Találatok a következő kifejezésre: Van barátnője fiúnak, (224 db)

A fiú barátomnak van barátnője, de velem valahogy mégis jobban kijön és néha olyan dolgokat is tud mondani amik elég érdekesen hangzanak úgy, hogy van barátnője. Vajon többet érez? Létezik egyáltalán fiú lány barátság?

Bár a fiúnak a barátnője elég féltékeny sokáig nem is engedte, hogy barátkozzon velem a fiú, de a fiú mégis kiharcolta és a lány folyton rossz szemmel néz rám emiatt.. és hát végül is a kapcsolatuk sem annyira fényes.. folyton vitáznak, de mégis tudom, hogy a fiú szereti a lányt jobban mint szerintem a lány őt, de.. akkor felém miért közeledik?

Legjobb válasz: mert attól hogy van nõje,egy kóbor numera idõnként belefér.

mert attól hogy van nõje, egy kóbor numera idõnként belefér.
Jogos a kérdés, ezt én sem értem.
Kedves 4-es, világosan leírod, hogy a lány barátod ért többet Neked, de mégis a kevésbé szeretett és értékelt lányt választottad párodul. Meg tudnád indokolni, hogy miért? És ha ezt megmondod, egy másodikat is kérdeznék: miután utólag is bánod ezt a lépésedet és szeretnéd megmásítani, miért nem másítod meg? Ebben a helyzetben Te vagy cselekvõképes állapotban. 2 nõ van, aki Veled akar lenni, Te a másikkal szeretnél lenni újra vagy még mindig, de mégsem teszel semmit. Miért? (Azt hiszem, nõk százezreinek nevében kérdezem ezt.)
Hát akkor alakítsd úgy, ne várj a csodára, mert ha nem lépsz, akkor nem lesz semmi.
A kérdező hozzászólása: Ez nem is olyan rossz. :D Jó is lenne ha tényleg így alakulna.
VAGY: Miután megtudta, hogy szereted õt, akkor az történhet, hogy a fiú minden hibáját fogja nézni a barátnõjének, egyszer csak keres egy ideális alkalmat, és megmondja, hogy neki ennyi elég volt. És utána összejöttök.
Hát ez egyszerû. Elmondom neked: Mondd, meg neki, hogy te halálosan szereted õt, miattad dobja a másik csajt, mert kiderül, hogy õ is végig téged szeretett, csak félt elmondani, vagy nem volt tudatos az érzése, de a szíve mélyén mégis téged szeretett. Ha minden jól megy összeházasodtok, és boldogan éltek. Sose értettem, hogy miért kell ennyire megbonyolítani egy-egy szituációt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ezt leírtad. Igen az a baj, hogy én szeretem õt és szerintem ezzel Õ is tisztában van, de én mindig támogatom.. bármi van.. még a barátnõjével is hiába is rossz. Csak tudom, hogy neki is volt már olyan, hogy egy lánnyal volt és közbe alakult mással és késõbb hagyta ott a lányt. Fogalmam sincs, hogy mi lesz ebbõl késõbb. :/
Én egy ugyanilyen "ördögi körben" voltam majd 1 évig. Én voltam a fiú, nekem volt barátnõm akivel sok problémánk volt, és volt egy lány aki mellettem állt, én pedig õ mellette.Nagyon jóban voltunk. Mindenben segítettük egymást.Én szerettem a barátnõmet, voltak kicsapongásai sokszor, de nem hagytam el, miközben tudtam, hogy a lány barátom már többet érez barátságnál.Ezzel soha nem élt vissza, nem mondta, hogy hagyjam el a barátnõmet, nem is csaltam meg vele, sem senkivel. Nem lehet elmondani ezt az érzést.A lány barátom többet ért nekem, mint a barátnõm, de ha választani kell kivel akarok lenni mégis a barátnõmmel akartam lenne.Sõt, ha (NEADJISTEN) választanom kellett volna ki haljon meg a barátnõmet mondtam volna, mint a lány barátomat.Tudom durva ilyet mondani, de ezzel a példával tudom megmutatni mennyire bonyolult.Hogy rövidre zárjam, késõbb egyre jobban közeledtem a lány barátomhoz, a barátnõm utolsó nagy baklövése után el is hagytam, és elrontva 1 hónapra rá összejöttem a lány barátommal.Közben "ostromolt" a volt barátnõm az egy hónap alatt, hogy minden megváltozik, minden újra jó lesz. 5 napig jártam a lánybarátommal és visszamentem a barátnõmhöz. Azóta nem áll velem szóba teljesen jogosan, és ha tehetném mindent megváltoztatnék.Soha nem tudom megbocsátani magamnak. Ezt azért írtam le, hogy jobb ha a fiúval majd idõvel tisztázod a helyzetet, nehogy úgy járjatok mint mi.Ha téged egyre jobban megszeretne azzal bonyodalmak lennének. Lehet létezik fiú lány barátság, de idõvel szerintem egyik félnél úgyis több lesz, mint barátság.
Ja, most a nagybetûs kérdésre is válaszolok.:) "Létezik egyáltalán fiú lány barátság?" Én szinte kizárólag csak fiúkkal tudok barátkozni, lány vagyok. És sok fiúnak vagyok úgy a legjobb barátja, ahogy Te a fenti esetben. Ez kb. 10-12 évig tud mûködni. Azért, mert hiába nem vonz a másik szexuálisan, azért az ember mégis elmélyíti a szeretetet, és 10-12 év után ez a szeretet elmélyülhet egy olyan szexuális vonzalomba (kölcsönösen vagy egyoldalúan, de ennyi idõ után már leginkább kölcsönösen), ami még mindig nem elég intenzív egy szerelmi kapcsolathoz, de a barátságon már túllép. És én még nem tapasztaltam olyan szintû társas intelligenciát fiúnál, hogy ezt a korszakot értelmezni vagy kezelni tudta volna. Rajtam sosem múlt.
Mert Te a barátja vagy. Az embernek vannak barátai.
Ahhoz hogy érdemi segítséget tudjak nyújtani tudni kéne hogy mióta tart ez illetve milyen idõsek vagytok?

