin-t buktam, másra úgysem vagytok ti jók. -.-
Ne reménykedj. És nem a magasság, hanem a hozzáállásoddal van a baj. Úgyhogy legyél b*zi.
És igen, ha egy nõ visszautasít, annak kizárólag a külsõd lehet az oka.
Nem a 165 cm a gond, hanem az elõnytelen arcvonások.
Nem akarlak áltatni, szóval ne reménykedj
Amíg ilyen hülyeségeket kérdezel inkább ne reménykedj...
A kérdező hozzászólása: Miért, mi másért utasítanának el a lányok, ha nem a külsõm miatt?
Az a baj veled, hogy külsõ tényezõkre fogod a sikertelenségedet, ahelyett, hogy a sarkadra állnál és ismerkednél.
A kérdező hozzászólása: Akkor meg az arcommal van a gond vagy mi bajuk velem a lányoknak? Csak facebookon szoktam ritkán rám írni ismeretlen lányok, de õk is jó messze élnek, sosem kellettem még egy környékbeli lánynak sem, lehet élõben csúnya lennék vagy mi a baj velem?
Egy csomó 155 centis csaj van azoknak pont a te 165 centis az ideális. Egy 155 magas csaj hogyan csókolózik egy 190 magas férfival?
Szerintem valahol eltévedtél, mert abban a világban, ahol én élek, nekem is jut csaj.170 vagyok, és volt már nálam magasabb csajom(180) meg kissebb is(155).
Miért ne lenne értelme? Manapság már kevés embert foglalkoztat a testmagasság.
A kérdező hozzászólása: Azért 178cm az hol alacsony neked?! Én csak 165 vagyok...
A koboldoknál még lehet esélyed... Ilyenkor örülök hogy nem vagyok kicsi.
Igyál kecsketejet, az tényleg jó erre, bár ezt gyerekkorban kellett volna...

Fiú társaim! Ti is észrevettétek milen alacsony szintre jutottak a mai lányok? Egyáltalán érdemes még ismerkedni van egyáltalán értékes lány ebben az országban, aki még nem foglalt?

Legjobb válasz: te tényleg hülye vagy? persze hogy van még olyan lány.. csak az agyadban valamiért ilyen gondolatok uralkodnak

