Találatok a következő kifejezésre: Van barátnőm, titokban (13 db)

Van barátnőm, de titokban van egy férfi partnerem is. A férfi azt mondta hogy elhagy hogyha nem szakítok a nővel. Azt hiszi meleg vagyok és divatbol vagyok a nővel, de közben én biszex vagyok. Vagy rosszul tudom?

Legjobb válasz: Én is biszex vagyok, de egyszerre kettõvel nem menne. Hisz ez olyan mint heteronál a két csaj. Ez megcsalás és tiszteletlenség mindkét partnereddel szembe.

Én is biszex vagyok, de egyszerre kettõvel nem menne. Hisz ez olyan mint heteronál a két csaj. Ez megcsalás és tiszteletlenség mindkét partnereddel szembe.
Biszexuálisnak hívják azt, akit a nõk és a férfiak is felizgatntak. Sajno sokszor rosszabb helyzetbe kerülnek, mint a homoszexuálisok, mert a melegek nem értik, miért nem tudják elhatározni magukat, a heterók pedig azt, miért vannak buzikkal is. Sajnos azt kell mondanom, hogy a jelenlegi helyzetben mindenképpen döntened kell, ugyanis tartós kapcsolatban senki sem szereti, ha megcsalják, akár nõvel, akár férfivel. Ha bármelyik kapcsolatodat hosszú távon folytatni akarod, mindenképpen monogámiára kell törekedned, így valahogy döntened kell. Ne izgulj, ez a heterók és a homokosok esetében is így van, egy normális kapcsolatba csak két ember fér bele.
Már ne haragudj, de tök undorító, h a palid seggébe vagy, aztán hazamész és megdugod a barátnõdet. Az ilyenektõl a hányinger kerülget! És közlöm, hogy nem a melegek és a bisexek ellen van kifogásom, hanem hogy ezt így csinálod!
Most miért vagytok vele ilyenek? ... Én is biszex vagyok, és én is szoktam úgy, hogy egyszerre van pasim és csajom is. Vagy tudnak egymásról, vagy nem. ;) Azt pedig csak te tudod, hogy meleg vagy vagy biszex. Mindkettõt kívánod? mindkettõt szereted, vagy szeretted?
Biszex vagy (bár ezt neked kellene tudnod nem nekünk) és egy hülye seggfej is vagy ha a titokban pasit tartasz, a barátnõd meg mit sem sejt. Én is bi vagyok, de nem kavarnék kettõvel egyszerre, ez undorító, az ilyeneket mint te baltával ölném sorra...
Csatlakozok az elõttem hozzászólóhoz.Nekem sincs semmi bajom de amikor két pasi egymás seggében mászkál utána megy a csajhoz komolyan udorító és nem higénikus.A barátnõd igy könnyen elkaphat mindenféle fertõzést meg te is.
Jesszus, ez rosszabb mintha azonos nemûvel csalnád, hisz így még nem is lehet versengeni, azonkívül tényleg rohadt undorító, hogy egyszerre dugod a barátod és a barátnõd, szállj már magadba ember! Nem kapsz hányingert amikor tükörbe nézel? Döncsd el a pasival, vagy a csajjal maradsz? Ne csalj egyszerre kettõt!
Igen, rosszul. Ez aberáció.
Pff magyarázzátok má el hogy 1 férfi hogy izgulhat fel 1 férfire??? EZ UNDORÍTÓ!!! szánalmasak vagytok ti homik és bi...ek SZÁNALOM!!! ó hogy fulladnátok meg mindanyian
A kérdező hozzászólása: Hát hogy meleg vagyok e vagy biszex

Mit szólnátok ha leszólítana titeket egy csaj azzal a mondattal, h:"szia, ne haragudj van barátnőd"?

Nem hittem volna,h valaha is ilyet fogok tenni,de annyira magányos vagyok,h ezt tervezem:O...Arra várva,h megtalálom a nagy?t..:/

Legjobb válasz: Szerintem hívhatnád a mentõt. :D Egy magányos srác.

