Találatok a következő kifejezésre: Van e óvszer vásárlásnak (1 db)

Van e az óvszer vásárlásnak korhatárja?

Még fitalabb vagyok, de ha úgy alakulna a dolog nem akarok felkészületlen lenni. Történhet esetleg az, hogy egy áruházban nem adják ki az óvszert?

Legjobb válasz: nincs

nincs
Érdekes amit mondtok, én még sosem találkoztam ilyennel. Bár szerintem bolt, vagy patika a legjobb:)
Amikor Angliába mentünk ki, útközben minden benzinkútnál volt a mosdókban óvszerautomata.Nem lenne hülyeség Magyarországra is több...és elérhetõ helyekre.(Pl, nõi mosdókba is, nem csak pasikhoz):D
Ez nem károsítja az egészséged, és bár a fiatalkori szexet nem nézik jó szemmel, inkább védekezzen, minthogy a lány terhes legyen :)
Nem történhet ilyen :-) Mivel nincs elzárva, mint pl a cigi... Nyugodtan vehetsz te is óvszert.
Ez az óvszerautomata is olyan mint isten, sokan hisznek benne de még senki sem látta:D:DÉn még sosem:SHol van ilyen, csak a puszta kiváncsiság kedvéért mert nincsen szükségem rá:D
Westend férfi mosdójában van egy óvszerautomata, de sajna nem Durex vagy LS.
Nálunk a suli összes mosdójában van óvszerautómata, két fajtát ad ki (mindkettõ a masculan "családból" való), meg tampont meg rágót, úgyhogy nagyon passzolnak a dolgok benne :D A koliban is volt az összes mosdóban, de azokat megszüntették, ill. kikapcsolták. Természetesen pont azon a hétvégén, amikor mi elõször feküdtünk volna le egymással, mert elõtte hétközben még mûködött, csak akkor még nem volt tervben :DDDDD
Nincs korhatára :) De ha félsz venni, akkor keress egy óvszerautomatát :D
Mondjuk patikába ne menj, szerintem tök kínos lehet, egyrészt a csend miatt esetleg, másrészt kérni kell, meg minden... Egyszerûbb drogériába.
Drogériára szavazok én is, ott legalább Te választod ki, és nem kell kérni, a kasszánál meg nem szólnak úgyse semmit, mondjuk én a legelsõnél kicsit zavarban voltam, mert csak gumiért mentem be, és a kosaramban a 2 dobozon kivül más nem volt:D:DRáadásul velem egykorú csaj volt az eladó, és vigyorgott rám...:D
A kérdező hozzászólása: köszi.
Boltba azért jó mert ott válogathatsz(pl DM(nem reklám:D) van csomo fajta amilyeik tetszik meg vannak akciók:)
LOL Nálunk az egyetemen szintén van mindegyikben automata, csak a fele üres. FASZÁN NYELI A LÓVÉT!
A felettem hárommal (a kérdezõvel együtt néggyel :D) fölöttem lévõnek üzenem, hogy nálunk a fiú és lány mosdókban is van automata :DDDDD De még így sem elég elterjedt az országban, mondjuk gondolom a koliban nem kapcsolták volna ki, ha lett volna forgalma, de nem volt, úgyhogy ebbõl a szempontból megértem, hogy nem raknak ki többet :(
A kérdező hozzászólása: Nem félek venni. Csupán biztos akartam benne lenni, hogy vehetek, de így már okés.
Nállunk a suliban van a tanári lépcsõ mellett amit a diákok nemhasználhatnak.... Hmmm... elgondolkodtunk vajon mitörténhet órák alatt vagy szünetben ott.XD Amugy nincs korhoz kötve. Nyugodtan bemehetsz egy áruházba kérhetsz, vehetsz. Vagy patikában, vagy bárhol. Amugy az automatákkal neszenvedj. a sulin kívül még én sem találkozam vele. Amugy igazad van, jobb a biztonság.
Természetesen ilyen nem lehet. Kezdjük ott, mint az elõttem szóló is már mondta, nem káros az egészségre, tehát kiadják. Másrészt pedig akárhány éves is vagy, nem fogják figyelembe venni, és még megjegyzést sem tehetnek. Hiszen hiába, hogy nem néznek a fiatalkori szexre jó szemmel, ez magánügy. Senkinek semmi köze hozzá, csak neked és a partnerednek, fõleg nem a boltosnak... Én 14 évesen vettem elõször óvszert, arcrezzenés nélkül kiadták, csak annyit mondtak, hogy mennyi lesz. Ráadásul voltak többen is a sorban, így lefordítottam, és a csaj annyira diszkrét volt, hogy nem fordította vissza... Nyugodtan vásárolj, és legyen eszed, hogy használod!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Escapelle tabletta bevétele után mennyi idő után jön meg a vérzés? Pecsételő vérzésre számítsak?

