Találatok a következő kifejezésre: Van e festék ami (6 db)

fodrász. otthon nem szabad a feketét leszedni!
fodrász!!!! ne próbálkozz otthon mert vagy kapásból leégeted a hajad vagy egyszerûen csak olyan színû lesz mintha lefosták volna. nekem kávébarna volt a hajam(már majdnem fekete) és többszöri festés után lehetett csak átszõkíteni és a végébõl 15 centit le is kellett vágni mert sehogy nem jött le a szín.
Le kell szõkíteni, aztán barnával átmenni rajta, de eleinte jó vöröses lesz, kell 3-4 alkalom a jó színhez. Másodszor mentem át a folyamaton:D
garniernek van szõkítõ hajfestéke, nem annyira roncsolja a hajat, mint a szõkítõ por. Én azzal szedtem le. kicsit narancssárgás színe lett tõle. Aztán befestettem olyannal, mint az eredeti hajszínem. (minek írtok ide olyat, hogy fodrász?? nyilván tudja a kérdezõ magától is, hogy az lenne a normális, de pl nekem se volt több ezer forintom fodrászhoz menni!!! otthon 2500-ból megúszhatja a leszedését és befestését. Fodrász meg jóval többet kér és az sem kíméletesebb, mint ha valaki magának csinálja! Ezek a mai hajfestékek kimondottan otthoni használatra vannak gyártva...)

Festem a hajam es nagyon toredezik. Szeretnem megtudni, h van e valami amivel ezt fekezni tudnam?

Legjobb válasz: Próbáld ki a Kallos Latte hajpakolást, fodrászkellékes boltban lehet kapni. 1 liter kb 700ft és nagyon jó:)

Próbáld ki a Kallos Latte hajpakolást, fodrászkellékes boltban lehet kapni. 1 liter kb 700ft és nagyon jó:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom!
Az ecetes olló drasztikus, de hatásos megoldás. Viccen kívül: vágass 1 centit a végébõl és próbálj ki egy másik márkájú hajfestéket, hátha attól van. Nekem pl az alfaparf fodrászhajfestéktõl nagyon töredezett a hajam, de a schwarzkopf-tól és a lorealtól nem. Itthoniban meg pl a palettétõl és a wellától igen, a gerniertõl pedig nem. De ez gondolom egyénfüggõ, anyukám pl palettét használ és neki semmi baja nincs tõle... Plusz minden hajmosáskor használj balzsamot.
Szia! Próbálj ki valamilyen hajápoló balzsamot. Nekem mondjuk festéstõl soha nem töredezik (a hajvasalástól annál inkább). Idõnként pedig tényleg jót tesz, ha a végébõl vágatsz egy keveset, egészségesebbnek látszik a haj, ártani pedig nem árt semmit! Én mondjuk csak olyan hajfestéket veszek amihez van utóápoló balzsam, az én hajamnak jót tesz. Esetleg másfajta festéket is megpróbálhatsz, mert lehet hogy a jelenlegi nem a legjobb a hajadnak. Én legalább 6-7 fajtát próbáltam ki mire megtaláltam azt ami nekem bevált. :) 18/L
- minden hajmosás után balzsam (addig hagyva a hajadon, ameddig a tájékoztató írja, majd alaposan leöblítve) - hetente 1szer PAKOLÁS balzsam helyett (addig hagyva a hajadon, ameddig a tájékoztató írja, majd alaposan leöblítve - ez azért fontos, mert ha nem öblíted le alaposan, zsíros hatású lesz, vagy összeragad). - havonta 1cm vágás belõle (de szerintem inkább fodrásszal). Lehet 2 havonta is, de az a minimum!! - sohase vésüld fentrõl lefelé a hajad! Hülyén hangzik, de lentrõl kezd a fésülést, egyre feljebb haladva. Meglepõen hamar kifésülöd a hajad, tépés nélkül a legkócosabb hajat is!! - ha hajmosás után van rá lehetõséged (otthon ülsz egész nap, vagy otthon alszol), magától száradjon meg, ne hajszárítóval szárítsd! - az utolsó, de szerintem egyik LEGFONTOSABB: vaddisznósörte hajkefét használj!!! Egyáltalán nem töri el a hajad fésülés közben és nagyon gyorsan kijön a legnagyobb gubanc is (azzal a taktikával fésülve, amit leírtam...) Ha ezeket MIND betartod (én midnent betartok ezek közül), akkor szép/szebb lesz a hajad... Nekem is festve van, ráadásul világosszõkére és nagyon gyenge a hajam, vékonyszálú, de mégsincs eltöre és szép hosszúra nõ... Már a hátam közepéig ér, vagy már talán kicsivel hosszabb is és egészséges! Remélem segíthettem:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a tanacsokat!

