Találatok a következő kifejezésre: Van e remény (34 db)

Üdvözlöm doktor úr! 43 éves vagyok. Egy hónapja ultrahang vizsgálaton cisztát találtak mindkét mellemben és a méhemen. A melleimben csak 5 mm-es. Van-e remény arra, hogy felszívódjanak ezek a ciszták, és mi a teendő ennek érdekében? Szedhetem-e a Remifemi

Üdvözlöm doktor úr! 43 éves vagyok. Egy hónapja ultrahang vizsgálaton cisztát találtak mindkét mellemben és a méhemen. A melleimben csak 5 mm-es. Van-e remény arra, hogy felszívódjanak ezek a ciszták, és mi a teendő ennek érdekében? Szedhetem-e a Remifemin nevű gyógyszert vagy mást javasol?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A mellben észlelt ciszták, az ultrahanglelettől, vagyis a radiológus orvos megítélésétől függően, általában csak rendszeres ellenőrzést igényelnek, tehát legtöbbször jóindulatú, korral járó elváltozások. Az ellenőrzés javasolt gyakoriságáról a radiológus tud nyilatkozni, aki a vizsgálatot is végezte. A Remifemin tabletta ebben az esetben is szedhető, biztonságos készítmény, mivel nincsen káros hatással az emlők szövetére. …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A mellben észlelt ciszták, az ultrahanglelettől, vagyis a radiológus orvos megítélésétől függően, általában csak rendszeres ellenőrzést igényelnek, tehát legtöbbször jóindulatú, korral járó elváltozások. Az ellenőrzés javasolt gyakoriságáról a radiológus tud nyilatkozni, aki a vizsgálatot is végezte. A Remifemin tabletta ebben az esetben is szedhető, biztonságos készítmény, mivel nincsen káros hatással az emlők szövetére. … Olvass tovább »

Üdvözlöm doktor úr! 43 éves vagyok. Egy hónapja ultrahang vizsgálaton cisztát találtak mindkét mellemben és a méhemen. A melleimben csak 5 mm-es. Van-e remény arra, hogy felszívódjanak ezek a ciszták, és mi a teendő ennek érdekében? Szedhetem-e a Remifemi

Üdvözlöm doktor úr! 43 éves vagyok. Egy hónapja ultrahang vizsgálaton cisztát találtak mindkét mellemben és a méhemen. A melleimben csak 5 mm-es. Van-e remény arra, hogy felszívódjanak ezek a ciszták, és mi a teendő ennek érdekében? Szedhetem-e a Remifemin nevű gyógyszert vagy mást javasol?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A mellben észlelt ciszták, az ultrahanglelettől, vagyis a radiológus orvos megítélésétől függően, általában csak rendszeres ellenőrzést igényelnek, tehát legtöbbször jóindulatú, korral járó elváltozások. Az ellenőrzés javasolt gyakoriságáról a radiológus tud nyilatkozni, aki a vizsgálatot is végezte. A Remifemin tabletta ebben az esetben is szedhető, biztonságos készítmény, mivel nincsen káros hatással az emlők szövetére. …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A mellben észlelt ciszták, az ultrahanglelettől, vagyis a radiológus orvos megítélésétől függően, általában csak rendszeres ellenőrzést igényelnek, tehát legtöbbször jóindulatú, korral járó elváltozások. Az ellenőrzés javasolt gyakoriságáról a radiológus tud nyilatkozni, aki a vizsgálatot is végezte. A Remifemin tabletta ebben az esetben is szedhető, biztonságos készítmény, mivel nincsen káros hatással az emlők szövetére. … Olvass tovább »

Van egy hp compaq nx7400 laptom nálam szervízen. Testen keresztül kapta meg a feszültséget. A hibás alkatrész meg van. Akérdés hogy van-e remény hogy még életet verjek bele valahogyan? És hogyan?

A gép nem az enyém de nálam ment tönkre.Jó lenne meg csinálni.Ahibás alkatrész poziciószáma u14.Ha jól néztem akkor a beépített táp része. Várom az ötleteket

Tiszteletem doktor úr! 40 éves vagyok, sajnos cukorbeteg lettem, de az inzulint elvették időközben. Azt szeretném megtudni, hogy szeretnék gyermeket, de mindidáig hiába. Hét hónapja probálkozunk, mindkettőnknek van gyermeke. Van-e remény arra, hogy legyen

Tiszteletem doktor úr! 40 éves vagyok, sajnos cukorbeteg lettem, de az inzulint elvették időközben. Azt szeretném megtudni, hogy szeretnék gyermeket, de mindidáig hiába. Hét hónapja probálkozunk, mindkettőnknek van gyermeke. Van-e remény arra, hogy legyen közös gyemekünk! teljesen kétségbe vagyok esve! Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A cukorbetegség önmagában nem kizáró oka a gyermekvállalásnak, főleg akkor, ha a vércukorszinteket sikerül teljesen egyensúlyban tartani. Amennyiben legalább egy éve próbálkoznak és nem sikerül a teherbeesés, meddőségi specialistához kell fordulni, további kivizsgálás céljából. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A cukorbetegség önmagában nem kizáró oka a gyermekvállalásnak, főleg akkor, ha a vércukorszinteket sikerül teljesen egyensúlyban tartani. Amennyiben legalább egy éve próbálkoznak és nem sikerül a teherbeesés, meddőségi specialistához kell fordulni, további kivizsgálás céljából. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tiszteletem doktor úr! 40 éves vagyok, sajnos cukorbeteg lettem, de az inzulint elvették időközben. Azt szeretném megtudni, hogy szeretnék gyermeket, de mindidáig hiába. Hét hónapja probálkozunk, mindkettőnknek van gyermeke. Van-e remény arra, hogy legyen

