Találatok a következő kifejezésre: Van e festék (22 db)

Van e olyan festék ami nem roncsolja a hajat?

A hajam a szökitéstöl száraz és szálkás és ujra kénne most melliroztatni mivel már levan nölve. DE mivel igy tönkreteszi a hajat ezért a festésre gondoltam hogy megkénne probálni. VAn e olyan festék aminem rocnsolja a hajat,VAgy kevésbé, Vagy esteleg még jót is tesz a hajnak?

Legjobb válasz: Van olyan festék,persze. Pl.: a Kemon-nak van a joghurt kivonatos festéke,az táplálja a hajat. És van ammóniamentes festék is,ami nem roncsolja a hajat,mert nem tartalmaz olyan adalékanyagot,mint a H2O2 (hidrogén-peroxid) azaz hidrogént. Viszont ugyanazt a kívánt eredményt éri el.

Van olyan festék, persze. Pl.: a Kemon-nak van a joghurt kivonatos festéke, az táplálja a hajat. És van ammóniamentes festék is, ami nem roncsolja a hajat, mert nem tartalmaz olyan adalékanyagot, mint a H2O2 (hidrogén-peroxid) azaz hidrogént. Viszont ugyanazt a kívánt eredményt éri el.

Eredetileg sötétszőke, hosszú hajam szeretném hajbemosó festékkel világosbarnára színezni. Érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata, hogy mennyi idő alatt és mennyire csúnyán kopik ki, és végül visszakapom-e az eredeti hajszínem?

Legjobb válasz: Nagyon ronda lesz! Tesómnak ki kellett szõkítenie a haját, mert nem akart kijönni a barna, ráadásul nagyon rondán kopott, rezes színe lett néhol, és nem, nem tartós festék volt, hanem színezõ, pár hajmosás után kijön felirattal. Ne vegyél. Ha szeretnél változtatni, vagy megtudni, hogy jól állna-e a barna, akkor menj olyan boltba, ahol vannak parókák és tudsz próbálni, pesten van 1 pár.

Nagyon ronda lesz! Tesómnak ki kellett szõkítenie a haját, mert nem akart kijönni a barna, ráadásul nagyon rondán kopott, rezes színe lett néhol, és nem, nem tartós festék volt, hanem színezõ, pár hajmosás után kijön felirattal. Ne vegyél. Ha szeretnél változtatni, vagy megtudni, hogy jól állna-e a barna, akkor menj olyan boltba, ahol vannak parókák és tudsz próbálni, pesten van 1 pár.
A kérdező hozzászólása: Jaj, szegény... Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Még jó, hogy nem tettem tönkre.. és ha befesteném rendes festékkel, az nagyon csúnyán nõne le? :/
Sajnos mindegyik festék csúnya, mikor lenõ.. Nekem szép aranybarna hajam volt, általánosban !vörös!...borzalom hajszínezõt vettem, iszonyat lett a hajam tõle, aztán jöttek a festékek sorra és nem jött vissza az eredeti hajszínem. Voltam szõke is, de a szõkítõt nagyon el kell találni és se olcsó se drága fodrász, se magadnak nem tudod normálisan rövid idõ alatt szép színûvé tenni. Tudom, hogy foglalkoztat és szeretnél változtatni, de hidd el, hogy a természetes hajszínnél nincs szebb, pláne a természetes szõkénél. Mondjuk, függ attól is mennyire sötét az a sötétszõke, meg hogy dobja le a hajad, nekem a közép tájékán kopik le elõször.. szval nem szép látvány ha elüt az eredeti hajszínemtõl. Megpróbálhatod, hogy befested és utána kiszõkíted megint:D
A kérdező hozzászólása: Hát, eléggé sötét a hajam, van aki azt mondja rá, hogy barna, van aki még azt, hogy szõke.. Nagyon szerettem volna barnát, de ilyen áron inkább nem..maximum ha mégis, akkor inkább befestetem, ha lenõ, visszajön az eredeti hajszínem. Remélem.. Kár, hogy sok jóval kecsegtettek a hajszínezõk..
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?start=78&hl=hu&client=firefox-a&.. elég nehéz volt hasonló színt találni, de kb ilyen színû hajam van, mint ennek a lánynak. :)
szia megint:D igazából megértelek, nem fogod megállni, h be ne fesd:D Úgyh, mivel én már 600féle festéket próbáltam, ill. fodrász is volt, egyik sem oldotta meg a problémát, viszont a hab festék, ami mostanában jött be a piacra legalább könnyû felvinni, és egységes lesz, nekem sosem sikerült egységes színûre megcsinálni, szval mivel te még kezdõ is vagy ilyen téren, mindenképp hab festéket vegyél, de ne a lorealt!!! loral sublime mousse a neve, dm-ben, müllerben megtaláható mind a 3, rossmanban csak 2 félét találtam. Loreálnál az a baj, h sötét barnát csinált a hajamból, közbe ezt a félét vettem: http://www.lorealparis.ca/_en/_ca/minisites/sublime_mousse/_.. Úgy hogy a másik 2õ közül válassz, ezzel menni fog. Majd írd meg, hogy sikerült!

