Találatok a következő kifejezésre: Van az fiu fehérnemű (3 db)

õõõ nem tudom. de mi köze van ennek a könyvekhez?:)
Mert a strandra úgy megy ki az ember, hogy lelkiekben felkészül a dolgora. Ha meg random rámnyit valaki öltözés közben, akkor nem. Ennyi. Meg nem biztos, hogy épp a legcsinosabb bugyim van rajtam, hogy frissen van borotválva a lábam, és azért az ember szereti a maximumot nyújtani, nem? :D (személy szerint amúgy nem szoktam kiborulni, de nem kizárt, hogy hozzávágok valamit az illetõhöz XD)
Tavaly vettem ruhát meg cipõt is!
én eddig szinte mindig ruhát vettem
Tegnap voltam egy ruhaboltba és egy pasi állt elõttem a sorba, aki egy nagy szatyornyi ruhát vett(õrült nagy akciók vannak)és láttam, hogy nõi fehérnemû szett is volt abba, amit vett!Egészen ízléses volt, ill más nõi ruhanemû is.Nem hiszem, hogy a lánytesójának vette õket :D De bejött, hogy tuti jó ajándékot kap majd a barátnõje :) ))) Ritka mert nem jut eszükbe szerintem....
Talán félnek, hogy nem lesz jó a méret, nem fog tetszeni a lánynak, vagy jó a méret és a stílus is, de felvéve mégse áll jól. Van ilyen is, és inkább nem kockáztatnak. Már aki. Mert azért ha olvasod, vannak kivételek is.
Nálam ez így volt amikor volt asszony :) Fogtam a kezét és elvittem h vegyünk valami ruhát ruhákat fehérnemût. Hogy méretre is tuti legyen meg nekem és neki is tetsszen. Aztán valami pár forintos apróságot még vettem.

Van az interneten fiu fehérnemű áruház?

Tehát olyan kell, ahol tudok rendelni fiu fehérnem?t

Legjobb válasz: http://www.trend4men.hu/Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!