Találatok a következő kifejezésre: Van e jele, hogy (63 db)

Valaki megtudná nekem pontosan mondani h van-e jele 2-hetesen anak hogy terhes vagyok? Vagy lehetnek jelei?

2-hete kèsik a menzeszem és a pàromal nem védekeztünk.

Legjobb válasz: amiket leírtál, lehetnek a terhesség jelei. 2 hét késés ráadásul elég sok (akkor a baba már idõsebb 2 hetesnél). mindenképp vegyél terhességi tesztet. ha számítanak az anyagiak, a rossmannos facelle-t ajánlom, nincs 500 Ft és tökéletesen mûködik. 3 perc múlva már okosabb leszel :)

Én sem értem, miért nem tesztelsz? Mit vársz tõlünk? Mi nem tudjuk megmondani, csak azt írni, hogy igen, lehetsz terhes, hiszen már 2 hete kimaradt a menzeszed, és nem is védekeztetek. Szóval menjél, vegyél egy tesztet, és csináld meg, ha biztosat akarsz tudni. Egyébként meg ha 2 hete késik, akkor nem 2 hetes terhes vagy, hanem kb. 6 hetes, mert az utolsó menzesz elsõ napjától számolják a terhességet.
amiket leírtál, lehetnek a terhesség jelei. 2 hét késés ráadásul elég sok (akkor a baba már idõsebb 2 hetesnél). mindenképp vegyél terhességi tesztet. ha számítanak az anyagiak, a rossmannos facelle-t ajánlom, nincs 500 Ft és tökéletesen mûködik. 3 perc múlva már okosabb leszel :)
Teszt és kiderül.
nem értem az embereket. miért akarnak itt beszélgetni errõl hosszasan újra és újra kommentelve, ahelyett, h elrohannának egy tesztért és megnéznék, h terhesek-e? ráadásul, mit ad isten, azokra a hozzászólásokra nem is reagálnak, akik a legkézenfekvõbb megoldást, a terhességi gyorstesztet javasolják. az emberi ostobaság határtalan. amúgy képzeld el, én is furán éreztem magam a hét elején, hányingerem volt fogmosáskor, undorítottak az általam kedvelt ételek és hõhullámaim voltak. egyetlen egy kérdést sem írtam ki ide, helyette elsétáltam egy tesztért és megcsináltam. én már tudom, h babát várok, nem itt kérdezgetem vadidegenektõl, akiknek fogalmuk sincs róla (nem is lehetne). és te? hihetetlen, komolyan! már rég orvosnál volna a helyed, ha tényleg gyermeket vársz.
"Egyébként meg ha 2 hete késik, akkor nem 2 hetes terhes vagy, hanem kb. 6 hetes, mert az utolsó menzesz elsõ napjától számolják a terhességet." Pont ezt akartam írni. De a teszt a legbiztosabb.
Igaza van a 7-es válaszolónak, 2 hetes terhesség nincs. Elvileg 6 hetes vagy. Mikor volt az utolsó mensid elsõ napja? Na onnantól kell kezdeni a számolást.
Hát igen, tesztelni azért szoktak, hogy biztosak legyenek benne. Ha már amúgy is tudod, akkor mi értelme lenne tesztelni?
nekem is ugyan ez volt és most ugy néz ki hoyg 6.5 hetes terhes vok de én kb az eleje ota érzem a jeleket mert kb több mint egy honapja fájnak a melleim
Én az elsõ gyereknél nem éreztem 2 hetesen hogy terhes vagyok.A másod babánál már éreztem, érzékeny voltam a szagokra, még a kávé szagától is rosszul voltam.Éreztem a testembe a változásokat.
A kérdező hozzászólása: hàt negativ komikat nem kérek kössz az én dolgom mit irok ki és mit se .. amugy azért nem rohanok tesztért mert nem vagyok bene még bisztos és félek a csalodàstol..
A kérdező hozzászólása: hàt nekem is hànyingerem van néha enyhèn valamitöl és van mikor ojan ilatokat érzek amit màs nem mintha kitisztulna normàlisan az orom vagy nemtudom de fura.. és néha ugy fàj a melem mint ha leakarna szakadni.. terhes lehetek? vagy azért van mert a menzeszem nem jött meg?
Ha már 2 hete késik a menzeszed, akkor már rég ki kell, hogy mutassa a teszt, ha terhes vagy, úgyhogy fölösleges félni a csalódástól. Ennyi erõvel várhatnál még addig, amíg el nem kezded érezni, hogy rugdos a pici. Ha viszont nem vagy terhes, és két hetes késés után negatív lesz a teszt, akkor pedig mindenképp menj orvoshoz, mert az nem normális, hogy ilyen sokat késik. Szóval szerintem csinálj tesztet mindenképp. Most már nincs is szükség arra, hogy reggeli elsõ vizeletbõl csináld, ilyenkor már kimutatja bármikor.

