Találatok a következő kifejezésre: Van e jele, hogy fiú (3 db)

Van e valami jele, hogy fiú vagy lány a pocaklakó ha ultrahangról nem tudtuk még meg?

Gondolok itt hasformára vagy er?sebb sz?rösödés vagy másfajta ételt kivánunk ilyenkor ha fiú???

Legjobb válasz: Ha ilyenekkel traktálnak az mind néphiedelem. A belsõ megérzéseiden kívül, semmi másra nem hagyatkozhatsz sajnos. Üdv, egy 31 hetes kismama

Ha ilyenekkel traktálnak az mind néphiedelem. A belsõ megérzéseiden kívül, semmi másra nem hagyatkozhatsz sajnos. Üdv, egy 31 hetes kismama
Ne higyj semmilyen szóbeszédnek, csak az orvosnak és az ultrahangnak! Lényeg hogy egészség legyen, meg jókedv. Gratulálok a babához! :)
Az égvilágon semmi, ne hidd el a szóbeszédet és nehogy beleéld magad bármelyik nembe! Vagy megtudjátok még, vagy meglepi - így is, úgy is örülni fogtok! Jó babavárást!
Nekem mindenki azt mondja fiam lesz a hasam formaja utan.Pedig lany...

Egy csókból rá tudok jönni, hogy szerelmes e belém a fiú? Vannak erre utaló jelek csókban?

Legjobb válasz: nincsenek. Inkább az érezheted belõle (mennyire szevedélyesen csinálja), hogy mennyire kíván, illetve abból ahogy csinálja lehet halványan következtetni arra, hogy milyen az ágyban. (ha mondjuk egybõl lenyomja a nyelvét e torkodon, akkor azért ne nagyon számíts gyengéd erotikára. De ez sem 100%.) de szerelemre semmiképpen sem.

nincsenek. Inkább az érezheted belõle (mennyire szevedélyesen csinálja), hogy mennyire kíván, illetve abból ahogy csinálja lehet halványan következtetni arra, hogy milyen az ágyban. (ha mondjuk egybõl lenyomja a nyelvét e torkodon, akkor azért ne nagyon számíts gyengéd erotikára. De ez sem 100%.) de szerelemre semmiképpen sem.
Minél több ideje együtt vagytok, annál jobban kiismered. Én legalábbis tudom milyen az mikor a barátom úgy csókol meg, hogy "nagyon szeretlek" (el is mondtam ezt neki azóta néha meg is kérdezi, hogy ugye, ez olyan volt?), de ezt a többi csókjához képest tudom csak meghatározni. Van olyan is neki ami inkább az "azonnal kell egy ágy" címszóval jellemezhetõ... Próbálgasd magadban megkülönböztetni... érezd... ha azt érzed amit a csókja mond, azt úgyis észreveszed és megjegyzed.
Nincsenek. Ezt idõvel érezni kell.

Van egy fiú az iskolában, aki nagyon tetszik de nem tudom, hogy tetszek-e neki. Sokat szokott nézni, meg kinyitja nekem az ajtót stb. Ezek a szerelem jelei?

De mind ezek mellett egy másik lányt meg ölelget. Nem járnak meg semmi csak. Facebookon már egyszer ráírtam, de élõbe még nem beszéltünk. Eggy évvel idõsebb nálam! Mit csináljak, hogy kiderüljön tetszek-e neki?

Legjobb válasz: Kújni akaj!

Kújni akaj!
A kérdező hozzászólása: Hát te beteg vagy!:DD Amúgy kiderült, hogy jár azzal a khm...-mel (r i b a n c c a l ) szóval mostmár mindegy!:c


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!