Találatok a következő kifejezésre: Van bármi a (768 db)

A pasik miért hiszik azt, hogy nekik mindig igazuk van, bármit megtehetnek és ők tökéletesek?

Lassan egy éve komoly kapcsolatban élek. Amikor összejöttünk, mondta nekem a párom, hogy az előző barátnői mindig problémáztak azon hogy ő nem tud együtt érezni és bocsánatot kérni. Én akkor úgy gondoltam, hogy ez engem biztosan nem fog zavarni, hisz úgy sem fogunk annyira összeveszni. Ehhez nagyjából tartjuk is magunkat, keveset veszekedünk. Viszont ha mégis, és általában ő csinál valami bakit, vagy ő bunkó, és én ezt szóváteszem, akkor megkapom hogy pattogok, hisztizek, és hozzám vágja azt a kérdést, hogy "befejezted"? Ha valami lelki bajom van akkor pedig sosem támogat, nem próbál megvigasztalni, nem is érdekli igazán, ebből kifolyólag szinte soha nem problémázok neki semmin. Inkább magamban tartom, vagy megbeszélem a legjobb barátommal. És amikor egyszer mégis megengedem magamnak hogy szóvá tegyem a hibáját, akkor én vagyok a világ legszemetebb embere. Ez miért van?

Legjobb válasz: Kérlek szépen azért, mert mindig mindenben igazunk van, bármit megtehetünk és tökéletesek vagyunk!

Kérlek szépen azért, mert mindig mindenben igazunk van, bármit megtehetünk és tökéletesek vagyunk!
Tévedés a pasik nem tökéletesek... hiányzik belõlük a hiba ^^
most õszintén? nemtökmind1 miért van, ha még mindig vele vagy?
Egy pasinak mindig igaza van, a nõ azért nõ, hogy kihordja a gyermekeinket és eltûrje a hülyeségeinket. Ha nem tetszik, akkor megszöksz.
csak a kérdés címére válaszolnék: mert az ilyen egy önbizalomhiányos frusztrált kis p*cs aki csak így tud mások elõtt érvényesülni
Nem hisszük, de vannak olyan barmok, akik azt hiszik felsõbb rendûek a nõknél. Ha meg valakinek a testi erõ az elsõdleges mérvadó, akkor azt csak szánni tudom.
Talán azért mert így is van és ez tökéletesen mûködött több ezer évig.
Tudtad, mibe mész bele. Elvileg azért vannak szeretteink, hogy ne csak a jóban számíthassunk rájuk.
mert megtehetjük. egyébként ez miért probléma? ha egy nyalizó kis nyomi lenne, már rég dobtad volna a f.szba...
Akkor van igazunk, amikor a másik hagyja. De komolyan.
Tévedés valami pont attól tökéletes, hogy hibátlan! De senki sem hibátlan!
minden pasinak a péniszébe van ez programozva, ezért
Az elsõ hozzászólással értek egyet! Teljesen mindegy, hogy mi az oka, hisz még mindig vele vagy. Pont.
A pasid egy ostoba bunkó f*sz, azért! Te meg egy hülye p*csa vagy, ha azt hiszed, hogy minden pasi ilyen!
ja és 24/F

Miért van az, hogy bármit teszek, bármivel a kedvére akarok tenni nem megy? Mert mindig vitázik, valamit talál amibe beleköthet. Tudom hogy maximalista. De ez néha már túlzás.

2 éve leszünk együtt és tényleg soha nem léptem félre. de ő meg próbált és ami szomorú,nem 1 x . Azt állítja az csak beszélgetés. De ha leírja már meg is tenné ismerem ennyire. és miközben próbálok neki eleget tenni ő más irányba kutat . Úgy érzem egy baja van, az az ,hogy én nem akarom az orális együttlétet .De mit tehetnék ,hogy ne legyen ilyenre probléma?

