Találatok a következő kifejezésre: Van az sz (298 db)

****** Automatikusan eltávolított tartalom.
****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Ez tuti: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: oké köszi meg van [email protected]

Miért van az h nem csak a golyóim szõrösek, hanem vannak már a himvesszõmön is szõrszálak? Ez normális?

Legjobb válasz: nekem is iylen vlami miatt a fitymám alatt szõrszálak nõttek

nekem is iylen vlami miatt a fitymám alatt szõrszálak nõttek
Ezt dobta a gép. Elég sokaknak van még a hímvesszõn is szõrszál.
igen
Nem, mutáns vagy..
A hímvesszõdet nyilván bõr borítja, abban pedig megfelelõ hatásokra kifejlõdhet szõrtüszõ.
és az nem tudjátok mitõl van hogy büdös szaga van?
6: Bacik. Néha mosakodj meg fertõtlenítõs szappannal.
Két lehetõséget látok, vagy cukorbetegség, vagy pszichés alapon pánikroham. Kezdd dokinál a vércukorszinted ellenõrzésével!
A kérdező hozzászólása: Pszichés dolog nem lehet mert nem szokott a pánik kerülgetni :) , az sem lehet, hogy elõre vetítem vagy bemagyarázom mert percekkel a szõlõcuk. után amikor kezdek rosszul lenni jövök rá, hogy hoppá, már megint! Köszönöm a választ!
Sima cukornál nincs ilyened?


Miért van az, hogy itt minden pasi ráugrik egy fiatal szûz lányra, de élõben mindenkinek csak a k*rvák kellenek?

Legjobb válasz: Az h a szüzesség vonzó szerintem hatalmas baromság... Tapasztalatlan nem jó az ágyban... Csak akkor van értelme szüzekkel foglalkozni ha éppen beleszeretsz valakibe aki szûz és mert szereted szépen lassan belejön a dolgokba tanítgatod stb...

Az h a szüzesség vonzó szerintem hatalmas baromság... Tapasztalatlan nem jó az ágyban... Csak akkor van értelme szüzekkel foglalkozni ha éppen beleszeretsz valakibe aki szûz és mert szereted szépen lassan belejön a dolgokba tanítgatod stb...
Õk járnak szórakozni.
Az itt válaszolgató pasik alig-alig képviseltetik magukat a való életben azért..
Mert az itt lévõ pasik tudják, h úgynevezett k*rváknál semmi esélyük.
Az hogy szûz vagy, nagyon kevés ahhoz, hogy "rád ugorjak". Ha értelmet is képes lenne felmutatni, akkor elkezdhetünk beszélgetni... :D
A szûz lányokat nehéz rávenni a tánctéren, hogy megszeretkezhessék õket valahol.A ribik pedig nagyon könnyen belemennek. Ennyi az oka :)
Tanítgatod ja. Csak minden tanítás között eltelhet pár hónap pl csók, orál, szex között, kinek van ahhoz türelme. Csak a fantáziában hangzik jól. Ha nem vagy szerelmes a lányba és õ nem ribi akkor nem jó.
Nem mindent kell elhinni egyes embereknek, amit mondanak.
Én élõben is õket választom, ha tehetem :)
szûz lányt jó betörni krvával meg együtt lenni
Mert itt a férfiak többsége kiéhezett szûz.

Miért van az, hogy egy szûz pasi senkinek sem kell, sokkal inkább a tapasztalt pasik. Holott a nõknél fordítva van, mindenki az érintetlen hamvas szûz lányt kedveli, ellentétben a már túl sokat használt ribizlivel szemben?

