Találatok a következő kifejezésre: Van barátság és (144 db)

Van barátság és szerelem közti állapot? Ha igen hogy nevezik, egyáltalán van ennek neve?

Ugyanis van egy fiú akit szeretek,de nem szerelemb?l de nem is csak úgy mint egy barátot.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Fellangosalnak hivjak, es majd idovel elmulik.

Fellangosalnak hivjak, es majd idovel elmulik.
Nekem is most ilyenem van:)
Nekem is hasonló van...Csak mi már jártunk és akk nagyon szerettem, de megbántott. Most újra összejöttünk, és sokkal többet érzek iránta mint barátság, de már nem szeretem annyira mint régen...lehet h az a baj, h nem tudok már benne annyira megbízni :Y
A kérdező hozzászólása: :S
Több, mint barátságnak szoktam hívni.Mondjuk az ilyenekbõl mindig szerelem lett a végén, legalábbis nekem.:)

Tényleg van barátság férfi és nő között?

véleményeket, ellenvéleményeket kérnék!

Legjobb válasz: Azt gondolom, ez pont olyan kérdés, amiben nem igazán lehet általánosítani. Szerintem lehet õszinte barátság - és csak barátság - férfi és nõ között. Nõ vagyok, a legjobb barátom pedig (a párom mellett) egy férfi. Sosem volt semmi több köztünk mint mély és õszinte barátság, régebb óta ismerem, mint a társamat. Mindent tudunk egymásról, tényleg barátok vagyunk és ezt az én barátom és az õ barátnõje is tolerálja (szerencsére, nagyon rendes dolog tõlük). Mióta ezt a fiút ismerem és barátok vagyunk, azóta hiszek a férfi-nõ barátságban. Elõtte is azt gondoltam, hogy nem lehetetlen dolog, voltak is fiú-barátaim, de azok a barátságok vagy nem voltak tartósak igazán, vagy az történt, amit itt már többen is említettek: elõbb vagy utóbb egyikünk többet akart, mint a másik. Nem mintha az baj lenne, csak nem voltunk szinkronban - a másik általában nem akart többet barátságnál.

