Találatok a következő kifejezésre: Van e hogy (6589 db)

Az idén végző gyermek, felvételt nyert szakközépiskolába a 2010-11 évi tanévtől Budapesten. Most vidékre kell költözniük. Lehetőség van e, hogy új lakhelyén azonos szakirányú szakközépiskolába írassák át és mi az eljárás ilyen esetben?

Legjobb válasz: Biztosan van rá lehetõség, abban az esetbe ha van a közeletekben olyan iskola amiben tanítják azt a szakmát. Elõször mindenképpen az iskolát kell felhívni, hogy mit kell tenni ebben az esetben és, hogy mehetsz-e egyáltalán oda. Õk majd mindent el fognak mondani. És ha majd az eredeti iskolának sem ártana szólni, hogy mégsem fogsz tudni oda járni.

Biztosan van rá lehetõség, abban az esetbe ha van a közeletekben olyan iskola amiben tanítják azt a szakmát. Elõször mindenképpen az iskolát kell felhívni, hogy mit kell tenni ebben az esetben és, hogy mehetsz-e egyáltalán oda. Õk majd mindent el fognak mondani. És ha majd az eredeti iskolának sem ártana szólni, hogy mégsem fogsz tudni oda járni.

Van egy tengerimalacom honnan tudom hogy melege van-e? Hogy tudnám lehűteni ha melege van?

Legjobb válasz: Onnan tudod, hogy melege van, ha nem sokat mozog, és ül egyhelyben, illetve fekszik és néz maga elé. Akkor igyekszik minél kevesebbet mozogni, hogy ne legyen melege. Hûvös vizet adj neki.

Onnan tudod, hogy melege van, ha nem sokat mozog, és ül egyhelyben, illetve fekszik és néz maga elé. Akkor igyekszik minél kevesebbet mozogni, hogy ne legyen melege. Hûvös vizet adj neki.
Onnan tudod, hogy melege van, hogy nem mozog sokat és jobban igényli a lédús zöldségeket, gyömölcsöket (alma, paradicsom, paprika).
Egy jégakkut tekerd be törölközõbe és rakd be a ketrecbe
Nekik már 26-27 fokban melegük van. Amilyen idõk vannak mostanában, csoda, hogy hõgutát nem kapott! Én folyamatosan vizes törölközõt tettem a ketrec tetejére + 1, 5 literes flakonban vizet lefagyasztva + A házukba is tettem egy jeges flakont zokniba téve, jégkunyhót csináltam. Még igy is nagyon melegük van, csak fekszenek egész nap, alig eszik a nagyobb szõrûm fõleg õ nem birja. Ja, és még csempe is van betéve, hogy rá tudjanak feküdni.
A kérdező hozzászólása: csempét én is tettem bele de nem fekszik rá.
Ha melege van: amikor kicseréled a helyét mosd át hideg vízzel a ketrec/terrárium alját és csak aztán tedd bele az almot! Ez valamennyire lehûti! Nem ajánlott a ventilátor, mert begyulladhat a fülük!

Rendben van-e hogy egy picit zavar amikor felhozzuk a párommal a nőgyógyász témát mármint rosszul érzem magam olyankor de csak akkor ha férfi nőgyógyászról van szó?

Persze a páros is nőhöz akar menni meg én is úgy jobbnak látnám csak a szülei erőltetik a férfi nődokit. Természetesen nem azt mondom hogy ezt a zavart jelzem a páromnak és hogy hisztit csinálok belőle csak egyszerűen idegesítő érzés. Azt is fel ajánlottam hogy fizetem a magánrendelést de ez se segített de a párom meg én se szeretném ha férfi nődokihoz menne. Ilyenkor mit tudunk tenni és hogy rendben van-e hogy van ez a zavaró érzés? (az érzés biztos nem féltékenység csak zavar)

Legjobb válasz: Majd kinövitek, doktor az doktor teljesen mindegy, ha már így álltok hozzá hogy variáltok akkor jobb ha soha nem mentek vizsgálatra Majd ha szülni megy a barátnõd, akkor se lesz mindegy ki húzza ki a gyereket? Ez bizony féltékenység, a többi csak duma 21/F