Mit tegyek ha a fiúnak aki tetszik és én is neki van barátnője, de akar talizni?

Van 1 fiú akit most ismertem meg, msn-en kezdtünk el ismerkedni. Még kapcsolatban van, de azt mondja nem sokáig. A barátn?je viszont, az egyik barátn?mnek a n?vére. A fiúval megbeszéltünk egy találkozót de, sokat gondolkozom rajta, hogy mit tegyek? Nekem nagyon szimpi, de nem akarok bunkó lenni. SÉn szeretnék vele talizni, de tudom, hogy közben arra gondolnék, hogy nagy szemétséget követek el a másik lánnyal. Nem tudom mit tegyek. Szerintetek, mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát szerintem hagyd a francba van még sokezer fiú a Földön és egy barát mégiscsak többet ér mint egy fiú akit nem rég ismertél meg.Mert ha összejösz a fiúval akkor a barátnõd biztos nem fog jó szemmel rád nézni.

Hát szerintem hagyd a francba van még sokezer fiú a Földön és egy barát mégiscsak többet ér mint egy fiú akit nem rég ismertél meg.Mert ha összejösz a fiúval akkor a barátnõd biztos nem fog jó szemmel rád nézni.
várd meg míg szakítanak, . aztán talizz vele. úgyis mondtad h már nemsokáig vanak együüt.
ha a fiu elmegy veled randizni az annyit jelent hogy mar nem szereti a jelenlegi baratnojet tehat keres mast ha nem teged akkor mast...szoval ha tetszik akk kapd el a tokeit :D es amugy a baratnodnek is csak jot teszel mert hamarabb lezarodik ez a kapcsolat es legalabb o is ujra tud kezdeni ojannal aki igazan szeretheti, .
Szerintem is várd meg míg egyedül lesz, mondd neki, hogy nem szeretnél így talizni vele majd csak akkor ha már szakítottak.
Egyértelmû:ne találkozz a fiúval addig, ameddig barátnõje van! Várd meg, míg szakítanak, utána már nyugodt szívvel lehet találkozni. Addig azonban nem lenne tisztességes a találkozó senkivel szemben sem. A fiú részérõl sem tisztességes, hogy még kapcsolatban van ugyan, de már veled ismerkedik. Én picit azt is meggondolnám, hogy vajon ha egyszer te leszel a barátnõje, veled is ezt teszi-e...
A kérdező hozzászólása: Kösszi a válaszokat. Ezen már gondolkoztam, hogy mi lenne ha velem tenné ezt. Nagyon nem örülnék neki.
saját tapasztalatból mondom, h szerintem nem fognak szakitani...:S voltam már ien helyzetbe 2szer is... v hha mégis szakitanak, és összejönnétek, akk megvan még az esélye h elkezd hiányozni neki a volt nõje és ujra felkeresi... szerintem keress függetlent ...S:
Voltam ilyen helyzetben én is, kétszer is. Egyik jól sült el, a másik nem...Elsõ fiúnak volt barátnõje, msn-ezgettünk, sms-eztünk, rengeteget beszéltünk. Találkozni akartunk, de engem nem vitt rá a lelkiismeret. hónap után szakitottak, mostmár van másik barátnõje. A második fiúval pedig jól alakult minden. Volt barátnõje, találkozni akart, de én nem mentem bele. Nagyon nem szimpatizáltam az akkori barátnõjét, de mégis, nem akartam rosszat senkinek. 3hét után szakított a pasi vele, és több mint fél éve együtt vagyunk:) Tehát, tied a döntés, ahogy te jónak látod.
Szépen várd meg, amíg szakít a nõjével..