te tényleg hülye vagy? persze hogy van még olyan lány.. csak az agyadban valamiért ilyen gondolatok uralkodnak
Nem érdemes ismerkedni. Költözz ki egy lakatlan szigetre. Vagy dugj meg egy medvét. Mindkettõ megoldás arra, hogy eggyel kevesebb általánosító, ostoba hülyegyerek kérdezgessen itt hülyeségeket.
Életed... van? Tudod, az ablakon kívül is történnek dolgok, arrafelé szoktak lenni. Viszont nem gyakori, hogy egy csak úgy rád rúgja a szobaajtót. Bár megtörténhet, ki tudja? Várj csak tovább. Lúzer.
ja és kedves kárdezõ nem debrecen az egyetlen olyan hely:)
Igen, érdemes ismerkedni és igen, van értékes lány, csak nem veszitek észre, tisztelet a kivételnek!
érdekes: Debrecen tényleg nagy király mert én 20 év alatt öszvisz EGY azaz 1 olyan csajt találtam akiben abszolúte semmi értéket nem véltem felfedezni. költözz ide :)
Alacsony vagyok, ez már önmagában kizáró ok + a fejem is ronda, genetikailag. Nem részletezem ennél jobban, mert sztem senkinek sincs kedve itt fél oldalt olvasni.
Mért mia az isten baj van a képeddel?? Ragyás vagy?- Menj kozmetikushoz vagy olvass utána házilag mit tehetsz. Dagadt vagy?- fogyj le Szarok a ruháid és nincs pénzed újra? - Menj turkálóba nem szégyen, sokszor vannak jó cuccok Ronda a hajad?-vágasd le büdös vagy? - fürödj Olyan nincs hogy ezek után nem találsz magadnak senkit.Szerintem nem a külsõddel van baj hanem az agyaddal!
Nézd, nekem sincs barátom, de nem magamat sajnáltatom, mert akkor ugyanott tartanék, ahol te!!!
Ha kezdeményezek, minden lány élbõl elutasít a külsõm miatt. Mielõtt ezzel jönnél, nemcsak a ribancok és nemcsak a szép lányok, a rendesek és a csúnyák is. Errõl ennyit.
Ha nem minden lánynak a külsõ számít, akkor mutass egy olyan srácot, aki alacsony, csúnya, csóró, és mégis van (magyar) bnõje!
ekkora lúzereket...édes istenem.. Mutatok én neked olyat is akinek lába sincs és mégis van párja szóval talán elgondolkodhatnátok azon, hogy mi a baj a BELSÕTÖKKEL!! Nem itt kell folyamatosan siránkozni hanem felemelni a kis seggeteket és kimenni az utcára kezdeményezni.Nyomorultak...
szóval te teszed fel azt a sok "alacsony vagyok lesz nõm?" kérdést. szánalmas vagy
A kérdező hozzászólása: Én is alacsony vagyok tényleg nagyon felszínesek a mai lányok, csak a magas fiúknak adnak esélyt. Még a csúnya, kövér lányok is úgy bántak velem, mint valami szörnnyel. Én tudom az okát: mindnek szuper pasi kell külsõre.
Mert a pasiknak nem a nagymellû, de vékony, csodaszép arcú stb stb csaj kell? Jaj, hagyjuk már ezt az ostoba általánosítgatást. Akinek tényleg megnyerõ a személyisége, a kisugárzása stb, annak nem kell tökéletesen kinéznie, sem 180+ centinek lennie ahhoz, hogy érvényesüljön.
bennem vannak értékek és nem vagyok foglalt. 25L
A kérdező hozzászólása: Na ja mindenki ezt mondja aztán kiderül, hogy a legaranyosabb lányok a legaljasabbak...
18:51 Nemcsak én, ebbõl is látszik, h van benne vmi, mert más is jár ugyanebben a cipõben. 20:01 Képzeld, nemcsak az olyan csajok kellenek, mert nekünk veletek ellentétben nemcsak a külsõ számít.
Bocsi, elkoltoztem Magyarorszagrol, mert nem talaltam olyan fiut aki intelligens, kedves, erzekeny es tenyleg meg akart ismerni es nem csak szexet akart.
Semmi értelme nincs annak, hogyha felszínes srácok nyavalyognak azon, hogy "milyen felszínesek a mai lányok". Ezzel csak magatokat írjátok le, szerintem nem valószínûséggel ti sem lehettek jobbak csak azért mert sóvárogtok jólelkû, rendes csajok után. Egy elfogult emberi léleknek, aki nem túl nyitott az igazságra, ahelyett kiszûri a maga igazságait a világból, van egy olyan tulajdonsága, hogy a hozzáhasonló embereket, vagy azok tulajdonságait veszi észre. Kb. ti is ezt csináljátok, hogy bemeséljétek magatoknak. Amúgy már elsõ látásra feltûnt, hogy furcsa kérdés. "Alacsony szintre jutottak a mai lányok". Mihez viszonyítva? Érdekes logikája van. Úgy érzem, úgy próbálja ócsárolni a nõket, hogy közben nem veszi számításba a foglalt nõket.(amúgy tény, hogy nem ismerhettek minden lányt, pláne olyan közelrõl, hogy így ítélkezzetek fölöttük).Akkor már inkább úgy helyesebb, hogy "alacsony szinten vannak a szingli lányok". ami nem meglepõ, talán épp ezért szinglik. Amúgy feltenném a kérdést, te mitõl érzed magad értékesnek, ha értékes lányok után sóvárogsz? A kérdésedbõl eléggé nyilvánvalóan kiderül, hogy nem vagy az, különben nem foglalkoznál ezzel, pláne nem tennél fel ilyen elrettentõ kérdést. Én úgy vélem, egy értékes srácnak elég egy értékes lány, akit gondosan kiválaszt és megszerez a maga értékes módján. Nem próbál betekintést nyerni az "ócska ribik körébe", hogy ott próbálkozzon szerencsétlenül, majd sikertelenül rimánkodva, "milyen alacsony szinten vannak a lányok." Úgy vélem, csakis azért hordod le a "felszínes r*bancokat" mert azelõtt azoknál próbálkoztál. Amúgy az is hülye felfogás, hogy valakire elfogultan ráfogjuk, hogy értékes, de felszínes, majd ebbõl rögtön csinálunk egy elméletet, mi szerint nem érdemes lányokkal foglalkozni. Amúgy pusztán annyitól, hogy "szép pasija van", miért felszínes valaki? Felszínes az, aki így látja a történést. Talán semmit sem tudsz az illetõ kapcsolatról, de ráfogod, hogy felszínesség hajhászaktról van szó. Szerintem pont a szép fiúkra illik rá legjobban az, hogy jólelkû, szóval nem lõttek bakot vele. Nem általánosítani akartam, csak