Szerintem hívhatnád a mentõt. :D Egy magányos srác.
Illedelmesen válasznék hogy: nincsen, és mennék tovább a dolgomra.
Ledöbbenék :D
inkább elõször csak beszélgetni kéne aztán kicsit késõbb megkérdezni sztem.
Egybõl az jutna eszembe, vajon mit akarhat a barátnõmtõl! Ha úgy szólítana le, hogy a barátnõd akarok lenni, na az más.
Visszakérdeznék miért kérdezed. Ez egy elég gyenge kezdés.
Attól függ, szimpatikus lennél-e
ha nem tetszel: "van" ha szép vagy: "hát sajnálom, de van barátnõm, pedig igazán szép vagy" (nem biztos hogy szó szerint ezt mondanám, de ilyesmit.
Ha meg nem így nézel ki, mint a linkelt lányok, akkor nem is vagy igazán modellnek való, csak ilyen gagyi cuccokhoz, mivel a modellek így néznek ki...
Kérdezõ: Megmondom neked õszintén, szerintem benned van a hiba. Lehetséges, hogy a kisugárzásod taszító valamelyest, legalábbis az írásodból nekem az jön le hogy amolyan "Flegmah Ciccah" vagy. Az meg hogy modellkedsz...Ez max azoknál jó, akik még csak TV-ben láttak modelleket testközelbõl nem ismertek egyet sem. Ismertem valakit aki például modell volt, nem tudom most még az-e. Tény és való hogy (akkoriban) tetszett, de alaból egy bunkó volt, így nem is tartott túl sokáig a kapcsolatunk. Most is ismerek egy modell csajt, és szörnyen nagyképû, egyáltalán nem szimpatikus, a fotózásain kívül gyakorlatilag semmirõl sem lehet beszélni vele. Ezen tapasztalatok alapján tehát miért is kéne pozitv tulajdonságként feltünteni hogy valaki modellkedik? Barátnõm pl nem modellkedik, de jobban tetszik külsõre és belsõre is, mint a fentebb említett modellek, akikkel volt "szerencsém megismerkedni" Természetesen tisztelet a kivételnek, hiszen nem mind egyforma. Szerintem változtatni kéne a hozzáálásodon, és akkor lenne pasid.
Egyébként meg mutass már magadról képet modellány :-) Kíváncsi lennék, kicsoda ez klassz csaj aki után fordulgatnak a pasik :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Lehet, hogy igazad van és köszönöm!:) És nem igazán vagyok az a pláza cica típus:S Hányingerem van tõle:@:S:S:S:S
"És nem igazán vagyok az a pláza cica típus:S Hányingerem van tõle" - helyes, helyes
"Utolsó! Lehet, hogy igazad van és köszönöm!:) " Nagyon szívesen, igazán nincs mit. "És nem igazán vagyok az a pláza cica típus:S Hányingerem van tõle:@:S:S:S:S" Jól gondoltam, hogy jellembeli problémák álnak a háttérben. Te teljesen természetesnek veszed azt, hogy egy embertársadra olyat mondasz hogy "hányingered van tõled" Kicsit elgondolkodtál azon hogy mit mondasz? te mit szólnál hozzá, ha valaki ezt mondaná rád? Lehet hogy magadnak nem tûnik fel, de kezd megerõsödni a gyanúm, hogy nagyképû vagy...És ne vedd sértésnek, építõjellegû kritikának szántam O_O De pl engem kifejezetten taszítanak az ilyen lányok :S
A kérdező hozzászólása: õszintén! Neked nincs olyan ember akitõl hányingered van?? Mert Magyarországon sajnos rengeteg ilyen ember van..:)
Õszintén? Nincs ilyen ember, én ugyanis magát az embert és a jellemhibáit különválasztom. Azért, mert valaki taszító módon viselkedik még nem egyenlõ azzal, hogy az egész embert elvessem. Tapasztalatból tudom, láttam már olyat, hogy egy emberen aki korábban kicsapongó életet élt, olyan változás ment végbe, hogy manapság õ az egyik legtisztességesebb ember, akit ismerek. Neked is rámutattam arra, hogy ahogyan gondolkodasz az taszító, és ez lehet az oka annak, hogy nem tudsz ismerkedni olyanokkal, akik nálad jók. De ettõl függetlenül lehet belõled is közvetlen ember, akire talán majd azok is fel fognak figyelni, akik neked bejönnek. Egyébként meg jogod van, azt tenni amit szeretnél :-) . Ha továbbra is hányingert akarsz kapni más emberektõl megvan a lehetõséged rá, én nem szólok bele. Üdv!