Mit tegyek? Van egy fiu, akivel nagyon egymasra vagyunk kattanva. Van baratnoje. Sajnos nem erti meg, hogy en csak szexet szeretnek erzelmek nelkul. Mar mondtam neki. Nem tudnek olyan jo tarsa lenni, mint a baratnoje, de nemis akarok. Segitseg!

Legjobb válasz: Ha van rá alkalmad mutasd neki ;) én is voltam igy :) nem akart semmit mert szerelmes,le vettem a felsõm és le térdeltem :) meg se probált megállitanni :)

Ha van rá alkalmad mutasd neki ;) én is voltam igy :) nem akart semmit mert szerelmes, le vettem a felsõm és le térdeltem :) meg se probált megállitanni :)
Akkor akarj szexet mástól!
Büdös ribi vagy, mindig is az voltál!
hahó, mirõl beszélsz? justin biebernek most nincs csaja...
vannak akarat gyenge emberek..
Akkor, ha már erkölcsileg úgyse zavartatod magad igazán lefeküdhetsz vele és utána dobhatod, kvázi teljesen tönkretéve. Az olyanoknak mint te ez úgyse számít, rajta hát.
A kérdező hozzászólása: Nem kell a szex akarmiikor, akarkitol.
A kérdező hozzászólása: Deee én olyan ritkán indulok be így valakire:(( õ olyan eszeveszettül szexi.
Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy ha csak szexet akarsz, akkor miért kell egy kapcsolatba belerondítani, mikor szexet kvázi bárkitõl bármikor kaphatsz...
Így van akkor mással akarj dugni.
Ha egyszer úgy vagytok ketten akkor mász rá ;) vagy csak simán tedd a "dolgod" .
Akarj sexet tõlem 20/f


Sehogy. Hiszen már van barátnõje. Majd ha szakít vele akkor bepróbálkozhatsz nála.
van barátnõje, de rád tekint úgy mintha barátnõje lennél:) de bírom ezt....fiatalság bolondság:) szerintem amúgy a srác nem valami érett egy kapcsolathoz....:)
ha úgy tekint rád mint a barátnõjére akkor részben te is a barátnõje vagy nem?:OOO

Van egy fiú aki nagyon tetszik, csak az a baj, hogy barátnőm volt pasija, és a barátnőim majdnem mind utálják, és nem szeretném ha ez a fiú elrontaná a viszonyomat barátaimmal. Õ 16 éves én meg 14. szerintetek?

fiú, lány, barát, szerelem, kapcsolat, rossz, egy, van, aki, nagyon, kicsit, tetszik, baj, barátnőm, barátnőim, barátaim, barátom, pasim, pasi, viszony,

Legjobb válasz: Kedves Wanda! Gondolkodj el azon, hogy a barátnõid vajon miért utálják ezt a pasit, és ha nem tudsz erre rájönni kérdezd meg õket. Lehet, hogy õk tudnak valamit arról a pasiról, amit te nem. Szerintem ne hamarkodd el. Már voltak olyan kérések, amiben a lány azért sírt, mert lefeküdt szûzként lefeküdt egy fiúval, de a fiú csak fogadás miatt tette. ÉS ÕT A BARÁTNÕI MÉG FIGYELMEZTETTÉK IS, HOGY A SRÁC EGY GANÉ ALAK.

Kedves Wanda! Gondolkodj el azon, hogy a barátnõid vajon miért utálják ezt a pasit, és ha nem tudsz erre rájönni kérdezd meg õket. Lehet, hogy õk tudnak valamit arról a pasiról, amit te nem. Szerintem ne hamarkodd el. Már voltak olyan kérések, amiben a lány azért sírt, mert lefeküdt szûzként lefeküdt egy fiúval, de a fiú csak fogadás miatt tette. ÉS ÕT A BARÁTNÕI MÉG FIGYELMEZTETTÉK IS, HOGY A SRÁC EGY GANÉ ALAK.
Neked délutánonként még leckét kell írni és nem randizni.
Mint ahogy 2-es mondja. Ilyen pasi tucat van. Gondolkodj el, hogy miért nem szeretik a többiek. És ne próbálj magadnak estimeséket bemesélni, hogy "õ nem olyan, mindenki rosszúl tudja, még az is aki járt vele, mert én ismerem kívûl-belûl, hiszen facebookon szoktunk chatelni" Sajnálom, de 14 évesen ha az ember belezúg valakibe simán bemeséli magának, hogy a baltás gyilkos olyan cuki és csak véletlenül ölt meg 10 embert tegnap a szemem láttára.

