Találatok a következő kifejezésre: Van barátom, nagyon bejön egy (21 db)

Van egy barátom, nagyon bejön, és én is bejövök neki. Csak az a baj, hogy neki van barátnője. Akkor most mit csináljak?

És nem tudja, hogy én tudom hogy van barátn?je... És sajnos egyre kevesebbet beszélünk....

Legjobb válasz: Semmit.Amíg barátnõje van..Miért akarod a csajtól elszakítani?

Semmit.Amíg barátnõje van..Miért akarod a csajtól elszakítani?
Ha nem a felesége, akkor ne törõdj vele. Egy szimpla párkapcsolat az még semmi. Együtt vannak, ezt nyugodtan szét lehet rombolni, feltéve ha így kell , hogy legyen, tehát mindkét fél akarja, és az elõzõ partner már nem annyira felel meg. Akkor tovább kell lépni. A párkapcsolat a házasélettel ellentétben nem szent dolog. Kutyát nem érdekel, hogy van -e párja vagy nem. A te életed, ne jótékonykodj vadidegeneknek. Majd a fiú eldönti, hogy kit szeret jobban. Akivel jár, vagy téged. Ha téged, akkor majd kivágja az aktuális nõjét és kész. Ha meglépi, elõbb utóbb úgyis ki lenne rúgva valamikor a jövõben. HA nem teszi meg, akkor meg szintén nem vesztesz semmit. Egyetlen érdés kell hogy felmerüljön egy párkapcsolatban lévé ember meghódításával kapcsolatban: Tudok -e jobb lenni, tudok e többet adni neki mint az aktuális párja. Ha igen , akkor le kell radírozni mellõle. Majd eldönti a fickó, hogy mit/ kit akar. Az õ lelkén szárad a 3. fél sorsa, nem a tiéden. tE csak adsz egy esélyt magadnak.
Ha érdekled, akkor lép ezügyben, szakít a csajjal, és boldog lesz melletted.Ha nem érdekled, és szereti a barátnõjét, akár fejen is állhatsz.Elvégre az még nem minden, hogy tetszel Neki, nekem is tetszik sok mindenki, haverom is akad ilyen, én mégis a páromat szeretem, és hû vagyok Hozzá, hiszen a szerelmem akkor is Õ marad.Tehát várd meg, lép-e bármit is, ha pedig úgy érzed, Õt a barátnõje érdekli, akkor inkább ne tégy tönkre egy boldog és jól mûködõ párkapcsolatot!Valószínûleg Neked sem esne jól, ha valaki a barátodra fenné a fogát.
A kérdező hozzászólása: Elsõ kommentelõ: nem akarom szétszakítani õket, örülök hogy örül. (nekem addig jó, amíg nem látom vele együtt)... már majdnem összejöttünk, és akkor jött a lány, úgyhogy nekem azelõtt megtetszett, mielõtt volt barátnõje
A kérdező hozzászólása: Nem akarom szétszedni õket, nyugi, azért olyan tapló nem leszek. :) Egyenlõre várok, és már annyira nem is zavar, hisz a sráccal amúgy is jóban vagyunk :) ha meg szakítanak, akkor remélem bármi megtörténhet
Figyelj. Ez egy olyan dolog, hogy akik most párkapcsolatban vannak, azok nyilván magukkra gondolnak, azt írják, hoyg nehogy lépj ám, mert így õk is biztonságban érzik magukat. Akiknek most nincs senkijük azok meg bíztetnak, hogy semmit nem jelent ha van párja, mert ez a TÉNY, nincs jeggyûrûje, lépj nyugodtan. Ebben sose lesz megegyezés. De mit törõdsz te a másik vadidegen féllel? Kit érdekel? Ha lapátra kell hogy kerüljön úgyis arra fog. A lényeg, hogy adj magadnak esélyt, aztán majd dönt a fickó, hogy te kellesz -e neki jobban. Ez nem taplóság.Mennyi de mennyi példát látok az évek során, hogy állítólagos nagy szerelmek olyan két és fél perc döntés után szünnek meg mert jön egy jobb hódító. Aztán tovább lépnek az emberek. MErt így döntöttek. Nincs ebben semmi. Akit lepattintanak, mint exet, annak is csak jobb lesz, mert nem él hazugságban, ha mennie kell, úgyis limitált az ideje.
és ha te is úgy járnál mit a csaj?Jönne egy másik lány és elcsábítaná a srácot tõled.Még is hogy esne ez?Várj míg szakítanak
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti kommentelõ: nem, nem hinném, hogy jól esne, de igazából nem is "csábítom", csak bejön. Legyen boldog, nem akarom õket szétszakítani, a csajszit nem is ismerem...