ha jól nézel ki és nincs barátnõje akkor azt mondom 70% mert vannak még pasik akik nem ugranak csak úgy, illetve bekepzeltek, vagy akik nem akarnak barátnõt mondjuk kicsit veszélyes is nekem a stílusod nem jön be, plusz manapság bárki modellkedhet smink+photoshop megold mindent de h kedves aranyos vagy akkor biztos meglepõdnek, más kérdés hogy van barátnõm
Sokkot kapnék, habognék, felpofoznám magam, hogy nem álmodom-e, megnézem, hogy biztos nem haltam-e meg...
azt, hogy nincs:D
Megmondanám, hogy nincs és megkérdezném, hogy nem akar-e az lenni. 25F
Ha tetszel akkor: nincs, miért? Ha nagyon tetszel akkor le is smárolnálak :D
Én jó néven venném, mert úgy fogom fel, hogy "na igen, ez a csaj lát bennem valamit"... Dobna kicsit az önbizalmamon! De ez én vagyok, más, másképp fogja fel...ennyi 28F
hol laksz?? hány éves vagy küldhetnél képet pü-ben esetleg linket a profilodról facebook-on
Asziszem kibujna a bõrébõl, mármint a farkam. Egyébként ha valami szörnyeteg próbálna megzabálni, akkor visszatuszkolnám, ha valami cuki nõ, akkor meg nyalogatnám. Megkeresnénk a legelsõ Wc-t , lehajtanám az ülõkét, aztán telenyomnám bébiolajjal.
Azért önbizalom hiány az nincs :D L
Rendben. Szólíts le. :P
A kérdező hozzászólása: Remélem engem komolyan fognak venni...Igazából jó sok komment, és üzenet érkezett:P Ezek alapján, lehet egy kicsit változni fog a szöveg, ugyanis a jelen körülmények közt aligha jönne be a pasiknak ez a szöveg:D (remélem intelligensnek tûntem;):DDDDD)
A kérdező hozzászólása: Vegyük úgy, h egy nagyon jó csaj..Jó segg, mellek, ku*va szép arc....
Akkor mondanám, h üljünk be valahova beszélgetni
Szóval deszka vagy és bûnronda, a leírás alapján. :Ð
A kérdező hozzászólása: modellkedem, és utánam fordulnak az utcán;) szar az ítélõképességed drágám, ha ez jött le a leírás alapján;)
Amúgy mennyi idõs vagy és merre felé laksz?
Modellkedsz, de mégis magányos vagy, és magányodba azon gondolkozol, h leszólíts valakit?Kamu
Nekem nem szar az ítélõképességem, pusztán csak nem bízok semmiféle interneten arcoskodó "szépségnek". Ha annyira szép lennél, meg modellkednél, már rég lenne barátod. Az már más kérdés, hogy normális-e, olyat az utcán sem biztos, hogy találni fogsz magadnak. Ennyi.
es hogyha megfordulnak utanad a pasik es modellkedsz hogy lehet hogy nincs pasid na ne szivass mar !
A kérdező hozzászólása: Nem kamu, jó lenne ha az lenne:/ Rengetegen próbálkoznak, de egyik sem jön be...Csupán azért tettem fel ezt a kérdést, mert el tudnám képzelni magam egy ilyen helyzetben, és ismerkedni szeretnék.Lehet, h egy pasi miatt csinálom, ugyanis egy ideje úgy érzem bele szerettem, és nem lehetünk együtt mert van barátnõje.Nem fogok otthon sírni és pic*áskodni, inkább szerzek magamnak valakit..;) A kérdésem tehát az lenne, mit szólnátok, ha leszólítana egy modell csajszi?...
figyelj ide! ha a nõ jól néz ki és a pasinak nicns barátnõje akkor a csaj akármilyen szöveggel odamehet egy pasihoz. fordítva ez nem ilyen könnyû..
#19 tök igazad van
A kérdező hozzászólása: Én is egyet értek...Köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Nem így nézek ki megnyugtatlak..:DDDDD
Túl gyors, lerohanás. Az nem túl színpatikus ha valaki azért keres társat mert alig bírja nélküle, más nõ inkább tartja magát és vár egy bátor férfire. Én azt mondanám hogy nincs és nem is keresek. Szóval erre is készülj fel...
Volt már hasonló eset. Túlságosan gyanús volt nekem, nem vettem komolyan.
A kérdező hozzászólása: Mi és mégis mit kérdezzek?Nem igazán vagyok ebbe jó:D És mit terelgessek:O Pasit keresek, nem fogok idióta kamu szituációkat kitalálni...-.-