Ha egy fiúnak van barátnője, akkor szokott méllyen és szerelmesen nézni egy másik lány szemeibe hosszan és többször, miközben boldogan mosolyog néha pedig komoly. De van, hogy csak akkor néz, ha nem látom. Szerintetek ettől még lehet barátnője?

Legjobb válasz: vagy csak szimplán néz téged vmiért vmilyen semleges okból, bár mosolyog, és te többet magyarázol bele a kelleténél. amíg nincs tisztázva a barátnõ kérdés, ne fantáziálgass róla, mert marha nagyot koppanhatsz.

vagy csak szimplán néz téged vmiért vmilyen semleges okból, bár mosolyog, és te többet magyarázol bele a kelleténél. amíg nincs tisztázva a barátnõ kérdés, ne fantáziálgass róla, mert marha nagyot koppanhatsz.
20:50-es voltam, teljesen egyet értek a felfogásoddal:) nincs valami ismerõsöd, aki vele is viszonylag jóban van és megbízol benne? õ érdeklõdhetne helyetted. vagy ki kellene találni valami kerülõ sztorit. mondjuk buliba mentek, amihez tudni kell, h hányan lesztek, és akkor megkérdezni, h hozza-e a barátnõjét, és ha nincs neki, akkor úgyis mondja. szerintem amúgy szemezhetsz vele továbbra is, de tedd egy kicsit "takarékra" a dolgot, próbáld egy picit fegyelmezni az érzelmeid, míg nem derül ki a helyzet, és majd ennek fügvényében lépsz. sok sikert!
Nem lehet, hogy a melleidet bámulja? :-D Most komolyan, simán félre értheted a dolgot, szóval mindenképpen nyomozd ki a nevét, aztán nézd meg a az iwiwen az adatlapját, mi van beírva családi állapotnak.Ha ez sem segít, akkor szólj be neki, hogy , , de szerencsés a barátnõd!", ha nincs neki, akkor úgyis mondja, aztán akkor go!!! :-)Minden esetre, ha nem kommunikálsz vele, elég nehéz ügy lesz...
Az emberek így nézik azt, akihez vonzódnak, attól függetlenül hogy van-e párjuk vagy sem. :)
A kérdező hozzászólása: Hát nehéz ez így igen, hogy nem tudom van e barátnõje, megkérdezni mégsem kérdezhetem meg tõle, ha mástól kérdem, aki õt ismeri, szerintem úgyis elmondaná neki, hogy megkérdeztem, abból meg gondolom már sejtené, hogy miért kérdezem, és ha õ meg mégsem úgy érez, akkor nagyon rossz érzés lenne nekem. Bárcsak tudhatnám. Nem tudom így h felejtsem e el, vagy nézzek továbbra is úgy rá mint õ, de néha úgy félek, hogy csak erõsödik az érzésem ahogy múlik az idõ, ahogy egyre többet nézem a szemeit... Ha késõbb mégis kiderül, hogy van valakije, meg fog szakadni a szívem. Ha tudnám, h ogy van barátnõje nem néznék rá, tiszteletben tartva a másik lányt, meg a saját lelki épségem.
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon van közös ismerõsünk, de azért hátha lesz valaki aki segít, ez jó ötlet. Amúgy nem a melleim nézi. Nincs az iwiwen, vagy legalábbis fénykép nélkül nem egyértelmûen megállapítható, hogy õ e az, azon az adatlapon nincs beállítva családi kapcsolat. Szeretnék beszélgetni vele, de nem merek beszélgetést kezdeni, és hát õ sem kezdett még így talán nem is érdeklem... Talán tényleg csak félreértem a tekintetét és a mosolyát, elõzékenységét ( pár szót azért néha váltunk). Nem tudom reménykedhetek e ebben egyáltalán, hogy ezek azért voltak mert tetszem neki. Én azzal próbálom megmutatni neki mit érzek, hogy visszanézek rá, és mosolygok, de vajon nála ez ugyanazt jelenti mint nálam. Nem tudom. Vajon õ is annyit gondol rám, mint én rá, és gondol-e arra, hogy leghet köztünk valami vagy sem. Nem tudom.
én is pont ilyen helyzetben vagyok:S:Scsak én meg tudtam h van barátnõje.nagyon [email protected] esett, mert eddig mindig mosolygott rám, és kereste a tekintetem, szal amikor meg tudtam nagyon nagyot csalódtam......:S:(((
Hát én rosszabbul jártam.Egy fiú a suliból kb ugyanezt csinálta velem sõt még többet is.Még a telefonszámomat is elkérte.De mikor megtudtam hogy van barátnõje miközben nekem udvarolgatott nem mentem tovább.Nem foglalkoztam utána vele :(
Attól még, hogy van barátnõje, simán ránézhet más lányra is, sõt, flörtölhet is vele...Végül is emberek vagyunk!Mondjuk, az, hogy a számodat elkéri, az már durva, de attól, hogy rád mosolyog, szerintem még nem dõl össze a világ, ez nem házassági ajánlat !Csalódni csak abban tudsz, akit már ismersz, és megismerted õt valamilyennek, de kiderült:mégsem olyan.Szóval, ne csináljunk már ekkora ügyet abból, hogy valaki mosolyog ránk, más is szokott mosolyogni, nézni, szemezni, flörtölni...Sõt, van, hogy valójában még többet is képzelünk bele a dologba, mint amennyit valójában jelent.A legegyszerûbb lenne ezek után, ha konkrétan rákérdeznél, odamennél hozzá, beszélhetnél vele.A sült galamb nem repül a szádba!