rávilágítani, hogy értékes lányoknak nem csúnya pasik közt kell keresgélni, mert nincs szabály, hogy csak azok "jólelkûek", sõt. Nem hiába van a mesékben is, hogy a csúnya sárkányok, és boszorkányok jelképezik a gonoszságot. Emberek-közt is tapasztalni lehet, és peches, szingli nõócsárlók között is. Amúgy az általatok megítélt "értékes nõ" is milyen szempontból értékes? Szóval milyen elmélet folytán nem helyes neki kapcsolatot folytatni egy szép fiúval? k*rva nagy felszínes rálátások folynak itt. De szerintem helyes volna az egészet eldobni, nem törõdni fölösleges filozofálgatásokkal, és inkább ismerkedni értékes nõkkel, akik bármilyenek is legyenek, csúnyák, szépek, vagy buták, majd attól válnak értékessé CSAKIS SZÁMOTOKRA, hogy szeretetet nyújtanak nektek. Bár ekkora utálat és önismerethiányban kétlem, hogy ilyesmi történjen. Talán nõk között is van bizonytalanság, ismerkednek-flörtnek másokkal, majd rájönnek, hogy nincsenek egy hullámhosszon másokkal, és lekoptatják õket(persze vannak ócska kivételek).De ettõl nem vállnak felszínessé. Csak az utánuk hagyott utálkodó népségek.
Ti aztán tudtok általánosítani a nõi nemre.....NEM MINDENKINEK A KÜLSÕ SZÁMÍT, AZ ANYAGI MEG PLÁNE NEM!! Egy srác lehet tõlem közmunkás is, ha emberileg olyan a viselkedése, amivel levesz a lábamról. Azt meg hagy én döntsem már el, hogy ki számomra a jóképû!
Te vagy az élõ bizonyíték arra - a kérdésed alapján - hogy bizony a mai férfiak is elég alacsony szintre jutottak. De azt tanácsolom neked, Te ne ismerkedj. Te úgyis csak alacsony szintre jutott lányok létezésérõl hallottál. Azonkívül pedig MINDENKI foglalt. Érdekes, más vajon hogy talált normális lányt magának. Az élet nagy kérdései, nemde?
Má' megin' ilyen kérdés. Van. De tudod ez olyan, mint a nem kamu külföldi ösztöndíj, senki se beszél róla, nehogy elszalassza a saját lehetõségeit. :DD
uffff...l
én beszélek :D teszem azt xy: na õ az a csaj aki messze nem a ti szintetek de õ ezt nem hiszi el :D xyzs: õ meg 10/10esnek képzeli magát de jó ha 6-7/10 és mégis kb annyi kikötése van h megbízható legyen a csávó :D van még 1 pár :D és nem adok elérhetõséget wehehehehehehe!!!!
Nem érdemes. Az a kevés lány, akiben még van vmi érték, már rég foglalt. A többi csak szexre jó.
Miért??? Mond meg miért engedik a szüleid azt hogy ha fogyatékod van akkor azzal gép elé engednek???
, , Nem érdemes. Az a kevés lány, akiben még van vmi érték, már rég foglalt. A többi csak szexre jó. " Tiltakozom, mert ezek szerint Magyarország összes szingli lányát ismerheted....ja, bocs, engem nem.
Természetesen vannak olyan lányok, akikkel érdemes foglalkozni, csak õket nem nagyon veszik észre.Egyrészt mert sokkal okosabbak, mint az agyonszoláriumozott, két réteg vakolatot hordó, leggingset farmerként hordó, tükörben csücsörítõs profilképes, beszélni nem tudó igénytelen ribipi-csák, másrészt meg mert a srácok félnek attól, hogy komolyabb beszélgetésbe kelljen bonyolódniuk velük. Ez attól függ fõleg, hogy milyen korosztályról beszélsz kérdezõ, mert megnyugtatlak, 25 fölött még léteznek normális, jóravaló, okos, tanult és intelligens lányok. Csak nekik már nem biztos, hogy egy huszonéves idióta srác kell, aki a farkára hallgat, hanem kicsit idõsebb, 28-32 éves pasik.
Vannak ilyen lányok, de akkor nem találsz egyet sem, ha a gyakorikérdéseken keseregsz-e, hogy léteznek-e. Nemcsak a lányok szintje lett alacsony. Mindenki olyan embert keressen, és olyan elvárásokat állítson fel, aminek saját maga is meg tud felelni, ennyi az egész kulcsa. Siránkozással nem fogod megtalálni álmaid nõjét, ezt jobb, ha már most megérted. Amúgy meg azzal, hogy általánosítasz, lehet, hogy épp eltaszítod magad attól a lánytól, akit egyébként keresel... gondolkodj el ezen.
"Nem érdemes. Az a kevés lány, akiben még van vmi érték, már rég foglalt. A többi csak szexre jó." Te most vagy egy nagyon megkeseredett lúzer idióta vagy, aki még életében nem volt nõvel, vagy lusta vagy ismerkedni... miért kell általánosítani? Na látjátok, EZÉRT foglaltak a normális lányok. Mert mi olyan FÉRFIAKKAL vagyunk együtt, akik határozottak, tudják kik, tudják mit akarnak és nem félnek tenni érte, valamint veszik a fáradtságot, hogy a két mell-két láb - és ami közötte van - színvonal fölé lássanak... nem itt kell hisztizni, hogy miért nincs senkitek lúzerkéim, hanem felállni a gép elõl és elmenni ismerkedni! Senki sem mondja, hogy könnyû, mert nem az! De megéri, mert igen, lássatok csodát, vannak normális lányok, akik nemcsak szexre jók... én egyik vagyok közülük, éppenséggel foglalt. Úgyhogy ne itt siránkozzatok, hanem emeljétek fel a seg-eteket és menjetek ismerkedni!
Inkább olyan férfiakkal vagytok együtt, akik jól néznek ki. Mert hiába vagytok normálisak (már ha az vagy), azért ugyanolyan felszínesek vagytok ti is, mint a ribik.
Off: utolsó hozzászólónak üzenem: Te milyen vagy? Komolyan megismernélek, mert a végén még pozitív csalódást okoznék Neked! :)
Kicsi vagyok és csúnya, úgyhogy nem hiszem h annyira meg akarnál ismerni ;)
Én nagy és szõrös vagyok.
16-ossal egyet értek. Attól, hogy egy lány komoly kapcsolatot akar és intelligens, ugyanúgy csak a külsõvel és az anyagiakkal foglalkozik, de ez fordítva is igaz, még ha szerintem nem is annyira.
bocsánat a fogalmazásért:|. szokásom félrebillentyûzni, de remélem érthetõ volt a mondandóm.

