Találatok a következő kifejezésre: Van azzal baj, (3240 db)

13 éves vagyok és a fitymám még mindig ott van az baj? és ha merevedésem van kb.1 cm tudom felhúzni az is baj?

azért kérdezem mert sok kérdést látok hogy baj van a fitymával, talán nekem is baj van?

Legjobb válasz: Már miért lenne baj, hogy ott van a fitymád? Annak az a dolga, hogy ott legyen az ember makkján. Gyakorolgasd a hátrahúzogatást sokat és idõvel jobban hátra tudod majd húzni mereven is.

Már miért lenne baj, hogy ott van a fitymád? Annak az a dolga, hogy ott legyen az ember makkján. Gyakorolgasd a hátrahúzogatást sokat és idõvel jobban hátra tudod majd húzni mereven is.
A makk mögé kell tudnod a fitymádat húzni.Tehát mivel még igen fiatal vagy és ha elkezded szépen esete meleg vízben a fitymád tornáztatni, tehát szépen mintha maszturbálnál pár percig minden nap hátrahúzod azt többször akkor javulhat a helyzet és a végén már fájdalom és feszülés nélkül egyre hátrébb tudod majd a fitymád húzni.Ha viszont pár hét alatt nem érzel javulást akkor urologushoz kell menned és fityma plasztikával a fitymádon tudnak majd lazítani.
Az a lényeg, hogy feszülés nélkül hátrajöjjön a fityma és látszódjon az egész makk, hogy rendesen lehessen tisztítani is. Ha ez nem megy, akkor azzal foglalkozni kell. Tágítani lehet, fürdés után, amikor fel van puhulva a bõr. Ha nem megy, akkor muszáj lesz orvosnak megmutatni. Ha nem akarod, hogy az egész fitymát levágják, akkor olyan orvoshoz kell menni, aki ezt meg tudja oldani. Amit leírtál, abból azt látom, hogy megoldható egy kis bemetszéssel, részleges metéléssel, nem kell egy teljes körülmetélés. Szóval csak óvatosan. Elõször próbáld meg tornáztatni, ha fölpuhult, de vigyázz, hogy ne erõltesd, ne repedjen be, mert az utána heges lesz és nem lesz jó soha.
Bajnak baj, de azért nem tragédia. Orvosnak meg kell mutatni, õ majd megoldja.
A kérdező hozzászólása: amikor nincs merevedésem akkor feltudom majdnem egész a makk ig huzni
A sötét nem gond, mert éjszakai állat, de szerintem a 18 fok alacsony, elõbb-utóbb meg fog fázni.
Egyetértek elsõvel! 18 fok kicsit kevés neki. A sötét nem gáz nagyon, mert éjszakai állat, és nem baj, ha sokat hajtja a kereket, mert akkor legalább mozog.
Haver! ne mond hogy úgy vettél hörcsögöt hogy semmit nem tudtál meg a viselkedésérõl! na szal a 18 fok tényleg elég kevés... meg nem fázik de ha lehet vagy melegítssd fel a helyét, vagy vidd melegebb helyre! A sötét egyátalán nem gond! 1. sokkal jobban tud aludni nappal, ugyanis a természetben gyökerek közt alszik és ott sincs túl sok fény! 2. éjjél meg kifejezedten jó mert akkor még inenzívebben tud "dolgozni" vagy bármi mást csinálni! 3. ha kerekezik az jó, azt jelenti boldog és megvan elégedve magával és az otthonával! túl sokat kerekezik... háááááttt... szakemberek azt mondanák vedd ki a kereket mert nagyon lefogyhat, de nekem van hörcsögöm és én azt mondom (HALLGASS RÁM!)hogy úgyis abbahagyja ha megunja vagy ha elfárad szóval hagyd rá! És mindenképpen beszélgess vele! most hülyének fogsz hinni de ez segíti a kapcsolatot és megérti ha beszélsz hozzá! sõt õ is bizalmasabban fog hozzád viszonyulni! szal megosztja veled a gondolataidat! SOK SIKERT! BESZÉLGESS VELE! Penn14

Ha barna nyákos folyásom van az baj? 10 hetes terhes vagyok

Veszélyeztetett terhes vagyok. Baj, ha egy kicsit barnás (szerintem nem vér), de fáj a pocakom egy picit.

Legjobb válasz: Szerintem még most azonnal orvos. Nem biztos hogy baj van, de én nem tudnék nyugodt lenni!Ne várj holnapig sem!