Milyen jelen lehetnek vagy vannak-e jelei egyáltalán egy 16-17 hetes terhesség végének? Úgy értem, hogy észre venné a kismama, ha már nem élne a baba?

Én sajnos mindig is hajlamos voltam a rosszra gondolni sokat...:( második baba, az els?vel nem volt gond, és most a 16. heti UH is minden OK volt. Szóval nincs okom a pánikra, csak kíváncsi vagyok. Köszönöm!

Legjobb válasz: Szerintem ne gondolj ilyenre...a babának árt ez a sok negatív gondolat.....inkább gondolkozz azon h milyen lesz a szobája, v miket kell még megvenni....:)

Szerintem ne gondolj ilyenre...a babának árt ez a sok negatív gondolat.....inkább gondolkozz azon h milyen lesz a szobája, v miket kell még megvenni....:)
A kérdező hozzászólása: igaz...:) ))
annyi minimum, hogy nem mozog. de erre se szabad kétségbe esni, mert ilyenkor még lehet, hogy pár napig nem érzed õt. az is lehet, hogy még egyáltalán nem érezted õt, ezért se aggódj, 20. hétig mindenképp be fog jelentkezni.

Lehet buta kérdés, de első babás vagyok. Nem mindig tudom eldönteni, hogy szopizott-e a babám, vagy csak cicizik? Nincs mérlegem. Van valami jele, hogy eszik-e rendesen? Vagy, ha elalszik utána, akkor biztosan evett?

Legjobb válasz: Szia.Én csak onnan tudtam az elején,hogy látam a nyelõcsövét mozogni,tehát nyelte a tejet,de késöbb megismertem azt az érzést amikor szívja is.Ezeknek a babáknak nagyon erõs a szívó keflexük,érzed a melledbe,hogy szívja ki a tejet,picit szúr,picit feszít.ha csak szopizik akkor különösebben nem érzel semmit csak a bimbód mozgását.Próbáld figyelni a tested jelzéseid.

Szia.Én csak onnan tudtam az elején, hogy látam a nyelõcsövét mozogni, tehát nyelte a tejet, de késöbb megismertem azt az érzést amikor szívja is.Ezeknek a babáknak nagyon erõs a szívó keflexük, érzed a melledbe, hogy szívja ki a tejet, picit szúr, picit feszít.ha csak szopizik akkor különösebben nem érzel semmit csak a bimbód mozgását.Próbáld figyelni a tested jelzéseid.
Ha az én pici fiam hangosan, jóízûen nyeldekel, akkor tudom, hogy jól eszik. Egyébként érzed utána a melled feszességén, hogy mennyit ehetett, mert ha jól evett, akkor teljesen puhára kiszívja belõle a tejcit.
Hát az elején ezt én sem nagyon tudtam.De ha jól megfigyeled, akkor lehet hallani ahogy nyeli a tejet.Ha csak cumizik, akkor csak a szájacskája mozog ütemesen, nem nyel.
szerintem észre veszed ha eszik mert akkor szívja a melled de viszont ha cicizik akkor nem nagyon szivja!
ha éhes egy óra múlva akkor cumizott, ha kibírja 2, 5-3, 5 óráig akkor evett
Figyelj arra hogy ne csak a bimbódat kapja be hanem a körülötte levõ udvar részébõl is.Jó nagyra nyissa a száját és akkor húzd a fejecskéjét a cicihez.Ha csak a bimbót kapja be akkor nincs vákum a szájában. Úgy tudod ellenõrizni hogy az ujjadat dugd be a szája sarkánál. Azt is hallgathatod hogy nyel vagy nem. Ha nem eszik akkor bizos hogyy reklamál. Néha elalszanak evés helyett mert a cici és hogy érzi az anyucit, nyugtatóan hat rájuk. Figyeld a pelust is. Ha többször van naponta pisi akkor minden ok.A kakit azért nem írom mert az változó. Ha tudod vidd el a védõnõhöz hetente és mérje meg ha az megnyugtat.Belejöttök a dolgokba, ne aggódj. Ehhez is idõ kell. Minden jót!

Ágyék sérvel operáltak 6 hónapja mennyire érezhetö az hogy ha kiszakadna es vannak e jelei?

Valaki akivel történt hasonlo tudna valamit mondani esetleg?Nagyon fontos lenne ezt megtudnom...félek hogy esetleg az enyém kiszakadt...

Van-e olyan hogy úgy néz ki mint a router csak nem adja a jelet hanem veszi ÿ (neve+egy link róla kösz?