Tiszteletem doktor úr! 40 éves vagyok, sajnos cukorbeteg lettem, de az inzulint elvették időközben. Azt szeretném megtudni, hogy szeretnék gyermeket, de mindidáig hiába. Hét hónapja probálkozunk, mindkettőnknek van gyermeke. Van-e remény arra, hogy legyen közös gyemekünk! teljesen kétségbe vagyok esve! Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A cukorbetegség önmagában nem kizáró oka a gyermekvállalásnak, főleg akkor, ha a vércukorszinteket sikerül teljesen egyensúlyban tartani. Amennyiben legalább egy éve próbálkoznak és nem sikerül a teherbeesés, meddőségi specialistához kell fordulni, további kivizsgálás céljából. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A cukorbetegség önmagában nem kizáró oka a gyermekvállalásnak, főleg akkor, ha a vércukorszinteket sikerül teljesen egyensúlyban tartani. Amennyiben legalább egy éve próbálkoznak és nem sikerül a teherbeesés, meddőségi specialistához kell fordulni, további kivizsgálás céljából. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Elment a privi. :) Köszi még1x.
Én hirtelen megörültem hogy ez az amit keresek de nem. Valamilyen torna amit lelehet tölteni.
Sziasztok! Engem is érdekelne, én csak jókat olvastam eddig róla, de nem tudom sehonnan letölteni. :(
Ha írsz privit elküldöm.

Tisztelt Doktor Úr! Évek óta 40-42 napos menstruációs ciklusaim voltak, 2 hónapja megjavult 32-33 naposra a ciklusom. 1 hónapja méhpempőt fogyasztunk párommal. Ha 8 napja késik a nem várt van-e reményem bébire? Fáj, feszül duzzadt a mellem, hányingerem va

Tisztelt Doktor Úr! Évek óta 40-42 napos menstruációs ciklusaim voltak, 2 hónapja megjavult 32-33 naposra a ciklusom. 1 hónapja méhpempőt fogyasztunk párommal. Ha 8 napja késik a nem várt van-e reményem bébire? Fáj, feszül duzzadt a mellem, hányingerem van reggelente. Tavaly augusztustól próbálkozunk, szeptemberben spontán elvetéltem, 1 hónap tilalom után, novembertől próbálkozunk a bébivel. Szedtem 3 hónapig az Elevitet, jelenleg Gravidát szedek és Omega 3 Zsírsavkapszulát + D-vitamínt. A spontán vetélésem előtt se volt pozitív a terhességi tesztem. Lehetek várandós elméletileg negatív teszttel?Számításaim szerint együttlét óta 3 hét telt el.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív eredményű, akkor a fogamzás nem valószínű. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív eredményű, akkor a fogamzás nem valószínű. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Évek óta 40-42 napos menstruációs ciklusaim voltak, 2 hónapja megjavult 32-33 naposra a ciklusom. 1 hónapja méhpempőt fogyasztunk párommal. Ha 8 napja késik a nem várt van-e reményem bébire? Fáj, feszül duzzadt a mellem, hányingerem va

Tisztelt Doktor Úr! Évek óta 40-42 napos menstruációs ciklusaim voltak, 2 hónapja megjavult 32-33 naposra a ciklusom. 1 hónapja méhpempőt fogyasztunk párommal. Ha 8 napja késik a nem várt van-e reményem bébire? Fáj, feszül duzzadt a mellem, hányingerem van reggelente. Tavaly augusztustól próbálkozunk, szeptemberben spontán elvetéltem, 1 hónap tilalom után, novembertől próbálkozunk a bébivel. Szedtem 3 hónapig az Elevitet, jelenleg Gravidát szedek és Omega 3 Zsírsavkapszulát + D-vitamínt. A spontán vetélésem előtt se volt pozitív a terhességi tesztem. Lehetek várandós elméletileg negatív teszttel?Számításaim szerint együttlét óta 3 hét telt el.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív eredményű, akkor a fogamzás nem valószínű. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív eredményű, akkor a fogamzás nem valószínű. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
A kérdező hozzászólása: mint idézetet én is sok helyen megtaláltam...de hogy melyik versbõl/prózából stb-bõl van idézve azt nem... a film címét tudom de a mû címe kell amibõl idézték
Los Angeles-i tündérmese
bocsi a vége lemaradt... Los Angeles-i tündérmese a film címe, a versé Maud, de ne nagyon reménykedj igen szabadon fordították le... Half the night I waste in sighs, Half in dreams I sorrow after The delight of early skies; In a wakeful dose I sorrow For the hand, the lips, the eyes, For the meeting of the morrow . . .

Megnéznétek, hogy van -e remény babára, mert elég alacsony szerintem az ébredési hőm?

www.Ciklus.Hu/images/diagramok/b4dcf08b2682f20d8facf10dd758

Legjobb válasz: Szia! Nem lehet megnyitni, nem jól másoltad be a linket!

Szia! Nem lehet megnyitni, nem jól másoltad be a linket!
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b4dcf08b2682f20d8facf1..
én sem látom. a ciklus. hu-n ahol megnézed a görbéd ott van alul hogy a diagramot az alábbi linken oszthatod meg másokkal. azt másold be ide kommentnek és úgy látni is fogjuk!!
Ha nem tudod belinkelni, írd le, hányadik napon és mennyit mértél...
A kérdező hozzászólása: www.ciklus.hu/images/diagramok/b4dcf08b2682f20d8facf10dd758a487_090112_090202_1233532800_.png újra
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b4dcf08b2682f20d8facf1.. Újra belinkeltem remélem most már jó lesz.
Hol méred a hõdet? Azért is lehet alacsony, ha pl. hónaljban méred.