Szerintem még most azonnal orvos. Nem biztos hogy baj van, de én nem tudnék nyugodt lenni!Ne várj holnapig sem!
én inkább megnézettem volna magam orvossal, remélem minden rendben van veletek :)
A kérdező hozzászólása: Remélem, bár nekem az ilyen ér elpattanásból már ment el gyermek. Sajnos. Köszönöm mindenkinek! Szép estét!
Akkor nem lesz gond, csak pihenj. lehet, hogy csak egy ér pattant el.
A kérdező hozzászólása: Már nincs ilyen barna folyásom. Köszönöm a tanácsokat.
Lehet hematóma miattai barnázás, vagy hormonhiány. Nem megijesztenbi akarlak, de nálam így kezdõdött, hogy "csak" barnás nyák, és missed ab lett :( Azután kiderült, hogy nálam hormonhiány volt a ludas, amit meg lehetett volna oldani gyógyszerrel, de így egy teljesen egészséges babát veszítettem el. Szóval menj orvoshoz, ha hormonhiány, akkor kapsz utrogestant és az segít megtartani a babát.
Menj orvoshoz, nézzenek meg, k az a biztos!
A kérdező hozzászólása: Igen? Nem tudtam! Köszönöm a tanácsot!
Gondolom ez ilyen barnás folyás szerû lehet. Minden folyás, ami barna, véres nem normális a terhesség alatt...jó indulatból írtam, menj ügyeletre!
A kérdező hozzászólása: Bocsánat a buta kérdésért, de a barna nyák az mi? honnét jön? Mit jelent? Mitõl van? Baj az?
Szerintem el kellett volna menned orvoshoz...tényleg nem bántás, de ezzel nem szabad viccelni, hogy már nibcs...valamitõl volt, mert alapból barna folyás nem kéne hogy legyen!


Van egy barátom. Már egy ideje és elég kelendő a srác de szeretjük egymást, csak a sulinak a háromnegyed része. Megutált engem mert evvel a sráccal vagyok és a srácot is mert velem van. AZ baj?

Legjobb válasz: és mióta vagytok együtt hány évesek vagytok? egyébként nem baj addig amíg ezt tudjátok kezelni és nem foglalkozni a sok iriggyel, gondolom a barátaid nem utálnak meg ezért, röhögjetek egy jót azokon akik ilyen dedósok azt kész

és mióta vagytok együtt hány évesek vagytok? egyébként nem baj addig amíg ezt tudjátok kezelni és nem foglalkozni a sok iriggyel, gondolom a barátaid nem utálnak meg ezért, röhögjetek egy jót azokon akik ilyen dedósok azt kész
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja vagyunk együtt õ 20 éves múlt én 17 vagyok. Nem foglalkozunk ezekkel az emberekkel a barátaink örülnek nekünk
Az a lényeg, hogy igazán boldogok legyetek egymással és kész:) A többi szerinted számít?:) Dehogy. Lehet, hogy a lelkipárod talátad meg a párodban és viszont. Akkor a fanyalgók, had fanyalogjanak tovább! Jólérzitek magatokat együtt? Igen? Akkor EZ a lényeg! A többi le van sz..a! Ki a francot fog érdekelni a suli x év múlva? Egyéniségek legyetek, NE TÖMEG. További sok sok boldogságot Nektek!
utálnak. és akkor mi van?? ne mutasd, hogy bánt, mosolyogj a képükbe, az idegesíti õket a legjobban! :) irigyek, ilyen lesz késõbb is, meg kell tanulni kezelni. Lépj át felettük, mutasd meg, hogy ennél neked több eszed van
nem baj az csak ne írd azt hogy evvel
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazatok van! Kis idõvel, De sikerült túl lépni ezeken a rossz akarókon meg unták hogy még mindig együtt vagyunk.. és abbahagyták:) és bocsi a hibáért :$

Ha egy öntöttvas hengeren felületi rozsda van az baj?

Legjobb válasz: Ha arra gondolsz, hogy belül rozsdás a henger fala, akkor igen, az baj.

Ha arra gondolsz, hogy belül rozsdás a henger fala, akkor igen, az baj.
A kérdező hozzászólása: kívül van "felületi" rozsda belül nincs.
Az nem számít, ha zavar, fesd le.

Mikor adtatok borostyán nyakláncot gyermeketek nyakába először? Ha 5-6 hetesen már a nyakába van az baj?