Majd kinövitek, doktor az doktor teljesen mindegy, ha már így álltok hozzá hogy variáltok akkor jobb ha soha nem mentek vizsgálatra Majd ha szülni megy a barátnõd, akkor se lesz mindegy ki húzza ki a gyereket? Ez bizony féltékenység, a többi csak duma 21/F
Egek, micsoda probléma! Talán ismersz is KONKRÉT, megbízható, szakmailag oké nõi orvost a közeletekben, vagy csak úgy puffogsz? Erõsen kétlem, hogy a szülei csak azért ragaszkodnának férfi nõgyógyászhoz, mert FÉRFI! Hanem mert õt ismerik megbízható orvosként. Tudod, kb. 10 nõgyógyászból 9 férfi. A maradék 1-bõl sokkal nehezebb jót találni, mint 9 közül. Egyébként meg amíg fiatalkorú a barátnõd, neked nincs sok szavad! Ha pedig felnõtt, igazán lehetne önállóbb!
Ha FELNÕTT, minden további nélkül megválaszthatja. Amíg gyerek, addig a szülei felelnek érte. Mit nem lehet ezen érteni?
A kérdező hozzászólása: Igen ismerek és csak sarokkal lejeb van mint a férfi én és a testvérem is nõi nõgyógyásznál születtem és annál akihez a barátnõmmel szeretnénk járni. De azt nem értem hogy ha úgy is a barátnõm orvosa lesz miért nem választhatja õ meg?

Valakinek valami otlete van-e hogy ha a provident aktiv barlistan tart ami 2 eve ki van fizetve hogy tudoma bar listat megszuntetni?

Es esetleg beperelni oket van-e esely vagy a fogyasztovedelemhez kell fordulni?mit tehet az ember h tisztara mossa a nevet es a passziv barrol is lekeruljon hiszen az nem az en hibam h a probident nem kozolte le 2eve h nincs tartozasom es emellett 11000 huf az osszeg csak!

Legjobb válasz: De mit tettél eddig? Általában elég egy írásbeli felszólítás. a felszólításban ird meg, hogy a PSZAF-hez fordulsz

De mit tettél eddig? Általában elég egy írásbeli felszólítás. a felszólításban ird meg, hogy a PSZAF-hez fordulsz
Mégis mikor kerültél a KHR-be? 2005 óta, aki a minimálbért meghaladó összeg megfizetésével folyamatosan, több mint 90 napon át késlekedik, az kerül fel, de nem 11 e Ft miatt. ( Vagy ha esetleg valamilyen visszaélést követett el). Én is a PSZÁF-et javaslom, ha nem reagálnak az( írásos) megkeresésedre.

Igazam van-e, hogy a tudomány elért eredményeit (pl. evolúció) addig csűrik-csavarják a teológusok, hívők, hogy az a végén belefér a Biblia magyarázatukba az élet keletkezését illetően?

Így sohase tudják megcáfolni azt, amit a Biblia mond, ha mindent belemagyarázva megmagyaráznak.(Pusztán allegória az egész vagy nem természettudományos mű a Biblia stb. ) Így próbálva akarattal belemagyarázással csökkenteni a vallás és a tudomány közti feszültséget? Ez már inkább fanatikus vak hit szerintem. Nem akarják elismerni, hogy nincs igaza a Bibliának. Ilyen felfogással persze örökre tévedhetetlen lesz a Biblia.

Legjobb válasz: Ez persze, hogy így van. De most komolyan, mit vártál? Te önként beismernéd, hogy hibáztál? Õk sem tehetnek mást.