Van barátom, de nagyon bejön egy másik srác.. Szakítsak?

már lassan 3 hónapja járok a barátommal, akit nagyon szeretek, de most találkoztam egy sráccal, smároltunk is, és azóta is csak rá gondolok, nem tudom mitév? legyek, nem tudom megérné-e felrúgnom a 2,5 hónapos kapcsolatom, de a másik srác egyénisége nagyon bejön, meg az egész fiú.....

Legjobb válasz: Azt a mindenit, majdnem 3 hónapig birtad annélkül hogy megcsald? Legalábbis a csókolózás nálam már annak számít, leszedém a barátom fejét ha másik csajjal smárolna. Hát nemtudom, komoyan meggondolandó, egy majdnem 3 hónapos kapcsolatot érdemes-e felrúgni egy következõ 3 hónapos kapcsolatért. Hány éves is vagy?

Azt a mindenit, majdnem 3 hónapig birtad annélkül hogy megcsald? Legalábbis a csókolózás nálam már annak számít, leszedém a barátom fejét ha másik csajjal smárolna. Hát nemtudom, komoyan meggondolandó, egy majdnem 3 hónapos kapcsolatot érdemes-e felrúgni egy következõ 3 hónapos kapcsolatért. Hány éves is vagy?
Ezt neked kell tudni. De ha csak a másikra tudsz gondolni, akkor azzal a kapcsolattal igen komoly gondok vannak.
Na nem ertem miert kell igy a masikat leszolni! meg mindenfele jelozvel illetni. Nyilvan bizonytalan az illeto azert teszi fel a kerdest h tanacsot kerjen tolunk nem pedig ezt a stilust. Inkabb aki ertelemsen nem tud valaszolni az tartana meg a velemenyet! Es mit gondoltok lanyok a pasik nem csinaljak ugyanezt a kapcs kezdeten???? Probalkoznak h meyik lany jon be nekik... itt nem csak kulso hanem belsot is kell erteni.. csak mi errol lanyok nem mindig sokszor tudunk.. vagy nem akarunk inkabb tudni es homokba dugjuk a fejunket, mert el akarjuk hinni mi vagyunk az egyetlen.. aztan a pasi is megicsak kikot egy vkinel de addig merlegeli ki miert jobb. Pl az en pasim is ilyen volt.. es k..va sokat kellett bozonyitanom de megis megallapodott. tesom ugyszinten ilyen volt. es a vegen megallapodott.. akkor mi lanyok miert ne tehetnenk ugyanazet?? az h randizunk az meg nem jelenti h elkoteleztuk magunkat, nem hazassagrol van szo!! viszont a tapasztalat az fontos h a szamunkra megfelelot valasszuk ne csak egy partnert akivel el vagyunk jol mint egy befott hanem egy igaz baratot is melle aki joban rosszban kiall melletted es segit. ilyet nehez talalni es csak akkor tudod meg igazan ki is az ha szetnezel. es ha vki meginog meg nem jelent semmit, lehet h az uj egy fellangolas, amit az illeto idovel meg fog tudni. lehet h egyik sem az igazi. ezt is majd az ido donti el. azert jobb realisnak lenni mint rozsaszin lufikat kergetni mert igy legalabb nem er csalodas.
Csak te tudod eldönteni.... Ha a másik annyira tetszik akkor igen... 2 és fél hónap nem sok.... És régen rossza ha már itt teszed fel a kérdést, mert akkor lenne az igazi ha ilyen kérdés meg sem fordulna a fejedben...
ha én lennék a barátod, azt mondanám, ne.. de ez hülye kérdés. ha ribanc vagy, úgyis faképnél hagyod. ha meg szereted, akkor ez eszedbe sem jut..
Mi ez a büdös kurvázás? Normálisak vagytok emberek? sztem ez természetes, már mint nem az hogy csókolózol más fiúval, hanem hogy szétnézel a világban. De csak te tudhatod kihez húz a szíved igazán. Én is hasonló helyzetben vagyok, ezért inkább most nem találkozom egyik sráccal sem...
"BÜDÖS KURVA :D holnapra gyertyát viszek a templomba rád bénítson el a jóisten" Tahó. ihv
azt válazd amelyik jobban bejön!akire többet gondolsz!aki jobban tetszik.próbáld megismerni a másik srácot.ha továbbra is tetszik szakits a barátoddal.ne csapd be!
BÜDÖS KURVA :D holnapra gyertyát viszek a templomba rád bénítson el a jóisten
Értékeld a kapcsolatodat! Ezt Neked magadban kell eldöntened! Ha úgy gondolod, hogy érdemes felrúgnod egy biztos kapcsolatot egy fellángolás miatt, akkor szakíts! Csak ne bándd meg! Nekem is voltak már fellánolásaim, most vagyunk 11, 5 hónaposak a barátommal, de mindig rájövök, hogy Õ kell nekem! :) Sok sikert a döntéshez! Ne kapkodd el!
