Találatok a következő kifejezésre: Van az sexnek (185 db)

Mért van az hogy a fiuk többsége mindig csak a sexet látja meg bennünk. Mért van ez? És csak a sexre hajtanak? És mért szertik a fiuk jobban a sexet mint mi?

Legjobb válasz: Mert a fiúk többsége komolytalan nõcsábász,akiknek sok idõ kell mire leragadnak egy lány mellett,és komoly kapcsolatba kezdjenek.Az,hogy miért van ez...nemtudom. De ne általánosítsunk,nem minden fiú hajt a szexre...maximum kezdetben,mikor elkezdik.De még akkor sem mindig. És,hogy miért szeretik jobban a szexet? Kinek is könnyebb elérni egy orgazmust?!:)

Mert a fiúk többsége komolytalan nõcsábász, akiknek sok idõ kell mire leragadnak egy lány mellett, és komoly kapcsolatba kezdjenek.Az, hogy miért van ez...nemtudom. De ne általánosítsunk, nem minden fiú hajt a szexre...maximum kezdetben, mikor elkezdik.De még akkor sem mindig. És, hogy miért szeretik jobban a szexet? Kinek is könnyebb elérni egy orgazmust?!:)
Lehet, hogy küszködik még eléri, de ha egyszer megtapasztalja, onnantól kezdve...
Elsõ válaszadó vagyok. Lehet, hogy hosszabb...de van aki még évekig is küszködik egy orgazmusért. És a nõké sem sokkal hosszabb. :|
Ez azért van, mert annak idején az állatvilágban aki nem akarta eléggé a szexet, azt a másik egyszerûen félrelökte. Aztán persze neki születtek utódai... NAGYON kellett akarnia, hogy akár az életét is kockáztassa érte.
Elsõ válaszolóhoz: És kinek is hosszabb az orgazmusa?!
Sajnos bennem tényleg mindig csak azt látják:( Szõke hajam van, zöld szemem, és baba arcom... Általában minden pasinak az elsõ mondata a 'Húú, de megba**nálak' volt eddig. Most szerencsére sikerült találnom egy aranyos, kedves srácot, aki tényleg nem csak azt akarja. És egyszer mindenki megtalálja az ilyet, szerintem:)
nekem a parom minden nap igenyli a szexet.....hat nem is tudom, hogy jo vagy rossz
Nem szeretik jobban, csak többször. Amúgy meg tényleg minden fiú a szexre hajt, ez az ösztönük. Amelyik nem, az csak látszólag nem, mert nem meri bevallani nyíltan. EZ van ezt kell szeretni. Ettõl függetlenül vannak megbízható palik, még ha egy kezemen meg tudnám számolni is...
Szerintem te találkozol rossz fiúkkal. Nem csak a szexre kellünk nekik, úgy ahogy õk sem csak arra kellenek nekünk. Nem csak a szexre hajtanak, rengetegen normális párkapcsoltara vágynak. És egyáltalán nem kívánják jobban a szexet, mint a nõk, mert a nõk is ugyanúgy vagy még jobban is szeretik.
Ja... kb 4-5-ször . nem viccelek, fent van valahol a neten, láttam, agyi hullámokkal mérték. Aki meg 4-5 évet vár nõ létére egy pasitól. a HÜLYE!!!
Mert az összes fiú sexmániás örült. DE hát se velük se nélkülök.
Hogy miért szeretik a fiúk jobban a szekszet?! Kisanyám, Te még nem voltál igazából meg.aszva, kielégítve!Tapasztalatból tudom, ha 1 csaj ki van ELÉGÍTVE, utána megy a f.sz után ezerrel!
Mert csak 1 kétlábon járó p.nát lát benned!
És ez miért zavar?Te egy aberrált ember lehetsz vagy kamu a kérdés
Ezért szoktunk csak olyannal lefeküdni, akit szeretünk.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok aberrált!ti nem szoktatok egyészakás kalandba menni??ez meg csak sex ami jolesik de több nem kell nekem
Jól van akkor csak kúrogassad, a többit meg sz*rd le

Mitol van az hogy faj a sex? A baratommal mar sokszor sexeltunk de nekem meg mindig faj. Azer nem csinaljuk olyan gyakran. De telleg megtesz mindent azert hogy nekem jo legyen es en is akarom de a behatolas mindig faj. Lehet valamilyen komoly dolog?

Legjobb válasz: 1. Használd már légyszíves azt a k rva ékezetet.. 2. Magyar vagy nem???? Gyakorold NEM SEX HANEM SZEX!! :) 3. Azért mert nem vagy elég tág.. Tágítsd magad vagy majd idõvel szex közben kitágulsz és nem fog fájni..