Létezik. Párkapcsolatban élek, de vannak barátaim, akik már 20 éve jó barátaim. Semmi több. És a férjemnek is vannak nõi barátai sok-sok éve.
Azt gondolom, ez pont olyan kérdés, amiben nem igazán lehet általánosítani. Szerintem lehet õszinte barátság - és csak barátság - férfi és nõ között. Nõ vagyok, a legjobb barátom pedig (a párom mellett) egy férfi. Sosem volt semmi több köztünk mint mély és õszinte barátság, régebb óta ismerem, mint a társamat. Mindent tudunk egymásról, tényleg barátok vagyunk és ezt az én barátom és az õ barátnõje is tolerálja (szerencsére, nagyon rendes dolog tõlük). Mióta ezt a fiút ismerem és barátok vagyunk, azóta hiszek a férfi-nõ barátságban. Elõtte is azt gondoltam, hogy nem lehetetlen dolog, voltak is fiú-barátaim, de azok a barátságok vagy nem voltak tartósak igazán, vagy az történt, amit itt már többen is említettek: elõbb vagy utóbb egyikünk többet akart, mint a másik. Nem mintha az baj lenne, csak nem voltunk szinkronban - a másik általában nem akart többet barátságnál.
Van! Rengeteg fiú barátom van, és senki nem akar a másiktól semmi komolyabbat egyszerû barátságnál. :)
Létezik! Középsuliba olyan osztáyba jártam, ahol 5 lány volt, a többi fiú. A lányokkal is jóban voltam, de a fiúkkal sokkal jobban meg lehetett beszélni mindent. Aztán késõbb is alakultak ki barátságok fiúkkal. Tehát én hiszem, hogy van.
Van. Csak azok az emberek mondják, hogy nincs akik már megcsalták a párjukat, vagy õket csalta meg a párjuk. Ha szereted a párod, bárki lehet a legjobb barátod, soha nem fogsz hozzá vonzódni.
Létezik... ELõtte.. vagy Utána:D Komolyra fordítva... az egyik mindig többet akar.
Egyet kell értenem az elõzõvel!
Tényleg van! Nekem a párom a legjobb barátom! :)
Biztan állíthatom hogy van!
Létezik. Tiszta hülyeség egyébként olyasmiket állítani, mint "nincs férfi/nõ barátság", meg "az egyik mindig többet akar", mert ezek általános kijelentések, amiket egyetlen ellenpélda is cáfol. Szóval a "nincsen..." egy olyan irreális állítás, aminek mint "véleménynek" kevés értelme van és nem lehet mellette érvelni, hiszen egyszerûen ott van egy halom ellenpélda. Én férfi vagyok, nekem van 2 nõ barátom, szóval már csak az én esetem is megcáfolja az összes ilyen bölcs állítást, és akkor a többi millió példát még meg se néztük.
Egyetértek a 12:58-sal, elõször a barátság fogalmát kellene definiálnunk a kérdés megválaszolásához.
Saját tapasztalatból tudom, de az ismerõseim között is van több nagyon szoros, mély barátság férfi és nõ között mindenféle szexuális vonzalom nélkül. Ez általában akkor tud kialakulni és akkor mûködik hosszú távon jól, ha a férfi kicsit feminim, nõies lelkületû, a nõ esetleg férfias beállítottságú és ami még fontos, hogy egyik sem vonzódik a másikhoz. Nekem mindig is volt és most is van fiú barátom. Az égvilágon mindent meg tudunk beszélni, tudok a nõügyeirõl, több barátnõjét ismertem és õ ismerte a barátomat, akivel már szakítottunk. Én már többször aludtam nála, és egészen biztos, hogy egyikünknek se jutott eszébe más, csak az, hogy nagyon jó barátok vagyunk. Nem mindenki alkalmas rá, hogy legyen ellenkezõ nemû barátja és nem minden fiú-lány barátság valódi barátság. Sok esetben ott bujkál a vonzalom, csak nem merik kimondani, de azért mert valami ritkán fordul elõ, még létezik.
nincs, mert a férfi mindig meg akarja dugni a nõt, hacsak nem homár.
Fiú barátaim vannak, voltak, de nem nagyon-nagyon szoros barátságok. Én arra a következtetésre jutottam, hogy akkor tudok kizárólag barátként tekinteni rá ha nem tetszik
