Találatok a következő kifejezésre: Van e olyan eszköz (6 db)

Van e olyan eszköz ami kimutatja ha elmegy az áram?

Tehát egy 220 -ba dugható ki eszköz kéne ami kiírja ha elment az áram , és egy számlálón mutatja az áramkimaradásokat, esetleg dátumot is ír hozzá.

Legjobb válasz: Egy mechanikus timer ha nem segít?Amennyit nincs áram annyit késik az órája.

Egy mechanikus timer ha nem segít?Amennyit nincs áram annyit késik az órája.
A kérdező hozzászólása: Hát lehet hogy segít de nem értek az elektromossághoz, szóval ha tudsz mondani egy nevet vagy linket amin meg tudom nézni az jó lenne.
SZVSZ 1-es erre gondolt. http://www.argep.hu/trend/IDOK/Idoekapcsolo-ora.html A mechanikus tárcsát pontosan beállítod és naponta-hetente (attól függ mennyit nincs áram) leolvasod, mennyit késik. negyed órás pontosságot tudsz vele elérni.
A kérdező hozzászólása: Értem, kösz.

Van-e olyan wifis eszköz amit sima routerbe belehet dugni és birom fogni telefonrol?

ha lenne akkor légyszi irjátok le nekem mi a neve és hol lehet venni

Legjobb válasz: Ha lenne, nem kellene wifi routert venni, csak egy kiegészítõ eszközt. A routernek 1 bemenõ csatlakozója van, ahonnan a netet kapja, a LAN-portokon pedig azt szórja tovább elosztva. Nem is tudnád hova csatlakoztatni az eszközt.

Ha lenne, nem kellene wifi routert venni, csak egy kiegészítõ eszközt. A routernek 1 bemenõ csatlakozója van, ahonnan a netet kapja, a LAN-portokon pedig azt szórja tovább elosztva. Nem is tudnád hova csatlakoztatni az eszközt.
WTF?
#1 Te értetted ezt a kérdést?
Én már azt sem értem, mi az a "sima router"?


Van e valamilyen olyan eszköz ami hanggal jelez, ha egy telefonra hívás vagy sms-érkezik?

Egy ismer?söm arról panaszkodott,hogy a barátn?je gyakran nézegeti a telefonját éjszaka,mintha sms-t várna.A hangot leveszi róla így nem lehet tudni ,hogy valóban kap-e sms-t.Van e a villogó telefondíszekhez hasonló eszköz ami hangjelzést is lead ha hívás vagy sms érkezik a telefonra.

Legjobb válasz: Figyelj, ha egy hangszóró közelében van 1 telefon akkor a hangszóró "berecseg". De nem csak akkor, ha hívás van rajta vagy ha sms jön. Mivel a telefon akkor is kommunikál a szolgáltatóval, amikor nincs hívás/üzenet akkor is berecseghet, és szerintem ezek a villódzó bigyuszok is villognak ilyenkor... Nem sok értelmét látom

Figyelj, ha egy hangszóró közelében van 1 telefon akkor a hangszóró "berecseg". De nem csak akkor, ha hívás van rajta vagy ha sms jön. Mivel a telefon akkor is kommunikál a szolgáltatóval, amikor nincs hívás/üzenet akkor is berecseghet, és szerintem ezek a villódzó bigyuszok is villognak ilyenkor... Nem sok értelmét látom
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hogy ez nekünk nem jutott eszünkbe!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!