1. Használd már légyszíves azt a k rva ékezetet.. 2. Magyar vagy nem???? Gyakorold NEM SEX HANEM SZEX!! :) 3. Azért mert nem vagy elég tág.. Tágítsd magad vagy majd idõvel szex közben kitágulsz és nem fog fájni..
Ha nem csak lelki tényezõ van a dologban (tehát ha elég laza vagy, kívánod a párod és amúgy nagy köztetek a harmónia plusz szerelmes is vagy netalán) akkor lehet, hogy más, testi gond van a háttérben. Ha huzamosan fennáll, el kell menni nõgyógyászhoz mindenképp.
Milyen az a szexmentes nyitott kapcsolat?
Hát ezen k***a jót röhögtem. Kérdezõ, te nagy forma vagy :D
Úgy értette, hogy ki az, aki NYITOTT egy kapcsolatra. A hozzászólások között már nem túl vicces, ha ugyan azt a poént a 20. ember süti el, úgyhogy szerintem ezzel tisztázva van.
Normális srácokat keresel párkapcsolatra, gyiken keresztül. Good luck.
Gyõr környékén aki """"""nyotott kapcsolatra"""""" és nem (csak) sexre? Lehet rossz a szövegértésem de akkor ez mi ez?:D
Nem nyitott kapcsolatot akar xD Hanem olyat, aki nyitott lenne egy normális nem csak szexbõl álló kapcsolatra! :D Ismerkedj tovább, és majd jön a te embered... :)
*management elnézést
De akkor miért nyitott kapcsolatra vágysz? Boyfriend mangement vagy mia fasz?:D
A kérdező hozzászólása: Persze... a sex nálam csak része a kapcsolatnak és nem minden...nekem kapcsolat kell..nem egyéjszakás kalandok
Egészen új kapcsolati formációkat írnak mostanában az emberek. Nézd a nyitott kapcsolat-szexkapcsolat a szexrõl szól ezt hiába próbálod ferdíteni így mûködik
Jobb mindig mást nõt d.gni, mint mindig monoton ugyanazt. A helyes fiúk kihasználják a jóképûségüket, hogy megkapják a lányokat egy-egy menetre és jól is teszik :-P Gyõr környékiek nekem is írhatnak :-$$ (dehogy :-D)
hány éves vagy ?XD
Mert mire menjenek? A pénz már foglalt. :D
Ott van gyõrben a széchenyi egyetem, 70%-a fiú, srácok fele nagyon szexi ^^ Szexet meg ne s-el írjad, nem vagy tõle menõbb;)
Akkor azokat a "bizonyos pozíciókat" hanyagold a szexbõl... ;))
Mert megnyomódik a húgycsöved, illetve a húgyhólyagod. Nyugodt lehetsz, ha fel vagy izgulva, az izmok összezáródnak és lehetetlenné teszik a vizelést, tehát nem kell félned attól, hogy bepisilsz :)
az nem pisi, itt a válasz a kérdésedre :D http://www.harmonet.hu/te_en_szex/51770-noi-ejakulacio:-gyon..
77%os m linklj ilyen szart...te olvastad egyáltalán? "Egy Hölgy elbeszélése szerint.....Sajnos emiatt a nõk nem merik elengedni magukat." Ha nem frocskolom ossze az ágyat akkor egész végig feszengtem? (akkor biztos az a 11 orgazmus is kamu amit érzek egy aktus során)... Ki nem tojja le hogy milyen incidense volt az elbeszélõs hölgynek, nem attol feszeng a többi nõ. Ha meg még sosem fröcskolõdött akkor meg tényleg abszurd a kijelentés hogy sajnos a nõk emiatt nem meruk elengedni magukat" Én egyszer úgy izgattam magamat a bizzzgentyümmel higy behugxoztam...szépen végigcsurgot rajtam le a torolkozõre...az vizelet volt barátim nem ez a rizsa hogy már az okorban is f.szomnak hivtáj. Jah Majáék is azt mondták hogy megdöglünk de mégindig tudsz ilyen marhaságot linkelni.inkabb Jóska Józsdában informálodj lehet többet ér.
Kérdezõ! Azért érzed ugy hogy pisilni kell mert a hüvelyed elott helyezkedik el a hugyhojagod ha a párod bedugja a szalámit a hüvelyfalon keresztul nyomja a hójagot ami ilyenkor "tele vagyok üríts ki" ingert küld az agynak.
...De 8. Osztályos biologián tanitják az emberi anatómiát....
Utolsonal a pont. L
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeteket! az igazsághoz hozzá tartozik h nem vagyok annyira jártas a témában mivel 17 éves vagyok és bár a barátom idõsebb tapasztaltabb nem eröszakoskodik rajtam szerinte nem pisilnék be hanem valami különlegesen nagyot élveznék ha végig engedném, szóval könnyû ezt igy mondani de amikor ott vagyok akkor hát.... ez az a póz amikor a lábikómat a vállára teszem. egyébként teljesen átlagos kb 15 cm az átlagnál egy picit vastagabb a barátomé és ilyen pozícióban nagyon erõsen kapom. lehet h ezert van?