Igen van. Méghozzá nagyon jó barátság. Én tapasztaltam. Nekem volt két fiú barátom nagyon jó barátom. Az egyikkel megszakadt a kapcsolatom a másikkal meg ritkán beszélek. De annak idején nagyon szoros barátság volt köztünk. S egyikük se döntött meg, nem szerettünk egymásba meg semmi ilyesmi.
Ha csak egy példa is létezik a világon a férfi-nõ barátságra úgy, hogy nem akarnak egymástól többet, akkor VAN barátság férfi és nõ között függetlenül attól, hogy ezt nem mindenkinek sikerül megvalósítani. Nekem sikerült. Aki lepontoz, nem tud szöveget értelmezni.
Szerintem is van nõ és férfi között csak barátság. Férjemmel közös ismerõseink mindkettõnknek barátja, barátnõje; pedig férfi-nõ egyaránt van köztük. De soha egyikünk se gondolt rá, hogy megcsalnánk vele a másikat. Sõt nekem van több férfi kollégám is idõsebb, fiatalabb, akikkel haveri kolléga viszonyban vagyunk.
Nekem is egy lány a legjobb barátom. Sõt az az igazság, hogy a környezetemben nincsenek olyan fiúk akikkel tudnék bármirõl is beszélni. Szóval egy lány a legjobb barátom és én mindent elmondok neki meg Õ is nekem és ez már így megy 3 éve.
Azok, akik ezt lepontozták, azért nem értenek egyet, mert nekik biztos minden nõ és férfi a világon egy komoly szexuális forrás ezek szerint, és nem tudnak másra úgy nézni, hogy barát, csak "szexuális társ".
Aki lepontozta azokat, akiknek több éves, évtizedes tapasztalata alapján van ellenkezõ nemû barátja, akivel nem akarnak többet egymástól barátságnál, az mi jogon tette? Aki tapasztalatból írta ezt, az a kérdésre válaszolt és jól válaszolt.
Igen van ideig óráig.
Van. 10 éve énekelek vegyes kórusban, ami egyben baráti kör is, együtt nõttünk fel, 25 éves nõ leszek idén, szóval már nem vagyok gyerek, csaltak is már meg, mégse gondolom, hogy nem létezik férfi és nõ között barátság. Ha összeszámolom a legközelebbi barátaimat, akkor a nõk vannak kevesebben, és pasiügyekben mindig megkérdezem a pasik véleményét is, mert õk másképp láthatják a dolgot, mint a nõk. Engem se zavar, ha a páromnak van nõnemû barátja, de ugyanezt én is elvárom. A barátaim "részei a csomagnak", hozzám tartoznak. A nõgyógyászom is pasi, mégis csak kiváló orvost látok benne (tényleg az, anyunak az életét mentette meg anno, nekem ez sokat jelent). :-) Egyébként kollégákat tekintve nõbõl több rosszindulatú pletykás kifúróssal futottam már össze sajnos.
Igen van. De nem mindenkinek van ilyen tapasztalata, azért írják, hogy nincs. Nekem van párom, és mellette férfi barátaim. Soha nem éreztem irántuk semmit, és váltig állíthatom, hogy irányomba se volt soha semmilyen megmozdulás. Apámnak is van sok barátnõje, az egyikkel már 30 éve barátok, és a szerelem szele soha nem csapta meg õket! És még sorolhatnám, hogy mennyi nõi ismerõsömnek vannak férfi barátai, meg férfi ismerõsömnek nõi barátai. Vicces lenne, ha az összes férfi, akivel kapcsolatba kerülök, belém zúgna, megkívánna, vica versa.
Nem hülyeség, nekem az egyik legjobb barátom fiú!Egyikünk sem akar a másiktól semmit!Mindig ott van ha szükségem van rá!Tegnap összevesztem a barátommal látta hogy elmentem, azonnal hívott hogy hol vagyok és rohant hozzám! Nagyon bízok benne és nagyon szeretem, mint barátot!
A kérdező hozzászólása: okszi, ikszi, de itt nem párkapcsolatra gondoltam...
múltkor pont ezen gondolkodtam. én nem nagyon tudom elképzelni hogy én évekig pl minden nap együtt lógjak egy lánnyal, mert szerintem ilyen szomorú, lelkizõs pillanatokat nem lehet állandóan nagy összeborulás nélkül kibírni. de például van egy lányosztálytársam akivel barátok vagyunk, de ha sulin kívül is együtt lógnánk lehet tamtamozás lenne a vége ='D _bfg.