Legjobb válasz: Ez alapján a leírás alapján nem hinném, hogy igazán szeretne, sõt meg merem kockáztatni, hogy egyáltalán nem szeret téged a "párod". Én a helyedben komolyan elgondolkodnék azon, hogy van-e értelme ennek a kapcsolatnak. :/

Ez alapján a leírás alapján nem hinném, hogy igazán szeretne, sõt meg merem kockáztatni, hogy egyáltalán nem szeret téged a "párod". Én a helyedben komolyan elgondolkodnék azon, hogy van-e értelme ennek a kapcsolatnak. :/
Az egyesnek igaza van. De egyébként miért nem akarod? Ezek a pasik olyan perverzek, de szeretik...
A kérdező hozzászólása: Nem tartom magam elég értenek ahhoz és nem akarom . És hát én is ettõl félek hogy nem szeret, de akkor mért sírt értem? mikor kidobtam? . sírva jött el , hogy sajnálja.
Az akkor volt. Csak gyõzködni akarod magad h pedig tuti szeret. Nem, ennek annyi.
A kérdező hozzászólása: nehéz az embernek túl esni valakin aki az elsõ nagy szerelme.:/ és ezért nem akarom elhinni. Pedig nem bunkó , meg nem agresszív, mindig kedves, meg ha baj van ott van, segít apunak hogy megépítsék a házam amit nem rég kezdtünk , bele szállt anyagilag is, és ezért hihetetlen,
Szerintem próba a megcsalásra, ami valami miatt nem jött össze = megcsalás.

Kollégiumban élek szeptember óta és most azt mondta a nevelőm, hogy joga van bármikor benéznie bármikor a szekrényembe és a fiókomba, hogy ellenőrizze, hogy mi van benne. Tényleg van joga ehhez? Vagy csak "fenyegetett"?

Legjobb válasz: Nem értek hozzá, de szerintem nincs joga ehhez. Oké, hogy néha belenéz a fiókba, de az, hogy folyamatosan a személyes cuccaid között kutakodik, már tényleg pofátlanság. Azok a TE holmijaid, nem az övé, semmi köze hozzájuk. Ha tényleg állandóan "nézelõdik", akkor nyugodtan megmondhatod neki (szerintem), hogy mégis mit képzel, azok a saját cuccaid. De ezt ne úgy mondd, mintha lenne valami rejtegetnivalód (gondolom nem csempészel kézigránátokat vagy drogot, legalábbis remélem), csak úgy általában.

Nem értek hozzá, de szerintem nincs joga ehhez. Oké, hogy néha belenéz a fiókba, de az, hogy folyamatosan a személyes cuccaid között kutakodik, már tényleg pofátlanság. Azok a TE holmijaid, nem az övé, semmi köze hozzájuk. Ha tényleg állandóan "nézelõdik", akkor nyugodtan megmondhatod neki (szerintem), hogy mégis mit képzel, azok a saját cuccaid. De ezt ne úgy mondd, mintha lenne valami rejtegetnivalód (gondolom nem csempészel kézigránátokat vagy drogot, legalábbis remélem), csak úgy általában.
Fenyegetett? Adtál rá okot? Ha nem loptál semmit, és semmi gyanús nincs körülötted, teljesen normális vagy, mégis rádszáll, és senki másra, akkor valószínûleg tényleg csak bunkó, amúgy szerintem ok nélkül nincs "joga" hozzányúlni, bár nem tudom, mi erre a szabály, de azért én nulla alappal senki cuccait nem túrnám át szívesen, kíváncsi sem vagyok rá...
A házirendet kellene elolvasnod, abból ki kell derülnie. Ha nem, akkor menj a feletteséhez, és kérdezd meg attól, kérj írást arról, hogy milyen jogaid és kötelességeid vannak.
A kérdező hozzászólása: nem, épp ez az, hogy nem adtunk rá okot. és azt mondta, hogy ezt a kollégium igazgatója mondta...hogy nézzenek be a szekrényeinkbe.
Olvasd el a házirendet, az abban leírtak a mérvadóak. Anno nekünk rendszeresen volt szekrény- és fiókellenõrzés. Nem érdekelt senkit hogy mi és mennyi van benne, de rendben kellett lennie. Ha a ruhák nem voltak összerendezve a megkívánt rend szerint, akkor a szekrény komplett tartalma repült a földre, a nevelõ pedig adott 15 percet a visszarendezésére. Ugyanez az asztal fiókjára, ahol a tankönyvek voltak.

Babám most szombaton lesz 6. hetes, van esélye a hasfájás elmúlásának? Mikortól lehet enni bármit?