A kérdező hozzászólása: Szerintem se azért tettem fel a kérdést h itt pattogjon nekem vmi hozzánemértõ kis csitri...elnézést, hanem azért, mert bizonytalan vtam és segítségre volt szükségem.Hát nemtudom mien ember lehet az illetõ, ha vki segítséget kér , erre leoltja h h büdös k*rva....megáll az ész. Egyébként meg még mindig megvan a barátom és nagyon nagyon boldogok vagyunk. több mint 9 hónapja! Köszi a segítséget mindenkinek, a trágár kommentezõ, meg sztem ne válaszoljon meg kérdéseket, mert ha nem segíteni jön ide, akk meg minek jön?....
ember vagy
Nem szoktál vele emailezni? Ott kimarad a "zavarban vagyok" szituáció. Bármilyen indokkal írhatsz bármilyen hétköznapi témáról. Érintsd továbbra is sokszor. Biztos lassan oldódik. Biztosan viszonozni fogja az érintésedet elõbb utóbb. De lehet, hogy a személyiségébõl adódóan nem érint meg.Annak alapján, amit írtál, hogy követett, õ is egyértelmûen vonzódik erõsen hozzád.
#27... 19/L
Húha...Akkor saját tapasztalat...Ugyanilyenem volt.Csak én lány vagyok...2éve voltunk együtt.De jött egy másik.Szerettem a meglevõt, de másik tetszett.Vonzódtam hozzá.Mindenki azt mondta, hogy szakítsak a régivel s válasszam az újat, mert már tuti nem szeretem a hivatalos barátomat.Így lett...hallgattam rájuk.Tudod mit?A lehetõ legrosszabb volt.Fellángolás volt, mert új volt.És izgalmas.De utána szörnyen bántam.És rájöttem, hogy a sors játszott velem.Próbára tett, hogy mennyire vagyok kitartó a párom mellett.Biztost bizonytalanért soha ne adj fel!Mert lehet, hogy a Nagy Õt-t dobod el magadtól!Ha nem õ az, akkor majd a sors elrendezi, de ballépést ne tegyél. Nekem ez már 1, 5 éve volt. Még nem hevertem ki, jöhetett bármilyen jóképû srác.Egyik sem fogott meg.És az, aki elcsavarta akkoriban a fejem, hátat fordított! Úgyhogy vigyázz!
A kérdező hozzászólása: Van benne valami, tartok egy picit az visszautasítástól. Teljesen más a két lány. Próbáltam a másik lány felé közeledni, megérintettem többször is és láttam rajta, hogy zavarba jött. Nem ellenkezett, de a végére már elég zavarban volt, úgyhogy hagytam is. Fura volt, mert én is zavarban voltam. Néha úgy éreztem, mint aki menekül elõle, (mármint amit írtam is, hogy nem bírok egy helyben maradni) õ meg követett engem. Így utólag kicsit vicces. Nem tudom mi ez, mármint a szexuális vonzalom nagyon erõs, de hogy több-e...?
A "kilóméterhiányod" a jelenlétében arra utal, hogy sok elfojtott vágyad van irányába, amit úgy vezetsz le, hogy elsétálsz ahelyett, hogy megsimogatnád vagy átölelnéd vagy megcsókolnád. Merj közeledni irányába: figyeld a reakcióit: ha megérinted, akkor nem húzódik arrébb. Ha közelebb lépsz felé, akkor ott marad.Ha a haját csavargatod, hagyja. Mindig menj közelebb irányába.
A viselkedésedbõl gondolom, amit leírtál. Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy tartasz a visszautasításától?
Kérdezõ, minden életkornak megvannak az ajánlott/kötelezõ "olvasmányai". Gyermekkorban játszani kell, fiatal feknõttként pár(-oka)t keresni. Ez felkészülés az életre. De amint gyermekkorban sem csak egyféle játékkal játszol, az a normális, ha fiatal felnõttként is válogatsz. Ismerkedsz, lehetõeleg minél több ellenkezõ nemû személlyel. Nem vagyunk egyformák. Mindenki másféle érzést vált ki belõlünk, ezért nagy marhaság rögtön az elsõnél leragadni. Aki a legmélyebb érzést csalja elõ belõled, azzal elidõzhetsz, de még akkor sem biztos, hogy õ lesz a végsõ, hiszen a szexben sem mindenki egyformán illik össze. Szóval ismerkedj, csajozz, élj! Úgy van esélyed egy boldog életre.
A kérdező hozzászólása: Mibõl gondolod, hogy mély érzéseim lehetnek? Igen, kedvel engem, az biztos. Talán kicsit össze vagyok zavarodva, az lehet az akadály.
A kérdező hozzászólása: Hát, vigyázok majd. Rendes a másik lány, talán õt is gátolja sok mindenben, hogy kapcsolatom van. Tetszem neki, de nem mer õ sem lépni... gondolom fél, hogy bevágom neki: "bocs, csajom van" vagy valami hasonló, mert tettem egyszer egy olyan megjegyzést, ha nem lenne barátnõm...magamat se értem lassan...
A kérdező hozzászólása: Már õ is ért hozzám, de annyira nem mert.
Hát ne haragudj kedves utolsó, de ha egy "férfi" idáig eljut, hogy már szexrõl dumcsizgat mással, akkor már rég szakítania kellett volna a "régivel". Vagy ahhoz gépnek kell lenni???
