Találatok a következő kifejezésre: Van barátom, nagyon bejön egy másik (2 db)

Van barátom, de nagyon bejön egy másik srác.. Szakítsak?

már lassan 3 hónapja járok a barátommal, akit nagyon szeretek, de most találkoztam egy sráccal, smároltunk is, és azóta is csak rá gondolok, nem tudom mitév? legyek, nem tudom megérné-e felrúgnom a 2,5 hónapos kapcsolatom, de a másik srác egyénisége nagyon bejön, meg az egész fiú.....

Legjobb válasz: Azt a mindenit, majdnem 3 hónapig birtad annélkül hogy megcsald? Legalábbis a csókolózás nálam már annak számít, leszedém a barátom fejét ha másik csajjal smárolna. Hát nemtudom, komoyan meggondolandó, egy majdnem 3 hónapos kapcsolatot érdemes-e felrúgni egy következõ 3 hónapos kapcsolatért. Hány éves is vagy?

Azt a mindenit, majdnem 3 hónapig birtad annélkül hogy megcsald? Legalábbis a csókolózás nálam már annak számít, leszedém a barátom fejét ha másik csajjal smárolna. Hát nemtudom, komoyan meggondolandó, egy majdnem 3 hónapos kapcsolatot érdemes-e felrúgni egy következõ 3 hónapos kapcsolatért. Hány éves is vagy?
Ezt neked kell tudni. De ha csak a másikra tudsz gondolni, akkor azzal a kapcsolattal igen komoly gondok vannak.
Na nem ertem miert kell igy a masikat leszolni! meg mindenfele jelozvel illetni. Nyilvan bizonytalan az illeto azert teszi fel a kerdest h tanacsot kerjen tolunk nem pedig ezt a stilust. Inkabb aki ertelemsen nem tud valaszolni az tartana meg a velemenyet! Es mit gondoltok lanyok a pasik nem csinaljak ugyanezt a kapcs kezdeten???? Probalkoznak h meyik lany jon be nekik... itt nem csak kulso hanem belsot is kell erteni.. csak mi errol lanyok nem mindig sokszor tudunk.. vagy nem akarunk inkabb tudni es homokba dugjuk a fejunket, mert el akarjuk hinni mi vagyunk az egyetlen.. aztan a pasi is megicsak kikot egy vkinel de addig merlegeli ki miert jobb. Pl az en pasim is ilyen volt.. es k..va sokat kellett bozonyitanom de megis megallapodott. tesom ugyszinten ilyen volt. es a vegen megallapodott.. akkor mi lanyok miert ne tehetnenk ugyanazet?? az h randizunk az meg nem jelenti h elkoteleztuk magunkat, nem hazassagrol van szo!! viszont a tapasztalat az fontos h a szamunkra megfelelot valasszuk ne csak egy partnert akivel el vagyunk jol mint egy befott hanem egy igaz baratot is melle aki joban rosszban kiall melletted es segit. ilyet nehez talalni es csak akkor tudod meg igazan ki is az ha szetnezel. es ha vki meginog meg nem jelent semmit, lehet h az uj egy fellangolas, amit az illeto idovel meg fog tudni. lehet h egyik sem az igazi. ezt is majd az ido donti el. azert jobb realisnak lenni mint rozsaszin lufikat kergetni mert igy legalabb nem er csalodas.
Csak te tudod eldönteni.... Ha a másik annyira tetszik akkor igen... 2 és fél hónap nem sok.... És régen rossza ha már itt teszed fel a kérdést, mert akkor lenne az igazi ha ilyen kérdés meg sem fordulna a fejedben...
ha én lennék a barátod, azt mondanám, ne.. de ez hülye kérdés. ha ribanc vagy, úgyis faképnél hagyod. ha meg szereted, akkor ez eszedbe sem jut..
Mi ez a büdös kurvázás? Normálisak vagytok emberek? sztem ez természetes, már mint nem az hogy csókolózol más fiúval, hanem hogy szétnézel a világban. De csak te tudhatod kihez húz a szíved igazán. Én is hasonló helyzetben vagyok, ezért inkább most nem találkozom egyik sráccal sem...