Titokban eljárok egy fiúval akinek van barátnője és beleszerettem. Ne találkozzak vele többet vagy kérjen, hogy szakitson a barátnőjével ha szeret? Az egész story lent.

1 hónapja eljárok titokban egy fiúval, akinek már 2,5 éve van barátn?je. Már tavaly nyáron is találkozgattunk néha, de egy este amikor találkoztunk azt mondta, hogy úgy döntött, hogy a legjobb lenne ha nem találkoznánk, mert kezd érezni valamit irántam, de barátn?jét nem akarja elhagyni. Én utánna összejöttem egy másik fiúval, de 1 év után szakítottam vele. Most már lassan 1 hónapja újra találkozgatok a fiúval akinek van csaja. Beleszerettem, azt mondja, hogy ? is kezd szerelmes lenni belém. Naponta írja, hogy szeretné ha eggyütt lennénk, járnánk. Barátn?jével s?r?n nem egyeznek, veszekednek, már a barátai is mondták, hogy szakítson vele, de ? nem képes megtenni, azt mondja, hogy reméli, hogy jobb lesz, de azt is tudja hogy nincs rendbe a kapcsolatuk. Én már néhányszok írtam neki, hogy jobb lesz ha nem találkozunk, nem beszélünk, majd ha szakítanak a barátn?jével akkor együtt leszünk, ? erre azt válaszolta, hogy nem akarja hogy ígylegyen, meg tudja, hogy én sem akarom és valóban így van, de én beleszerettem és fáj, hogy mással van és én csak a második vagyok. Tudom egyrészt kihasznál, de én szeretem. Mit tegyek? Szerintetek mi lenne a leghelyesebb? Kérlek segítsetek, mert nagyon szomorú vagyok...

Legjobb válasz: 5 cm a farkam!!!!

5 cm a farkam!!!!
Szerintem is mond meg Neki, hogy csak akkor keressen, ha már szakított, és lépj le.
Határozottan állj elé és mondd meg neki! "Én vagy a nõd? Válassz! Ha a barátnõdet választod, akkor örökre vége, ha meg engem akkor örök szerelem..." vagy valami ilyesmi.
Elsõ válaszoló kicsit eltévesztetted a kérdést nem gondolod?
Dontson a fiu! Vagy te, vagy a baratnoje. Lassuk be, neked sem esne jol, ha a baratod muvelne veled ugyanezt, nemde? Ha a fiu szeret teged, akkor a baratnojet ne bolonditsa tovabb, ha meg ot szereti, ne hasznaljon ki teged. Ontsetek tiszta vizet a poharba, mert ez igy nem sportszeru.
Szerintem vonulj háttérbe. Rendesen mellédumál a srác és élvezi a helyzetet, hogy odavagy érte. Ne hagyd hogy visszaéljen az érzelmeiddel. Határozottan mond meg neki, hogy úgy döntöttél addig nem találkoztok, amíg kapcsolata van. Ha valóban érez irántad és nemcsak hülyit, akkor rövid idõ alatt befejezi az állitólag nem jó kapcsolatát és megkeres. Ha pedig nem, akkor soha többé nem szabad találkozgatni vele, mert link.
Elõbb utóbb kiborul a bili ha titkolóztok. A leghelyesebb lenne idõt adni a srácnak dötse el ki szeret. Nem haragudj de barátnõs pasival kezdeni számomra elég fura. Mindeképpen meg kell beszélnetek mit akar valójában a másik. 1.hozzászóló szerintem nem tévesztett
Egyetértek az elõzõekkel. Beszélgess el vele valamikor kettesben komolyan, és mondd meg, hogy részedrõl mi a helyzet. Újra, konkrétan, határozottan. Ne adj neki konkrét határidõt, csak mondd meg, hogy ha nagyon gyorsan nem rendezi a sorait, akkor téged elfelejthet. Ha nem tud dönteni, akkor egy jellemtelen senki, ha nem akar, akkor szintén egy jellemtelen senki, aki kihasznál. Az is elég gáz szerintem amit idáig mûvelt veletek. Ha egy csaj csinálná ezt velem hát tuti elfogna a hányinger. 20/F
Így van! Ne hagyd, hogy kihasználjon! Ha szeret a pasi, szakítani fog a nõjével és utána jön majd össze veled! Tehát addig hanyagold!Légy igazi erõs nõ:-)