Barátságok... Hogy van ez? És miért van ez?

Már egészen óvodás korom óta volt egy barátn?m. Õ volt a legjobb. Aztán jött a suli, mi n?ttünk, de mégis mindvégig a legjobb barátn?k voltunk. Mindent megbeszéltünk, legyen az pasis, csajos ügy, és együtt hülyültünk, meg mindenen... Aztán jött a középiskola. És itt elváltak útjaink. Én végilüs gondoltam, hogy vége lesz egy több, mint 10 éves barátságnak, kimondva -kimondatlanul is, mert teljesen másfelekerülünk, és nem lesz se id?, se igény találkozni... De mondjuk, azért titkon reméltem, hogy nem így lesz.

Legjobb válasz: Egy barátság megtartása két emberen áll.Ha annak idején nem így fogtad volna fel,hogy ugyis tzdtam eltávolodunk,mert máshová kerültünk,mert nem lesz idõnk egymásra,nos akkor ha te noszogatod,életben tartod a kapcsolatot akkor máig is élne.Szerintem a lelkiismereted is érzi ezt,ezért nem tudsz uj,szoros barátságot kialakítani mert arégi sincs még igazából lezárva.És nem is kell!Sose késõ megkeresni a másikat és vagy folytatni ahol abbamaradt vagy ujrakezdeni.Ha évek maradtak is ki,legalább az elsõ talikon nem fogtok kifogyni a szóból:-).Persze ehez amásiknak is akarni kell továbbra is.De az elsõ lépést bárki megteheti.Nekem 14 éves korom óta 21 éve van egy barátnõm,férjnél vagyunk,gyerekeink vannak,dolgozunk,nálunk is votlak,évek-hónapok kimaradva,de mindig folytattuk.Sok sikert.

Egy barátság megtartása két emberen áll.Ha annak idején nem így fogtad volna fel, hogy ugyis tzdtam eltávolodunk, mert máshová kerültünk, mert nem lesz idõnk egymásra, nos akkor ha te noszogatod, életben tartod a kapcsolatot akkor máig is élne.Szerintem a lelkiismereted is érzi ezt, ezért nem tudsz uj, szoros barátságot kialakítani mert arégi sincs még igazából lezárva.És nem is kell!Sose késõ megkeresni a másikat és vagy folytatni ahol abbamaradt vagy ujrakezdeni.Ha évek maradtak is ki, legalább az elsõ talikon nem fogtok kifogyni a szóból:-).Persze ehez amásiknak is akarni kell továbbra is.De az elsõ lépést bárki megteheti.Nekem 14 éves korom óta 21 éve van egy barátnõm, férjnél vagyunk, gyerekeink vannak, dolgozunk, nálunk is votlak, évek-hónapok kimaradva, de mindig folytattuk.Sok sikert.
Nekem is volt egy ilyen barátnõm. Nagyon sokat voltunk együtt régen, de aztán másképp alakult az életünk. Sokáig nem is beszéltünk, semmit nem tudtunk egymásról, aztán rátaláltam az internet segítségével. :) Néha tudunk személyesen is beszélni; sajnos azonban ennél többet nem tudunk találkozni, de mindennap beszélünk, mindent tudunk egymásról. Szerintem próbáld meg megkeresni, és ha régen tényleg jól megvoltatok, akkor most sem lehet akadály. Manapság, mikor ott a telefon, internet, nyitva az egész világ. :)
Szia! Igen szerintem is két emberen múlik. NAGYON! Egy jóember azt mondta nekem, hogy ha minden kapcsolatodért felelõs vagy...


Fiú és lány között nincs, vagy csak ritkán van barátság (részletek lent)?

Szoval hol is kezdjem... Van egy lány, hát már elég régóta beszélünk így vagy úgy...Már nem egyszer visszautasított, amibe bele is nyugodtam(mondjuk azóta is beszélek ugyanúgy vele, nem volt semmi mosolyszünet) , de amit nemrég mondott egy ismer?söm, hogy fiú lány között nem igen van barátság, csak nagyon kivételes esetekben. (pl mind2nek van barátja, vagy nem tudják magukat a másikkal elképzelni...).Esetleg elképzelhet?, hogy ilyen hangyányi esélyem van? Az a baj nem akarom magam beleélni, mert elég rossz volt el?ször is "elfelejteni" aztán ha most megint ezt kéne tennem akkor csak rosszabb lenne :(

Legjobb válasz: De létezik olyan barátság, viszont a ti kapcsolatotok sosem mûködhet jól, mint csak barátság, miközben te többet érzel iránta, mint barátság. 28L