"BÜDÖS KURVA :D holnapra gyertyát viszek a templomba rád bénítson el a jóisten" Tahó. ihv
azt válazd amelyik jobban bejön!akire többet gondolsz!aki jobban tetszik.próbáld megismerni a másik srácot.ha továbbra is tetszik szakits a barátoddal.ne csapd be!
BÜDÖS KURVA :D holnapra gyertyát viszek a templomba rád bénítson el a jóisten
Értékeld a kapcsolatodat! Ezt Neked magadban kell eldöntened! Ha úgy gondolod, hogy érdemes felrúgnod egy biztos kapcsolatot egy fellángolás miatt, akkor szakíts! Csak ne bándd meg! Nekem is voltak már fellánolásaim, most vagyunk 11, 5 hónaposak a barátommal, de mindig rájövök, hogy Õ kell nekem! :) Sok sikert a döntéshez! Ne kapkodd el!
A kérdező hozzászólása: Szerintem se azért tettem fel a kérdést h itt pattogjon nekem vmi hozzánemértõ kis csitri...elnézést, hanem azért, mert bizonytalan vtam és segítségre volt szükségem.Hát nemtudom mien ember lehet az illetõ, ha vki segítséget kér , erre leoltja h h büdös k*rva....megáll az ész. Egyébként meg még mindig megvan a barátom és nagyon nagyon boldogok vagyunk. több mint 9 hónapja! Köszi a segítséget mindenkinek, a trágár kommentezõ, meg sztem ne válaszoljon meg kérdéseket, mert ha nem segíteni jön ide, akk meg minek jön?....
ember vagy
Nem szoktál vele emailezni? Ott kimarad a "zavarban vagyok" szituáció. Bármilyen indokkal írhatsz bármilyen hétköznapi témáról. Érintsd továbbra is sokszor. Biztos lassan oldódik. Biztosan viszonozni fogja az érintésedet elõbb utóbb. De lehet, hogy a személyiségébõl adódóan nem érint meg.Annak alapján, amit írtál, hogy követett, õ is egyértelmûen vonzódik erõsen hozzád.
#27... 19/L
Húha...Akkor saját tapasztalat...Ugyanilyenem volt.Csak én lány vagyok...2éve voltunk együtt.De jött egy másik.Szerettem a meglevõt, de másik tetszett.Vonzódtam hozzá.Mindenki azt mondta, hogy szakítsak a régivel s válasszam az újat, mert már tuti nem szeretem a hivatalos barátomat.Így lett...hallgattam rájuk.Tudod mit?A lehetõ legrosszabb volt.Fellángolás volt, mert új volt.És izgalmas.De utána szörnyen bántam.És rájöttem, hogy a sors játszott velem.Próbára tett, hogy mennyire vagyok kitartó a párom mellett.Biztost bizonytalanért soha ne adj fel!Mert lehet, hogy a Nagy Õt-t dobod el magadtól!Ha nem õ az, akkor majd a sors elrendezi, de ballépést ne tegyél. Nekem ez már 1, 5 éve volt. Még nem hevertem ki, jöhetett bármilyen jóképû srác.Egyik sem fogott meg.És az, aki elcsavarta akkoriban a fejem, hátat fordított! Úgyhogy vigyázz!
A kérdező hozzászólása: Van benne valami, tartok egy picit az visszautasítástól. Teljesen más a két lány. Próbáltam a másik lány felé közeledni, megérintettem többször is és láttam rajta, hogy zavarba jött. Nem ellenkezett, de a végére már elég zavarban volt, úgyhogy hagytam is. Fura volt, mert én is zavarban voltam. Néha úgy éreztem, mint aki menekül elõle, (mármint amit írtam is, hogy nem bírok egy helyben maradni) õ meg követett engem. Így utólag kicsit vicces. Nem tudom mi ez, mármint a szexuális vonzalom nagyon erõs, de hogy több-e...?