Megcsaltam a barátomat, a két legjobb barátnőm tudja. Tényleg a legjobbak, de volt már rá példa, hogy segítség reményében elmondtak titkomat. Van esély rá, hogy ezt is kikotyogják?

Legjobb válasz: Van az a mondás, hogy "három ember is meg tud tartani egy titkot, ha abból kettõ halott". Azért reménykedhetsz, csak nem érdemes.

Van az a mondás, hogy "három ember is meg tud tartani egy titkot, ha abból kettõ halott". Azért reménykedhetsz, csak nem érdemes.
Gratulálok. Benned sem sok gerinc van. Szegény srác. Nem elég h megcsaltad még mástól is kell h megtudja
Van. Nem is kicsi.
Bár az ötös találatom lenne olyan biztos, mint az, hogy a lányok elszólják magukat!!!!!
bizony van. ez szar helyzet. ha van benned tartás, akkor: 1, legközelebb nem csinálsz ilyet 2, elmondod a barátodnak hidd el, jobb, ha tõled tudja meg, mintha mástól kéne. akkor talán még egy kis becsületed is marad...
ha megcsalod a barátodat akkor legalább annyi eszed lehetne hogy nem mondod el senkinek
Valld be neki inkább :S
Legjobb barátnõ esetében nincs olyan hogy kikotyogja bármi titkod is...
Mondd el a barátodnak, ennyit megérdemel. Amúgy miért vagytok együtt ha nem szereted? Mert ugye ha megtudtad csalni, átb*szni akkor nem szereted...

Barátnömet tiltja tölem az anyja. Utál, de nem tudom miért.23 vok, a barátnöm 16. Titokba talizunk, szeretjük egymát. Van ennek igy értelme, jövöje?

Legjobb válasz: Valószínûleg azért tiltja mert idõsnek tart téged a lányához és félti !!!Akkor lehet ennek jövõje ha összeismerkedsz az anyjával és bebizonyítod neki h melletted jó helye van a lányának!!Kitartást és sok sikert!!!

Valószínûleg azért tiltja mert idõsnek tart téged a lányához és félti !!!Akkor lehet ennek jövõje ha összeismerkedsz az anyjával és bebizonyítod neki h melletted jó helye van a lányának!!Kitartást és sok sikert!!!
nemsok. és egy 16 éves lány sajna komolytalan még. és tele van a 16 éves kor gondolkkal. majd megnõ és pár év múlva már érettebb lesz.
Az anyja tudja, hogy Neked már milyen szükségleteid vannak! Ettõl akarja megóvni a lányát! Ha látja, hogy tudsz várni ezzel, és az idõ elteltével látja, hogy még mindig vele vagy, akkor majd elhiszi, hogy a lánya mellé illõ vagy! De nem tudom, hogy ezt megérné-e neked kivárni! Fiatal még, ilyen korban azt gondolják, hogy nekik korban érettebb férfi kell, de idõvel sokat fog változni, és nem biztos, hogy neked ez tetszeni fog majd!
A kérdező hozzászólása: Az anyja ugy tudja, h szüz.Mélyen keresztény család.Ahol h?zass?gig szüznek kéne lenni xDNem én vettem el a szüzességét
ha mélyen keresztények nem is csodálom, hogy védik a lányukat... ne kezdj keresztényekkel, nem lesz jó vége :DDD
Ahogyan írta már egy válaszoló: akkor lenne a legtöbb jövõje, ha össze tudnál ismerkedni a lány édesanyjával, és jó viszonyban lenni vele. Ha azt érezné, hogy megbízható ember vagy, akinek nem csak a szexre kell az õ kislánya, akkor talán megenyhülne. Elég valószínû, miért utál az anyuka. A lánya egy 16 éves gyerek, te pedig egy 23 éves, fiatal férfi vagy. Ahogyan már írták, pontosan tisztában van (az egészséges) szükségleteiddel. Ha annyira nem gondolod a lánnyal komolyan, érdemes lenne kicsit idõsebbet keresned, aki legalább 18 éves. Ha pedig tényleg szerted, akkor próbáld elérni, hogy megbízzon benned az anyuka.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom elérni, mer utál.Ugy tervezem h nemis érintkezek a családjával.
Az én barátnõm anyja hívõ. Van is gond vele rendesen.
mi azhogy titokban?
Én meg azt nem értem, hogy most akkor összejöttetek vagy nem? Milyen az a titokban neked? Hogy te úgy gondolod, õ meg nem is tud róla? Mert én ugyanígy vagyok Brad Pittel..Érzem, hogy el fogom veszíteni..
A kérdező hozzászólása: ez még ide kapcsolódó csak nem fért ki. most szakított a barátjával összejöttünk és azt mondta az eggyik barátnõjének hogy járna velem meg minden de neki most nem kell senki?! nem értem mi akar
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: szóval... úgy fogja fel mint egy barátságot de több van köztünk. A titokban az azt jelenti hogy nagyon kevesen tudják hogy "együtt vagyunk" és egyenlõre nem is akarja hogy több legyen mert még most szakított a barátjával. mikor együtt volt a barátjával mi már akkoris együtt voltunk 1-hétig csak aztán szüneteltettük míg nem szakít a bartjával. nagyon bonyolult a dolog... 18-évesek vagyunk