Renault Clióhoz javító festéket keresek 1997 évjárat metáll zöld színben. Van-e szín kódja, ha van hol található? Lehet-e kapni eredeti gyári festéket?

Legjobb válasz: Menj el egy autófesték boltba, elvileg adattábla alapján meg tudják állapítani a pontos színét (persze csak ha gyári még a festés). Utána akár 1 decit is adnak, megfelelõ színre keverve. Én is így voltam, igaz, egy opellel.

Menj el egy autófesték boltba, elvileg adattábla alapján meg tudják állapítani a pontos színét (persze csak ha gyári még a festés). Utána akár 1 decit is adnak, megfelelõ színre keverve. Én is így voltam, igaz, egy opellel.


Van egy fém szemüvegkeretem, ami leesett, és a festék leütõdött, így pár helyen (a sarkain nagyon és középen) a fém villan ki, ami elég csúnyán néz ki. Van-e olyan lehetõség, hogy ezt valahol ki tudják javítani, vagy muszáj lesz újat venni?

Legjobb válasz: ha valami nagyon extra egyedi festése van ( pl:flip-flop) akkor érdemesebb újat venni,mert elég drága azt javítani,ha egyáltalán lehet. de ha semmi extra mondjuk:piros akkor keresel egy boltban (játék,makett,modell) megfelelõ árnyalatot és otthon kipingálod. a modell,maket festékek igen sok színvariációban kaphatóak és nem is drágák 300-800Ft-ig és nem 1 litert kapsz amit aztán nem tudsz mire használni,hanem kissebb adagot.

ha valami nagyon extra egyedi festése van ( pl:flip-flop) akkor érdemesebb újat venni, mert elég drága azt javítani, ha egyáltalán lehet. de ha semmi extra mondjuk:piros akkor keresel egy boltban (játék, makett, modell) megfelelõ árnyalatot és otthon kipingálod. a modell, maket festékek igen sok színvariációban kaphatóak és nem is drágák 300-800Ft-ig és nem 1 litert kapsz amit aztán nem tudsz mire használni, hanem kissebb adagot.

Van-e Loreal-tól szép szőke festék? Ilyesmit szeretnék:

http://www.google.hu/search?hl=hu&q=foxylocksextensions&bav=..