Ez persze, hogy így van. De most komolyan, mit vártál? Te önként beismernéd, hogy hibáztál? Õk sem tehetnek mást.
a sok istenimádót nem tudod meggyõzni semmirõl a vallásos ember büszke a butaságára mert nem érti a nyilvánvalót a "tudós" ember meg szembenéz a tényekkel mondtad volna 200 éve hogy nincs isten azok az állat egyházi vezetõk dobtak volna a kemencébe és megtisztultál volna a bûnös gondolattól
Annál is inkább nem lehet meggyõzni az Istenben hívõket (akik nem hiszékenyek - mert ugyanis azokból vannak ám szép számmal mindkét oldalon!), mert NINCS MIRÕL meggyõzni õket. http://ertem.hu/darwin-nem-tudta-megmagyarazni/
persze az evolúció elmélete se tökéletes de mára az lehetne ha kevesebb tudóst égettek volna máglyán "istenkáromlásért" az evolúció elmélete kézzel fogható bizonyítékokat tartalmaz az isten teremtett mindent szlogenre nincs bizonyíték azon kívül hogy pár fura ruhába öltözött emberke azt állítja õk tudják mert a misebortól hallucinálva ezt mondá az úr
"ha kevesebb tudóst égettek volna máglyán "istenkáromlásért"" Hány tudóst égettek meg máglyán "istenkáromlásért"?
azt nem lehet cáfolni hogy azok az élõlények élnek túl és hoznak utódokat amelyek a legjobban alkalmazkodnak a környezet feltételeihez. Azt sem lehet cáfolni hogy az élõlények küzdenek az élettérért, az életbe maradás, és a szaporodás esélyéért és azok az egyedek élnek túl, és szaporodnak akik a legsikeresebbek ebben a küzdelemben. Az is tény hogy az apró változások idõvel öszeadódnak új kinézetû állatok és növények, új fajok megjelenéséhez vezetnek. Az is tény hogy az egyszerûbb fajokban új mechanizmusok jelennek meg ezek is variálódnak, ami új szervek, új életforma megjelenéséhez vezet. tehát bevan bizonyítva hogy az egyszerûbb élõlényekbõl kialakulhatnak öszetettebbek. És sokszor a megváltozott körülmények miatt egyes fajok bonyolult szervei eltûnnek: pl. vakond csökevény szeme. ezek a jelenségek azonban nem bizonyítják az evolúciós elmélet igazát. Darwin eredeti gondolkodó, és nagy tudós volt, ami követõirõl nem mondható el. A mechanikus neodarwinizmus, a gépies evolúció, egy új pogány vallás mitológiai meséje.
Egy jó honlap amely cáfolja az evolúciós elmélet körüli meséket: http://criticalbiomass.freeblog.hu/
Petõfinek vagy verse, az a címe hogy Anyám tyúkja. Ez a vers nagyon de nagyon ellent mond az evolúciónak. Ezért szerintem Petõfi egész költészete tudománytalan, és nem ad egzakt választ semmilyen kérdésre.
Sokk-al okosabb tudománytalan irodalom helyett olyan mûveket olvasni amelyekben valóban pontos, a tényeknek megfelelõ információk vannak, és nem csak egy két esettel példálódzik hanem hanem kimerítõen körbejárja a kérdésre adható választ. Én ezért leginkább telefonkönyveket szoktam olvasni.
"Az is tény hogy az apró változások idõvel öszeadódnak új kinézetû állatok és növények, új fajok megjelenéséhez vezetnek." Ez nem tény, még soha senki nem figyelt meg "új faj" keletkezést! Alapvetõ dolog persze figyelembe venni, hogy a fajfogalom erõsen vitatott és az evolucionisták is aszerint érvelnek a sokféle fajdefinícióval, ami alátámasztja az adott téziseiket. "Az is tény hogy az egyszerûbb fajokban új mechanizmusok jelennek meg ezek is variálódnak, ami új szervek, új életforma megjelenéséhez vezet." Ez a spekuláció része. Végképp nem tény. A különbözõ (nem új) mechanizmusok variálódása, új szervekhez és új életformához vezetnek? Hol és mikor? "tehát bevan bizonyítva hogy az egyszerûbb élõlényekbõl kialakulhatnak öszetettebbek." Ki, hol és mivel bizonyította? Lemaradtam volna? "És sokszor a megváltozott körülmények miatt egyes fajok bonyolult szervei eltûnnek: pl. vakond csökevény szeme." Ki látta azokat olyannak, mint amilyennek feltételezik, hogy voltak? Valamint a funkció-VESZTÉS, vagyis információvesztés egyenlõ lenne az összetett és bonyolult szervezeti információ gyarapodásával?
20:28 "ezek a jelenségek azonban nem bizonyítják az evolúciós elmélet igazát" Most magyaráztad el pontról pontra, hogy miért biztos az evolúciós elmélet igaza. Hogy ebbõl hogyan következik, hogy mégsem igaz, az nem világos számomra.
Evolúció = (téves) hit Aki ebben hisz az azt állítja, hogy kezdetben volt a por, én pedig azt hogy kezdetben volt Isten ..
"Nem akarják elismerni, hogy nincs igaza a Bibliának" Ezzel a hozzáállással csak az a baj, hogy már alapból te is úgy állsz hozzá, hogy a Bibliának nincs igaza, mert azt akarod rábizonyítani az emberekre, a tudományos érveid segítségével. A tudománynak és a Bibliának szerintem nem feltétlenül kell ellentétben állnia egymással, hiszen ha a Biblia valóban igaz, akkor a tudomány segítségével nem megcáfoljuk a Biblia igazságát, hanem gyönyörködünk a teremtett természet megismerésében, és annak összetettségében, tökéletes rendszerében. Ehhez persze kell egy olyan szemlélet, hogy tudjunk a Biblia olvasásakor mögé látni a szavaknak, hiszen maga mondja, is az Ige, hogy ne a betûhöz ragaszkodjunk, és ne a szavakon lovagoljunk, hanem lássuk meg a mögötte rejtõzõ igazságokat. A másik lényeges dolog pedig amire felhívnám a figyelmedet, hogy a Bibliának nem a teremtés történet a központi, fõ mondanivalója. A Biblia nem azért íródott, hogy hadba kelljen a tudománnyal. Ha egyszer beleolvasol, láthatod, hogy az Ószövetség több mint 900 oldalából csupán 2 oldal az, ahol a teremtés le van írva.