Van egyáltalán ismerkedni lányokkal egy magát csúnyának tartó, pénztelen, alacsony, sovány fiúnak, vagy várjam meg míg lesz munkám és sok-sok zseton a pénztárcámban?

Sokat gondolkozom, hogyha pénzes lennék, akkor talán ilyen küls?vel is lehetne számomra is vonzó barátn?m vagy ez csak városi legenda?

Legjobb válasz: "Van egyáltalán ismerkedni lányokkal..." WTF?

"Van egyáltalán ismerkedni lányokkal..." WTF?
A kérdező hozzászólása: Igen keressek számomra nem vonzó kövér lányokat. De jó, hogy még õk is jobb pasira vágynak, bár nem is akrnék nekik hazudni, nem tudnék vonzódni hozzájuk.
ha így pénzzel akarsz nõt, akkor csak krvád lesz nem NÕD
ha mindez igaz, akkor csak a pénz miatt nem lesz barátnõd.. keresgélj a a saját "kategóriádon" belül.. hidd el ha csak a szép embereknek lenne párjuk régesrég kihalt volna az emberiség
Frodo, te vagy az?!
Ha én lány lennék, és lenyomnál egy ilyen "kövér is vagy, vonzó se vagy, de hát én is ronda vagyok, akarsz velem járni?" szöveget, valószínûleg jó ideig keresgélnéd a fejedet a betonon :) Összefoglalva: nem elég, hogy nincs önbizalmad, még bunkó is vagy - és ennek tetézésképpen tipped sincs a világról, pláne nem az emberekrõl. Elárulok valamit: a pénz a jellemhibákat nem javítva, maximum ideig-óráig elfedi. Próbálkozz a lányokhoz mint ember közeledni, esetleg próbálj meghaverkodni magaddal. Ja, és ne úgy állj a nõkhöz, hogy mind egy pénzéhes [email protected] Igen, van olyan is, de a nagy átlag nem. Sõt, még egy dolog: próbáld a lányban az embert látni, ne a kirakatban mutogatható csili-vili külsõt. Ha guminõt akarsz, igen, ahhoz pénz kell. De mondjuk azok a pénzed bámulatosan gyors elfogyasztásán kívül sokhoz nem értenek - szeretni pedig egyik sem fog. Szóval, összefoglalva: próbálj meg férfi lenni. Ne nyavalyogj, ne [email protected]át keress, és meglátod, hirtelen lesz egy rakat célpont körülötted. És, végül ajándékba egy ingyen tanács (bár nem érdemled meg, mert alig négy mondatot olvastam tõled, mégis tapló voltál). Tehát: mosolyogj a lányokra. El sem hiszed mennyi szívet meg lehet olvasztani egy kedves mosollyal. Sokkal-sokkal többet, mint egy húszezressel (plusz a mosollyal fogott lány akkor is veled marad, ha mégse vagy gazdag).