Legjobb válasz: van,de ne a drogéirásokat keresd,hanem menj be egy fodrászkellékeshez,akár képet is vihetsz úgy a legegyszerûbb és ott segítenek!

van, de ne a drogéirásokat keresd, hanem menj be egy fodrászkellékeshez, akár képet is vihetsz úgy a legegyszerûbb és ott segítenek!
Loreal 9.13-at ajánlom.. elvileg boltokba is van, legalábbis láttam már.
Ilyesmi a doboza http://forum.sanomabp.hu/forumkep/17/168043/430/12879537/1.jpg Ettõl olyasmi színû hajad lesz.. ez hamvas és arany árnyalatú
A fordászkellékesnél drága a loreal. Amúgy ha elõször fested, inkább egy jó fodrásszal csináltasd, fõleg ha sok árnyalat különbség van a hajadban. Ha amúgy is szõke vagy csak másmilyen vagy kicsit sötétebb csak akkor érdemes magadnak
A kérdező hozzászólása: Sajnos drágák igen. Most éppen wellaton hamuszõkét használok, tehát már szõke vagyok. Csak a töve ne lenne sárgás, amúgy meg vagyok elégedve vele. Köszönöm szépen a kommenteket, ha van még ötlet, akkor jöhet. :)

Olyan falra, amin most széria mestervakolat van (a festéket lecsiszoltam zsiráfcsiszolóval), rátapadna-e egy vagy két réteg mész-cement vakolat?

Mert azután majd hagyományos oltott mésszel szeretném a szobát kifesteni.

Legjobb válasz: Miért is szeretnéd ezt?

Miért is szeretnéd ezt?
A kérdező hozzászólása: A mész-cement vakolatot tulajdonképpen csak glett gyanánt tervezem. 1-2 mm-t. Finomvakolatra gondoltam, illetve olyat is találtam, hogy meszes glett, így hívják.
Nem, gipsz alapú anyagra már nem szabad tenni cementeset, ez építõipari alapszabály, mivel kikeményedne egy viszonylag puhább rétegen (-> kéregképzõdés). Olyan, hogy cement-mész kombó még soha nem is hallottam, kivéve akkor amikor beleraktak egy marék cementet a fetõmészbe. Gletelésre elképzelhetetlen. Én a meszesglettet javasolnám gletteléshez. Azt lehet kapni zsákos porban is és mész alá tökéletes, még alapozni sem kell sem alatta sem felette - sõt ez esetben az alapozás káros a mész alatt.
én lealapoznám, rigipszel áthúznám és lecsicsognám kétszer és kimeszelném.
3-as te nagyon nagy butaságokat hordtál össze :D

Hogy nézhetem meg hogy a nyomtató patronból ki van-e fogyva a festék?

Hp Deskjet 3620 típusú nyomtatóm van, és mikor bekapcsolom, a bekapcsoló gombnál csak villog a fény. (normál esetbe folyamatosan világít) Lehet hogy kifogyott a tinta? Hogy tudom megnézni? (csak mert sehol nem mondja)

Legjobb válasz: Nyomtass egyet és nézd meg...

Nyomtass egyet és nézd meg...
A kérdező hozzászólása: hát ez az hogy nem akar nyomtatni...
fodrász. otthon nem szabad a feketét leszedni!
fodrász!!!! ne próbálkozz otthon mert vagy kapásból leégeted a hajad vagy egyszerûen csak olyan színû lesz mintha lefosták volna. nekem kávébarna volt a hajam(már majdnem fekete) és többszöri festés után lehetett csak átszõkíteni és a végébõl 15 centit le is kellett vágni mert sehogy nem jött le a szín.
Le kell szõkíteni, aztán barnával átmenni rajta, de eleinte jó vöröses lesz, kell 3-4 alkalom a jó színhez. Másodszor mentem át a folyamaton:D
garniernek van szõkítõ hajfestéke, nem annyira roncsolja a hajat, mint a szõkítõ por. Én azzal szedtem le. kicsit narancssárgás színe lett tõle. Aztán befestettem olyannal, mint az eredeti hajszínem. (minek írtok ide olyat, hogy fodrász?? nyilván tudja a kérdezõ magától is, hogy az lenne a normális, de pl nekem se volt több ezer forintom fodrászhoz menni!!! otthon 2500-ból megúszhatja a leszedését és befestését. Fodrász meg jóval többet kér és az sem kíméletesebb, mint ha valaki magának csinálja! Ezek a mai hajfestékek kimondottan otthoni használatra vannak gyártva...)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!