Legjobb válasz: mert ökölvívó mérkõzésre sem egy kezdõt hívnak,hanem egy jó bunyóst. a nõk is szeretnék jól érezni magukat. mi férfiak meg kapcsolatban nem szeretjük a használt cipõt. a túl sok partnerrel lévõ nõk lelkileg megváltoznak,sokkal könnyebben túllépnek a dolgokon,nem harcolnak. míg egy nem olyan elhasznált csaj jobban küzd egy kapcsolatért és õszintén beleteszi magát,jobban megbecsüli. ezért.

mert ökölvívó mérkõzésre sem egy kezdõt hívnak, hanem egy jó bunyóst. a nõk is szeretnék jól érezni magukat. mi férfiak meg kapcsolatban nem szeretjük a használt cipõt. a túl sok partnerrel lévõ nõk lelkileg megváltoznak, sokkal könnyebben túllépnek a dolgokon, nem harcolnak. míg egy nem olyan elhasznált csaj jobban küzd egy kapcsolatért és õszintén beleteszi magát, jobban megbecsüli. ezért.
Úgy, hogy ez csak egy általánosítás. Szerintem ostobaság partnerszám alapján ítélkezni. Én már megtapasztaltam, hogy nem a szexuális tapasztalatok mennyisége fogja meghatározni a szex minõségét. Amúgy, aki képes olyat mondani egy nõre, hogy "használt", úgy beszélni róla, mint egy koszos rongyról, az semmiféle szexet nem érdemel semmilyen nõvel. Még egy útszéli kvával sem.
A kérdező hozzászólása: Princess, menj már a jóanyukádba aki kieresztett téged, te senki házi nemi identitásoktól független emberi korcs
Nõk azok nõk.
Azért ez valamennyire érthetõ. De nem feltétlen van így...
Ezt a kérdést nyugodtan tedd fel a szûz fiúknak is, mivel az jelentõs hányaduk is így vélekedik. Legalábbis ezen az oldalon csak azt olvasni, hogy nekik nem jó se a prosti, se az a lány, akihez már ért férfi.
van ami sosem változik:D
Szûz lánnyal nem, hacsak nem vagyok belé szerelmes. Alapelv nálam.
Általánosító, mikro tapasztalatokra építõ az állításod. Nincs erre sablon, se jó válasz. 30/F
Mert a nõknek jó szex kell a férfiaknak pedig szûk punó

Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz meg [email protected] meg minden rossz és isteníti az n9-et meg xperia arcot meg duot amik nem lesznek jobbak a note-nál?

Legjobb válasz: "Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz" Nem tudom ilyet hol láttál itt, én szinte mindennap olvasom a kérdéseket, de sose láttam. De olyat annál inkább, hogy aki "galaxy fan" [email protected] pl. az új xperia mini pro-t és jobbnak tartja pl. a galaxy ace-t, miközben az ace egyedül a kijelzõ méretében jobb nála, minden másban gyengébb...

"Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz" Nem tudom ilyet hol láttál itt, én szinte mindennap olvasom a kérdéseket, de sose láttam. De olyat annál inkább, hogy aki "galaxy fan" [email protected] pl. az új xperia mini pro-t és jobbnak tartja pl. a galaxy ace-t, miközben az ace egyedül a kijelzõ méretében jobb nála, minden másban gyengébb...
Én is olvastam most már... Ezen így kiakadni, mert valaki kérdést mert feltenni. Mondjuk nekem sem biztos, hogy kéne telefonnak egy 5.3 hüvelykes kijelzõs telefon, akármilyen überbrutál...
1. Meg se jelent ha jól tudom. Simán mondhatjuk rá. Ha rosszúl csinálják meg a belsõt mint az Optimus 2X-nél akkor Arc szintjét se üti meg. 2. Én sose hallottam még ezen a fórumon valakit a Note-ot szidni. 3. Úgy érzem a kérdéseddel ezt akarod mondani: A Galaxy Note überbrutál lesz és mindenki aki az ellenkezõjét állítja az nem igaz.
most számomra elérhetõ áron egy SE Xperia mini pro 2 van, de nem ítélem el a samsungot, minden elismeréem, minõség mindenek felett, de azt az 550 Eurót nem tudom kinek lessz pénze kifizetni
Kérdezö menj inkább aludni a baromságok helyett.
Hát rohadt sok embernek. Még itthon is elkel sok iPhone nem hogy 550 Eurós telefon. SÕT: Magyarországon évente 100 Vertu talál gazdára (a Vertu mind [enyhén szólva] túlárazott 1.000.000 forint feletti telefonok). Na akkor biztos van pénze valakinek Note-ra is.
A kérdező hozzászólása: és egy galaxy s okostelefon mellé a note mobilnettel?