A fiú barátomnak van barátnője, de velem valahogy mégis jobban kijön és néha olyan dolgokat is tud mondani amik elég érdekesen hangzanak úgy, hogy van barátnője. Vajon többet érez? Létezik egyáltalán fiú lány barátság?

Bár a fiúnak a barátnője elég féltékeny sokáig nem is engedte, hogy barátkozzon velem a fiú, de a fiú mégis kiharcolta és a lány folyton rossz szemmel néz rám emiatt.. és hát végül is a kapcsolatuk sem annyira fényes.. folyton vitáznak, de mégis tudom, hogy a fiú szereti a lányt jobban mint szerintem a lány őt, de.. akkor felém miért közeledik?

Legjobb válasz: mert attól hogy van nõje,egy kóbor numera idõnként belefér.

mert attól hogy van nõje, egy kóbor numera idõnként belefér.
Jogos a kérdés, ezt én sem értem.
Kedves 4-es, világosan leírod, hogy a lány barátod ért többet Neked, de mégis a kevésbé szeretett és értékelt lányt választottad párodul. Meg tudnád indokolni, hogy miért? És ha ezt megmondod, egy másodikat is kérdeznék: miután utólag is bánod ezt a lépésedet és szeretnéd megmásítani, miért nem másítod meg? Ebben a helyzetben Te vagy cselekvõképes állapotban. 2 nõ van, aki Veled akar lenni, Te a másikkal szeretnél lenni újra vagy még mindig, de mégsem teszel semmit. Miért? (Azt hiszem, nõk százezreinek nevében kérdezem ezt.)
Hát akkor alakítsd úgy, ne várj a csodára, mert ha nem lépsz, akkor nem lesz semmi.
A kérdező hozzászólása: Ez nem is olyan rossz. :D Jó is lenne ha tényleg így alakulna.
VAGY: Miután megtudta, hogy szereted õt, akkor az történhet, hogy a fiú minden hibáját fogja nézni a barátnõjének, egyszer csak keres egy ideális alkalmat, és megmondja, hogy neki ennyi elég volt. És utána összejöttök.
Hát ez egyszerû. Elmondom neked: Mondd, meg neki, hogy te halálosan szereted õt, miattad dobja a másik csajt, mert kiderül, hogy õ is végig téged szeretett, csak félt elmondani, vagy nem volt tudatos az érzése, de a szíve mélyén mégis téged szeretett. Ha minden jól megy összeházasodtok, és boldogan éltek. Sose értettem, hogy miért kell ennyire megbonyolítani egy-egy szituációt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ezt leírtad. Igen az a baj, hogy én szeretem õt és szerintem ezzel Õ is tisztában van, de én mindig támogatom.. bármi van.. még a barátnõjével is hiába is rossz. Csak tudom, hogy neki is volt már olyan, hogy egy lánnyal volt és közbe alakult mással és késõbb hagyta ott a lányt. Fogalmam sincs, hogy mi lesz ebbõl késõbb. :/
Én egy ugyanilyen "ördögi körben" voltam majd 1 évig. Én voltam a fiú, nekem volt barátnõm akivel sok problémánk volt, és volt egy lány aki mellettem állt, én pedig õ mellette.Nagyon jóban voltunk. Mindenben segítettük egymást.Én szerettem a barátnõmet, voltak kicsapongásai sokszor, de nem hagytam el, miközben tudtam, hogy a lány barátom már többet érez barátságnál.Ezzel soha nem élt vissza, nem mondta, hogy hagyjam el a barátnõmet, nem is csaltam meg vele, sem senkivel. Nem lehet elmondani ezt az érzést.A lány barátom többet ért nekem, mint a barátnõm, de ha választani kell kivel akarok lenni mégis a barátnõmmel akartam lenne.Sõt, ha (NEADJISTEN) választanom kellett volna ki haljon meg a barátnõmet mondtam volna, mint a lány barátomat.Tudom durva ilyet mondani, de ezzel a példával tudom megmutatni mennyire bonyolult.Hogy rövidre zárjam, késõbb egyre jobban közeledtem a lány barátomhoz, a barátnõm utolsó nagy baklövése után el is hagytam, és elrontva 1 hónapra rá összejöttem a lány barátommal.Közben "ostromolt" a volt barátnõm az egy hónap alatt, hogy minden megváltozik, minden újra jó lesz. 5 napig jártam a lánybarátommal és visszamentem a barátnõmhöz. Azóta nem áll velem szóba teljesen jogosan, és ha tehetném mindent megváltoztatnék.Soha nem tudom megbocsátani magamnak. Ezt azért írtam le, hogy jobb ha a fiúval majd idõvel tisztázod a helyzetet, nehogy úgy járjatok mint mi.Ha téged egyre jobban megszeretne azzal bonyodalmak lennének. Lehet létezik fiú lány barátság, de idõvel szerintem egyik félnél úgyis több lesz, mint barátság.
Ja, most a nagybetûs kérdésre is válaszolok.:) "Létezik egyáltalán fiú lány barátság?" Én szinte kizárólag csak fiúkkal tudok barátkozni, lány vagyok. És sok fiúnak vagyok úgy a legjobb barátja, ahogy Te a fenti esetben. Ez kb. 10-12 évig tud mûködni. Azért, mert hiába nem vonz a másik szexuálisan, azért az ember mégis elmélyíti a szeretetet, és 10-12 év után ez a szeretet elmélyülhet egy olyan szexuális vonzalomba (kölcsönösen vagy egyoldalúan, de ennyi idõ után már leginkább kölcsönösen), ami még mindig nem elég intenzív egy szerelmi kapcsolathoz, de a barátságon már túllép. És én még nem tapasztaltam olyan szintû társas intelligenciát fiúnál, hogy ezt a korszakot értelmezni vagy kezelni tudta volna. Rajtam sosem múlt.
Mert Te a barátja vagy. Az embernek vannak barátai.
Ahhoz hogy érdemi segítséget tudjak nyújtani tudni kéne hogy mióta tart ez illetve milyen idõsek vagytok?