5

Aki kiszakadt gumis kérdést vetett itt fel, azoknak tényleg kiszakadt?

Közel 400 kiszakadt gumis kérdés van gyakorin. Nekem még sosem volt ilyen. Nem az inkább az ok eme kérdésekre, hogy ezt kell mondani, mert az nem lehet írni, hogy annyira be voltam állva, hogy nem tudtam erre figyelni? :-) Kérdésfeltevők, a ti válaszotokat is várom. :-)

6

Teherbe lehet esni úgy, ha nem élveztek belém?

Egy hete menstruáltam utoljára, és már ovulálok. A barátommal, pár napja, rögtön a menstruációm után együtt voltunk, óvszer nélkül, de nem élvezett belém, és semmi előváladék nem volt. Teherbe eshettem, vagy a hirtelen váladék csak valami más miatt van?
Kérem segítsetek, komoly válaszokkal, előre is köszönöm szépen!

9

Az alkohol csökkenti a fogamzásgátló tabletta hatását?

Pl egy doboz sört iszok,rá félórára beveszem az aznapi tablettámat,úgy véd?

6

Ha fogamzásgátlót szedek, akkor lehet mellette alkoholt innom, vagy olyan mint a többi gyógyszer vagy antibiotikum, hogy nem ajánlott?

6

Ha fogamzásgátlót szedek, tényleg csökkenhet a nemi vágyam?

Szeretném a tablettát, mert azt hiszem abban jobban bíznék, mint a gumiban, és tudom, hogy a barátomnak úgy sokkal jobb lenne... De félek, hogy pl. meghízok tőle nagyon, vagy nem fogom már kívánni.

5

Mi van akkor, ha én nem akarok, nem fogok foggátlót szedni?

Nincs ugyan barátom, de felmerült bennem, hogy ha esetleg majd lesz, akkor ez mennyire lesz probléma? Lehet szakító ok, ha csak és kizárólag gumi óvszerrel vagyok hajlandó szexelni?

20

Elkezdtem szedni a Velgyn fogamzasgatlot de rosszul kezdtem . De mar rajottem hogy is van ez es elkezdtem normalis szedni ilyenkor mivan? Vagy eggyaltalan van valami?

3

Fogamzásgátlót szedek 5 napja, most mégis késik. Mitől lehet?

Már nagyon be vagyok parázva attól, hogy terhes vagyok. Nem maradt ki gyógyszer, mindig ugyanakkor veszem be, de a párom mindig bennem megy el, de utána egyből kiszokott folyni minden. A 7 napos szünetben vagyok, általában a 3. napon jön meg, és most az 5. van! A hasam fáj, van egy kis barna folyás, ennyi. Nagyon félek, terhes lennék? De hát a tabi azért van hogy ne legyek még akkor se ha belém megy, nem?
18L

9

Negatív terhességi teszt?

Már második hete késik... Ma úgy döntöttem csinálok egy tesztet, de negatív lett. Mennyire lehet biztos, hogy nem vagyok terhes? Csinálnom kéne még egyet vagy most már itt az ideje az orvosnak?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!