De létezik olyan barátság, viszont a ti kapcsolatotok sosem mûködhet jól, mint csak barátság, miközben te többet érzel iránta, mint barátság. 28L
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz. Én is voltam ilyen helyzetben. A srác többnek gondolta a barátságot. Majdnem tönkretette a kapcsolatomat és cserébe nagyon megutáltam érte, nem is köszönök neki azóta se. 20/L
A kérdező hozzászólása: Nincs barátja.
Szerintem nincs. A lány barátaim leráznak idõvel egyszerûen. Akkor is, ha nem kellett elõtte visszautasítaniuk. Egy viszont van, de õ meg a barátnõm.

Lányok, van olyan eset amikor barátság után jottok ossze egy fiuval, vagyis tobb évnyi barátság után osszejottok?

Legjobb válasz: EPIC FAIL! mindkét részrõl :) v már relatíve az elején [elsõ pár hónap max!] kiderül h nem csak barátság van ott v kapáltak.

EPIC FAIL! mindkét részrõl :) v már relatíve az elején [elsõ pár hónap max!] kiderül h nem csak barátság van ott v kapáltak.
Én nem értek egyet az elõzõvel! :) Mi 4 évig voltunk nagyon jó barátok a mostani barátommal, egy osztályba jártunk és most több mint másfél éve vagyunk együtt. :) Persze minden ember meg eset más, biztos nem mindenkinél mûködne ez, de van ilyen.
Szia! Én a hotdogot ajánanám neked! (www.hotdog.hu)
Ez is jó barátkozós oldal: http://www.baratikor.com/
Ilyet nem érez az ember Szimike:D mert ha többet érez mint barátság, az már szerelem:D
Csak sima fellángolás :D oltsd el magad
Hagyjátok egymást, és gondolatban is térjetek vissza a jelenlegi párotokhoz.

KIZÁRÓLAG FIÚK VÁLASZÁT VÁROM! Szerintetek van fiú és lány között barátság?

Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de úgy vettem észre, hogy leginkább a n?k mondják, hogy nem létezik, nem tudom, miért, talán azért, mert els? sorban ?k válaszolnak ezekre a kérdésekre. Életkort is legyetek szívesek írni!

Legjobb válasz: Biztos van, csak nem nálam. Nõkkel ritkán találok közös hangot, közös témát, márpedig barátságok elsõsorban közös érdeklõdésbõl születnek. Más kérdés, hogy a bulipartner meg az ivócimbora nálam nem tartozik a "barát" kategóriába. A barátnak nagyon kell tudnia valamit, hogy barátnak neveztethessék.

Elébbi: majd elfelejtettem 37 ff
Biztos van, csak nem nálam. Nõkkel ritkán találok közös hangot, közös témát, márpedig barátságok elsõsorban közös érdeklõdésbõl születnek. Más kérdés, hogy a bulipartner meg az ivócimbora nálam nem tartozik a "barát" kategóriába. A barátnak nagyon kell tudnia valamit, hogy barátnak neveztethessék.
Abszolút létezik. Haverom elég sok van, fiúk és lányok is.Barátom csupán kettõ, az egyik férfi, a másik nõ, talán vele állunk közelebb egymáshoz.Egy nõvel szerintem jobban el lehet beszélgetni mélyebb témákról, kaphatóbb a szellemi idõtöltésre, egész egyszerûen más a világképe.Bár lehet ez nálunk azért van mert õ idõsebb 6 évvel. ÉN 19/F Õ:25/N
A kérdező hozzászólása: Szerintem is van különbség a haver és a barát között. Köszi a válaszotokat!
Lehet ilyen barátság, csak arra kell vigyázni, hogyha sok idõt töltenek együtt (nagyon sok idõt), akkor már nem biztos.
Van, de csak akkor, ha barátságként is indul a kapcsolat. Szerelem után nem létezik ilyesmi.
Hogyne lenne, nekem sok lány barátom volt már. (Egyik sem tetszett igazán mint nõ, aki igazán tetszik, azzal nem barátkozom.) 36/f
A kérdező hozzászólása: Én is ezt gondolom. Azért még várom mások válaszét, és köszi a Tiédet!
Igen van. Aki olyat mond, hogy nincs, csak annyit jelent, hogy az illetõ személy nem tud úgy viszonyulni a másik nemhez és általánosít, amikor ez távolról sem igaz. Nekem is volt 1-2 lánybarátom.(19/f)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Egyébként szerintem is van ilyen barátság, de sokaktól hallom, hogy õk kétségbe vonják.
A kérdező hozzászólása: Érdekes, arra számítottam, fiúk még kevésbé hisznek benne. meglep, hogy senki se tiltakozik, máskor annyira szoktak, de köszi a válaszokat!