Köszönöm szépen

Legjobb válasz: 3 hetes korától rajta van,természetesen a legrövidebb,babáknak való méret.Most 1éves és soha nem piszkálta,észre sem vette,hogy ott van,nem szorította,nem nyomta a nyakát.Szemenként csomózott,mûanyag csatja van,ami menetes és össze kell tekerni.

Azt nem tudtam hogy másra is való. Akkor már megtennéd hogy felvilágosítasz még mire jó egy ilyen lánc? Nem kötözködésbõl írom, csak kíváncsi vagyok.
Én soha nem adtam rá a fiamra, és soha nem volt gond a fogzással :D
Te is ezt szoktad felvenni, amikor fáj valamid? Érdekes, hogy milyen sokrétû a hatása, mégsem láttam még felnõtt ember nyakában, de nagyobb gyerekében, csak akkora babáéban, aki még nem tudja levenni, nem tudja elmondani, hogy le akarja venni.
A kérdező hozzászólása: Mérlegeltem... Köszönöm szépen a megoszló véleményeket
Képzeéld én hordom!Vankét gyerekem õkis hordják, pedig a nagymár rég mondhatná, hogy anya vedd le mert nyom, fáj, rossz.... Ennek ellenére imádja! Már választam azelsõ oldalonis
3 hetes korától rajta van, természetesen a legrövidebb, babáknak való méret.Most 1éves és soha nem piszkálta, észre sem vette, hogy ott van, nem szorította, nem nyomta a nyakát.Szemenként csomózott, mûanyag csatja van, ami menetes és össze kell tekerni.
Errõl is el lehetne vitázni sokáig, mert van aki szerint jó, van aki szerint nem. Én nem vettem a lányomnak, nem is fogok soha, és mindenkit megkértem, hogy ne is vegyenek neki. Én parázok tõle, hogy baja eshet tõle, így kivédem amit csak tudok. Ja, és minden nyûg nélkül jött ki neki eddig 4 foga, most jön egyszerre megint 4, és semmi baja. Babája válogatja, van akit megvisel, van akit nem. Én a biztosra megyek. De mindenki maga dönti el, hogy mit tesz a gyermeke nyakába.
Szia! Azelsõ csemetémnek 3 hósan bújt ki azelsõ foga, aznap mentem venni neki mert elég nagykáoszvolt!A Amásodik még pocaklakókéntmegkapta a sajátját, és 5 naposan csak a lábára mertem tenni!5 hetesvoltmikor a nyakába áttettem! A nagyom decembertben lesz 3 éves mainapig rajta van, és mégÉL!csakminden foga kijön gyógyszerek és sírás nélkül!(azelsõt kivéve)
Megéri a kockázatot? Mérlegelj már...
Soha! Nagyon baleset veszélyes...
A kérdező hozzászólása: Lehet felesleges, de hozzászokik, hogy van valami a nyakába! Nem én pontoztalak le, hisz a véleményem nem a pontokban fejezem ki, hanem leírom a gondolataim! Ártani nem árt neki, szereti, nem zavarja, nem piszkálja! A helye nem látszik meg a bõrén, és nagyon könnyû is!
Ezek után tényleg nem érzem jogosnak a 0%-t, amit kaptam. Amiket írtál hogy mire jó..nyugtató, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentõ, immunrendszert erõsítõ. Egy 5/6 hetes babának még nincs immunrendszere, tehát nincs mit erõsíteni. Elvileg nincs gyulladás, mivel ilyen korban még tényleg nagyon ritka a fogzás. Nem hiszem hogy fájdalmai lennének, hacsak nem hascsikarás, de arra szerintem a tea, vagy a szoptató anyuka diétájának megváltoztatása jobb. Nyugtatásra pedig az anya vagy az apa karjánál nincs jobb. Még mindig azt mondom hogy ha használod is, 5-6 hetesen még tök fölösleges.
A kérdező hozzászólása: A borostyán megkövesedett fenyõgyanta, borostyánsavat tartalmaz. A bõrrel érintkezve a testhõ hatására illóolajok válnak ki belõle, melyek a véráramba felszívódva jótékony hatást fejtenek ki az egészségre. Nyugtató, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentõ, immunrendszert erõsítõ hatását évszázadok óta ismerik és használják.
A kérdező hozzászólása: Igen van felnõtt méretben is! De attól, mert te nem hiszel benne, attól még létezik! Meggyõzni úgy sem tudunk róla, hogy igenis hatásos! De még jó, hogy nem vagyunk egyformák
A kérdező hozzászólása: Nagyon Szépen Köszönöm! Ez is babalánc, de nem piszkálja, nem zavarja! :)
3 gyerekem van- mindháromnak 2hós kora óta van a nyakán a nyaklánc. a nagy közel 5éves, a középsõ 2.5 és a kicsi 8hónapos, mind a három a mai napig hordja(a nagy már több, mint 4.5éve!!!- nem hajlandó megválni tõle) - és még mind a három életben van!!! sose tépkedték, szaggatták, a nyakláncok ugyanolyan állapotban vannak, mint mikor rájuk adtam legelõször.(babaláncok természtesen) :) Nálunk bevált!
Én 3 hónapos korában tettem rá a fiamra, soha nem volt gond vele, nem piszkálta, nem szakadt el, elég erõs, nem tudom elképzelni, hogy egy pár hónapos baba el tudná szakítani. Már másfél éves, minden fogát megúsztuk sírás nélkül, lehet nem ettõl, de ezt utólag úgysem fogom megtudni. :) Csak akkor kell jobban odafigyelni, mikor együtt játszik több gyerkõc, mert szeretik egymás nyakláncát tanulmányozni. :)
A kérdező hozzászólása: Azért, mert nem egyezik a véleményünk nem kell undoknak lenni! További kellemes estét neked
Akkor hajrá, add rá rögtön!
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem csak fogzásra jó!
A kérdező hozzászólása: Ez is szemenként csomózott, menetes kapoccsal, kerek szemekkel, és a legrövidebb!
Elvileg fogzásra van. Elég ritka ha egy gyerek 5-6 hetesen már fogzik. Szerintem még bõven ráérsz, bár én személy szerint nem használnám egyáltalán, de ezt úgyis te döntöd el.
én a 3 gyerekes vagyok, akiknek van lánca, és képzeljétek, nekem is van, természetesen felnõttméretben, és nagyon szeretem. Tesóm és a fia (5, 5éves, 2hós korától nyakában van) is hordja, és más felnõttön is láttam már. :)