Legjobb válasz: Bridge-nek hívják és általában párban kell õket alkalmazni, vagy egy routerrel. A kicsit okosabb routerek már mûködnek bridge módban is, így pl xbox-hoz sem kell venni drága wlan adaptert, egy olcsóbb bridge-el megoldható a netre kapcsolása UTP-n

Bridge-nek hívják és általában párban kell õket alkalmazni, vagy egy routerrel. A kicsit okosabb routerek már mûködnek bridge módban is, így pl xbox-hoz sem kell venni drága wlan adaptert, egy olcsóbb bridge-el megoldható a netre kapcsolása UTP-n
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm:)

A teherbeesésnek mindenképpen vannak erősebb tünetei, jelei? Lehet-e olyan hogy apróbb utólag észrevehető jelei vannak? Köszi

Legjobb válasz: Szerintem nincs minden esetben erõsebb tünet. Gondoljunk csak azokra a nõkre, akik nem tervezik a terhességet és gyakran csak a második kimaradt mensi környékén kezdenek el gyanakodni. Sõt, nekem van olyan ismerõsöm, aki 12 hetesen vette észre, hogy terhes. Fogalmam sincs, hogy lehet ennyi idõt eltölteni mensi nélkül úgy, hogy a terhesség gyanúja ne ébredjen fel, de gondolom ilyen esetekben semmilyen erõsebb, észrevehetõ tünetek nincsenek. Én egyébként észrevettem, az elmaradt mensi elõtt pár nappal már nagyon fájt a mellem, pedig korábban szinte soha és voltak apróbb mensire emlékeztetõ fájdalmaim, de ezek valahogy mégis másabbak voltak, mint szokásosan mensi elõtt. Szóval nekem akkor már elég erõs volt a megérzésem, meg sem lepõdtem azon, hogy nem jött meg és másnap a teszt is pozitív lett. Persze az is lehet, hogy ezeket a jeleket mind a remény táplálta és erõsítette fel, mert hónapok óta nagyon vártuk ezt a babát.

Szerintem nincs minden esetben erõsebb tünet. Gondoljunk csak azokra a nõkre, akik nem tervezik a terhességet és gyakran csak a második kimaradt mensi környékén kezdenek el gyanakodni. Sõt, nekem van olyan ismerõsöm, aki 12 hetesen vette észre, hogy terhes. Fogalmam sincs, hogy lehet ennyi idõt eltölteni mensi nélkül úgy, hogy a terhesség gyanúja ne ébredjen fel, de gondolom ilyen esetekben semmilyen erõsebb, észrevehetõ tünetek nincsenek. Én egyébként észrevettem, az elmaradt mensi elõtt pár nappal már nagyon fájt a mellem, pedig korábban szinte soha és voltak apróbb mensire emlékeztetõ fájdalmaim, de ezek valahogy mégis másabbak voltak, mint szokásosan mensi elõtt. Szóval nekem akkor már elég erõs volt a megérzésem, meg sem lepõdtem azon, hogy nem jött meg és másnap a teszt is pozitív lett. Persze az is lehet, hogy ezeket a jeleket mind a remény táplálta és erõsítette fel, mert hónapok óta nagyon vártuk ezt a babát.
Nekem semmilyen tünetem nem volt. Kimaradt a mensim és utána 10 nappal megcsináltam a tesztet, ami + lett. Amikor tudtam, hogy terhes vagyok sem tapasztaltam semmit, csak hogy nõ a hasam. Ugyanúgy kívántam mindent, nem undorodtam sem a cigifüsttõl sem a kávétól....stb mint amitõl szoktak a terhes nõk. A beágyazódásnál szokott picit fájdogálni az alhas, feszülhet a mell, lehet barnázás. Nekem van olyan ismerõsöm, aki a teherbeesést követõen még 4 hónapig rendesen menstruált. Tünetei pedig nem voltak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Talán hétvégén kederül : )
Idegen jelek kéziszótárral!
A hosszú évek és a rutin, amit majd a fiamnak árulok csak el.
Ajánlom a Mi kell a nõnek c. filmet :D !
Rá lehet jönni. Persze ha nem akarsz semmit a csajtól, könnyû azt mondani, hogy nem ismerted fel a jeleit...
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy sose tudom, hogy barátként tekintenek rám, vagy férfi ként.

Nem tudom, van-e baba vagy nincs, de az esély megvan rá. Azt akarom megtudni, hogy a fehérfolyás lehet a terhesség jele? Vagy ennek a kettőnek nincs köze egymáshoz?