Van egy fiú aki azért szakított a barátnőjével mert sokat veszekedtek, és azt mondta, hogy nem szereti már. És a lány 1 hét múlva egy másik fiúval csókolózik, a fiú féltékeny lenne?

Amúgy a fiú nagyon hanyagolta a lányt, hazudozott neki, és kifogásokat talált, hogy nem tud menni hozzá. A lány nagyon szerette, túlságosan ragaszkodott hozzá. A fiúnak szerintetek bántaná az orrát?

Legjobb válasz: ki nem szarja le h ha esetleg féltékeny is? Nem becsülte meg a lányt,oszt jó napot. Késõ bánat,a lány meg lépjen tovább,ugye érted

ki nem szarja le h ha esetleg féltékeny is? Nem becsülte meg a lányt, oszt jó napot. Késõ bánat, a lány meg lépjen tovább, ugye érted
Valószínûleg. De miért jó E/3-ben beszélni saját magadról?
Lehet, hogy bántaná az egoját, de érdekes ez ilyen helyzetben? Ezzel visszaszerezni úgy sem lehet. Túl kell a srácon lépni. A "bosszúból kikezdek mással" megoldás nem jó.Magadat csapod be, meg az ártatlan harmadikat.
1 hét még nem egy borzasztó hosszú gyász egy fontos kapcsolat után. Felületes kis liba.
A kérdező hozzászólása: Te már csak tudod, hogy nem szerette.. Amúgy meg nem a lány vagyok. Igenis napokig sírt.. A lány jobban szerette a fiut, mint a fiu a láymnt.. Most sírjon folyton? Eleget sírt még akkoris mikor együtt voltak és csak a csalódást okozta neki.
Szeretnék neked segíteni de ennyibõl fogalmam sincs bevallom :D
A lány nem szerette egyáltalán. Különben nem csókolna mást egy hét múlva. ilyenkor szomorkodni szokott aki érez valamit.
mivel mondta hogy nemszeret, ezért valószínûleg nem.
szerintem röhögne h pedálozol h féltékennyé tedd
Szerintem a legrosszabb dolog, amit bárki is csinálhat az az, ha féltékennyé próbálja tenni a másikat. Egyrészt ha ez a terv be is válik, elõrébb lesz a csaj? Ha vissza is kapja a pasit, akkor elégedett lesz? Ilyen fiú kell neki, aki sz*rik a fejére és hazudozik össze-vissza? Másrészt meg elsülhet balul is, mert mondjuk a srác még biztosabb lesz benne, hogy jól tette, hogy szakított vele, mert ezek szerint õ is ennyit ér a lánynak. Arról nem is szólva, hogy mások is mit fognak gondolni a lányról, hogy ilyeneket csinál szakítás után 1 héttel. De gondolom itt valóban bosszúállásról van szó, és ha neki az kell, hát tegye, ha ez segít neki, de számoljon a fenti következményekkel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ezt ismerem ez az egyik kedvenc számom :)

Miért is van az, hogy manapság sok rendes, jó fiú van egyedül, ellenben a sok buta, műveletlen, durva fiúnak meg van barátnője?

Szerintem szomorú, hogy míg akármerre nézek a környezetemben a rendes, tipikus jó fiúk nem kellenek alányoknak, ellenben ezek bunkó, tapló, mindenkit megver?, lealázó fickók meg simán viszik a szép, értelmes lányokat.