Van e olyan festék ami nem roncsolja a hajat?

A hajam a szökitéstöl száraz és szálkás és ujra kénne most melliroztatni mivel már levan nölve. DE mivel igy tönkreteszi a hajat ezért a festésre gondoltam hogy megkénne probálni. VAn e olyan festék aminem rocnsolja a hajat,VAgy kevésbé, Vagy esteleg még jót is tesz a hajnak?

Legjobb válasz: Van olyan festék,persze. Pl.: a Kemon-nak van a joghurt kivonatos festéke,az táplálja a hajat. És van ammóniamentes festék is,ami nem roncsolja a hajat,mert nem tartalmaz olyan adalékanyagot,mint a H2O2 (hidrogén-peroxid) azaz hidrogént. Viszont ugyanazt a kívánt eredményt éri el.

Van olyan festék, persze. Pl.: a Kemon-nak van a joghurt kivonatos festéke, az táplálja a hajat. És van ammóniamentes festék is, ami nem roncsolja a hajat, mert nem tartalmaz olyan adalékanyagot, mint a H2O2 (hidrogén-peroxid) azaz hidrogént. Viszont ugyanazt a kívánt eredményt éri el.


Van egy fém szemüvegkeretem, ami leesett, és a festék leütõdött, így pár helyen (a sarkain nagyon és középen) a fém villan ki, ami elég csúnyán néz ki. Van-e olyan lehetõség, hogy ezt valahol ki tudják javítani, vagy muszáj lesz újat venni?

Legjobb válasz: ha valami nagyon extra egyedi festése van ( pl:flip-flop) akkor érdemesebb újat venni,mert elég drága azt javítani,ha egyáltalán lehet. de ha semmi extra mondjuk:piros akkor keresel egy boltban (játék,makett,modell) megfelelõ árnyalatot és otthon kipingálod. a modell,maket festékek igen sok színvariációban kaphatóak és nem is drágák 300-800Ft-ig és nem 1 litert kapsz amit aztán nem tudsz mire használni,hanem kissebb adagot.

ha valami nagyon extra egyedi festése van ( pl:flip-flop) akkor érdemesebb újat venni, mert elég drága azt javítani, ha egyáltalán lehet. de ha semmi extra mondjuk:piros akkor keresel egy boltban (játék, makett, modell) megfelelõ árnyalatot és otthon kipingálod. a modell, maket festékek igen sok színvariációban kaphatóak és nem is drágák 300-800Ft-ig és nem 1 litert kapsz amit aztán nem tudsz mire használni, hanem kissebb adagot.

Olyan falra, amin most széria mestervakolat van (a festéket lecsiszoltam zsiráfcsiszolóval), rátapadna-e egy vagy két réteg mész-cement vakolat?

Mert azután majd hagyományos oltott mésszel szeretném a szobát kifesteni.

Legjobb válasz: Miért is szeretnéd ezt?

Miért is szeretnéd ezt?
A kérdező hozzászólása: A mész-cement vakolatot tulajdonképpen csak glett gyanánt tervezem. 1-2 mm-t. Finomvakolatra gondoltam, illetve olyat is találtam, hogy meszes glett, így hívják.
Nem, gipsz alapú anyagra már nem szabad tenni cementeset, ez építõipari alapszabály, mivel kikeményedne egy viszonylag puhább rétegen (-> kéregképzõdés). Olyan, hogy cement-mész kombó még soha nem is hallottam, kivéve akkor amikor beleraktak egy marék cementet a fetõmészbe. Gletelésre elképzelhetetlen. Én a meszesglettet javasolnám gletteléshez. Azt lehet kapni zsákos porban is és mész alá tökéletes, még alapozni sem kell sem alatta sem felette - sõt ez esetben az alapozás káros a mész alatt.
én lealapoznám, rigipszel áthúznám és lecsicsognám kétszer és kimeszelném.
3-as te nagyon nagy butaságokat hordtál össze :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!