Legjobb válasz: A terhesseg alatt megnohet a feherfolyas mennyisege, DE a feherfolyas maga nem bizonyitja a terhesseget, mert pubertaskortol jelen van a szervezet biologiajaban

A terhesseg alatt megnohet a feherfolyas mennyisege, DE a feherfolyas maga nem bizonyitja a terhesseget, mert pubertaskortol jelen van a szervezet biologiajaban
Lehet köze, de van, akinek pont a szárazság jelenti. Ez változó.
Én is ugyanabba a cipõbe járok, bõvebb a folyásom, 30.-ra nem várom. Szorítok neked is és mindenkinek aki babát szeretne.
Néhány helyen azt olvastam, IGEN lehet jele. Sokan pedig a szárazságot tulajdonítják tünetnek, talán mi az elõbbiek közé tartozunk és ez a hónap pozitív lesz. Sok sikert!
Ne haragudj, ez most fáj...
nem, csak olvasta a kérdést és besz*rt tõlexD
Nem nyomozok a férjem után, mert megbízok benne. Nincs okom rá, h kételkedjek benne, mert érzem, h szeret. Különben is, ha más nõvel van valaki, akkor nem az alsója lesz maszatos hanem a nõ. Meg ennyire azért nem nézem a másik nemet madárnak, h összekeni a gatyáját.
és ha egy féknyomot találsz a gatyájában, akkor mi lesz? búza a férj?
Hát ne haragudj, de azt, h megcsal, nem az alsónadrágjából fogod megtudni.
bármilyen hihetetlen van aki megbízik a párjában mert jól mûködik a kapcsolatuk, ha meg mindent megkap az ágyban nem megy máshoz dugni, szóval nincs szükségem ilyen ellenõrzésekre
Ha betétet használnak, akkor nem látszik meg.
Ez nekem is fáj ... :D:D Ha én nyomozni akarnék a paism után hogy megcsal vagy sem akkor nem a nadrágjait nézegetném az tuti egyrészt másrészt ha már kutakodni kell utána régen rossz
Tehát, hogy nem nikotinos? :D
hát életemben ez nem jutott eszemben, de most komolyan ha meg akar csalni, megteszi N
fekete alsón te mit nézel????semmi nem látszódik
Úristen. xD hát nem nézném meg a jelenetet, ahogy maszat után kutatsz titokban. :DDD
"Meg kell mondani a másiknak hogy vége és nem elmászkálni máshoz meg veregetni magának" Na álljon már meg a menet, neked még a "veregetés" is megcsalás? :D Hát, ilyen terrorista nõvel se lennék :P Attól, hogy van partnerem, néha én is rárántok, szóval simán befigyelhet egy spermafoltos alsógatya, de ha így belegondolok, hogy a csajom emiatt képes lenne kirúgni.. ez gáz.
A kérdező hozzászólása: Ha figyelmesen elolvastátok azt amit írtam, nem velem történt meg!Szerencsére!De ma kiderült hogy 2 éve van barátnõje.Hát akkor ezért volt maszatos.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Az évek során valóban hízni hízott és régóta együtt vannak, de egy nagyon csinos ápolt nõ még így is.Mindig fodrászolt haj, jó illat, manikûr, pedikûr szóval szerintem nem ez a megoldás ha valaki elhidegül.Meg kell mondani a másiknak hogy vége és nem elmászkálni máshoz meg veregetni magának.Persze így kényelmes, mosnak fõznek takarítanak rá..
Ne haragudj, én elég rendszeresen dugok, de a gatyám még soha nem lett g*cis... Tudod igényes emberek egyrészt leveszik a gatyát dugás elõtt, másrészt megtörlik/megmossák a farkukat dugás után... Szerintem inkább az ismerõsöd szépen elhízott az évek alatt és egy rusnya tehén lett, apuci meg inkább kiveri naponta, csak hozzányúlni ne kelljen a csoffadt testéhez...
A kérdező hozzászólása: A nõ sûrûn kezdeményez, azzal nincs baj.De szerintem itt már nincs mirõl beszélni.Amikor napi szinten kell nézni valaki gatyáját mert a bizalom megszûnt és az életközösség megszûnt köztük jóformán akkor el kell engedni, nem gatyát nézegetni....
Tudod, ha a barátnõm/párom nézegetné, hogy spermafoltos-e a gatyám, elég gyorsan vége lenne a kapcsolatunknak. Mondjuk úgy öt percen belül. Azért kellene hozzá ennyi idõ, hogy azért el tudjam mondani a véleményemet...
Mármint sûrûbben kezdeményezhetne.
Szerintem ez még nem jelenti azt, h megcsalja. Lehet csak kielégíti magát, és ennyi, vagy spontán... Inkább meg kéne beszélniük, h mi a gond az ágyban. A nõ is kezdeményezhetne.
A kérdező hozzászólása: Az egyik ismerõsöm mesélte hogy gyanús lett neki hogy a párja havonta 1X vagy ritkábban közeledik felé.És állandóan elutasítja a kezdeményezését.Ezek után elkezdte nézegetni a fehérnemût.Hát talált is spermanyomot rendesen.Rákérdezett, persze tagad.Azóta is együtt élnek de a gatyát nézegeti.
a fodrászolt haj aztán baromira gerjesztõ lehet egy tehénnél:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!