Legjobb válasz: A bármit enni az még messze van, amíg szopik a tejeden keresztül mindent megkap amit te eszel. Ezért ne egyél nehéz kajákat, bab, képoszta stb, mert attól még jobban fog fájni a hasa. Az én kislányom is hasfájós volt. A 3. hónap után teljesen elmúlt.

A bármit enni az még messze van, amíg szopik a tejeden keresztül mindent megkap amit te eszel. Ezért ne egyél nehéz kajákat, bab, képoszta stb, mert attól még jobban fog fájni a hasa. Az én kislányom is hasfájós volt. A 3. hónap után teljesen elmúlt.
Szia! Nekem 4, 5 hónapos a babám a védõnõnk azt javasolta ahogy az elöttem szoló anyuka is írta helyesen, h az összes k betûs ételt kerüld a baba 6 hónapos koráig , és a fejtet babot. Ha szereted próbáld meg a laktoherb teát az anyatej serkentõ és segit a babának szeleket elhajtani, nálunk nagyon bevált.Naponta 1 liter vizbe szoktam 4 filtert lógatni, megvárom míg kihûl és úgy natúr meg lehet inni nincs rossz íze. Ha továbbra is hasfájós a babóca próbáld meg a csecsemöknek való édesköményes, ánizsos teakeveréket az is nagyon jó! üdv.
Szia! Az én kislányomnak 6 hét után elmúlt. Persze nem egyik napról a másikra, de már addig is fokozatosan enyhült. Fel a fejjel!!! El fog múlni. Az én lányom már elmúlt 5 hónapos, és kezdek mindent enni. A lényeg az, hogy bármit is eszel, figyeld a babád, hogy hogyan reagál. Ha nincs semmi hasfájós reakció, akkor eheted. Kitartás! Zita
Ha már kipróbáltál mindent, akkor azt gondolom az fog segíteni - ahogy elõttem is írták már - hogy figyeled magad, mit eszel, mit iszol. Nekünk ez vált be. Az elején (4-6 hetes korában) voltak hasfájásai a kisfiamnak (most 3 hós) de mióta figyelem magam teljesen elmúlt, mindenféle gyógyszer nélkül. Az étel/ital amit te fogyasztasz kb. 4-6 óra alatt megy át az anyatejbe, így tudod figyelni, hogy mire hogy reagál a babád! A tiltólistás ételeket egyelõre hagyd ki az étrendedbõl és akkor el fog múlni a pocak fájás, biztos! A bármit evés pedig még valóban soká lesz. Fél éves koráig az a jó, ha csak anyatejet kap, abban benne van minden, ami a picinek kell! A mi doktor bácsink legalábbis nagyon erõsen ezt ajánlja nekünk :) Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: ohh én már tovább jutottam ennél különben nem tettem volna fel a kérdést espumisan, infacol, gripe water, activator, édeskömény, kamilla, cseresznyemag párna mind próbáltam.Enyhülést hozott de én azt akarom, hogy ne lássam szenvedni szegénykémet.Éjszaka szokott fel fel sírni napközben jól van.
A kérdező hozzászólása: Köszike A segítséget.jó babázást mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: szia és mi van akkor ha mind A kettõ van?ugy értem van mikor felhúzza a lábait de van, hogy megfeszíti magát?akkor mind a kétfélét adhatom?

Milyen a jóslófájás? Hol és hogyan fáj? Ez is rendszeresen van x percenként? Vagy rendszertelen, bármikor a nap bármely időszakában?

Legjobb válasz: A jósólófájás rendszertelen. Hetente egyszer is lehet, de lehet minden nap, pár percig tartó. Nekem ilyenek voltak. És természetesen bármikor. Olyan, mintha meg akarna jönni, vagy hátul a derekad szakad le, vagy hasad és derekad egyszerre fáj. Ha már rendszeres X percenként, az már szülési fájdalom.