Utolsó, vedd figyelembe kérlek, hogy nem vagyunk gépek, ami végrehajt egy programot, ha törik, ha szakad. Egyszerûen így alakult.Az új lány képes csak megadni neki azt, amire a kérdezõ vágyik. Valószínûleg nem tudod, hogy milyen az, amikor csak levelezel valakivel és jobban felizgat, vagy az érzéki, nedves csókja , mintha a régivel egy csomó idõt eltöltesz az ágyban. Meg amikor újra ellenállhatatlannak érzed magad tõle.
Hát nem irigylem a barátnõdet "kedves" kérdezõ! Más lánnyal levelezgetsz szexrõl?? És a szegény barátnõd közben mit csinál? Féreg vagy.
Simítsd meg az arcát. Aztán menj közelebb. Adj puszit , figyeld a reakcióját. Adj még több puszit, egyre közelebb a szájához. Mindegyiknál figyeld a reakcióját. Ha hagyja, akkor közelíts a csók felé. Ha már a szája mellett 3 miliméterrel mepuszilhatod, akkor biztos, hogy hagyni fogja a csókot is. Ha gondolod, akkor küldd át priviben az emailezést és fordítok. Hogy mit gondolt, amikor válaszolt.Meg, hogy hárít-e vagy csak visszafogott a stílussa. Meg kitalálok Neked néhány kérdést, amibõl többet utdunk meg a szándékairól. Mikor találkozol vele legközelebb?
A kérdező hozzászólása: Abból, hogy ez már több hónapja megy, illetve bár válaszol intimebb dolgokra, de közben azért hárít is. Ti csajok okosan válaszoltok. Nem utasít vissza, de rá se bólint a dolgokra, úgymond. Nem tudom, hogy mit reagálna, ha megcsókolnám vagy ilyesmi...Általában kettesben beszélgetünk, de egyébként bárhol meglátom megállok és váltok vele pár szót.
Akkor sínen vagy, ha szoktatok levelezni is. Írj neki gyakrabban, akár minden este. Tudod fura, ha levelezek valakivel szexrõl, de személyesen nem is nagyon érinthetem, mert sok a tanu rá. Gondolom ez a probléma. Meg szokatlan átvinni személyesbe a levelezésben elért közelséget. De ettõl olyan izgalmas. Akkor érintsd többször, mint eddig, amikor személyesen találkoztok. Hívjad olyan találkozásra, ahol ketten vagytok, és nincsenek tanuk. Ha belemegy ilyen szextémába, akkor élõben sem fog visszautasítani. Csak haladj fokozatosan a közeledéssel. Mibõl gondolod, hogy nem könnyû préda?
A kérdező hozzászólása: Igen, szoktunk neten is beszélgetni. Elég sokat beszélünk a szexrõl, nagyon sokat...de másról is. A szexet persze én hozom fel. Nem könnyû préda a lány, minimálisan megy bele ebbe a témába. Talán baj is, hogy ennyit felhozom a szexualitást?
Szóval te is tetszel neki. Abból, hogy elkezdesz fantáziálni róla, észrevehetnéd, hogy a mostani barátnõdnek már lejárt a szavatossága. Teljesen más érzés olyanhoz hozzáérni, mint esetedben az új. Minden mozdulata új és érdekes és izgató. Szoktál vele levelezni, hogy oldjad a gátlásait? Mutass több érdeklõdést irányába.
Neked érzéseid vanna irányába, mégpedig mélyek. Mindenképp szabadulj meg a régi bnõdtõl, mert akadályozza a boldogságodat. Akkor, ha szoktatok találkozni, viszonzott az érdeklõdésed. Ennek örülök. Mi az akadálya, hogy jobban elmélyítsd a kapcsoaltod az új lánnyal? N
A kérdező hozzászólása: Nem érzem mindig annak, azaz bénának magam. Legtöbbször nagyon jókat dumálunk. Viszont van úgy, hogy azt veszem észre magamon mikor vele vagyok, hogy mintha kilométerhiányom lenne. Mint aki fel van húzva, nem tudok egy helyben megmaradni, persze van, hogy igen, megállok elõtte. Szoktunk találkozni, bár mostanság inkább csak futólag. Olyankor vigyorgok, mint a tejbe tök, fõként ha kettesben vagyunk.
Azért van, mert itt az ideje az újabb nõt preferálni. Az elõzõ nõ már nem érdekel Téged, csak félsz váltani. Mindenképp próbáld ki az újat és rájössz, hogy õ kell Neked. Érdekelne, hogy mik az elképzeléseid róla. Igen voltam ilyen helyzetben. És az újat kell mindig választani, mert ez a szituáció jelzi, hogy az elõzõ már nemérdekel igazán. 23/n
Mert nem azzal vagy, akivel kellene.
azért mert nem szereted a barátnödet. légy egyenes és szakits a barátnöddel és akkor szabad a pálya a másik lány felé.
A megoldás: térj át az iszlámra és legyen háremed.
Amugy sokkal jobban nez ki a lany mint a baratnod?