Ha pl egy szóban meg kell számolni, hogy hány betű van, akkor az "sz", "zs", "ty" stb betűk egynek, vagy kettőnek számítanak?

És mi a helyzet a régies írású nevekkel? Pl a Sz?ts névben a ts-t cs-nek ejtjük, de a ts-t így egy, vagy kett? bet?nek kell számítani? Vagy pl Herczeg, itt is a cz-t c-nek ejtjük, stb.

Legjobb válasz: amelyik betûk a mai magyar abc-ben "kettõs betûk" (vagy hármas, a dzs) az egy betûnek minõsül. A Szûts névben a ts külön betûnek számít, mert csak úgy ejtjük, írásban jelöletlen teljes hasonulásnak hívják.

amelyik betûk a mai magyar abc-ben "kettõs betûk" (vagy hármas, a dzs) az egy betûnek minõsül. A Szûts névben a ts külön betûnek számít, mert csak úgy ejtjük, írásban jelöletlen teljes hasonulásnak hívják.
igen egy betûnek számit az sz ty és stb.. de viszont két írásjegynek az sz és stb... :D
Attól függ, hogy a feladat adója a betûkre gondolt vagy a karakterekre. A "cs" egy betû, de 2 karakter.
egy betûnek, mivel az ABC-ben is egynek mondjuk.pl.: sz, zs, gy, ny, dz, ezek mind egy betûnek számítanak. a Dzs is egynek. De már ha külön nézzük d, z, s, akkor ezek így külön betûnek. Szûts:sz, û, t, s külön, mivel a betût számoljuk, az szerintem nem számít hogy hogyan ejtjük ki, az ettõl független.

Miért van az hogy nekem egy szõrhagymábol több szörszál nõl ki?

pl a kezemen: minden tõböl 2szál nõl ki, a lábamon van amibõl 3, sõt 4 is

Legjobb válasz: minden szörtüszöböl eredetileg 3 szál nö ki két vastag egy vékony. Ha gyakran szedve van egy területen ott már csak 1-2 szokott kinöni. ez az egészséges szörtüszõ már elég ritka a mai embereknél a sok vegyszer miatt (ez is az egyik oka a kopaszodásnak) ezért van az hogy már az a ritkább ahonnak 2-3 szál van. Tehát ha neked több szál van az azt jelenti jól mûködnek a matrix sejtek.

minden szörtüszöböl eredetileg 3 szál nö ki két vastag egy vékony. Ha gyakran szedve van egy területen ott már csak 1-2 szokott kinöni. ez az egészséges szörtüszõ már elég ritka a mai embereknél a sok vegyszer miatt (ez is az egyik oka a kopaszodásnak) ezért van az hogy már az a ritkább ahonnak 2-3 szál van. Tehát ha neked több szál van az azt jelenti jól mûködnek a matrix sejtek.

Miért van az, hogy mindenkinek van penze illetve nem is sajnálja azt okos telefonra? Mikor "annyira [email protected] az élet"

Nem látok mást minthogy mindenkinek telik okos telefonra. Pedig egy valamire való 50-60ezer még olyan el?fizetéssel is ami egy "kis" embernek elég. Vagy elhozzák 0 ft.ért aztán havonta nyökögik az árát, ezt esetleg még el tudom képzelni.

Legjobb válasz: Nem "mindenkinek " van okos telefonja.Általánosítasz.Ráadásul a telefonok között is van komoly árbeli különbség.

