Találatok a következő kifejezésre: Van barátnője fiúnak, mégis velem és (2 db)

Van barátnője a fiúnak, mégis velem és még sok más lánnyal flörtöl, de nagyon. Nekem mégis bejön. Mit tegyek?

Legjobb válasz: ha van barátnõje és mással flörtöl akkor ha te lennél a barátnõje neked is biztosan rosszul esne szoval szerintem inkább hagyd taláész te jobbat is akkire nincs ráizgulva mindenki és aki nem csal meg, akiben bizhatsz

ha van barátnõje és mással flörtöl akkor ha te lennél a barátnõje neked is biztosan rosszul esne szoval szerintem inkább hagyd taláész te jobbat is akkire nincs ráizgulva mindenki és aki nem csal meg, akiben bizhatsz
szerintem, ha nem akarsz nagyot csalódni felejtsd el! Gondolj bele, ha el is hagyja érted a barátnõjét, hogyan fogod érezni magad, ha nincs veled?Mennyit fogsz görcsölni azon, hogy éppen kinek csapja a szelet....Megéri? Nem hiszem...

A fiú barátomnak van barátnője, de velem valahogy mégis jobban kijön és néha olyan dolgokat is tud mondani amik elég érdekesen hangzanak úgy, hogy van barátnője. Vajon többet érez? Létezik egyáltalán fiú lány barátság?

Bár a fiúnak a barátnője elég féltékeny sokáig nem is engedte, hogy barátkozzon velem a fiú, de a fiú mégis kiharcolta és a lány folyton rossz szemmel néz rám emiatt.. és hát végül is a kapcsolatuk sem annyira fényes.. folyton vitáznak, de mégis tudom, hogy a fiú szereti a lányt jobban mint szerintem a lány őt, de.. akkor felém miért közeledik?

Legjobb válasz: mert attól hogy van nõje,egy kóbor numera idõnként belefér.

mert attól hogy van nõje, egy kóbor numera idõnként belefér.
Jogos a kérdés, ezt én sem értem.
Kedves 4-es, világosan leírod, hogy a lány barátod ért többet Neked, de mégis a kevésbé szeretett és értékelt lányt választottad párodul. Meg tudnád indokolni, hogy miért? És ha ezt megmondod, egy másodikat is kérdeznék: miután utólag is bánod ezt a lépésedet és szeretnéd megmásítani, miért nem másítod meg? Ebben a helyzetben Te vagy cselekvõképes állapotban. 2 nõ van, aki Veled akar lenni, Te a másikkal szeretnél lenni újra vagy még mindig, de mégsem teszel semmit. Miért? (Azt hiszem, nõk százezreinek nevében kérdezem ezt.)
Hát akkor alakítsd úgy, ne várj a csodára, mert ha nem lépsz, akkor nem lesz semmi.
A kérdező hozzászólása: Ez nem is olyan rossz. :D Jó is lenne ha tényleg így alakulna.
VAGY: Miután megtudta, hogy szereted õt, akkor az történhet, hogy a fiú minden hibáját fogja nézni a barátnõjének, egyszer csak keres egy ideális alkalmat, és megmondja, hogy neki ennyi elég volt. És utána összejöttök.
Hát ez egyszerû. Elmondom neked: Mondd, meg neki, hogy te halálosan szereted õt, miattad dobja a másik csajt, mert kiderül, hogy õ is végig téged szeretett, csak félt elmondani, vagy nem volt tudatos az érzése, de a szíve mélyén mégis téged szeretett. Ha minden jól megy összeházasodtok, és boldogan éltek. Sose értettem, hogy miért kell ennyire megbonyolítani egy-egy szituációt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ezt leírtad. Igen az a baj, hogy én szeretem õt és szerintem ezzel Õ is tisztában van, de én mindig támogatom.. bármi van.. még a barátnõjével is hiába is rossz. Csak tudom, hogy neki is volt már olyan, hogy egy lánnyal volt és közbe alakult mással és késõbb hagyta ott a lányt. Fogalmam sincs, hogy mi lesz ebbõl késõbb. :/
Én egy ugyanilyen "ördögi körben" voltam majd 1 évig. Én voltam a fiú, nekem volt barátnõm akivel sok problémánk volt, és volt egy lány aki mellettem állt, én pedig õ mellette.Nagyon jóban voltunk. Mindenben segítettük egymást.Én szerettem a barátnõmet, voltak kicsapongásai sokszor, de nem hagytam el, miközben tudtam, hogy a lány barátom már többet érez barátságnál.Ezzel soha nem élt vissza, nem mondta, hogy hagyjam el a barátnõmet, nem is csaltam meg vele, sem senkivel. Nem lehet elmondani ezt az érzést.A lány barátom többet ért nekem, mint a barátnõm, de ha választani kell kivel akarok lenni mégis a barátnõmmel akartam lenne.Sõt, ha (NEADJISTEN) választanom kellett volna ki haljon meg a barátnõmet mondtam volna, mint a lány barátomat.Tudom durva ilyet mondani, de ezzel a példával tudom megmutatni mennyire bonyolult.Hogy rövidre zárjam, késõbb egyre jobban közeledtem a lány barátomhoz, a barátnõm utolsó nagy baklövése után el is hagytam, és elrontva 1 hónapra rá összejöttem a lány barátommal.Közben "ostromolt" a volt barátnõm az egy hónap alatt, hogy minden megváltozik, minden újra jó lesz. 5 napig jártam a lánybarátommal és visszamentem a barátnõmhöz. Azóta nem áll velem szóba teljesen jogosan, és ha tehetném mindent megváltoztatnék.Soha nem tudom megbocsátani magamnak. Ezt azért írtam le, hogy jobb ha a fiúval majd idõvel tisztázod a helyzetet, nehogy úgy járjatok mint mi.Ha téged egyre jobban megszeretne azzal bonyodalmak lennének. Lehet létezik fiú lány barátság, de idõvel szerintem egyik félnél úgyis több lesz, mint barátság.
Ja, most a nagybetûs kérdésre is válaszolok.:) "Létezik egyáltalán fiú lány barátság?" Én szinte kizárólag csak fiúkkal tudok barátkozni, lány vagyok. És sok fiúnak vagyok úgy a legjobb barátja, ahogy Te a fenti esetben. Ez kb. 10-12 évig tud mûködni. Azért, mert hiába nem vonz a másik szexuálisan, azért az ember mégis elmélyíti a szeretetet, és 10-12 év után ez a szeretet elmélyülhet egy olyan szexuális vonzalomba (kölcsönösen vagy egyoldalúan, de ennyi idõ után már leginkább kölcsönösen), ami még mindig nem elég intenzív egy szerelmi kapcsolathoz, de a barátságon már túllép. És én még nem tapasztaltam olyan szintû társas intelligenciát fiúnál, hogy ezt a korszakot értelmezni vagy kezelni tudta volna. Rajtam sosem múlt.
Mert Te a barátja vagy. Az embernek vannak barátai.
Ahhoz hogy érdemi segítséget tudjak nyújtani tudni kéne hogy mióta tart ez illetve milyen idõsek vagytok?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!