Megoldás: Vágd le a heréidet.
Volt. A lenyeg, ha szereted a baratnodet, akkor ez el fog mulni. Ne csald meg, inkabb szakits vele ha mar biztos vagy benne, hogy nem ot akarod. Amugy lehet, hogy vele is elofordult mar hasonlo.
A kérdező hozzászólása: Megoldás?
Ugye ez a "vajon miért van ez?" kérdésed csak vicc :D Ha van gerinced, akkor szakítasz! Máris különb lennél egy csomó pasasnál.
Az utolso valaszolokkal nem ertek egyet. Egy hosszu tavu kapcsolatban bizony elofordul, hogy masok is megtetszenek nekunk. Ez nem jelenti, hogy megcsaljuk a masikat. lanyok, vegyetek mar eszre, hogy nem ti vagytok az egyetlenek a vilagon. Attol, hogy szexualis vonzalmat ebreszt valaki mas idolegesen, nem jelenti a kapcsolat veget, vagy hogy nem a megfelelo emberrel vagyunk. Persze az is lehet, amennyiben a vonzalom tovabb fokozodik, es a partner iranti erzesek tartosan csokkennek.
Az, hogy elképzelted, milyen vele szeretkezni. Olyan, mint amikor valaki készül megvásárolni valami nagyértékû tartós fogyasztási cikket és elképzeli, hogy hova teszi a lakásban vagy hogy mire használja. Azaz egyértelmû szándékát fejezi ki ezzel a gondolattal a vásárlás iránt. Nálad ugyanez a helyzet: egyértelmûen akarod õt a régi barátnõd helyett. Kezdeményezz találkozásokat. A legofntosabb, hogy találd vonzónak és utána jön a többi. Õ ezt biztosan észrevette, hogy vonzódsz hozzá és biztosan õ is hozzád, különben észrevennéd, hogy nagyon elutasítóan viselkedne, ha nem akarna semmit. Miért érzed bénának magad, ha beszélgetsz vele? Találkozgass vele, különben egy életre bánni fogod, hogy elszalasztottad. Én is azt mondom, mint itt sokan, hogy a régit hagyd ott. Esetleg amikor a régi barátnõddel vagy az ágyban, akkor is az új lány képzeled oda? N
Szerintem szamit, mert ha a baratnod nem torodik a kulsejevel, akkor szerintem normalis, ha megtetszik mas. A legtobben az egeszseges, jol kinezo testhez vonzodnak. ebben az esetben lehet osztonozni a baratnot, hogy sportoljon, foglalkozzon magaval tobbet. jol kinezni majdnem mindeki tud, csak odafigyeles kerdese.
Ha már nem vagy szerelmes barátnõdbe, inkább hagyd ott. Legyen benned annyi, hogy nem okozol fájdalmat neki azzal, hogy évekig vele vagy, közben egy másik nõért sóvárogsz. Én már voltam ilyen helyzetben, és rohadtul megalázó. Ne vesztegesd az idejét feleslegesen.
A kérdező hozzászólása: Amúgy az is számít, hogy jobban néz-e ki a másik?
A kérdező hozzászólása: Nagyon tetszik, nagyon vonz szexuálisan. Jókat beszélgetünk, bár olykor olyan bénának érzem magam, ha vele vagyok, nem találom a helyemet.
Ebben az esetben nem az van hogy megy az utcán és megtetszik valaki, az nem lenne gáz minden nõ és minden pasi lát olyat aki tetszik neki. Itt már egy ideje van egy lány, vagyis többször látta már és mindig ezen gondolkodik. Két lehetõség van vagy megpróbálsz nem rá gondolni, és kivered a fejedbõl, vagy dobod a barátnõdet a másikért.
Utolsó válaszolók! A kérdezõ azt írta, "egy ideje érdekel egy másik lány"!
Szoval kerdezo, uralkodj magadon, remelhetoleg el fog mulni ez az erzes idovel :-)
Végig olvasva a beszélgetést eléggé vicces, hogy mibe bele nem merültök a csajjal közben neked barátnõd van. Ez nekem úgy jön le a részedrõl, hogy te felméred a terepet és mivel már tudod, hogy össze jönne veled a lány így már könnyebben szakítanál a barátnõddel.De viszont ha a csaj azt mutatta volna feléd, hogy nem jössz be neki, akkor te úgymond most is jól meglennél a pároddal és eszedbe sem jutna szakítani vele, mert ahogy látom te most ennek a döntésnek a szélén állsz. Nem lennék a barátnõd helyében, és ez olyan szánalmas, és biztos nem csak én látom így.
Szakíts a barátoddal, ne hülyítsd!
A kérdező hozzászólása: De akkor én fogok szenvedni--, azért is vagyok vele, hogy azt a gyereket elfejtsem :/ , meg azért mert jól érzem magam, vele, igaz néha jobban szeretem a plátóimat mindt a bartomat :/
Meg is érdemled, hogy szenvedjél. Mekkora egy szemét vagy te, kérdezõ! Ezt nõként mondom. Szakíts szegény sráccal, hogy találjon egy tõled mérföldekkel jobb és becsületesebb lányt. Jézus ereje... 21/N