Mit jelent az, hogy a méhlepény a mellső falon nem mélyen tapad, valamint hogy a koponya a fundusban van? Az baj? 20 hetes kismama.

Legjobb válasz: A lepénynek ott kell tapadnia,ahl a tied,az teljesen jó. A második azt jelenti,hogy a koponya be van illeszkedve,ami szintén jó,de mivel még sok helye van a babódnak ez változhat. Boldog babavárást! 34 hetes kismai

A lepénynek ott kell tapadnia, ahl a tied, az teljesen jó. A második azt jelenti, hogy a koponya be van illeszkedve, ami szintén jó, de mivel még sok helye van a babódnak ez változhat. Boldog babavárást! 34 hetes kismai
A méhlepény valóban a mellsõ falon tapad, az jó, mégjobb, ha nem mélyen. Pont ott van, ahol lennie kell. A fundus viszont pont a méh teteje, tehát a baba még nincs beilleszkedve, magyarul fent van a feje. De ilyenkor még bõven mocorog, ez sem jelent semmit, fõleg nem rosszat. Még ráér megfordulni, elsõ babásoknál általában a 32 hét körül, de ha késõbb csak, az sem baj. TEhát minden rendben!
Nekem a 31.héten dobott utoljára bukfencet a drágám, de van akinek még a 34-35. héten is forgolódik.Így a buksi holléte még teljesen érdektelen.A méh tapadásánál meg az a lényeg, hogy ne fedje el a méhszájat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon megnyugodtam!

Jobb petefészkemnél egy kemény hosszúkás (kb 6-7cm-es) ciszta? Van, az baj, volt már valakinek ilyen?

2009-ben pici volt mint 1-borsó,és minden évben megyek nőgyógyászhoz rákszűrésre tavaly szeptemberben voltam utoljára,van 1-lányom,4-honapja szedek fog.g-t és mult héten vettem észre ezt a valamit,persze jövőhéten megyek orvoshoz,esetleg volt ilyen valakinek?Mire számíthatok?

Legjobb válasz: Az egyik barátnõmnek már volt cisztája. Nem tudom mekkora, de neki azonnal kivették. Végül kiderült, hogy jóindulatú volt. Egy hétig volt kórházban.