A kérdező hozzászólása: Szó szerint értve, az evolúció szerintem ellentmond a Bibliának. Nem? Mert nincs benne, és ellentmondás. Közben úgy tudom, hogy az evolúció már bizonyított dolog.
A múltkor egy kedves válaszoló leelemzett itt egy Ady verset szó szerint, nem akarom ellopni az ötletét, de nagyon találó volt. Nincs itt semmi csûrés csavarás, te nem akarod látni a fától az erdõt. Egyébként a véletlenszerû evolúcióban egyetlen keresztény sem hisz. De mivel a teremtés módja a következõképpen zajlott: INPUT (utasítás, teremtõ szó) - OUTPUT (az anyag "válaszol" idomul, alakul)ezért ha a teremtés sorrendjét megnézzük, az evolúció éppen egy nagyon elképzelhetõ megoldás. Leszámítva azt a mókás elképzelést, hogy minden egyes változás véletlenül következett be. Ezt hívják intelligens tervezésnek, és nem a fanatikusok sajátja.
Péter, ezt én már megválaszoltam neked párszor az ember kettõs teremtésének történetével amit nem kötelezõ elhinni, de nagyon valósnak látszik, már csak tudományos szemszögbõl is. Freya
A kérdező hozzászólása: Oké. Ti mind hívõk vagytok. Akkor még az lenne a kérdésem, hogy mit jelent a Jézussal való személyes kapcsolat? Hogyan lehetne elmagyarázni egy hitetlennek?
A teremtés dogmája nem biológiai elmélet, az evolúció biológiai elmélete pedig nem vallási dogma. A bibliai teremtéstörténet mítosz, nem pedig természettudományos elmélet. Célja vallási ismeretek közlése, nem pedig természettudományos elméleteké. A kettõ szembeállítása egyszerû árnyékboksz, mivel másról szólnak. Aki ezt képtelen felfogni, az ostoba. Mindkét fél: azok is, akik azt hiszik, hogy az evolúcióelmélet érv az ateizmus mellett, meg azok is, akik azt hiszik, hogy a vallás érv az evolúcióelmélet ellen.
ma 22:16 Lehet, hogy a te apró szektádban így van, de pl. a katolikusoknak semmi bajuk nincs az evolúcióelmélettel. És a keresztények többsége õk, még akkor is, ha õk romlott sátánfajzatok a csipszаr kis neoprotestáns csoportocskák szerint.
22:37 "Akkor még az lenne a kérdésem, hogy mit jelent a Jézussal való személyes kapcsolat?" Szakirodalomból hamar kiderül. "Hogyan lehetne elmagyarázni egy hitetlennek?" Sehogy. Õk elhatározták, hogy azon fognak élvezkedni, hogy ateisták, "tehát" okosabbak a hívõknél, vagyis soha, semmit sem fognak elfogadni, amit egy hívõ mond, csak keresik az alkalmat, hogy gúnyolódhassanak a hívõkön. Ilyen emberekkel nincs értelmes kommunikáció, azaz fölösleges gyõzködni õket bármirõl is.
A kérdező hozzászólása: milyen szakirodalomra gondoltál?
Szerintem hagyni kéne egymás világnézetének PRIMITÍV támadását, mert ez úgyis csak a támadót minõsíti, meg azt, amit képvisel! Viszont a kérdezõnek azt szeretném ajánlani, hogy kutasson a kiegyensúlyozott és igaz válaszok után a másik oldalon is, vagyis a darwini eszméket korrekt és mértéktartó módon kritizáló oldalon is, mert ilyen is van. Abból származik a legtöbb baja az embereknek, amikor egyoldalúak, elfogultak - ugye nem kell messzirõl idecitált példák után kajtatnom? Nagyon téves és torz ábrázolása a valóságnak, mikor a természettudomány alatt kizárólag a materialista naturalizmust látjuk.
Hát, én felnõttként keresztelkedtem, és egy nagyon aranyos lelkész bácsihoz jártam konfirmáció-elõkészítõre. Õ azzal kezdte az okítást, hogy az egész teremtéstörténetet szimbolikusan kell értelmezni. Az evolúciót pedig a keresztény egyházak már elfogadják - csak ugye a hívõk azt mondják, hogy az egész irányítottan történt. Amúgy nagyon sok hívõ tudóst ismerek - pont azért lehet, mert õk látják csak át igazán, hogy micsoda "mérnöki" precizitással van megalkotva a természet, az élõlények, és ez csak úgy, magától, mindenfajta "tudatosság" nélkül egyszerûen nem alakulhatott így ki...
13:20 "az evolúciós jelenségek nyilvánvalóak, sõt az élõlények kialakulása is bizonyított tény." Ennek megfelelõen az evolúció ténye igaz, és az is igaz, hogy az evolúció alapgondolata vagy "primitív elmélete" is igaz. (evolúció ténye = más most az élõvilág, mint régen, evolúció alapgondolata = a túlélésre hajlamos hajlamos túlélni + az élõlények hasonlítanak a szüleikre, de nem pont ugyanolyanok.) "Én arra gondolok hogy vannak evolúciós JELENSÉGEK, de a különbözõ evolúcós ELMÉLETEk viszontnagyon meredekek." Csakhogy ez nem több biológiai részletkérdésnél. Az alapgondolat igaz. Tudjuk, hogy az élet valamikor 4 mrd éve alakult ki, primitív egysejtûekkel kezdõdött és egy lassú, bonyolult folyamatban jutott el az emberig. Ennyi a lényeg, mást nem nagyon kell tudni errõl. A biológusokat persze érdekelheti, hogy konkrétan hogy alakult ki a béka szeme, de ez csak egy szûk szakterületen felmerülõ kérdés, néhány kutató hobbyja. A részletekben az egyes elméletek el fognak térni, de attól még az alapgondolat igaz marad. "Szerintem aki az ateizmust akarja az EVOLÚCIÓVAL igazolni avval nem kell vitatkozni" Azzal tényleg nem kell, mert olyan dolgokat kever össze, amiknek semmi közük egymáshoz. Ugyanez a helyzet azokkal, akik vallási okokból tagadják az evolúciót.