Van egy lány, most szakitott a barátjával én régóta ismerem a barátját is nagyon jó barátom volt ő hozot össze minket. Én nem vesztem össze a lánnyal. Ezt a barátja zokon vette nekem nagyon bejön a lány is bír engem de többet akarok milegyen?

Barátok maradtuk a lánnyal,járkálgatunk erre-arra mindennap beszélünk de én többet akarok mer nagyon imádom:S fáj aszivem ha elmegy 5percre is rögtön hiányzik,azt mondja hogy én vagyok a legjobb barátja de én többet szeretnék mint barátság nagyon jól kijövünk megveszek neki mindent egészvégig nevetgélünk segitek neki mindenbe bármibe. Hogy jelezzem neki hogy többet akarok mint barátság? az baj hogy most tetszik neki valaki..aki szintén a barátom de ? rá se hederit.micsináltáok a helyembe? a barátaim azt mondják pali vagyok hogy a semmiér foglalkozok vele mer télleg az összes szabadid?met elveszi..

Legjobb válasz: Köszi;)

A kérdező hozzászólása: Köszi;)
Szépen, finoman, óvatosan vesd fel neki, hogy esetleg el tudná-e képzelni, hogy legyen köztetek valami komolyabb? Ezt is megteheted kicsit viccesen, hogyha esetleg nem vesz komolyan, vagy nem tetszik neki az ötlet, akkor se menjen a barátság rovására. Ha nm zárkózik el az ötlettõl, akkor nyugodtan megmondhatod neki, hogy te benne lennél... Mindezt finoman, tapintatosan persze... Hajrá!

Már 4 hónapja nincs barátom. Eddig nem is nagyon akartam. De van egy barátom, aki nagyon bejön De nem tudom mit is gondol. Mit gondoltok reménytelenül ábrándozok?

15 éves lány vagyok, az egyik jó barátom 17 éves.Eleve úgy ismerkedtünk meg, hogy felvett msn-re, mert bejöttem neki. 1 hónapig találkozgattunk, már majdnem összejöttünk. De a végén mégsem, azzal az indokkal, hogy " túl romantikus vagyok és nem akarja széttörni a szivem." Pár napig nem is beszéltünk.De most újra felvettük a kapcsolatot.Elhívott a baráti társaságába..ott nagyon figyelmes volt, vett nekem piát meg átölelt, adott puszit, haza vitt. Az úton fogtuk egymás kezét.Msn-en mindig beszélünk, felhívjuk egymást, elhívott házibuliba.. ott is kellett volna aludnom nálla.Meg volt egy fiú aki nagyon nyomult rám, de nem értette meg , hogy nem szeretnék t?le semmit. És a barátom felajánlotta , hogy lesz a "kamupasim" ...Tegnap elött kérdezte, hogy kell-e zene? Mondtam neki, hogy kell és küldje el a gépemre. Azt mondta , hogy inkább elhozza nekem... benne voltam, és tegnap este el is jött hozzánk. Itt volt kb 22:30-ig. De semmi se volt, beszélgettünk és hasonlók.Mikor hazaért még rámírt msn-en és valahogy szóba került , hogy öleljem át. Tudom, hogy ez nem valami nagy szám, de nemigazán kért még meg ilyenre. röviden ennyi..:S remélem nem kavarodtatok bele :/ meg tudom , hogy sok ilyen kérdés volt de..