A barátnőm elég jó csaj, és mindig elmeséli, hogy hány srác hajtott rá. Sajnos elég sokan vannak. Ez így rendben van, vagy aggódjak emiatt? Srácok, titeket zavarna ha mindig elmondaná?

Legjobb válasz: gondolom mielõtt összejöttetek akkor is sokan hajtottak rá, de még is téged választott úgy hogy ne addódj

gondolom mielõtt összejöttetek akkor is sokan hajtottak rá, de még is téged választott úgy hogy ne addódj
Ha szeret, akkor hûséges marad.
A kérdező hozzászólása: Sosem csalna meg
A kérdező hozzászólása: Utolsó, téged nagyon megbántottak, igaz?
Én csávóba ismerek ilyet. Na õ egy köcsög, mert hiába van barátnõje lassan 5 éve, ugyanúgy csajozik mellette. Legutóbb 2 hónapig csalta, most megint valaki mással csalja. Ezek sosem változnak, kihasználják az alkalmat, neked meg a képedbe hazudnak. Azért mondja el ezeket a dolgait, hogy fényezze magát (te meg érezd magad megtisztelve, hogy egyáltalán szóba áll veled), nem azért, mert õszinte.
Ne aggódj, amíg elmondja, és örülj is neki. Az õszinteség az alapja a kapcsolatoknak. A köcsögöktõl meg ne tarts, az lehet, hogy erõszakkal megcsókolják, de arról meg nem a barátnõd tehet, és azért az ritka (meg ha felpofozza az illetõt/ellöki/próbálja ellökni, az is a normális viselkedés ilyenkor). És hidd el, ha esetleg ilyen történik, azt is el fogja mondani.
A kérdező hozzászólása: õ se hagyja magát. és nagyon jó érzés tud lenni, mikor mondja h "bocs nem, barátom van" :)
nem csak a köcsögökön múlik, hogy lesz-e kapcsolat, hiszen 2 ember kell hozzá. és ha a barátnõd nem adja magát, akkor nem lesz semmi sem, csak próbálkozás. egyébként az én barátnõm is kapott már ajánlatokat kapcsolatra, szeretkezésre egyaránt. de azt tisztelem benne, hogy nemet tudott mondani az összesnek, van benne ennyi tartás, hogy nem adta be a derekát senkinek sem.
A kérdező hozzászólása: csak engem az aggaszt hogy ennyien ráhajtanak. benne bízom, de a köcsögökben nem
örülj h elmondja mert ha nem mondaná akkor kell aggódni
Akk?Gond egy szál se!
nem kell parázni. Pláne h el is mondja neked ezeket.
A kérdező hozzászólása: nem, õ sose csalna meg, tudom és bízom benne
Sajnos tapasztalatból beszélek. Nézd! Akinek tényleg a hócipõje tele van azzal, hogy mindig ráhajtanak, az megembereli magát és világosan elküld minden próbálkozót a Halál farkára, mert kellemetlen neki a helyzet. Nem körülír meg ilyesmi, hanem világosan leszerel. Ezután, pedig nem téma, hogy ki, mikor, mit akart tõle, mert nincs már mirõl beszélni. Persze, lehet kivétel a párod, remélem, te nem szívod meg!
És ha zavarja némelyiket akkor mi van? Elmész papnak?
Hát ha az ijesztõ akkor zavarna, ha nem vészes... Egyik osztálytársamnak például mindig mozog az egyik szemöldöke ha beszél :D Az szerintem vicces.
A káromkodás az nem motoros, hanem vokális tik. A motoros az valamilyen izommozgást jelent, pl. folyamatos pislogást, fejrángatást, stb.
Zavar ha valaki meg nem szûnõen káromkodik igen. Valószínûleg nem kezdenék ilyen emberrel.
hát attól függ, mennyire súlyos, mint ahogy elõttem is írták. de ha a személyiséged olyan lenne, amilyet keresek, akkor túl tudnám tenni magam rajta :) 22L
Próbáld meg az orbáncfû-teát. Volt olyan, akinek elmúlt tõle. Idd 3 hétig, reggel és este legalább. Lehet, hogy csak csökkenti majd, de az is valami. Tasrts egy hét szünetet. Majd megint ihatod 3 hétig, ha kell és így tovább... Engem zavarna. Kivéve ha már együtt vagyunk, és utána jelentkezik, akkor próbálnék segíteni.
Az esett súlyosságától függ.De szerintem zavarna:(20l
Õszintén? Nyilván zavarna az ismerkedési fázisban. (Persze attól is függ, hogy mennyire komoly.) De ha mondjuk spontán megismernélek, megkedvelnélek, kialakulna valamiféle vonzalom, akkor már valószínûleg nem. De ha úgy vesszük, ez mindenre igaz, hiszen ha fokozatosan ismerek meg valakit és úgy alakul ki vonzalom - ez nálam jellemzõen így mûködik - akkor az egész embert nézem, és nem akadok fenn egy-egy jellemvonáson vagy problémán, betegségen. Az tuti, hogy neked ezerszer nehezebb lesz párkapcsolatot kialakítani, de ha tudod ellensúlyozni humorral, pozitív kisugárzással, akkor semmi gond. :) A nõk ugyanis sokkal inkább erre buknak! ;)
Itt maximum a kérdezõ várhat bármit is.
Nõk válaszát várom és nem degenerált kockákét. Köszönöm
Engem nem zavarna, én is tikkelek!:)

Én lány vagyok és van egy párom. Már lassan egy éve együtt vagyunk a barátnömmel es meg mindig titokban. Felvállalja valaha?

zavar hogy nem foghatom meg a kezét vagy éppen nem csokolhatom meg..

Legjobb válasz: Tök hülye ötlet, belátom, de mi lenne, ha megkérdeznéd õt?