Miért van az hogy tegyük fel együtt vagyok egy lánnyal és minden jó a sex is meg ájuldozik hogy milyen jó velem a sex satöbbi, aztán ha szakitunk neadj isten akkor a hátam mögött összehord olyan baromságokat amik nem igazak?

Ráadásul ellent mondanak annak amit akkor mondott nekem mikor még együttvoltunk?

Legjobb válasz: Nyugi nálam is ez volt. Most szakítottunk egy hónapja. Ilyenkor meghülyülnek vagy nem tom, ne foglalkozz vele.

Nyugi nálam is ez volt. Most szakítottunk egy hónapja. Ilyenkor meghülyülnek vagy nem tom, ne foglalkozz vele.
Mi van ha akkor játszotta magát?Amúgy ne foglalkozz vele szimpla bosszú.
A kérdező hozzászólása: Tuti nemjátszotta magát :O ismerem már annyira õket hogy észrevegyem ha valamejk csak játsza magát ...... bosszúra meg nemértem mért van oka elmentem vele olaszországba egy hónapra és szarrá untama fejem mert nemtudok oalszúl õ meg perfekt de jóarc maradtam hogy lássa mennyit jelent nekem bárhova elmegyek vele erre mikor hazajöttünk minden hülyeséget a fejemhez vág ez esett a legsazrabbul idézem "azért nemtudtam jóérezni magam olaszországba mert te ottvoltál" ... közbe meg õ könyörgött hogy mennyek vele ... én ezt nemértem :S
A kérdező hozzászólása: Egyépként mi is már 2 hónapja szakítottunk most köszönõviszonyba vagyunk mert egy suliba járunk a kérdésemet azért tettem fel hogy ha netalán tán valaki értené egy kicsit a nõket ezen a téren akkor ír valami okosat :D mert szerintem elõ fog ez még forduli meghát szeretném emgtanulni kezelni is ezt mert azért nemvalami jó ha a barátaimtõl hallom hogy miket terjeszt stb :S én is tudnék de nemlátom értelmét.
A kérdező hozzászólása: hibákért bocs :O hajlamos vagyok rá sajan

Miert van az hogy jobban kivanom a sex mint a parom?

Nem ertem, sokkal jobban kivanom ot, mint o engem. Neki eleg volna egyszer ketszer hetent. En peddig tobbszor kivanom. Es aztán osszeveszunk. Mert hogy én mindig akarok, miert nem lehet csak aludni. Lehet hogy, ettol romlik már a kapcsolatunk. N? vagyok.

Legjobb válasz: -sexet

A kérdező hozzászólása: -sexet
Ha bugyiban szaladgálsz, rád szól, hogy öltözz már fel...? Az úgy érdekes... A férfiaknál meg szerintem nincs az a fáradság vagy lustaság ami miatt nem akarná... Ahogy olvastam, még a nõket kómásan felkelve is jobban rálehet venni a szexre.
A kérdező hozzászólása: én is figyelek magamra, apolt vagyok. Hiaba futkosok bugyiban is akkor sem erdekli ot nagyon. Mindig mondja oltozzel mar fel.
Üdv a klubban !! :o(( en 26 N vagyok és sajnos az én párom is ilyen ... en szeretném minden este :o(( ö is mindeg fáradt vagy csak szeretne nyugiban TV-ét nézni ... sokszor probálom csak ugy váratlanul simogatni de nem mindeg engedi mert azt mondja akkor felál neki és most nincs kedve :o( nem tudom mi az oka , pedig oda figyelek magamra (ö 9 évvel idösebb) sportolok , ápolom magam es mindeg probalok szexis lenni ... ö azt mondja hogy ez szimpla lustaság ... ja meg az hogy hizott 12 k amiota együtt lakunk ...
A kérdező hozzászólása: Hát ha ejszaka felébreszteném megolne, hogy miert nem hagyom aludni.
A kérdező hozzászólása: 20/L, azt mondja neki nincsen rá anyiszor szuksege. Én si gondoltam már hogy miért pont én fogtam ki. De szeretem nagyon jegybben járunk.
Akkor lehet csak fáradt hozzá nem? Ez se elég jó indok amúgy, mert alvó férfi férfiassága is állhat betonkeményen ha elkezdesz játszadozni vele, utána meg tiéd a pálya! D:
Hát ez [email protected] furcsa helyzet ám! Én egy napot nem bírnék ki szex vagy hokizás nélkül!! MIndig eszembe jut ilyenkor, hogy miért nem nekem van barátnõm, miért olyannak, aki amúgy is meg van a heti 1-2 szexxel. 21/F
A kérdező hozzászólása: érdekess, de az sem sokat segit, mert ha nem akar, akkor nem akar. Tuti nem csal meg.
furcsa dolog, az esetek 90%ában forditva szokott lenni. valószinûleg nem kiván téged eléggé. megoldás: öltözz szexi fehérnemûbe, tedd magad vonzóvá
26 N válaszára, a korkülönbséggel lesz a baj, ahogy nálad is kedves kérdezõ, vagy nem úgy gondolod? :) 29/F