Teljesen rendben van-e, hogy 63 éves nő létemre szerelemre és néha szexre is vágyom? Főleg valakivel való összetartozásra, gyengéd ölelésre, normális gondolkodásu és kúlsejü nő vagyok.

Társkeres? oldalon is probálkoztam, de korosztályomból tulkinálat van, hát most mit tegyek???

Legjobb válasz: Persze, teljesen rendben van. Attól, hogy nem vagy már 20 éves még nincs elõírva, hogy ezentúl csak a fakanálra és a sütõre fordíthatod az összes energiádat. :) Természetes, hogy vágysz a lelki és testi örömökre is. Az én mamám 67 éves, mi is mondtuk neki, hogy keressen magának párt, de õ hallani sem akar róla. Pedig lehet, hogy kellemesebb lenne az élete....

Persze, teljesen rendben van. Attól, hogy nem vagy már 20 éves még nincs elõírva, hogy ezentúl csak a fakanálra és a sütõre fordíthatod az összes energiádat. :) Természetes, hogy vágysz a lelki és testi örömökre is. Az én mamám 67 éves, mi is mondtuk neki, hogy keressen magának párt, de õ hallani sem akar róla. Pedig lehet, hogy kellemesebb lenne az élete....
"Nem az a fontos, az ember hány éves, csak a szíve legyen fiatal!" :)
Ha egyedülálló, akkor igen! De szerintem ezt nem itt kéne megvitatni...nem?
Keress talán kicsit fiatalabbat. Ilyen korban a férfiak már kezdenek rozogák lenni... tisztelet a kivételnek. Hallotam már olyan nõrõl (igaz, 70 fölött volt) - akinek a karjaiban már 4 (szintén hetvenes) férfi halt meg. Jó, nyilván van még temperamentum ebben a nõben, és vonzereje is lehet, ha 4 férfit simán elcsábított - de akkor is.
A kérdező hozzászólása: Kedves Fölényes, mi az hogy nem itt kellene megvitatni? Nem vagyok prüd, de itt néha elképesztöen intim témákat is bedobnak, igenis idevaló a kérdés....

Olyan van-e, hogy a méhnyak kitágul, és a pénisz picit be tud menni oda szex közben?

Ha igen, ez baj-e?