Az egyik barátnõmnek már volt cisztája. Nem tudom mekkora, de neki azonnal kivették. Végül kiderült, hogy jóindulatú volt. Egy hétig volt kórházban.
A kérdező hozzászólása: mintha a méhemrõl nyúlna fel onnan kezdõdik és nem éreztem a végét, írjatok jó :(
Mivel a betegek jó része nem tudja, hogy pontosan hol vannak a petefészkei ill. a méhe, ezért elõre bocsátom, hogy innen senki sem tudja megmondani, hogy mit tapintasz. De tegyük fel, hogy valóban a méhedrõl nõ ki, és kemény, tömött tapintatú. Ebben az esetben statisztikai alapon a myoma a befutó, ami elég gyakori, és abszolút nem vészes betegség. Amúgy rákszûréskor történt ultrahang is, vagy csak kenetvétel? Ha volt UH, akkor jó eséllyel az orvos is látta, és max. azért nem szólt róla, mert akart feleslegesen stresszelni, mert ha más panaszt nem okoz, és nem nõ hatalmasra, akkor felesleges megmûteni. Itt van róla egy kis leírás. http://www.vital.hu/themes/sick/myoma.htm De ismétlem, hogy innen senki se tudja, hogy valójában mit és min tapintottál, vagyis biztosat csak az orvos mondhat.

Ha a szárazon növesztett HC közt kék alga van az baj? El fogja folytani a növényt, vagy nem?

http://kepfeltoltes.hu/120713/hc4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legjobb válasz: valószínû

valószínû

6 hetes terhes vagyok és sötétes sárgás színű folyásom van. Az baj? Ja és szabad sexelni most, vagy várjunk még, már két hete nem volt sex.

Legjobb válasz: menj el dokihoz , a fehér folyással nem lenne gond ,de ha már sárgás és sötétebb az nem biztos hogy jót jelent. a doki tud megnyugtatni

menj el dokihoz , a fehér folyással nem lenne gond , de ha már sárgás és sötétebb az nem biztos hogy jót jelent. a doki tud megnyugtatni
Mindenképpen keress fel egy orvost, nehogy vmi fertõzés legyen. A sexet most a baba miatt ne csináljátok, mert árthattok vele! Õ MOST A LEGFONTOSABB!!!
A szex a terhesség egésze alatt megengedett, ha a doki másképp nem dönt. A folyás akkor normális, ha fehér, színtelen, szagtalan, de terhesség alatt sokszor sárgás is. Szerintem semmi gond, de jobb, ha doki lát.
nekem már 15 hete nem volt szex, mégis birom. Én a helyedben nem szexelnék addig, amíg nem látott orvos. Barna folyásom nekem is volt, szaladtam vele a dokihoz (egy vetélés után nem csodálkozok magamon). Szerencsére nem volt gond. Feltétlenül lásson orvos! A szexrõl nála kérdezz rá. 23 hetes pocis
Lehet hülye vagyok, de mi nem fogunk szexelni, ameddig meg nem születik a baba. :s más remélem bátrabb. Mi olyan sokat szenvedtünk ezért a babáért, hogy amennyi örömet okoz a szex, az eltörpül amellett, amit akkor fogunk érezni, ha megszületik egészségesen a babánk. Amúgy én is 6 hetes vagyok, és van, hogy sárgásabb színû a folyásom. Folyton azt lesem. Nekem anno azt mondták, ameddig nem piros, nem rózsaszín, nem barna, nem zöld, nincs szaga, addig minden rendben van.
Szia!Én is 6+5 hetes vagyok, és rendszerint van sárgás folyásom, megemlitettem az ovosnak , azt mondta ha nem viszket, csip akkor nincs baj.Sexelni mi sem sexeltünk, mióta pozitiv a teszt, viszont nekem egy kis vérömleny miatt nem is ajánlja az orvos.Majd ha felszivodik.Viszont nem is ez a fontos most egyikönknek sem, a puszik, ölelések, na és a baba kárpótóljáka sexet.
szia! Én 32 hetes vagyok és 30 hete nem sexeltem, de megértem, hogy vágysz rá mert én is szerettem volna csak a párom képtelen volt nem a babára gondolni. Mindenféleképpen nézesd meg magad dokivel, mert bár a méhszáj zárva van és így védett a baba, jobb ha a doki tisztázza a folyásod okát. Lehet egy kis hüvelysérülésen keresztül esetleg jobban elefertõzödsz mint kéne...Általában a fehér folyás kismamáknál bugyira száradva besárgul még ez is normális dolog. De tényleg menj inkább dokihoiz, most ugy is a baba a legfontosabb, sex nélkül meg lehet élni :-))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!