Miért van az hogy lassan már 2 éve nem vagyok szüz és még mindig fáj a sex?

Legjobb válasz: mert azt nem sex-nek írják hanem szex-nek

mert azt nem sex-nek írják hanem szex-nek
mert egy termeszvárba dugod a farkad
Esetleg rossz partner?
Mert 13 évesen még nem fejlõdtek ki a szerveid, és már most amortizálod õket.
mert keményen adom neked
Ennyi idétlen barmot egy helyen...Talán keress más partnert vagy menj el orvoshoz.
Minek csinálod, ha fáj?
gumiban kb negyede a szexuális élvezet
Hagyjátok már ezt a hokizást! Többet csináltam mint a kanadai jégkorong bajnokság össze csapata együtt. Még sincs ilyen gondom. A gumi az egy szar dolog.
Én gumiban soha semmit nem érzetem, kb 2 percig állt a farkam, aztán lekókadt. Pedig ezek szerint kénytelen leszel tabit szedni, ha minimálisan is érdekel, mi lesz a szexuális életetekkel.
Helló, csináljátok popsiban. A feleségem szülés után már nem volt elég szûk, a popsi viszont imádnivaló. Ha gumival csináljátok, akkor tuti!
Ja, mondjuk kényelmesebb lenne, de hülyeség, hogy semmit nem érez. Pályázna a jófélére, és hidegen hagyja, mit gondolsz. Tudna másképp is viszonyulni a dologhoz, momentán nem akar. Fickóból vagyok, elhiheted.
nemcsak ez a 2 védekezési mód van.. am énis nagyon nehezen megyek el szex közben, de nem azért nem elég szûk a barátnõm.. mesés érzés, csak valahogy nem jutok el a csúcsra.. :) lehet h azért mert elõtte gyakran volt szükségen a jobbkezemre, mert nem volt álandó partnerem...
Kegel gyakorlatok, aztán neked is nem gyengén komolyodik az érzés.
varrd össze õt
Gumival is lehet élvezni de legalább dupla idõ nálam. Jobb az a sima "hús a hússal"! De ha nem akarsz tablettát akkor találjatok olyan pózt ami neki is jó! Van kismillió póz! Lehet válogatni :)

Mért van az hogy a pasik csak mindig a sexre hajtanak? És csak a sexre kellenünk nekik?

van egy pasi akit nem régota ismerek! De csak a sexe hajt be vallom hogy énis nagyon kivánom öt! De ah lefeküdnék nem tuljo szemmel néznék mert apukám kollegéja! DE nagyon kiánjuk egymást!!Mit tegyek?

Legjobb válasz: hát ha szûz vagy, inkább bírd ki, ne tedd meg szerintem... de ha már nem vagy az és kívánjátok egymást, mért ne? kivéve persze, ha beárulna apukádnál... bár nem hiszem.

hát ha szûz vagy, inkább bírd ki, ne tedd meg szerintem... de ha már nem vagy az és kívánjátok egymást, mért ne? kivéve persze, ha beárulna apukádnál... bár nem hiszem.
dugjatok mint a nyulak
A kérdező hozzászólása: még szüz vok de nagyon kivánom öt
Nem igaz, hogy minden pasi csak arra hajt. Igaz, sokan igen, de szerintem kb ugyanennyien nem... Csak körbe kell nézni, és keresni. (Nekem pl még soha sem volt dolgom olyan pasival, aki csak azt akarta volna, úgyhogy nyugi, van remény. ^^) Apukád kollégéjával pedig szerintem nem a legjobb ötlet, még akkor sem javasolnám, ha nem ez lenne az elsõ, de ebben a helyzetben méginkább ezt mondom. Szerintem jobban járnál, ha keresnél egy korban hozzádillõ srácot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!