Most mi van? Barátság vagy szerelem? És hogyan tovább?

15/L vagyok. Van egy haverom akit kb. 3 hónapja ismerek. Nem olyan gyakran de olyan kéthetente mindig szoktunk beszélni, msn-en gyakrabban is. Általában ha találkozunk ketten szoktunk lenni, és mindig tök jól elvagyunk. Sokat nevetünk, beszélgetünk stb. Egyszer azt mondta, szerinte nincs fiú és lány között barátság, na hát ezt nem tudtam hova rakni. Õ úgy tudja, hogy még mindig egy másik srácot szeretek, de ennek már vége. És belegondolva, szívesen összejönnék vele. Tegnap mondtam neki, hogy valamit szeretnék mondani, ha délután lejön, de nem jött le, mert fáradt volt...viszont felhívott, hogy mondjam el mit akarok, mert idegesíti, hogy nem tudja, de én nem akartam, szerintem ez nem telefontéma. Mert, hogy azt szerettem volna elmondani, hogy megpróbálhatnánk együtt. Már mindketten idegesek lettünk, letettük a telefont, azóta nem beszéltünk... Most mi van? Ilyenkor mégis hogyan tovább? És ha nem tetszem neki?? Hívjam fel és mondjam el neki? Vagy mi legyen? És err?l a "nincs fiú és lány barátság" dologról mit gondoltok?

Legjobb válasz: Tényleg nincs fiú-lány barátság. Max. nagyon speciális esetben. És tényleg nem telefontéma. Hívd fel, hogy "Még mindig el szeretném mondani, amit akartam. De ez nem telefontéma, és személyesen szeretném elmondani." :)

Tényleg nincs fiú-lány barátság. Max. nagyon speciális esetben. És tényleg nem telefontéma. Hívd fel, hogy "Még mindig el szeretném mondani, amit akartam. De ez nem telefontéma, és személyesen szeretném elmondani." :)
Szerintem van fiú lny barátság mert ha nem lenne akkor járnék fél magyarországgal :D Szerintem ezt beszéld meg vele ha legközelebb találkoztok, de csak akkor ha tényleg szeretnéd! De próbálkozhatsz elõször olyanokkal is hogy csak kissebb jeleket adsz neki (mellé ülsz de közelebb mint máskor, "véletlenül" hozzáérsz a kezéhez mint a filmekben stb nem tudom, légy kreatív :) ) és figyeld a reakcióit. a testbeszéd sokat elárul :)
Én erre azt mondom, hogy aki nem hisz a fiú-lány barátságban annak úgy látszik nincsenek barátai az ellenkezõ nembõl:) Szerintem írj rá, vagy élõben menj oda hozzá, és mondd meg neki hogy mit érzel.Veszteni nem veszthetsz semmit:) Csak nyerhetsz:) Remélem tudtam segíteni 14/L
neee! az ilyet mégse msn-en kellene begbeszélni! Ha konkrétan rákérdezel is akkor csak személyesen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!