Legjobb válasz: ha már bent van akkor már mindegy.. :) kicsi a hüvelyed.. :)

ha már bent van akkor már mindegy.. :) kicsi a hüvelyed.. :)
Nem. A méhnyak nem tágul ki csak úgy, szerencsére, max szülés közben.
A kérdező hozzászólása: Szülés közben egyértelmû, hogy kitágul. Azért kérdem, mert a barátnõmmel mikor együtt vagyunk, néha van úgy, hogy úgy érzem, mintha valami fura helyre úgy becsusszanna a pénisz, s erre gondoltunk, hogy az lehet. Nem fáj, sõt, még jó is, csak nem tudtam elképzelni, hogy mi lehet az.
Nem valószinu, h a méhnyak kitágul sex kozben.
Nem tágúl ki a méhnyak ezért fáj általában a csajoknak amikor jobban belé hatolnak s nem lehet megszokni, állitolag nagyon felkell ahoz izgitani a csajt hogy ne fájjon s kellö képpen benedvesedjen ott is.

Mennyire függ az egy pasinál, hogy boldog élete van-e, hogy soha nem volt párkapcsolata, soha nem csókolózott, nem volt szexuális élménye nõkkel?

Különválasztható? Itt most fõleg 25-30 feletti férfiakra gondolok, akiknek ebbõl a részbõl nem jutott semmi. De másból megfelelõ mennyiségben, pl. kirándulás, családi szeretet, munka öröme, tanulás stb.

Legjobb válasz: Egy férfi mellé mindig kell egy Nõ, aki törõdik vele.Úgy teljes az élete.

