Találatok a következő kifejezésre: Van az sz Nőgyógyászati Klinikán (2 db)

Van az I. sz Nőgyógyászati Klinikán vagy a Bajcsy Kórházban egy humánus nőgyógyász, akinek esetleg van a praxisában cukorbeteg?

Legjobb válasz: Szia! A barátnõm a Bajcsyba szült Dr.Polgár Zoltánnál.A terhessége alatt jelentkezett a cukorbetegség amire inzulint is kellett magának adnia,de ezzel a III-as belgyógyászaton Jermendy prof. kezelte.Két egészséges gyerkõce van, és a cukra is helyre állt. Viszont én saját tapasztalat alapján nagyon tudom neked ajánlani Szécsényi István doktort,aki nagyon aranyos és lelkiismeretes, valamint még Kardos doktort (nála szültem és neki köszönhetem,hogy megtudtam milyen csodálatos érzés a szülés), csak õ inkább a magánjában rendel a Bajcsyba csak ügyelni jár. Remélem tudtam neked segíteni, én nagyon megbízom ezekben az orvosokban.

Szia! A barátnõm a Bajcsyba szült Dr.Polgár Zoltánnál.A terhessége alatt jelentkezett a cukorbetegség amire inzulint is kellett magának adnia, de ezzel a III-as belgyógyászaton Jermendy prof. kezelte.Két egészséges gyerkõce van, és a cukra is helyre állt. Viszont én saját tapasztalat alapján nagyon tudom neked ajánlani Szécsényi István doktort, aki nagyon aranyos és lelkiismeretes, valamint még Kardos doktort (nála szültem és neki köszönhetem, hogy megtudtam milyen csodálatos érzés a szülés), csak õ inkább a magánjában rendel a Bajcsyba csak ügyelni jár. Remélem tudtam neked segíteni, én nagyon megbízom ezekben az orvosokban.
Gyermekkori diabétes?Bár a kórház nem ugyanaz, de csak ajánlani tudom az illetõt, ha érdekel, keress privátba:)
Bocsi, csak a 2-esen tudok! az 1-est nem ismerem!! Mennyi idös vagy??
Esetleg a Szent István kórház nem érdekel?
Én is csak a II.-en tudok. :) )
A kérdező hozzászólása: Most vagyok 7 hetes és ikreket várok. Igazából olyan kórházat keresek ahol van koraszülött osztály.Az 1-en van azért gondoltam arra.De ha van más ötletetek akkor minden érdekel. :) :) Köszönöm
SOTE II. Dr. Timmermann Gábor Magánrendelõ: XIV. kerület Bolgárkerék utca 3. Az Örs vezér térhez közel, a metróvégállomástól 5 percre. http://www.timmermann.hu Én 2x voltam nála, nagyon aranyos, és kedves, csak azáért van mások dokim most, mert nekem messze van a rendelõje.
Szia, én is az I-es klinikára járok, dr. Krasznai István az orvosom. Nagyon kedves, segítõkész. a 266-0473 a központi szám, az 54204-es melléket kell kérned, a terhesambulanciát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!