Legjobb válasz: jók a normális fiúk is csak en legyen bûn rondaa xd

jók a normális fiúk is csak en legyen bûn rondaa xd
big lájk naon igazad van de hát nincs mit tenni a lányok nem akarnak egyedül maradni, az "alja népség" meg idióta szöveggel hódít.
Azért mert ezek a "rendes" fiúk nem csinálnak semmit csak ülnek egész nap otthon a gép elõtt miközben a "rossz" fiúk sorra dugják megfele a csajokat
Tedd fel még nyugodtan ezerféleképpen a kérdést, a helyzet változatlan marad. AMÍG NEM KAPOD ÖSSZE MAGAD BASSSZUS!
Tudod, a lányok a merész, vállalkozó fiúkat keresik. Az kevésbé érdekli õket, ha mûveletlen meg durva. Egy nõnek a gyereke fontos (hogy életben maradjon), ahhoz meg bátorság, erõ és ügyesség kell, nem mûveltség.
Azt észrevetted, hogy Te tökéletes vagy? Te vagy a Rómeó, a tökéletes a nõk számára. De akkor vajon miért nem kellesz neki, ezen nem gondolkodtál még? Persze, benned nincs hiba, de ezek nõk ilyen gonoszak, igaz?
ha az a lány tényleg értelmes nem jön össze mûveletlen fiúval
Az az oka hogy a nõknek pénz kell meg kocsi, és a társadalom díjazza az erõszakot (az erõsebb kutya bszik). Aztán meg csodálkoznak amikor az idegbeteg pasi laposra veri õket csak mert hosszabban néztek rá egy másik pasira. Ha ilyen ostobák, akkor viszont meg is érdemlik :@ Az elsõ válaszolóval meg a társaival ne törõdj, baromságokat beszélnek.
elõzõ vagyok én helyett **ÉL
"Csak a nyomorékok nem tudnak összeszedni egy csajt!" Magyarországon kapásból több férfi én mint nõ, és igen, van akinek sokáig azért nincs barátnõje mert a környezetében egyszerûen nincsenek (vagy nagyon kevés) nõ él (olyan helyen dolgozik stb...), van ilyen is. Akkor õk is nyomorékok?
Ha nem vagy jóképû akkor b*szhatod az egészet ha nincs pénzed...vagy esetleg reménykedhetsz abban hogy egy jó csaj téged választ mert már rájött hogy jóképû pasikkal többnyire nem lehet normális kapcsolatot kialakítani De ehhez tenned is kell valamit nem pedig itt siránkozni
01:54! 100%-ban igazad van. Sajnos ismerek példát én is erre. Egy haverom borzasztóan belegabalyodott a barátnõjébe (nem szerelme, tényleg csak barát), viszont a csaj valami utolsó suttyóval jár, akit mindenki leköp gyakorlatilag, mégis "vagány" és a csaj odavan érte. Úgy kezeli a lányt, mint valami legalja k**vát, mégis "cukcsi, imádnivaló". Az... haverom megtudta, hogy a lány "nem bírná elviselni", ha beleszeretne. Hát ennyi.
A lányok szeretik ha a pasik bunkóznak az ismerkedés elején.. Vagyis nem úgy hogy jeee bunkó, hanem csak a tudatalattijukba, hogy ez a pasi megszerezhetetlen, de én úgy is megszerzem. Sajnos nekem is nem rég volt ilyen szerelmes voltam egy taplóba akinek csak dugásra kellettem VOLNA.De azért mit gondol már ? Viszont a kapcsolatba már a rendes pasikra vágynak. Ami valljuk be nem így megy, hogy csak elõször szemét:)
A kérdező hozzászólása: ma 01:59 Szerintem meg a külsõ számít nekik elsõsroban, utána meg a bunkóság. Ha a kettõ passzol, akkor az már álompasi a számukra. De kíváncsi lennék te mire céloztál, mégis hogy kéne báni tudni velük?
nem bunkónak kell lenni, hanem tudni kell bánni a nõkkel.
Én személy szerint sok igazságot látok abban amit korábban írtak, arról hogy a nõknek/lányoknak az erõs férfiakra/fiúkra van szükségük, akik megtudják õt védeni. Viszont abban is sok igazságot látok amit te írsz. Alapjába véve a kétféle vélemény összeférhetetlen ezért is mondom úgy hogy "személy szerint xy dologban sok igazságot látok...". A legtöbb ilyen "alja népség" ahogy fogalmazol nem is igazán erõs, kisportolt stb, csak a dumájuk jó. Én személy szerint ismerek pár ilyent, pl: egy bunkó a gyerek, udvariasság abszolút távol áll tõle, ehhez képest a lányok véleményeinek listájában benne szerepel rá az "illedelmes" kifejezés.. A másik nagy probléma h ezek a mai lányok úgy átnéznek a rendes fiúkon (rendes fiúkon nem feltétlenül az egész nap gép elõtt ülõsre gondolok...) mint az üres levegõn. Aztán meg késõbb siránkoznak h "hová tûntek a világból a normális fiúk?"