Legjobb válasz: sztem azvan, h akarna veled kapcsolatot, csak fél, meg nagyon óvatosan és lassan közelít, mert említetted h túl romantikus vagy, és nemakarja összetörni a szíved, meg megbántani. sztem figyelgesd még as jeleket, és menj bele a játékába. ha arrólvanszó h öleld át, akkor öleld át. ha ilyen sokat vagytok együtt, és ilyeneket csináltok, akkor ebbõl elõbb utóbb magától is kapcsolat lehet, ha tényleg kapcsolatot akar.

sztem azvan, h akarna veled kapcsolatot, csak fél, meg nagyon óvatosan és lassan közelít, mert említetted h túl romantikus vagy, és nemakarja összetörni a szíved, meg megbántani. sztem figyelgesd még as jeleket, és menj bele a játékába. ha arrólvanszó h öleld át, akkor öleld át. ha ilyen sokat vagytok együtt, és ilyeneket csináltok, akkor ebbõl elõbb utóbb magától is kapcsolat lehet, ha tényleg kapcsolatot akar.
Szerintem nyomul a srác:) ha télleg azokat csinta amiket leirtál.. én legalábbis valahogy ugy szoktam xD de mjuk énmég kicsit fiatal vok 14/fiu... ebböl tuti lesz vami:) de csak lassan!!

Van egy lány, aki nagyon bejön nekem, de 3 évvel idősebb nálam (én 19\F, ő 22\L) és majdnem 1 éve van barátja. Barátok vagyunk a lánnyal már 1 ideje. Lehet ilyen esetben próbálkozni?

Vagy érdemes ilyen esetben próbálkozni...vagy elrontaná a barátságot...A lány többet van velem, mint a barátjával...úgy értem, h sokkal több a közös programunk meg miegymás...a barátjával egy munkahelyen dolgoznak, de nem közvetlenül egymás mellett...néha beugrik nála "udvarolni"...de ennyi...lehet, h már unják egymást...nem tudom...mintha azt vettem volna észre, h a lány apróbb jeleket is küld, meg mindig nevetünk szal együtt nagyon jól szórakozunk...Arra gondoltam, h bepróbálkozok...csak félek, h elrontaná a barátságunkat...mit gondoltok?

Legjobb válasz: szerintem adj meg neki egy kis idot...probalj meg dum vele.....akar meg msn-en is>>>>>>s majd mikor ugy erzed vagjal bele;)......hajra';)

szerintem adj meg neki egy kis idot...probalj meg dum vele.....akar meg msn-en is>>>>>>s majd mikor ugy erzed vagjal bele;)......hajra';)
HA vele jól érzi magát egyáltalán nem reménytelen. Add tudatára hogy bejön neked, de olyan szinten hogy ha õ ezt elutasítaná a barátság megmaradjon - De tényleg, ha veled boldog akkor van esélyed- van egy lány ismerõsöm, 8 hónapja jár valakivel, elvan vele meg szereti, 2 hete felvettem újra a kapcsolatot, azóta amikor beszélünk látszik rajta hogy majd kicsattan a boldogságtól, én már komolyabban is elgondolkozott rajtunk, meg hogy ha szeptemberbe 1 városba kerülünk elhagyná értem a pasiját. Szóval a nõket megérteni :D Nemtudom :) Próba cseresznye Hajrá 22F
A kérdező hozzászólása: Sokat dumalunk és mindig vigyorgunk, mint a vadalma....majd elhívom vhava kirándulni késõbb, ha jó idõ lesz....teremtek vmi romantius legkört és akkor majd bepróbálkozok....most is szoktunk járni össze vissza kirándulni, ami abból áll, h fexünk a fûben és eszünk-iszunk, dumálunk, vigyorgunk, hazamegyünk....moziba is járunk...de lehet, h csak a barátjának tekint...de, mintha jelezne is vmikor...
Szerintem még várj 1 picit. Uttána tegyél vmi konkrét dolgot, és hha dobja a barátját, akkor szabad a pálya, persze az is benne van a pakliban, hogy nem jön össze, de én a helyedbe megpróbálnám, de csak késöbb.

Mit tegyek/tehetek? Mit tehetnék ha van egy srác aki nagyon bejön 3, 5 éve ismerem és azt lehet mondani nayon jó barátok vagyunk?