A "kilóméterhiányod" a jelenlétében arra utal, hogy sok elfojtott vágyad van irányába, amit úgy vezetsz le, hogy elsétálsz ahelyett, hogy megsimogatnád vagy átölelnéd vagy megcsókolnád. Merj közeledni irányába: figyeld a reakcióit: ha megérinted, akkor nem húzódik arrébb. Ha közelebb lépsz felé, akkor ott marad.Ha a haját csavargatod, hagyja. Mindig menj közelebb irányába.
A viselkedésedbõl gondolom, amit leírtál. Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy tartasz a visszautasításától?
Kérdezõ, minden életkornak megvannak az ajánlott/kötelezõ "olvasmányai". Gyermekkorban játszani kell, fiatal feknõttként pár(-oka)t keresni. Ez felkészülés az életre. De amint gyermekkorban sem csak egyféle játékkal játszol, az a normális, ha fiatal felnõttként is válogatsz. Ismerkedsz, lehetõeleg minél több ellenkezõ nemû személlyel. Nem vagyunk egyformák. Mindenki másféle érzést vált ki belõlünk, ezért nagy marhaság rögtön az elsõnél leragadni. Aki a legmélyebb érzést csalja elõ belõled, azzal elidõzhetsz, de még akkor sem biztos, hogy õ lesz a végsõ, hiszen a szexben sem mindenki egyformán illik össze. Szóval ismerkedj, csajozz, élj! Úgy van esélyed egy boldog életre.
A kérdező hozzászólása: Mibõl gondolod, hogy mély érzéseim lehetnek? Igen, kedvel engem, az biztos. Talán kicsit össze vagyok zavarodva, az lehet az akadály.
A kérdező hozzászólása: Hát, vigyázok majd. Rendes a másik lány, talán õt is gátolja sok mindenben, hogy kapcsolatom van. Tetszem neki, de nem mer õ sem lépni... gondolom fél, hogy bevágom neki: "bocs, csajom van" vagy valami hasonló, mert tettem egyszer egy olyan megjegyzést, ha nem lenne barátnõm...magamat se értem lassan...
A kérdező hozzászólása: Már õ is ért hozzám, de annyira nem mert.
Hát ne haragudj kedves utolsó, de ha egy "férfi" idáig eljut, hogy már szexrõl dumcsizgat mással, akkor már rég szakítania kellett volna a "régivel". Vagy ahhoz gépnek kell lenni???
Utolsó, vedd figyelembe kérlek, hogy nem vagyunk gépek, ami végrehajt egy programot, ha törik, ha szakad. Egyszerûen így alakult.Az új lány képes csak megadni neki azt, amire a kérdezõ vágyik. Valószínûleg nem tudod, hogy milyen az, amikor csak levelezel valakivel és jobban felizgat, vagy az érzéki, nedves csókja , mintha a régivel egy csomó idõt eltöltesz az ágyban. Meg amikor újra ellenállhatatlannak érzed magad tõle.
Hát nem irigylem a barátnõdet "kedves" kérdezõ! Más lánnyal levelezgetsz szexrõl?? És a szegény barátnõd közben mit csinál? Féreg vagy.
Simítsd meg az arcát. Aztán menj közelebb. Adj puszit , figyeld a reakcióját. Adj még több puszit, egyre közelebb a szájához. Mindegyiknál figyeld a reakcióját. Ha hagyja, akkor közelíts a csók felé. Ha már a szája mellett 3 miliméterrel mepuszilhatod, akkor biztos, hogy hagyni fogja a csókot is. Ha gondolod, akkor küldd át priviben az emailezést és fordítok. Hogy mit gondolt, amikor válaszolt.Meg, hogy hárít-e vagy csak visszafogott a stílussa. Meg kitalálok Neked néhány kérdést, amibõl többet utdunk meg a szándékairól. Mikor találkozol vele legközelebb?