A jósólófájás rendszertelen. Hetente egyszer is lehet, de lehet minden nap, pár percig tartó. Nekem ilyenek voltak. És természetesen bármikor. Olyan, mintha meg akarna jönni, vagy hátul a derekad szakad le, vagy hasad és derekad egyszerre fáj. Ha már rendszeres X percenként, az már szülési fájdalom.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem a derekam szakad le. Mértem az idõt, de nagyon össze-vissza. 2-6-1-4-11-3-1-1-1- perenként volt/van.
Igen, olyan mint a menstruációs görcs de lehet rendszeres is ha nem erõsödnek a fájások akkor csak jósló, ha erõsödnek akkor vajúdás. Nekem olyan volt hogy szombat reggel elkezdett fájdogálni (5-20-7-3-25-12 perc) és fájt egész nap, majd vasárnap is egész nap. Hétfõn elmentem dokihoz, hogy mi ez (mert még mindig össze-vissza fájt) és mondta, hogy 3cm-re kitágultam, feküdjek be. Mondtam nem fekszek, majd jövök ha szülni kell... És fájdogált tovább egész nap, majd kedden is... Szerdán reggelre viszont elmúlt úgyhogy megint mentem dokihoz. Mondta, hogy mostmár nem mehetek sehova mert 6cm-re ki vagyok tágulva... 2 óra múlva elfolyt a magzatvíz, rá másfél órára már a mellkasomon pihegett a kisfiam! :)
Bocsi az off-ért: Akkor az jóslónak számít ha hirtelen ( amúgy éppen csak állok, semmi extrát nem csinálok) el kezd fájni a derekam, és csak vagy 10mp-ig tart? Mert ha igen, akkor ezt nem is tudtam...
Igen. Fizetned kell.
Szerintem csak akkor kérhetik, ha önköltségesen vagy, nem államin. Nekem a tesóm hagyta ott a sulit, bár õ még alapképzés közben, államin volt, ösztöndíjat is kapott, de mikor otthagyta, nem kellett semmit sem fizetnie, csak egyszerûen megszünt a hallgatói viszonya. De 2 félév mesterképzés után otthagyni az egészet? Nem lenne jobb most már befejezni, ha eddig eljutottál?
Milyen szakon vagy?
Inkább halassz (passzív félév)
Attól, hogy lepontozol, még fizetned kell. Olvasd el a szerzõdést, amit aláírtál beiratkozáskor.

A városban ahol vagyok 1 üzlet bezár és nagyon jó helyen van viszont semmi önerőm nincs és üzlethelyiség vásárlással eszköz vásárlással engedélyekkel mindennel együtt legalább 100 millió kéne van bármi megoldás?

gondolok itt pályázatra fiatal vállalkozók segítése program meg bármi ilyesmire, tudom nem sok esély van rá de kíváncsiságból csak feltettem a kérdést

Legjobb válasz: Úgy szeretnék valami megjegyzést írni, de ez az egész annyira nonszensz, hogy... áhhh.... LOL, azt' kész...

Úgy szeretnék valami megjegyzést írni, de ez az egész annyira nonszensz, hogy... áhhh.... LOL, azt' kész...
A kérdező hozzászólása: 5-ös nem mondtam h hiperszupermegajó meg h aranytojást tojó tyúk viszont leírtam h akié maga az üzlet az eladja mer nem akarja többé bérbe adni 8-as olvas senki nem mondta h 100 milla az üzlet 9-es mi a francért írsz ide ha baromira semmi értelmeset nem tudsz, tudtommal ezaz oldal azér van ha nem tudsz vmit akkor kérdezd meg és válaszolnak ..... 11-es leírtam miért zár be mert az üzlet tulaja nem akarja tovább bérbe adni annak a bolt forgalmához nincs köze
Azon elgondolkoztál már, hogy mért zár be a bolt, ha annyira jó?
Minek írsz ki ilyen buta kérdést? Fogyatékos vagy? A válasz pedig erre nincs orvosság, sem pedig "megoldás" ingyen 100 millióra :)
A tulaj idõvel rá fog jönni, hogy 100 millióért nem fog megszabadulni az üzletétõl.
A Fiatal vállalkozók támogatása társasvállalkozásnál is csak 6 milliót ad, 10% önerõ mellett és meg van szabva mire használhatod fel.(pl 30-50% -a bér és járulékköltségre kell fordítani minimum!!) Ne túl reális elképzelés, árukészletbe ennyi pénzt, öngyilkosság lenne tenni, vegyél példát a multikról... http://www.spar.hu/spar/spar_csoport/sparpartner1.htm De eleve adják az árukészleteket bizományba, szinte már minden nagykerben.
1-2 milliót még so-so össze lehetne szedni, 100 millió teljesen esélytelen. De mi a jó istent akarsz nyitni, amihez 100M tõke kell? Acélkohót?
ha annyira hiperszupermegajó hely, akkor miért is zárják be az aranytojást tojó tyúkot?
A kérdező hozzászólása: akár iszonyú nagy butaság akár nem muszáj mer a tulaj meg akar szabadulni tõle nem akarja tovább bérbe adni
Az üzlethelységet megvenni iszonyú nagy butaság lenne. Ettõl függetlenül csak készletbe és infrastruktúrába kéne legalább ennyi befektetés, így nem sanszos.
esély: NULLA NULL ZERO 0, 0
A kérdező hozzászólása: konkrétan nagyobb élelmiszer bolt (eddig is az volt) menni biztos megy más miatt zár/zárt be maga az üzlethelyiség biztos van v 50 milla mer szinte mértanilag a belváros közepén van és igen komoly turisztikai város vagyunk
9-es vagyok. Próbáltam valahogy megfogalmazni, hogy mennyire lehetetlen az ötlet. Még is hogy a francba gondoltad, hogy a semmibõl lehet 100 milliód? Egy ilyen gondolatnak a megszületést követõ 3 másodpercben a kukában kellene landolnia, nem még itt erõlteted, hogy pedig ez mekkora jó ötlet már... Engedd el, találj ki olyant, amit meg is tudsz valósítani.