Egy férfi mellé mindig kell egy Nõ, aki törõdik vele.Úgy teljes az élete.
Részemrõl elhanyagolható pedig 25+ vagyok, és soha nem volt senkim. Van jó munkám, jó fizetésem, járok nyaralni.. igen egyedül. Normális az énképem, nem probléma idegent leszólítani és útbaigazítást kérni. Összességében boldognak mondom magam. 1 nõ sem volt, aki viszonozta volna annó 17-23 éves korom között a próbálkozásaimat, pedig nem 1-2 vel próbálkoztam, szóval beleuntam. Nem nagyon érdekel, hogy lesz e valakim. Ilyen az életem, pont. Aki e miatt elítél, vagy lenéz, azzal nem igen tudok foglalkozni. Vannak terveim, és vágyaim a jövõre nézve, de azokban se szerepel semmien partner egyik nembõl sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó, tehát így is fel lehet fogni. Bár én nem tudom ennyire pozitívan szemlélni a dolgokat.
18as vagyok, még annyi, hogy nincs problémám az ellenkezõ nemmel sem. Sõt ügyfeleim 80%a nõnemû, munkatársaim között 2 férfi van, és 12 nõ. Nem vagyok nõgyûlölõ, normális baráti a hangnem közöttünk, és poénkodunk nap mint nap. De itt kb megáll a dolog. 0 érdeklõdés van részükrõl felém, ezek után én nem fogok erõlködni senkinél. Nem szeretném azt, hogy a nõ udvaroljon nekem, de amikor kihívom kávézni, és a poénkodós énjébõl átvált passzív énjére, akkor számomra egyértelmû, hogy munkatársi kapcsolat, az munkatársi kapcsolat.
magányosan mindenki boldogtalanabb
A kérdező hozzászólása: , , magányosan mindenki boldogtalanabb" Elhiszem, de én nem tudok olyan lenni, hogy kényszerítsek egy lányt, hogy elfogadjon ilyennek és velem legyek mindörökké. Mert önszántából egyetlen sem hajlandó egyelõre ilyen áldozatot hozni értem, pedig én tudnék áldozni értük, fél karomat is odaadnám egy szeretõ párért.
"magányosan mindenki boldogtalanabb" 18as vagyok, de ez egy nagy butaság! Azért mert nincs párom, még nem vagyok magányos. A 2 nem függ össze.
A kérdező hozzászólása: Te még 18 évesen fiatal vagy, de én 29 évesen kicsit más helyzetben vagyok.
# 18asnak igaza van Le kell szarni mindenkit magasrol es egyedul is jol kell erezd magadat, ennyi az egesz. Nincs mit sirankozni amig csak ez az 1 dolog hianyzik az eletedbol.
Hát nekem bárcsak ez az egy dolog hiányozna az életembõl.Barátaim sincsenek, ez a másik probléma.Nem miattam nincsenek, hanem szar a környezetem egyszerûen és nincs aki közelebb engedne magához, pedig teljesen normális és kedves vagyok mindenkivel.Én vagyok az igazán megbízható személy, csak ez kívülrõl nem látszik, megismerni meg nem igazán akarnak inkább csak távolságtartóan "beszélgetnek" velem. Így hát nincs nagyon akivel elmehetnék ide-oda, így egyedül szoktam elmenni néha ha van kedvem és idõm is.Ott viszont szinte mindenki társasággal jön meg hasonlók, tehát még ismerkedni is nehéz ott, fõleg így hogy ismeretlenek teljesen.
16:46 25 éves múltam, szóval... Egy 52 lapos kártyapakliban vannak jó, és vannak rossz lapok is. Ha 52 ki van osztva, akkor biztos lesz olyan, aki a jót kapta, és olyan is aki a rosszat. Szerintem erre a "nõ" témára kár ennyire rágörcsölni. Szüzesség egy állapot és nem egy nemi betegség. Élni kell az életet, ismerkedni, nem elmenekülni a lehetõségek elõl, és akkor majd alakul valami.
"fél karomat is odaadnám egy szeretõ párért." itt a probléma.
#25 "Le kell szarni mindenkit magasrol es egyedul is jol kell erezd magadat, ennyi az egesz." Egyedül elmész kirándulni, színházba, mekibe, moziba, buliba, valami rendezvényre, stb? Ha igen, abban mi a jó neked? én megbolondulnék egyedül és cikinek is érezném. Majd másnap magadban röhögsz, hogy hu de jól éreztem magam magammal, meg ezt meg ezt láttam... fontosak a közös élmények, ezek maradnak meg emléknek, nem az egyedül eltöltött idõ... mindenkinek szüksége van párra, hogy boldog legyen, még ha ezt kifelé nem is mutatja, de belül mindenki érzi
A kérdező hozzászólása: De ha egyetlen nõ sem hajlandó velem lenni? Megbolondulok már, nem tudok rájuk hatni. Képtelen vagyok. Kénytelen vagyok én is egyedül menni kirándulni, egyedül menni moziba. De ha valaki ennyi idõsen egyedül megy, a legtöbb ember furán néz rá, fõleg ha többször lát pl egyedül menni ugyanoda. Nincsenek barátaim sem. Így nehéz. A nõk pedig az alapján szûrik le, hogy mennyire vagy potenciális párjelölt, hogy vannak e kapcsolataid, barátaid.
"Egyedül elmész kirándulni, színházba, mekibe, moziba, buliba, valami rendezvényre, stb?" Pontosan! minden helyen jártam más egyedül. Sõt nyaralni is voltam már egyedül. "Majd másnap magadban röhögsz, hogy hu de jól éreztem magam magammal, meg ezt meg ezt láttam..." Nem, nem örülök, mivel tudom, hogy ott jártam és jól éreztem magam. Már hogyne maradna meg emléknek pl elõször látni a tengert. Figyelj, azért mert nincs mellettem egy nõ, még az ilyen utazásokról nem fogok se lemondani se kihagyni. Elmegyek egyedül. Ez csak a kapcsolatfüggõknek probléma. Ki merem jelenteni, hogy legalább annyira élveztem az egyedüli utazást és nyaralást, mintha lett volna velem valaki, és vannak pillanatai amiket sosem fogok elfelejteni.