A kérdező hozzászólása: Abból, hogy ez már több hónapja megy, illetve bár válaszol intimebb dolgokra, de közben azért hárít is. Ti csajok okosan válaszoltok. Nem utasít vissza, de rá se bólint a dolgokra, úgymond. Nem tudom, hogy mit reagálna, ha megcsókolnám vagy ilyesmi...Általában kettesben beszélgetünk, de egyébként bárhol meglátom megállok és váltok vele pár szót.
Akkor sínen vagy, ha szoktatok levelezni is. Írj neki gyakrabban, akár minden este. Tudod fura, ha levelezek valakivel szexrõl, de személyesen nem is nagyon érinthetem, mert sok a tanu rá. Gondolom ez a probléma. Meg szokatlan átvinni személyesbe a levelezésben elért közelséget. De ettõl olyan izgalmas. Akkor érintsd többször, mint eddig, amikor személyesen találkoztok. Hívjad olyan találkozásra, ahol ketten vagytok, és nincsenek tanuk. Ha belemegy ilyen szextémába, akkor élõben sem fog visszautasítani. Csak haladj fokozatosan a közeledéssel. Mibõl gondolod, hogy nem könnyû préda?
A kérdező hozzászólása: Igen, szoktunk neten is beszélgetni. Elég sokat beszélünk a szexrõl, nagyon sokat...de másról is. A szexet persze én hozom fel. Nem könnyû préda a lány, minimálisan megy bele ebbe a témába. Talán baj is, hogy ennyit felhozom a szexualitást?
Szóval te is tetszel neki. Abból, hogy elkezdesz fantáziálni róla, észrevehetnéd, hogy a mostani barátnõdnek már lejárt a szavatossága. Teljesen más érzés olyanhoz hozzáérni, mint esetedben az új. Minden mozdulata új és érdekes és izgató. Szoktál vele levelezni, hogy oldjad a gátlásait? Mutass több érdeklõdést irányába.
Neked érzéseid vanna irányába, mégpedig mélyek. Mindenképp szabadulj meg a régi bnõdtõl, mert akadályozza a boldogságodat. Akkor, ha szoktatok találkozni, viszonzott az érdeklõdésed. Ennek örülök. Mi az akadálya, hogy jobban elmélyítsd a kapcsoaltod az új lánnyal? N
A kérdező hozzászólása: Nem érzem mindig annak, azaz bénának magam. Legtöbbször nagyon jókat dumálunk. Viszont van úgy, hogy azt veszem észre magamon mikor vele vagyok, hogy mintha kilométerhiányom lenne. Mint aki fel van húzva, nem tudok egy helyben megmaradni, persze van, hogy igen, megállok elõtte. Szoktunk találkozni, bár mostanság inkább csak futólag. Olyankor vigyorgok, mint a tejbe tök, fõként ha kettesben vagyunk.
Azért van, mert itt az ideje az újabb nõt preferálni. Az elõzõ nõ már nem érdekel Téged, csak félsz váltani. Mindenképp próbáld ki az újat és rájössz, hogy õ kell Neked. Érdekelne, hogy mik az elképzeléseid róla. Igen voltam ilyen helyzetben. És az újat kell mindig választani, mert ez a szituáció jelzi, hogy az elõzõ már nemérdekel igazán. 23/n
Mert nem azzal vagy, akivel kellene.
azért mert nem szereted a barátnödet. légy egyenes és szakits a barátnöddel és akkor szabad a pálya a másik lány felé.
A megoldás: térj át az iszlámra és legyen háremed.
Amugy sokkal jobban nez ki a lany mint a baratnod?
Megoldás: Vágd le a heréidet.
Volt. A lenyeg, ha szereted a baratnodet, akkor ez el fog mulni. Ne csald meg, inkabb szakits vele ha mar biztos vagy benne, hogy nem ot akarod. Amugy lehet, hogy vele is elofordult mar hasonlo.
A kérdező hozzászólása: Megoldás?
Ugye ez a "vajon miért van ez?" kérdésed csak vicc :D Ha van gerinced, akkor szakítasz! Máris különb lennél egy csomó pasasnál.