Feketére van festve a hajam, az eredeti szőkés barna. Van-e bármi esély arra, hogy lenövesztés+hajvágás nélkül visszakapjam az eredeti színt?

Tudom én, hogy necces a dolog, mivel fekete, de hallottam olyat, hogy a hajradírozás ebben az esetben még működhet is.

Legjobb válasz: OXYRELOAD

OXYRELOAD
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :) régóta festem, körülbelül hatodik éve. két ok miatt akarok megszabadulni a feketétõl: az egyik, hogy bevallom, már csak nyûg a festés, a másik pedig, hogy nem akarom tovább roncsoltatni a hajam. érdeklõdöm majd fodrászoknál (jobbaknál, ismerek párat), de ha nem marad más, levágatom, aztán visszanövesztem, még az a szerencse, hogy úgy fogom fel: ráérek, majd visszanõ ha visszanõ :)

Ha webkresz.hu-ról próbálok felkészülni a kresz vizsgámra, akkor van bármi esélye hogy hasonló kérdéseket kapok, vagy esetleg ugyan azokat?

Van könyvem, és az órákon is jegyzetelek, de értelmesebbnek tűnik ezeket a teszteket csinálgatni webkreszen mint bemagolni az egészet...

Legjobb válasz: persze hogy van arra hogy ugyan azokat kapod, kb 0,001% az esély

persze hogy van arra hogy ugyan azokat kapod, kb 0, 001% az esély

Van bármi esélye, hogy így terhes legyen a barátnőm?

Els? alkalommal akartuk csinálni, én sz?z vagyok, ? nem. Ittam el?tte, de ett?l sajnos nem állt fel. Õ szájjal kényeztetett, de olyan 70%-nál jobban így sem tudta felállítani, és ha abbahagyta azonnal lekonyult. Vertem én is kézzel, de nem használt. Nem tudom, hogy a veréskor került-e el?váladék a kezemre, de nem hiszem, hogy lett volna, ha ennyire nem voltam "felizgulva". 3* megujjaztam, az els?nél még rajtam volt a gatya, tehát akkor nem volt rajta biztosan semmi, a másodiknál sem rémlik, hogy nedves lett volna a kezem, nem azonnal ujjaztam meg a verés után és el?tte végigsimogattam a testét, tehát szerintem ha lett volna rajta valami, akkor az lejött menet közben. A harmadik alkalommal is végigsimogattam és lenyaltam a két ujjam, amit betettem, hogy nedves legyen. Szerintetek van bármi esélye, hogy baj legyen?

Legjobb válasz: Nem rémlik? Az kevés. Esélye van, de nem sok, de van.

Nem rémlik? Az kevés. Esélye van, de nem sok, de van.
Ezek alapján, nem hiszem, hogy terhes a csaj. Ha van is, igen kicsi az esélye, max 1-2 %, ha már ilyen pontosak vagyunk :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!