Tök hülye ötlet, belátom, de mi lenne, ha megkérdeznéd õt?
Még nem készült fel arra, hogy felvállalja, de értsd félre, nem téged nem akar felvállani, hanem saját magát. Biztos nagyon szeret, meg te is õt, az hogy nem vállalta még fel az nem egy negatívum a kapcsolatotokban, mivel még fejlõdik, egyszerre fejlõdtök, egyszerre próbál kibontakozni. Érted? Szerintem beszéld meg vele, oké lesz minden.
hmm mi felvallaljuk mar a baratnommel hogy együtt vagyunk mar majdnem mi is egy eve. az elejen neki nehez volt mert igazibol neki en voltam a coming outja, es még magat it alig fogadta el, nem hogy rögtön egy kapcsolatot. en azt talaltam ki, megmutatom neki, hogy engem mindenki elfogad, boldgo vagyok, eros es hogy ez a dolog semmiben sem akadalyoz meg, sot inkabb az elonyom mert ez vagyok en es erzem ahogy tamogatnak. ha meg tudod erösiteni benne a hitet, hogy ez nem rossz, mosolyogsz ra sokat, peldakat mutatsz neki:) mert ha egy eve együtt vagytok lehet komolyan gondolja veled. ilyenkor be kell vezetni ebbe a vilagba, ismertesd meg mas leszbikus csajokkal, mutass neki olyan filmeket, ujjongj ha valami siker er ezzel kapcsolatban:) Sok sikert L/15
Megértem a barátnõd félelmeit, ugyanis az emberek nem nyitottak eléggé, nem fogadják el azt ami vagy aki más mint amilyenek õk maguk, vagy ahogy õk élnek. Hiába van változás ez ügyben, a legtöbb ember sajnos rosszindulatú, "rövidlátó" az ilyesmiben és csak a magáét fújja. A legtöbb embernek az ilyesmi szaftos pletyka, kibeszélendõ dolog, bele se gondolnak abba, hogy az a "más" ember is ember, vannak érzései, múltja, családja, jövõje, JOGA. Szóval érthetõ a barátnõd bújkálása, mert látja mi folyik a környezetében. Nem egyszerû feladat áll elõttetek, de igazad van abban, hogy fel kell vállalni. Természetesen, higgadtan, sok humorral kell átvészelni.
Pedig jó lenne belehúznotok, mert már jövõre nem lesz divat a leszbizés!!
A pár egy meglehetõsen erõs kifejezés ez esetben. Én is azt mondom, kérdezd õt, beszélj vele
"viszont még abban is kételkedem, hogy õ egyáltalán leszbikus..." Még az is lehet, hogy heteró? Mer az volna a jo..
".ha viszont fiu akkor nemtudom telleg faggasd :) " Írja, hogy barátnõ, és lány..7 es te olvasol is?
Az ex barátnõm ugyanezt csinálta. Ígérgetfe, hogy elmondja, de sosem került rá sor. Frászt kaptam a folytonos bujkálástól, alig találkozástól. Aztán vége lett és õszintén? Örülök neki, viszont még abban is kételkedem, hogy õ egyáltalán leszbikus...