Van egyáltalán olyan fiú, aki egyáltalán nem szokott recskázni?

Legjobb válasz: Van egy ismerõsöm, aki azt mondta, hogy õ nem szokott, meg szexelni se fog, kizárólag gyerekcsinálás céljából.

Van egy ismerõsöm, aki azt mondta, hogy õ nem szokott, meg szexelni se fog, kizárólag gyerekcsinálás céljából.
Háát én nem tudok olyanról aki nem csinálja... A barátom is csinálja, de ez nem jelent gondot...szerintem ez természetes, hiszen én is szoktam.
Nincs olyan aki ne recskazna, sot a nok sem finganak ez is tudomanyos teny.
Nagy az Isten állatkerje!!! Aki nem teszi, az hüje, beteg, vagy béna!!!! Még 22 év házasság után is! Az embernek néha szüksége van egy kis magásex-re! És nem feltétlen amiatt hogy a másik fél nem megfelelõ az ágyban... De pl. munkahelyen meglát az ember egy csinos csajszit , mindjárt feláll!! És, azt már Dr. Veress Pali bácsi óta ugye tudjuk: se dolgozni, se tanulni álló fasszal nem lehet!!!
Biztos van. Én 25 éves koromig nem recskáztam.
akkor vagy szexeltél, vagy éjszakánként összecuccoltad a pizsamádat
A pizsamámat nem, de az alsógatyámat elõfordult néha, félálomban. Meg néha persze szexeltem is, de ez egyáltalán nem volt mindennapos. Recskázni azért nem recskáztam, mert egyszerûen nem tudtam, hogy kell. Lehet, hogy ez ciki, de a baráti társaságomban soha nem beszéltünk errõl, hogy ki hogy szokta, meg hasonlók. Szerintem ez annyira magánügy, hogy gáznak éreztem volna ilyenekrõl beszélgetni. A neten se nagyon látogattam olyan "intellektuális" fórumokat, ahol ez lett volna a téma. Aztán végül is pár éve magamtól jöttem rá a helyes technikára, azóta csinálom rendszeresen ha éppen nincs párom.
Hát az kizárt, én am pont most vertem ki :) ))))
rengeteg ilyen van! pl az egyik haverom!
IGen van. A baratom. Tudom hihetetlen, de kulfoldon elek es itt olyan rohano eletmodot folytatunk, hogy mikor hazaerunk munkabol o balra en meg jobbra dolok a fardasagtol, pedig nem vagyunk oregek. O meg is mondta nekem, hulyesegnek tartja kezzel, mikor ha van egy kis idonnk, akkor jot szekszelunk. Szoval, en biztos vagyok benne, hogy a parom nem recskazik :) Kivetel erositi a szbalyt
Nincs. A férfi az férfi. Én úgy állok minden ilyen hülye kérdéshez, (elnézést, most csak általánosítás céljából) hogy szerinted van? Mondjuk a 10 év alatti fiúk nemnagyon szoktak recskázni szvsz. (habár én 9 évesen kezdtem O.o)
Biztos, hogy van. És van még Hófehérke, meg okos rendõr is.
Szerintem náluk ez inkább 'szükséglet' mint a lányoknál, úgyhogy nem.
Ha valaki nagyon elfoglalt, minden perce betáblázva, eszébe se jut, és nem jut ilyenre ideje. És vannak ilyen emberek, úgyhogy a kérdésre a válasz: van.
Az én barátom évek óta nem. mondta, hogy nincs rá szüksége.
biztos hogy van. majd 6milliárd emberbõl egy csak akad.
hát ha van akkor én sajnálom xD nagyon :D ez potcselekvés... van amikor nem csinálom van amikor 6szor is... ez viszont nem mindig rendes orgazmus..csak olyan "light" igy nem tul sok energiát szabadit fel... udv:A
Aki mindent megkap a párjától, az nem.
barátnö függö..ha van sok szex, akkor talán nem..ha nincs akkor muszály :D
Ha van elég idõd és riasztható, rendelkezésre álló nõd, akkor elképzelhetõ a dolog. Így át lehet fedni a menstruációs, fejfájós, hagyjálmár üzemszüneteket.
Nekem volt haverom azt mondta hogy õ nem veri ki mert a sperma csak 15 éves korig termelõdik és õ akar gyereket + pornót is csak véletlen látott két percben mikor véletlen az elemi ösztönre kapcsolt. Hozzáteszem hogy az anyja kicsit zakkant ezek miatt.