hmm
28 vagyok és még sosem volt semmilyen kapcsolatom egy lánnyal sem. Az oka: hogy eszméletlenül undorítóan nézek ki. Az életem pedig roppant boldogtalan, fõleg annak a tudatában, hogy sosem lesz egy lány sem, aki szeretni tudna. Ennek ellenére az élet többi területén jól helyt tudok állni, de ez cseppet sem boldogít.
Elég sok múlik rajta. Ráadásul akire ez igaz, az csúnya, és emiatt más téren is nehezebb az élete.
A kérdező hozzászólása: Más téren ne lehet hátránya. Legalábbis nekem még nem volt, pedig vagy 80 lány elutasított eddig, de próbálok boldog lenni. Csak nem mindig sikerül. Az pedig nem igaz, hogy minden férfi mellé kell egy nõ. Szerintem ez nem így van, mert mellettem nem lesz, ezt már 29 évesen látom.
Nagyon nagy mértékben befolyásolja az életét, és mivel nem volt sikeres azon a területen így ez önbizalomhiányt eredményez jó eséllyel.Ami bizony befolyásolhatja a munkáját is, hiszen ha jó kedve van másképpen csinálja valaki a munkáját is mintha semmihez nincsen kedve és csak muszájból teszi.
A kérdező hozzászólása: Miért tenné muszájból a dolgát a munkahelyén? Lehet szereti azt csinálni és ez független attól, hogy van-e párja vagy sincs. Az a baj, hogy én össze sem tudom hasonlítani, milyen az ha van párom és úgy mennék dolgozni, mert nincs összehasonlítási alapom, ezért mondom ezt. De az sem jó, ha itt belesulykolják az illetõbe, hogy ha nincs párod, akkor veled valami baj lehet és nem leszel boldog a magányban. Ez sem jó, ezzel még inkább szöget lehet verni egy érzékeny pasas , , koporsójûba".
van aki jól át tudja konvergálni a magánéleti negatív érzéseit a munkahelyi erõbedobásba
Ha nem vágysz rá, akkor lehetsz boldog. De ha igen, akkor meg pont elég nagy probléma, hogy elcsessze az életed, hiába tökéletes minden más.
És ha lesz melletted nõ? Az én pasim 28 éves volt és szûz (pedig szexi, jó pasi) amikor összejött velem. Én voltam az elsõ barátnõje, most már az elsõ - és remélhetõleg egyetlen :D - felesége vagyok. Amikor megkérdeztem milyen az élete mielõtt megismert, azt mondta nem igazán volt boldog, ráadásul unalmas is volt az élete nélkülem :D
A kérdező hozzászólása: Vágynék rá, de nem tudom sajnos a nõket vagy csak egyet is befolyásolni, hogy legyen a párom, ha nem akar velem lenni. Gondolom értitek.
Nekem vannak ilyen ismerõseim, akik megfelelnek az általad leírt "kritériumoknak" (most 25 évesek). Azt vettem észre, hogy pár éve még többé-kevésbé depressziósok voltak emiatt, viszont mostanság teljesen jól elvannak és nem görcsölnek a kérdésen. "Majdcsak jön valaki" gondolják... Nekem amúgy 1, 5 éve nincs senkim és szerintem engem jobban megvisel a dolog. Ezt azért írom le, mert bár nem tartozik szorosan a kérdéshez, de szerintem az emberek rosszabbul viselik annak a hiányát, amit már megtapasztaltak, mint annak, amiben nem volt részük. Például korai tinikoromban tök jól elvoltunk internet nélkül, viszont a mai gyerekek, akik okostelefonokkal és tabletekkel nõnek fel, biztosan megsínylenék a hiányát, mert már hozzászoktak a jóhoz. Míg akinek most sincs valami miatt internete, az is elvan nagyjából, max. néha elgondolkodik rajta, hogy vajon mások mit élveznek rajta annyira és milyen jó lenne kipróbálni...
A kérdező hozzászólása: De miért nem lesz annyira unalmas egy srác élete adott esetben, ha lesz párja?
Sok más is múlik a csúnyaságon. Egy csúnya ember kevésbé bizalomgerjesztõ, és nem olyan kedvesek vele mások, mint egy jobban kinézõvel (már ha nem ismerik). Az is elég lelombozó tud lenni, amikor beszólnak meg röhögnek rajtad ismeretlenek, velem napi szinten elõfordul.
A kérdező hozzászólása: Ismeretlen nem szólhat be, mert ez személyiségsértõ és fel is jelentheted. Azt nem merik megtenni, hogy nyíltan cikizzenek.
A kérdező hozzászólása: Lehet jobb is, hogy nincs viszonyítási alapom, mert akkor magam alatt lennék. Bár 29 évesen havonta egyszer azért el-elérzékenyülök, tudom ez nem férfias, hogy nincs senkim és valószínû, hogy sosem lesz.
"Ismeretlen nem szólhat be, mert ez személyiségsértõ és fel is jelentheted. Azt nem merik megtenni, hogy nyíltan cikizzenek." - A naivitásnak is van határa és te pont most lépted át.
* amúgy meg külföldön is laknak emberek, és mivel tudom az adott nyelvet nem probléma társalogni.

Mi lehet az oka és rendben van e, hogy az egyik mellemben sós izű a tejem?

8 hónapos a babám, 4 hónapja a ball mellemben történt valami, elzáródtak a csatornák de még egy-egy csepp mindig van benne. Ezt a cicimet egyáltalán nem fogadja el, mire (megkóstoltam) rájöttem, hogy ez lehet az oka - hogy sós. A jobb mellemből támplálom - azzal semmi gond.

Legjobb válasz: Az link az én kérdésem:D Eszembe se jutott, hogy ilyen létezik :D

Az link az én kérdésem:D Eszembe se jutott, hogy ilyen létezik :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!