Nem "mindenkinek " van okos telefonja.Általánosítasz.Ráadásul a telefonok között is van komoly árbeli különbség.
Melyikkel nem lehet? Én pl. nem fogok a navigáció miatt pl. egy garmin-t venni, ha tudja egy live with walkman is... De te vegyél mindenre külön cuccot...
A kérdező hozzászólása: Én mondjuk meg tudnám venni kp.re, de valahogy nem értékelem annyira, nem mintha mostmár nem jönne nagyon jól. Utólsó. Én mondjuk akkor még tartanék egy alap telót a tablet mellé. Úgyis azt mondják mindent lehet az újabb telefonokkal csak telefonálni nem.
jó tabletet? Nyilván, de pl. egy 7 colossal én fogok mindenhova rohangálni, még ha telefonálni is lehet vele esetleg...
A kérdező hozzászólása: 40.000.ft.ból ki lehet hozni egy jó tabletet, aztán azon mégiscsak jobban lehet látni mindent...
"Pedig egy valamire való 50-60ezer még olyan elõfizetéssel is ami egy "kis" embernek elég.Pedig egy valamire való 50-60ezer még olyan elõfizetéssel is ami egy "kis" embernek elég." Xperia U, most 40k, de év közben a live with walkman 35k volt domino csomagban.
Van ismerõsöm aki taktikázva...jóformán ingyen szervált egy iPhone 4S-t. Gusztustalanul, de a sajátja lett. Vett a T-Mobile-nál egy i4S-t, a legnagyobb csomagban, hogy olcsón elhozhassa. Majd jb-eltette, és az ime számát átirattatta, vodafonos kártyát tett bele... Cirka 20 000-bõl lett egy telefonja, ami hálózatra képes csatlakozni. És semmit nem fizet érte, ráadásul a telefont letiltotta a T, de õ ügyeskedett. Nem tudom mennyi az igazságtartalma ennek, nekem is mesélte egy osztálytársam, hogy mit mûvelt. Gáz. És menõzik...bár most már dobálja, mert neki i5 kell. Azért se akar fizetni...de a behajtást se nagyon értem.. Sokan elhozzák ingyen, és több hónapos késéssel de fizetik nehezen a számlákat. Undorító, de igaz. Én is részletre vettem, de csak a telefont. A kártyám maradt a régi.
Én használtakat veszek, mert pillanatok alatt lezuhan az ára. Veszítsen rajta az, akinek annyira kell az új modell :)
Egyyetértek veled!Itt Erdélyben is igy van!A vállalkozók és gyermekeik mind szuperokos telefonokra költik, s mégis nyafognak, hogy alig van pénzük élelemre!A 0 forintos (nálunk 0 lejes)telefonokat megveszik, és az igazi árnak a felét (kb, 50 ezer forint vagy 500 lej)fizetik havonta!És még õk mondják, hogy [email protected] az élet!ennyit a civilizációról.
Én anno gondolkoztam, hogy veszek egy iPod touch-ot, meg egy párezres Nokiát. Ma egy it4 és egy külön telefonnal kinönnék 70-bõl...külön telefonnal ilyan hardverrel...100 felett?? De Apple számomra nem ér annyit , amennyit.

Mutassuk meg, hogy a^2+b^2=c^2- nek végtelen sok különbözõ megoldása van az egész számok halmazán, melyre lnko (a, b, c) = 1?

Legjobb válasz: Talán próbálkozz a következõvel: a > 2 prím b,c = a^2 / 2 le, ill. felkerekítései, pl.: 3,4,5 ; 5,12,13 ; 7,24,25 ; 11,60,61 ... végtelen sok prím van lnko (a, b, c) = 1 bizonyítása sem lesz nehéz, hiszen egy prímrõl, és két szomszédos számról van szó.

Talán próbálkozz a következõvel: a > 2 prím b, c = a^2 / 2 le, ill. felkerekítései, pl.: 3, 4, 5 ; 5, 12, 13 ; 7, 24, 25 ; 11, 60, 61 ... végtelen sok prím van lnko (a, b, c) = 1 bizonyítása sem lesz nehéz, hiszen egy prímrõl, és két szomszédos számról van szó.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!