Az utolso valaszolokkal nem ertek egyet. Egy hosszu tavu kapcsolatban bizony elofordul, hogy masok is megtetszenek nekunk. Ez nem jelenti, hogy megcsaljuk a masikat. lanyok, vegyetek mar eszre, hogy nem ti vagytok az egyetlenek a vilagon. Attol, hogy szexualis vonzalmat ebreszt valaki mas idolegesen, nem jelenti a kapcsolat veget, vagy hogy nem a megfelelo emberrel vagyunk. Persze az is lehet, amennyiben a vonzalom tovabb fokozodik, es a partner iranti erzesek tartosan csokkennek.
Az, hogy elképzelted, milyen vele szeretkezni. Olyan, mint amikor valaki készül megvásárolni valami nagyértékû tartós fogyasztási cikket és elképzeli, hogy hova teszi a lakásban vagy hogy mire használja. Azaz egyértelmû szándékát fejezi ki ezzel a gondolattal a vásárlás iránt. Nálad ugyanez a helyzet: egyértelmûen akarod õt a régi barátnõd helyett. Kezdeményezz találkozásokat. A legofntosabb, hogy találd vonzónak és utána jön a többi. Õ ezt biztosan észrevette, hogy vonzódsz hozzá és biztosan õ is hozzád, különben észrevennéd, hogy nagyon elutasítóan viselkedne, ha nem akarna semmit. Miért érzed bénának magad, ha beszélgetsz vele? Találkozgass vele, különben egy életre bánni fogod, hogy elszalasztottad. Én is azt mondom, mint itt sokan, hogy a régit hagyd ott. Esetleg amikor a régi barátnõddel vagy az ágyban, akkor is az új lány képzeled oda? N
Szerintem szamit, mert ha a baratnod nem torodik a kulsejevel, akkor szerintem normalis, ha megtetszik mas. A legtobben az egeszseges, jol kinezo testhez vonzodnak. ebben az esetben lehet osztonozni a baratnot, hogy sportoljon, foglalkozzon magaval tobbet. jol kinezni majdnem mindeki tud, csak odafigyeles kerdese.
Ha már nem vagy szerelmes barátnõdbe, inkább hagyd ott. Legyen benned annyi, hogy nem okozol fájdalmat neki azzal, hogy évekig vele vagy, közben egy másik nõért sóvárogsz. Én már voltam ilyen helyzetben, és rohadtul megalázó. Ne vesztegesd az idejét feleslegesen.
A kérdező hozzászólása: Amúgy az is számít, hogy jobban néz-e ki a másik?
A kérdező hozzászólása: Nagyon tetszik, nagyon vonz szexuálisan. Jókat beszélgetünk, bár olykor olyan bénának érzem magam, ha vele vagyok, nem találom a helyemet.
Ebben az esetben nem az van hogy megy az utcán és megtetszik valaki, az nem lenne gáz minden nõ és minden pasi lát olyat aki tetszik neki. Itt már egy ideje van egy lány, vagyis többször látta már és mindig ezen gondolkodik. Két lehetõség van vagy megpróbálsz nem rá gondolni, és kivered a fejedbõl, vagy dobod a barátnõdet a másikért.
Utolsó válaszolók! A kérdezõ azt írta, "egy ideje érdekel egy másik lány"!
Szoval kerdezo, uralkodj magadon, remelhetoleg el fog mulni ez az erzes idovel :-)
Végig olvasva a beszélgetést eléggé vicces, hogy mibe bele nem merültök a csajjal közben neked barátnõd van. Ez nekem úgy jön le a részedrõl, hogy te felméred a terepet és mivel már tudod, hogy össze jönne veled a lány így már könnyebben szakítanál a barátnõddel.De viszont ha a csaj azt mutatta volna feléd, hogy nem jössz be neki, akkor te úgymond most is jól meglennél a pároddal és eszedbe sem jutna szakítani vele, mert ahogy látom te most ennek a döntésnek a szélén állsz. Nem lennék a barátnõd helyében, és ez olyan szánalmas, és biztos nem csak én látom így.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!