Miért van ennyi csúnya, undorító fiúnak is sokszor vonzó barátnője, vagy is hogy lehet, hogy van egyáltalán barátnőjük és nekem miért nem jön össze, ha szerintem nem is vagyok annyira vészesen csúnya, inkább átlagos?

Én valamiért nem kellek a lányoknak, hiába is próbálkozom folyton lekoptatnak, talán barátkozni kéne és akkor belémszeretnének, de ha félénk, gátlásos,visszahúzódó és önbizalomhiányos vagyok és nem merek a lányokkal igazán beszélgetni sem, mert úgy érzem csak zavarnám őket, mert én csúnya fiúnak tartom magam, akkor lehetséges, hogy nem is a külsőm az igazi probléma, ami miatt nem volt még barátnőm? Hiszen, ha ennyi csúnya fiúnak van szép barátnője, az azért eléggé elgondolkoztató. o.O

Legjobb válasz: Most õszintén: ki a franc akarna egy önbizalomhiányos, önsajnáltató, állandóan nyavalygó társat maga mellé? (Lányban sem túl vonzó az ilyesmi, fiúban még kevésbé.) Te szívesen lennél olyan csajjal, akinek folyton helyre kellene pakolnod az önbizalmát, akinek esetleg még azt is meg kell mondani, hogy igyon meg egy pohár vizet, mert annyira "önállótlan"? Most lehet, hogy le fognak pontozni, de sajnos ez az igazság. Te is menekülnél az olyan emberek elõl, akikbõl sugárzik a pesszimizmus, a gyámoltalanság. Ez olyan, mintha az áruházban azzal próbálnák hirdetni az árut, hogy törött, csorba, lement róla a zománc, lyukas, szakadt, mittudomén. Milyen reklám lenne már ez? Te vennél ilyen terméket? Ugye, hogy nem. Ugyanez megy az ismerkedésben is, nagyon leegyszerûsítve ez is csak egy "húspiac", ahol el kell adnod magad. Ha nem beszélgetsz senkivel, nem ismerteted meg velük önmagad, azaz nem tudod eladni magad. Egy-egy beszélgetéssel semmit sem veszthetsz, de elõször inkább az ismerõsi környezetedben gyakorold a kontaktust, beszélgess olyan lányokkal, akiket már ismersz valamennyire. Ha ezt megszoktad, akkor jöhetnek az idegenek (nem az ufonauták). Dönthetsz, hogy teszel a cél érdekében valamit, vagy akár még évekig nyavalyogsz.