Probléma csak ott van hogy összejöhettünk volna mert én is tetszem/tetszettem neki de ? elszúrta.a volt bn?jét váálasztotta, de álítólag megbánta azóta van másik barátn?je de engem nem hanyagol és március 5-én megcsókolt amit viszonoztam és ez mái napig el?fordul.

Legjobb válasz: megcsalna. szerintem hagyd élni..mindig utáltam a lány 'legjobb barátokat', ugyanis elõbb-utóbb mindig ki akarnak kezdeni a sráccal.

megcsalna. szerintem hagyd élni..mindig utáltam a lány 'legjobb barátokat', ugyanis elõbb-utóbb mindig ki akarnak kezdeni a sráccal.
Jogosan félhetsz attól, hogy ha Veled lesz, Veled is ugyanezt fogja csinálni. Azonban ez nem biztos, és arra, hogy ezt elõre megtud, "vajon így lesz e?" csekély esélye van. Ugye annak, ha megkérdezed egyenesen, hogy "ugye velem nem fogod ugyanezt csinálni?" nem sok értelme van. Viszont, ha ez annyira nem zavar, és ennek ellenére is szeretnél továbblépni vele, akkor kérdezz rá, hogy mit akar tõled. Elmondhatod, hogy Neked tetszik. És lehetõség szerint a "nem tudom" válasszal ne elégedj meg - ilyen helyzetben 90% az esélye :) . Szép napot! Sárky
A kérdező hozzászólása: 19:58-as ezt nem teljesen értem! ne én kezdtem ezt:S
A kérdező hozzászólása: Jó tudom én is hibás vagyok de mégis!nem "én kezdtem ki vele"
Lehet, hogy tùl fiatalnak tart..... a baràtnoje hàny èves? nem idosebb esetleg nàlad? Hogy megcsalna-e? Ki tudja... Te ismered jobban... Azonban nem szèp dolog flortolni veled, amikor baràtnoje van, de ezt Te is èrzed... .....nem lenne kàr egy ilyen jò kis baràtsàgot elrontani kb 2-3 hònap jàràssal? (és az a vàlaszolò meg szègyellje magàt, amelyik azt ìrta, hogy a csajok màsznak rà a pasira egy làny-fiù baràtsàgban. Nàlam pl pont fordìtva tortènt, meg is ment a baràtsàg... kàr volt èrte...)
te is bejössz neki. mire vártok?
Szerintem ezüst amalgám van köztetek, de az is lehet, hogy levegõ. Ha legközelebb ölelget, én a helyedben arconcsapnám egy kolbásszal.

Mit tegyek ha nagyon nagyon bejön az egyik osztálytársam, és van nemsoká 3 éve barátom?

Szóval 3 éve van barátom. Szeretjük egymást. A szex is jó vele meg minden. De mivel még csak 16 éves, annyira gyerekes meg néha nagyon fel tud idegesíteni. És van egy 18 éves o.társam aki helyes és mindig szemezünk meg minden, nagyon tetszik, meg érettebb (felkavar nagyon és annak ellenére hogy szeretem a barátom, ? el tudná/tudt csavarni a fejem). Deviszont a barátom is tud normális lenni, meg lehet rá számítani. Mit tegyek járt utat a járatlanért? Segítsetek. Elöre is köszi. Ja és énis 16 vagyok, nemsoká 17.

Legjobb válasz: ha jól számolom aza fiatalember 2szer bukott?

ha jól számolom aza fiatalember 2szer bukott?
A kérdező hozzászólása: igen sajnos, és ez ami visszataszít töle.
Akit lehet, azt viszik, aki szeret, az marad. Ha már így gondolsz arra a másik srácra, akkor inkább szakíts a barátoddal...
És akkor még azt kérdezik a tinik, hogy miért baj, ha 13-14 évesen "járnak" valakivel meg szexelnek... Ne haragudj, kérdezõ, de te még egy annyira iszonyatosan fiatal lány vagy, hogy teljesen természetes, hogy változol és ezzel együtt új igényeid vannak, és nem felel már meg a barátod. Esélytelen az, hogy most úgy csinálj, mintha vele kellene maradnod, mert úgyis együtt élitek le az életeteket, 1-2 év múlva biztos, hogy szakítanátok. De az sem okos dolog, hogy egy kétszer bukott sráccal akarsz kezdeni, csakhát itt is megmutatkozik a gyermeki éretlenség...
NINCS olyan, hogy deviszont 3éve barátod van, mit tegyél?ha szereted, akkor szeresd továbbra is, ha nem, akkor szakíts vele az új pasiért.ilyen egyszerû
Erre csak azt tudom mondani, hogy: Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted, sosem szerettél volna bele a másikba. ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!