... Ismerek a környezetemben sok ilyen lányt és úgy hiszem a bennük lévõ értékrendszerrel van "baj". Azt tartják férfiasnak amiket leírtál kérdezõ, és mivel épp tegnap megjött neki az elsõ már egybõl nagylánynak érzi magát, aki pedig nemfelel meg az értékrendszerének azt meg lenézik.. Lehet h sokan nem értenek velem egyet, a fentiek a saját tapasztalataim. Üdv
Nagyon jó. Egy kérdésem van még. Miért írod ezt ki menden este?
A kérdező hozzászólása: ma 01:23 Nem látod a lényeget. Itt nem azt álítom, hogy én vagyok a tökéletes, szó sincs errõl, dehgoy is vagyok tökéletes, nincs is olyan ember. Aki tökéletes az már nem ember, hanem isten, már ha létezik. Egyszerûen arról van szó, hogy a lányok miért választanak egy olyan fiút, aki megcsalja vagy kihasználja, nem becsüli õket, nem tiszteli, megveri esetleg és folyton sír miatta a lány, amikor kapthatn egy jobbat, aki szereti, megbecsüli, odafigyel rá, törõdik vele és igyekszik jó apa lenni késõbb majd. Ti lányook komolyan nem látjátok, hogy mennyire ferde az ízlésetek?! Ilyen állatokhoz hogy lehet vonzódni?! Most komolyan én is teszteltem, hogy kicsit bunkóbb voltam és milyen csoda, máris sikeresebb voltam, de ah jó fiú vagyok, akkor max barát lehetek, de több sosem. Tapasztalatból beszélek, több éven keresztül éltem abban a téves tudatban, hogy jó fiúk kellenek a lányoknak, na és mit is értem el vele, hogy alányok észre sem vettek, lenéztek, kigúnyoltak, elõttem mondták el, hogy ez mg az de jó pasi.
Igen, csak tudod az a baj, hogy akik odairkáltak, azoknak van/összejöhet nõ, neked meg nem. Biztos azért, mert oda mind sületlen bunkó paraszt írt, igaz?
A kérdező hozzászólása: ma 01:15 Jé, most látom, hogy szépen felpontozták a válaszomat. Biztos nem véletlenül, a többség egyetért velem, mert ez az igazság.
A kérdező hozzászólása: Jaj, ne gyere már azzal, hogy azért nincs nõm, mert nem szólítok le lányokat? HÁnyszor megtettem, de nem ez kell nekik! Bunkózni kéne, de én tõlem távol áll, én inákbb rendes, udvarisa, illemtudó típus vagyok. Most, ha én iis ordibálnék meg bunkóznék utcán, nyílván népszerûbb lennék, de nemmegy, én inkbáb csendesebb, értelmiségi típus vagyok.
2# :D :D körülbelül igen :D
Intelligens, szép nõnek tartom magam, és szeretném minden nõtársam nevében kikérni magunknak az itt leírtakat.Bizonyára van egy réteg, akik azt a látszatot keltik, hogy a hangoskodó, "ki, ha én nem" fiúk tetszenek nekik, õk a fiatalabb lányok gondolom, akiknél még ez a menõ.De egy érzelmileg érett, független 20-as, 30-as nõ nem így viselkedik. Kell, hogy valami megfogjon minket a fiúban, kell, hogy valamiért kitûnjön a többiek közül a számunkra, de ez nem azt jelenti, hogy a durvaság, a harsányság a vonzó.(SÕT) A lányoknak fontos a kedvesség, a humor és legfõképpen a figyelem.Senki nem szereti, ha rosszul bánnak vele. De az is biztos, hogy nem szabad nyíltan epekedni utánunk:a férfinak mindig kell tartania egy lépés távolságot, ne legyen mindig egyértelmû, mindig elérhetõ:legyen független, legyen férfias.Legyen olykor távolságtartó, ha az kell. Kérdezõ, a kérdésedre válaszolhatnám, hogy lehet, hogy a kevésbé szép, vagy folyton ítélkezõ, furcsa embereknek mindig van barátjuk, míg az esztétikusabb, jóra törekvõknek nincs?Mert õk nyitottabbak.Elfogadóbbak. Ha nekem nincs barátom, az egyedül miattam van.Az én hozzáállásom miatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!