Most õszintén: ki a franc akarna egy önbizalomhiányos, önsajnáltató, állandóan nyavalygó társat maga mellé? (Lányban sem túl vonzó az ilyesmi, fiúban még kevésbé.) Te szívesen lennél olyan csajjal, akinek folyton helyre kellene pakolnod az önbizalmát, akinek esetleg még azt is meg kell mondani, hogy igyon meg egy pohár vizet, mert annyira "önállótlan"? Most lehet, hogy le fognak pontozni, de sajnos ez az igazság. Te is menekülnél az olyan emberek elõl, akikbõl sugárzik a pesszimizmus, a gyámoltalanság. Ez olyan, mintha az áruházban azzal próbálnák hirdetni az árut, hogy törött, csorba, lement róla a zománc, lyukas, szakadt, mittudomén. Milyen reklám lenne már ez? Te vennél ilyen terméket? Ugye, hogy nem. Ugyanez megy az ismerkedésben is, nagyon leegyszerûsítve ez is csak egy "húspiac", ahol el kell adnod magad. Ha nem beszélgetsz senkivel, nem ismerteted meg velük önmagad, azaz nem tudod eladni magad. Egy-egy beszélgetéssel semmit sem veszthetsz, de elõször inkább az ismerõsi környezetedben gyakorold a kontaktust, beszélgess olyan lányokkal, akiket már ismersz valamennyire. Ha ezt megszoktad, akkor jöhetnek az idegenek (nem az ufonauták). Dönthetsz, hogy teszel a cél érdekében valamit, vagy akár még évekig nyavalyogsz.
Szerintem te nagyon csúnya fiú vagy-ennyi.
Te belülrõl talány csúnyább lehetsz, mint kívülrõl.
önsajnáltatás level 1.000.000.000.000.000.000 naponta száz ilyen kérdés van és mindegyikre válaszolnak legalább tízen. kicsit utánaolvastál volna, nem született volna meg ez a teljesen felesleges kérdés:/
Ezért kell beszélgetned lányokkal, fejlesztened önmagad, illetve keress valamilyen jó hobbit is. Hidd el, elõbb-utóbb észre fogod venni, hogy a lányok egy része kedveli a társaságodat (nyilván nem leszel a társaság középpontja, de lesznek olyanok, akikkel jól elleszel), ami marha sokat fog dobni az önbizalmadon. Másrészt meg gyakorold a flörtölést is, pl. az osztálytársnõidnek mondd, hogy "jól áll rajtad ez a ruha", "csak most vettem észre, hogy milyen szép a szemed", ennél elsõ körben nem is kell több. Nem fogják leharapni a fejed, nyugi, és közben te is megszokod a "tökös" stílust, szinte automatikussá válik majd az, hogy tudsz flörtölni, bókolni, amit majd más lányoknál is tudsz kamatoztatni, és idegen lányokat is meg fogsz majd merni szólítani.
A kérdező hozzászólása: Nekem csak azért van ez a félelmem és sok negatív tulajdonságom, mert folyton érzem, hogy milyen csúnya vagyok, vagyis én annak érzem magam, emiatt nincs semmi önbizallam, úgy érzem nem kellek én senkinek sem a külsõm miatt és így nincs erõm sem igaán kezdeményezni lányoknál, meg ha le is szólítanék egyet úgyis elutasítana, ahogy eddig is és nyílván a külsõm miatt, csak azt nem értem, hogy más csúnya srácoknak mégis hogyan lett baártnõje, ráadásul sokszore egészen szép barátnõje.
Külsõ és a belsõ is fontos egyaránt nem kell a duma! De a kérdezõvel tuti gondok vannak.
Attól, hogy valaki szerinted csúnya, az még lehet nagyon értékes ember.
külsõnél a belsõ sokkal fontosabb, szerintem
Biztos nagy a szerszámuk, vagy sok a pénzük. Ismervén a "mai nõket" el tudom képzelni, hogy ezért.
És? Nem bírtok ki két hónapot? Marha erõs lehet egy kapcsolat, ha egy nyarat nem bír ki....

Van egy fiú, akinek nagyon tetszem. és ő is kezd megtetszeni, bár nem tudom, hogy mondjam el neki, vagy egyáltalán elmondjam? Sokan mondták, hogy jöjjünk össze stb. , de nem szeretném, hogy az egész iskola erről beszéljen:s

Legjobb válasz: Én ezzel ugyanígy voltam nemrég. Megkérdeztem tõle hogyan tekint rám, aztán bevallottam neki h nekem õ több mint barát. Azért vallottam be neki mert õ egy nagyon félénk és önbizalomhiányos fiú és kezdte azt elkönyvelni magában h biztos én is csak barátként tekintek rá.

Én ezzel ugyanígy voltam nemrég. Megkérdeztem tõle hogyan tekint rám, aztán bevallottam neki h nekem õ több mint barát. Azért vallottam be neki mert õ egy nagyon félénk és önbizalomhiányos fiú és kezdte azt elkönyvelni magában h biztos én is csak barátként tekintek rá.
hát ha már tudod, hoy te tetszel neki, miért ne vallanád be? így már nem nagyon sülhet el rosszul.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!