Nekem az a meglátásom lehet , hogy a barátnõd nem kötelezõdött el komolyan a nõi nem mellett /melletted Ez az egész leszbikusság , csak átmeneti dolog ! Nem akarja a külvilág számára kimutatni , hogy õ ezt is kipróbálta . Nem akarja, hogy a külvilág /rokonok /szülõk számára kiderüljön .
Meglehet, hogy õ nem is leszba, csak kedvel téged, és ha jön egy megfelelõ pasi, egybõl a nyakába ugrik.
Olyan emberrel, aki nem vállalja fel a kapcsolatot, nem szabad egyutt maradni.
Lezbikus vagy? Mar bocsi csak ha igen akkor talan epp azert nem akarja senkinek elmondani es ez nem ok hogy megharagudj ra mert neki ido kell.....ha viszont fiu akkor nemtudom telleg faggasd :) Remelem segitettem :)
A kérdező hozzászólása: csak én ezen a dolgon mar tulleptem es mar örülök hogy felvallalom magam.. nem szégyenlem mert nincs mit es ilyenkor kicsit ugy erzem hogy van..mert az az ember akit a legjobban szeretek igy erzi es ez akaratlanul is kicsit ramragad...
Hát egyszerûen fél tõle, attól még téged szeret nagyon gondolom. Mi már két éve egyutt vagyunk a baratommal, de utcán sajnos nem merjuk megfogni egymas kezét, mert félünk...
A kérdező hozzászólása: sokszor kerdeztem mar tole de mindig kitéro válaszokat ad es hogy idovel mas lesz..egy év sok ido..
azért egy év kissé hosszú az idõ kell nekihez... egyetértek az elsõvel, kérdezd meg ÕT
Biztos idõ kell neki, lehet nem fogadnák olyan jól és õ ezt tudja.
Na?beszéltél vele?:)
ha zsidó, akkor zavar. ha egészségügyi körülmetélés , akkor nem.
Hát lehet szebb, de azért még mindig nem lehet túl jó. Recskát nem is tudom hogy lehet megoldani, ha nincs mit húzogatni
Szerintem sokkal szebb! Ha heges egy kicsit az se csúnya, kifejezetten izgalmas! Nem kell aggódnod miatta, változtatni nem tudsz, fogadd el, hogy csinosabb vagy és gondolj bele hogy fájna, ha nem nyisszantanak le egy kicsit..
Nekem is volt körülmetélt barátom, egyáltalán nem zavart. 24L
Dehogyis... semmi gond vele :)
Hát azé' nem lehet, nagyot veszítettél az élvezeti faktorból. Mindegy keress olyan csajt aki ehhez hasonló zenéket hallgat (mármint amilyen a zenei alap ebben a számban...) http://www.youtube.com/watch?v=YdRsEhLJpQc
Nem, nem zavar :)
Engem egyáltalán nem zavar! Sõt! Nekem is volt egy körülmetélt pasim, olyan tiszta volt a nemi szerve, hogy csak na és sosem volt büdös, nagyon higiénikus.
És tudsz rá mûfitymát varratni ha nem tetszene nekik, vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Köszi az èrtelmes ès bàtorìtó kommenteket!:) Egyèbkènt èrdekes, de több baràtnõmnek jobban bejött ez a fazon mint hagyomànyos.

Van egy barátnőm, én 7. -es vagyok, ő 5. es. Az apja nem engedi a kapcsolatot de titokban mégis együtt vagyunk. Bővebben lent?

Tegnap értek haza Pestről, megbeszéltük hogy kimegyünk az erdőbe együtt sétálni mivel az van hozzájuk a legközelebb ott laknak mellette. Bementünk jó mélyen az erdőbe és elmondta hogy ő nem igazán szeret meg nincs rám szüksége, stb.. Elindultam nagy szomorúan lefelé mikor ráértem az útra ott volt egy kicsit fentebb és mondta hogy menjek. Elkezdett sírni. Én magamhoz öleltem ő hozzám bújt. Elkezdte mondani hogy ő milyen hülye mert engem is megbántott meg magát is. Összeölelkeztünk, többször is megpusziltuk egymást, de csak egymás arcát, nem mertem a száját. Ott ültünk vagy negyed órán át összelelkezve, mikor kijött a tesója és behívta valamiért és megtudta az apja hogy én is ott voltam. Állítólag nagyon megverte. Szerintetek szeret még? Meg lehetett volna puszilni a száját?

Legjobb válasz: ez tök aranyos... az apja egy állat, oké hogy félti a gyerekét, de verni azért nem kellene, azzal mit ér el?

ez tök aranyos... az apja egy állat, oké hogy félti a gyerekét, de verni azért nem kellene, azzal mit ér el?
hallod te [email protected]ög szájjá le a lányomróól!!!! ha megtalállak fogasra foglak felakasztani!! viccelek amugy ez aranyos de lehet hogy nem kéne mert az apja anyira nem kultiválja és neked lenne annyi lelki ismereted hogy vele maradj és hogy tud hogy miattad verik õt? ha igen szép..ha nem akkor pacsi:D
Bocsánat az off ért, csak azért írok ide mert szeretném a kérdésre érkezett válaszokat látni. (kérlek ne pontozzatok le!) nagyon sok sikert kívánok a lánnyal kapcsolatban! kitartás! :)
Meg lehet volna puszilni a száját.:D Nagyon aranyosak vagytok amúgy. Ez még csak ilyen gyerekszerelem, de igen, a maga kis 11 éveshez méltó szerelmével szeret téged. Az apja amúgy nagyon rosszul fegyelmez, a verés szerintem semmit se ér...Azt megértem, hogy nem tetszik neki, hogy az 5.-es lányának már van egy udvarlója, de ezért én nem emelnék kezet a gyermekemre, majd ha lesz egyszer. 17/L
Az apja egy erõszakos állat. Elfojtani egy ártatlan gyerekszerelmet? Õt kéne megverni.
elkapjuk az apját?:D irj privátban ha szeretnél valami olyasmit hogy elkapjuk az apját :D
A kérdező hozzászólása: Oké köszi :) Köszi 6. lehet az lesz :D
Jóój, ez de aranyos volt. Azóta mi a szitu? Ugye még együtt vagytok! Ha apukát meg kell kicsit fegyelmezni szólj! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!